Αναθεώρηση SiteGround 2016


Siteground

Επισκέψου την ιστοσελίδα

95


Βαθμολογία AWA

Siteground

Το SiteGround είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο αυτή τη στιγμή, παρέχοντας ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις για επιχειρηματικούς και προσωπικούς χρήστες όλων των μεγεθών. Έχουν πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που καθιστά τις υπηρεσίες τους αποτελεσματικές για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας για εσάς εάν είστε προγραμματιστής, κάτοχος ιστότοπου ή εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαβάστε παρακάτω την κριτική φιλοξενίας του SiteGround.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση
 • Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%

Μειονεκτήματα

 • Σχέδια τιμολόγησης με βάση ανώτατα όρια αντί για δυνατότητες
 • Περιορισμός χώρου στο δίσκο σε κοινόχρηστα σχέδια

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
 • Αρχηγείο: Σόφια, Βουλγαρία
 • Έτος ίδρυσης: 2004
 • Υπαλλήλους: 280
 • Φιλοξενούμενοι τομείς: 450.000+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Shared Hosting, Cloud Hosting, Dedicated Servers, WordPress Managed Hosting
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Οι υπηρεσίες που παρέχουν κάνουν το SiteGround μια ιδανική λύση για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί δημιουργικές πλατφόρμες όπως το Drupal, το WordPress, το Magento και το Joomla. Μέσω των προγραμμάτων φιλοξενίας τους, μπορείτε να υποστηρίξετε άνετα μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι υπηρεσίες τους ξεχωρίζουν είναι επειδή προσφέρουν μερικές από τις υψηλότερες ταχύτητες φιλοξενίας στο Διαδίκτυο, οι ώρες λειτουργίας τους είναι εντυπωσιακές και για τις προσιτές τιμές τους, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει περισσότερους από 500.000 τομείς. Έχουν κοινόχρηστους και αποκλειστικούς διακομιστές, φιλοξενία VPS και τόσες πολλές άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας, όλες τοποθετημένες στρατηγικά σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Σιγκαπούρη, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες αγορές και να προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες όπου χρειάζεται..

Ίσως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μπορούν να παραμείνουν στον ανταγωνισμό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν μερικές από τις καλύτερες ώρες λειτουργίας στην αγορά (99,9%) μέχρι στιγμής. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, δεδομένου ότι οι διακοπές λειτουργίας έχουν έναν τρόπο αποστολής πελατών και για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό σημαίνει πολλές απώλειες εσόδων και πιθανώς απώλεια πελατών στον ανταγωνισμό σας.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, διαθέτουν επίσης απίστευτες τιμές για τα πακέτα φιλοξενίας τους, τα οποία είναι all-inclusive, είναι πολύ ευέλικτα, γρήγορα, κλιμακούμενα και ασφαλή. Για προγραμματιστές, όχι μόνο διευκολύνει τη δουλειά σας, αλλά και καθιστά πιο γρήγορη.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, όταν χρησιμοποιείτε το SiteGround θα πληρώνετε λίγο περισσότερο από τον μέσο όρο υπηρεσιών φιλοξενίας εκεί έξω. Αλλά και πάλι, οι υπόλοιποι δεν είναι σε θέση να σας εγγυηθούν ή να σας προσφέρουν την ισχυρή ασφάλεια, τις υπηρεσίες πελατών και τα σεμινάρια που το καθιστούν μια από τις καλύτερες τεχνικές πλατφόρμες μέχρι στιγμής, ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία στον προγραμματισμό.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Βελτιωμένος πίνακας ελέγχου
 • Προστασία από βδέλλες
 • Ενσωμάτωση CloudFlare
 • Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Πάνω από 60 δωρεάν θέματα WordPress
 • Αυτόματη ενημέρωση προσθηκών
 • Οδηγός ιστότοπου
 • Πλήρη εργαλεία ασφάλειας ιστότοπου
 • Υποστηρίζει εκατοντάδες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα
 • Εργαλείο Super-cacher SiteGround

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία ειδικών του κλάδου στο SiteGround

Υπηρεσίες φιλοξενίας Τι λένε οι ειδικοί για το Siteground; Επίσης, όπως και οι πελάτες, βρήκαν την εξυπηρέτηση πελατών άψογη και θεώρησαν ότι η υπηρεσία ήταν μια καλή επιλογή για τους πρώτους χρονομετρητές ή για μικρές επιχειρήσεις που κάνουν τα ίδια τα πράγματα και ίσως χρειαστεί να κάνουν πολλές ερωτήσεις.

Εδώ ήταν τα οφέλη:

 • Παρέχουν εξαιρετική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Το σχέδιο GoGeek για κοινή χρήση φιλοξενίας ή φιλοξενία WordPress είναι μια σταθερή επιλογή
 • Το Siteground προσφέρει μερικά καλά μαθήματα και οδηγούς για τη δημιουργία διαφορετικών υπηρεσιών
 • Η ενσωμάτωση με το CloudFlare είναι ένα πλεονέκτημα
 • Καλά πρόσθετα για την παρακολούθηση ύποπτης δραστηριότητας και ζητημάτων ασφάλειας

Και τα κακά τους σημεία?

Ακριβείς τιμές, πρόσθετα και αυτόματες ανανεώσεις

Φαίνεται ότι στην περίπτωση αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας, οι κριτικές πελατών και οι κριτικές εμπειρογνωμόνων έρχονται στο ίδιο επίπεδο. Αν και οι ειδικοί δεν το αξιολογούν τόσο πολύ όσο οι υπηρεσίες ορισμένων ανταγωνιστών, οι πελάτες (ως επί το πλείστον), φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι – ειδικά όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση πελατών. Απλώς προσέξτε αυτές τις αυτόματες ανανεώσεις και προσθέστε το κόστος.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο SiteGround

Οι πελάτες του Siteground αναφέρουν γενικά μια θετική εμπειρία:

 • Εξαιρετική και γρήγορη τεχνική υποστήριξη όταν χρειάζεται
  Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας τους είναι εύχρηστη και, το πιο σημαντικό, ανταποκρίνεται και τα προβλήματα επιλύονται γρήγορα (δηλαδή μέσα σε λίγα λεπτά και όχι ώρες).
 • Μια εξαιρετική επιλογή για ιστότοπους WordPress
  Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από το ένα τέταρτο όλων των ιστότοπων αναπτύσσονται από το WordPress, αυτό είναι καλό!
 • Το πακέτο GoGeek ειδικότερα είναι καλό για τη γρήγορη δημιουργία των ιστότοπών σας
  Αυτό συμβαίνει λόγω της συμπεριλαμβανόμενης υποστήριξης Cloudflare Railgun και του Memcache και του Varnish caching.
 • Μερικοί πολύ χαρούμενοι πελάτες μετά τη μετάβαση από άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας
  Φαίνεται ότι άλλοι ανταγωνιστές δεν είναι τόσο καλά όσο το Siteground!

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο SiteGround

Υπάρχουν λίγες καταγγελίες από τους πελάτες του Siteground, αν και φαίνεται ότι είναι συνήθως πολύ συγκεκριμένα θέματα που μόνο μερικοί μπορεί να ενδιαφέρονται.

 • Έλλειψη ασφάλειας
  Τα WHM και CPanel τους δεν είναι πιστοποιημένα με SSL.
 • Περιορισμένα αντίγραφα ασφαλείας
  Τα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας αποθηκεύονται μόνο για 7 ημέρες και θα χρειαστεί να λάβετε υποστήριξη πελατών για να έχετε πρόσβαση σε αυτά για εσάς, αντί να το κάνετε μόνοι σας – επιπλέον θα υπάρχει κόστος.
 • Πολλοί έλεγχοι κρύβονται από τους πελάτες
  Δεν μπορείτε να κάνετε πολλές από τις εργασίες συντήρησης που ενδέχεται να σας επιτρέψουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας να κάνουν με το Siteground.
 • Πρέπει να τους ζητήσετε να διορθώσουν τα πράγματα
  Για τους περισσότερους ανθρώπους, απλώς θέλουν να λειτουργούν οι ιστότοποί τους και να μην ρίχνουν σφάλματα και να εξαντλούνται οι πόροι. Αν και είναι ένα ασυνήθιστο περιστατικό, αν συμβεί τότε θα πρέπει να το κυνηγήσετε.
 • Μερικοί πιστεύουν ότι η τιμολόγηση είναι απατηλή
  Αυτή η πλατφόρμα έχει πολλές προσφορές για να σας κάνει να εγγραφείτε. Μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή σας με την υψηλότερη τιμή, η οποία ενοχλούσε περισσότερους από μερικούς πελάτες.

Αξιοπιστία & Ώρα

Όταν λαμβάνετε υπόψη την εγγύηση 99,9% uptime, τακτικά αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά στους ασφαλείς διακομιστές τους, το CloudFlare CDN, μια απεριόριστη βάση δεδομένων αποθήκευσης MySQL μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, αυτή είναι η ιδανική πλατφόρμα για εσάς. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι χρησιμοποιούν ένα απίστευτο λογισμικό πρόληψης διακοπής λειτουργίας, το οποίο εκτελείται στο παρασκήνιο, προλαμβάνει προβλήματα διακομιστή και ταξινομεί σε πραγματικό χρόνο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Εκτός από αυτό, τρέχουν επίσης ένα σύστημα SuperCacher, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα προσωρινής αποθήκευσης στην αγορά μέχρι στιγμής, και βελτιώνει αποτελεσματικά την απόδοση και την ταχύτητά σας. Μέσω αυτού, μπορείτε να επιλέξετε είτε δυναμικές είτε στατικές caching, HHVM ή Memcached πλατφόρμες για την επιχείρησή σας.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Χάρη στον εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο πιθανών προβλημάτων με διακομιστές, μπορείτε να είστε σίγουροι για την εγγύηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή 99,9%. Αυτό καθιστά το SiteGround μία από τις πιο περιζήτητες πλατφόρμες στον κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων. Υπάρχουν τόσες πολλές πλατφόρμες φιλοξενίας που συχνά σας υπόσχονται έως και 100% χρόνο λειτουργίας, αλλά οι περισσότερες από αυτές υπολείπονται αυτής της δέσμευσης. Το προσαρμοσμένο εργαλείο παρακολούθησης που εκτελείται αυτόματα από την εταιρεία μπορεί να επιλύσει άμεσα έως και το 90% των προβλημάτων του διακομιστή. Αυτό είναι καλό γιατί θα χρειαστούν έως και 20 λεπτά για τους άλλους παρόχους για να αντιδράσουν σε προβλήματα διακομιστή.

Το SiteGround είναι πρωτοπόρος στον κλάδο, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη πλατφόρμα που παρουσίασε ένα πρωτόκολλο απομόνωσης όπου οι λογαριασμοί που είναι ευάλωτοι είναι απομονωμένοι για να τους εμποδίσουν να καταργήσουν ολόκληρο τον διακομιστή. Αυτό, λοιπόν, καθιστά την κοινόχρηστη φιλοξενία τους πολύ καλύτερη από ό, τι οι περισσότεροι, γιατί είναι τόσο ασφαλές όσο θα κάνατε με ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας.

Έχουν επίσης άτομα των οποίων η εργασία περιλαμβάνει την παρακολούθηση των διακομιστών, την αξιολόγηση πιθανών απειλών και την άμεση ανταπόκρισή τους, παράλληλα με πρόσθετο απόθεμα που επενδύεται στην αυτόματη αξιολόγηση πιθανών απειλών. Αυτός είναι επίσης ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι κριτικές τους είναι εντυπωσιακές.

Ποσοστό απόκρισης διακομιστή

Σχεδόν οποιοσδήποτε διαχειριστής ιστού ή κάτοχος ιστότοπου εκεί έξω βεβαιώνει την πράξη ότι ένας από τους βασικούς τομείς που πρέπει να εξετάσει είναι η ασφάλεια των αρχείων που χρησιμοποιούν. Εκτός από αυτό χρειάζονται επίσης διασφάλιση για πολύ γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Για να εξακριβώσει τη σκοπιμότητα αυτών των κριτηρίων, το SiteGround τρέχει συνήθως μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για να βεβαιωθεί ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν.

Επί του παρόντος διαθέτουν ορισμένα κέντρα δεδομένων στη Σιγκαπούρη, το Άμστερνταμ και το Σικάγο, IL, τα οποία εκτελούνται και παρακολουθούνται έως το 1Η, για να διευκολύνεται ο εντοπισμός προβλημάτων και να επιτυγχάνεται η ταχύτερη επίλυση. Το 1H φημίζεται για την ταχύτητα με την οποία εντοπίζουν προβλήματα και απομονώνει λογαριασμούς που ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί σε διακομιστή.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΣτο βαθμό που προσφέρουν ένα μάλλον βασικό cPanel, έχουν ενσωματωθεί ορισμένες προσαρμοσμένες δυνατότητες, καθιστώντας το πιο επαγγελματικό για εσάς να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό διευκολύνει επίσης τη διαχείριση ιστότοπων, ειδικά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν επίσης λειτουργία χρέωσης. Υπάρχουν επίσης ορισμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί στον πίνακα ελέγχου, οι οποίες διευκολύνουν τη χρήση εφαρμογών ανοιχτού κώδικα. Μέσω αυτού του πίνακα, θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις σχετικές δυνατότητες προγραμματιστή και να παρακολουθείτε τη χρήση πόρων της CPU σας.
Δημιουργία ιστότοπουΊσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα παρατηρήσετε για το SiteGround είναι το γεγονός ότι μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. Πρώτα πρέπει να επιλέξετε τον τύπο του ιστότοπου που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, να τον δημιουργήσετε. Μέσω του Οδηγού ιστότοπου, δεν χρειάζεται να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα, αλλά θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Έχουν επίσης συμπεριλάβει στο σχεδιασμό ένα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Οδηγού ιστότοπου για αυτήν την εργασία, η οποία είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί.
Εφαρμογές ανοιχτού κώδικαΕάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το SiteGround, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που σας ενδιαφέρει καλύτερα. Αυτό είναι σημαντικό ειδικά όταν πρέπει να δημιουργήσετε διαισθητικούς και λειτουργικούς ιστότοπους. Οι διαφορετικές πλατφόρμες CMS όπως το WordPress και το Joomla ενσωματώνονται εύκολα στην πλατφόρμα, οπότε θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
Φιλοξενία ιστότοπου WordPressΔεδομένου ότι το SiteGround ήδη εγκαθιστά το WordPress για εσάς, έχετε λίγη δουλειά να κάνετε. Εάν έχετε έναν προϋπάρχοντα ιστότοπο, θα τον μετακινήσουν γρήγορα από τον παλιό διακομιστή στον νέο. Έχουν επίσης περισσότερα από 60 θέματα δωρεάν, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς καν να έχετε λογαριασμό μαζί τους. Εκτός από τα στοιχεία σχεδίασης, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, τη βελτιωμένη ασφάλεια και την αυτόματη ενημέρωση των προσθηκών, που καθιστούν τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς τον χρήστη. Θα παρατηρήσετε ότι τα προγράμματα Managed WordPress είναι σχεδόν παρόμοια με αυτά που θα έχετε με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, τα οποία μπορείτε να εγγραφείτε μία φορά και να ανανεώνετε είτε ετησίως, μετά από δύο ή τρία χρόνια, ανάλογα με το πρόγραμμα που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
Προσωρινή αποθήκευση ιστότοπουΗ προσωρινή αποθήκευση ιστοτόπου είναι σημαντική υπό την έννοια ότι αυξάνει αποτελεσματικά τον χρόνο απόκρισης για τον ιστότοπό σας. Έχουν σχεδιάσει το πρόσθετο Ir, το οποίο υποτίθεται ότι θα επιταχύνει την απόδοση του ιστότοπού σας, εφόσον λειτουργεί σε WordPress ή Joomla. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο, να το ενεργοποιήσετε μέσω του cPanel και θα είστε καλό να πάτε.
Λύση ηλεκτρονικού εμπορίουΥπάρχουν τόσες πολλές λειτουργίες υποστήριξης που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, οι οποίες σας διευκολύνουν να εκτελείτε εύκολα τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν έχει σημασία η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, είτε πρόκειται για Magento είτε για PrestaShop, όλα αυτά υποστηρίζονται. Είναι ακόμα πιο εύκολο για εσάς να εκτελείτε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαφορετικά εικονίδια που είναι διαθέσιμα, τα οποία καθιστούν πολύ εύκολο για εσάς να εγκαταστήσετε οτιδήποτε θέλετε άμεσα. Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν το Magento, η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης καθιστά τη δουλειά πολύ πιο εύκολη για εσάς τελικά, καθώς δεν χρειάζεστε καμία γνώση προγραμματισμού.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπουΈνας από τους βασικούς τομείς όπου το SiteGround είναι χρήσιμο είναι το γεγονός ότι παρέχουν τακτικά αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή βάση. Για αυτόν τον λόγο, επομένως, είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε πολλά, χωρίς να ανησυχείτε απαραίτητα για τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του συστήματός σας. Εάν είστε το είδος του ατόμου που στέλνει νέες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, αυτή η λειτουργία θα σας φανεί χρήσιμη σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας παραβιαστεί.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΥπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι διαθέσιμα στο SiteGround, τα οποία σας εξασφαλίζουν την καλύτερη απόδοση μέχρι στιγμής. Εάν χρησιμοποιείτε το HackAlert, το οποίο χρεώνεται με $ 1 σε μηνιαία βάση, θα ειδοποιηθείτε εάν ο ιστότοπος ή το δίκτυό σας δέχεται επίθεση. Υπάρχουν επίσης και άλλες δυνατότητες που προστατεύουν τη διεύθυνση IP σας, και ακόμη και αποκλείουν άλλες που είναι εξαιρετικά ύποπτες. Εκτός από αυτό, έχουν επίσης αυτή τη δυνατότητα Leech Protect που προστατεύει τους χρήστες από την απρόβλεπτη εμφάνιση των κωδικών πρόσβασης σε δημόσια πρόσβαση. Όπως οι περισσότεροι από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω, έχουν επίσης ενσωματωμένο το CloudFlare στην πλατφόρμα τους, το οποίο βελτιώνει την ασφάλειά σας και βελτιώνει την απόδοση του ιστότοπού σας. Το SiteGround εκτελεί το SiteCheck, το οποίο σαρώνει αυτόματα τον ιστότοπό σας για να ανακαλύψει τυχόν ύποπτο κώδικα.
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικάΥπάρχουν αρκετά πρόσθετα που είναι επίσης διαθέσιμα για όσους χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα. Ως διαχειριστής, πρέπει να μπορείτε να προσθέσετε κάποια πρόσθετα ή άλλες εφαρμογές που χρειάζεστε, οι οποίες θα βελτιώσουν τη συνολική απόδοση του ιστότοπού σας και θα τον καταστήσουν πιο φιλικό προς τον χρήστη. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εργαλειοθήκες Joomla και WordPress σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους με ευκολία, να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή, εάν χρειάζεται, να διαμορφώσετε το SSL και ακόμη και να διορθώσετε κατεστραμμένα δικαιώματα. Δεν έχει σημασία αν είστε προγραμματιστής ή αν δεν έχετε καμία απολύτως εμπειρία στο σχεδιασμό, σίγουρα θα απολαύσετε τη χρήση του SiteGround.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας σχετικά με τη φιλοξενία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το SiteGround έχει αρκετό για να σας καλύψει. Κάθε ένα από τα σχέδια φιλοξενίας που διαθέτει συνοδεύεται από τα βασικά χαρακτηριστικά όπως εγκαταστάσεις εφαρμογών, δυνατότητα μεταφοράς ιστότοπου, βάσεις δεδομένων MySQL και ούτω καθεξής. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά, ειδικά για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να πάρετε εάν πληρώσετε περισσότερα.

Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων που ορίζει ο ιστότοπός σας κάθε μήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα StartUp και με την πάροδο του χρόνου στο πρόγραμμα GrowBig ή GoGeek καθώς η επιχείρησή σας επεκτείνεται ή αυξάνει την κίνηση. Τα σχέδιά τους ξεκινούν από μόλις 3,95 $ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα GoGeek κοστίζει 14,95 $ κάθε μήνα.

Η χρήση του SiteGround αφορά την αξία των χρημάτων σας. Δεν έχει σημασία πώς πληρώνετε. δεν θα χρεωθείτε ποτέ περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, εάν δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα χρήματα που πληρώνετε, μπορείτε να ζητήσετε την εγγύηση επιστροφής 30 ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Στο auror mauris a urna aliquam fermentum et a lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Το Aliquam sit amet vestibulum odio. Integer sit amet ultricies neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Στο auror mauris a urna aliquam fermentum et a lorem. Duis rhoncus ante diam, aliquet lobortis risus porta eu. Quisque tristique ultricies metus, vel viverra ipsum aliquam vel. Το Aliquam sit amet vestibulum odio. Integer sit amet ultricies neque.

Σχέδιο φιλοξενίας
Χαρακτηριστικά
Χώρος στο δισκο
εύρος ζώνης
Τιμή
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
Σχέδιο φιλοξενίας
Χαρακτηριστικά
Χώρος στο δισκο
εύρος ζώνης
Τιμή
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
Σχέδιο φιλοξενίας
Χαρακτηριστικά
Χώρος στο δισκο
εύρος ζώνης
Τιμή
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
Σχέδιο φιλοξενίας
Χαρακτηριστικά
Χώρος στο δισκο
εύρος ζώνης
Τιμή
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα
StartUp Shared HostingWordPress PHP PostgreSQL CentOS Python Linux10 GBΑπεριόριστος3,95 $ / μήνα

Υποστήριξη πελατών

Ένας από τους βασικούς τομείς όπου η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση είναι η ανάγκη να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες εξυπηρετούνται με σεβαστή επιμέλεια. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω των διαθέσιμων πλατφορμών. ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο ή έκδοση εισιτηρίων.

Διαχειρίζονται επίσης μια διαδικτυακή βάση δεδομένων (σελίδα συχνών ερωτήσεων) από την οποία μπορείτε να απαντήσετε σε πολλές από τις ερωτήσεις σας χωρίς απαραίτητα να λάβετε βοήθεια από έναν βοηθό. Εκτός από αυτό, έχουν επίσης διαδραστικά σεμινάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας στην πλατφόρμα, καθιστώντας ευκολότερο για εσάς να διευθετήσετε εύκολα τα προβλήματά σας. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την εξυπηρέτησή τους είναι το γεγονός ότι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη σε όλο το 24ωρο.

Ευκολία στη χρήση

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το SiteGround καταφέρνει να στέκεται ψηλά μετά από τόσα χρόνια είναι επειδή το έχουν σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Δεν έχει σημασία το είδος του χρήστη που είστε ή το επίπεδο εμπειρίας σας, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι θα μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε μέσω του cPanel.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει την εργασία σας και ασχολείται με πολλές πληροφορίες για αρχάριους που δεν έχουν τις πιο θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με τη φιλοξενία. Έχουν επίσης συμβαδίσει με την τάση του κλάδου όπου μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ή να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό, επομένως, σας εξοικονομεί πολύ χρόνο που διαφορετικά θα έχετε χάσει προσπαθώντας να βρείτε το δρόμο σας γύρω από την πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Δεν έχει σημασία ο τύπος του ιστότοπου που χρησιμοποιείτε, ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχετε καλύψει το SiteGround. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας ορισμένους από τους βασικούς τομείς στους οποίους χρειάζεστε βοήθεια, αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι, αρκεί ο ιστότοπός σας να σχεδιάζεται και να φιλοξενείται στο SiteGround, θα πρέπει να ανησυχείτε για τον ιστότοπό σας.

Συγκρίνω

SiteGround

95

Φιλοξενία InMotion

96

iPage

94

Μπλε Χοστ

92

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map