Αναθεώρηση SiteBuilder.com 2016


SiteBuilder.com

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

SiteBuilder.com

Το SiteBuilder.com είναι ένας νέος διαδικτυακός δημιουργός ιστότοπων από το 2014. Όσον αφορά τις περιπλοκές της δημιουργίας ιστότοπων, το SiteBuilder.com φαίνεται να έχει μια από τις καλύτερες φήμες στην αγορά. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι προσφέρει ένα "δεν απαιτούνται δεξιότητες" εμπειρία. Διαβάστε την κριτική μας στο SiteBuilder.com παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Δίκαια και ανταγωνιστικά σχέδια τιμολόγησης από 5 $ έως 10 $
 • Δωρεάν βασικός ιστότοπος με δωρεάν φιλοξενία και τομέα
 • 10.000 επιχειρηματικά πρότυπα
 • 500MB αποθήκευση με όλα τα πακέτα
 • Εύκολη προσθήκη και επεξεργασία στοιχείων
 • Συλλογή φωτογραφιών
 • Επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου για την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών
 • Επιλογές επωνυμίας και μάρκετινγκ

Μειονεκτήματα

 • Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι περιορισμένη εκτός από εκείνες του προγράμματος Premium
 • Κάπως περιορισμένα πρότυπα που βασίζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο
 • πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μάθετε σχετικά με την τιμολόγηση των προγραμμάτων
 • Δεν είναι δυνατή η αλλαγή σε διαφορετικό πρότυπο χωρίς να δημιουργήσετε ξανά τον ιστότοπο
 • Το δωρεάν πρόγραμμα SiteBuilder έχει περιορισμένη λειτουργικότητα για την επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.sitebuilder.com
 • Αρχηγείο: Οχάιο, ΗΠΑ
 • Έτος ίδρυσης: 2014
 • Κατηγορίες: Δημιουργία ιστότοπου
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Το SiteBuilder προσφέρει τις λύσεις που αναζητούν σήμερα οι κατασκευαστές ιστότοπων, με ελάχιστους περιορισμούς. Η εταιρεία προχωρά με νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και σχεδιαστές ιστοσελίδων που αναζητούν μια σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση.

Το SiteBuilder κατατάσσεται υψηλά όσον αφορά την αξία, τα χαρακτηριστικά, την ευκολία χρήσης και την ποικιλία προτύπων. Κατασκευασμένο για αρχάριους και όμως κατάλληλο για σχετικά εξελιγμένους ιστότοπους, το SiteBuilder είναι κατάλληλο για τους σημερινούς διαχειριστές μικρών επιχειρήσεων.

Το SiteBuilder διαφημίζει έναν δωρεάν τομέα και δωρεάν email μαζί με πάνω από 10.000 πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεταφορά και απόθεση. Η έναρξη είναι δωρεάν και οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν σε έναν δωρεάν λογαριασμό περιορισμένης λειτουργίας. Οι συνδρομητές λαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα και μπορούν τελικά να επιλέξουν μηνιαία ή ετήσια χρέωση. Ο πίνακας τιμών δεν είναι διαθέσιμος από την αρχική σελίδα. Παρακάτω είναι περισσότερο από τη λεπτή εκτύπωση.

Συνιστάται για ποιον είναι το SiteBuilder?

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει σχεδιαστεί για να το κάνετε μόνοι σας. Όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων στην κατηγορία του, η ζωντανή υποστήριξη είναι πιο περιορισμένη από ό, τι με μια πλήρη εταιρεία σχεδιασμού ιστότοπων. Το SiteBuilder είναι κατάλληλο για διευθυντές μικρών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες από το σπίτι, σχεδιαστές ιστοσελίδων τρίτων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θέλουν να διατηρήσουν κάποιο επίπεδο ελέγχου. Κατατάσσεται σε μέσο που αφορά λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, χρησιμοποιώντας ενοποίηση Ecwid για πώληση προϊόντων.

Περιοχή εστίασης / ειδικότητες του SiteBuilder

Το SiteBuilder επικεντρώνεται σε επαγγελματικά και καθαρά σχέδια προτύπων φιλικών προς κινητά για προσωπικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δείχνει δύναμη στον αριθμό και το στυλ των προτύπων και τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Ορισμένες από τις ειδικότητές τους περιλαμβάνουν έλεγχο SEO και πόρους, λογαριασμούς μάρκετινγκ email, κάποια επεξεργασία HTML, μια αξιοπρεπή επιλογή blogging, ήχο, βίντεο και μια ποικιλία πόρων υποστήριξης πελατών. Το SiteBuilder είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικοί που το κάνουν καλύτερα για μεγαλύτερες ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά / Περιορισμοί του SiteBuilder

Δεν υπάρχει έλλειψη λειτουργιών με τη διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων του SiteBuilder. Κάθε χαρακτηριστικό που μπορεί να χρειαστεί ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης ή ένα άτομο περιλαμβάνει ένα καλάθι αγορών, χώρο αποθήκευσης 500MB, απεριόριστο εύρος ζώνης, ήχο, βίντεο, υποστήριξη και άλλα.

Το SiteBuilder προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, αλλά δεν είναι απολύτως σαφές από την αρχική σελίδα τι περιλαμβάνεται. Φαίνεται ότι οι χρήστες λαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, πάνω από 10.000 πρότυπα, μια δωρεάν διεύθυνση email, εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και έναν ιστότοπο ιστολογίου. Πολλές από αυτές τις δυνατότητες περιλαμβάνουν ξεχωριστές χρεώσεις.

.Δεν βλέπετε πρόσθετες λειτουργίες και λεπτομέρειες τιμολόγησης ιστότοπου. Η μόνη επιλογή από την αρχική σελίδα είναι να ξεκινήσετε με μια δωρεάν δοκιμή. Δεν είναι σαφές ποιες από τις λειτουργίες που αναφέρονται περιλαμβάνονται στο δωρεάν πρόγραμμα. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συμπεριλάβετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας. Υπάρχει ένας σύνδεσμος υποστήριξης στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας που παρέχει ορισμένες λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, υπάρχουν μόνο μερικοί περιορισμοί στο SiteBuilder. Δεν μπορείτε να ανταλλάξετε εύκολα πρότυπα αφού επιλέξετε ένα και εισαγάγετε περιεχόμενο. Πρέπει να ξεκινήσετε ξανά για να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο. Επίσης, δεν υπάρχουν τόσα πρότυπα που βασίζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να διαλέξετε. Δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και η ζωντανή υποστήριξη είναι λίγο περιορισμένη εκτός από το πρόγραμμα τρίτου επιπέδου.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Το SiteBuilder προσφέρει τρία προγράμματα που μπορούν να πληρώνονται κάθε μήνα ή ετησίως. Αυτά τα σχέδια κυμαίνονται από 5 $ έως 10 $ / μήνα, ένα λογικό κόστος για την αξία. Με τα Προσωπικά, Pro και Premium σχέδια για να διαλέξετε, οι μικρές επιχειρήσεις έχουν δυνατότητα κλιμάκωσης και ανάπτυξης. Και τα τρία σχέδια περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν φιλοξενία και δωρεάν πιστωτικές διαφημίσεις. Περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα για ορισμένες μεμονωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Προσφέρεται δωρεάν δοκιμή καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων (που δεν περιλαμβάνει το κόστος αγοράς ονόματος domain μέσω του SiteBuilder). Ο ιστότοπος παρέχει ακύρωση, παρόλο που ένας συνάδελφος εξεταστής δυσκολεύτηκε να ακυρώσει έναν λογαριασμό.

Τι είναι η φήμη του SiteBuilder?

Για να είναι ο αρχάριος, το SiteBuilder έχει μια αρκετά καλή φήμη εκεί έξω. Δείχνουν 3-5 αστέρια και πολλές καλές κριτικές πελατών. Οι χρήστες συμπαθούν την πλατφόρμα, τις διαδραστικές επιλογές επεξεργασίας, τα πρότυπα και κάποια ευελιξία στην κωδικοποίηση HTML. Η τιμή για την τιμή στοιβάζεται καλά.

Το SiteBuilder είναι ένας νικητής βραβείου Peoples Choice στις κατηγορίες του Best Social Network Platform και του Best CMS for Communities.

Γιατί να επιλέξετε SiteBuilder?

Για διευθυντές επιχειρήσεων ή άτομα που χρειάζονται σύγχρονο σχεδιασμό ιστοσελίδας για μια μικρή επιχείρηση και ομαλή διεπαφή, το SiteBuilder έχει καλή βαθμολογία. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν δωρεάν ιστότοπο ή να εγγραφούν με χαμηλή μηνιαία τιμή για τις δυνατότητες που χρειάζονται. Επιλέγετε από πάνω από 10.000 πρότυπα και οι δωρεάν υπηρεσίες είναι περισσότερο από επαρκείς. Το σετ εργαλείων περιλαμβάνει τα περισσότερα στοιχεία του ιστότοπου που ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης απαιτεί να διευθύνει μια μικρή επιχείρηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Πάνω από 10.000 πρότυπα
 • Απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Εργαλεία SEO
 • Προσαρμογή στυλ σελίδας
 • Διαισθητική διεπαφή οπτικής επεξεργασίας
 • Εκτεταμένη συλλογή φωτογραφιών
 • Κοινωνική ενσωμάτωση
 • 1-κλικ Δωρεάν λογαριασμός
 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση σελίδας ιστολογίου
 • Απλή διάταξη σελίδας Blogging
 • 500MB Χώρος αποθήκευσης

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο SiteBuilder.com

Website BuilderΑυτή είναι μια άλλη δυνητικά σκοτεινή περιοχή. Εάν ρίξετε μια ματιά στις κριτικές “ειδικών”, βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε πραγματικά εργασία από μια αντικειμενική πηγή. Συνάντησα πολλά σχόλια που δημοσιεύθηκαν σε λιγότερο από αξιόπιστους ιστότοπους και δεν είχαν τίποτα άλλο από λαμπερά πράγματα να πω για το SiteBuilder.com. Κατά τη γνώμη μου, εάν δεν έχετε καμία κριτική ή προτάσεις, τότε μάλλον δεν το εξετάσατε προσεκτικά στην υπηρεσία.

Μεταξύ εκείνων που έκαναν πραγματικό σκάψιμο, εδώ είναι τι έπρεπε να πουν:

 • Το σύστημα τιμολόγησης είναι ασαφές και μπερδεμένο. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε καν να δείτε τιμές χωρίς να κάνετε αναβάθμιση από το δωρεάν πρόγραμμα.
 • Παρέχει ένα απλό και βασικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, αλλά η αναβάθμιση ώστε να περιλαμβάνει πιο περίπλοκα εργαλεία μπορεί να είναι δαπανηρή.

Τελικά, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο εάν η εταιρεία δεν ασχολήθηκε με τόσες πολλές σκιερές πρακτικές. Είναι καλύτερα να μείνετε μακριά.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών στο SiteBuilder.com

Βασικά, δεν εμπιστεύομαι καμία από τις θετικές κριτικές πελατών που διαβάζω. Δεν θα το έβαζα πέρα ​​από αυτήν την εταιρεία να επισκεφτεί ιστότοπους κριτικών και να δημοσιεύσει τις δικές του κριτικές για να εξουδετερώσει την αρνητική δημοσιότητα. Ένας ιστότοπος δεν περιέχει τίποτα άλλο παρά τέλειες κριτικές και κείμενο που απλά δεν ακούγεται όπως γράφτηκε από τον μέσο καταναλωτή. Και μιλάμε δεκάδες κριτικές σε αυτές τις ίδιες γραμμές. Απλώς δεν το αγοράζω και δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε δυνητικός πελάτης που ξοδεύει περισσότερο από 3 λεπτά ψάχνει στην εταιρεία. Για αυτόν τον λόγο, πρόκειται να προχωρήσω και να πω ότι δεν υπάρχουν πραγματικά θετικές κριτικές ή καλά πράγματα για αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο SiteBuilder.com

Πρώτα απ ‘όλα, το SiteBuilder.com είναι η ίδια εταιρεία με το WebsiteBuilder.com, το Sitey.com και το Sitelio.com. Θα λάβετε το ίδιο ακριβώς προϊόν με ελαφρώς διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης. Οι καταναλωτές που επλήγησαν σε αυτό απενεργοποιήθηκαν κατανοητά από την ιδέα μιας εταιρείας να παραδίδεται με διαφορετικά ονόματα τομέα.

Άλλες κριτικές για τους καταναλωτές περιέχουν τις λέξεις: “Dodgy, απατεώνες, τρομακτικές, απάτες” και πολλοί άλλοι κατά μήκος αυτών των γραμμών. Οι χρήστες αντιμετώπισαν μια πληθώρα προβλημάτων χρέωσης, επικοινωνήθηκαν από πωλητές που προσπαθούσαν να τους πουλήσουν το δικό τους όνομα τομέα και κάθε άλλη ύποπτη δραστηριότητα. Με βάση τις κριτικές των καταναλωτών, εκπλήσσομαι που αυτός ο ιστότοπος εξακολουθεί να λειτουργεί και δεν έχει κλείσει εντελώς από οργανισμούς παρακολούθησης. Μπορεί να είναι θέμα χρόνου.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Ο σχεδιασμός και η προσαρμογή στο SiteBuilder.com είναι αρκετά ισχυροί δίπλα σε ορισμένους ανταγωνιστές. Τα 10.000+ πρότυπα σχεδίασης παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών και η διαδραστική πλατφόρμα για προσαρμοσμένες σελίδες είναι εύκολη στην πλοήγηση. Ακολουθούν μερικές σημειώσεις σχετικά με τις δυνατότητες σχεδιασμού και προσαρμογής του SiteBuilder.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα SiteBuilderΤο SiteBuilder έχει την αγορά σε πρότυπα, με πάνω από 10.000 να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών φιλικών προς κινητά. Υπάρχουν λιγότερα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου για επιλογή, αλλά οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων φαίνεται να βρίσκουν αυτό που χρειάζονται και έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν.
 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Υπάρχουν πρότυπα για κάθε επιχείρηση, κάθε προσωπικότητα, σε εκατοντάδες παλέτες χρωμάτων και στυλ. Ένας κενός καμβάς δίνει στους σχεδιαστές ευελιξία. Ωστόσο, οι προκαθορισμένες διατάξεις είναι συχνά ευκολότερες στην εργασία. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο χωρίς να χάσετε περιεχόμενο.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον δημιουργίας ιστότοπου από το Scratcη. Το SiteBuilder είναι ένα πρόγραμμα do-it-yourself που βασίζεται σε πρότυπα. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσει κάποιος τον ιστότοπό σας για εσάς, θέλετε να δείτε τις εταιρείες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστότοπων.
Διεπαφή SiteBuilderΤο SiteBuilder είναι διαισθητικό για το σχεδιασμό και την τροποποίηση περιεχομένου και στοιχείων. Οι νέοι χρήστες εργάζονται εύκολα με αρχεία ήχου, βίντεο, εικόνες, χρώματα, περιεχόμενο και στυλ. Το SiteBuilder προσφέρει ασφαλή σύνδεση από την αρχική σελίδα ή τη σελίδα υποστήριξης, ώστε να μπορείτε να κάνετε αναθεωρήσεις, για άμεσες ενημερώσεις στον ιστότοπό σας.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΗ προσαρμογή στυλ σελίδας σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο και τα στοιχεία για να ικανοποιήσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες του ιστότοπού σας. Συχνά, οι χρήστες θέλουν να τροποποιήσουν τον κώδικα HTML / CSS. Το SiteBuilder είναι ιδανικό για τις περισσότερες πτυχές της προσαρμογής του στυλ σελίδας.
 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση. Τα πρότυπα SiteBuilder μπορεί να εξατομικευτούν. Ανεβάστε τις εικόνες σας, τροποποιήστε το περιεχόμενο και εισαγάγετε widget. Υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την τοποθέτηση ορισμένων στοιχείων.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας. Τα στοιχεία επεξεργασίας αποτελούν ισχυρό σημείο για το SiteBuilder. Γρήγορη επεξεργασία, μετακίνηση, αλλαγή μεγέθους ή διαγραφή περιεχομένου και αντικειμένων. Υπάρχουν μερικές επιλογές προσαρμογής στα πρότυπα.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Η επεξεργασία κώδικα HTML / CSS είναι μια επιλογή με το SiteBuilder. Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια έρευνα στο κέντρο υποστήριξης του SiteBuilder.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Οπτική επεξεργασία στο SiteBuilder σε διαισθητικό, σχεδιασμένο για αρχάριους. Οι δημιουργικές σας δεξιότητες θα είναι χρήσιμες αφού το SiteBuilder χρησιμοποιεί έναν ανοιχτό καμβά αντί για προ-σχεδιασμένες διατάξεις. Μπορεί να υπάρχει μια λύση για αυτό. Προσθέστε γρήγορα αρχεία ήχου, βίντεο, χάρτες και φωτογραφίες για λόγους πώλησης ή για να προσελκύσετε ένα κοινό.

Μόλις εγγραφείτε στο SiteBuilder.com με το όνομα και τη διεύθυνση email σας, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των προτύπων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα και κολλήστε με αυτό, καθώς δεν μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα ένα διαφορετικό πρότυπο αφού εισαγάγετε περιεχόμενο και στοιχεία.

Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση ιστότοπου βασίζεται κυρίως στο πρότυπο που επιλέγετε, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε κάποιο βαθμό ώστε να εμφανίζεται στις τοποθεσίες που είναι κατάλληλες για το κοινό των πελατών σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια προβολή για κινητά για να επαληθεύσετε πώς θα φαίνεται το περιεχόμενο και η διάταξή σας στους πελάτες σας για κινητά.
Διαχείριση περιεχομένουΗ διαχείριση περιεχομένου στο SiteBuilder, όπως και οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, είναι αρκετά βασική και εύκολη. Χρειάζεστε μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από την αρχική σελίδα ή τη σελίδα υποστήριξης του SiteBuilder. Οι επεξεργασίες είναι εύκολο να εκτελεστούν και να μεταφορτωθούν γρήγορα στον προσωπικό σας ιστότοπο.
Φωτογραφίες και γκαλερίΗ συλλογή φωτογραφιών SiteBuilder είναι αρκετά εκτεταμένη, ή έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τις σελίδες φωτογραφιών σας σχετικά με το διάστημα, τον αριθμό των αντικειμένων, τις μεταβάσεις, τις στήλες κ.λπ..
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤο SiteBuilder προσφέρει χιλιάδες πρότυπα βελτιστοποιημένα για κινητά και μπορείτε να τα εμφανίσετε για έλεγχο καθώς εργάζεστε στον λογαριασμό σας. Δεδομένου ότι το SiteBuilder είναι σχετικά νέο στην αγορά δημιουργίας ιστότοπων, η κινητικότητα είναι δεδομένη. Πολλές νέες πλατφόρμες αναγκάζονται να προσθέσουν νέα πρότυπα στη λειτουργικότητα εμφάνισης ιστότοπων σε κινητή συσκευή.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΗ ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων είναι μια άλλη δεδομένη για το SiteBuilder. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αυξάνονται για το μάρκετινγκ, την προσέγγιση πελατών και την κοινή χρήση υπηρεσιών, αυτός ο δημιουργός ιστότοπων περιλαμβάνει τις κύριες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων — Facebook και Twitter Χρησιμοποιούν επίσης το SocialBooster, για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΗ SiteBuilder δεν έχει ως στόχο να παρέχει ολοκληρωμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Θεωρείται πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων do-it-yourself για οποιοδήποτε επίπεδο χρήστη.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το SiteBuilder είναι ένας σημαντικός δημιουργός ιστότοπων με τους περισσότερους σχεδιαστές χαρακτηριστικών και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αναζητούν έναν ιστότοπο. Με τις πρώτες ιστορίες επιτυχίας από τους χρήστες του SiteBuilder, το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, εύχρηστη και κατάλληλη για τις περισσότερες μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις. Και πάλι, παρακάτω είναι περισσότερο από τη λεπτή εκτύπωση.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση SiteBuilderΤο SiteBuilder προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό με ένα κλικ, αλλά ετοιμαστείτε να μοιραστείτε το όνομα και το email σας για να ξεκινήσετε. Εξετάστε χιλιάδες πρότυπα πριν επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με την επιχείρησή σας. Η έναρξη είναι δωρεάν και απλή.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΜόλις επιλέξετε το σωστό πρότυπο, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το SiteBuilder προσφέρει μια κενή σελίδα ή καμβά, με μια γραμμή μενού για την προσθήκη στοιχείων και την κατασκευή του ιστότοπού σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε γνώμη στο πρότυπο χωρίς πλήρη επανασχεδιασμό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό.
Βάθος πλοήγησηςΜε το δωρεάν πρόγραμμα ή ένα από τα τρία πακέτα τιμολόγησης του SiteBuilder, οι επιλογές πλοήγησης των πελατών και ο αριθμός των σελίδων επαρκούν για κάθε επιχειρηματικό σχεδιασμό. Ξεκινήστε με ένα πρότυπο που προσφέρει την κατάλληλη διάταξη και αναπτύξτε το από εκεί.
Widgets και εφαρμογέςΟι χρήστες έχουν μερικά widgets σελίδας για να διαλέξουν για αυξημένη αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Όσον αφορά τις εφαρμογές, φαίνεται ότι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εφαρμογές από το Google, αλλά το SiteBuilder δεν συνοδεύεται από τις εφαρμογές του. Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια έρευνα.
ΝομισματοποίησηΤο SiteBuilder προσφέρει σχετικά καλές επιλογές που εξυπηρετούν ορισμένους ιστότοπους πωλήσεων εντός του προηγούμενου έτους. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χρησιμοποιεί Ecwid, συντομογραφία “widget ηλεκτρονικού εμπορίου”, για ενσωμάτωση καλαθιού αγορών.
Στατιστικά επισκεπτώνΟι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν σήμερα ακριβή στατιστικά στοιχεία επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο και το SiteBuilder δεν αποτελεί εξαίρεση. Το SiteBuilder σάς επιτρέπει να προσθέσετε κώδικα Google Analytics για παρακολούθηση και αναφορά επισκεπτών, επισκεψιμότητα ιστότοπων και άλλα.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΤο SiteBuilder κάνει καλή δουλειά με επιλογές για διαδραστικά μέσα και εικόνες. Αυτά είναι απαραίτητα για τους σημερινούς διαδικτυακούς κατόχους επιχειρήσεων και το SiteBuilder σάς επιτρέπει να εισάγετε αρχεία ήχου, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα, για να προσελκύσετε πελάτες.
BloggingΜια σελίδα ιστολογίου είναι αρκετά απλή για τη δημιουργία και τη συντήρηση στο SiteBuilder, σε αντίθεση με ορισμένους από τους άλλους κατασκευαστές ιστού στην τάξη της. Αυτή η δυνατότητα αναβαθμίστηκε για καλύτερη υποστήριξη των χρηστών του SiteBuilder.
Χάρτες GoogleΤο SiteBuilder σάς επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα χάρτες Google και να προσαρμόζετε επίσης τη σελίδα.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΑν και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML δεν είναι εμφανές, το SiteBuilder σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε ετικέτες HTML, κεφαλίδες και άλλα στοιχεία για πρόσθετο έλεγχο.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΜια βασική φόρμα δημιουργίας είναι διαθέσιμη, αλλά είναι περιορισμένη όσον αφορά τα κουμπιά επιλογής, τα πλαίσια κειμένου, τα πλαίσια ελέγχου κ.λπ. Είναι δυνατή μια βασική φόρμα, αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό για έρευνες.
Έντυπα και έρευνεςΜια βασική φόρμα δημιουργίας είναι διαθέσιμη, αλλά είναι περιορισμένη όσον αφορά τα κουμπιά επιλογής, τα πλαίσια κειμένου, τα πλαίσια ελέγχου κ.λπ. Είναι δυνατή μια βασική φόρμα, αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό για έρευνες.
Χώρος αποθήκευσηςΟι συνδρομητές λαμβάνουν 500 MB αποθηκευτικού χώρου με όλα τα πακέτα.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΤο SiteBuilder προσφέρει έναν επαγγελματικό λογαριασμό email για τη διαχείριση αλληλογραφίας ενημερωτικών δελτίων.
ΔικαστήριοΤο SiteBuilder δεν φαίνεται να παρέχει ένα φόρουμ κοινότητας, αλλά υπάρχουν πολλά αρχεία βοήθειας για κάθε πτυχή του SiteBuilder, μια επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσετε βοήθεια και συχνές ερωτήσεις για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ο αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης δεν είναι επιλογή εκτός από το πρόγραμμα Premier.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΤο SiteBuilder ενσωματώνεται με ένα τρίτο μέρος που ονομάζεται Ecwid για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αν και δεν είναι showstopper, το Ecwid είναι ένα πρόσθετο εργαλείο που μπορεί να προκαλεί ανησυχία. Οι χρήστες μπορεί να χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη για να καταλάβουν τις αποχρώσεις και να δημιουργήσουν το κατάστημά τους.
Ολοκλήρωση πύληςΟι υπηρεσίες πύλης μέλους δεν φαίνεται να είναι υπηρεσία, αλλά απαιτούνται περαιτέρω δοκιμές.
Φιλικό SEOΤο SiteBuilder προσφέρει εργαλεία SEO μέσω ενός καταστήματος εφαρμογών, αλλά ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις. Υπάρχουν ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ, βελτιστοποίησης και κινητής τηλεφωνίας για την υποστήριξη μηχανών αναζήτησης.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Το SiteBuilder χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης για σύνδεση και επεξεργασία του ιστότοπου του πελάτη.
Google® AnalyticsΤο SiteBuilder ενσωματώνεται στο Google Analytics, αλλά αναμένει να κάνει λίγο σκάψιμο για να το καταλάβει.
Ασφάλεια ιστότοπουΤο SiteBuilder, όπως και άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, καθιστά την ασφάλεια των χρηστών και των πελατών προτεραιότητα, με επιλογές προστασίας κωδικού πρόσβασης για ιστότοπους και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.
Πολλαπλές γλώσσεςΤο SiteBuilder δεν φαίνεται να προσφέρεται σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά.
Βελτιστοποίηση για κινητάΤα πρότυπα SiteBuilder περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση για κινητά, ώστε οι επισκέπτες και οι πελάτες να μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα σας σε κινητές συσκευές. Ο ιστότοπος εμφανίζεται με ακρίβεια και επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν αγορές.
Τεχνολογία CDNΤο SiteBuilder ισχυρίζεται ότι προσφέρει φιλοξενία CDN με πρόσθετο κόστος για να “υπερφορτώσει” την τεχνολογία σας για υψηλή διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το SiteBuilder προσφέρει στους πελάτες έναν δωρεάν λογαριασμό μαζί με τρεις φθηνές επιλογές. Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τι περιλαμβάνουν ή εξαιρούν τα σχέδια ή το κόστος, καθώς το SiteBuilder αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες αφού δώσετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Και τα τρία προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν:

 • 50% έκπτωση
 • Δωρεάν τομέας
 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Δωρεάν πιστώσεις διαφημίσεων

Προσφέρονται σχέδια τιμολόγησης

 • Ελεύθερος. Δεν είναι σαφές στον ιστότοπο ποιες δωρεάν επιλογές περιλαμβάνονται.
 • Προσωπικός. Για μικρές εταιρείες, το κόστος είναι περίπου 5 $ / μήνα και προσφέρει τα χαρακτηριστικά στη λίστα με τις παραπάνω κουκκίδες.
 • Υπέρ. Για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, το κόστος είναι περίπου 8 $ / μήνα και προσφέρει τις δυνατότητες στη λίστα με τις παραπάνω κουκκίδες, SEO και βοήθεια μάρκετινγκ και ιστότοπους για κινητά.
 • Ασφάλιστρο. Για μικρές ή μεσαίες εταιρείες που απαιτούν πρόσθετες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, το κόστος είναι περίπου 10 $ / μήνα και προσφέρει τις δυνατότητες της παραπάνω λίστας, βοήθεια SEO και μάρκετινγκ, ιστότοπους για κινητά, βοήθεια μέσω email και υποστήριξη προτεραιότητας.

Το SiteBuilder προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, αλλά φαίνεται ότι ορισμένες λειτουργίες έχουν διαφορετικό κόστος. Η αποκρυπτογράφηση στον ιστότοπο του SiteBuilder είναι δύσκολη.

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Ναι, οι διαχειριστές επιχειρήσεων και τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό δωρεάν και τελικά να επιλέξουν από τρία σχέδια τιμολόγησης για να λάβουν περισσότερες δυνατότητες.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Συμμετέχετε σε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, αλλά η διαγραφή του λογαριασμού SiteBuilder απαιτεί λίγη επιμέλεια.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Το SiteBuilder είναι αρκετά προσιτό για τους περισσότερους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με πολλές δωρεάν υπηρεσίες για βασικές ανάγκες. Περιμένετε να πληρώσετε μεμονωμένα για ορισμένα πρόσθετα.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Ναι, μπορείτε αρχικά να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν.
 • Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Μπορεί να καταρτιστεί μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα για πληρωμή.

Υποστήριξη πελατών

Οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών στο SiteBuilder κλίνουν προς το μοντέλο do-it-yourself. Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της βοήθειας περιλαμβάνει διαδικτυακά αρχεία βοήθειας που πρέπει να βρείτε και να διαβάσετε. Το κέντρο υποστήριξης είναι εκτεταμένο και περιλαμβάνει βοήθεια για τα περισσότερα θέματα. Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Όσο πιο περίπλοκος είναι ένας ιστότοπος, τόσο περισσότερη βοήθεια χρειάζεται. Αυτή η βοήθεια είναι διαθέσιμη αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε περισσότερα για το πρόγραμμα τιμολόγησης τρίτου επιπέδου. Μια τηλεφωνική κλήση φαίνεται να αποθαρρύνεται εκτός εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Premium, καθώς δεν εμφανίζεται αριθμός στον ιστότοπο του SiteBuilder. Για συνδρομητές τρίτου επιπέδου, προσφέρεται ένας αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης.

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι ίσως η καλύτερη δυνατότητα στο SiteBuilder. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε τη διαδικασία, αρκετά εύχρηστο και απλό στη συντήρηση. Λάβετε υπόψη ότι τα επίπεδα δεξιοτήτων διαφέρουν για όσους αποφασίζουν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ο καλύτερος τρόπος να αποφασίσετε είναι να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές και να πειραματιστείτε. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς περπατάτε στους οδηγούς προτύπων:

Η απλότητα της διασύνδεσης. Η διεπαφή SiteBuilder βαθμολογεί μεσαία έως υψηλή για οπτική γοητεία και διαδραστικότητα, κατάλληλη για τους περισσότερους χρήστες.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Το SiteBuilder εμφανίζεται τόσο καλό για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Η ανοιχτή ιδέα επεξεργασίας καμβά είναι λίγο πιο δύσκολη, αλλά προσφέρει κάποια πρόσθετη ευελιξία κωδικοποίησης για προχωρημένους χρήστες. Το SiteBuilder προσφέρει σχεδόν ό, τι χρειάζεται ένας μικρός ιδιοκτήτης επιχείρησης για να παρουσιάσει και να πουλήσει τα προϊόντα του.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Η αυτονομία βρίσκεται στα χέρια του κατόχου του ιστότοπου και το SiteBuilder έχει αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας και ικανοποιημένο πελάτη ως απόδειξη της πλατφόρμας του.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Η βοήθεια και η υποστήριξη του SiteBuilder περιλαμβάνουν ένα διάλογο στο πρόγραμμα επεξεργασίας για την καθοδήγηση νέων σχεδιαστών. Αυτή η δυνατότητα είναι συμβατή με άλλους παρόμοιους κατασκευαστές ιστότοπων.

Το SiteBuilder είναι ένα ανταγωνιστικό νέο πρόγραμμα δημιουργίας ιστού που είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει τα περισσότερα όσα θέλουν και χρειάζονται οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, εκτός από την αδυναμία ανταλλαγής προτύπων εύκολα μετά τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

συμπέρασμα

Το SiteBuilder έχει μια καλή αίσθηση λαμβάνοντας υπόψη πόσο πρόσφατα ξεκίνησε η εταιρεία. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν – στην πραγματικότητα, πρέπει να το πράξουν πραγματικά για να το ελέγξουν – και τελικά να εγγραφούν σε ένα από τα τρία λογικά προγράμματα τιμολόγησης. Το SiteBuilder είναι βέλτιστο για άτομα, διευθυντές μικρών επιχειρήσεων ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Τα σχέδια προσφέρουν κάποια δωρεάν, αλλά αναμένουν κάποια πρόσθετη τιμολόγηση για διάφορες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και SEO.

Η διεπαφή είναι εύκολη στη διαχείριση και υπάρχουν μόνο μερικοί σοβαροί περιορισμοί. Τα πλεονεκτήματα είναι εκτεταμένα και τα μειονεκτήματα λίγα με το πρόγραμμα SiteBuilder.

Το SiteBuilder είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για πολλές μικρές εταιρείες που μόλις ξεκινούν ή επεκτείνονται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι δυνατότητες είναι εκτεταμένες με τεράστιο αριθμό προτύπων για να διαλέξετε και υπάρχουν μόνο μερικοί περιορισμοί. Επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιστότοπο του SiteBuilder για να μάθετε αν αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Συγκρίνω

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map