Αναθεώρηση Webflow Website Builder 2017


Ροή Ιστού

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Ροή Ιστού

Το Webflow κυκλοφόρησε από δύο αδέλφια το 2013, ως τρόπος για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες ιστοσελίδες που δεν απαιτούν εκμάθηση εκτεταμένου κώδικα. Σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, το Webflow CMS κέρδισε πάνω από 30.000 εγγραφές και συνέχισε να επεκτείνεται, με τους χρήστες να χτίζουν πάνω από 400.000 ιστότοπους σήμερα. Διαβάστε την αναθεώρηση ροής ιστού παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαγωγή ιστότοπων σε άλλες πλατφόρμες
 • Ιδανικό για έμπειρους σχεδιαστές
 • Διαθέσιμες επιλογές προτύπου ή κενού καμβά
 • Πλατφόρμα HTML / CSS εάν θέλετε
 • Ενσωμάτωση λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Οι επιλογές υποστήριξης πελατών περιλαμβάνουν μαθήματα άνω των 40 μαθημάτων
 • Πολυγλωσσικές λύσεις μπορούν να ενσωματωθούν

Μειονεκτήματα

 • Μια πολύπλοκη διεπαφή για έναν αρχικό χρήστη
 • Περίπλοκες προσθήκες και πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου. δεν είναι ενσωματωμένο
 • Ακριβές για βασικές ανάγκες ιστότοπου
 • Περιορισμένος αριθμός προτύπων
 • Χρήσιμη εμπειρία Photoshop και InDesign

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.webflow.com
 • Αρχηγείο: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
 • Έτος ίδρυσης: 2013
 • Κατηγορία: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Η ροή Ιστού μπορεί να μην είναι για χρήστες που έχουν εμπειρία, αλλά αυτό που οι σχεδιαστές επιδιώκουν να έχουν περισσότερη ευελιξία και έλεγχο. Αυτοί οι τύποι προγραμματιστών ιστού ενδέχεται να δημιουργούν τους ιστότοπούς τους ή να δημιουργούν ιστότοπους για τις μάζες.

Το Webflow χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ Photoshop, όπως μερικούς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων που ξεχωρίζουν σε μια δική τους κατηγορία. Ενώ οι χρήστες του Webflow δεν απαιτείται να μάθουν κώδικα, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML για να χειριστούν σχέδια και να προσαρμόσουν ποιοτικούς ιστότοπους για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες των πελατών τους. Υπάρχει μια καμπύλη μάθησης για ορισμένους με αυτόν τον τύπο δημιουργού ιστότοπων.

Προτείνεται για ποιον είναι η ροή Ιστού?

Το Webflow website builder δημιουργήθηκε για πιο έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές που σχεδιάζουν ιστότοπους για άλλους. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι η λύση για την κατασκευή ιστότοπων με προηγμένα εργαλεία και τεχνολογία για τη λήψη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων. Οι ιστότοποι Webflow είναι η λύση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, βιτρίνες, bloggers και σχεδόν για οποιονδήποτε χρειάζεται έναν ισχυρό, διαδραστικό ιστότοπο.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητες του Webflow

Το Webflow, όπως μόνο λίγα στην κατηγορία του, επικεντρώνεται στην ευέλικτη αλλά χωρίς κώδικα σχεδίαση από έμπειρους σχεδιαστές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν δημιουργό ιστοσελίδων με την πλήρη δυνατότητά του. Το Webflow είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά που ταιριάζει στις περισσότερες επιχειρηματικές ανάγκες.

Ορισμένες από τις ειδικότητες Webflow περιλαμβάνουν έναν σχετικά διαισθητικό χώρο επεξεργασίας, εύκολη πρόσβαση σε HTML / CSS για όσους το προτιμούν, την επιλογή εξαγωγής του ιστότοπου για προσαρμογή προγραμματιστή και μια προηγμένη πλατφόρμα χωρίς κωδικούς για όσους μπορούν να τη διαχειριστούν.

Τεχνικά χαρακτηριστικά / Περιορισμοί Webflow

Οι λειτουργίες ροής ιστού περιλαμβάνουν γραμματοσειρές Google, επίπεδο αρχείο CMS, φιλοξενία, σχεδίαση και ανάπτυξη σε ένα, πρόσβαση στον κώδικα, πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ Photoshop και εξαγωγή κώδικα μαζί με όλα τα τυπικά widget και στοιχεία ενός καλού δημιουργού ιστότοπων.

Επειδή το Webflow είναι επιλογή του σχεδιαστή, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στα προ-σχεδιασμένα πρότυπα. Οι ανταγωνιστές δημιουργίας ιστότοπων του Webflow είναι ευκολότεροι στη διαχείριση, αλλά με τις σωστές δεξιότητες και εμπειρία, οι προγραμματιστές και οι προγραμματιστές μπορούν να χειριστούν τα χαρακτηριστικά της διεπαφής Webflow. Η εναλλαγή προτύπων δεν είναι επιλογή.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Το Webflow προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα διάρκειας ζωής για βασικούς ιστότοπους, μαζί με τρία ετήσια προγράμματα μεσαίας έως υψηλής τιμής για σχεδιαστές και εταιρείες. Με τους κατασκευαστές χωρίς κώδικα, περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα. Αυτά τα σχέδια παρέχουν χώρο για προσωπική ή επιχειρηματική ανάπτυξη, αλλά δεν θα είναι φθηνά. Η φιλοξενία ιστοσελίδων και η φιλοξενία CMS διατίθενται με επιπλέον κόστος.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Το Webflow προσφέρει μια δωρεάν σχεδίαση ενώ δεν απαιτείται πληρωμή.

Τι είναι η φήμη του Webflow?

Το Webflow είναι σχετικά νέο στον χώρο δημιουργίας ιστότοπων και προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση χωρίς κώδικα για πιο έμπειρους σχεδιαστές. Με ελάχιστο ανταγωνισμό για αυτήν την προηγμένη λύση σε υψηλότερες τιμές, έχουν επί του παρόντος εξαιρετική φήμη σε αυτήν την κατηγορία. Οι κριτικές είναι μεσαίες και πάνω (3 αστέρια και άνω). Όσον αφορά τους βασικούς κατόχους ιστότοπων, η φήμη δεν είναι σχεδόν τόσο καλή, αφού οι αρχάριοι συχνά βρίσκουν τη ροή Web πολύ δύσκολη.

Πρόγραμμα συνεργατών για πελάτες

Το Webflow δεν προσφέρει ακόμη πρόγραμμα θυγατρικών για πελάτες, αλλά έχει προταθεί.

Γιατί να επιλέξετε ροή Ιστού?

Η ροή ιστού είναι ιδανική για σχεδιαστές, προγραμματιστές ή εταιρείες που θέλουν τη δυνατότητα για μεγαλύτερο έλεγχο και για να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο για τους ίδιους ή τους συνεχιζόμενους πελάτες. Για αρχάριους που θέλουν μια λύση «κάνετε μόνοι σας», υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις που ταιριάζουν σε αυτήν την ανάγκη.

Οι σχεδιαστές Webflow θα απολαύσουν μια διεπαφή επεξεργασίας τύπου Adobe Photoshop και InDesign, μαζί με τη δυνατότητα πρόσβασης και διαχείρισης κώδικα HTML / CSS, αν θέλετε. Δοκιμάστε τον δωρεάν λογαριασμό πριν λάβετε μια απόφαση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Οπτικός επεξεργαστής
 • Προσαρμόσιμη και ανταποκρινόμενη δομή πλέγματος
 • HTML και CSS έτοιμο για παραγωγή
 • Μοναδικό ρυθμιστικό με μηδενική κωδικοποίηση
 • Προσαρμόσιμη αποκριτική πλοήγηση
 • Μοναδικές αλληλεπιδράσεις και κινούμενες εικόνες
 • Αυτόματη αποθήκευση και επαναφορά
 • Μεταφορά και απόθεση κοινωνικών γραφικών στοιχείων
 • Εξαγωγή κώδικα με ένα κλικ
 • Πάνω από 600 γραμματοσειρές Web
 • Πάνω από 500 επιχειρηματικές εφαρμογές
 • Εύκολα ενσωματώσεις

Ετυμηγορία ειδικών του κλάδου στο Webflow

Website Builder Για ορισμένους ειδικούς, το Webflow αντιπροσωπεύει μια νέα εξέλιξη οπτικών και CSS φιλικών εργαλείων δημιουργίας ιστοσελίδων. Για άλλους, το Webflow δεν κάνει αρκετά για να ξεχωρίσει ως ένα πραγματικά νέο και συναρπαστικό πρόγραμμα. Οι κριτικοί που γνωρίζουν καλά την κωδικοποίηση και την εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων τείνουν να αξιολογούν τη ροή Ιστού ως λειτουργία του μύλου. Τούτου λεχθέντος, κριτικοί που εξέτασαν το πρόγραμμα από την οπτική γωνία ενός χρήστη διαπίστωσαν ότι το Webflow είχε πολλά να προσφέρει. Εκτίμησαν ότι ο συντάκτης ήταν ευέλικτος και φιλικός προς τον χρήστη. Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, το Webflow χρησιμοποιεί ένα σύστημα πλέγματος που βοηθά το διαφορετικό τμήμα του ιστότοπου να τοποθετηθεί στη θέση του χωρίς να χρειάζεται να αναμειγνύεται με το μέγεθος. Ακόμη και οι πιο απογοητευτικοί κριτικοί που ονομάστηκαν Webflow «κομψό» και έπρεπε να παραδεχτούν ότι, ενώ μπορεί να μην είναι επαναστατικό, είναι σίγουρα μια σταθερή επιλογή. Τελικά, οι ειδικοί προτείνουν να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Webflow

Η σελίδα Facebook του Webflow είναι γεμάτη από θετικές κριτικές από χρήστες. Ενώ αυτά μπορεί να παρέχουν κάποια εικόνα για τα πλεονεκτήματα του προγράμματος, θα πρέπει να λαμβάνονται με έναν κόκκο αλατιού. Τα σχόλια είναι επιμελημένα με σαφήνεια, προκειμένου να εμφανιστεί η ροή Web στο καλύτερο δυνατό φως. Ακολουθούν μερικά από τα κοινά θέματα μεταξύ των θετικών κριτικών:

 • Εύχρηστος. Η ροή ιστού δεν απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης και οι μη προγραμματιστές μπόρεσαν να δημιουργήσουν εύκολα επαγγελματικούς ιστότοπους.
 • Ενημερωτικά μαθήματα. Εκείνοι που χρειάζονταν λίγο περισσότερη καθοδήγηση για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους βρήκαν τα εκπαιδευτικά βίντεο πολύ χρήσιμα.
 • Δημιουργεί ιστότοπους που ανταποκρίνονται. Παρόλο που αυτό θα πρέπει να είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο, πολλές εταιρείες προσπαθούν ακόμη να καλύψουν την προσφορά τους μόνο με σχέδια φιλικά προς κινητά. Ωστόσο, το Webflow περιλαμβάνει αυτό το βασικό χαρακτηριστικό από την πρώτη ημέρα.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο Webflow

Στον κόσμο των δημιουργών ιστότοπων, το Webflow εξακολουθεί να είναι ένας σχετικός νεοεισερχόμενος. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πολλές συζητήσεις στον ιστό σχετικά με αυτό το πρόγραμμα. Συνολικά, αυτό είναι πιθανώς ένα καλό σημάδι, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Webflow κατάφερε να αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες χρήστες τα τελευταία τρία χρόνια. Οι δυσαρεστημένοι πελάτες συνήθως δεν διστάζουν να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους, οπότε είναι πιθανώς ασφαλές να ας υποθέσουμε ότι το Webflow δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα. Μπορεί να χρειαστούν μερικά ακόμη χρόνια για να κυκλοφορήσετε στην αγορά προτού το Webflow μπορέσει να δημιουργήσει αρκετά μέσα για να αποκτήσει πραγματικά μια αίσθηση για το πώς άλλοι φέρεται να χρησιμοποιούν το λογισμικό.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Οι προχωρημένοι χρήστες επιθυμούν έναν δημιουργό ιστότοπων με διαισθητικό σχεδιασμό και προσαρμογή και το Webflow είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ξέρουν τι κάνουν. Ένας μηχανικός Ιστού μπορεί να εκτιμήσει την ευελιξία στο χειρισμό του κώδικα για τη λήψη αποτελεσμάτων ιστότοπου. Το Webflow προσφέρει έναν ανοιχτό καμβά για εξειδικευμένους χρήστες ή ορισμένες έτοιμες διατάξεις προτύπων για όσους χρειάζονται ένα μέρος για να ξεκινήσουν.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ροής ιστούΥπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή προκαθορισμένα πρότυπα για να διαλέξετε, αλλά το Webflow ενθαρρύνει έναν ανοιχτό καμβά για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Η μικρή συλλογή προτύπων σχεδίασης είναι ελκυστική ή πληρώστε 15 έως 20 $ για μια μεγαλύτερη επιλογή. Είτε οι σχεδιαστές ξεκινούν με ένα πρότυπο ή έναν κενό καμβά, όλα είναι προσαρμόσιμα.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον Δημιουργία ιστότοπου από το Scratcη. Το Webflow προσφέρει προεπιλεγμένα πρότυπα ή μια δική σας πλατφόρμα, αν και τελικά αναμένετε να λάβετε αποφάσεις σχεδιασμού μόνοι σας.
Διεπαφή ροής ιστούΕάν έχετε χρησιμοποιήσει τα προγράμματα λογισμικού Adobe στο παρελθόν, αυτό μπορεί να είναι η διεπαφή που αναζητάτε. Το Webflow δημιούργησε μια διεπαφή για ευθυγράμμιση με οικεία εργαλεία, έτσι ώστε οι προκλήσεις του σχεδιασμού να μειωθούν. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ευκολότερο για χρήστες του Photoshop και του InDesign ή άλλων προηγμένων χρηστών που μπορούν να καταλάβουν τα πράγματα. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι δύσκολο για νέους σχεδιαστές που δεν έχουν απαιτούμενες δεξιότητες.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΗ ροή Web έχει ισχύ στην προσαρμογή στυλ σελίδας, καθώς οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να βασίζονται σε πολλές επιλογές σχεδίασης στη διεπαφή, σε έναν κενό καμβά χρησιμοποιώντας κώδικα HTML.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση.Η εξατομίκευση μπορεί να γίνει με τα προ-σχεδιασμένα πρότυπα σε μια πιο δομημένη διάταξη ή να εκτελεστεί σε έναν κενό καμβά. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας δημιουργήθηκε για δημιουργικά μυαλά που μπορούν να κάνουν τη σχεδίαση.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένου.Η επεξεργασία ροής ιστού είναι αρκετά διαισθητική, ειδικά αν έχετε καλή κατανόηση των προϊόντων Adobe.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Ναι, το Webflow προσφέρει στους σχεδιαστές πολύ επιθυμητή επεξεργασία κώδικα HTML / CSS για πιο προηγμένο προγραμματισμό.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Η επεξεργασία πραγματοποιείται στην οθόνη με κάποιες δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης για προσθήκη στοιχείων, προσθηκών, γραφικών στοιχείων και άλλων.

Οι έμπειροι χρήστες Webflow μπορούν να επωφεληθούν από ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής.

Πλοήγηση ιστότοπουΤο Webflow επιτρέπει στους σχεδιαστές την ευελιξία να δημιουργούν πλοήγηση στον ιστότοπο με τον τρόπο που επιθυμούν αντί να βασίζονται αποκλειστικά σε πρότυπα, ή μπορεί να επιλεγεί ένα πρότυπο.
Διαχείριση περιεχομένουΤο Webflow είναι ένα οπτικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στο οποίο οι ιστότοποι μπορούν να δημιουργηθούν χωρίς εμπειρία κώδικα. Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται από έναν διαδικτυακό λογαριασμό Webflow, όπως και άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για εξειδικευμένους χρήστες.
Φωτογραφίες και γκαλερίΗ ροή ιστού έχει υπέροχους τύπους οπτικού περιεχομένου, όπως εικόνες, βίντεο, χάρτες, κουμπιά και άλλα.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤα πρότυπα Webflow και ο καμβάς σχεδιασμού ελεύθερης μορφής ανταποκρίνονται, φτιαγμένα για χρήστες κινητών συσκευών, πελάτες και επισκέπτες στις περισσότερες συσκευές.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΌπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το Webflow προσφέρει όλα τα τυπικά εικονίδια κοινωνικών μέσων για μάρκετινγκ και κοινή χρήση πελατών.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΤο Webflow είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που έχει δημιουργηθεί για εταιρείες και σχεδιαστές που θέλουν να δημιουργήσουν εξελιγμένους ιστότοπους. Ενώ το Webflow είναι πιο εξελιγμένο από ορισμένους κατασκευαστές ιστοσελίδων, δεν είναι εταιρεία σχεδιασμού βάσει υπηρεσιών. Όταν χρειάζεστε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, περιεχομένου και ανάπτυξης, οι κατασκευαστές ιστότοπων δεν είναι η σωστή επιλογή.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ως μία από τις αρχικές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, το σύνολο χαρακτηριστικών είναι τεράστιο. Κατάλληλο για μεγαλύτερους και πιο εξελιγμένους ιστότοπους που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ή έναν πιο προηγμένο προγραμματιστή που έχει συνεργαστεί με τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, το Web.com είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων:

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση ροής ιστούΕγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό με το όνομά σας, το email σας και έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Συμφωνείτε επίσης με την πολιτική απορρήτου και τους όρους υπηρεσίας του Webflow. Θα ξεκινήσετε με την επιλογή ενός δωρεάν προτύπου.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΕπιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης ή επιλέξτε να δημιουργήσετε το δικό σας σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ καμβά με στοιχεία ελέγχου παρόμοια με τα προϊόντα Adobe. Η διεπαφή δεν μοιάζει με τον μέσο δημιουργό ιστότοπων, αλλά η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης είναι δυνατή μαζί με έναν επεξεργαστή HTML / CSS εάν έχετε την τεχνική τεχνογνωσία.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
Το βάθος της πλοήγησης:Με τις δυνατότητες Webflow για προσαρμοσμένη πλοήγηση, οι σχεδιαστές μπορούν να δημιουργήσουν το βάθος πλοήγησης που απαιτείται για οποιονδήποτε επιχειρηματικό ή εταιρικό ιστότοπο.
Widgets και εφαρμογέςΕάν έχετε την εμπειρία, το Webflow φαίνεται να διαθέτει την πλατφόρμα για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού. Αυτό δεν έχει ελεγχθεί πλήρως και υπάρχουν λίγες πληροφορίες. Τα προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των χαρτών, των φορμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ρυθμιστικών αποκριτικών είναι στάνταρ.
ΝομισματοποίησηΤο Webflow μπορεί να ενσωματωθεί σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά οι σχεδιαστές θα πρέπει να το αναπτύξουν.
Στατιστικά επισκεπτώνΤο Webflow ενσωματώνεται καλά στο Google Analytics και ένας πίνακας ελέγχου ροής Web είναι ικανός να εμφανίζει στατιστικά στοιχεία επισκεπτών ιστότοπου.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΗ ροή Web προσφέρει τυπικές επιλογές για την προσέλκυση πελατών μέσω εικόνων, βίντεο, γραφικών στοιχείων και άλλων.
BloggingΠαρόλο που η ροή ιστού δεν φαίνεται να διαθέτει εγγενή πλατφόρμα ιστολογίου, υπάρχουν θετικές αναφορές σχετικά με τη δυνατότητα δημιουργίας ενός αποτελεσματικού ιστότοπου ιστολογίου.
Χάρτες GoogleΟι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν τους Χάρτες Google.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΈνα από τα στοιχεία του Webflow είναι μια επιλογή για επεξεργασία HTML / CSS, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε τον λεπτομερή κώδικα.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
Έντυπα και έρευνεςΜε τη ροή Web, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν φόρμες και να τις προσαρμόσουν για τα αποτελέσματα που χρειάζονται.
Χώρος αποθήκευσηςΜε βάση τα τρία προγράμματα τιμολόγησης του Webflow, φαίνεται να υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για οποιοδήποτε μέγεθος και κλίμακα ενός ιστότοπου. Τα προγράμματα τιμολόγησης δεν αποκαλύπτουν χώρο αποθήκευσης.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΤο Webflow δεν προσφέρει ένα συγκεκριμένο εργαλείο ενημερωτικών δελτίων, αλλά αυτό θα μπορούσε να κωδικοποιηθεί.
Υποστήριξη φόρουμΈνα φόρουμ πελατών Webflow είναι διαθέσιμο με το δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης και τα προσωπικά, επαγγελματικά και ομαδικά προγράμματα.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΘα πρέπει να βασίζεστε σε εξωτερικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που ενσωματώνονται στο Webflow. Το Ecwid φαίνεται να είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα και πιθανώς συμβατά.
Ολοκλήρωση πύληςΥπάρχουν υπηρεσίες πύλης πληρωμών ενσωματωμένες σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων που ενδέχεται να ενσωματωθούν στη ροή Web.
Φιλικό SEOΚαι πάλι, θα πρέπει να βασίζεστε σε εξωτερικές λύσεις όπως το Google Analytics και άλλες για τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Το Webflow παρέχει έναν λογαριασμό με κωδικό πρόσβασης για οποιονδήποτε εγγραφεί.
Google® AnalyticsΔεν υπάρχει γνωστό πρόβλημα με την ενσωμάτωση του Google Analytics στο Webflow.
Ασφάλεια δημιουργίας ιστότοπωνΗ ροή Ιστού μαζί με τους ανταγωνιστές της θα κάνουν την ασφάλεια υψηλή προτεραιότητα για οποιαδήποτε δραστηριότητα ιστότοπου.
Πολλαπλές γλώσσεςΟι επιλογές πολλαπλών γλωσσών είναι διαθέσιμες μέσω κωδικού και υπάρχουν μερικές διαδικτυακές συνομιλίες και φόρουμ για καθοδήγηση.
Βελτιστοποίηση για κινητάΣχεδόν όλα τα πρότυπα και οι επιλογές προσαρμογής του Webflow υποστηρίζουν κινητές συσκευές.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το Webflow προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό Starter μαζί με τρία ετήσια προγράμματα τιμολόγησης με βάση την εμπειρία ενός σχεδιαστή και το εύρος των ιστοσελίδων που χρειάζονται τα άτομα των πρακτορείων. Αυτές οι μηνιαίες τιμές που εμφανίζονται στον ιστότοπο πρέπει να καταβάλλονται σε ετήσια βάση. Η φιλοξενία και το CMS είναι μια πρόσθετη μηνιαία χρέωση.

Προσφέρονται ετήσια σχέδια τιμολόγησης

Δωρεάν εκκινητής. φάή ο καθένας.

Προσωπικός. Για σχεδιαστές που εργάζονται σε διάφορα έργα. 16 $ / μήνα ή 192 $.

Επαγγελματίας. Για ελεύθερους επαγγελματίες και επαγγελματίες. 35 $ ​​/ μήνα ή 420 $.

Ομάδα. Για μεγάλες ομάδες και πρακτορεία. 78 $ / μήνα ή 936 $.
Η ροή Web χρεώνεται περισσότερο βάσει των προσφερόμενων υπηρεσιών σε κλίμακα αντιπροσωπείας. Οι σχεδιαστές ετοιμάζονται να δημιουργήσουν πολλούς ιστότοπους σε ένα ετήσιο πρόγραμμα τιμολόγησης που θα μπορούσε να είναι οικονομικά αποδοτικό μακροπρόθεσμα.

Σκεφτείτε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Ναι, το Webflow προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης από ό, τι μπορεί να συνεχιστεί δωρεάν εάν δεν απαιτούνται προηγμένες δυνατότητες.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιούν το Webflow δωρεάν ενώ βρίσκονται σε λειτουργία σχεδίασης.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Η ροή ιστού είναι λίγο ακριβή αλλά τυπική για αυτήν την κατηγορία δημιουργίας ιστότοπων. Οι προγραμματιστές και οι προγραμματιστές αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία στον κώδικα για προσαρμογή.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο δωρεάν.

Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Το Webflow προσφέρει ετήσια προγράμματα τιμολόγησης στον ιστότοπο.

Υποστήριξη πελατών

Το Webflow προσφέρει στους πελάτες μια εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών υποστήριξης πελατών. Το Κέντρο βοήθειας εμφανίζει μια επιλογή που περιλαμβάνει Συχνές ερωτήσεις, Μαθήματα (άνω των 40), έναν οδηγό έναρξης και μερικά πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα ιστότοπου. Η υποστήριξη προτεραιότητας είναι διαθέσιμη στα προγράμματα τιμολόγησης Professional και Team. Η υποστήριξη μέσω email διατίθεται στο Προσωπικό πρόγραμμα. Ένα φόρουμ είναι διαθέσιμο για το δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης.

Ευκολία στη χρήση

Η ροή ιστού έχει σχεδιαστεί για προχωρημένους χρήστες με εμπειρία ακόμη και ενώ ανταγωνίζεται ως ένας από τους λίγους δημιουργούς ιστότοπων χωρίς κώδικα. Για το σωστό δημιουργικό κοινό, οι χρήστες μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν με τη ροή Ιστού. Για αρχάριους που αναζητούν μια συνολική εμπειρία DIY, υπάρχουν και άλλες κατηγορίες κατασκευαστών ιστότοπων που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορεί να βρίσκουν τη ροή Ιστού αρκετά εύκολη στη χρήση.

Η απλότητα της διασύνδεσης . Το Webflow είναι διαισθητικό για έμπειρους σχεδιαστές και δεν έχει σχεδιαστεί για απλότητα. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά για όσους ξέρουν τι κάνουν.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες . Το Webflow δεν ανήκει στην κατηγορία δημιουργών ιστότοπων για αρχάριους. Είναι κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν περιβάλλον χωρίς κώδικα αλλά έχουν όμως την ευελιξία σε μια επιλογή HTML / CSS.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων διατηρούν τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Η βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι κατάλληλη για ορισμένους και υπάρχουν και άλλες επιλογές βοήθειας στον ιστότοπο.

Η ροή ιστού είναι κατάλληλη για έμπειρους σχεδιαστές που μπορεί να βρουν εύκολο στη χρήση αυτού του δημιουργού ιστότοπων.

συμπέρασμα

Για έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές, ίσως σας αρέσει το Webflow. Σε αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων χωρίς κωδικούς αλλά προσβάσιμο σε κώδικα, έχετε επιλογές για κάθε μέγεθος και κλίμακα του ιστότοπου της επιχείρησης. Για προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο, φαίνεται αποδεκτό εάν μπορείτε να ενσωματώσετε τα εξωτερικά εργαλεία, γραφικά στοιχεία και προσθήκες για να λάβετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Οι αρχάριοι πιθανότατα θα αγωνιστούν με το Webflow, εκτός εάν είναι ικανοποιημένοι με έναν δωρεάν λογαριασμό και ένα από τα περιορισμένα πρότυπα του Webflow, αλλά το σημείο τιμής είναι πραγματικά για ιστότοπους υψηλότερου επιπέδου που πρέπει να κάνουν περισσότερα. Οι νέοι χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο γρήγορα και εύκολα θα πρέπει να βλέπουν μια διαφορετική κατηγορία δημιουργών ιστότοπων και υπάρχουν πολλοί από αυτούς στην αγορά.

Το Webflow έχει τη δυνατότητα για προσαρμοσμένους ιστότοπους από προηγμένους σχεδιαστές ιστοσελίδων που αναζητούν μια εμπειρία χωρίς κώδικα, αλλά έχουν επίσης την ευελιξία να προσθέσουν και να επεξεργαστούν κώδικα. Εάν αναζητάτε μια πιο προηγμένη πλατφόρμα, το Webflow είναι μια από τις λίγες επιλογές DIY στην κατηγορία του. Ανάλογα με τις ανάγκες και την εμπειρία σας, το Webflow μπορεί να είναι μια καλή λύση. Ο δωρεάν λογαριασμός Starter είναι ο καλύτερος τρόπος για να το δείτε.

Συγκρίνω

WebFlow

92

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map