Αναθεώρηση Webnode 2016


Webnode

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Webnode

Το Webnode είναι μια ελβετική εταιρεία που ξεκίνησε το 2008 ως παγκόσμιος κατασκευαστής ιστοσελίδων με επίκεντρο "φιλικότητα προς το χρήστη, ποιότητα και οπτική γοητεία." Το Webnode αξιώνει περισσότερους από 22.000.000 χρήστες αυτού του διαδραστικού προγράμματος μεταφοράς και απόθεσης για δημιουργία και εκκίνηση ιστότοπων. Περιγραφόμενο ως γρήγορη και εύκολη διαδικασία, το Webnode προσφέρει μια σχετικά απλή πλατφόρμα για να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο. Διαβάστε την αναθεώρηση Webnode παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη διεπαφή χρήστη
 • Δωρεάν επιλογή ιστότοπου για απλούς ιστότοπους
 • Διατίθεται κωδικοποίηση HTML / CSS
 • Εκατοντάδες βασικά πρότυπα για να διαλέξετε
 • Συμπεριλαμβανόμενες εικόνες και μέσα
 • Υποστηρίζει 20 γλώσσες
 • Καλή βελτιστοποίηση αναζήτησης

Μειονεκτήματα

 • Λειτουργικά πρότυπα αλλά όχι μοντέρνα
 • Δεν υπάρχουν άμεσες επιλογές ενημερωτικών δελτίων, αλλά λύσεις
 • Δεν είναι ιδανικό για προηγμένο blogging
 • Ονόματα τομέα σε ξεχωριστή τιμή
 • Σχέδια τιμολόγησης που είναι δύσκολο να επιλυθούν

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.webnode.com
 • Αρχηγείο: Ελβετία
 • Έτος ίδρυσης: 2008
 • Υπαλλήλους: 90+
 • Ιστότοποι που χτίστηκαν: 22.000.000+
 • Κατηγορία: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων

Η πλατφόρμα Webnode κατατάσσεται στην υψηλή θέση για ευκολία χρήσης, δυνατότητες, χρόνο σχεδίασης έως εκτόξευσης (πέντε λεπτά) και συνολική ταχύτητα. Το Webnode ξεχωρίζει ως ένα δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου all-in-one που υποστηρίζει πάνω από 20 γλώσσες. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων διαθέτει τις δυνατότητες που απαιτούνται για άτομα και μικρές επιχειρήσεις. Οι χρήστες του webnode μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο δωρεάν ή να εγγραφούν σε ένα από τα εννέα μοναδικά πακέτα τιμολόγησης. Ακολουθούν μερικές από τις λεπτομέρειες για το Webnode, δημιουργός ιστότοπων:

Συνιστάται για ποιον είναι ο Webnode?

Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Webnode συνιστάται για επαγγελματίες μικρών εταιρειών, bloggers, ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων, φοιτητές, καλλιτέχνες και άλλους. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσελκύει οποιονδήποτε έχει ανάγκη για έναν γρήγορο και εύκολο ιστότοπο.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητες του Webnode

Το Webnode επικεντρώνεται στην εύχρηστη δημιουργία ιστοσελίδων με πολλές δυνατότητες. Οι ειδικότητες του Webnode υπάρχουν στην εύκολη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, εναλλάξιμων προτύπων φιλικών προς κινητά, μια ποικιλία επιχειρηματικών και προσωπικών σχεδίων ιστότοπων, κάποια κωδικοποίηση HTML, βελτιστοποίηση ήχου και ένα εντυπωσιακό σύνολο πολλών γλωσσών..

Τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί Webnode

Οι τεχνικές προδιαγραφές για το Webnode περιλαμβάνουν έναν δωρεάν λογαριασμό που μπορεί να είναι ζωντανός σε πέντε λεπτά (αν και ρεαλιστικά οι περισσότεροι χρήστες θα χρειαστούν τουλάχιστον μισή ημέρα ή περισσότερο για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους). Σε έναν δωρεάν ή επί πληρωμή λογαριασμό, οι χρήστες λαμβάνουν επιλογές ονόματος τομέα, κοινωνικά μέσα, email, ιστολόγια, φόρμες, εικόνες, στατιστικά στοιχεία και τις περισσότερες από τις τυπικές λειτουργίες που περιμένετε σε έναν δημιουργό διαδικτυακών ιστότοπων.

Όσον αφορά τους περιορισμούς, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι καλό για όσους είναι εντάξει με βασικά λειτουργικά πρότυπα χωρίς πολλές εκδηλώσεις. Η πλατφόρμα χρειάζεται ενημερώσεις, με περιορισμούς στα σύγχρονα σχέδια. Ως μια ισχυρή λύση blogging, το Webnode κατατάσσεται ελαφρώς χαμηλά.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Το Webnode προσφέρει μερικά μηνιαία προγράμματα τιμολόγησης με βάση την πολυπλοκότητα του ιστότοπου. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι μπλόγκερ και άλλοι μπορούν να ξεκινήσουν μικρές και να προχωρήσουν στο πρόγραμμα τιμολόγησης που διαθέτει τις δυνατότητες που απαιτούν. Το Webnode προσφέρει εννέα προγράμματα τιμολόγησης ιστότοπων (συμπεριλαμβανομένου του βασικού και προηγμένου ηλεκτρονικού εμπορίου) – περισσότερα σχέδια για κάθε δημιουργό ιστότοπων. Τα σχέδια τιμολόγησης είναι περίπλοκα για να καταλάβουν, αλλά αφήνουν περιθώρια ανάπτυξης στις επιχειρήσεις

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών μόνο στο πρόγραμμα Premium.

Τι είναι η φήμη του Webnode?

Το Webnode έχει καλή παρακολούθηση μαζί με μια καλή πλατφόρμα για βασικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους αναζητούν νεωτερικότητα, έχει λειτουργικότητα και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Το Webnode διαθέτει ένα από τα καλύτερα σύνολα πολλαπλών γλωσσών και χρησιμοποιεί μια φιλική διεπαφή επεξεργασίας τύπου Microsoft. Είναι ευέλικτο και ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές με μια ποικιλία επιλογών τιμολόγησης. Μπορεί να είναι χαμηλού κόστους, αλλά οι εξελισσόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για να πάρουν αυτό που χρειάζονται. Συνολικά, το Webnode έχει καλή φήμη στον κλάδο.

Γιατί να επιλέξετε Webnode?

Το Webnode προσφέρει μια σταθερή πλατφόρμα με λογική λειτουργικότητα για την υποστήριξη των περισσότερων στυλ και απαιτήσεων ιστότοπου. Με την επιλογή ενός δωρεάν ή λογικού προγράμματος τιμών, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σύνολα δυνατοτήτων για μια ποικιλία χρηστών. Είναι κατάλληλο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, εάν δεν σας πειράζει να πληρώνετε περισσότερα, με εκτεταμένες δυνατότητες διαμορφωμένες για να υποστηρίζουν μικρές επιχειρήσεις. Είναι επίσης ιδανικό μόνο για bloggers, καλλιτέχνες και μαθητές που δεν χρειάζονται σύγχρονα πρότυπα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εκατοντάδες πρότυπα
 • Χρησιμοποιήστε το δικό σας όνομα τομέα
 • Υποστήριξη για προηγμένες τεχνικές SEO
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Μηδενικές δαπάνες εκκίνησης
 • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση
 • Προσαρμογή υποσέλιδου
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 15 ημερών
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα καταστημάτων
 • Από 2 GB έως απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Ενσωμάτωση φόρουμ

Ετυμηγορία ειδικών του κλάδου στο WebNode

Οι ειδικοί του Website Builder είναι πολύ πιθανό να προτείνουν το WebNode και να του δώσουν μια βαθμολογία άνω του μέσου όρου. Όπως και οι καταναλωτές, οι κριτικοί ανέφεραν τα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών και ηλεκτρονικού εμπορίου ως τα μεγαλύτερα σφάλματα στο πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα και να επιλέξετε το ειδικό πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου. Απλώς ξέρετε ότι τα κανονικά επιχειρηματικά σχέδια είναι περιορισμένα όσον αφορά τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Διαφορετικά, το πραγματικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θεωρείται ιδιαίτερα. Κέρδισε πόντους για ευκολία στη χρήση και ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του. Οι ειδικοί εντυπωσιάστηκαν επίσης από τον αριθμό και το μέγεθος των εργαλείων SEO. Το WebNode διατίθεται στάνταρ με μια ποικιλία εξαιρετικών εργαλείων για την προώθηση του ιστότοπού σας και της επιχείρησής σας.

Τελικά, οι ειδικοί σημείωσαν το WebNode ακόμη υψηλότερο από τους χρήστες με μέσο όρο 8 έως 9 αστέρια στα συνολικά δέκα. Σύμφωνα με τους κριτικούς, το WebNode αξίζει τον κόπο.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο WebNode

Οι ικανοποιημένοι πελάτες ανέφεραν γενικά αυτούς τους τρεις τομείς:

 • Τιμολόγηση. Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό και ελκυστικό ιστότοπο δωρεάν. Τα αναβαθμισμένα πακέτα προσφέρουν περισσότερες επιλογές θέματος, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι αρκετή για να ξεκινήσετε.
 • Ευκολία στη χρήση. Για αρχάριους, η απλή διεπαφή είναι εύκολη στην πλοήγηση και πολύ αποτελεσματική. Μόλις ρυθμίσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.
 • Χαρακτηριστικά. Το WebNode παρέχει εργαλεία SEO που θα σας βοηθήσουν στην αγορά του ιστότοπού σας. Έρχεται επίσης με εξαιρετικές δυνατότητες blogging, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και στατιστικά στοιχεία ιστότοπου.

Οι βαθμολογίες πελατών ήταν λίγο ασυνεπείς όσον αφορά την αξιολόγηση του WebNode, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα κάτω από το 7 από μια κριτική 10 αστέρων. Στην πραγματικότητα, πολλές βαθμολογίες ήταν πολύ υψηλότερες.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο WebNode

Ορισμένοι καταναλωτές είχαν προβλήματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα τους μόλις εγγραφούν. Είτε υπάρχει πρόβλημα με τον τομέα είτε απλώς δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό διαχειριστή τους, υπάρχουν αρκετές αναφορές για αυτά τα είδη προβλημάτων για να δημιουργήσουν ένα φρύδι. Δεν βοηθά ότι αυτές οι προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την εξυπηρέτηση πελατών. Άλλοι καταναλωτές ανέφεραν επίσης ότι δυσκολεύτηκαν να ακυρώσουν το λογαριασμό τους όταν αποφάσισαν ότι το WebNode απλά δεν ήταν για αυτούς.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το WebNode διαθέτει περιορισμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι καταναλωτές φάνηκαν τόσο έκπληκτοι όσο και απογοητευμένοι που το πρόγραμμα δεν ήταν πιο φιλικό προς το λιανικό εμπόριο. Για όσους θέλουν να μετατρέψουν τον ιστότοπό τους σε διαδικτυακό κατάστημα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές με πιο τυπικά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Οι επιλογές σχεδιασμού και προσαρμογής αναφέρονται συνήθως στον βαθμό στον οποίο οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν τα πρότυπα και να προσαρμόσουν τα στυλ, τα χρώματα και την τοποθέτηση. Το Webnode προσφέρει μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού και προσαρμογής που είναι αρκετά εύκολες στη διαχείριση.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα κόμβου WebΥπάρχουν πολλά προσωπικά και επιχειρηματικά πρότυπα φιλικά προς κινητά για να διαλέξετε μαζί με επιλογές διάταξης τεσσάρων σελίδων, και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας CSS για επεξεργασία backend, αν θέλετε. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν γνώμη και να επιλέξουν ένα διαφορετικό πρότυπο μετά την αποθήκευση των δεδομένων. Τα πρότυπα περιγράφονται ως κάπως ξεπερασμένα, αλλά μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να τροποποιήσετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση για πολλά στοιχεία.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Υπάρχουν “εκατοντάδες” πρότυπα σε μια ποικιλία κατηγοριών για να διαλέξετε. Τα πρότυπα είναι χρωματικά κωδικοποιημένα, επομένως μπορείτε να βρείτε τα χρώματα που συμπίπτουν με το λογότυπο της επιχείρησής σας κ.λπ..

Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον δημιουργίας ιστότοπου από το Scratcη. Το Webnode είναι ένα δικό σας πρόγραμμα που βασίζεται σε προ-σχεδιασμένα πρότυπα και την προσθήκη κώδικα HTML / CSS για όσους το χρειάζονται. Για σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων πλήρους κλίμακας, θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για εταιρείες που προσφέρουν αυτόν τον τύπο υπηρεσίας, αλλά περιμένετε να πληρώσετε πολύ περισσότερα.

Δημιουργία ιστότοπουΗ διεπαφή σχεδιασμού ιστοσελίδας είναι αυτό που κάνει το Webnode ένα αγαπημένο. Προσφέρει φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου στυλ Microsoft και δίνει στους χρήστες πολλές δυνατότητες για να διαλέξετε. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη για το πρότυπο και τις διάφορες διατάξεις για κάθε σελίδα ιστότοπου. Διατίθενται εργαλεία βοήθειας για αυτήν την πλατφόρμα σχεδιασμού-όπως-πηγαίνετε.
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Όταν μπορείτε να εξατομικεύσετε και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας πέρα ​​από το βασικό πρότυπο, αυτό αναφέρεται ως προσαρμογή στυλ σελίδας. Ο διαδικτυακός κόμβος είναι ο μέσος όρος στην κατηγορία του για προσαρμογή στυλ σελίδας.

 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση. Ο διαδικτυακός κόμβος παρέχει στους χρήστες καλό έλεγχο για εξατομίκευση. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές διατάξεις για να διαλέξετε για τις σελίδες σας και μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπο κατά βούληση. Υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί χρωμάτων ενσωματωμένοι στα πρότυπα.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένου. Το Webnode κάνει την επεξεργασία χωρίς άγχος σε έναν διαδραστικό πίνακα ελέγχου. Επεξεργάζεστε γρήγορα, μετακινείτε, αλλάζετε μέγεθος ή διαγράφετε περιεχόμενο ή στοιχεία.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Μια πολύ επιθυμητή δυνατότητα για τεχνικούς χρήστες, το Webnode προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας CSS για κάποια κωδικοποίηση backend.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Οι χρήστες αρέσουν στις οπτικές δυνατότητες επεξεργασίας του Webnode. Είναι σχετικά απλό να προσθέσετε widget και υπάρχει ένας αριθμός για να διαλέξετε. Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί τοποθέτησης όταν τους προσθέτετε σε μια σελίδα

Συνολικά, οι χρήστες του Webnode είναι ικανοποιημένοι σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής, ενώ υπάρχουν ορισμένα σύνολα στυλ ενσωματωμένα στα πρότυπα. Λάβετε υπόψη ότι τα προσφερόμενα πρότυπα είναι πολύ λειτουργικά και δεν αφορούν την αισθητική, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε για να το ξεπεράσετε.

Πλοήγηση ιστότοπουΤα πρότυπα Webnode προσφέρουν τουλάχιστον έξι επίπεδα πλοήγησης ιστότοπων, πολλά για σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο. Η διάταξη πλοήγησης βασίζεται στο πρότυπο που επιλέγετε, με κάποια δυνατότητα προσαρμογής. Περιμένετε επίσης αποκριτική πλοήγηση για κινητά.
Διαχείριση περιεχομένουΛόγω της δομής του προτύπου στο Webnode, η διαχείριση του περιεχομένου είναι απλοποιημένη και διαισθητική. Το πρότυπο μπορεί να αλλάξει με λίγη εκκαθάριση. Ο Webnode παρέχει ασφαλή σύνδεση χρήστη στον ιστότοπό του και οι αλλαγές σας μεταφορτώνονται αμέσως.
Φωτογραφίες και γκαλερίΟ διαδικτυακός κόμβος είναι εξοπλισμένος με μια συλλογή φωτογραφιών και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη συλλογή σας να προβάλλει τα προϊόντα σας. Η συλλογή φωτογραφιών σάς επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοποίηση στις φωτογραφίες σας, να επεξεργαστείτε το μέγεθος της μικρογραφίας και να προσθέσετε περιγραφές.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΗ δημιουργία ιστότοπων για κινητά είναι ενσωματωμένη στα πρότυπα του Webnode, έτσι ώστε εσείς και οι πελάτες σας να μπορείτε να προβάλλετε και να πλοηγείστε εύκολα από μια κινητή συσκευή. Το ηλεκτρονικό εμπόριο υποστηρίζεται επίσης σε μια πλατφόρμα για κινητά.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΤα εικονίδια κοινωνικών μέσων μπορούν να εισαχθούν σε ιστότοπους Webnode για ενοποίηση με δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΟ διαδικτυακός κόμβος όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων στην τάξη του δεν προσφέρει υπηρεσίες διαχειριζόμενου σχεδιασμού ιστότοπων. Είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων do-it-yourself. Αναζητήστε διαδικτυακά έναν σχεδιαστή ιστότοπου εάν χρειάζεστε πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης, σε εξαιρετική τιμή.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το Webnode διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών για να φιλοξενήσει μικρούς ιδιοκτήτες καταστημάτων, bloggers και άλλους που επιθυμούν να επιδείξουν ή να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το Webnode έχει μια από τις καλύτερες φήμες για χαρακτηριστικά μεταξύ των ανταγωνιστών του. Παρακάτω είναι μερικές από τις λεπτομέρειες.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση διαδικτυακού κόμβουΟ Webnode σάς επιτρέπει να κοιτάτε εκατοντάδες ανταποκρινόμενα πρότυπα σε κάθε επιχείρηση ή προσωπική κατηγορία πριν εγγραφείτε. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε έναν δωρεάν λογαριασμό και να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα που χρειάζεστε αργότερα, αν θέλετε. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και ο Webnode σας οδηγεί σε μια διαδικτυακή διαδικασία για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΤα πρότυπα Webnode προσφέρουν εκατοντάδες εξαιρετικές ιδέες για να σας κάνουν να σκεφτείτε. Μόλις εγγραφείτε με ένα όνομα για τον ιστότοπό σας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν νέο κωδικό πρόσβασης, ξεκινάτε τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Επιλέγετε μια διάταξη, προσθέτετε κείμενο και μεταφέρετε και αποθέστε τα στοιχεία που χρειάζεστε στις σελίδες σας. Προσθέστε κώδικα HTML / CSS εάν χρειάζεται.
Βάθος πλοήγησηςΤο Webnode προσφέρει, τουλάχιστον, έξι επίπεδα πλοήγησης στον ιστότοπο, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για οποιονδήποτε προσωπικό ή επιχειρηματικό ιστότοπο.
Widgets και εφαρμογέςΠαρόλο που δεν υπάρχει αναφορά σε ένα κατάστημα εφαρμογών, ο Webnode είναι συμβατός με ορισμένες εφαρμογές και επίσης μπορείτε να κωδικοποιήσετε σε HTML. Υπάρχουν πολλά widget για μεταφορά και απόθεση (ή κωδικός) στις σελίδες του ιστότοπού σας.
ΝομισματοποίησηΤο Webnode προσφέρει ενσωμάτωση στο Google AdSense, αλλά πρέπει να κωδικοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη ενότητα. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να εισαγάγουν τις τυπικές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του PayPal.
Στατιστικά επισκεπτώνΤα εργαλεία στατιστικών εσωτερικών επισκεπτών είναι χρήσιμα και οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το Google Analytics.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΤο Webnode διαθέτει μια ομάδα εργαλείων μέσων που ταιριάζει σε οποιονδήποτε κάτοχο ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής εικόνων, της επιλογής για βίντεο και αρχεία ήχου και πολλά άλλα.
BloggingΗ επιλογή blogging Webnode είναι για απλούς bloggers, όχι για σοβαρούς bloggers. Υπάρχουν μερικοί περιορισμοί με σχόλια και απαντήσεις, αλλά το Disqus είναι ένα πρόσθετο που μπορεί να βοηθήσει.
Χάρτες GoogleΟ Webnode σάς επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα τους Χάρτες Google και τους Χάρτες Bing.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΈνα από τα στοιχεία του Webnode είναι η δυνατότητα προσθήκης και επεξεργασίας κώδικα ιστότοπου HTML / CSS, ο οποίος μπορεί να γίνει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας CSS.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
Έντυπα και έρευνεςΕπιλέξτε φόρμες Wufoo, ενσωματώσεις Survio και αρχεία Box.net μεταξύ άλλων για φόρμες, επιλογές ψηφοφορίας και έρευνες.
Χώρος αποθήκευσηςΟι συνδρομητές λαμβάνουν από 300MB σε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης μαζί με 3GB σε απεριόριστο εύρος ζώνης, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΕνώ δεν υπάρχει εργαλείο ενημερωτικών δελτίων, οι χρήστες μπορούν να ενσωματωθούν στο Mailchimp, το Aweber και άλλους. Όλοι οι αποκλειστικοί λογαριασμοί email Webnode θα υποστηρίζουν αυτήν τη δραστηριότητα.
Υποστήριξη φόρουμΤο Webnode δεν υποστηρίζει επίσημα φόρουμ, αν και οι πελάτες μπορούν να κάνουν διαδικτυακά σχόλια ή ερωτήσεις.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΣχεδιασμένο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το Webnode προσφέρει τις περισσότερες από τις ανάγκες των κατόχων καταστημάτων. Οι συνδρομητές θα πρέπει να επενδύσουν στο πρόγραμμα με τις υψηλότερες τιμές για να λάβουν τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται. Το συγκεκριμένο σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το πιο εξελιγμένο, αν και υπάρχουν λιγότερο ακριβές επιλογές για μικρότερες πλατφόρμες πωλήσεων.
Ολοκλήρωση πύληςΟι υπηρεσίες πύλης πληρωμής είναι διαθέσιμες στο Webnode και είναι σχετικά απλές στην εργασία.
Φιλικό SEOΤο Webnode λαμβάνει τέσσερα αστέρια για SEO, καθώς οι τίτλοι σελίδων και μετα μαζί με ετικέτες ALT εικόνας και πεδία URL και επεξεργάσιμα, μια ειδικότητα για τον Webnode!
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Το Webnode προσφέρει στους χρήστες προστασία με κωδικό πρόσβασης για τη σύνδεση, την επεξεργασία και την προσαρμογή του λογαριασμού τους στο διαδίκτυο.
Google® AnalyticsΟ διαδικτυακός κόμβος ενσωματώνεται στο Google Analytics, χωρίς γνωστά προβλήματα.
Ασφάλεια ιστότοπουΤο Webnode λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των χρηστών και των πελατών, όπως και οι περισσότερες διαδικτυακές εταιρείες. Προσφέρουν την απαραίτητη προστασία κρυπτογράφησης και κωδικού πρόσβασης που απαιτείται τόσο για τους γενικούς όσο και για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.
Πολλαπλές γλώσσεςΟ Webnode υποστηρίζει 20 γλώσσες, πιθανώς τις πιο υποστηριζόμενες από οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων. Πέντε αστέρια για αυτό το χαρακτηριστικό.
Βελτιστοποίηση για κινητάΤα πρότυπα του Webnode παρέχουν βελτιστοποίηση για κινητά, έτσι ώστε οι χρήστες και οι πελάτες να προβάλλουν, να πλοηγούνται και να αγοράζουν με επιτυχία στις περισσότερες κινητές συσκευές.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το Webnode προσφέρει στους πελάτες έναν δωρεάν λογαριασμό μαζί με ορισμένα προβληματικά σχέδια τιμολόγησης σε τρεις κατηγορίες για να διαλέξετε. Ανάλογα με το επίπεδο εργαλείων και λειτουργιών που απαιτούνται για τον ιστότοπό σας, υπάρχει ένα πρόγραμμα τιμολόγησης για όλους. Τα ονόματα τομέα διατίθενται ξεχωριστά. Η τιμολόγηση Webnode δεν ήταν προφανής στην αρχική σελίδα, αλλά μια αναζήτηση Google στο “Webnode Pricing” έφερε τα σχέδια.

Προσφέρονται σχέδια τιμολόγησης

Ελεύθερος. Δημιουργήστε τον ιστότοπο, διαχειριστείτε το περιεχόμενο και λάβετε πολλές δυνατότητες και κάποια υποστήριξη.

Προσωπικοί ιστότοποι

Όλα τα προσωπικά προγράμματα τιμολόγησης ιστότοπου περιλαμβάνουν πρότυπο για κινητά, δυνατότητα εκχώρησης του ονόματος τομέα σας, προστασίας κωδικού πρόσβασης, premium υποστήριξης και ενός προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης.

 • Μίνι. 6,95 $ / μήνα για χώρο αποθήκευσης 300MB, εύρος ζώνης 3 GB και ένα γραμματοκιβώτιο.
 • Πρότυπο. 13,75 $ / μήνα για αποθήκευση 1.000 MB, εύρος ζώνης 20 GB, 20 γραμματοκιβώτια και δυνατότητα προσαρμογής του υποσέλιδου.
 • Profi. 24,95 $ για αποθήκευση 4.000 MB, απεριόριστο εύρος ζώνης, 100 γραμματοκιβώτια, πολλές γλώσσες και μια έκδοση εκτός σύνδεσης του ιστότοπου.

Επιχειρηματικοί ιστότοποι

Όλα τα σχέδια τιμολόγησης του ιστότοπου της επιχείρησης περιλαμβάνουν πρότυπο για κινητά, δυνατότητα εκχώρησης του ονόματος domain σας, υποστήριξη premium και ειδήσεις και άρθρα.

 • Μίνι. 6,95 $ / μήνα για χώρο αποθήκευσης 500MB, εύρος ζώνης 3 GB και τρία γραμματοκιβώτια.
 • Πρότυπο. 13,75 $ / μήνα για αποθήκευση 2.000 MB, εύρος ζώνης 10 GB, 20 γραμματοκιβώτια, ειδήσεις και άρθρα, δημιουργία λιστών, πολλές γλώσσες, δυνατότητα προσαρμογής του υποσέλιδου και προστασία με κωδικό πρόσβασης.
 • Profi. 24,95 $ για αποθήκευση 5.000 MB, απεριόριστο εύρος ζώνης, 100 γραμματοκιβώτια, ειδήσεις και άρθρα, δημιουργία λιστών, πολλές γλώσσες, δυνατότητα προσαρμογής του υποσέλιδου, προστασίας με κωδικό πρόσβασης και μιας έκδοσης εκτός σύνδεσης του ιστότοπου.

Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου

Όλα τα προγράμματα τιμολόγησης ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν πρότυπο για κινητά, πιστωτική κάρτα, δυνατότητα εκχώρησης του ονόματος τομέα σας, υποστήριξη premium και σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης.

 • Μίνι. 9,95 $ / μήνα για χώρο αποθήκευσης 300MB, εύρος ζώνης 3 GB, ένα γραμματοκιβώτιο και 100 προϊόντα.
 • Πρότυπο. 24,95 $ / μήνα για αποθηκευτικό χώρο 1.000 MB, εύρος ζώνης 20 GB, 20 γραμματοκιβώτια, 1.000 προϊόντα, λεπτομερή στατιστικά επιχειρήσεων, παραλλαγές προϊόντων, δυνατότητα προσαρμογής του υποσέλιδου, ροή προϊόντος και ικανότητα εισαγωγής / εξαγωγής προϊόντων.
 • Profi. 49,95 $ για αποθήκευση 4.000 MB, απεριόριστο εύρος ζώνης, 100 γραμματοκιβώτια, απεριόριστα προϊόντα, λεπτομερή στατιστικά επιχειρήσεων, παραλλαγές προϊόντων, δυνατότητα προσαρμογής του υποσέλιδου, τροφοδοσία προϊόντος, ικανότητα εισαγωγής / εξαγωγής προϊόντων, προστασία με κωδικό πρόσβασης και μια έκδοση εκτός σύνδεσης του ιστότοπου.

Το Webnode προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές όταν καταλάβετε ακριβώς τη διαμόρφωση που χρειάζεστε για τον προσωπικό σας ή επιχειρηματικό ιστότοπο.

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να ρυθμίσει και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί έναν δωρεάν λογαριασμό για έναν βασικό ιστότοπο. Περιμένετε να εγγραφείτε σε λογαριασμό πληρωμής για λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για δωρεάν υπηρεσία ή να εγγραφείτε με πιστωτική κάρτα ή PayPal. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 15 ημερών μόνο για το πρόγραμμα Premium.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Το Webnode προσφέρει μερικά σχέδια τιμολόγησης που ταιριάζουν, αλλά το όνομα τομέα διατίθεται ξεχωριστά. Η τιμή είναι ανταγωνιστική για τις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων ή ηλεκτρονικού εμπορίου. Για όλες τις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι υψηλότερη από ορισμένες, αλλά θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να πουλήσετε.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Ναι, μπορείτε να αναπτύξετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο δωρεάν και να τον κρατήσετε δωρεάν.

Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Προσφέρεται μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών.

Υποστήριξη πελατών

Οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών του Webnode είναι παρόμοιες με τις περισσότερες επιχειρήσεις δημιουργίας ιστοτόπων do-it-yourself. Η διαδικτυακή υποστήριξη είναι καλή. Η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κάπως περιορισμένη, αλλά υπάρχει ένα φόρουμ συχνών ερωτήσεων και ερωτήσεων. Κάποιο επίπεδο υποστήριξης προσφέρεται για όλα τα προγράμματα τιμολόγησης.

Ευκολία στη χρήση

Το Webnode περιγράφεται ως ένα σχετικά εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για την κατασκευή ιστοσελίδων DIY. Δημιουργήθηκε για χρήστες οποιουδήποτε επιπέδου δεξιοτήτων. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε και απλό στη διαχείριση. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου θα χρειαστούν λίγο περισσότερο σχεδιασμό και χρόνο για τη δημιουργία και τη συντήρηση.

Η απλότητα της διασύνδεσης.Η διεπαφή Webnode έχει πολύ υψηλή βαθμολογία για επεξεργασία στυλ πίνακα ελέγχου, διαδραστικότητα και ευκολία χρήσης.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Το Webnode είναι ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας κωδικοποίησης σε HTML / CSS. Αρχάριοι αρέσει η μεταφορά και απόθεση, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να προσθέσουν κώδικα.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή.Οι χρήστες λαμβάνουν πλήρη έλεγχο σε ασφαλή σύνδεση στο Webnode, σχεδιασμένο για ιδιώτες ή ιδιοκτήτες καταστημάτων που πωλούν αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Ο διάλογος στο πρόγραμμα επεξεργασίας και οι επιλογές βοήθειας είναι καλές. Η ζωντανή υποστήριξη είναι περιορισμένη και υπάρχουν ορισμένες αναφορές αρχείων βοήθειας που είναι πολύ περιορισμένες.

Το Webnode είναι ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει τις δυνατότητες για κάθε τύπο ιστότοπου, με λίγους περιορισμούς και κάπως ανταγωνιστική τιμή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

συμπέρασμα

Ο Webnode κατατάσσεται ψηλά στη λίστα των κατασκευαστών ιστότοπων, ιδίως για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, με 20 γλώσσες και εννέα προγράμματα τιμολόγησης για να διαλέξετε. Ειδικεύονται σε διάφορα είδη κοινού και προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν ή να επιλέξετε από εννέα προγράμματα τιμολόγησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το Webnode έχει μια από τις καλύτερες προσφορές για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι επιλογές τιμολόγησης είναι δύσκολο να βρεθούν και είναι επίσης δύσκολο να διευθετηθούν, αλλά είναι ευέλικτες.

Η διεπαφή Webnode είναι εξαιρετική, με την οποία λειτουργεί ένας πίνακας ελέγχου στυλ Microsoft. Ένα μειονέκτημα είναι τα ξεπερασμένα πρότυπα που απαιτούν κάποια προσαρμογή ώστε να εμφανίζονται πιο μοντέρνα για το σημερινό Διαδίκτυο. Είναι στην πραγματικότητα λειτουργικά. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή:

Το Webnode είναι ένας ισχυρός κατασκευαστής ιστότοπων στην τάξη του, υποστηρίζοντας διαφορετικά επίπεδα ηλεκτρονικού εμπορίου και προσωπικών ιστότοπων. Έχει τη λειτουργικότητα, τα χαρακτηριστικά και τα σχέδια τιμολόγησης για να φιλοξενήσει τους περισσότερους χρήστες. Εάν αναζητάτε λειτουργία, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όσον αφορά την αισθητική και το μοντέρνο σχεδιασμό, η προσθήκη αυτού θα απαιτήσει λίγο περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες επιλογές σχετικά με τις δυνατότητες και τις πολύγλωσσες επιλογές.

Συγκρίνω

WebNode

91

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map