Αναθεώρηση Spark Pay 2016


Spark Pay

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.3


Βαθμολογία AWA

Spark Pay

Το Spark Pay ξεκίνησε ως εφαρμογή επεξεργασίας πληρωμών από την Capital One, αλλά σύντομα επεκτάθηκε αγοράζοντας το AmeriCommerce και δημιουργώντας τη δική του πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα μοναδικό προϊόν, επειδή υποστηρίζεται από μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Αμερική, αλλά διαθέτει τη δημιουργική σχεδίαση και το όραμα των επιχειρηματιών.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστες επιλογές προϊόντων
 • Εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων
 • Δωρεάν κατάστημα στο Facebook
 • Δωρεάν πρότυπα

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη υποστήριξη για διεθνείς επιλογές πληρωμής
 • Όχι 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη
 • Ακριβά έξοδα υπερβολής

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.sparkpay.com
 • Αρχηγείο: McLean, Βιρτζίνια
 • Έτος ίδρυσης: 2005
 • Κατηγορίες: Λογισμικό Cloud ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Υπηρεσίες: Υπηρεσίες εμπόρων
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που ξεκίνησαν ως μικρές νεοσύστατες εταιρείες πριν γίνουν σημαντικοί παίκτες του κλάδου, το Spark Pay ξεκίνησε με την υποστήριξη μιας παγκόσμιας τράπεζας. Αυτό συνοδεύεται από τα οφέλη και τα μειονεκτήματά του. Όπως θα περίμενε κανείς, ολόκληρη η πλατφόρμα επικεντρώνεται περισσότερο στη διεκπεραίωση πληρωμών και στην εκτέλεση του οικονομικού σκοπού της επιχείρησής σας. Ενώ εξακολουθεί να παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε μια διαδικτυακή επιχείρηση, ορισμένες από αυτές είναι δευτερεύουσες. Παίρνουν ένα πίσω κάθισμα στο τμήμα επεξεργασίας πληρωμών του προγράμματος.

Το Spark Pay είναι ιδανικό για όποιον είναι περισσότερο από έναν αριθμό. Εάν θέλετε να ανοίξετε πολλά καταστήματα και να αποφύγετε τις χρεώσεις συναλλαγών, τότε το Spark Pay προσφέρει μια βολική επιλογή. Τούτου λεχθέντος, είναι αρκετά ευέλικτο για να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Είτε είστε έμπειρος ιδιοκτήτης επιχείρησης ή αρχάριος επιχειρηματίας, το Spark Pay μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε τις ιδέες σας και να πραγματοποιήσετε πωλήσεις.

Τυποποιημένα χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα διαχείρισης πολλών καταστημάτων και ιστότοπων από έναν πίνακα ελέγχου διαχειριστή
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων
 • Δωρεάν κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL
 • Φιλοξενείται στον Ιστό

Περιορισμοί

Λάβετε υπόψη ότι το Spark Pay έχει περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και τον αποθηκευτικό χώρο. Όσο περισσότερο πληρώνετε ανά μήνα, τόσο περισσότερα προϊόντα θα μπορείτε να προσθέσετε. Μόνο τα πιο ακριβά σχέδια προσφέρουν απεριόριστες επιλογές. Επίσης, εάν θέλετε πρόσβαση στο API, θα πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση ρύθμισης 299 $ και μια μηνιαία χρέωση 39 $.

Επεκτασιμότητα

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, το Spark Pay θα προσαρμοστεί ανάλογα. Κατά την πρώτη εγκατάσταση του ιστότοπού σας, ενδέχεται να μην χρησιμοποιείτε όλες τις καμπάνες και τα σφυρίχτρες. Αυτές είναι δυνατότητες που μπορείτε να προσθέσετε καθώς πηγαίνετε. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα τιμολόγησης όπως απαιτείται.

Πολιτική ακύρωσης

Με το Spark Pay, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς κυρώσεις. Παρόλο που δεν προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα προτού δεσμευτείτε.

Φήμη

Με ορισμένους τρόπους, η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω. Το Spark Pay δεν έχει δημιουργήσει μεγάλη δημοσιότητα. Υποστηρίζουν πάνω από 5.000 καταστήματα, αλλά η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμα κύματα στον κλάδο. Ακόμη και οι κριτικές πελατών είναι λιγοστές. Συνολικά, τα σχόλια ήταν θετικά και ο Spark Pay κατάφερε να κερδίσει πολλά βραβεία.

Βραβεία και πιστοποιητικά

Βραβείο CODiE 2010: Καταχώριση στη λίστα των καλύτερων εταιρειών της Inc. 5000 το 2012

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μερικές παραγγελίες και διαχωρισμός
 • Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
 • Πλήρης πρόσβαση HTML και CSS
 • Πολλές βιτρίνες
 • Μηχανή κανόνα ροής εργασίας
 • Εργαλεία αποστολής
 • Η ναυτιλία πτώσης
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα email
 • Σε Ειδοποιήσεις Αποθέματος
 • Συνδρομή & Επαναλαμβανόμενα προϊόντα
 • Λογιστική ενοποίηση
 • Αυτοματοποίηση email

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου για το Spark Pay

Ξεκινήστε με τα αρνητικά. Πρώτα απ ‘όλα, το Spark Pay είναι πολύ φιλικό προς τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προσπάθεια ολοκλήρωσης διεθνών συναλλαγών. Εάν θέλετε να έχετε παγκόσμια εμβέλεια, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μια διαφορετική επιλογή που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν λόξυγγες. Επίσης, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν τα τέλη υπέρβασης. Παρόλο που αυτή είναι μια πολύ κοινή πρακτική μεταξύ των προγραμμάτων λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μη αναμενόμενο κόστος κάθε μήνα. Ωστόσο, το Spark Pay είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των ειδικών. Εάν διαβάσετε κριτικές, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί κριτικοί χαιρετίζουν το πρόγραμμα ως υποτιμημένο αουτσάιντερ. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δεν λαμβάνει πολύ μάρκετινγκ, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα από τους κορυφαίους ειδικούς του κλάδου.

Όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι το Spark Pay προσφέρει ένα σταθερό εργαλείο δημιουργίας και διαχείρισης βιτρίνας που δεν θα σας αφήσει να νιώσετε ότι έπρεπε να συμβιβαστείτε. Στην πραγματικότητα, πολλοί επικριτές ισχυρίζονται ότι οι ενότητες διαχείρισης Spark Pay είναι πιο διαισθητικές και καλύτερα σχεδιασμένες από οποιονδήποτε ανταγωνιστή. Με τόσο μεγάλη κριτική, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι επιλέγοντας “Spark Pay” γνωρίζοντας ότι αποκτάτε ένα εξαιρετικό προϊόν.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • https://www.sparkpay.com/sellonline/features
 • http://venturebeat.com/2014/10/31/capital-one-buys-ecommerce-site-builder-tool-americommerce/
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το Spark Pay

Και πάλι, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την τελευταία εξέλιξη αυτού του προγράμματος, αλλά μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση για το τι τους αρέσει οι καταναλωτές σχετικά με το πρόγραμμα και το πού κατευθύνεται το Spark Pay. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Spark Pay είναι η δυνατότητα διαχείρισης πολλών καταστημάτων. Αυτό είναι σπάνιο στο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι καταναλωτές φαίνεται επίσης να εκτιμούν την αξιόπιστη φύση του λογισμικού. Το Spark Pay κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις που ενσωματώνονται χωρίς εμπόδια. Με τα χρόνια, υπήρξαν λίγες αναφορές διακοπής λειτουργίας. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ένα συνεπές και αξιόπιστο πρόγραμμα που συνεχίζει να εξελίσσεται με την αγορά.

Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της επιλογής Spark Pay είναι ότι έχετε την υποστήριξη μιας μεγάλης τράπεζας. Εάν η ασφάλεια είναι η κύρια προτεραιότητα, τότε απλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Spark Pay. Οι πελάτες σας θα αισθάνονται σίγουροι ότι προστατεύονται οι πληροφορίες τους.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα σχετικά με το Spark Pay

Το AmeriCommerce εξαγοράστηκε από την Capital One το φθινόπωρο του 2014 και μετατράπηκε σε Spark Pay. Πριν από αυτή τη μετάβαση, το AmeriCommerce είχε μεγάλη επιτυχία και συχνά επικροτούσε ειδικοί. Ωστόσο, οι πελάτες είχαν πολλά να πουν για περιθώρια βελτίωσης. Η αρχική έκδοση του Spark Pay υπολείπεται όσον αφορά τη σχεδίαση λειτουργιών, προτύπων και ασφάλειας. Αφού εξαγοραστεί από μια μεγάλη τράπεζα, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αλλά οι δυνατότητες σχεδιασμού εξακολουθούν να υστερούν. Αυτό απλώς δεν ήταν το κύριο επίκεντρο του AmeriCommerce και δεν έχει ακόμη καταστεί κορυφαία προτεραιότητα για το Spark Pay.

Η AmeriCommerce έλαβε επίσης αρκετά θλιβερά σημάδια όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Το να περιγράψεις τους πελάτες ως δυσαρεστημένους με την ομάδα υποστήριξης είναι μια υποτίμηση. Κοιτάζοντας τις διαδικτυακές κριτικές, δεν έχει ακόμη καθοριστεί εάν το Spark Pay μπορεί να το μετατρέψει.

 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-americommerce-ecommerce-review
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/americommerce-review/
 • http://andrewbleakley.com/americommerce-review/
 • http://www.cpcstrategy.com/blog/2014/03/americommerce-review/

Σχέδιο & Προσαρμογή

Ο σχεδιασμός μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Spark Pay, αλλά μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο. Τα θέματα είναι λιγότερο για το φλας και περισσότερο για την ολοκλήρωση της εργασίας. Επί του παρόντος, υπάρχουν 51 δωρεάν θέματα να επιλέξεις απο. Τείνουν να μοιάζουν περισσότερο με ένα blog από έναν ιστότοπο, αλλά μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε κάθε θέμα.

Premium θέματα

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα πιο κομψό θέμα, σκεφτείτε να αγοράσετε μια premium επιλογή. Οι περισσότερες από τις επιλογές είναι σχετικά φθηνές και κοστίζουν περίπου 95 $.

Διεπαφή σχεδίασης

Παρόλο που τα θέματα μπορεί να μην είναι τα καλύτερα, η σχεδιαστική διεπαφή είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Η ζωντανή προβολή σάς επιτρέπει να βλέπετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για να κάνετε εύκολα αλλαγές. Προτιμάτε να αλλάξετε τον κώδικα μόνοι σας; Αποκτήστε πρόσβαση σε HTML και CSS για να προγραμματίσετε συγκεκριμένες τροποποιήσεις. Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε εύκολα να πειραματιστείτε με επιλογές σχεδίασης και να μάθετε γρήγορα το πρόγραμμα.

Η πλοήγηση στον ιστότοπό σας, η προσθήκη προϊόντων και το φιλτράρισμα αναζητήσεων δεν θα ήταν ευκολότερη. Εάν μπορείτε να διαχειριστείτε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook, τότε μπορείτε να βρείτε γρήγορα τον δρόμο σας στον πίνακα ελέγχου Spark Pay.

Σχεδιασμός για κινητά

Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται και είναι έτοιμα για προβολή σε κινητές συσκευές. Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν αγορές από οπουδήποτε και να απολαμβάνουν μια ελκυστική βιτρίνα. Μπορείτε επίσης να δείτε το τμήμα διαχειριστή του ιστότοπού σας σε οποιοδήποτε tablet ή κινητή συσκευή. Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση του καταστήματός σας εν κινήσει.

Διαχείριση περιεχομένου

Μια ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας διευκολύνει την προσθήκη περιεχομένου. Ξεκινήστε ένα εταιρικό blog, ενημερώστε σελίδες και κάντε αλλαγές με μερικά μόνο κλικ.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Όλοι οι λογαριασμοί Spark Pay συνοδεύονται από μια εφαρμογή Facebook. Μπορείτε να κάνετε tweet σε προϊόντα και να απολαύσετε πλήρη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Εάν θέλετε βοήθεια για την προσαρμογή ενός υπάρχοντος θέματος, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία προσαρμογής θέματος του Spark Pay. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 750 $ και οι τιμές ξεπερνούν τα 2.999 $. Διατίθενται επίσης πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστότοπου. Συνεργαστείτε με έναν σχεδιαστή Ιστού για να δημιουργήσετε μια απόκριση σχεδίασης από το μηδέν για 4.999 $. Το πιο εκτεταμένο πακέτο σχεδιασμού κοστίζει 8,999 $.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΤο ξεκίνημα είναι εύκολο. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε δύο συνδέσμους. Κάποιος θα σας μεταφέρει στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Ο άλλος σάς κατευθύνει στη βιτρίνα. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό ρύθμισης για έναν αναλυτικό οδηγό για τη δημιουργία ενός ελκυστικού καταστήματος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε χρήσιμα εκπαιδευτικά βίντεο για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την εγκατάσταση
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΥπάρχουν όρια τόσο στο εύρος ζώνης όσο και στο χώρο αποθήκευσης. Το ποσό διαφέρει ανάλογα με το πακέτο. Το αρχικό πακέτο “Steel” έρχεται με 100 προϊόντα, εύρος ζώνης 2 GB και αποθήκευση 250 MB για 24,95 $ ανά μήνα. Θα χρεωθείτε υπερβολικά τέλη για υπέρβαση των ορίων του προγράμματος σας. Ωστόσο, τα τέλη δεν διαφημίζονται σαφώς. Φροντίστε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο και να διευκρινίσετε αυτό το ζήτημα προτού ολοκληρώσετε το σχέδιό σας
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΥπάρχουν μερικά δωρεάν πρόσθετα που μπορείτε να ενσωματώσετε στο καλάθι αγορών σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε εφάπαξ ή μηνιαία χρέωση. Μερικά δημοφιλή πρόσθετα που είναι διαθέσιμα περιλαμβάνουν Quickbooks, Wufoo, MailChimp και Avalara
Διαχείριση παραγγελιώνΟι βολικές επιλογές αναζήτησης και φίλτρου σάς επιτρέπουν να εντοπίζετε γρήγορα και να διαχειρίζεστε παραγγελίες. Μπορείτε ακόμη και να προβάλετε και να επεξεργαστείτε παραγγελίες σε κινητές συσκευές. Οι πελάτες θα εκτιμήσουν επίσης τις αυτόματες ενημερώσεις email που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις καταστάσεις παραγγελίας
Διαχείριση αποθεμάτωνΗ διεπαφή διαχειριστή είναι εύκολη στην πλοήγηση και μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματες ειδοποιήσεις. Οι πελάτες μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να ειδοποιηθούν όταν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα
Παρακολούθηση αποστολώνΜε το Spark Pay, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία αποθήκες για την αποστολή προϊόντων. Τα αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ειδοποιούν τους πελάτες όταν έχουν γίνει παραγγελίες, αποστέλλονται και εκπληρώνονται
Χαρακτηριστικά CRMΑυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου λείπει το Spark Pay. Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν εισιτήρια και μπορείτε να παρακολουθείτε ζητήματα, αλλά τα εργαλεία CRM είναι ελάχιστα στην καλύτερη περίπτωση. Είναι προφανές ότι λίγη προσπάθεια καταβλήθηκε για να σας βοηθήσει να παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο για να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας σε αυτήν την περιοχή
Πρότυπα και θέματαΕπιλέξτε από 51 δωρεάν θέματα ή πληρώστε περίπου $ 100 για ένα premium θέμα. Διατίθενται επίσης υπηρεσίες προσαρμοσμένου σχεδιασμού. Συνολικά, οι επιλογές θεμάτων είναι αρκετά βασικές. Εάν είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην προσαρμογή του ιστότοπού σας, μπορείτε να ξεπεράσετε τα πράγματα
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΤο Spark Pay είναι συμβατό με μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης επιχειρήσεων και περιεχομένου στην αγορά. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε λειτουργίες στον ιστότοπό σας
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΌλα τα διαθέσιμα θέματα είναι φιλικά προς κινητά και πλήρως ανταποκρινόμενα. Θα μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε υπηρεσίες προσαρμοσμένου σχεδιασμού, θα πληρώσετε περίπου 1.000 $ για να αποκτήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα που να ανταποκρίνεται
Φιλοξενία ΙστούΤο Spark Pay χρησιμοποιεί το Rackspace για να φιλοξενήσει ιστότοπους. Μαζί, αυτά τα προγράμματα λειτουργούν για να σας παρέχουν έναν πλήρως φιλοξενούμενο ιστότοπο που θα προστατεύει τα δεδομένα σας
App StoreΤο κατάστημα εφαρμογών Spark Pay είναι γεμάτο από επιλογές που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο κατάστημά σας. Επιλέξτε από κορυφαία προγράμματα στον κλάδο και φροντίστε να δείτε τις δωρεάν επιλογές.
BloggingΌχι μόνο μπορείτε να ξεκινήσετε ένα εταιρικό blog, αλλά μπορείτε επίσης να εκτελέσετε όσα blog θέλετε
SEO και μάρκετινγκΑπολαύστε όλα τα βασικά εργαλεία μάρκετινγκ που θα περιμένατε από μια ανταγωνιστική πλατφόρμα καλαθιού αγορών. Δημιουργήστε μετα-ετικέτες και περιγραφές, δημιουργήστε αυτόματα διευθύνσεις URL και εφαρμόστε γρήγορα ανακατευθύνσεις σελίδων
Ενημερωτικά δελτίαΌσον αφορά την αυτόματη αποστολή email και ενημερωτικών δελτίων, το Spark Pay προσφέρει μια εκτενή λίστα επιλογών. Είτε θέλετε να στείλετε απόθεμα είτε να παραγγείλετε ενημερώσεις ή να διαφημίσετε νέα προϊόντα, η σύνδεση με τους πελάτες είναι εύκολη. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε προγράμματα τρίτων όπως το Constant Contact ή το Mail Chimp
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΌπως θα περίμενε κανείς από μια πλατφόρμα από την Capital One, η ασφάλεια είναι σε κορυφαία κατάσταση με το Spark Pay. Η πλατφόρμα προσφέρει εντυπωσιακά τείχη προστασίας, κρυπτογράφηση SSL 128-bit και ισχυρούς διακομιστές φιλοξενίας
Πιστοποίηση PCIΤο Spark Pay είναι πιστοποιημένο με PCI
Δημιουργία περιεχομένουΔημιουργήστε όσα ιστολόγια θέλετε και δείτε τις τροποποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
ΔωροεπιταγέςΤο Spark Pay σάς επιτρέπει να πουλάτε δωροεπιταγές, να προσφέρετε κωδικούς κουπονιών και να δημιουργείτε ειδικές εκπτώσεις
Επιλογές πληρωμήςΤο Spark Pay υποστηρίζει πάνω από 50 πύλες πληρωμής. Μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε στο Spark Pay Merchant Services και να ομαδοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες σας στην ίδια εταιρεία
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΟ φόρος και η αποστολή θα υπολογιστούν αυτόματα με βάση την τοποθεσία
ΑναφορέςΑπολαύστε μια ποικιλία ισχυρών και διορατικών εργαλείων αναφοράς. Το Spark Pay περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου αναφορών. Μπορείτε να δείτε αριθμούς πωλήσεων, κορυφαία προϊόντα και να ερευνήσετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες επισκεψιμότητας
Στατιστικά ιστότοπουΤο Google Analytics είναι ένας εύκολος τρόπος παρακολούθησης της απόδοσης του ιστότοπου και δημιουργεί γραφήματα σύγκρισης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε άλλα προγράμματα εάν θέλετε να δείτε περισσότερες στοχευμένες πληροφορίες. Εξαρτάται από εσάς πόσα δεδομένα θέλετε να συλλέξετε. Το Spark Pay θα υποστηρίξει τις προτιμήσεις σας

Σχέδια & Τιμολόγηση

Όσον αφορά την τιμολόγηση και την προσιτή τιμή, το Spark Pay είναι σωστό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Το βασικό πρόγραμμα εισόδου είναι 24,95 $ το μήνα και παρέχει αρκετό χώρο αποθήκευσης και κίνηση για να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή. Θα πρέπει να παρέχετε κάποιες πληροφορίες, αλλά δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Θα έχετε 14 δωρεάν ημέρες για να εξερευνήσετε την πλατφόρμα και να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Σύμφωνα με το Spark Pay, το πιο δημοφιλές πακέτο τους είναι το σχέδιο «Silver» για 99 $ ανά μήνα. Περιλαμβάνει:

 • 5.000 προϊόντα
 • 15 BG κυκλοφορίας
 • 1 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Δωρεάν κοινόχρηστο SSL
 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγής.

Με άλλες πλατφόρμες καλαθιού αγορών, αποκτάτε επίσης μεγαλύτερη πρόσβαση σε λειτουργίες υψηλού επιπέδου καθώς αναβαθμίζετε πακέτα τιμολόγησης. Αυτό δεν συμβαίνει με το Spark Pay. Θα απολαύσετε όλες τις ίδιες δυνατότητες, ανεξάρτητα από το πακέτο που αγοράζετε. Ο πραγματικός αποφασιστικός παράγοντας είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας και ο όγκος που θα χειρίζεστε κάθε μήνα. Εάν ξεπεράσετε ένα πακέτο, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή. Το πρόγραμμα είναι εντελώς επεκτάσιμο.

Κρυφές χρεώσεις

Ως επί το πλείστον, το Spark Pay είναι αρκετά εκ των προτέρων σχετικά με τις τιμές τους. Πρέπει να γνωρίζετε τι να περιμένετε στο μηνιαίο λογαριασμό σας. Η μία γκρίζα περιοχή είναι τα τέλη υπέρβασης. Δεν είναι σαφές πόσο θα χρεωθείτε εάν υπερβείτε τους περιορισμούς χώρου αποθήκευσης ή εύρους ζώνης. Είναι καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε μια κλήση και να το ξεκαθαρίσετε για να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις. Προφανώς, αυτό είναι ένα διαπραγματεύσιμο ποσοστό, οπότε μην φοβάστε να κάνετε κάποιες απαιτήσεις και να δείτε τι λένε.

Υποστήριξη πελατών

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν τόσα πολλά λόγια για τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών του Spark Pay. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας:

 • Ζωντανή υποστήριξη πελατών (9 π.μ. – 5 μ.μ. CT)
 • Τηλέφωνο
 • Βάση γνώσεων
 • Κέντρο γνώσης που απαιτεί σύνδεση
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Υποστήριξη πύλης όπου μπορείτε να υποβάλετε εισιτήρια

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Το πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μεγάλος και οι πληροφορίες που λαμβάνετε ενδέχεται να μην είναι όλες χρήσιμες. Με τις περισσότερες εταιρείες, η ζωντανή συνομιλία είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε γρήγορες απαντήσεις. Το Spark Pay παρέχει μόνο ένα περιορισμένο παράθυρο. Αυτό δυσχεραίνει τους πελάτες σε διαφορετικές ζώνες ώρας, ειδικά διεθνείς πελάτες.

Είναι πολύ σαφές ότι η υποστήριξη πελατών δεν είναι η κορυφαία προτεραιότητά τους. Περιμένετε να κάνετε πολλά προβλήματα μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια, άρθρα και κέντρα γνώσης για να συμβουλευτείτε, αλλά η συζήτηση με έναν εξειδικευμένο εμπειρογνώμονα μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη.

Ευκολία στη χρήση

Ενώ μπορεί να περιμένετε ότι μια πλατφόρμα που είναι συνδεδεμένη σε μια μεγάλη τράπεζα θα έχει κάποια πραγματικά κενά όταν πρόκειται για ευκολία στη χρήση, το Spark Pay είναι εκπληκτικά φιλικό προς το χρήστη. Η προετοιμασία είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε δύο συνδέσμους που θα φτάσουν στα εισερχόμενά σας και θα ακολουθήσουν τον οδηγό εγκατάστασης. Για αρχάριους, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε την οργάνωση της πλατφόρμας και να λάβετε βοήθεια για να ξεκινήσετε.

Ο πίνακας ελέγχου διαχειριστή κατατάσσεται επίσης καλά όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης. Θυμηθείτε ότι το Spark Pay ήταν αρχικά ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που σχεδιάστηκε από επιχειρηματίες και προγραμματιστές. Το ταμπλό αντικατοπτρίζει αυτήν την ευαισθησία και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Αποφεύγει να είναι υπερβολικά ακαταστασία και σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Εκτός από την πρόσβαση στον κώδικα και τον επεξεργαστή WYSIWYG, το Spark Pay παρέχει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής επεξεργασίας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές απευθείας στη βιτρίνα σας και να τις δείτε σε πραγματικό χρόνο. Ο σχεδιασμός και η επεξεργασία δεν γίνονται πολύ πιο εύκολα από αυτό.

Ο συνδυασμός απλού σχεδιασμού και πολλών χαρακτηριστικών, κάνει το Spark Pay ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας και επιλέξτε ακριβώς πώς κάνετε αλλαγές. Απλώς προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην αγορά.

συμπέρασμα

Εάν φοβάστε να αναλάβετε τα σχεδιαστικά στοιχεία της βιτρίνας σας, αλλά δεν θέλετε να ξεχωρίσετε τα χρήματα για έναν επαγγελματία σχεδιαστή, τότε το Spark Pay είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ενώ τα δωρεάν πρότυπα τείνουν προς τις βασικές διατάξεις, αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βρέξετε τα πόδια σας και να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης.

Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό κατάστημα που θα τους βοηθήσει να αρχίσουν να πωλούν προϊόντα και να κερδίζουν έσοδα. Η τιμή είναι σωστή. Τα χαρακτηριστικά είναι όλα εκεί. Απλά κρατήστε τις προσδοκίες σας χαμηλές όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών και δεν θα απογοητευτείτε.

Συγκρίνω

Spark Pay

93

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map