Αναθεώρηση Yola 2016


Γιόλα

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Γιόλα

Yola – ίσως να μην τους έχετε ακούσει ακόμα, αλλά είναι ένας άλλος εύχρηστος δημιουργός ιστότοπων που εστιάζει στο να κάνει τα πράγματα απλά για τους μη τεχνολογικούς ανθρώπους να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους. Η εταιρεία γεννήθηκε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής το 2007 και τώρα φιλοξενεί περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες με πάνω από 50 εκατομμύρια ιστοσελίδες. Διαβάστε την κριτική μας στο Yola παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Απλή και διαισθητική διεπαφή χρήστη
 • Ισχυρές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ
 • Καλή επιλογή widget

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμοί πλοήγησης και σχεδιασμού
 • Χωρίς πλατφόρμα blogging
 • Τα περισσότερα θέματα είναι παλιά και μόνο 8 ανταποκρίνονται
 • Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη – μόνο email και συνομιλία

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.yola.com
 • Αρχηγείο: Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
 • Έτος ίδρυσης: 2007
 • Υπαλλήλους: 75+
 • Ενεργοί χρήστες: 10.000.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων
 • Γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Η Yola είναι αφοσιωμένη στο να φέρνει στους πελάτες της μια εύκολη, διαισθητική πλατφόρμα μεταφοράς και απόθεσης που επιτρέπει σε αυτούς χωρίς τεχνική τεχνογνωσία να αποκτήσουν έναν απλό ιστότοπο και να λειτουργήσουν για μία ή δύο ώρες

Η Yola προσφέρει μερικά πακέτα που κυμαίνονται από το περιορισμένο δωρεάν πακέτο τους μέχρι το Gold plan και διάφορα πρόσθετα επί πληρωμή. Ο κύριος διαγωνισμός τους είναι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων με μια εύκολη, διαισθητική διεπαφή που είναι ιδανική για αρχάριους όπως οι Weebly και Squarespace.

Ας ρίξουμε μια ματιά περισσότερα για τα βασικά του Yola προτού βυθίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της παρακάτω.

Πού βρίσκεται η δύναμη της Yola?

Όπως αναφέραμε, η ισχύς του Yola έγκειται στην απόλυτη ευκολία χρήσης του. Ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν σχεδιασμό ή τεχνική εμπειρία μπορούν να λειτουργήσουν σε λίγες ώρες – η καμπύλη μάθησης είναι μία από τις πιο γρήγορες στο παιχνίδι. Είναι ένα αεράκι για χρήση σε σύγκριση με πολλούς από τους ανταγωνιστές του.

Εάν χρειάζεστε κάτι απλό στο διαδίκτυο χθες, το Yola είναι ένα καλό εύρημα.

Για ποιον συνιστάται η Yola?

Η ίδια η πλατφόρμα θα ταιριάζει σε εκείνους που δεν έχουν αγγίξει ποτέ έναν δημιουργό ιστότοπων. Έχει σχεδιαστεί για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, όπως λογιστές, αισθητικοί και καφετέριες. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων λειτουργεί επίσης καλά για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια σελίδα εκδηλώσεων ή έναν προσωπικό ιστότοπο χόμπι.

Η Yola δεν θα είναι καλή επιλογή για όσους θέλουν έναν πιο επεκτάσιμο ιστότοπο προσανατολισμένο, εκείνους που τους αρέσει να παίζουν πίσω από τα παρασκήνια, μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή άτομα που θέλουν να κάνουν λίγο blogging. Δεν προσφέρει το είδος των επιλογών που απαιτούνται για τέτοιου είδους δραστηριότητες

Πόσο επεκτάσιμη είναι μια τοποθεσία Yola?

Στο πιο premium πρόγραμμα (Yola Gold), η Yola προσφέρει απεριόριστες σελίδες, εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, μεγέθη αρχείων 150MB, μαζί με την επιλογή δημιουργίας έως και 25 ιστότοπων με έναν λογαριασμό – είναι τεράστιο.

Στο αντίθετο άκρο του φάσματος, έχετε το πακέτο Yola Free. Το δωρεάν πακέτο συνοδεύεται από 1 GB εύρους ζώνης, 1 GB αποθηκευτικού χώρου, όρια μεγέθους αρχείου 5MB, δύο ιστότοπους και τρεις ιστοσελίδες για κάθε ιστότοπο.

Ωστόσο, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα και να μεταβείτε σε άλλο πρόγραμμα επί πληρωμή, σας προτείνουμε να μην το κάνετε. Η εναλλαγή του ιστότοπού σας θα έχει ως αποτέλεσμα μειωμένο SEO – ξεκινήστε με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να ξεκινήσετε ή επανεκκινήστε τον ιστότοπό σας κατά την εναλλαγή σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Τι φήμη έχει η Yola?

Το Yola δεν είναι μια εξαιρετικά γνωστή πλατφόρμα, παρόλο που έχει πολλούς λογαριασμούς χρηστών. Η πλατφόρμα εξελίχθηκε επίσης με την πάροδο των ετών – η Γιόλα δεν είναι η ίδια όπως ήταν πριν από δύο χρόνια.

Ως εκ τούτου, οι αναφορές σχετικά με την πλατφόρμα είναι μικτές. Παρόλο που ορισμένοι χρήστες αναφέρουν τίποτα εκτός από την άψογη εμπειρία με τη δημιουργία ενός απλού ιστότοπου, ακόμη περισσότεροι αναφέρουν μη εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών και κακή υποστήριξη χρέωσης.

Έχει η Yola εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Τα πληρωμένα προγράμματα της Yola συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε αν ο ιστότοπός σας δεν λειτουργεί, τότε μπορείτε απλά να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων για να την μεταφέρετε σε μια νέα πλατφόρμα, αν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό – θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και συνομιλίας
 • Ευέλικτα Widgets
 • Ευρεία γκάμα επαγγελματικών σχεδιασμένων θεμάτων
 • Προσαρμογή στυλ ιστότοπου
 • Ενσωμάτωση επιχειρηματικών εφαρμογών
 • Επεξεργαστείτε το Image Online καθώς και προσθέστε HTML, JS, Sitewide CSS
 • Ενσωματωμένη δυνατότητα απόκρισης
 • Ειδική έκδοση για κινητά για έναν ιστότοπο
 • Σάρωση SEO
 • Καλάθι αγορών
 • Διάφορες εναλλακτικές λύσεις πύλης πληρωμής
 • Δημοσίευση Facebook

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για το Yola Silver

Δημιουργία ιστοτόπου Για ειδικούς, το πρόβλημα, δεν είναι ότι το Yola Silver δεν είναι ένα σταθερό πρόγραμμα. Η απλή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες επιλογές διαθέσιμες για καλύτερη αξία. Τα μειονεκτήματα του Yola Silver δεν είναι τόσο έντονα που οι κριτικοί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν στο πρόγραμμα μια μέση βαθμολογία, αλλά γιατί να διευθετήσουμε τον μέσο όρο όταν υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές διαθέσιμες με λιγότερα χρήματα?

Τελικά, το Yola Silver ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενός σύγχρονου δημιουργού ιστοσελίδων προσφέροντας μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και διαισθητικά εργαλεία επεξεργασίας. Έρχεται επίσης με ισχυρά κοινωνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι το κλειδί για τις σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ. Ωστόσο, το Yola Silver υπολείπεται όταν πρόκειται για εργαλεία blogging και επιλογές ιστότοπου για κινητά. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή, αυτά είναι απαραίτητα εργαλεία. Η δημιουργία ενός ιστότοπου χωρίς αυτούς μπορεί να σας βάλει πίσω στην αρχική γραμμή. Στο τέλος, οι ειδικοί προτείνουν άλλες επιλογές πέρα ​​από το Yola Silver.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2468424,00.asp
 • website-builder-review.toptenreviews.com/yola-silver-review.html

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Yola Silver

Εκτός των ζητημάτων χρέωσης, πολλές από τις καταγγελίες κατά της Yola Silver είχαν να κάνουν με περιορισμούς. Ωστόσο, η εύκολη δημιουργία ενός κομψού και ελκυστικού προγράμματος ιστότοπου απευθύνεται ειδικά σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται ή δεν θέλουν πολλά χαρακτηριστικά και χώρο αποθήκευσης. Ο πελάτης που εντάχθηκε σε αυτήν την κατηγορία ήταν πολύ πιο ικανοποιημένος με το πρόγραμμα. Όσοι έχουν λίγο σχεδιασμό δημιουργούν έναν κομψό και ελκυστικό ιστότοπο γρήγορα. Περισσότεροι έμπειροι σχεδιαστές μπορούν επίσης να απολαύσουν πρόσβαση σε CSS και HTML σε ένα άλλο επίπεδο προσαρμογής. Το Yola προσφέρει επίσης μια εκτενή συλλογή widget που μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπό σας για να αυξήσουν τη λειτουργικότητα. Συνολικά, οι χρήστες ήταν ικανοποιημένοι με την ευκολία χρήσης, ακόμη και αν το Yola Silver αρχικά δεν είχε συγκεκριμένες δυνατότητες.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το Yola Silver

Η πιο κοινή καταγγελία εναντίον της Yola Silver σχετίζεται με προβλήματα χρέωσης. Φαίνεται ότι ένα σημαντικό μέρος των πελατών αντιμετώπισε πρόβλημα με την ακύρωση της συνδρομής τους ή έλαβε απρόσμενες χρεώσεις. Επιπλέον, όσοι είχαν πρόβλημα ακύρωσης είχαν επίσης προβλήματα με την εξυπηρέτηση πελατών για την επίλυση του προβλήματος. Οι καταναλωτές έφτασαν ακόμη και στο σημείο να κατηγορήσουν την εταιρεία για παραπλανητικές πρακτικές χρέωσης. Υπήρχαν αρκετά παράπονα σε αυτό το πνεύμα για να αποτελέσουν ένα πραγματικό ζήτημα.

Πέρα από τα ζητήματα χρέωσης, οι χρήστες επισημαίνουν επίσης ότι η έλλειψη χαρακτηριστικών αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα του προγράμματος. Τα εργαλεία πλοήγησης είναι περιορισμένα και άλλες τυπικές λειτουργίες όπως ένα blog και ενημερωτικό δελτίο πρέπει να προστεθούν μέσω της ενσωμάτωσης τρίτων. Τελικά, οι δυσαρεστημένοι καταναλωτές απένειμε το Yola Silver μόλις 2,5 στα 5 αστέρια.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.yola.com
 • http://fitsmallbusiness.com/yola-reviews/

Σχέδιο & Προσαρμογή

Όσον αφορά τους συντάκτες ιστότοπων, το Yola είναι κομψό, εύχρηστο, εύκολο στην πλοήγηση και εφαρμόζει μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Η μόνη ενόχληση όταν ξεκινάτε είναι ότι πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά θα καθίσουν πίσω από ένα τείχος πληρωμής.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σχεδιαστικές δυνατότητες της Yola.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΤο Yola διαθέτει πρότυπα Responsive, Premium και Δωρεάν ιστότοπου. Κατά τη γνώμη μας, τα μόνα που φαίνονται επαγγελματικά και μοντέρνα είναι τα 9 πρότυπα απόκρισης, η οποία είναι η μόνη επιλογή που σας δίνεται στην αρχή ούτως ή άλλως.

Ελεύθερος
Στο δωρεάν πρόγραμμα της Yola, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περίπου 150 δωρεάν πρότυπα

Ασφάλιστρο
Υπάρχουν περίπου 70 επιπλέον πρότυπα premium για να διαλέξετε όταν αγοράζετε ένα premium πρόγραμμα με το Yola.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΤο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ένα από τα πιο καθαρά που έχουμε συναντήσει πολλούς δημιουργούς ιστότοπων. Στην κορυφή, έχετε την κύρια γραμμή πλοήγησης, που περιλαμβάνει Widgets, Style, Page, Settings, SEO, Navigation, Files, Mobile και Website.

Κάνοντας κλικ σε μερικές από αυτές τις επιλογές αποκαλύπτεται μια μικρότερη γραμμή ή δύο κάτω από την κύρια γραμμή, δίνοντάς σας περαιτέρω σχετικές επιλογές. Για τους άλλους, δημιουργεί μια επικάλυψη με τις σχετικές πληροφορίες. Ορισμένες περιοχές δεν είναι διαθέσιμες για πρόσβαση σε όλα τα σχέδια και απαιτούν αναβάθμιση. Ο ιστότοπός σας παρουσιάζεται παρακάτω με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Επιλογές προσαρμογής στυλ σελίδαςΤο άνοιγμα της επιλογής Στυλ από την επάνω γραμμή πλοήγησης του επεξεργαστή θα εμφανίσει όλες τις επιλογές στυλ σας. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές χρωμάτων, γραμματοσειρών, επικεφαλίδων, φόντου, banner και CSS. Υπάρχει επίσης η επιλογή Designer, η οποία θα ανοίξει το μενού Style Designer, που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της σελίδας
Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση στις σελίδες είναι προσβάσιμη μέσω της επιλογής Πλοήγηση στη γραμμή στο πάνω μέρος της σελίδας. Είναι εύκολο να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε σελίδες από εδώ.
Διαχείριση περιεχομένουΥπάρχει ένας Διαχειριστής αρχείων (κάτω από την επιλογή Αρχεία στη γραμμή πλοήγησης) που περιλαμβάνει, μετά από όλα, τις μεταφορτώσεις σας για κάθε ιστότοπο που δημιουργείτε. Κάθε ιστότοπος θα έχει διαφορετικό Διαχειριστή αρχείων.
Φωτογραφίες και γκαλερίΤόσο οι φωτογραφίες όσο και οι γκαλερί μπορούν να προστεθούν στα αντίστοιχα widget τους και στο περιεχόμενο που διαχειρίζεται ο Διαχειριστής αρχείων.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΗ κατασκευή ιστότοπων για κινητά διατίθεται μόνο στα πακέτα υψηλής ποιότητας. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για κινητά είναι ξεχωριστό από το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιτραπέζιους υπολογιστές και, επομένως, θα πρέπει να το διαμορφώσετε μόνοι σας.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΤο κουμπί “Μοιραστείτε αυτό” είναι διαθέσιμο σε μορφή widget.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΜη διαθέσιμος.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το Yola προσφέρει την πλειονότητα των κύριων χαρακτηριστικών άλλων κατασκευαστών ιστότοπων και μερικά πιο συγκεκριμένα μόνο για την πλατφόρμα. Δείτε τις κύριες επιλογές παρακάτω.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΕύκολο να επιλέξετε από πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής προεπισκόπησης προτού ολοκληρώσετε την επιλογή. Η επόμενη οθόνη ζητά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, υποτίθεται ότι θα εμφανίζονται στον ιστότοπό σας, παρόλο που δεν το είδαμε να συμβαίνει.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΚάπως προσαρμόσιμο – επιλέξτε χρώματα, στοιχεία, διατάξεις κ.λπ..
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΔιατίθεται μόνο με προγράμματα επί πληρωμή.
Βάθος πλοήγησηςΈως 2 επίπεδα πλοήγησης με πακέτα υψηλότερης πληρωμής.
Widgets και εφαρμογέςΜια αρκετά καλή επιλογή widget είναι διαθέσιμη για μεταφορά και απόθεση στη σελίδα σας. Για επιπλέον πρόσθετα, υπάρχει το widget κώδικα HTML.
ΝομισματοποίησηΔυνατότητα προσθήκης Google AdSense, πανό, ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ..
Στατιστικά επισκεπτώνΔιαθέσιμο Google Analytics.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΈνα ευρύ φάσμα διαθέσιμων γραφικών στοιχείων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γκαλερί, YouTube, mp3, Flash και Flickr.
BloggingΔεν περιλαμβάνεται ενσωματωμένη πλατφόρμα blogging. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα widget Tumblr ή να δημιουργήσετε συνδέσμους προς ιστότοπους Blogger ή WordPress.
Χάρτες GoogleΔιαθέσιμο widget Google Maps.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΤο widget HTML είναι διαθέσιμο μόνο.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνFacebook όπως, σχόλια στο Facebook, Google +, Share Me και Tweet αυτό το widget διαθέσιμο.
Έντυπα και έρευνεςΟι φόρμες είναι διαθέσιμες ως τυπικό στοιχείο widget. Το widget φόρμας τρίτου μέρους Wufoo είναι διαθέσιμο για να προσθέσετε μια έρευνα στον ιστότοπό σας.
Χώρος αποθήκευσηςΚυμαίνεται από 1 GB έως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ανάλογα με το πρόγραμμα.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΔιατίθεται μόνο με πρόσθετο επί πληρωμή “Constant Contact” τρίτων.
ΔικαστήριοΔιατίθεται μόνο για την προσθήκη κώδικα widget HTML.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΠροσθέστε δωρεάν στοιχεία και καταλόγους PayPal στον ιστότοπό σας με τα αντίστοιχα widget. Η σωστή επιλογή ηλεκτρονικού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου (μια προσθήκη Ecwid) είναι διαθέσιμη για αγορά με 10 US $ / μήνα. Ένας μεγάλος αριθμός διαθέσιμων επιλογών για χρήστες με έως και 1000 αντικείμενα στο κατάστημά σας.
Ολοκλήρωση πύληςΤο πρόσθετο διαδικτυακού καταστήματος διαθέτει τεράστιο αριθμό θυρών πληρωμής – αυτό περιλαμβάνει τα American Express, Bitpay, eWAY, iDEAL, PayPal, Stripe και πολλά άλλα.
Φιλικό SEOΟι μετα-περιγραφές είναι επεξεργάσιμες σε όλα τα σχέδια. Το μόνο πραγματικό σχέδιο που έχει βελτιστοποιηθεί για σκοπούς SEO είναι το σχέδιο Yola Gold. Το σχέδιο Gold περιέχει μερικά εξαιρετικά εργαλεία παρακολούθησης και βοήθειας SEO.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Η προστασία με κωδικό πρόσβασης διατίθεται για μία ή περισσότερες σελίδες με όλα τα σχέδια.
Google® AnalyticsΔιατίθεται μέσω του μενού Ρυθμίσεις.
Ασφάλεια ιστότοπουΌλοι οι ιστότοποι φιλοξενούνται στους ασφαλείς διακομιστές της Yola.
Πολλαπλές γλώσσεςΤο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.
Βελτιστοποίηση για κινητάΠεριορισμένο και διαθέσιμο μόνο με προγράμματα επί πληρωμή.
Τεχνολογία CDNΔεν παρέχεται.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Ενώ πιθανότατα θα θελήσετε να ξεκινήσετε με το δωρεάν σχέδιο της Yola για να δείτε πρώτα το πρόγραμμα επεξεργασίας και τις δυνατότητες του δημιουργού ιστότοπων, δεν υπάρχουν πολλά να γράψετε στο σπίτι με τη δωρεάν έκδοση. Για να δημιουργήσετε οποιονδήποτε λειτουργικό ιστότοπο, θα πρέπει να εγγραφείτε με ένα από τα premium επί πληρωμή προγράμματα.

Χρησιμοποιήστε το δωρεάν σχέδιο για να παίξετε πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά σας συνιστούμε να μην προσθέσετε το περιεχόμενο που θέλετε εκεί. Η παράδοση του περιεχομένου σας από ένα πρόγραμμα επί πληρωμή θα μειώσει την αποτελεσματικότητα του τελικού σας SEO.

Δωρεάν πακέτο

Το δωρεάν πρόγραμμα της Yola σάς προσφέρει μια περιορισμένη επιλογή προτύπων και το πρόγραμμα επεξεργασίας Yola. Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 2 ιστότοπους, με συνολικά έως 3 σελίδες σε κάθε μία. Αυτό δεν θα είναι αρκετό για τίποτα εκτός από τους πιο βασικούς ιστότοπους.

Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει προστασία με κωδικό πρόσβασης σε κάθε σελίδα και θα σας δοθεί η διεύθυνση του ιστότοπου http://www.yoursitename.yolasite.com. Διαθέτετε 1 GB αποθηκευτικού χώρου και 1 GB εύρους ζώνης με μεγέθη αρχείων έως 5MB. Θα υπάρχει διαφήμιση Yola στο κάτω μέρος κάθε σελίδας σας.

Προγράμματα Premium

Τα premium σχέδια της Yola με την πρώτη ματιά μοιάζουν με τους ανταγωνιστές τους. Είναι περίπου στην ίδια τιμή και προσφέρουν παρόμοια πρόσθετα και όλα παρέχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι ακόμη και με τα premium σχέδια υπάρχουν και άλλες επιλογές που ίσως χρειαστεί να αγοράσετε.

Η επιλογή διαδικτυακού καταστήματος κοστίζει επιπλέον $ 10 / μήνα έναντι οποιουδήποτε προγράμματος premium και το Yola Mail μπορεί να προστεθεί σε προγράμματα premium για 9,96 $ / έτος. Η ιδιωτικότητα του ονόματος domain σας θα κοστίσει επιπλέον 9,95 $ / έτος.

Γιόλα Χάλκινο
4,17 $ / μήνα ετησίως, 5,95 $ μήνα σε μήνα

Το Bronze είναι το χαμηλότερο δυνατό σχέδιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση με το Yola. Θα τα συνδυάσετε με όλα τα συμπεράσματα του δωρεάν προγράμματος, αλλά με πρόσθετες απεριόριστες σελίδες και εύρος ζώνης, αναβάθμιση σε χώρο αποθήκευσης 2 GB, προσαρμοσμένο τομέα με δωρεάν ιδιωτική εγγραφή και υπηρεσίες υποστήριξης premium.

Θα εξακολουθείτε να έχετε τη διαφήμιση του Yola στη σελίδα σας και δεν θα έχετε διαθέσιμο βάθος πλοήγησης ή έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητά.

Γιόλα Ασημί
8,33 US $ / μήνα ετησίως, 12,95 US $ από μήνα σε μήνα

Το Yola Silver σάς προσφέρει όλα τα οφέλη του προγράμματος Bronze, αλλά τώρα με 5 GB αποθηκευτικού χώρου και καταργημένη διαφήμιση. Τώρα έχετε επίσης πρόσβαση σε βελτιστοποιημένο σχεδιασμό ιστότοπου για κινητά, σύνθετη επεξεργασία, υπομενού πλοήγησης και την επιλογή δημοσίευσης στο Facebook.

Γιόλα Χρυσό
16,66 US $ / μήνα ετησίως, 24,95 US $ από μήνα σε μήνα

Το Yola Gold είναι αναμφίβολα το πιο χρήσιμο από όλα τα πακέτα της Yola – και θα θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε εάν πρέπει να επικεντρωθείτε στο SEO σας. Το πακέτο περιέχει όλα όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο Silver, μαζί με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, σαρώσεις SEO, χρήση λέξεων-κλειδιών, αναφορές επισκεψιμότητας, παρακολούθηση SEO και λίστα επιχειρηματικών καταλόγων Yola.

Υποστήριξη πελατών

Οι αναφορές σχετικά με την τεχνική βοήθεια της Yola από χρήστες ήταν ανόθευτες. Η πλατφόρμα υπόσχεται μέγιστη 24ωρη περιστροφή με όλα τα ερωτήματα.

 • Τηλέφωνο. Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη.
 • Υποστήριξη email. Η υποστήριξη μέσω email παρέχεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας της Yola.
 • Κουβέντα. Ζωντανή συνομιλία διαθέσιμη 24/7, αν και μερικές φορές θα υπάρχουν μεγάλες ουρές.
 • Βάση γνώσεων. Στερεά βάση γνώσεων με καλή λειτουργικότητα αναζήτησης.
 • Εκπαιδευτικά βίντεο. Διατίθενται εκπαιδευτικά βίντεο.
 • Φόρουμ υποστήριξης.& Το Yola έχει ένα φόρουμ υποστήριξης κοινότητας, γεμάτο με Q&Από πελάτες και τεχνικούς της Yola.
 • Επιπλέον επιλογές. Squarespace ένα σε ένα εργαστήρια διαθέσιμα με την ομάδα στη Νέα Υόρκη μία φορά το μήνα – πάρτε γρήγορα για να κερδίσετε ένα σημείο!

Ευκολία στη χρήση

Το Yola είναι όμορφο, καλά διαμορφωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων. Κάνει τη διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδων ουσιαστικά μια βόλτα στο πάρκο για όποιον θέλει να τη χρησιμοποιήσει. Οι αρχάριοι θα το λατρέψουν και οι ειδικοί του σχεδιασμού θα εκτιμήσουν πόσο καλά μελετήθηκαν όλες οι διατάξεις.
Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει και να λειτουργεί με έναν νέο ιστότοπο σε λιγότερο από μερικές ώρες. Το πρόγραμμα επεξεργασίας διαθέτει διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και όλα τα μενού αισθάνονται ομαλά και σαν να βρίσκονται στο σωστό μέρος. Οι κωδικοποιητές έχουν την επιλογή να επεξεργαστούν τον κώδικα CSS ή να γράψουν προσαρμοσμένα widget HTML εάν το επιθυμούν.

Τα πρότυπα σίγουρα δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα ή διαφορετικά, αλλά τα ανταποκρινόμενα, τουλάχιστον, φαίνονται επαγγελματικά – παρόλο που υπάρχουν μόνο 10 από αυτά! Η προσαρμογή του καθενός είναι εύκολη και η προσθήκη widget είναι επίσης απλή.

Για όσους αναζητούν μια επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου, το κατάστημα με βάση το Ecwid χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό είδος προγράμματος επεξεργασίας, αλλά είναι επίσης εύκολο να πάρει το.

Εάν ψάχνετε έναν καλό τρόπο να προσθέσετε το SEO, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Gold – τα άλλα σχέδια λείπουν σοβαρά. Είναι κρίμα που αυτή η επιλογή SEO δεν αποτελεί επιπλέον προσθήκη όπως το ηλεκτρονικό κατάστημα.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά να σας αρέσει η Yola – ο πανέμορφος συντάκτης, η ευκολία δημιουργίας σελίδων και η απλή εγκατάσταση ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακόμα κι αν η Yola έχει μια περισσότερο από επαρκή ενότητα βοήθειας, εκτός κι αν κάνετε κάτι λίγο δύσκολο, τότε πιθανώς δεν θα το χρειαστείτε.

Εάν χρειάζεστε απλώς έναν βασικό ιστότοπο για μια μικρή επιχείρηση ή ένα προσωπικό έργο και θέλετε να τον σχεδιάσετε μόνοι σας με το ελάχιστο άγχος και χρόνο, τότε το Yola μπορεί να είναι ένας καλός συντάκτης ιστότοπου για να επιλέξετε. Το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αρκετά επεκτάσιμο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με έως και 1000 αντικείμενα και προσφέρει ένα τεράστιο ποσό πύλης πληρωμής για να διαλέξετε.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με το Yola είναι ότι πρέπει να πληρώσετε αρκετά για να αποκτήσετε μια καλή σύγχρονη λειτουργικότητα ιστότοπου από την πλατφόρμα. Τα πρότυπα είναι περιορισμένα και όπου κι αν κοιτάξετε, ο ιστότοπος σας ζητά να πληρώσετε ένα τέλος για κάτι. Αυτή είναι μια οριστική απενεργοποίηση.

Εάν κοιτάζετε το Yola, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων που πρέπει να ελέγξετε επίσης. Πλατφόρμες όπως το Squarespace και το Weebly έχουν παρόμοια ρύθμιση, αλλά μπορεί να είναι πιο ακριβείς στις ανάγκες σας.

Συγκρίνω

Γιόλα

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map