Αναθεώρηση WebsiteBuilder.com 2016


ΙστοσελίδαBuilder.com

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

ΙστοσελίδαBuilder.com

Το WebsiteBuilder.com προσφέρει μια σειρά εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων, καθώς και βοήθεια μάρκετινγκ και ηλεκτρονικό εμπόριο. Πολλά πρότυπα για να διαλέξετε για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και όλα έχουν ρυθμιστεί με εύκολο τρόπο μεταφοράς και απόθεσης για να είναι εξαιρετικά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο. Διαβάστε την κριτική μας στο WebsiteBuilder.com παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με το WebsiteBuilder.com, μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο το βράδυ, χωρίς χρήματα και καμία πιστωτική κάρτα, αρκεί να χρησιμοποιείτε έναν υποτομέα. Είναι απλό για τους αρχάριους να χρησιμοποιούν επιλέγοντας ένα πρότυπο και κάνοντας χρήση της εύχρηστης λειτουργίας μεταφοράς και απόθεσης για να προσθέσετε περιεχόμενο και να το κάνετε να φαίνεται όπως θέλετε.

Συνιστάται για ποιον είναι το WebsiteBuilder.com?

Αυτή η πλατφόρμα και τα εύχρηστα εργαλεία πλοήγησης και σχεδιασμού της είναι ιδανικά για άτομα που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο. Είναι αρκετά ανόητο και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να ξεκινήσετε να δουλεύετε μαζί του.

Περιοχές εστίασης / ειδικότητες?

Το WebsiteBuilder.com προσφέρει ένα εξαιρετικά εύχρηστο σύνολο εργαλείων μέτρησης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Αν και δεν είναι μοναδικές σε αυτήν την πλατφόρμα, είναι πιο περιεκτικές από άλλες που έχουμε δει. Η κορυφή του προγράμματος επεξεργασίας ιστότοπων προσφέρει στήλες, χάρακες και κουμπιά στο πλέγμα που καθιστά πολύ πιο εύκολο να ευθυγραμμίσετε στοιχεία και να κάνετε τον ιστότοπό σας οπτικά ελκυστικό. Αυτά τα εργαλεία είναι αρκετά εύκολα στη χρήση και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι τόσο απαιτητικός όσο και όμορφος.

Τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί

Εκτός από την ήδη αναφερόμενη, και εντελώς φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης, το WebsiteBuilder.com διαθέτει 21 διαφορετικές κατηγορίες προτύπων για να διαλέξετε και πολλές προφορτωμένες και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για τη χρήση σας. Στοιχεία όπως κουμπιά και εικονίδια είναι διαθέσιμα για να αποθέσετε όπου θέλετε στον ιστότοπό σας και για να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε αντικείμενο σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή του με διάφορους τρόπους.

Ένας σημαντικός περιορισμός που βρήκαμε είναι η έλλειψη ικανότητας να ανεβάζετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα. Το χειροκίνητο κλικ μεταφόρτωσης και η πραγματοποίησή τους ένα κάθε φορά είναι κουραστικό και χρονοβόρο. Για να προσθέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν κτηματομεσίτη με πολλές οικιακές φωτογραφίες, αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικός πόνος. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση σε αυτήν την περιοχή του ιστότοπου. Ένα άλλο ανεπιθύμητο quirk είναι η έλλειψη μιας δυνατότητας αυτόματης αποθήκευσης, οπότε μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στην αποθήκευση σε κάθε επεξεργασία!

Επεκτασιμότητα

Η δυνατότητα κλιμάκωσης είναι ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να γνωρίζετε όταν εργάζεστε με έναν δημιουργό ιστότοπων. Ενώ πέντε σελίδες μπορεί να είναι αρκετές από την τρέχουσα επιχείρησή σας, μπορεί να βρεθείτε να την ξεπερνάτε ή να μεγαλώνετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις με την ανάγκη δημιουργίας πρόσθετων σελίδων. Το WebsiteBuilder.com περιορίζει τον αριθμό των σελίδων που μπορείτε να έχετε στη δωρεάν έκδοση, αλλά οι premium εκδόσεις είναι απείρως επεκτάσιμες για όλη αυτή την εκπληκτική μελλοντική ανάπτυξη!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν είστε σαν εμένα, θέλετε να δείτε πώς λειτουργούν τα πράγματα προτού δεσμευτείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Παρόλο που εκτιμώ τη δωρεάν πλατφόρμα σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων, θα ήθελα επίσης να ελέγξω και την πληρωμένη έκδοση, προτού αποφασίσω ότι ήταν το σωστό εργαλείο για τους σκοπούς μου. Γι ‘αυτό με εξέπληξε ευχάριστα που ανακάλυψα ότι ο ιστότοπος προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών για τα premium σχέδια και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες, με αυτές τις εξαιρέσεις: εγγραφή τομέα, υποστήριξη προτεραιότητας, ιδιωτικό απόρρητο τομέα, ηλεκτρονικό εμπόριο, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Ebook SEO.

Ποια είναι η φήμη τους?

Ο τομέας είναι ενεργός από το 1996, αν και φαίνεται ότι άλλαξε χέρια μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Έχει μια κατάταξη Alexa κάτω από 40.000, μια κατάταξη αρχής τομέα SEO Moz 42 και ένα Google Pagerank 2. Έκανα αναζήτηση για κριτικές στο διαδίκτυο και βρήκα μια κάπως ανάμικτη τσάντα, με τις περισσότερες κριτικές σε εντελώς αντίθετα άκρα του φάσματος και πολύ λίγο χλιαρό.

Βραβεία

Βρήκαμε το WebsiteBuilder.com που αναφέρεται πολλές φορές σε άρθρα στο SiteBuilderAwards.com: Οι καλύτεροι οικοδόμοι ιστότοπων ECommerce, οι απλούστεροι κατασκευαστές ιστότοπων, οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστοτόπων για κινητά, οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστολογίων, οι πιο προσιτοί κατασκευαστές ιστότοπων και οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για SEO.

Γιατί να επιλέξετε το Website Builder?

Ευκολία στη χρήση, ατελείωτη προσαρμογή, ευκρινείς και φρέσκα πρότυπα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χιλιάδες πρότυπα
 • Προσαρμοσμένοι τομείς
 • Βελτιστοποιημένο για κινητά
 • Φιλική μηχανή αναζήτησης
 • Δωρεάν βιβλιοθήκη εικόνων
 • Κοινωνική ενσωμάτωση
 • Επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν εργαλεία SEO
 • Δωρεάν επιχειρηματικό email
 • Ρύθμιση ιστότοπου ιστολογίου

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο Websitebuilder.com

Website Builder Οι ειδικοί είχαν παρόμοια λόγια για το Website Builder. Ενώ η πραγματική διεπαφή σχεδιασμού είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη, οι πρακτικές πώλησης και τιμολόγησης της εταιρείας είναι αμφισβητήσιμες. Στην πραγματικότητα, η ίδια εταιρεία πουλά το ίδιο προϊόν (σε διαφορετικές τιμές) με μερικά διαφορετικά ονόματα τομέα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να χτυπήσετε τα εργαλεία που προσφέρει ο ιστότοπος, όπως:

 • Δωρεάν και εύκολη εγκατάσταση
 • Πίνακας ελέγχου φιλικό προς τον χρήστη, γρήγορο και εύκολο στην εκμάθηση
 • Μεγάλη ποικιλία προτύπων υψηλής ποιότητας
 • Εργαλεία σχεδίασης πλέγματος που βοηθούν στο μέγεθος των εικόνων και στη θέση διαφορετικών στοιχείων στη θέση τους

Τελικά, οι αξιολογήσεις των εμπειρογνωμόνων ποικίλλουν πολύ ανάλογα με το πόσο κριτικοί έλαβαν υπόψη τις καταγγελίες κατά της χρέωσης και της εξυπηρέτησης πελατών. Όσοι εστίασαν περισσότερο στην απόδοση του πραγματικού προγράμματος ήταν πιο ικανοί να απονεμήσουν το Website Builder 3,5 έως 4 αστέρια στα πέντε.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Websitebuilder.com

Εκτός από οποιαδήποτε σκιερή επιχειρηματική πρακτική, το Website Builder προσφέρει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες απολαμβάνουν τη διεπαφή χρήστη και μάλιστα το περιγράφουν ως «διασκεδαστικό» να παίζουν με μια μάθηση. Εργαλεία όπως το Master Page Elements και το Design Panel διευκολύνουν τόσο την αναπαραγωγή σχεδίων σελίδων σε ολόκληρο τον ιστότοπο όσο και την προσαρμογή λεπτομερειών όπως στυλ γραμματοσειράς όταν χρειάζεται.

Οι χρήστες που αναζητούσαν μερικά πιο εξελιγμένα εργαλεία πέρα ​​από έναν απλό ιστότοπο μιας ηλικίας ήταν επίσης ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες blogging και τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μεταξύ των ελκυστικών προτύπων και του φιλικού προς το χρήστη δημιουργού, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σημεία πώλησης όσον αφορά τη χρήση του Website Builder. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θα χρεωθείτε.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο Websitebuilder.com

Φαίνεται ότι το Website Builder είναι ένα άλλο αξιοπρεπές πρόγραμμα που μπορεί να μην έχει τις βέλτιστες πρακτικές τιμολόγησης και πώλησης. Υπάρχουν μερικές εταιρείες εκεί έξω που προσελκύουν πελάτες επειδή έχουν ένα εξαιρετικό προϊόν. Ίσως χρειαστεί να κάνουν κάποια δουλειά για να πάρουν το όνομά τους εκεί έξω, αλλά τα ποσοστά ακύρωσης είναι χαμηλά και η ανάπτυξη είναι καλή.

Τότε υπάρχει ο άλλος τύπος εταιρείας. Θα προσφέρουν ένα λειτουργικό προϊόν και θα βρουν κάθε είδους τρόπους να σας πωλήσουν και να σας κλειδώσουν σε συμβόλαια. Με βάση τις κριτικές των χρηστών, φαίνεται ότι το Website Builder είναι το δεύτερο είδος εταιρείας. Αντί να κάνουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών τους πρωταρχικούς στόχους τους, προσπαθούν να διατηρήσουν τους πελάτες μέσω άλλων πρακτικών που μπορεί να φαίνονται πολύ επιθετικές και όχι απαραίτητα διαφανείς.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Αυτός είναι ένας τομέας όπου το WebsiteBuilder.com λάμπει πραγματικά. Ο σχεδιασμός είναι απλός και φαινομενικά άπειρος με όλα τα πρότυπα και τις επιλογές στυλ που έχετε στη διάθεσή σας.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΠρότυπαΌπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το WebsiteBuilder.com διαθέτει χιλιάδες πρότυπα ιστότοπων σε 21 διαφορετικές κατηγορίες. Βρίσκοντας ένα που είναι εύκολο και προκλητικό. Υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε από αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το περιορίσετε και να επιλέξετε μόνο ένα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από όλα αυτά τα πρότυπα ακόμη και στο δωρεάν σχέδιο όταν δοκιμάζετε τα πράγματα.

Η κατηγορία τακτοποιεί πρότυπα και μπορείτε επίσης να τα αναζητήσετε. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το καθένα για να δείτε μια πλήρη προεπισκόπηση του πώς φαίνονται πριν αποφασίσετε ποια να χρησιμοποιήσετε.

ΔιεπαφήΈνα άλλο πλεονέκτημα για το WebsiteBuilder.com, το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι τόσο εύκολο όσο οποιοδήποτε πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που έχουμε δει και πολύ πιο εύκολο από πολλά. Όλα σχεδιάζονται εύκολα, και ακόμη και το λιγότερο τεχνολογικό άτομο που γνωρίζετε μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μαζί του.
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσετε τις σελίδες στο WebsiteBuilder.com. Ο επεξεργαστής ιστότοπου περιλαμβάνει δύο γραμμές εργαλείων, μία στην κορυφή και μία στην αριστερή πλευρά. Στα αριστερά, κάντε κλικ στο εικονίδιο πινέλου που φέρει την ένδειξη “Design” και ανοίγει ένα μενού για χρώματα, γραμματοσειρές, στυλ κειμένου και φόντο. Από εδώ, έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να το κάνετε μοναδικό ανεβάζοντας τις εικόνες φόντου σας, αλλάζοντας την αδιαφάνεια ή τα στοιχεία επικάλυψης.
Πλοήγηση ιστότοπουΕίναι πολύ διαισθητικό και η πλοήγηση είναι γρήγορη και εύκολη. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό που πρέπει να κάνετε ή βρείτε, και αμέσως, οι πληροφορίες είναι στα χέρια σας.
Διαχείριση περιεχομένουΗ προσθήκη και η αλλαγή περιεχομένου είναι επίσης μια εύκολη εργασία στο WebsiteBuilder.com. Θέλετε να προσθέσετε μια νέα σελίδα; Απλώς κάντε κλικ στο σύμβολο “συν” στην κορυφή και, στη συνέχεια, στις Σελίδες, και ο ιστότοπος διαθέτει ακόμη και προ-ενσωματωμένα πρότυπα για τους περισσότερους από τους κοινούς τύπους σελίδων, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Είναι εξίσου εύκολο να προσθέσετε ενότητες σε κάθε σελίδα.
Φωτογραφίες και γκαλερίΑκριβώς όπως το βασικό περιεχόμενο, μπορεί να προστεθεί μια συλλογή κάνοντας κλικ στο σύμβολο Συν στην επάνω αριστερή στήλη, επιλέγοντας Γκαλερί και κάνοντας μερικές επιλογές σχετικά με το πώς θέλετε να εμφανίζεται η συλλογή σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να εισαγάγετε alt-tags για σωστό SEO.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΌλοι οι ιστότοποι του WebsiteBuilder.com ανταποκρίνονται πλήρως σε κινητές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανίζονται αυτόματα σε κάθε συσκευή. Ακόμα καλύτερα, με σχέδια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του κινητού τηλεφώνου επάνω αριστερά στο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπου και να δείτε ακριβώς πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε προσωπικές συσκευές.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΟ ιστότοπος προσφέρει εξαιρετική ενσωμάτωση κοινής χρήσης μέσω ενός απλού widget που μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας στον ιστότοπό σας όπου θέλετε. Αυτό το widget περιέχει συνδέσμους για Facebook, Twitter, Linkedin και Google+. Δεν μπορούσαμε να δούμε έναν τρόπο να προσθέσουμε επιπλέον ιστότοπους κοινωνικών μέσων στο δωρεάν πρόγραμμα, αν και αυτό μπορεί να είναι διαθέσιμο για ένα premium πρόγραμμα.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΕάν δεν αισθάνεστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μαζί με το WebsiteBuilder.com, προσφέρουν επίσης πλήρη σχεδιαστική βοήθεια. Ένας προσωπικός ιστότοπος τριών σελίδων μπορεί να δημιουργηθεί για εσάς με κόστος 359 $, ένας επαγγελματικός ιστότοπος πέντε σελίδων θα σας αποφέρει 499 $ και η πιο εκτεταμένη προσφορά είναι ένα πακέτο μικρών επιχειρήσεων που ενσωματώνει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το WebsiteBuilder.com περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες που σας βοηθούν να συνδεθείτε γρήγορα στο διαδίκτυο. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε καθένα.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΔεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο. Μεταβείτε στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο Δημιουργία νέου ιστότοπου στην επάνω αριστερή γωνία.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΕπιλέξτε ένα πρότυπο από πάνω από 10.000 ή ξεκινήστε από το μηδέν εντελώς την κλήση σας. (Αλλά θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα τους, πιστέψτε με, είναι υπέροχα!) Από εκεί, τροποποιήστε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, το φόντο κ.λπ. στις προτιμήσεις σας.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΕύκολο-εύκολο, και μπορείτε να επιλέξετε ένα απευθείας στον ιστότοπο. Εάν έχετε ήδη ένα, ο ιστότοπος θα σας πει πώς να το μεταφέρετε γρήγορα.
Το βάθος της πλοήγησης:Δεν είδαμε έναν τρόπο προσθήκης υπομενού ή υποσελίδων σε ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί στο WebsiteBuilder.com. Αυτό μπορεί να είναι ένας περιορισμός για μεγάλους ιστότοπους που θα ήθελαν να ομαδοποιήσουν σελίδες για να οργανωθούν καλύτερα.
Widgets και εφαρμογέςΠολλά widget είναι διαθέσιμα για να προσθέσετε τους Χάρτες Google στις σελίδες σας, το SoundCloud Player, τα κουμπιά παρακολούθησης και κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων, τα ενσωματωμένα widget.
ΝομισματοποίησηΤο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι διαθέσιμο σε ιστότοπους επί πληρωμή, ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας γρήγορα. Μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε δωρεάν πιστώσεις διαφημίσεων για το Google, το Bing, το Facebook και το Amazon, καθώς και το Google Adsense.
Στατιστικά επισκεπτώνΤο Google Analytics προστίθεται γρήγορα για παρακολούθηση στατιστικών.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΦωτογραφίες και γκαλερί μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπο και υπάρχει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη εικόνων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βίντεο και γκαλερί βίντεο. Ο ήχος υλοποιείται μέσω του SoundCloud Player.
BloggingΜπορείτε να προσθέσετε ένα ιστολόγιο στον ιστότοπό σας με το πάτημα ενός κουμπιού
Χάρτες GoogleΥπάρχει ένα διαθέσιμο widget για γρήγορη προσθήκη των Χαρτών Google.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΣε premium σχέδια, μπορείτε να προσθέσετε widget HTML σε μια σελίδα ή σε μια ολόκληρη σελίδα HTML.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΕίναι απλό να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης και παρακάτω στον ιστότοπό σας με μια γρήγορη προσθήκη widget κοινωνικής δικτύωσης.
Έντυπα και έρευνεςΜπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας σε ενότητες. Υπάρχουν πολλές όμορφες φόρμες επικοινωνίας διαθέσιμες.
Χώρος αποθήκευσηςΟ αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται από 50MB σε δωρεάν πακέτα, έως 5 GB στο προσωπικό πρόγραμμα και 10 GB στα επαγγελματικά και μικρά επιχειρηματικά σχέδια.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΑυτό φαίνεται να είναι μια περιοχή που παραβλέπεται του WebsiteBuilder.com. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση ενός εργαλείου ενοποίησης.
Υποστήριξη φόρουμ
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΕύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, αλλά πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας.
Ολοκλήρωση πύληςΔεν είναι εμφανής ενοποίηση πληρωμών στη δωρεάν έκδοση και η αναζήτηση της γνωσιακής βάσης ήταν κενή.
Φιλικό SEOΟ ιστότοπος προσφέρει δωρεάν και εύχρηστα εργαλεία για την ενίσχυση του SEO.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Οι ιστότοποι που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης ή οι πληρωμένοι ιστότοποι δεν φαίνεται να αποτελούν μέρος των προσφορών του WebsiteBuilder.com.
Ασφάλεια ιστότοπουΟ ιστότοπος προστατεύεται μέσω https και υπάρχει επίσης ένα σήμα Norton Secured στον ιστότοπο. Επιπλέον, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στον ιστότοπο μπορούν να γίνουν μέσω PayPal για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα. αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από επώνυμο τομέα με τη μορφή http://yourwebsitename.my-free.website. Αυτό είναι λιγότερο από ιδανικό για έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, καθώς φαίνεται πολύ μη επαγγελματικό. Θα συνιστούσαμε να επιλέξετε ένα premium σχέδιο και να αποκτήσετε ένα τέλειο όνομα τομέα (διεύθυνση ιστού.)

Ο ιστότοπος προσφέρει μια επιλογή από πολλά αναβαθμισμένα σχέδια:

Προσωπικός. Αυτό το πακέτο είναι 7,99 $ ανά μήνα και προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα και email, χωρίς διαφημίσεις και ιστότοπο για κινητά.

Ασφάλιστρο. Αυτό το πρόγραμμα θα κοστίζει 9,22 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει διαφημιστικές πιστώσεις και εργαλεία SEO.

Επιχείρηση. Αυτό το πρόγραμμα είναι 10,75 $ και προσθέτει υποστήριξη προτεραιότητας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. Αυτό το πρόγραμμα θα σας επιστρέψει 18,45 $ και περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η τιμολόγηση για κάθε πρόγραμμα βασίζεται στην πληρωμή για δύο χρόνια εκ των προτέρων. είναι δυνατόν να κάνουμε έναν μικρότερο όρο, αλλά κοστίζει λίγο περισσότερο. Από τη στιγμή που το γράφουμε, προσφέρουν 50% έκπτωση στα προγράμματα πληρωμής τους (εκτός προσωπικού.) Με αυτές τις εκπτώσεις, καθιστά το WebsiteBuilder.com μια πολύ ελκυστική επιλογή.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δύο ιστότοπους. Και οι δύο θα έχουν την παραπάνω ετικέτα “my-free-website” στη διεύθυνση ιστού. Εάν αυτό δεν έχει σημασία για τους σκοπούς σας, μπορείτε τεχνικά να δημιουργήσετε έναν δροσερό, δωρεάν ιστότοπο.

Υποστήριξη πελατών

Επειδή οι δημιουργοί ιστότοπων δημιουργήθηκαν για να το κάνουν μόνοι σας δημιουργοί ιστότοπων, η υποστήριξη πελατών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι θα μπορούσατε να κολλήσετε ενώ εργάζεστε στον ιστότοπό σας και να μην μπορείτε να τον δημοσιεύσετε. Ευτυχώς, το WebsiteBuilder.com προσφέρει επαρκή υποστήριξη με τη μορφή μιας εκτεταμένης σελίδας Συχνών Ερωτήσεων, μιας βάσης γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης, μιας ζωντανής συνομιλίας και μιας φόρμας Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε βοήθεια.

Υπάρχει ξεχωριστή τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη χρέωσης. Διατίθεται επίσης τηλεφωνική υποστήριξη για χρέωση. Δεν υπάρχουν ακόμα βίντεο σεμινάρια στον ιστότοπο μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμα. Η υποστήριξη δεν φαίνεται να λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και αυτό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα κατά καιρούς. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η Γνωσιακή Βάση είναι αρκετά περιεκτική και μπορεί να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις.

Ευκολία στη χρήση

Αυτή είναι πιθανώς μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες που έχουμε δει για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Προσφέρει πολλές δυνατότητες για να κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί επαγγελματικά, και πολλά εκπληκτικά πρότυπα για να φαίνεται καλό. Ακόμη και ένας συνολικός αρχάριος θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο το βράδυ με αυτό το εργαλείο.

συμπέρασμα

Μας αρέσει το WebsiteBuilder.com, και (θα) το χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο για τον εαυτό μας. Λάβετε υπόψη, γνωρίζουμε πολύ καλά το WordPress και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πολύ φοβερό ιστότοπο μαζί του. Ωστόσο, η πλατφόρμα WebsiteBuilder.com θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός ιστότοπου γρήγορα και χωρίς πολύ ταλαιπωρία.

Εάν έχετε δυσκολευτεί ποτέ να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη κεφαλίδα για να ταιριάζει σε ένα πρότυπο WordPress, θα εκτιμήσετε έτσι την ευκολία με την οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με το WebsiteBuilder.com. Τόσο μεγάλο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει για εσάς, από τα πρότυπα έως τις προκατασκευασμένες σελίδες, τις φόρμες και άλλα στοιχεία, που είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο που σας αντιπροσωπεύει καλά, ανεξάρτητα από την εμφάνιση και την αίσθηση θέλω.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το WebsiteBuilder.com, καθώς πιστεύουμε ότι θα ταιριάζει στις περισσότερες ανάγκες. Παρόλο που συνειδητοποιούμε ότι ορισμένοι από τους περιορισμούς που βλέπουμε, όπως η έλλειψη ενσωμάτωσης email και ο μαζικός μεταφορτωτής εικόνων είναι καταστροφικοί για ορισμένα άτομα, ο ιστότοπος είναι μόνο λίγα χρόνια. Περιμένουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να τροποποιεί τις προσφορές και να την κάνει ακόμη καλύτερη στο πολύ νέο μέλλον. Αλλά αυτό που είναι ήδη εδώ είναι αρκετά φοβερό!

Συγκρίνω

ΙστοσελίδαBuilder.com

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map