Αναθεώρηση Webs.com 2016


Webs.com

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Webs.com

Το Webs.com (εταιρεία Vistaprint) είναι ένας 15χρονος δημιουργός ιστότοπων που είναι δημοφιλής στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Οι Ιστότοποι είναι η πλατφόρμα πίσω από 55 εκατομμύρια ιστότοπους. Οι Ιστότοποι προσφέρουν μια δωρεάν επιλογή για ζωή ή ανταγωνιστικές τιμές για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που χρειάζονται περισσότερες δυνατότητες. Αυτή η εταιρεία αυξάνεται σε δημοτικότητα μεταξύ άλλων μεγάλων κατασκευαστών ιστοσελίδων. Διαβάστε την κριτική μας στο Webs.com παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Δίκαια και ανταγωνιστικά σχέδια τιμολόγησης
 • 450 πρότυπα επιχειρηματικών για κινητά
 • Απλή προσθήκη και επεξεργασία στοιχείων
 • Συλλογή φωτογραφιών
 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
 • Περιλαμβάνονται αναλυτικά δεδομένα

Μειονεκτήματα

 • Η κωδικοποίηση HTML / CSS περιορίζεται σε ένα πλαίσιο κώδικα στη σελίδα
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι περιορισμένη εκτός από εκείνες του προγράμματος Pro
 • Μπορεί να απαιτηθεί κάποια έρευνα για τη δημιουργία blogging
 • Οι Ιστότοποι δεν σχεδιάζουν τον ιστότοπο για εσάς

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.webs.com
 • Αρχηγείο: Silver Spring, Μέριλαντ
 • Έτος ίδρυσης: 2001
 • Υπαλλήλους: 50+
 • Ιστότοποι που χτίστηκαν: 55.000.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Με περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια συνδρομητές, 2.200 υπαλλήλους και πάνω από 20 φυσικές τοποθεσίες, το Web.com ανήκει στη δική του κατηγορία. Το Web.com μοιράζεται μια υποστηρικτική εταιρική κουλτούρα, αξίες και ομαδική εργασία και αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε μια εταιρεία με τόσο μεγάλο και μακρόχρονο κύρος.

Το Web.com προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα, πιο ευέλικτα χαρτοφυλάκια προϊόντων και υπηρεσιών οποιουδήποτε δημιουργού ιστότοπων. Ενώ τα πρότυπα είναι παραδοσιακά, σχεδιασμένα για λειτουργία, το Web.com είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα DIY. Το Web.com παρέχει επίσης πλήρη σχεδίαση ιστότοπου. Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές μπορεί να παράγει ευνοϊκά αποτελέσματα για άτομα ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πρέπει να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν έναν ιστότοπο. Αναμένετε να πληρώσετε λίγο υψηλότερα ποσοστά για τις εκτενείς δυνατότητες και υπηρεσίες του Web.com.

Συνιστάται για ποιον είναι το Web.com?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Web.com συνιστάται για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες καταστημάτων, bloggers και άλλους που χρειάζονται έναν λειτουργικό, ενεργό ιστότοπο. Ταιριάζει σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν βασικό ιστότοπο ή σε αυτούς που χρειάζονται κάποιον για να δημιουργήσουν έναν πιο σύνθετο ιστότοπο για αυτούς.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητες του Web.com

Το Web.com επικεντρώνεται σε λειτουργικούς ιστότοπους χωρίς ψώνια που ικανοποιούν ατομικές ή επιχειρηματικές ανάγκες. Με ένα αυξημένο σύνολο προτύπων, το Web.com προσφέρει πάνω από 2.500 πρότυπα που μπορούν εύκολα να αλλάξουν μετά την προσθήκη του περιεχομένου. Τα πρότυπα εμφανίζονται λίγο παλιά, αλλά οι κάτοχοι μπορούν να αποκτήσουν έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σχεδιασμού τους. Διατίθενται πακέτα φιλοξενίας Unix, Linux και Windows. Το Web.com κάνει καλή δουλειά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με εξαιρετικές δυνατότητες πρόσθετων και πρόσθετων.

Τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί του Web.com

Το Web.com προσφέρει τις τυπικές δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων DIY για έναν επιτυχημένο ιστότοπο μαζί με την επιλογή να επιτρέψετε σε κάποιον να κάνει τη δουλειά για εσάς. Είναι μια λειτουργική, καλά σχεδιασμένη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο με ενσωματωμένες λύσεις και διαδραστικές επιλογές ταμπλό.

Όσον αφορά τους περιορισμούς, η διεπαφή χρήστη δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη ορισμένοι από τους νέους ανταγωνιστές του Web.com και δεν φαίνεται ότι το Web.com προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Οι επιλογές μηνιαίας τιμολόγησης είναι λίγο υψηλότερες για αυτήν την εποχιακή, εξαιρετικά εξελιγμένη πλατφόρμα.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Ενώ τα προγράμματα τιμολόγησης δεν αναφέρονται ξεκάθαρα στον ιστότοπο του Web.com, φαίνεται να υπάρχει ένα αξιοπρεπές σύνολο ολοκληρωμένων προγραμμάτων μηνιαίων πληρωμών για μια πλήρη λύση φιλοξενίας και επιτυχές μάρκετινγκ που απαιτείται για την προώθηση μιας επιχείρησης. Δεν θα είναι φθηνό, αλλά το Web.com προσφέρει πραγματικό μάρκετινγκ που απαιτείται για την online επιτυχία.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Το Web.com προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά δεν θα βρείτε εύκολα αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο. Οι χρήστες παραπονιούνται για τη δυσκολία ακύρωσης μόλις εγγραφείτε.

Τι είναι η φήμη του Web.com?

Μετά από μια μακρά ιστορία στον χώρο της ιστοσελίδας, φαίνεται ότι το Web.com έχει πάρει πίσω θέση με νέους πελάτες do-it-yourself. Μόλις οι πιο ισχυρές και επιτυχημένες λύσεις δημιουργίας ιστοσελίδων, φαίνεται ότι το Web.com δεν κατάφερε να συνεχίσει με κάποιους τρόπους.

Ενώ η εταιρεία έχει ένα τεράστιο κοινό και ένα από τα ευρύτερα φάσμα υπηρεσιών, έχει υποστεί πολλούς μετασχηματισμούς και πρέπει να συσσωρευτεί ενάντια σε νέους υπερασπιστές για αποτελεσματική δημιουργία ιστοσελίδων. Για εκείνους που εξακολουθούν να προτιμούν να έχουν έναν σχεδιαστή Ιστού για να κάνουν τη δουλειά τους, το Web.com εκτίθεται καλά στον κλάδο. Οι πρόσφατες κριτικές δείχνουν το Web.com με καλή φήμη μεταξύ των σχεδιαστών πλήρους εξυπηρέτησης και μόνο δίκαιη φήμη μεταξύ των ιδιοκτητών ιστότοπων.

Γιατί να επιλέξετε Web.com?

Το πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών Web.com έχει ένα ακόλουθο, ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών, πολλές επιλογές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων και αξίζει να υποστηρίξει μεγάλες επιχειρήσεις και προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτή η εταιρεία κάνει τα πάντα.

Το ερώτημα είναι, το κάνουν καλά; Αν θέλετε μια έμπειρη, πλούσια εταιρεία με ιστορία και δυνατότητα παροχής εκτεταμένων υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων, ξοδέψτε τα χρήματα και επενδύστε στο Web.com. Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση που χρειάζεται έναν βασικό ιστότοπο μόνοι σας, υπάρχουν δεκάδες οικονομικά εναλλακτικές λύσεις δημιουργίας ιστότοπων, όπως το Squarespace και το Weebly που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Ενισχυτής SEO
 • Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Υποστήριξη τοπικών καταχωρίσεων
 • Γκαλερί φωτογραφιών και βίντεο
 • Προηγμένο Web Analytics
 • Προσαρμοσμένα ονόματα τομέα
 • Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Προσαρμοσμένη διεύθυνση email
 • Φιλοξενία Cloud
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο Webs.com

Οι ειδικοί έχουν κάποιες ευγενικές λέξεις για το Webs.com, αλλά είναι επίσης γρήγοροι να προτείνουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Όσον αφορά τη δωρεάν έκδοση, είναι δύσκολο να ασκήσετε μεγάλη κριτική. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, το Webs.com είναι ένα σχετικά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει έναν ιστότοπο. Ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης εξαλείφει την ανάγκη για οποιαδήποτε εμπειρία κωδικοποίησης και είναι πολύ φιλικός για αρχάριους.

Το κύριο πρόβλημα, τόσο με τα δωρεάν και επί πληρωμή πακέτα, είναι ότι η διεπαφή είναι απλά ξεπερασμένη και περιέχει πάρα πολλά σφάλματα. Στην πραγματικότητα, το Webs.com δεν έχει υποστεί σημαντική ενημέρωση από το 2012. Με το ρυθμό με τον οποίο εξελίσσεται η τεχνολογία, αυτό μπορεί να καταλήξει να αισθάνεται περισσότερο σαν δεκαετίες παρά χρόνια.

Τελικά, αν ψάχνετε για έναν προσιτό, αξιόπιστο, προσαρμόσιμο και εύκολο στη χρήση ιστότοπο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Το Webs.com απλά δεν κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικός.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Webs.com

Παρά την πλημμύρα των αρνητικών σχολίων των καταναλωτών σχετικά με το Webs.com, κατάφερα να βρω μερικές θετικές κριτικές. Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά ακούγονται σαν ανεπιθύμητα. Οι συγγραφείς δεν δίνουν πολλές λεπτομέρειες και γρήγορα περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο για τον δικό τους ιστότοπο. Αν μη τι άλλο, οι χρήστες είναι ευχαριστημένοι που μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο δωρεάν.

Ένα άλλο πρόβλημα που θέτει υπό αμφισβήτηση την ακρίβεια των κριτικών των καταναλωτών είναι η ύπαρξη πολύ παρόμοιου «Web.com». Καθώς πραγματοποίησα τις δικές μου αναζητήσεις, τα αποτελέσματα μοιράστηκαν ομοιόμορφα μεταξύ της εμφάνισης πληροφοριών για το Web.com και το Webs.com. Ίσως το Webs.com να είναι ο ατυχής αποδέκτης κριτικής που πρέπει να απευθύνεται στο Web.com. Δεδομένης της μικρής διαφοράς στα ονόματα τομέα και στα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε πραγματικά πώς αισθάνονται οι χρήστες.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο Webs.com

Η ανάγνωση των κριτικών των χρηστών για το Webs.com είναι σχεδόν επώδυνη. Ενώ σχεδόν κάθε δημιουργός ιστότοπων έχει λάβει κάποια κριτική, συνήθως παίρνει μια πιο αποτελεσματική μορφή. Ωστόσο, τα παράπονα από τους χρήστες του Webs.com είναι εντελώς θυμωμένα. Οι άνθρωποι δεν γράφουν για να κάνουν χρήσιμες προτάσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της υπηρεσίας. είναι έξω για αίμα.

Φαίνεται ότι τα περισσότερα από τα προβλήματα προκύπτουν με τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος. Υπάρχουν πολλές αναφορές για άτομα που χάνουν την πρόσβαση στον ιστότοπό τους ακόμη και μετά από χρόνια δουλειάς στη δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου. Το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών φαίνεται να είναι αόριστοι σίγουρα δεν βοηθά στην εξουδετέρωση των θυμών. Συνολικά, το Webs.com έλαβε βαθμολογία ενός αστεριού. Με βάση τις κριτικές των χρηστών, φαίνεται ότι πρέπει να τρέχετε με τον άλλο τρόπο.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Σχέδιο & Προσαρμογή

Οι επιλογές σχεδιασμού και προσαρμογής στο Webs.com είναι περισσότερο από επαρκείς, από πρότυπα έως χρηστικότητα. Ακολουθούν μερικά από τα ισχυρά σημεία σχεδιασμού και προσαρμογής των Ιστών.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΟι ιστότοποι έφτασαν από 40 σε 450 φιλικά προς κινητά και μοντέρνα πρότυπα για επιχειρηματικούς ιστότοπους. Οι χρήστες επιλέγουν από αυτά τα πρότυπα για τη δωρεάν υπηρεσία ή για μια ελάχιστη τιμή που περιλαμβάνει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες. Εάν χρειάζεστε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για την επιχείρησή σας, οι Ιστότοποι προσφέρουν και κάποια προηγμένα πρότυπα.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων.Τα πρότυπα είναι κατασκευασμένα για εταιρείες σε μια ποικιλία παλετών χρωμάτων και στυλ. Επιλέγετε μεταξύ έξι διατάξεων που λειτουργούν καλά για την εμφάνιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα ένα διαφορετικό πρότυπο.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον Δημιουργία του ιστότοπού σας από το μηδέν. Οι Ιστότοποι είναι ένας οικοδόμος ιστοτόπων που βασίζεται στα πρότυπα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν, μπορεί να υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΟι Ιστότοποι είναι οι καλύτεροι στο να παρέχουν στους πελάτες μια διαισθητική διεπαφή δημιουργού ιστότοπων. Η εργασία με χρώματα, περιεχόμενο και εικόνες είναι απλή για αρχάριους ή μέσους χρήστες υπολογιστών. Σε μια ασφαλή σύνδεση λογαριασμού από τον ιστότοπο των Ιστότοπων, αποκτάτε πρόσβαση στις σελίδες σας, πραγματοποιείτε αλλαγές και βλέπετε άμεσες ενημερώσεις στον ιστότοπό σας./td>
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Η προσαρμογή στυλ σελίδας αναφέρεται στην ικανότητά σας να εξατομικεύετε τον ιστότοπό σας, να τροποποιείτε περιεχόμενο και στοιχεία και να αλλάζετε κώδικα HTML / CSS εάν θέλετε. Οι Ιστότοποι είναι εξαιρετικοί στην προσαρμογή στυλ σελίδας, εκτός από τον τροποποίηση κώδικα.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση.Οι ιστότοποι ιστότοπων μπορούν να εξατομικευτούν σχετικά με εικόνες, περιεχόμενο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές και ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένουΤα στοιχεία επεξεργασίας είναι απλά. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να επεξεργαστείτε γρήγορα περιεχόμενο. Υπάρχει κάποιος βαθμός προσαρμογής των χρωμάτων φόντου του προτύπου ή μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο και θέμα χρώματος.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Η επεξεργασία κώδικα HTML / CSS δεν εμφανίζεται ως χαρακτηριστικό, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν μέθοδοι για την προσθήκη ετικετών HTML. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα πλαίσιο κώδικα σε μια σελίδα.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη.Οι ιστότοποι διευκολύνουν την οπτική επεξεργασία σε μια διαδραστική πλατφόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε χάρτες, βίντεο, φωτογραφίες, λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλα στοιχεία για να προσελκύσετε επισκέπτες και να πουλήσετε προϊόντα.

Μόλις αποφασίσετε να δοκιμάσετε το Webs.com, επιλέγετε ένα πρότυπο σχεδίασης και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην προσαρμογή των σελίδων σας για να ταιριάζει με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν και να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες σε ένα από τα μοντέλα χαμηλού κόστους.

Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση ιστότοπου είναι ενσωματωμένη στα πρότυπα και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σας. Οι Ιστότοποι προσφέρουν απεριόριστες σελίδες για οποιοδήποτε από τα τρία προγράμματα τιμολόγησης. Οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας σας θα μπορούν να πλοηγούνται στις σελίδες σας αρκεί να επιλέξετε το σωστό πρότυπο.
Διαχείριση περιεχομένουΤο περιεχόμενο που δημιουργείται στον ιστότοπο δημιουργίας ιστοσελίδων είναι εύκολο να αλλάξει, να διαμορφώσει και να μετακινήσει. Εφόσον έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές είναι ομαλές και η μεταφόρτωση στον ιστότοπό σας είναι άμεση.
Φωτογραφίες και γκαλερίΕίτε έχετε τις φωτογραφίες του προϊόντος σας είτε χρειάζεστε εικόνες από τη συλλογή φωτογραφιών του Ιστότοπου, έχετε επιλογές. Παράλληλα με τις εικόνες σας, μπορείτε να εισαγάγετε περιγραφές προϊόντων, τιμές, φόρους και αποστολή, κατάσταση προϊόντος και πολλά άλλα.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΟι Ιστότοποι προσφέρουν τώρα εκατοντάδες πρότυπα φιλικά για κινητά, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να περιηγούνται στον ιστότοπό σας στις κινητές συσκευές τους. Εάν βρίσκεστε σε μια δωρεάν δοκιμή 30-dahy ή σε ένα από τα τρία προγράμματα σε λογικές τιμές, περιλαμβάνεται η δημιουργία ιστότοπων για κινητά.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΟι Ιστότοποι είναι πλήρως φορτωμένοι με επιλογές ενσωμάτωσης κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές ή όλες τις κύριες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας προς όφελος των πελατών σας. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo και άλλα.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΟι Ιστότοποι δεν προσφέρουν σχεδιασμό για έναν ιστότοπο για εσάς. Αυτή η πλατφόρμα do-it-yourself είναι αρκετά εύκολη ώστε να μην απαιτείται σχεδιαστής και προγραμματιστής ιστότοπου. Εάν είστε μια μεγάλη επιχείρηση με μοναδικές αναπτυξιακές ανάγκες, άλλες εταιρείες το κάνουν καλά.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Οι Ιστότοποι είναι γεμάτοι από χαρακτηριστικά που απευθύνονται στον πελάτη και χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ιστότοπου Webs. Δεν θα απογοητευτείτε από τη λίστα δυνατοτήτων στο Webs.com.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση ιστότοπουΟι Ιστότοποι προσφέρουν τέσσερα εύκολα βήματα για να αποκτήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο. Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η ρύθμιση, η προσθήκη περιεχομένου, η δημοσίευση και η βελτιστοποίηση για τους επισκέπτες. Οι Ιστότοποι σας καθοδηγούν στη διαδικτυακή διαδικασία για τις σελίδες και την πλοήγηση στον ιστότοπό σας, τις εφαρμογές, την επωνυμία, τη δημοσίευση και την κοινή χρήση. Οι χρήστες αναφέρουν μια θετική και διαισθητική εμπειρία.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΤο πρώτο βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι η αναζήτηση χιλιάδων επιχειρηματικών προτύπων. Επιλέγετε το στυλ, το συνδυασμό χρωμάτων και τη διάταξη της σελίδας που ανταποκρίνονται στην κουλτούρα και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι Ιστότοποι διαθέτουν 450 πρότυπα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών για κινητά. Στη συνέχεια βασίζεστε σε μια “γραμμή δημιουργίας” σε κάθε σελίδα για να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία, να εισαγάγετε στοιχεία και να κάνετε αλλαγές.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
Το βάθος της πλοήγησης:Οι πελάτες σας πλοηγούνται σε απεριόριστες σελίδες σε όλα τα πακέτα Ιστού. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της μικρής επιχείρησής σας, λαμβάνετε τις σελίδες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε τα προϊόντα σας. Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια προτύπων για να διαλέξετε για τη δομή σας.
Widgets και εφαρμογέςΣε αντίθεση με ορισμένους κατασκευαστές ιστότοπων, οι Ιστότοποι προσφέρουν widgets αρχικής οθόνης για αλληλεπίδραση με πελάτες και εφαρμογές για αφοσίωση και αφοσίωση πελατών. Οι Ιστότοποι συνεργάζονται επίσης με το Pagemodo για κοινωνικό μάρκετινγκ και το ContactMe για διαχείριση επαφών.
ΝομισματοποίησηΟι Ιστότοποι προσφέρουν αρκετά ισχυρές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργούν για χιλιάδες διαδικτυακές εταιρείες που βασίζονται σε πωλήσεις. Λαμβάνετε τυπικές επιλογές ενοποίησης πληρωμής και τιμολόγησης σε PayPal, Etsy και Stripe.
Στατιστικά επισκεπτώνΟι Ιστότοποι προσφέρουν προηγμένα αναλυτικά στοιχεία ιστού μέσω των Στατιστικών. Μαθαίνετε περισσότερα για την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και πραγματοποιείτε ενέργειες βάσει των στατιστικών που δημιουργείτε.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΜε τον τεράστιο διαδικτυακό ανταγωνισμό, ο ήχος, οι φωτογραφίες και τα βίντεο, είναι απαραίτητα για την επιτυχία των μικρών επιχειρήσεων. Η διεπαφή ιστών για την εισαγωγή αυτών των στοιχείων είναι απλή και διαχειρίσιμη μέσω της γραμμής δημιουργίας. Επιλέξτε Εικόνα, Συλλογή φωτογραφιών, βίντεο, κουμπί και άλλα.
BloggingΈνας ιστότοπος ιστολογίου μπορεί να προστεθεί χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ιστολογίου. Μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτόματες δημοσιεύσεις. Το ιστολόγιο ιστολογίων δεν είναι τόσο εύκολο και ανθεκτικό όσο κάποιοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Ίσως χρειαστεί να βασιστείτε στη σελίδα βοήθειας των Ιστών για να τη ρυθμίσετε. Ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην αξία του blogging.
Χάρτες GoogleΟι Ιστότοποι σάς επιτρέπουν να εισάγετε γρήγορα και εύκολα χάρτες Google.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΈνας επεξεργαστής HTML δεν υποστηρίζεται στους Ιστούς. Ωστόσο, ένα πλαίσιο κώδικα μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια σελίδα.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
Έντυπα και έρευνεςΜπορείτε να ενσωματώσετε φόρμες και έρευνες χρησιμοποιώντας το πλαίσιο κώδικα HTML σε μια σελίδα. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απαιτεί κάποια έρευνα στη σελίδα βοήθειας των Διαδικτύων, εκτός εάν είστε καταλαβαίνοντας από υπολογιστή.
Χώρος αποθήκευσηςΟι χρήστες λαμβάνουν 500MB για τη δωρεάν υπηρεσία, 1 GB για το πρόγραμμα εκκίνησης, 5 GB για το βελτιωμένο πρόγραμμα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για το πρόγραμμα Pro.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΟι Ιστότοποι συνεργάζονται με το ContactMe για τη λήψη email για ενημερωτικά δελτία και αλληλογραφίες. Περιμένετε επιπλέον χρέωση $ 5 / μήνα. Μια άλλη επιλογή είναι να ενσωματώσετε μια καταγραφή HTML σε ένα πλαίσιο κώδικα στη σελίδα.
Υποστήριξη φόρουμΟι Ιστότοποι παρέχουν υποστήριξη φόρουμ για δωρεάν συνδρομητές, ενώ πληρώνουν συνδρομητές για να λάβουν υποστήριξη φόρουμ και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Για τηλεφωνική υποστήριξη, οι συνδρομητές πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα Pro.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΘα χρειαστείτε πρόγραμμα Webs Enhanced ή Pro για κατάστημα 20 τεμαχίων ή περισσότερων. Το κόστος είναι λογικό και το πρόγραμμα Pro περιλαμβάνει υποβολή και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, διαφήμιση Google, email, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. Οι λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου Ιστού είναι κατάλληλες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Ολοκλήρωση πύληςΣε αντίθεση με ορισμένους κατασκευαστές ιστότοπων στην κατηγορία του, οι Ιστότοποι προσφέρουν υπηρεσίες πύλης μέλους που μπορούν να επεκταθούν στους πελάτες σας. Αυτό σας βοηθά να αγοράσετε άμεσα και να κλειδώσετε την προβολή σελίδας από το μέλος.
Φιλικό SEOΟι Ιστότοποι προσφέρουν εργαλεία SEO μέσω ενός καταστήματος εφαρμογών. Το πρόγραμμα Pro προσφέρει ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του SEO Booster για να σας βοηθήσει να βρείτε πελάτες στο Διαδίκτυο. Επίσης, οι Ιστότοποι υποβάλλουν καταχωρίσεις σε τοπικούς διαδικτυακούς καταλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Google, YP.com και Yahoo.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Οι χρήστες του Διαδικτύου δημιουργούν έναν λογαριασμό που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για σύνδεση και επεξεργασία του ιστότοπού τους ανά πάσα στιγμή.
Google® AnalyticsΟι Ιστότοποι ενσωματώνονται στο Google App Suite (αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερη κατανόηση και ορισμένα αρχεία βοήθειας για να ξεκινήσετε). Οι Ιστότοποι χρησιμοποιούν Στατιστικά από προεπιλογή για αναλυτικά στοιχεία.
Ασφάλεια δημιουργίας ιστότοπωνΟι ιστότοποι, όπως όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων, λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και χρησιμοποιούν κορυφαίες επιλογές προστασίας κωδικού πρόσβασης πελατών. Με την ιστορία και το μέγεθος αυτής της εταιρείας, η ασφάλεια έχει προτεραιότητα.
Πολλαπλές γλώσσεςΟ ιστότοπος Webs υποστηρίζει 13 γλώσσες. Φαίνεται ότι οι Ιστότοποι προσφέρουν δημιουργία ιστοσελίδων για αυτές τις γλώσσες και αυξάνουν ώστε να συμπεριλαμβάνουν περισσότερες.
Βελτιστοποίηση για κινητάΤα νέα Webs 450 πρότυπα περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να παρακολουθούν και να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από μια κινητή συσκευή. Τα πρότυπα για κινητές συσκευές περιλαμβάνονται στη δωρεάν υπηρεσία και στα προγράμματα τιμολόγησης τριών Web επίσης.
Τεχνολογία CDNΟι Ιστότοποι έχουν μια παρόμοια πλατφόρμα που ονομάζεται Network Solutions για βελτιωμένες υπηρεσίες DNS, υψηλή διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Οι Ιστότοποι προσφέρουν στους πελάτες έναν δωρεάν ιστότοπο και φιλοξενία! Για ιστότοπους που απαιτούν λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα δωρεάν και τρία προγράμματα τιμολόγησης είναι κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο. Η εταιρεία εμφανίζει τα σχέδια τιμών και τις επιλογές τους στον ιστότοπο. Μπορείτε να εδραιωθείτε δωρεάν ή να επιλέξετε από τρία ανταγωνιστικά μηνιαία προγράμματα τιμολόγησης με βάση τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Και τα τρία προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν:

 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Απεριόριστες σελίδες
 • Η επωνυμία ιστού καταργήθηκε
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης για σελίδες
 • Βελτιστοποίηση για κινητά
 • Στατιστική

Προσφέρονται σχέδια τιμολόγησης

 • Ελεύθερος. Για εταιρείες με μόνο πέντε προϊόντα και μία εικόνα, μπορείτε να πουλήσετε δωρεάν.
 • Μίζα. Για μικρές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, το πρόγραμμα εκκίνησης 5,99 $ ανά μήνα προσφέρει την παραπάνω λίστα, δέκα προϊόντα και δύο εικόνες, κάποια διαφήμιση, υποστήριξη μέσω email και 1 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Ενισχυμένη. Για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν πιο εκτεταμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, το ενισχυμένο πρόγραμμα 12,99 $ ανά μήνα προσφέρει τη λίστα με τις παραπάνω κουκκίδες, 20 προϊόντα καταστήματος, περισσότερα θέματα, τρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας και 5 GB αποθηκευτικού χώρου.
 • Υπέρ. Για τους περισσότερους μεσαίου μεγέθους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, το πρόγραμμα Pro 22,99 $ ανά μήνα προσφέρει τη λίστα με τις παραπάνω κουκκίδες, απεριόριστα προϊόντα καταστήματος, περισσότερα θέματα, 25 διευθύνσεις email, υποβολή και ενίσχυση μηχανών αναζήτησης, 100 $ σε διαφημίσεις Google, email, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη και 5 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι Ιστότοποι προσφέρουν πολύ ανταγωνιστικά σχέδια για να φιλοξενήσουν κάθε μικρό ιδιοκτήτη επιχείρησης ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Οι επιλογές all-inclusive είναι πιο γενναιόδωρες από ό, τι πολλοί κατασκευαστές ιστοσελίδων στην τάξη τους.

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Ναι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να απολαύσουν έναν δωρεάν ιστότοπο για μακροπρόθεσμα ή μια δοκιμή 30 ημερών σε ένα από τα τρία προγράμματα τιμολόγησης σε έναν από τους Ιστούς.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, να συμμετάσχετε σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών ή να εγγραφείτε σε ένα από τα τρία πακέτα, οπότε θα χρειαστεί ένας αριθμός πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμός PayPal για πληρωμή.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Οι Ιστότοποι είναι μια πολύ προσιτή επιλογή για τους περισσότερους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με πολλές δωρεάν υπηρεσίες για βασικές ανάγκες.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Ναι, μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν και να παραμείνετε στο δωρεάν πρόγραμμα για όσο διάστημα θέλετε.
 • Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Οι μηνιαίες τιμές βασίζονται σε διετή προγράμματα.

Υποστήριξη πελατών

Με πάνω από 15 χρόνια στην κατασκευή ιστοσελίδων, οι Ιστότοποι έχουν καθιερώσει καλές επιλογές υποστήριξης πελατών και οι πελάτες φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Δεδομένου ότι η ρύθμιση Webs είναι πολύ απλή, αυτή η πλατφόρμα do-it-yourself έχει σχεδιαστεί για ελάχιστη υποστήριξη. Από την ιστοσελίδα Βοήθεια και Επικοινωνία, οι Ιστότοποι χρησιμοποιούν το Zendesk για την υποστήριξη πελατών.

 • Συχνές ερωτήσεις. Αναζητήστε πληροφορίες σε συχνές ερωτήσεις.
 • Ζωντανή συζήτηση. Κάντε μια ερώτηση στο Live Chat.
 • Υποστήριξη κοινοτικού φόρουμ. Αναζητήστε απαντήσεις σε ένα φόρουμ της Κοινότητας υποστήριξης.
 • Κέντρο υποστήριξης. Αναζητήστε απαντήσεις σε ερωτήσεις στο Κέντρο υποστήριξης με βάση ένα θέμα.
 • Επιλέξτε ένα θέμα. Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο θέμα για να λάβετε απαντήσεις.
 • Κέντρο πόρων. Επισκεφτείτε το Κέντρο πόρων για να ξεκινήσετε με έναν νέο ιστότοπο.
 • Είσοδος σε λογαριασμό. Οι πελάτες συνδέονται απευθείας από τον ιστότοπο Webs.

Συνολικά, οι Ιστότοποι παρέχουν ορισμένες επιλογές υποστήριξης πελατών. Μια τηλεφωνική κλήση πιθανώς αποθαρρύνεται εκτός και αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Pro, καθώς δεν εμφανίζεται αριθμός στις σελίδες Webs. Σε κάποιο επίπεδο βοήθειας, προσφέρεται ένας αριθμός τηλεφώνου.

Ευκολία στη χρήση

Οι χρήστες βρίσκουν τους ιστοτόπους εύκολο στην εκκίνηση, γρήγορο στη ρύθμιση και απλό στη συντήρηση. Δημιουργείτε τον ιστότοπό σας καθώς πηγαίνετε, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο σχεδίασης και έξι επιλογές διάταξης. Οι Ιστότοποι προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία DIY για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

Ενώ τα επίπεδα δεξιοτήτων ποικίλλουν ανάλογα με όσους χρειάζονται έναν νέο ιστότοπο και θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους, η ευκολία ή η δυσκολία ποικίλλει και για κάθε άτομο. Επειδή οι Ιστότοποι προσφέρουν έναν δωρεάν ιστότοπο, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε αφιερώνοντας χρόνο για να εργαστείτε στη διαδικασία και να μάθετε εάν θέλετε να γίνετε συνδρομητής. Οι χρήστες βρίσκουν τους Ιστούς διαισθητικούς, φιλικούς προς το χρήστη και εύκολο στη ρύθμιση και διαχείριση.

Η απλότητα της διασύνδεσης. Η διεπαφή είναι τόσο οπτική όσο και διαδραστική, κατάλληλη για τους περισσότερους χρήστες, οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων είναι ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Ενώ υπάρχουν πιο προηγμένοι κατασκευαστές ιστότοπων και σχεδιαστές ιστοσελίδων στην αγορά, οι Ιστότοποι προσφέρουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ένας μικρός ιδιοκτήτης επιχείρησης, με προσιτό κόστος.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Ο χρόνος λειτουργίας των ιστοτόπων είναι εξαιρετικός, όπως είναι οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων στη σημερινή αγορά και έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Οι Ιστότοποι προσφέρουν μερικές επιλογές βοήθειας στο διαδίκτυο, όπως βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και ένα κανονικό blog.

Οι Ιστότοποι παρέχουν μια επεκτάσιμη λύση που προσαρμόζεται καλά στις μεταβαλλόμενες επιχειρήσεις σας. Καθώς αποφασίζετε για ένα πρότυπο και ένα πρόγραμμα τιμολόγησης, βοηθά να λάβετε υπόψη την κατάσταση της επιχείρησής σας και το πιθανό μέλλον των επιλογών του ιστότοπού σας.

συμπέρασμα

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων Ιστού έχει ισχυρή παρακολούθηση. Οι Ιστότοποι παρέχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα ή τρία προγράμματα λογικής τιμολόγησης για άτομα, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Τα σχέδια είναι κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο και περιλαμβάνουν ορισμένες δυνατότητες που πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων αναμένουν να πληρώσετε.

Η διεπαφή είναι εύκολη στην εργασία και υπάρχουν μόνο μερικοί περιορισμοί σχετικά με την κωδικοποίηση και την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη. Τα συνολικά πλεονεκτήματα είναι εκτεταμένα και τα μειονεκτήματα είναι λίγα στην επιλογή Ιστών για τη δημιουργία του ιστότοπου της επιχείρησής σας.

Οι Ιστότοποι είναι ένα σχετικά ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ή μη ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα χαρακτηριστικά είναι εκτεταμένα, με λίγες μόνο ανησυχίες. Οι Ιστότοποι προσφέρουν δωρεάν ή ανταγωνιστικές τιμές. Για επεκτεινόμενες εταιρείες που απαιτούν μοντέρνα σχέδια προτύπων, επιλογές κινητικότητας και επεκτασιμότητα, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων έχει ό, τι χρειάζεστε. Η καλύτερη επιλογή είναι να το δοκιμάσετε δωρεάν και να μάθετε μόνοι σας.

Συγκρίνω

Webs.com

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map