Wix eCommerce Review για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το 2016 με το WixStores


Wix eCommerce

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Wix eCommerce

Το Wix ιδρύθηκε το 2006 από τρεις φίλους και συνεργάτες. Ήταν στη διαδικασία έναρξης της δικής τους ιστοσελίδας και συνειδητοποίησαν γρήγορα πόσο δαπανηρό και χρονοβόρο μπορεί να είναι. Οι δυσκολίες τους τους ενέπνευσαν να σχεδιάσουν μια απλή πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν. Σήμερα, είναι μια διεθνής εταιρεία με περισσότερους από 77 εκατομμύρια πελάτες. Διαβάστε παρακάτω την κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix.

Πλεονεκτήματα

 • Λεπτομερής βάση δεδομένων υποστήριξης
 • Εκτεταμένη αγορά εφαρμογών
 • Μηδενικά τέλη συναλλαγής

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλες διαφημίσεις στη δωρεάν έκδοση
 • Δύσκολο να μεταβείτε σε άλλο πρότυπο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.wix.com/ecommerce/
 • Αρχηγείο: Τελ Αβίβ, Ισραήλ
 • Έτος ίδρυσης: 2006
 • Υπαλλήλους: 50-100
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 77.000.000+
 • Κατηγορίες: Κατασκευή ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Το Wix είναι ένας μοναδικός ιστότοπος και κατασκευαστής καλαθιών αγορών. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email. Σωστά. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν. Ως μπόνους, δεν θα χρειαστεί να μάθετε να κωδικοποιείτε. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης διευκολύνει την προσθήκη περιεχομένου. Στην πραγματικότητα, η Wix έχει δημιουργήσει μια φήμη ως η πιο φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα. Αυτό το καθιστά την ιδανική επιλογή για αρχάριους και μικρές επιχειρήσεις.

Για ποιον είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix?

Το Wix είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις. Προσφέρει έναν απλό, απλό σχεδιασμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε. Δεν διαθέτει πιο σύνθετα χαρακτηριστικά διαχείρισης. Οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για το χειρισμό τεράστιων αποθεμάτων και άλλων πολύπλοκων διαδικασιών. Υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες πλατφόρμες διαθέσιμες που καλύπτουν τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Χιλιάδες εφαρμογές
 • Μοντέρνα και προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης
 • Φιλικές δυνατότητες για κινητά
 • Δωρεάν φιλοξενία

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο Wix, το πρώτο πράγμα που θα σας ζητηθεί είναι τι είδους ιστότοπος θέλετε να δημιουργήσετε. Υπάρχουν 13 κύριες κατηγορίες χωρισμένες ανά τύπο επιχείρησης. Η όλη σας εμπειρία προσαρμόζεται από την αρχή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για αρχάριους που μπορεί να χρειάζονται επιπλέον καθοδήγηση. Καθώς εξερευνάτε τις υπηρεσίες τους, θα παρατηρήσετε ότι ειδικεύονται στην παροχή ποικίλων επιλογών σχεδίασης. Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα και χιλιάδες εφαρμογές.

Περιορισμοί του Wix

Ένας περιορισμός που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Wix δεν υποστηρίζει την πώληση ψηφιακών προϊόντων. Είναι καλύτερο για διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, δεν είναι όλα τα πρότυπα φιλικά προς κινητά. Εάν ο σχεδιασμός που ανταποκρίνεται είναι απαραίτητος για την επιχείρησή σας, φροντίστε να ερευνήσετε διεξοδικά πρότυπα.

Όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες, το Wix έρχεται επίσης με περιορισμούς αποθήκευσης και εύρους ζώνης.

Επεκτασιμότητα

Με τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές, υπάρχει αρκετός χώρος για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Το πακέτο απεριόριστης τιμολόγησης είναι το πιο δημοφιλές. Σας παρέχει άφθονο χώρο για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένου του απεριόριστου εύρους ζώνης. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί όσον αφορά την επεκτασιμότητα. Ενώ υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης, είναι δυνατό να ξεπεράσουμε την πλατφόρμα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix ταιριάζει καλύτερα στις μικρές επιχειρήσεις. Δεν έχει σχεδιαστεί απαραίτητα για τη διαχείριση καταστημάτων μεγάλου όγκου. Εάν έχετε ήδη καθιερωμένο κατάστημα με χιλιάδες πιστούς πελάτες, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να επιλέξετε μια πιο εκτεταμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακύρωση του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο Wix

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Wix δωρεάν για 14 ημέρες. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε από την αρχή. Εάν ανοίξετε λογαριασμό και αποφασίσετε να την ακυρώσετε, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για κάθε χρόνο συνδρομής που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Διατίθενται μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές.

Φήμη

Η Wix έχει κερδίσει τη φήμη ως την πιο καινοτόμο και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα του είδους της. Πρόσφατα πέρασε μια σημαντική ενημέρωση και οι κριτικοί είναι ικανοποιημένοι. Οι αρχάριοι μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικό ιστότοπο. Βοηθά το Wix να προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια πλατφόρμα που μεγαλώνει με τις ανάγκες τους.

Βραβεία

Η Wix δεν έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία σχεδιασμού. Συνεργάζονται με μεγάλους ηγέτες του κλάδου, όπως το DreamWorks, κάτι που σημαίνει μεγάλα πράγματα που θα έρθουν. Φαίνεται ότι το Wix μόλις ξεκινά με την επανάσταση του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Γιατί να επιλέξετε τη λύση Wix eCommerce?

Εάν ξεκινάτε ή διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να επιλέξετε Wix. Παρέχει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου και δημιουργίας ιστότοπων που βασίζεται σε σύννεφο και έχει λίγους αντιπάλους. Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο. Το Wix είναι η τέλεια επιλογή εάν έχετε εμπειρία μηδενικής κωδικοποίησης και θέλετε μια όμορφη τοποθεσία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 500 πρότυπα
 • Μεταφορά και απόθεση Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 • Γκαλερί προϊόντων
 • 7 Επεξεργαστές Πληρωμών
 • Αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω email
 • Υπολογισμοί φόρου και αποστολής
 • Βελτιστοποιημένο κινητό κατάστημα
 • Εργαλεία ενημερωτικών δελτίων
 • Δημιουργός κωδικού έκπτωσης
 • Ασφαλές καλάθι αγορών
 • Εντοπισμός παραγγελίας
 • Ειδικό μήνυμα ευχαριστώ

Σχέδιο & Προσαρμογή

Εκεί λάμπει το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix. Μπορείτε να διαλέξετε 501 (και καταμέτρηση) διαφορετικά πρότυπα. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι δωρεάν! Το κλειδί είναι να αναζητήσετε τις επιλογές σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μία με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να αρχίσετε να περιορίζετε τις επιλογές σας επιλέγοντας τι είδους επιχείρηση θα εκτελείτε.

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα πρότυπα ανά κλάδο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προβάλετε επιλογές προτύπων που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την προβολή φωτογραφίας. Αυτό είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα διασφαλίσει ότι θα έχετε το τέλειο πρότυπο.

Εάν αισθάνεστε γενναία, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κενό πρότυπο και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν. Διαφορετικά, κάθε πρότυπο μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως.

Σημειώστε: δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κώδικα CSS για τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για όσους θέλουν να παίξουν απευθείας τον κωδικό. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε σχεδόν οτιδήποτε με τον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης. Επίσης, από τους ήχους του, η πρόσβαση CSS βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ίσως το καλύτερο επίθετο για την περιγραφή των προτύπων Wix είναι απλό. Όλα τα πρότυπα είναι καθαρά και μοντέρνα, αλλά μια επαναλαμβανόμενη κριτική είναι ότι μπορεί να είναι πολύ απλά. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό για αρχάριους ή μικρές επιχειρήσεις, αλλά τα μεγαλύτερα καταστήματα μπορεί να θέλουν κάτι πιο εξελιγμένο.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Η Wix δεν προσφέρει υπηρεσίες premium σχεδιασμού, παρόλο που θα σας βοηθήσουν να ταιριάξετε με έναν ελεύθερο επαγγελματία. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Wix Arena για να συνδεθείτε με ειδικούς σχεδιασμού Wix που μπορούν να βοηθήσουν.

Διαχείριση περιεχομένου

Τα εργαλεία κοινής γνώμης και μια διαισθητική διεπαφή διευκολύνουν την προσθήκη και τη διαχείριση περιεχομένου. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μάθετε τον τρόπο σας γύρω από το backend. Απλώς κάντε κλικ στην περιοχή που θέλετε να επεξεργαστείτε και προσθέστε εικόνες, κείμενο ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ιστολόγιο στον ιστότοπό σας με τη σωστή εφαρμογή.

Εικόνες και βίντεο

Ανεβάζετε και αποθηκεύετε γρήγορα φωτογραφίες σε διαδικτυακούς φακέλους. Δεν χρειάζεται να επαναφορτώσετε εικόνες που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει. Αυτό μπορεί να είναι εξοικονόμηση χρόνου. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από άλλους λογαριασμούς σας, όπως το Facebook. Το Wix διευκολύνει επίσης τη συμπερίληψη βίντεο. Οποιοσδήποτε χώρος εικόνας στο θέμα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει ένα βίντεο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε ολόκληρο το φόντο σας ένα βίντεο.

Επίσης, το Wix μπορεί να ενσωματωθεί στο Bigstock Photos. Αντί να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια τεράστια συλλογή επαγγελματικών φωτογραφιών. Αυτή η συνεργασία παρέχει έναν προσιτό και βολικό τρόπο για τη δημιουργία ενός οπτικά ελκυστικού ιστότοπου.

Κοινωνική κοινή χρήση

Η προσθήκη κουμπιών κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας απαιτεί λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε να ενσωματώσετε πλήρως όλους τους λογαριασμούς σας και να χρησιμοποιήσετε κοινωνικά μέσα για να συνδεθείτε με τους πελάτες και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα πρότυπα έχουν ήδη εμφανιστεί κουμπιά κοινωνικών μέσων.

Δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Αυτή είναι ίσως η τελευταία δυσλειτουργία που πρέπει να επιλύσει ο Wix. Οι ιστότοποι δεν ανταποκρίνονται στο ότι θα προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στο μέγεθος του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, είναι φιλικά προς κινητά. Τα περισσότερα πρότυπα θα συνοδεύονται από το πλαίσιο “Κάντε τον ιστότοπό σας φιλικό προς κινητά” ήδη επιλεγμένο. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην προβολή επεξεργασίας για κινητά για να κάνετε επιπλέον αλλαγές.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΔεν θα ήταν πιο εύκολο! Εγγραφείτε για ένα πακέτο τιμολόγησης ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας. Από εκεί μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση σε πρότυπα και να ρυθμίσετε το κατάστημά σας σε χρόνο μηδέν.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΑυτές οι δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα τιμολόγησης. Το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου έχει σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης 20 GB και εύρος ζώνης 10 GB.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΥπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Τα περισσότερα σχέδια έρχονται ακόμη και με δύο δωρεάν premium εφαρμογές για να ξεκινήσετε. Παρά τον τεράστιο αριθμό διαθέσιμων εφαρμογών, δεν επικεντρώνονται απαραίτητα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτοί οι περιορισμοί καθιστούν δύσκολο για το κατάστημα να αναπτυχθεί γρήγορα.
Διαχείριση παραγγελιώνΗ διαχείριση του καταστήματός σας είναι εξαιρετικά απλή. Μπορείτε να δείτε όλες τις παραγγελίες και να κάνετε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες.
Διαχείριση αποθεμάτωνΑπλώς κάντε κλικ σε ένα προϊόν για να κάνετε αλλαγές. Μπορείτε να δημιουργήσετε συλλογές, να επεξεργαστείτε πληροφορίες και να προσθέσετε εικόνες. Δείχνει ακόμη και ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα και είναι ορατά στον ιστότοπο. Αυτές οι βασικές δυνατότητες είναι αρκετές για μικρές επιχειρήσεις, αλλά τα καταστήματα με εκατοντάδες προϊόντα μπορεί να θέλουν να καταγράφουν επιπλέον πληροφορίες. Η πλειονότητα των άλλων πλατφορμών απαιτεί περισσότερα πεδία για την προσθήκη ενός προϊόντος, το οποίο μπορεί να είναι ένα πολύτιμο οργανωτικό εργαλείο.
Παρακολούθηση αποστολώνΣυνεργαστείτε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες και πακέτα κομματιών σε όλο τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά CRMΜπορείτε να ρυθμίσετε τις δυνατότητες CRM όπως θέλετε. Οι πελάτες μπορούν να σας καλέσουν ή να σας στείλουν email απευθείας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα εισιτηρίων.
Πρότυπα και θέματαΕπιλέξτε από εκατοντάδες δωρεάν θέματα. Υπάρχουν πολλές κομψές επιλογές και μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε μία από αυτές.
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΤο Wix συνοδεύεται από τις περισσότερες ενσωματώσεις που θα θέλατε σε έναν ιστότοπο. Τα θέματα είναι έτοιμα για κοινωνικά μέσα και είναι εύκολο να ρυθμίσετε τις επιλογές πληρωμής. Οποιεσδήποτε άλλες λειτουργίες μπορούν να προστεθούν μεταβαίνοντας στο app store. Το Wix καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ενσωμάτωση πρόσθετων σε λίγα λεπτά.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΠαρόλο που οι ιστότοποι δεν ανταποκρίνονται, έρχονται με σχέδια φιλικά προς κινητά. Οι ιστότοποι δεν θα προσαρμοστούν καθώς αλλάζετε το μέγεθος του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, οι αγοραστές θα μπορούν να δουν το κατάστημά σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό δεν είναι ιδανικό, αλλά σας επιτρέπει ακόμα να αγοράσετε σε μια τεράστια αγορά κινητής τηλεφωνίας.
Φιλοξενία ΙστούΔωρεάν φιλοξενία Ιστού με βάση το cloud. Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και μπορείτε να βασιστείτε στους ισχυρούς διακομιστές τους.
App StoreΤο κατάστημα Wix App είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορείτε να αναζητήσετε χιλιάδες δωρεάν και premium εφαρμογές. Κανείς δεν κάνει εφαρμογές όπως το Wix. Όλα τα καλύτερα εργαλεία είναι διαθέσιμα στα χέρια σας.
BloggingΧρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να προσθέσετε ένα ιστολόγιο στον ιστότοπό σας. Από το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστολογίου, μπορείτε εύκολα να γράψετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε δημοσιεύσεις. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε πολλές δημοσιεύσεις και να προγραμματίσετε τη δημοσίευσή τους. Ο επεξεργαστής σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε βίντεο και εικόνες. Το ιστολόγιό σας θα φαίνεται υπέροχο και θα προσελκύσει αναγνώστες και πελάτες.
SEO και μάρκετινγκΤο Wix παρέχει όλα τα εργαλεία SEO και μάρκετινγκ που θα χρειαστείτε. Από τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ελέγξετε τις περιγραφές σελίδων, τους τίτλους και τις ετικέτες. Η δωρεάν εφαρμογή SEO παρέχει επίσης έναν οδηγό για να σας βοηθήσει με λέξεις-κλειδιά. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να βελτιώσετε τις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης, επωφεληθείτε από τους διαδραστικούς οδηγούς. Αυτά τα εργαλεία είναι εκπληκτικά διεξοδικά.
Ενημερωτικά δελτίαΤα περισσότερα πρότυπα συνοδεύονται από φόρμες εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα να δημιουργείτε μια λίστα email και να στέλνετε διαφημιστικά ενημερωτικά δελτία με ευκολία.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΥπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα με τη ρύθμιση ασφαλείας Wix. Το Wix δεν διαθέτει πιστοποιητικό SSL. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες ανακατευθύνονται σε μια ασφαλή σελίδα όταν κάνουν checkout. Οποιαδήποτε στιγμή οι αγοραστές απομακρύνονται από τον ιστότοπό σας. υπάρχει αυξημένη πιθανότητα απώλειας μιας πώλησης. Οι πελάτες ενδέχεται να μην εμπιστεύονται ότι οι πληροφορίες τους είναι ασφαλείς και ότι δεν αποθηκεύονται. Ενώ το ταμείο είναι απολύτως ασφαλές, μπορεί να απομακρύνει μερικούς πελάτες.
Πιστοποίηση PCIΤο Wix είναι συμβατό με PCI.
Δημιουργία περιεχομένουΗ προσθήκη προϊόντων και η δημιουργία νέου περιεχομένου είναι εξαιρετικά εύκολη. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι ένα από τα καλύτερα. Η αναπαραγωγή προτύπων για πολλές σελίδες μπορεί να είναι δύσκολη. Διαφορετικά, η διαδικασία σχεδιασμού είναι εντελώς διαισθητική και ιδανική για αρχάριους.
ΔωροεπιταγέςΜε το Wix, μπορείτε να πουλήσετε δωροεπιταγές και να δημιουργήσετε κουπόνια και κωδικούς έκπτωσης. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για την προώθηση προϊόντων ή ειδικών πωλήσεων.
Επιλογές πληρωμήςΗ λίστα των διαθέσιμων επεξεργαστών πληρωμών τρίτων είναι σχετικά σύντομη. Τα καλά νέα είναι ότι η Wix υποστηρίζει μερικούς από τους ηγέτες του κλάδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, το Skrill, το Authorize.net και μερικά άλλα μεγάλα ονόματα. Για πρόσθετες επιλογές πληρωμής, θα πρέπει να κάνετε κάποια αναζήτηση στο App Store.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΑυτά τα τέλη υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραγωγή αυτών των πληροφοριών για κάθε πώληση.
ΑναφορέςΔημιουργήστε αναφορές για να βοηθήσετε στην οπτικοποίηση της απόδοσης και την κοινή χρήση δεδομένων.
Στατιστικά ιστότοπουΤο Wix χρησιμοποιεί το Google Analytics για την παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπού σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και σεβαστά εργαλεία ανάλυσης. Ακολουθούν μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε:
 • Πόσα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας για οποιαδήποτε περίοδο
 • Πόσο διαρκεί ένας επισκέπτης στον ιστότοπο
 • Εάν είναι επισκέπτης που επιστρέφει
 • Η τοποθεσία τους
 • Ποιες σελίδες επισκέφτηκαν
 • Πώς έφτασαν στον ιστότοπό σας

Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εστίαση των προσπαθειών μάρκετινγκ. Εάν δεν είστε οπαδός του Google, μπορείτε να αγοράσετε το κατάστημα εφαρμογών για άλλα προγράμματα. Η επιλογή είναι δική σου. Δείτε όσα δεδομένα θέλετε ή λιγότερα και χρησιμοποιήστε τα για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Η Wix παρέχει προσιτά και αρχικά προγράμματα τιμολόγησης. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για κρυφές χρεώσεις. Για να ξεκινήσετε, εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τον πίνακα ελέγχου του διαχειριστή και του διαχειριστή. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα θέματα και στο κατάστημα εφαρμογών.

Πακέτα Τιμολόγησης

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 4,08 $ ανά μήνα. Αυτό το βασικό σχέδιο σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε έναν τομέα και να δημιουργείτε έναν εξαιρετικό ιστότοπο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζει διαφημίσεις και λογότυπα επωνυμίας Wix. Εάν θέλετε να καταργήσετε αυτούς τους δείκτες επωνυμίας, μπορείτε να πληρώσετε 9,25 $ ανά μήνα για το συνδυαστικό πακέτο.

Τα διαδικτυακά καταστήματα θα θέλουν να επιλέξουν το πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου. Κοστίζει 16,17 $ ανά μήνα και συνοδεύεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν φιλοξενία τομέα ενός έτους
 • Κουπόνια διαφήμισης αξίας 300 $
 • Δύο δωρεάν premium εφαρμογές
 • 20 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Εύρος ζώνης 10 GB
 • Google Analytics

Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για την πλειονότητα των επιχειρήσεων. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα VIP με 24,92 $ ανά μήνα. Εκτός από το απεριόριστο εύρος ζώνης, αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από υποστήριξη προτεραιότητας. Ακόμη και αυτό το κορυφαίο πακέτο τιμών διατίθεται κάτω από τα μεσαία πακέτα των περισσότερων πλατφορμών. Το Wix είναι εξαιρετικά προσιτό και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πληρώστε για τη συνδρομή σας κάθε μήνα ή εξοικονομήστε χρήματα αγοράζοντας ένα πλήρες έτος εκ των προτέρων. Η εξοικονόμηση ποικίλλει ανά πακέτο αλλά κυμαίνεται από 30-45%.

Υποστήριξη πελατών

Ενώ το πιο ακριβό πακέτο τιμολόγησης έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν αξιοπρεπή εξυπηρέτηση πελατών σε οποιοδήποτε επίπεδο πακέτου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν προσφέρουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας ή σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό 800, αλλά το καλύτερο στοίχημά σας είναι να προγραμματίσετε μια επιστροφή κλήσης. Αυτό σας εμποδίζει να χάνετε χρόνο σε αναμονή.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά άλλα μέρη στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για βοήθεια. Ξεκινήστε μεταβαίνοντας στη σελίδα υποστήριξης Wix. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με συχνές ερωτήσεις και συνήθεις ερωτήσεις. Υπάρχει επίσης ένα κοινοτικό φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο για βοήθεια. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε προβλήματα και ανησυχίες στις σελίδες των κοινωνικών μέσων.

Ενώ είναι ωραίο να έχουμε μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί για τη Wix και τους πελάτες τους. Η πλατφόρμα έχει εξαιρετικά θετικές κριτικές για την υποστήριξη πελατών. Οι απαντήσεις είναι σχετικά γρήγορες και οι εκπρόσωποι είναι γνώστες και ευγενικοί. Το Wix είναι τόσο εύκολο στη χρήση που η υποστήριξη χρησιμοποιείται κυρίως για τεχνικά ζητήματα που θα πρέπει να είναι λίγα και πολύ μακριά.

Ένα άλλο τακτοποιημένο χαρακτηριστικό είναι η πρόσβαση στο Wix Lounge. Αυτός είναι ένας χώρος συνεργασίας στη Νέα Υόρκη. Εάν ταξιδεύετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σαλόνι για να κάνετε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να συνδεθείτε με άλλους χρήστες του Wix. Μπορείτε ακόμη και να διατηρήσετε το χώρο για ειδικές εκδηλώσεις. Όλα δωρεάν.

Ευκολία στη χρήση

Το Wix οδηγεί το πακέτο όταν πρόκειται για ευκολία στη χρήση. Όχι μόνο προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, αλλά παρέχει επίσης έναν από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη και διαισθητικούς επεξεργαστές ποτέ. Όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε εμφανίζονται εμφανώς και η πλοήγηση μεταξύ των οθονών είναι εύκολη.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γνωρίζετε οποιαδήποτε κωδικοποίηση. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν προηγμένους και επαγγελματικούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και οι ειδικοί σχεδιαστές θα εκτιμήσουν τη διεπαφή. Εάν χρειάζεστε ποτέ βοήθεια, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στη βοήθεια χωρίς να φύγετε από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, το Wix είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο.

συμπέρασμα

Εάν επιλέξετε το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου Wix για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Εάν σκοπεύετε να διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση και είστε αρχάριος όσον αφορά το σχεδιασμό, τότε ναι. Απολύτως ναι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν περιοχές όπου το Wix δεν είναι καθήκον να υποστηρίξει μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας. Αυτό είναι από το σχεδιασμό. Η απλότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που το καθιστά μια εξαιρετική πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο για πιο περίπλοκες συναλλαγές και διαδικασίες.

Ενώ υπάρχουν ορισμένοι τομείς βελτίωσης, το Wix είναι μια από τις πιο φιλικές προς το χρήστη και ολοκληρωμένες διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι επίσης αναζωογονητικό να βλέπεις μια εταιρεία που φαίνεται να επενδύει πραγματικά στην πραγματοποίηση βελτιώσεων και να προσφέρει ένα προσιτό προϊόν που δεν σας ζητά να θυσιάσετε χαρακτηριστικά για το κόστος.

Είτε είστε ειδικός σχεδιαστής είτε απόλυτα αρχάριος, σίγουρα θα απολαύσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Συνδυάστε το με κομψά πρότυπα και η δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις και υπόσχεται να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Συγκρίνω

Wix eCommerce

91

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map