Επανεξέταση λογισμικού Volusion eCommerce για δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος το 2016


Ολίσθηση

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.4


Βαθμολογία AWA

Ολίσθηση

Το Volusion υπάρχει από το 1999 και αντιπροσωπεύει ένα από τα μεγαλύτερα καροτσάκια ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξυπηρετεί πάνω από 40.000 καταστήματα και παρέχει μια πλατφόρμα all-in-one που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί οποιαδήποτε επιχείρηση μεγέθους. Το πρόγραμμα παρέμεινε στην κορυφή συνεχίζοντας να προσαρμόζεται στις αλλαγές της αγοράς και να παρέχει πρακτικές λύσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Διαβάστε την κριτική μας Volusion παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Ισχυρή διαχείριση αποθέματος
 • Απεριόριστες επιλογές προβολής
 • Εύκολη επεξεργασία παραγγελιών
 • Ευέλικτες επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα

 • Δύσκολο να προσαρμόσετε πρότυπα
 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης
 • Χωρίς πρόσθετα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.volusion.com
 • Αρχηγείο: Ώστιν, ΤΧ
 • Έτος ίδρυσης: 1999
 • Υπαλλήλους: 450+
 • Καταστήματα που φιλοξενούνται: 40.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό Cloud ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Υπηρεσίες: Σχεδιασμός Ιστού, Διαδικτυακό Μάρκετινγκ
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Το Volusion σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια λύση μίας στάσης για τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος. Μπορείτε να εκτελέσετε κάθε πτυχή της επιχείρησής σας από τον πίνακα ελέγχου Volusion.

Εάν έχετε ψωνίσει για την τέλεια πλατφόρμα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι άλλες επιλογές προσφέρουν ιδιαίτερη εστίαση. Ορισμένοι ανταγωνιστές ειδικεύονται στα εργαλεία μάρκετινγκ ή στο σχεδιασμό. Η θέση της Volusion παρέχει μια ευέλικτη λύση που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο έδαφος.

Τεχνικές προδιαγραφές και περιορισμοί

Ενώ η Volusion ισχυρίζεται ότι είναι τέλεια για οποιαδήποτε επιχείρηση μεγέθους, προσέξτε τους περιορισμούς εύρους ζώνης και τις πρόσθετες χρεώσεις. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που χειρίζονται μεγάλο όγκο ή παραγγελίες ενδέχεται να καταλήξουν να πληρώνουν για υπερβολικά εύρος ζώνης. Επίσης, η πλατφόρμα δεν συνοδεύεται από πιστοποιητικό SSL. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα για να επιτρέψετε αγορές με πιστωτική κάρτα. Οι πρόσθετες χρεώσεις αρχίζουν γρήγορα να αυξάνονται εάν δεν είστε προσεκτικοί.

Επεκτασιμότητα

Το Volusion έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας. Κάνει την έναρξη γρήγορη και εύκολη για νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά είναι ικανή να υποστηρίζει παγκόσμιες μάρκες. Για παράδειγμα, οι Intel και 3M χρησιμοποιούν το Volusion για να τροφοδοτούν τους ιστότοπούς τους. Είτε θέλετε να παραμείνετε μικρές είτε να επεκτείνετε, το Volusion μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις.

Δοκιμή χωρίς κίνδυνο

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Volusion δωρεάν για έως και 14 ημέρες. Δεν υπάρχει ανάγκη για πιστωτική κάρτα και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε μια βιτρίνα και να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πρόγραμμα. Μόλις εγγραφείτε για ένα ετήσιο πρόγραμμα, υπάρχει μια χρέωση ακύρωσης εάν αλλάξετε γνώμη. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε 99 $ για να τερματίσετε τον λογαριασμό σας.

Η φήμη του Volusion

Με τα χρόνια, η Volusion έχει δημιουργήσει μια φήμη ως μια σταθερή πλατφόρμα. Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε να μεγαλώνετε. Αν κάτι τους εμποδίζει να έχουν καλύτερη βαθμολογία πελατών, είναι οι μέθοδοι τιμολόγησης. Θα μπορούσαν να είναι πιο εκ των προτέρων σχετικά με επιπλέον χρεώσεις. Εάν δεν γνωρίζετε πιθανές χρεώσεις που μπορεί να επιβαρυνθείτε, η μηνιαία κατάσταση λογαριασμού σας μπορεί να εκπλήξει. Αυτό έχει την τάση να κάνει το Volusion να φαίνεται λιγότερο αξιόπιστο.

Πιστοποιήσεις και συμμετοχή της κοινότητας

Η Volusion έχει κερδίσει τόσο εθνική όσο και περιφερειακή αναγνώριση, όπως:

 • Αξιολόγηση + από το Better Business Bureau
 • Ονομάστηκε στο A-List του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ώστιν του 2015
 • 2011 Βραβείο Stevie για την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών Front-Line

Επιπλέον, η Volusion ενθαρρύνει εκατοντάδες υπαλλήλους να συμμετέχουν στην κοινοτική υπηρεσία. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν δύο αμειβόμενες ημέρες για εθελοντικές δραστηριότητες. Η εταιρεία προσέφερε επίσης δωρεάν υπηρεσίες σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Γιατί να επιλέξετε Volusion?

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέλειο πρόγραμμα. Κάθε πλατφόρμα αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου πρόκειται να προσφέρει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Volusion εάν θέλετε να συνεργαστείτε με μια καθιερωμένη εταιρεία. Έχουν περάσει πάνω από 16 χρόνια ενημερώνοντας και τελειοποιώντας την πλατφόρμα τους. Μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα εργαλεία και δυνατότητες. Παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αρχίσετε να κερδίζετε έσοδα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν πρότυπα σχεδίασης
 • Απεριόριστες επιλογές προϊόντων
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email
 • Υποστήριξη 24/7
 • Μία σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς
 • Προηγμένη ασφάλεια
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Πολλαπλά στυλ πλοήγησης
 • Ενσωματώσεις τρίτων
 • Αυτόματες ενημερώσεις πλατφόρμας

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για το Volusion

Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Οι κριτικές των εμπειρογνωμόνων για το Volusion τείνουν επίσης να είναι μια μικτή τσάντα. Ορισμένοι κριτικοί είναι τεράστιοι θαυμαστές και τοποθετούν σταθερά την Volusion στην κορυφή της λίστας των καλύτερων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχουν πολλά θετικά πράγματα να πουν για την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών. Στην πραγματικότητα θα μιλήσετε με έναν πραγματικό άνθρωπο που δεν έχει εκπαιδευτεί να διαβάζει απλά από ένα σενάριο.

Για μερικούς, το λογισμικό προσφέρει περισσότερες από αρκετές λειτουργίες και ευελιξία. Ενώ η Volusion χρειάστηκε λίγο χρόνο για να καλύψει και να προσθέσει μια δυνατότητα blogging, αυτή η επίβλεψη διορθώθηκε. Άλλοι θεωρούν ότι τα θέματα μοιάζουν χρονολογημένα και μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμοστούν χωρίς κωδικοποίηση. Φυσικά, αυτή η κοινή κριτική σχεδόν κάθε προγράμματος λογισμικού σχεδιασμού ιστοσελίδων. Τελικά, αυτό είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και ένα πιο σημαντικό ζήτημα είναι η ευκολία χρήσης και η συνολική εμπειρία χρήστη. Σε αυτόν τον τομέα, το Volusion παίρνει υψηλό έπαινο.

Ίσως η μεγαλύτερη καταγγελία εναντίον της Volusion είναι το κόστος. Ενώ η μηνιαία χρέωση συνδρομής είναι η ίδια με τους ανταγωνιστές, οι κρυφές χρεώσεις μπορούν γρήγορα να αυξηθούν. Αυτό μπορεί να θέσει το Volusion πέρα ​​από τον προϋπολογισμό ορισμένων νεοσύστατων επιχειρήσεων. Ωστόσο, ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να είναι περισσότερο από ευτυχείς να πληρώνουν περισσότερα για εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το Volusion

Φαίνεται ότι κάθε πελάτης έχει μια μοναδική εμπειρία όσον αφορά το Volusion. Οι συνολικές βαθμολογίες μετακινούνται μεταξύ 4 και δέκα αστέρων, φέρνοντας τον μέσο όρο σε περίπου 7 στα 10. Εκείνοι που τους αρέσει το πρόγραμμα τείνουν να συμπληρώνουν ευρύτερες δυνατότητες και να μην εμπλακούν πολύ στις λεπτομέρειες. Οι δημοφιλείς επαγγελματίες του Volusion περιλαμβάνουν:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Υποστήριξη πελατών
 • Γρήγορη και χωρίς προβλήματα εγκατάσταση και εφαρμογή
 • Επεξεργασία πληρωμής
 • Αναφορά

Όσοι αγαπούν πραγματικά το πρόγραμμα, επισημαίνουν γρήγορα ότι η Volusion παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων ή μεγάλων ιστότοπων λιανικής. Οι αρχάριοι φαίνεται επίσης ευχαριστημένοι με τα εργαλεία σχεδίασης και το βρίσκουν σχετικά εύκολο να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο χωρίς ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη εμπειρία ή γνώση κωδικοποίησης.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα σχετικά με το Volusion

Εάν ρίξετε μια ματιά στις κριτικές των χρηστών, είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό νήμα όσον αφορά τα ελαττώματα στην πλατφόρμα. Τα παράπονα φαίνεται να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν ένδειξη ότι αυτά τα προβλήματα είναι απαραίτητα επαναλαμβανόμενα και εγγενή ελαττώματα με το Volusion.

Ίσως το ένα ζήτημα που φαίνεται να εμφανίζεται λίγο πιο σταθερά έχει να κάνει με τα εργαλεία μάρκετινγκ και SEO. Οι καταναλωτές θα ήθελαν να δουν μια πιο αυτοματοποιημένη δυνατότητα SEO, όπως αυτές που διατίθενται μέσω του SEO Yoast. Με το Volusion, είστε υπεύθυνοι για την ατομική εισαγωγή ετικετών alt, λέξεων-κλειδιών και άλλων φιλικών πληροφοριών για τη μηχανή αναζήτησης.

Φαίνεται ότι η Volusion μπορεί να έχει κάποια προβλήματα όταν πρόκειται για ομαλή κυκλοφορία ενημερώσεων. Ενώ ορισμένοι πελάτες επαινούν την αξιοπιστία της Volusion, υπάρχουν επίσης αρκετοί που είναι δυσαρεστημένοι με δυσλειτουργίες και διακοπές. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χρόνος διακοπής μπορεί να σημαίνει απώλεια κερδών.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Προσφορές Volusion 16 δωρεάν πρότυπα. Ενώ ορισμένοι κριτικοί περιγράφουν τις επιλογές ως χρονολογημένες, παρέχουν καθαρές και κλασικές βιτρίνες. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε premium πρότυπο, αλλά περιμένετε να πληρώσετε περίπου 895 $ για τα περισσότερα από αυτά. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι μόνο ένα μέρος των προτύπων ανταποκρίνεται. Δεν θέλετε να κάνετε το λάθος να επενδύσετε σε ένα πρότυπο μόνο για να μάθετε ότι συνοδεύεται από περιορισμούς.

Δωρεάν Vs. Ασφάλιστρο

Οι ειδικοί της Volusion προτείνουν ότι τα δωρεάν θέματα είναι τα καλύτερα για όσους έχουν εσωτερικούς σχεδιαστές. Εάν έχετε κάποιον που ξέρει πώς να κάνει αλλαγές, τότε τα δωρεάν θέματα μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας HTML. Ωστόσο, εάν είστε νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για ένα premium θέμα για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.

Επιλογές προσαρμοσμένου σχεδιασμού

Μπορείτε επίσης να παραλείψετε ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού και να χρησιμοποιήσετε τους ειδικούς της Volusion για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Οι προσαρμοσμένες τιμές σχεδιασμού ξεκινούν από 3.500 $ και μπορούν να φτάσουν τα 6.000 $ για την πιο προηγμένη επιλογή.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπου

Όπως και οι περισσότερες διαθέσιμες πλατφόρμες, το Volusion παρέχει τον διαφορετικό τρόπο δημιουργίας του ιστότοπού σας και αλλαγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HTML, CSS ή να χρησιμοποιήσετε τον επεξεργαστή αρχείων τους. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG που σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση στοιχείων. Ενώ η διεπαφή είναι εύκολη στην πλοήγηση, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον κώδικα. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα το κατάστημά σας και, στη συνέχεια, να εστιάσετε σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας.

Δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Καθώς περιηγείστε σε πιθανά θέματα, θα παρατηρήσετε ότι πολλά από αυτά δεν ανταποκρίνονται. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό ιστότοπο για κινητά. Για όσους δεν έχουν χρόνο, η δημιουργία ενός δεύτερου ιστότοπου μπορεί να αισθάνεται συντριπτική, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη σχεδίαση.

Διαχείριση περιεχομένου

Η Volusion διευκολύνει την προσθήκη προϊόντων και τη διαχείριση περιεχομένου. Υπάρχουν τρεις κύριες ενότητες όπου μπορείτε να εισαγάγετε πληροφορίες προϊόντος: βασικές, διαχείριση εικόνας και πληροφορίες για προχωρημένους. Αυτές οι κατηγορίες θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι, να διαχειριστείτε τις γκαλερί φωτογραφιών και να δημοσιεύσετε σχετικές πληροφορίες προϊόντος.

Κοινωνική ενσωμάτωση

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την επιχείρησή σας με ενσωματωμένα εργαλεία. Κάθε πακέτο Volusion διαθέτει μια εφαρμογή κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης που θα διευκολύνει την ενσωμάτωση των λογαριασμών σας στο Twitter, το Facebook, το Pinterest και άλλους λογαριασμούς. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών και να κατεβάσετε τυχόν πρόσθετα που μπορεί να σας αρέσουν.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΤο να ξεκινήσετε με το Volusion είναι σχετικά εύκολο. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα δεν προσφέρει οδηγό εγκατάστασης ή λίστα ελέγχου για να σας καθοδηγήσει στα βήματα. Θα είστε σε μεγάλο βαθμό μόνοι σας για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται όλες οι βάσεις σας. Αυτό μπορεί να καταναλώσει χρόνο εάν δεν είστε προσεκτικοί.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΕνώ η Volusion προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά το εύρος ζώνης. Το σχέδιο Mini έρχεται με μόλις 1 GB εύρους ζώνης. Θα χρεωθείτε 7 $ για κάθε GB πάνω από το όριό σας. Ακόμα και το πιο περιεκτικό πρόγραμμα Premium περιορίζεται στα 35 GB εύρους ζώνης. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν εκτεταμένο ιστότοπο που περιλαμβάνει ένα blog και πολλά προϊόντα, ίσως θελήσετε να παρακολουθείτε τη χρήση του εύρους ζώνης σας
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορών »Το Volusion διαθέτει μια αγορά εφαρμογών για να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας. Διαθέτει τρίτους παρόχους και περισσότερες από 80 διαθέσιμες εφαρμογές.
Διαχείριση παραγγελιώνΜια ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης σάς επιτρέπει να εντοπίζετε και να παρακολουθείτε παραγγελίες.
Διαχείριση αποθεμάτωνΗ κύρια γραμμή πλοήγησης περιλαμβάνει μια καρτέλα αποθέματος. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν την τοποθεσία για να προσθέσετε προϊόντα, να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο απόθεμά σας και να δείτε στατιστικά στοιχεία απόδοσης. Οι πληροφορίες προϊόντος χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι και να πλοηγηθείτε κατευθείαν στις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Παρακολούθηση αποστολώνΤο Volusion σάς επιτρέπει να αποθέσετε εμπορεύματα πλοίων και να παρακολουθείτε πακέτα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες με το πάτημα ενός κουμπιού
Χαρακτηριστικά CRMΤο σύστημα διαχείρισης σχέσεων πελατών σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τους πελάτες. Μπορείτε να δείτε το ιστορικό παραγγελιών, να στείλετε email και να παρακολουθήσετε ερωτήματα υποστήριξης. Το Volusion σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε γρήγορα και τις ανησυχίες των πελατών για μια καλύτερη εμπειρία αγορών.
Πρότυπα και θέματαΕπιλέξτε από 16 δωρεάν θέματα που προσφέρουν στιλβωτική και επαγγελματική εμφάνιση. Παρόλο που δεν έχετε δεκάδες επιλογές, τα διαθέσιμα πρότυπα είναι μοντέρνα και κομψά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα premium θέματα που ξεκινούν από 50 $ και φτάνουν μέχρι τα 895 $. Η απόφαση εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας και πόσο άνετα είστε με την κωδικοποίηση.
Ενσωμάτωση και πρόσθεταΤο Volusion έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πάρα πολύ για τα πρόσθετα για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε εύκολα να επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών και να ενσωματώσετε εύκολα σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλετε.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΝα είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή ή την αγορά ενός θέματος. Δεν είναι όλα ανταποκρίσιμα και φιλικά προς κινητά. Αυτός είναι ένας τομέας όπου το Volusion φαίνεται να είναι πίσω από την εποχή. Ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε έναν ξεχωριστό ιστότοπο φιλικό για κινητά, ο οποίος μπορεί να καταναλώνει χρόνο και χρήμα. Με το σωστό πρότυπο, μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από μια εφαρμογή για κινητά. Απλώς φροντίστε να επιλέξετε μια επιλογή που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που αναζητάτε.
Φιλοξενία ΙστούΗ Volusion προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και καταχώρησης τομέα. Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, να χρησιμοποιήσετε έναν καταχωρημένο τομέα ή να αγοράσετε έναν νέο τομέα με 11,99 $.
App StoreΕπισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών Volusion για να περιηγηθείτε σε δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε και διαφορετικοί τρόποι φιλτραρίσματος των αναζητήσεών σας. Οι τιμές των εφαρμογών ποικίλλουν πολύ και μπορούν να ρυθμιστούν ως εφάπαξ χρέωση ή μηνιαία συνδρομή.
BloggingΈνα σημαντικό μειονέκτημα του Volusion είναι ότι δεν συνοδεύεται από μια λειτουργία blogging. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη WordPress και να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας, αλλά αυτό μπορεί να εξαντλήσει το εύρος ζώνης σας αρκετά γρήγορα. Ένα blog είναι ένα ενεργό εργαλείο μάρκετινγκ και ο εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας, ώστε αυτή η δυνατότητα που λείπει να μπορεί να είναι πρόβλημα.
SEO και μάρκετινγκΑπολαύστε ενσωματωμένα εργαλεία SEO που σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε σελίδες. Δημιουργήστε διευθύνσεις URL φιλικές προς τη μηχανή αναζήτησης, συμπεριλάβετε πολλά αποσπάσματα και μετα-ετικέτες. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για ένα προσαρμοσμένο πακέτο SEO Volusion. Προσφέρουν διαφορετικά πακέτα που θα βελτιώσουν την απόδοση της μηχανής αναζήτησης
Ενημερωτικά δελτίαΤο σύστημα CRM σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εύκολα με τους πελάτες. Μπορείτε επίσης να στείλετε τακτικά ενημερωτικά δελτία χρησιμοποιώντας δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διαφήμισης νέων προϊόντων ή πωλήσεων.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΤο Volusion είναι πιστοποιημένο με PCI έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες με αυτοπεποίθηση. Όλα τα σχέδια έρχονται επίσης με ένα δωρεάν τείχος προστασίας IP και τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε τους αδικαιολόγητους πελάτες και να τους αποτρέψετε από τη χρήση του ιστότοπού σας. Για απόλυτη προστασία, αγοράστε ένα πιστοποιητικό Volusion SSL
Πιστοποίηση PCIΤα τελευταία έξι χρόνια, η Volusion έχει καταχωριστεί στη λίστα των πιστοποιημένων παρόχων PCI της VISA
Δημιουργία περιεχομένουΗ Volusion δεν προσφέρει έναν παραδοσιακό επεξεργαστή WYSIWYG για τη δημιουργία περιεχομένου. Έχουν δημιουργήσει το πρόγραμμα επεξεργασίας τους που μπορεί να είναι δύσκολο στη χρήση. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, θα βρείτε πολλές αδυναμίες όσον αφορά τον επεξεργαστή Volusion. Η προσθήκη και η αλλαγή κειμένου είναι απλή, αλλά περιλαμβάνει συνδέσμους και εικόνες και περιπλέξτε. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε αλλαγές είναι με τη χρήση κώδικα. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι οι γνώσεις κωδικοποίησης
ΔωροεπιταγέςΟι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εύκολα πιστοποιητικά δώρων και μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα εκπτώσεις και κωδικούς κουπονιών
Επιλογές πληρωμήςΤο Volusion είναι συμβατό με πάνω από 30 πύλες πληρωμής. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό εμπόρου Volusion και να επεξεργαστείτε πιστωτικές κάρτες στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου. Ενώ το πραγματικό πρόγραμμα δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής, θα πληρώσετε ένα τέλος για τη χρήση τρίτων κατασκευαστών. Για παράδειγμα, το PayPal χρεώνει 2,9% ανά συναλλαγή και το Volusion Merchant χρεώνει 2,1%. Εάν επιλέξετε Λογαριασμό εμπόρου, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να είστε πολίτης των ΗΠΑ για να πληροίτε τις προϋποθέσεις.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΟι φόροι και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με την τοποθεσία
ΑναφορέςΟ πίνακας ελέγχου Volusion περιλαμβάνει όλα τα είδη δεδομένων σχετικά με την απόδοση του ιστότοπου, τις παραγγελίες, τα έσοδα και άλλους ζωτικούς τομείς. Μπορείτε να παρακολουθείτε την επιχείρησή σας και να προβάλλετε γρήγορα και να δημιουργείτε πολύτιμες αναφορές
Στατιστικά ιστότοπουΗ παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπού σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε βελτιώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του πελάτη σας ή να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στις υπηρεσίες ανάλυσης ιστότοπων της Volusion. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να βλέπετε επισκέπτες ανά ημέρα, τοποθεσία, ώρα στον ιστότοπο, ποσοστά εγκατάλειψης και πολλά άλλα.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Με την πρώτη ματιά, το Volusion φαίνεται ανταγωνιστικό. Το πρόγραμμα Mini κοστίζει μόλις 15 $ το μήνα. Αυτό το βάζει καλά στο εύρος άλλων μεγάλων παικτών. Δυστυχώς, το πρόγραμμα εκκίνησης συνοδεύεται από το δίκαιο μερίδιο των περιορισμών του. Για παράδειγμα, θα λάβετε μόνο ηλεκτρονική υποστήριξη και περιορίζετε σε 100 προϊόντα.

Για 35 $ ανά μήνα, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Plus. Αυτή εξακολουθεί να είναι μια λογική τιμή εάν δεν λαμβάνετε υπόψη όλες τις κρυφές χρεώσεις. Το μεγαλύτερο παράπονο κατά της Volusion είναι ότι δεν είναι εκ των προτέρων με τις τιμές τους.

Πριν λάβουμε επιπλέον χρεώσεις, ακολουθούν τα βασικά πακέτα τιμολόγησης:

Μίνι – 15 $ / μήνα (Όλα τα πακέτα χρεώνονται μηνιαίως)

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • 100 προϊόντα
 • Εύρος ζώνης 1 GB

Συν – 35 $ / μήνα

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • 1.000 προϊόντα
 • Εύρος ζώνης 3 GB
 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Βαθμολογίες και κριτικές
 • Ενημερωτικά δελτία
 • CRM
 • Εγκαταλελειμμένες αναφορές καλαθιών

Pro – 75 $ / μήνα

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • 10.000 προϊόντα
 • Εύρος ζώνης 10 GB
 • Υποστήριξη προτεραιότητας
 • Παραγγελίες τηλεφώνου
 • Σχέδιο αφοσίωσης πελατών

Premium – 135 $ / μήνα

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • 35 GB εύρος ζώνης
 • Διαχειριστής λογαριασμού

Πιθανότατα να παρατηρήσατε δύο σημαντικά πράγματα όταν εξετάζετε τα σχέδια τιμολόγησης:

1). Το σχέδιο Mini είναι γυμνά κόκαλα. Είναι ένα μικρό βήμα πάνω από τη δωρεάν δοκιμή. Πολλές από τις δυνατότητες που περιμένουμε από τις πλατφόρμες καλαθιών αγορών δεν είναι διαθέσιμες στην τιμή των 15 $. Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να προσθέσετε πολλά προϊόντα, δεν θα λάβετε τηλεφωνική υποστήριξη, ενημερωτικά δελτία ή κριτικές με τη φθηνότερη επιλογή. Στην πραγματικότητα, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro για δυνατότητες CRM και στο πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών.

2). Ακόμα και το πρόγραμμα Premium έχει όριο στο εύρος ζώνης. Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν τουλάχιστον μία εντελώς απεριόριστη επιλογή.

Κρυφές χρεώσεις

Το άλλο πρόβλημα με το μοντέλο τιμολόγησης Volusion είναι οι κρυφές χρεώσεις. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τον μηνιαίο λογαριασμό σας:

 • Πιστοποιητικό SSL – 149 $
 • Εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL (Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας) – 99 $
 • Νέος τομέας – 11,99 $
 • Υπερβολικά εύρος ζώνης – 7 $ ανά GB
 • Τέλη επεξεργασίας πληρωμών τρίτων – 2,0-3,0% ανά συναλλαγή
 • Χρέωση υπηρεσιών PCI 1,83 $ – 3 $ ανά μήνα
 • Κατάργηση του συνδέσμου “Powered by Volusion” – 25 $
 • Τέλη τερματισμού – 99 $
 • Μηνιαίο τέλος δήλωσης – 10 $

Ίσως το χειρότερο από όλα, αυτά τα τέλη δεν διαφημίζονται σαφώς στον ιστότοπο της Volusion. Μπορεί να νιώθεις σαν να νικελώνεις και να μπερδεύεις.

Δοκιμαστική περίοδος

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Volusion, μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το λογισμικό. Σας δίνει επίσης χρόνο να διευκρινίσετε τις πιθανές χρεώσεις κάθε προγράμματος τιμολόγησης.

Είναι αρκετό το Mini Plan?

Σίγουρος. Το Mini-Plan προσφέρει αρκετές δυνατότητες για να σχεδιάσετε μια επαγγελματική βιτρίνα και να ξεκινήσετε τα προϊόντα σας. Καθώς αυξάνεται η βάση των πελατών σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης. Τα πιο προηγμένα πακέτα παρέχουν περισσότερους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας και τη διαχείριση της επιχείρησής σας. Αυτά τα εργαλεία θα είναι χρήσιμα και αξίζουν τα επιπλέον χρήματα καθώς επεκτείνετε.

Υποστήριξη πελατών

Το ποσό της υποστήριξης πελατών που δικαιούστε να λάβετε εξαρτάται από το πακέτο που αγοράζετε. Το Plus Plan, το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ανταγωνιστική επιλογή, προσφέρει διαδικτυακή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 και βασίζονται στο Ώστιν του Τέξας.

Σεμινάρια και Γνωσιακή Βάση

Το Volusion προσφέρει μια εκτενή βιβλιοθήκη βίντεο και οδηγών που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να χειριστείτε πιο περίπλοκες εργασίες. Παρόλο που το πρόγραμμα δεν συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο οδηγό, υπάρχουν πολλοί πολύτιμοι πόροι για να σας βοηθήσουν στην πορεία.

Επικοινωνία με την Υποστήριξη

Ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με την υποστήριξη είναι μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να καλέσετε έναν αριθμό 800 ή να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Εάν καλέσετε ή στείλετε email, ο χρόνος απόκρισης εξαρτάται από το πρόγραμμα που αγοράσατε. Τούτου λεχθέντος, οι εκπρόσωποι της ζωντανής συνομιλίας είναι γρήγοροι να ανταποκριθούν και πολύ γνώστες.

Βαθμολογία εξυπηρέτησης πελατών

Στην αρένα εξυπηρέτησης πελατών, η Volusion κατατάσσεται πάνω από τα υπόλοιπα. Κέρδισαν βραβεία για την υπηρεσία τους και φαίνεται να υποστηρίζουν τους υπαλλήλους τους, κάτι που είναι καλό νέο για εσάς. Οι ευτυχείς υπάλληλοι τείνουν να κάνουν καλύτερη δουλειά. Είτε συνομιλείτε, αποστέλλετε email ή καλέστε, μπορείτε να περιμένετε να συνδεθείτε με έναν φιλικό και εξυπηρετικό αντιπρόσωπο που θα κάνει τις ανάγκες σας να νιώθουν σαν προτεραιότητα ακόμα κι αν είστε εγγεγραμμένοι στο Mini Plan.

Έχουν χτίσει τη φήμη ότι παρέχουν γρήγορα ακριβείς απαντήσεις. Δεν θα νιώσετε ποτέ ότι ασχολείστε με κάποιον που διαβάζει απλώς ένα σενάριο.

Αν μη τι άλλο, η Volusion θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερα φόρουμ υποστήριξης. Με τόσες χιλιάδες πελάτες, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν συνομιλίες ροής κοινότητας στον ιστό. Αυτό είναι κάτι που η Volusion πρέπει να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει, ιδίως επειδή θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερη εργασία για την ομάδα υποστήριξής τους.

Ευκολία στη χρήση

Αυτή είναι μια άλλη περιοχή όπου το Volusion πέφτει. Τα περισσότερα προγράμματα προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς τον χρήστη. Όσο περισσότερα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό τους, τόσο περισσότεροι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν. Η Volusion δεν έχει ξεφύγει από τη δημιουργία ενός προϊόντος που είναι προσβάσιμο σε αρχάριους και ειδικούς.

Συμπέρασμα: Εάν δεν γνωρίζετε καμία κωδικοποίηση, δεν θα μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τον ιστότοπό σας ακόμη και με premium θέματα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Volusion προσφέρει έναν επεξεργαστή, αλλά δεν είναι ο τυπικός επεξεργαστής WYSIWYG που επιτρέπει τη σχεδίαση μεταφοράς και απόθεσης. Είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Volusion που συνοδεύεται από περιορισμούς. Ενώ ένας αρχάριος μπορεί σίγουρα να δημιουργήσει ένα κατάστημα, θα δυσκολευτεί να κάνει αλλαγές στο θέμα. Το Volusion ταιριάζει καλύτερα σε άτομα με εμπειρία κωδικοποίησης.

Επεξεργασία Βοήθειας

Εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση σχεδιασμού, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αναζητήσετε ένα σχετικό σεμινάριο. Πολλά διαθέσιμα βίντεο μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί βοήθειας του προγράμματος επεξεργασίας για να αναζητήσετε θέματα. Αυτή η δυνατότητα αναζήτησης είναι εκπληκτικά χρήσιμη και θα σας οδηγήσει σε σχετικά άρθρα.

Διεπαφή χρήστη

Παρά το ζήτημα του σχεδιασμού κωδικοποίησης, η διεπαφή διαχειριστή είναι πραγματικά ελκυστική και εύκολη στην πλοήγηση. Όλα είναι λογικά οργανωμένα και εύκολα εντοπισμένα. Όσον αφορά τη διαχείριση παραγγελιών και αποθέματος, η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη.

Το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας. Είναι όλα δικά σου.

Εμπειρία πελατών

Εκτός από την εμπειρία διαχειριστή, πρέπει να λάβετε υπόψη την εμπειρία αγορών του πελάτη σας. Για να παρέχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, πιθανότατα θα χρειαστεί να επενδύσετε στο Pro Plan. Αυτό θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους πελάτες και να τους προσφέρετε ένα κατάστημα χωρίς προφανείς περιορισμούς. Τα λιγότερο ακριβά πακέτα δεν περιλαμβάνουν όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες των σχέσεων πελατών που θα θέλατε. Φυσικά, μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε μικρά και να αναβαθμίσετε σχέδια καθώς πηγαίνετε.

συμπέρασμα

Το Volusion είναι μια σταθερή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Η πραγματική απόφαση έγκειται στο πόση εμπειρία έχετε με την κωδικοποίηση και πόσα χρήματα θέλετε να ξοδεύετε ανά μήνα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές φιλικές για αρχάριους που είναι επίσης διαθέσιμες σε πιο προσιτή τιμή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το ότι η Volusion εμπορεύεται ως επιλογή all-in-one. Δεν προσφέρει διακριτική διαφορά από τον υπόλοιπο διαγωνισμό. Καθώς συγκρίνετε τις διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, θα παρατηρήσετε ότι κάποια επικεντρώνονται στις δυνατότητες σχεδιασμού ή μάρκετινγκ. Όχι Volusion. Είναι ένα τυπικό πρόγραμμα λογισμικού που φιλοξενείται από το ηλεκτρονικό εμπόριο για τους κατόχους γενικών καταστημάτων.

Εάν η κωδικοποίηση δεν είναι ένα από τα πλεονεκτήματά σας, συνεχίστε να ψάχνετε και βρείτε ένα πρόγραμμα με έναν παραδοσιακό επεξεργαστή WYSIWYG.

Συγκρίνω

Ολίσθηση

94

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Λεμόνι

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map