Αναθεώρηση SimpleSite 2016


SimpleSite

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.6


Βαθμολογία AWA

SimpleSite

Δεν ακούσατε ποτέ για το SimpleSite; Παραδόξως, η εταιρεία λειτουργεί από το 2003. Εάν αποφασίσετε ποτέ να δοκιμάσετε την πλατφόρμα τους, ίσως να πιστεύετε ότι έχετε ταξιδέψει και πάλι στο 2003. Διαβάστε την κριτική SimpleSite παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Ίσως το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Αυτόματη βελτιστοποίηση για κινητά

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη προσαρμογής
 • Είναι πολύ χρονολογημένο
 • Όχι πολλή υποστήριξη πελατών
 • Δεν έχει ανταγωνιστικές τιμές
 • Μπορεί να εξαπατήσει τους χρήστες με το πακέτο «Δωρεάν»

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.simplesite.com
 • Αρχηγείο: Κοπενχάγη, Δανία
 • Έτος ίδρυσης: 2007
 • Υπαλλήλους: 20+
 • Κατηγορίες: Δημιουργία ιστότοπου
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 30 μέρες

Τι μπορούμε να πούμε για το SimpleSite; Εάν προσπαθούμε να είμαστε καλοί, θα πούμε ότι είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθεί ένας απλός ιστότοπος ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν δεν προσπαθούμε να είμαστε καλοί, θα πούμε ότι το όλο πράγμα είναι πολύ ξεπερασμένο και άσχημο.

Παρόλο που όταν προσγειώνεστε στον ιστότοπο του SimpleSite, φαίνεται επαγγελματικό και καθαρό, μόλις εγγραφείτε και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα, ίσως, στην πραγματικότητα, να πιστεύετε ότι το πρόγραμμα επεξεργασίας δεν έχει ενημερωθεί από το 2003. Οι συνδυασμοί χρωμάτων, οι γραμματοσειρές και οι διατάξεις μοιάζουν να έχουν αναπτυχθεί ακόμη και τη δεκαετία του 1990. Δεν είναι καλή εμφάνιση σε σύγκριση με μερικούς από τους καταπληκτικούς διαγωνισμούς εκεί έξω.

Και επίσης δεν είναι καλή συμφωνία. Υπάρχουν πολλές καλύτερες πλατφόρμες διαθέσιμες που είναι πιο ανταγωνιστικές τιμές από αυτό το αδρανές λείψανο.

Έτσι μπορείτε να αναφέρετε κάτι καλό γι ‘αυτό?

Σίγουρα! Το SimpleSite πρέπει να είναι ο γρηγορότερος τρόπος δημιουργίας ενός ιστότοπου. Ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος σε λιγότερο από 5 λεπτά. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής που πρέπει να ανησυχείτε και το όλο θέμα είναι τόσο απλό που ένα παιδί δύο ετών πιθανότατα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει.

Η εγκατάσταση ενός διαδικτυακού καταστήματος με το SimpleSite είναι επίσης πολύ εύκολη.

Για ποιον είναι το SimpleSite μια καλή εφαρμογή?

Το SimpleSite μπορεί να είναι μια πλατφόρμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για άτομα που πρέπει να δημιουργήσουν έναν μη επαγγελματικό ιστότοπο που αναζητά σε λιγότερο από 10 λεπτά. Θα μπορούσε επίσης να είναι για όσους έχουν πολύ περιορισμένες δεξιότητες υπολογιστών, αλλά θα ήθελαν ακόμη να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους.

Και ποιος πρέπει να μείνει μακριά από το SimpleSite?

Για όσους δεν περιλαμβάνονται στις δύο κατηγορίες που έχουμε ορίσει στην παραπάνω παράγραφο, συνιστούμε να μείνετε μακριά από το SimpleSite όπως η πανούκλα. Υπάρχουν πολύ καλύτερες διαθέσιμες πλατφόρμες, ακόμα κι αν θέλετε κάτι απλό – δείτε το Yola για έναν εξαιρετικά εύκολο οικοδόμο.

Πόσο επεκτάσιμος είναι ένας ιστότοπος SimpleSite?

Με το πρόγραμμα SimpleSite’s Pro, έχετε απεριόριστο αριθμό σελίδων, εικόνων και βίντεο, οπότε θεωρητικά, η σελίδα SimpleSite είναι κλιμακούμενη όπως θέλετε. Οι βασικοί δωρεάν δοκιμαστικοί λογαριασμοί και οι επαγγελματικοί λογαριασμοί σας δίνουν πέντε αντικείμενα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τα οποία συγκεντρώνουν απεριόριστα στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τι είναι η φήμη του SimpleSite?

Δεν υπάρχει τεράστιος αριθμός αξιολογήσεων χρηστών σχετικά με το SimpleSite, αλλά από αυτές που έχουμε δει ότι έχουν αναμιχθεί. Έχουν πολλούς ευχαριστημένους πελάτες που είναι ικανοποιημένοι που μπορούν να δημιουργήσουν ιστότοπους τόσο γρήγορα και εύκολα, αλλά έχουν επίσης πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες που έχουν διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη διαθέσιμης βοήθειας και ζητήματα τιμολόγησης.

Έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Με τα προγράμματα Pro ή E-Commerce επί πληρωμή, υπάρχει περίοδος αναμονής 14 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να επιστρέψετε τα χρήματά σας.

Το SimpleSite έχει κερδίσει βραβεία?

Το SimpleSite ήταν μεταξύ των νικητών των 2015 Red Herring 100 Europe Awards, τα οποία αναγνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες. Ξεκίνησαν επίσης την ομάδα Nordic Growth Hackers, αφιερωμένη στο hacking ανάπτυξης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εκατοντάδες μοναδικές διατάξεις και σχέδια
 • Προσωπικό όνομα τομέα
 • Ενσωμάτωση στο Web Store
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Βελτιστοποιημένο για κινητά
 • Κοινωνική ενσωμάτωση
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης για προγράμματα επί πληρωμή
 • PayPal Gateway Integration
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες
 • Απλή διάταξη σελίδας Blogging
 • Βίντεο, Μουσική, Παιχνίδια και Ενσωμάτωση χάρτη

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο SimpleSite

Δημιουργία ιστότοπου Στην περίπτωση του SimpleSite, φαίνεται ότι οι ειδικοί έχουν υψηλότερα πρότυπα από τους καταναλωτές. Οι κριτικοί χρησιμοποιούνται για την πλοήγηση στους δημιουργούς ιστότοπων και έχουν υψηλότερες προσδοκίες όσον αφορά την απόδοση. Για τους περισσότερους, το SimpleSite είναι πολύ απλό. Δεν προσφέρει αρκετές δυνατότητες και δεν διαθέτει κάποιο επίπεδο προσαρμογής που έχει αναμένεται. Ο συντάκτης δεν είναι απλώς βασικός. Είναι ξεπερασμένο. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να δημιουργήσουν τον ιστότοπο που οραματίζονται και θα πρέπει να συμφωνήσουν να εργαστούν εντός των περιορισμών του προγράμματος. Παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αρκετό για ορισμένους χρήστες, προκαλεί χαμηλό συνολικό σκορ από ειδικούς.

Επιπλέον, οι κριτικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το SimpleSite είναι πολύ ακριβό. Λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα εργαλεία, δεν προσφέρει ελκυστική αξία. Υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες επιλογές που θα παρέχουν ενημερωμένα πρότυπα, εργαλεία και δυνατότητες σε πολύ καλύτερη τιμή.

 • http://www.websitebuildertop10.com/builders-reviews/simplesite
 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/simplesite/review
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο SimpleSite

Όσοι δεν τυφλώθηκαν από απροσδόκητες χρεώσεις ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την πραγματική λειτουργικότητα των εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων. Οι χρήστες αναφέρουν ότι το SimpleSite είναι πραγματικά απλό στη χρήση. Οι αρχάριοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν έναν ελκυστικό ιστότοπο. Τα εργαλεία που προσφέρονται είναι πολύ βασικά και απλά. Για μερικούς αυτό είναι μια ιδανική ρύθμιση:

«Μόνο γνωρίζοντας πώς να κάνω τα βασικά όταν πρόκειται για την τεχνολογία των υπολογιστών, με εκπλήσσει το πόσο απλό ήταν να δημιουργήσω τη δική μου ιστοσελίδα και είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα!»

Εάν δεν θέλετε να μάθετε περίπλοκα εργαλεία σχεδίασης και θέλετε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό, τότε το SimpleSite μπορεί να σας βοηθήσει. Η καθαρή διεπαφή χρήστη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις πιο σημαντικές ενότητες του ιστότοπού σας.

 • http://www.simplesite.com/
 • http://blogjob.com/freelancewritingwhisperings/2015/01/18/simplesite-free-with-a-catch/

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο SimpleSite

Μια γρήγορη ματιά που αξιολογεί ένας καταναλωτής και ένα κοινό θέμα αρχίζει να διαμορφώνεται: προβλήματα με μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις. Υπάρχουν αρκετά παράπονα από πελάτες που πίστευαν ότι επρόκειτο να πληρώσουν μια ονομαστική αμοιβή, αλλά στη συνέχεια είχαν καταρτίσει τους λογαριασμούς τους για πολύ μεγαλύτερα ποσά. Κάποιοι μπορεί να το κάνουν αυτό σε πελάτες απλά δεν διαβάζουν διεξοδικά τους όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά αν τόσοι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, τότε το SimpleSite ίσως χρειαστεί να εργαστεί για να είναι πιο διαφανές με τις πολιτικές χρέωσής του..

Μόλις ο πελάτης έφερε αυτά τα παράπονα στο SimpleSite, η εταιρεία δεν ήταν πρόθυμη να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν σύγχυσης ή / και επιστροφής χρημάτων. Οι χρήστες παραπονέθηκαν επίσης για συχνές και επιθετικές πρακτικές πωλήσεων. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται σίγουρα απομακρύνουν την αξιοπιστία του SimpleSite.

 • https://www.trustpilot.com/review/www.simplesite.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Μεταβείτε από την αρχική σελίδα του SimpleSite για να δημιουργήσετε τη δημοσιευμένη ιστοσελίδα σας σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «Έναρξη εδώ», να επιλέξετε «προσωπικό / ιστολόγιο», «επιχείρηση» ή «άλλο», μια σελίδα υποκατηγοριών, ένα συνδυασμό χρωμάτων, μια εικόνα χαρακτηριστικών, ένα φόντο, έναν τίτλο. Στη συνέχεια, ένα όνομα χρήστη (όνομα τομέα), ένας κωδικός πρόσβασης, η διεύθυνση email σας και είστε έτοιμοι να πάτε – ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΥπάρχει μόνο μία διάταξη βάσης που μπορείτε να προσαρμόσετε από εκεί. Η προσαρμογή είναι πολύ περιορισμένη.
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΕμφανίζεται στη σελίδα προορισμού σας, θα έχετε στη σελίδα σας πώς εμφανίζεται στον ιστό, καθώς και ενοχλητικά πανό καταβυθισμένα στην κορυφή και τη δεξιά πλευρά που σας υπενθυμίζουν να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro. Κατά μήκος της δεξιάς πλευράς, θα έχετε επίσης επιλογές για “Επεξεργασία σελίδας”, “Προσθήκη νέας σελίδας”, “Προσθήκη διαδικτυακού καταστήματος” και “Ρυθμίσεις” (που περιλαμβάνει “Διαχείριση σελίδων”, “Επεξεργασία σχεδίασης” και “Λογαριασμός”) ). Κάνοντας κλικ σε κάθε ένα από αυτά αποκαλύπτει μια νέα οθόνη. Στην ενότητα “Διαχείριση σελίδων” μπορείτε να βρείτε πράγματα όπως “Στατιστικά” και “Πείτε σε έναν φίλο” που σας επιτρέπει να στέλνετε απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τον ιστότοπό σας σε έως 100 παραλήπτες.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΜπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας SimpleSite επιλέγοντας «Επεξεργασία σχεδίασης» για να αλλάξετε χρωματισμό και γραμματοσειρές και άλλα. Η «Επεξεργασία αυτής της σελίδας» θα σας δώσει την επιλογή να αλλάξετε το όνομα της σελίδας, να προσθέσετε κείμενο, φωτογραφία, βίντεο, προβολή διαφανειών, στήλες, ειδήσεις, στοιχεία υπογραφής ή εγγράφων, ενότητες κειμένου ή φωτογραφίες. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους σελίδων στους ιστότοπούς σας, όπως η τυπική σελίδα, άλμπουμ φωτογραφιών, βιβλίο επισκεπτών, ιστολόγιο ή τιμοκατάλογος. Η διάταξη δεν είναι μεταφορά και απόθεση και μπορείτε να εκτελέσετε μόνο ένα πολύ περιορισμένο εύρος ενεργειών.
Πλοήγηση ιστότοπουΜπορείτε εύκολα να διασχίσετε τις σελίδες σας κάτω από την επιλογή «Διαχείριση σελίδων» στις «Ρυθμίσεις». Εδώ μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε σελίδες και να προσθέσετε υποσελίδες.
Διαχείριση περιεχομένουΔεν υπάρχει διαθέσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο SimpleSite. Όλα τα μέσα πρέπει να φορτωθούν ξανά εάν θέλετε να τα τοποθετήσετε σε άλλο μέρος στον ιστότοπό σας.
Φωτογραφίες και γκαλερίΜπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες ή έως και πέντε φωτογραφίες. Δεν υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τα μεγέθη φωτογραφιών ή όπου εμφανίζονται στη διάταξη.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΌλοι οι ιστότοποι του SimpleSite ανταποκρίνονται πλήρως, οπότε όλοι λειτουργούν άψογα σε κινητές συσκευές χωρίς περαιτέρω εργασία
Κοινωνική ενσωμάτωσηΚοινή χρήση στο Facebook, Κοινή χρήση στο Twitter και Κοινή χρήση στο Google+ όλα εμφανίζονται αυτόματα σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΔεν προσφέρονται υπηρεσίες σχεδιασμού – αν και για να είστε δίκαιοι εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία του ιστότοπού σας με το SimpleSite, προτιμάτε να πηγαίνετε αλλού.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του SimpleSite builder; Δείτε τα παρακάτω.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΤο μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – αυτό είναι! Ο ιστότοπός σας λειτουργεί σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΥπάρχουν πολύ, πολύ λίγες επιλογές σχεδιασμού διαθέσιμες στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Είστε σχεδόν κλειδωμένοι στη μία μορφή.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΤο όνομα τομέα σας είναι δωρεάν με οποιοδήποτε από τα προγράμματα επί πληρωμή και θα λάβετε επίσης τις προσαρμοσμένες διευθύνσεις email σας – πέντε με το πρόγραμμα Pro.
Βάθος πλοήγησηςΥπάρχει ένα επίπεδο βάθους στην πλοήγηση.
Widgets και εφαρμογέςΔεν υπάρχουν widgets και εφαρμογές εκτός από το τυπικό βίντεο, φωτογραφία κ.λπ..
ΝομισματοποίησηΧωρίς δημιουργία εσόδων εκτός εάν προσθέσετε συνδέσμους συνεργατών ή παρόμοια.
Στατιστικά επισκεπτώνΜπορείτε να προβάλετε προβολές σελίδων, σχόλια από επισκέπτες και αντίχειρες για κάθε σελίδα στην ενότητα Στατιστικά. Δείχνει επίσης τον αριθμό των συνολικών προβολών ιστότοπου.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΜπορείτε να προσθέσετε ήχο, βίντεο και φωτογραφίες.
BloggingΠαρέχεται απλή διάταξη σελίδας blogging.
Χάρτες GoogleΟχι.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΟχι.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΌχι. Οι επισκέπτες μπορούν να μοιράζονται τη σελίδα μόνο στο Facebook, το Twitter ή το Google+.
Έντυπα και έρευνεςΟχι.
Χώρος αποθήκευσηςΑπεριόριστος διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης με προγράμματα επί πληρωμή.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΑπλή δυνατότητα εξόδου email με 100 παραλήπτες.
ΔικαστήριοΟχι.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΈνα κατάστημα πέντε αντικειμένων μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Pro. το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας παρέχει απεριόριστα προϊόντα.
Ολοκλήρωση πύληςΤο SimpleSite χρησιμοποιεί την πύλη PayPal. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.
Φιλικό SEOΟχι.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Οχι.
Google® AnalyticsΟχι.
Ασφάλεια ιστότοπουΤα δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές του SimpleSite.
Πολλαπλές γλώσσεςΟ συντάκτης έρχεται στα αγγλικά, ινδονησιακά, γερμανικά, ισπανικά, νορβηγικά, πορτογαλικά, ελληνικά, μαλαισιανά, δανικά, γαλλικά, ολλανδικά, φινλανδικά, τουρκικά, τσεχικά, ιταλικά, πολωνικά, σουηδικά και ρωσικά.
Βελτιστοποίηση για κινητάΚάθε πρότυπο έχει απόλυτη απόκριση, οπότε έχει ήδη βελτιστοποιηθεί για κινητά.
Τεχνολογία CDNΟχι.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Από πού ξεκινάμε με το πρόγραμμα τιμολόγησης του SimpleSite; Λοιπόν, για αρχή, έχει επικολλήσει σε όλη τη σελίδα προορισμού τους ότι μπορείτε, “δημιουργήστε έναν δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο”, “δημιουργήστε έναν δωρεάν ιστότοπο” και “είναι δωρεάν”!

Το τρελό είναι ότι δεν είναι αλήθεια. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν μόνο για 30 ημέρες, μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στα σχέδια Pro ή E-Commerce για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Η δωρεάν έκδοση της πλατφόρμας είναι απλά μια δωρεάν δοκιμή. Με αυτό, λαμβάνετε 15 σελίδες, έως 300 εικόνες και 10 λεπτά βίντεο, μια διεύθυνση ιστού yoursite.simplesite.com, ένα κατάστημα ιστού με έως και πέντε στοιχεία με πύλη PayPal και διαφήμιση SimpleSite στη σελίδα σας.

Pro Plan
11,95 $ / μήνα, 29,95 $ / 3 μήνες.

Το πρόγραμμα Pro σάς επιτρέπει να έχετε απεριόριστες σελίδες, εικόνες και βίντεο και ρίψεις στο όνομα του τομέα σας μαζί με πέντε προσαρμοσμένες διευθύνσεις email. Η διαφήμιση καταργείται επίσης από τη σελίδα σας

Σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου
26,95 $ / μήνα, 74,95 $ / 3 μήνες.

Το πρόγραμμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σάς προσφέρει τα πάντα στο πρόγραμμα Pro μαζί με απεριόριστο αριθμό αντικειμένων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Υποστήριξη πελατών

Ή πρέπει να πούμε, “Τι υποστήριξη πελατών;” Το τυχερό για το πρόγραμμα επεξεργασίας SimpleSite είναι ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε βοήθεια για την ενεργοποίηση και λειτουργία του ιστότοπού σας. Η μόνη πραγματική οδός εξυπηρέτησης πελατών που μπορούν να ακολουθήσουν οι χρήστες είναι ο λογαριασμός εξυπηρέτησης πελατών μέσω email.

Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε έως και δύο ημέρες για απαντήσεις στα email σας, οπότε δεν είναι πολύ χρήσιμο αν χρειάζεστε απάντηση σε μια ερώτηση τώρα.

 • Τηλέφωνο
  Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη.
 • Υποστήριξη email
  Μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα υποστήριξης – οι απαντήσεις θα έχουν έως και δύο ημέρες.
 • Κουβέντα
  Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας.
 • Βάση γνώσεων
  Ένα πολύ, πολύ βασικό Q & Μια ενότητα στον ιστότοπο
 • Εκπαιδευτικά βίντεο
  Δεν υπάρχουν διαθέσιμα σεμινάρια βίντεο.
 • Φόρουμ υποστήριξης
  Δεν υπάρχει φόρουμ υποστήριξης χρηστών.
 • Επιπλέον επιλογές
  Δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές βοήθειας.

Ευκολία στη χρήση

Εδώ είναι ένας τομέας που το SimpleSite υπερέχει στην ευκολία χρήσης. Η όλη διαδικασία είναι τόσο, τόσο, τόσο απλή. Μπορείτε να έχετε έναν ολόκληρο ιστότοπο με χρήσιμο περιεχόμενο σε αυτόν και να λειτουργεί εντός 10 λεπτών.

Η διάταξη είναι καθαρή (επειδή δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου επιλογές για να διαλέξετε). Η πλοήγηση μεταξύ σελίδων είναι απλή μόλις έχετε μερικά κλικ. Η προσθήκη και η διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος φαίνεται πολύ εύκολη. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργούν καλά.

Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να έχουν ορισμένοι είναι ότι δεν είναι πρόγραμμα επεξεργασίας “What You See Is What You Get” (WYSIWYG). Αυτό σημαίνει ότι όταν επεξεργάζεστε σελίδες, δεν μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνονται όταν είναι ζωντανές ενώ επεξεργάζεστε.

Οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων σάς δίνουν τώρα μια διεπαφή WYSIWYG καθώς αφαιρεί αυτή την «επεξεργασία και στη συνέχεια επιστρέφοντας και ελέγχοντας πώς φαίνεται» βρόχος που μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρος.

Τούτου λεχθέντος, είναι ένα μικρό πρόβλημα, καθώς δεν έχετε πολλές επιλογές να προσαρμόσετε τη σελίδα σας ούτως ή άλλως. Για όλες τις ατέλειες του, το SimpleSite παραμένει πιστό στο ομώνυμο όνομά του.

συμπέρασμα

Το SimpleSite είναι ξεπερασμένο, περιορισμένο στη λειτουργικότητα και την προσαρμογή, έχει μόνο μία πραγματική λεωφόρο για την εξυπηρέτηση πελατών (που μπορεί να είναι αργή) και, επιπλέον, είναι συγκριτικά ακριβό! Οι κρυφές τιμές τους και οι συνεχείς υπενθυμίσεις για την αναβάθμιση της υπηρεσίας σας είναι επίσης μια ανεπιθύμητη προσθήκη στην πλατφόρμα.

Ο μόνος λόγος που θα προχωρούσατε με το SimpleSite ως δημιουργός ιστότοπων είναι εάν θέλετε να χτυπήσετε έναν ιστότοπο που λειτουργεί σε δέκα λεπτά, ή έχετε πολύ περιορισμένες δεξιότητες υπολογιστών. Για όλους τους άλλους, θα θελήσετε να αποφύγετε αυτό το οικοδόμο.

Το SimpleSite έπρεπε να μείνει το 2003, όπου ανήκει. Για όσους αναζητούν ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται αξιοπρεπές, σας συνιστούμε να αναζητήσετε αλλού. Μπορείτε να δείτε άλλους κατασκευαστές, όπως το Wix και το Yola, αν έχετε κάτι απλό στη χρήση.

Το SimpleSite απλώς δεν ανεβαίνει στον ανταγωνισμό.

Συγκρίνω

SimpleSite

86

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map