Αναθεώρηση Web.com 2016


Web.com

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Web.com

Μία από τις πρώτες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων που εντάχθηκαν στον τομέα αυτό, το Web.com ξεκίνησε ως Website Pros το 1999. Με έδρα τη Φλόριντα, το Web.com διαθέτει μια διαφορετική υποδομή, έχοντας αποκτήσει αρκετές εταιρείες που σχετίζονται με τον ιστό, συμπεριλαμβανομένου του Web.com το 2007. Από τότε. , η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τόσο ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων όσο και κατασκευαστών ιστοτόπων DIY, φιλοξενίας, μάρκετινγκ Διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαβάστε την κριτική μας στο Web.com παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Μία από τις μεγαλύτερες και πιο καθιερωμένες εταιρείες
 • Πρωτότυπη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Χιλιάδες πρότυπα
 • Ενσωματώνεται με το Google Analytics
 • Ζωντανή υποστήριξη μέσω αριθμού 800
 • Premium ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Παραδοσιακά πρότυπα, σχεδιασμένα για λειτουργία έναντι αισθητικής
 • Ο πίνακας τιμών και δυνατοτήτων δεν αναφέρεται απευθείας
 • Εκτενής λίστα παραδοτέων, αλλά όχι για επιχειρήσεις με προϋπολογισμό
 • Περίπλοκη διεπαφή για νέους χρήστες

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.web.com
 • Αρχηγείο: Τζάκσονβιλ, Φλόριντα
 • Έτος ίδρυσης: 1997
 • Υπαλλήλους: 2.200+
 • Ιστότοποι που χτίστηκαν: 55.000.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων
 • Υπηρεσίες: Φιλοξενία ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστότοπου, μάρκετινγκ Διαδικτύου, ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Με περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια συνδρομητές, 2.200 υπαλλήλους και πάνω από 20 φυσικές τοποθεσίες, το Web.com ανήκει στη δική του κατηγορία. Το Web.com μοιράζεται μια υποστηρικτική εταιρική κουλτούρα, αξίες και ομαδική εργασία και αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε μια εταιρεία με τόσο μεγάλο και μακρόχρονο κύρος.

Το Web.com προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα, πιο ευέλικτα χαρτοφυλάκια προϊόντων και υπηρεσιών οποιουδήποτε δημιουργού ιστότοπων. Ενώ τα πρότυπα είναι παραδοσιακά, σχεδιασμένα για λειτουργία, το Web.com είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα DIY. Το Web.com παρέχει επίσης πλήρη σχεδίαση ιστότοπου. Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές μπορεί να παράγει ευνοϊκά αποτελέσματα για άτομα ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πρέπει να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν έναν ιστότοπο. Αναμένετε να πληρώσετε λίγο υψηλότερα ποσοστά για τις εκτενείς δυνατότητες και υπηρεσίες του Web.com.

Συνιστάται για ποιον είναι το Web.com?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Web.com συνιστάται για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες καταστημάτων, bloggers και άλλους που χρειάζονται έναν λειτουργικό, ενεργό ιστότοπο. Ταιριάζει σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν βασικό ιστότοπο ή σε αυτούς που χρειάζονται κάποιον για να δημιουργήσουν έναν πιο σύνθετο ιστότοπο για αυτούς.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητες του Web.com

Το Web.com επικεντρώνεται σε λειτουργικούς ιστότοπους χωρίς ψώνια που ικανοποιούν ατομικές ή επιχειρηματικές ανάγκες. Με ένα αυξημένο σύνολο προτύπων, το Web.com προσφέρει πάνω από 2.500 πρότυπα που μπορούν εύκολα να αλλάξουν μετά την προσθήκη του περιεχομένου. Τα πρότυπα εμφανίζονται λίγο παλιά, αλλά οι κάτοχοι μπορούν να αποκτήσουν έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σχεδιασμού τους. Διατίθενται πακέτα φιλοξενίας Unix, Linux και Windows. Το Web.com κάνει καλή δουλειά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με εξαιρετικές δυνατότητες πρόσθετων και πρόσθετων.

Τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί του Web.com

Το Web.com προσφέρει τις τυπικές δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων DIY για έναν επιτυχημένο ιστότοπο μαζί με την επιλογή να επιτρέψετε σε κάποιον να κάνει τη δουλειά για εσάς. Είναι μια λειτουργική, καλά σχεδιασμένη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο με ενσωματωμένες λύσεις και διαδραστικές επιλογές ταμπλό.

Όσον αφορά τους περιορισμούς, η διεπαφή χρήστη δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη ορισμένοι από τους νέους ανταγωνιστές του Web.com και δεν φαίνεται ότι το Web.com προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Οι επιλογές μηνιαίας τιμολόγησης είναι λίγο υψηλότερες για αυτήν την εποχιακή, εξαιρετικά εξελιγμένη πλατφόρμα.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Ενώ τα προγράμματα τιμολόγησης δεν αναφέρονται ξεκάθαρα στον ιστότοπο του Web.com, φαίνεται να υπάρχει ένα αξιοπρεπές σύνολο ολοκληρωμένων προγραμμάτων μηνιαίων πληρωμών για μια πλήρη λύση φιλοξενίας και επιτυχές μάρκετινγκ που απαιτείται για την προώθηση μιας επιχείρησης. Δεν θα είναι φθηνό, αλλά το Web.com προσφέρει πραγματικό μάρκετινγκ που απαιτείται για την online επιτυχία.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Το Web.com προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά δεν θα βρείτε εύκολα αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο. Οι χρήστες παραπονιούνται για τη δυσκολία ακύρωσης μόλις εγγραφείτε.

Τι είναι η φήμη του Web.com?

Μετά από μια μακρά ιστορία στον χώρο της ιστοσελίδας, φαίνεται ότι το Web.com έχει πάρει πίσω θέση με νέους πελάτες do-it-yourself. Μόλις οι πιο ισχυρές και επιτυχημένες λύσεις δημιουργίας ιστοσελίδων, φαίνεται ότι το Web.com δεν κατάφερε να συνεχίσει με κάποιους τρόπους.

Ενώ η εταιρεία έχει ένα τεράστιο κοινό και ένα από τα ευρύτερα φάσμα υπηρεσιών, έχει υποστεί πολλούς μετασχηματισμούς και πρέπει να συσσωρευτεί ενάντια σε νέους υπερασπιστές για αποτελεσματική δημιουργία ιστοσελίδων. Για εκείνους που εξακολουθούν να προτιμούν να έχουν έναν σχεδιαστή Ιστού για να κάνουν τη δουλειά τους, το Web.com εκτίθεται καλά στον κλάδο. Οι πρόσφατες κριτικές δείχνουν το Web.com με καλή φήμη μεταξύ των σχεδιαστών πλήρους εξυπηρέτησης και μόνο δίκαιη φήμη μεταξύ των ιδιοκτητών ιστότοπων. “

Γιατί να επιλέξετε Web.com?

Το πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών Web.com έχει ένα ακόλουθο, ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών, πολλές επιλογές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων και αξίζει να υποστηρίξει μεγάλες επιχειρήσεις και προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτή η εταιρεία κάνει τα πάντα.

Το ερώτημα είναι, το κάνουν καλά; Αν θέλετε μια έμπειρη, πλούσια εταιρεία με ιστορία και δυνατότητα παροχής εκτεταμένων υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων, ξοδέψτε τα χρήματα και επενδύστε στο Web.com. Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση που χρειάζεται έναν βασικό ιστότοπο μόνοι σας, υπάρχουν δεκάδες οικονομικά εναλλακτικές λύσεις δημιουργίας ιστότοπων, όπως το Squarespace και το Weebly που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης Ιστού
 • Πάνω από 2500 πρότυπα σε 30 κατηγορίες
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ πίνακα ελέγχου
 • Προσαρμογή στυλ σελίδας
 • Ενσωμάτωση του Google Analytics
 • Δημιουργία ιστότοπων για κινητά
 • Υπηρεσία προσαρμοσμένου σχεδιασμού
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Ενσωμάτωση WordPress
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML
 • Ενσωμάτωση πύλης πληρωμής

Ετυμηγορία ειδικών του κλάδου στο Web.com

Website Builder Στο τέλος, οι ειδικοί έχουν παρόμοια συναισθήματα για το Web.com, αλλά είναι λίγο πιο διπλωματικοί στη διατύπωση τους και είναι πρόθυμοι να δώσουν στον δημιουργό ιστότοπων τουλάχιστον 2 έως 2,5 αστέρια στα πέντε. Οι κριτικοί ήταν ευχαριστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν φαίνεται να ενοχλούνται από τις λιγότερο από διαφανείς πρακτικές τιμολόγησης.

Εδώ είναι μερικές άλλες πιο εμπεριστατωμένες κριτικές που έπρεπε να προσφέρουν οι ειδικοί:

 • Μπερδεμένη διεπαφή. Είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε και τα εργαλεία εισαγωγής κειμένου φαίνονται απενεργοποιημένα.
 • Το πρόγραμμα δημιουργίας δεν συνοδεύεται από ιστολόγιο και είναι δύσκολο να εισαγάγετε ένα ιστολόγιο WordPress.
 • Ενώ το Web.com προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών, δεν διαθέτει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Οι πελάτες θα πρέπει να καλέσουν για να λάβουν άμεση βοήθεια.
 • Η έκδοση DIY συνοδεύεται από σοβαρούς περιορισμούς και χορδές.

Με τόσους εξαιρετικούς κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά, οι ειδικοί συμφωνούν ότι δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσετε το χρόνο ή τα χρήματά σας στο Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Web.com

Από τις δεκάδες κριτικές καταναλωτών, βρήκα μόνο μερικές θετικές κριτικές. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα από αυτά δεν περιλάμβαναν κάτι συγκεκριμένο για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ένας πελάτης ήταν πολύ ευχαριστημένος με την ευκολία χρήσης όταν ήρθε στο web.com. Ήταν εντελώς νέοι στην κατασκευή ιστοσελίδων και εκτιμούσαν την απλότητα του κατασκευαστή και τα χαρακτηριστικά του. Άλλοι περιέγραψαν αυτά τα ίδια στοιχεία ως πολύ απλά και περιορισμένα για να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Μπορεί όλοι να καταλήξουν σε θέμα προοπτικής, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών έχασε να βρει κάτι θετικό να πει.

Εάν οι προσδοκίες είναι χαμηλές και γνωρίζετε τις παραπλανητικές πρακτικές χρέωσης της εταιρείας, τότε ενδέχεται να μην είστε απογοητευμένοι.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο Web.com

Πού να ξεκινήσετε; Για να το πούμε ελαφρώς, το Web.com δεν ελέγχεται καλά από τους καταναλωτές. Αν διαβάσατε μόνο κριτικές χρηστών, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε μια αίσθηση για την υπηρεσία και αυτό που προσφέρουν, επειδή πολλά από τα παράπονα έχουν να κάνουν με ζητήματα χρέωσης. Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν παραπλανημένοι από τις πρακτικές τιμολόγησης του Web.com αφού διαπίστωσαν ότι χρεώνονταν μόνο για μια δοκιμαστική περίοδο. Οι πελάτες παραπονέθηκαν επίσης για πολλές άλλες μυστηριώδεις χρεώσεις.

Πέρα από τις αμφισβητήσιμες πρακτικές χρέωσης, η πραγματική δημιουργία ιστότοπων του Web.com περιγράφεται γενικά ως «φοβερή». Όχι μόνο είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά λειτουργεί μόνο ένα μικρό μέρος του χρόνου. Συνολικά, το πρόγραμμα ακούγεται σαν απάτη.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Είτε χρειάζεστε σχεδιασμό και επιλογές προσαρμογής που μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας, είτε προτιμάτε να επενδύσετε σε μια εταιρεία που μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς, το Web.com έχει τις δυνατότητες αλλά αναμένει να πληρώσει. Ακολουθούν μερικές ωραίες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένετε με τις επιλογές σχεδιασμού και προσαρμογής του Web.com.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα Web.comΜε το Web.com, οι χρήστες και οι σχεδιαστές θα επιλέξουν από πάνω από 2.500 πρότυπα σε 30 κατηγορίες. Τα πρότυπα είναι αρκετά παραδοσιακά με προσοχή στη λειτουργία πέρα ​​από τη νεωτερικότητα. Τα πρότυπα περιλαμβάνουν μια επιλογή αναζήτησης ανά λέξη-κλειδί ή χρώμα. Η εναλλαγή μεταξύ προτύπων είναι δυνατή ακόμα και μετά την εισαγωγή πληροφοριών και στοιχείων ιστότοπου. Το Web.com διαχειρίζεται την οθόνη του κινητού σε μια εναλλακτική προβολή. Ή, το Web.com μπορεί να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για εσάς, με τις επιλογές προσαρμογής και κινητικότητας που επιθυμείτε.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Για την επιλογή do-it-yourself, υπάρχουν πρότυπα διαθέσιμα σε κάθε στυλ και χρώμα για την κάλυψη προσωπικών ή επιχειρηματικών αναγκών. Οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι συμπληρωματικοί και οι διατάξεις είναι διαισθητικές.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον δημιουργίας ιστότοπου από το Scratcη. Το Web.com προσφέρει και τα δύο. Επιλέξτε μόνοι σας από τα πρότυπα ή οι σχεδιαστές του Web.com μπορούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό σας από το μηδέν (χρησιμοποιώντας ένα θέμα που σας αρέσει). Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν εμπειρία με κώδικα HTML / CSS για την περαιτέρω προσαρμογή του ιστότοπού σας.
Διεπαφή Web.comΤο Web.com είναι ευέλικτο καθώς οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναπτύξουν οι ίδιοι έναν ιστότοπο ή να επιτρέψουν στην εταιρεία να σχεδιάσει και να αναπτύξει έναν ιστότοπο για εξελιγμένες επιχειρηματικές ανάγκες. Η διεπαφή είναι σχετικά εύκολο να ξεκινήσετε και προσφέρει έναν επαγγελματικό επεξεργαστή στυλ πίνακα εργαλείων. Ενώ μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε και πολλά άλλα, δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολο.
Προσαρμογή στυλ σελίδας »Με τις επιλογές προσαρμογής στυλ σελίδας Web.com, έχετε τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε έναν ιστότοπο και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο και τα στοιχεία για να ικανοποιήσετε τις διαδικτυακές σας ανάγκες. Το Web.com έχει τις δυνατότητες, αλλά ίσως θελήσετε να το αφήσετε στους προγραμματιστές τους να το κάνουν αυτό για εσάς.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση. Το Web.com διαθέτει τα εργαλεία εξατομίκευσης, αλλά οι αρχικοί χρήστες θα έχουν μια καμπύλη μάθησης.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας περιεχομένου. Η βασική επεξεργασία δεν είναι πολύ περίπλοκη, αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Κάποιος κώδικας HTML φαίνεται να είναι δυνατός, αλλά αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα από τους προγραμματιστές του Web.com.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Η οπτική επεξεργασία φαίνεται καλά, αλλά στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες DIY παραπονούνται για τη διεπαφή και τη χρήση των λειτουργιών.

Έχοντας το Web.com σχεδιάσει τον ιστότοπό σας για εσάς σε προνομιακή τιμή φαίνεται να είναι ο τρόπος προσαρμογής των αποτελεσμάτων. Όσοι συνδέονται να το κάνουν οι ίδιοι φαίνεται δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι, με βάση τις κριτικές των χρηστών τους.

Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση στον ιστότοπο Web.com βασίζεται στα πρότυπα, αλλά η επιλογή σχεδιασμού πλήρους υπηρεσίας θα σας δώσει την πλοήγηση για να καλύψετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Απαιτείται κάποια πρόσθετη εργασία για την εμφάνιση ιστότοπου σε κινητή συσκευή
Φωτογραφίες και γκαλερίΗ πλοήγηση στον ιστότοπο Web.com βασίζεται στα πρότυπα, αλλά η επιλογή σχεδιασμού πλήρους υπηρεσίας θα σας δώσει την πλοήγηση για να καλύψετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Απαιτείται κάποια πρόσθετη εργασία για την εμφάνιση ενός ιστότοπου σε μια φορητή συσκευή.
Διαχείριση περιεχομένουΗ διαχείριση περιεχομένου στο Web.com δεν είναι για όσους δεν έχουν εμπειρία. Οι αρχικοί χρήστες DIY είναι απογοητευμένοι, επομένως η χρήση του Web.com για πλήρεις υπηρεσίες συνιστάται για αυτό το κοινό. Οι αρχάριοι μπορούν να βρουν καλύτερες επιλογές για άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Ένας προχωρημένος χρήστης μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την πολυπλοκότητα της πλατφόρμας του Web.com.
Φωτογραφίες και γκαλερίΤο Web.com έχει επιλογές για ενσωμάτωση σχεδόν οποιασδήποτε μορφής εικόνων. Η εύρεση μιας γκαλερί για να μελετήσει εκ των προτέρων δεν ήταν επιλογή.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤο Web.com προσφέρει επιλογές δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, αλλά δεν είναι ενσωματωμένα στα πρότυπα, όπως θα βρείτε με τους πιο σύγχρονους κατασκευαστές ιστότοπων. Χωρίς πάρα πολλή δουλειά, μπορεί να συμπεριληφθεί ξεχωριστή προβολή για κινητά. Η δημιουργία ιστότοπων για κινητά μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί με την πλήρη σχεδίαση της υπηρεσίας Web.com.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΟρισμένες επιλογές κοινωνικών μέσων και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων είναι διαθέσιμες στο Web.com. Αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό είναι μία από τις πολλές προσφερόμενες επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες καταστημάτων για να προσεγγίσουν πελάτες.
Υπηρεσίες Custom DesignΗ κύρια υπηρεσία του Web.com – σε αντίθεση με τους περισσότερους διαδικτυακούς σχεδιαστές – οι δικοί σας ιστότοποι – είναι μια σημαντική υπηρεσία σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστότοπων. Το Web.com το κάνει καλύτερα. Ενώ προσπαθούν να χωρέσουν στον χώρο DIY, οι χρήστες είναι απογοητευμένοι με τις πολυπλοκότητες αυτού του παλαιού προγράμματος. Για μια απλοποιημένη πλατφόρμα DIY για πιο βασικούς ιστότοπους, θα θελήσετε να εξερευνήσετε άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Το Web.com προορίζεται για προηγμένους, λειτουργικούς ιστότοπους και είναι ο καλύτερος σχεδιασμός ιστότοπου για εσάς.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ως μία από τις αρχικές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων, το σύνολο χαρακτηριστικών είναι τεράστιο. Κατάλληλο για μεγαλύτερους και πιο εξελιγμένους ιστότοπους που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ή έναν πιο προηγμένο προγραμματιστή που έχει συνεργαστεί με τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, το Web.com είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων:

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση Web.comΤο Web.com εμφανίζει μερικά δείγματα ιστότοπων μαζί με μια προβολή στιγμιότυπου των προτύπων προτού κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Θα πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα τομέα, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επιλέξετε ένα πρότυπο για προσαρμογή και δημοσίευση. Ο πρώτος μήνας είναι φθηνός, αλλά καθένα από τα τρία σχέδια ανεβαίνει μετά από αυτό.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΜόλις επιλέξετε ένα πρότυπο Web.com, ξεκινάτε σίγουρα τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το Web.com προσφέρει τέσσερις επιλογές σχεδίασης: σχεδιασμός ιστοσελίδων do-it-for-me, προσαρμοσμένος σχεδιασμός, σχεδιασμός ιστοσελίδων do-it-yourself και ιστότοπος για κινητά
Το βάθος της πλοήγησηςΤο Web.com φαίνεται να παρέχει το τυπικό βάθος πλοήγησης σε οποιοδήποτε προ-σχεδιασμένο πρότυπο ή οτιδήποτε είναι δυνατό αν τους έχετε να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για εσάς.
Widgets και εφαρμογέςΤο Web.com είναι συμβατό με δεκάδες εφαρμογές, widget και plugins για να φιλοξενήσει προηγμένα ηλεκτρονικά εμπόρια, χαρτοφυλάκια και άλλους σύνθετους ιστότοπους.
ΝομισματοποίησηΩς μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας αγοράσει μερικές μάρκες με την πάροδο των ετών, το Web.com προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Οι επωνυμίες Web.com περιλαμβάνουν Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com και άλλα.
Στατιστικά επισκεπτώνΤο Web.com δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα στατιστικά των επισκεπτών, χρησιμοποιώντας το Google Analytics για παρακολούθηση και αναφορά.
Φωτογραφίες, βίντεο και ήχοςΤο Web.com ενσωματώνεται με τα οπτικά και μέσα πολυμέσων που χρειάζεστε για την εμπορία της επωνυμίας σας. Ανταλλάξτε εύκολα εικόνες ή κουμπιά πολυμέσων.
Φωτογραφίες και γκαλερίΤο Web.com έχει επιλογές για ενσωμάτωση σχεδόν οποιασδήποτε μορφής εικόνων. Η εύρεση μιας γκαλερί για να μελετήσει εκ των προτέρων δεν ήταν επιλογή.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤο Web.com προσφέρει επιλογές δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, αλλά δεν είναι ενσωματωμένα στα πρότυπα, όπως θα βρείτε με τους πιο σύγχρονους κατασκευαστές ιστότοπων. Χωρίς πάρα πολλή δουλειά, μπορεί να συμπεριληφθεί ξεχωριστή προβολή για κινητά. Η δημιουργία ιστότοπων για κινητά μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί με την πλήρη σχεδίαση της υπηρεσίας Web.com.
BloggingΤο blogging είναι σχετικά απλό με την ενσωμάτωση του Web.com στο WordPress. Η διαδικασία θα απαιτήσει κάποια έρευνα
Χάρτες GoogleΤο Web.com σάς επιτρέπει να ανεβάζετε γρήγορα τους Χάρτες Google, άλλους χάρτες και μερικά δημοφιλή γραφικά στοιχεία.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΦαίνεται αποσπάσματα HTML και ορισμένος κώδικας είναι δυνατός με το Web.com. Αυτό θα ήταν ένα χαρακτηριστικό στην ολοκληρωμένη υπηρεσία σχεδιασμού του Web.com.
Έντυπα και έρευνεςΤα στοιχεία των φορμών και των ερευνών μπορούν να ενσωματωθούν ή να καλέσουν τους προγραμματιστές Web.com για αυτήν την υπηρεσία.
Χώρος αποθήκευσηςΜε βάση το πρόγραμμα στο οποίο εγγραφείτε, λαμβάνετε 300 GB, 500 GB ή απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για την υποστήριξη του ιστότοπού σας. Ορισμένα από τα προγράμματα φιλοξενίας Linux, Unix και Windows προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΤο Web.com προσφέρει ένα ισχυρό πακέτο μάρκετινγκ όπου διαχειρίζονται ενημερωτικά δελτία πελατών, άρθρα, ιστολόγια, αλληλογραφίες και άλλα.
Υποστήριξη φόρουμΤο Web.com παρέχει στους χρήστες φόρουμ ως μέρος του σχεδίου υποστήριξής τους. Μπορούν να δημιουργηθούν φόρουμ ιστότοπων πελατών.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΈνας αρχικός διοικητής του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, το Web.com είναι ο καλύτερος στο σχεδιασμό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Όχι μόνο αυτό, κατέχουν μερικά νέα εργαλεία για αυτήν την πλατφόρμα. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της πλήρους σειράς υπηρεσιών σχεδιασμού του Web.com.
Ολοκλήρωση πύληςΟι υπηρεσίες πύλης πληρωμών είναι απλές με το Web.com – μέρος του κορυφαίου χαρτοφυλακίου τους.
SEO και διαδικτυακό μάρκετινγκΟι επιλογές βελτιστοποίησης και μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης Web.com είναι εκτεταμένες, με βίντεο, άρθρα και δελτία τύπου που προσφέρονται στο πακέτο SEO τους. Η επιλογή πλήρους εξυπηρέτησης είναι ισχυρή στην καθοδήγηση των ιδιοκτητών καταστημάτων για να προσεγγίσουν πελάτες και να βαθμολογήσουν κατάταξη στις αναζητήσεις Google, Yahoo και Bing. Το Web.com προσφέρει διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ, διαχείριση ιστολογίου, κοινωνικά μέσα και πολλά άλλα. Περιμένετε να πληρώσετε.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Το Web.com παρέχει σύνδεση λογαριασμού κατά την εγγραφή σας και οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε περιβάλλον προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης για επεξεργασία και προσαρμογή ανά πάσα στιγμή.
Google® AnalyticsΤο Web.com ενσωματώνεται στο Google Analytics χωρίς γνωστά προβλήματα.
Ασφάλεια δημιουργίας ιστότοπωνΤο Web.com λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, με την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα μέσω του CatchGuard, την προστασία από ιούς email και ένα πρόσθετο πιστοποιητικό SSL για περίπου 5 $ ανά μήνα.
Πολλαπλές γλώσσεςΠαρόλο που δεν ήταν προφανές εάν το Web.com υποστηρίζει άλλες γλώσσες, φαίνεται ότι πρόκειται για σχετικά εύκολο θέμα κωδικοποίησης. Απαιτείται περισσότερη έρευνα ή αφήστε το Web.com να το κάνει για εσάς.
Βελτιστοποίηση για κινητάΕνώ τα πρότυπα Web.com δεν είναι φιλικά προς κινητά, υπάρχει μια δυνατότητα επεξεργασίας για κινητά για να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη εμφάνιση σε κινητές συσκευές.
Τεχνολογία CDNΑντί της τεχνολογίας CDN, το Web.com συνεργάζεται με λύσεις δικτύου για να προσφέρει συγκρίσιμες βελτιωμένες υπηρεσίες DNS.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ή τα σχέδια στις πρώτες σελίδες του ιστότοπου, αλλά το Web.com προσφέρει τέσσερα διάφορα προγράμματα τιμολόγησης.

Προσφέρονται σχέδια τιμολόγησης

 • Δημιουργία ιστότοπου. 1αγ Μήνας 1,95 $, Μηνιαία 22,95 $ / μήνα
 • Ιστότοπος + Μάρκετινγκ. 1ος μήνας 2,95 $, μηνιαία 32,95 $ / μήνα
 • Ιστότοπος + Μάρκετινγκ + ηλεκτρονικό εμπόριο. 1ος μήνας 3,95 $, μηνιαία $ 42,95 / μήνα
 • Φτιάξτε το για μένα. Δωρεάν στην αρχή. 114,95 $ και άνω

Το Web.com προσφέρει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές για το ποσό των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών που λαμβάνετε, αλλά τα δολάρια μπορούν να αυξηθούν όταν συμπεριλαμβάνετε φιλοξενία, πρόσθετα και προσθήκες. Αυτό μπορεί να είναι μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που απαιτούν πρακτικές υπηρεσίες.

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Οχι ακριβώς. Το πρόγραμμα Build-It-For-Me ξεκινά δωρεάν.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Φαίνεται ότι πρέπει να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για τον πρώτο μήνα, μετά τον οποίο χρόνο μπορείτε να ακυρώσετε, με κάποια επιπλέον προσπάθεια.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Το Web.com είναι ανταγωνιστικό στη σύντομη λίστα των σχεδιαστών ιστοσελίδων που προσφέρουν αυτήν την κλίμακα υπηρεσιών. Δεν θα ανταγωνιστεί με τους μικρότερους κατασκευαστές ιστότοπων για βασικούς έως μέτριους ιστότοπους.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Όχι πραγματικά.
 • Πληρώθηκε η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Προσφέρεται μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών.

Υποστήριξη πελατών

Το Web.com έχει καλύτερη φήμη από το μέσο όρο για τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών. Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών υποστήριξης από τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού 1-800 – που δεν έχει ακούσει στον χώρο δημιουργίας ιστότοπων.

Επίσης, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κλικ για να στείλουν ένα email, να επισκεφτούν ένα blog φόρουμ, να βρουν χρήσιμα άρθρα και να συμμετάσχουν σε συνόδους κορυφής για μικρές επιχειρήσεις. Ο χρόνος απόκρισης φαίνεται να είναι καλός και η παρακολούθηση παρακολούθησης επαρκεί για τις περισσότερες ανάγκες.

Ευκολία στη χρήση

Ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα σχεδιασμού ιστοσελίδων, η ευκολία χρήσης βρίσκεται στα χέρια ειδικευμένων σχεδιαστών στο Web.com. Για όσους αποφασίζουν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους, το πεδίο ανταγωνισμού για τους δημιουργούς ιστότοπων είναι τόσο μεγάλο και απλοποιημένο σήμερα που το Web.com δεν μπορεί πλέον να ανταγωνίζεται καλά σε αυτήν την αγορά.

Για προχωρημένους σχεδιαστές με εμπειρία, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την υποστήριξη επιχειρήσεων υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικού εμπορίου και ευρύτερης κλίμακας. Δεν θα είναι εύκολο για αρχάριους. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς εξερευνάτε τις διάφορες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων στην αγορά:

Η απλότητα της διασύνδεσης. Η διεπαφή Web.com δεν προορίζεται να είναι απλή, εκτός από όσους έχουν εμπειρία στον χώρο σχεδιασμού της ιστοσελίδας.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές για αρχάριους. Το Web.com, ενώ προσφέρει εξαιρετικές λύσεις βάσει προτύπων, είναι η καλύτερη στην ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού και ανάπτυξης για τους πελάτες. Οι προχωρημένοι χρήστες θα βρίσκουν ευκολότερη και πιο ευέλικτη την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες έχουν το απόλυτο επίπεδο αυτονομίας που επιθυμούν με βάση τη συνδρομή που επιλέγουν.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Μερικοί ΕγώΗ βοήθεια του n-editor είναι διαθέσιμη μαζί με έναν ιστότοπο Coach (εκπαιδευτές) και μερικές επιλογές βοήθειας στον ιστότοπο.

Το Web.com δεν προορίζεται ακριβώς για απλό. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να φτάσουν, αλλά οι προχωρημένοι χρήστες θα είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι από τη χρηστικότητα του Web.com.

συμπέρασμα

Το Web.com είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων από μόνη του, καθιστώντας δύσκολη τη σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Πιο κατάλληλο για όσους θέλουν μια εταιρεία να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για αυτούς, το Web.com είναι ικανοποιητικό. Οι κριτικές χρηστών δείχνουν ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο για νέους σχεδιαστές που προσπαθούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους, εκτός εάν έχουν εμπειρία.

Το Web.com υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, με τεράστια παρακολούθηση και εκτεταμένη ικανότητα. Στο σημερινό τοπίο του ιστότοπου, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν πολλές επιλογές σχετικά με τους δημιουργούς ιστότοπων. Αυτό που είναι μοναδικό για το Web.com, είναι ότι προσφέρουν και τους δύο τύπους υπηρεσιών σχεδιασμού (DIY και BIFM). Καλύτερα στις υψηλότερες ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το Web.com φαίνεται να είναι πιο κατάλληλο για εταιρείες που τις χρειάζονται να κάνουν το βαρύ ανυψωτικό.

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν υπηρεσία build-it του Web.com ή τον πρώτο μήνα χαμηλού κόστους για να αποφασίσετε εάν αυτή είναι η σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας.

Συγκρίνω

Web.com

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map