Κριτική Shopify 2016


Αγοράστε

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.6


Βαθμολογία AWA

Αγοράστε

Το Shopify ξεκίνησε το 2006 και γρήγορα έγινε πρωτοπόρος στον κλάδο. Η ιδέα της δημιουργίας ενός καλύτερου καλαθιού αγορών ξεκίνησε με τρεις ιδιοκτήτες μιας εταιρείας snowboard που δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις διαθέσιμες επιλογές. Σήμερα, η πλατφόρμα βοηθά πάνω από 175.000 διαδικτυακά καταστήματα να πωλούν ψηφιακά και φυσικά προϊόντα. Διαβάστε την κριτική μας στο Shopify παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη 24/7
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Ασφαλές καλάθι αγορών
 • Διαισθητική διασύνδεση
 • Ελεύθερος & Θέματα επί πληρωμή
 • Όλα τα πλεονεκτήματα του Shopify

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη πρόσβαση σε σελίδες ολοκλήρωσης αγοράς
 • Το σύστημα Blog χρειάζεται βελτίωση
 • Χωρίς ολοκλήρωση αγοράς
 • Όχι πολλών γλωσσών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.shopify.com
 • Αρχηγείο: Οντάριο, Καναδάς
 • Έτος ίδρυσης: 2004
 • Υπαλλήλους: 1.000+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 100.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν δοκιμή: 15 μέρες

Μέρος αυτού που κάνει το Shopify μια τόσο ελκυστική επιλογή είναι το γεγονός ότι διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά. Από την πρώτη μέρα, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι σχεδιαστικές δυνατότητες είναι εύχρηστες, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να προσαρμόσουν τη βιτρίνα τους. Καθώς προχωράτε από τον επιχειρηματία στο παγκόσμιο επιχειρηματικό πνεύμα, το λογισμικό θα αναπτυχθεί μαζί σας. Είναι πολύ ευέλικτο και τα εργαλεία είναι ιδανικά για κάθε επιχείρηση μεγέθους.

Για ποιον είναι το Shopify?

Ο καθενας. Κάθε πλατφόρμα καλαθιού αγορών συνοδεύεται από ορισμένα ελαττώματα, αλλά το Shopify πλησιάζει στην τελειότητα από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση ψηφιακών και φυσικών προϊόντων. Είτε έχετε ήδη ιστότοπο είτε θέλετε να επεκτείνετε μια βιτρίνα, το Shopify μπορεί να σας βοηθήσει.

Ενώ άλλα προγράμματα προσπαθούν να ξεχωρίσουν προσφέροντας μια περιοχή εστίασης όπως το μάρκετινγκ ή το σχεδιασμό, το Shopify προσπαθεί να χτυπήσει όλες τις περιοχές. Ξεχωρίζει κάνοντας λίγο τα πάντα και κάνοντας τα καλά. Αντί να ανακαλύψουν εκ νέου τον τροχό, απλώς έχτισαν τον καλύτερο δυνατό τροχό. Αυτή η προσέγγιση τους έχει κερδίσει τη φήμη για την απόδοση και την αριστεία.

Εάν δεν σας αρέσει η εμπειρία σας στο Shopify, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Δεν παρέχουν επιστροφές χρημάτων, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις χρεώσεις ακύρωσης.

Shopify Plus – Λύση Enterprise eCommerce

Εάν είστε μεγάλος παίκτης που αναζητά μια λύση εταιρικού ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να χειριστεί υψηλές πωλήσεις, το Shopify Plus είναι μια ασυναγώνιστη επιλογή. Αυτή η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου επεξεργάζεται δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Έχει την ικανότητα να παρέχει την αγοραστική εμπειρία που περιμένουν οι πελάτες σας.

Παγκόσμιες μάρκες όπως η Budweiser και η Tesla χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Shopify Plus. Είναι βασισμένο σε σύννεφο και φιλοξενείται πλήρως, με 7.000 πυρήνες CPU και 200 ​​terabyte αποθηκευτικού χώρου. Η κατανεμημένη πλατφόρμα μειώνει το κόστος πληροφορικής σε ένα κλάσμα παραδοσιακών ρυθμίσεων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συνέπειες του να είστε δημοφιλείς. Το κόστος του εύρους ζώνης, του χώρου στο ράφι και των τελών συναλλαγών είναι κάτι παρελθόν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες πωλήσεων. Το Shopify Plus διευκολύνει την πώληση των προϊόντων σας σε οποιοδήποτε από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Θα εστιάσετε στην πώληση, αντί να εκτελέσετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Καθίστε αναπαυτικά και χειριστείτε χιλιάδες παραγγελίες ανά λεπτό. Έχετε την 24/7 ειδική υποστήριξη του Shopify που τροφοδοτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Γιατί να επιλέξετε Shopify?

Εκτός αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα με ιδιαίτερη εστίαση, το Shopify είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι σε λογικές τιμές. Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε και παρέχει μια σταθερή βάση για την έναρξη και την κατασκευή ενός καταστήματος.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη αναπτύσσεται η επιχείρησή σας, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή παρόχων. Το Shopify μπορεί να χειριστεί όγκο πωλήσεων και να προσφέρει τα αποθέματα και τα εργαλεία διαχείρισης πελατών που χρειάζεστε για να διευθύνετε μια επαγγελματική επιχείρηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Πλήρης έλεγχος σε HTML και CSS
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Μεταφορά και απόθεση παραγγελίας
 • Ετικέτες λέξεων-κλειδιών
 • Ειδοποίηση νέας παραγγελίας
 • Παρακολούθηση κατάστασης πληρωμής
 • Αυτόματη αντιστροφή χρέωσης
 • Εξαγωγή CSV
 • Πίνακας στατιστικών σε πραγματικό χρόνο
 • 70 πύλες πληρωμής
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση ολοκλήρωσης αγοράς

Βιομηχανικοί κριτικοί στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify

Οι κριτικές εμπειρογνωμόνων τείνουν να αντικατοπτρίζουν τις κριτικές των καταναλωτών. Οι κριτικοί σημειώνουν ότι ενώ τα βασικά μηνιαία πακέτα τιμολόγησης είναι προσιτές τιμές, υπάρχουν κρυμμένα κόστη που μπορούν πραγματικά να αυξηθούν. Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Shopify, θα θελήσετε να εγγραφείτε σε ένα από τα πιο ακριβά προχωρημένα σχέδια.

Εκτός από την πληρωμή για εφαρμογές και ισχυρές λειτουργίες, μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να εξαλείφει χρήματα για τέλη συναλλαγής. Ενώ αυτά είναι αρκετά τυπικά, μπορεί να είναι προβληματικά για επιχειρήσεις που πωλούν πολλά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Πέρα από ζητήματα τιμολόγησης, το Shopify θεωρείται ευρέως ως ένα ισχυρό, ευέλικτο και στιβαρό πρόγραμμα που μπορεί να επιτρέψει σχεδόν σε οποιονδήποτε να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Είναι συχνά η πρώτη πρόταση για μικρά. Μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε όλα σε ένα μέρος και να σχεδιάσετε ένα κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι κριτικοί:

 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Εξαιρετική, 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Μεγάλη επιλογή ελκυστικών θεμάτων
 • Ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ
 • Εύκολο στη χρήση σχεδιασμό και διεπαφή διαχειριστή

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Shopify

Παρά ορισμένα μειονεκτήματα, το Shopify απονέμεται τέλεια βαθμολογία και οι πελάτες είναι πολύ πιθανό να προτείνουν το πρόγραμμα σε άλλους. Ακολουθούν ορισμένες αγαπημένες λειτουργίες για τις οποίες οι χρήστες αρέσουν:

 • Ποσό και ποιότητα των πρόσθετων: Παρόλο που ενδέχεται να έχουν τιμή, θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλήθος δημοφιλών εφαρμογών τρίτων που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στον ιστότοπό σας. Αυτές οι εφαρμογές επεκτείνουν εκθετικά τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας και βοηθούν τον ιστότοπό σας να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας.
 • Ευκολία στη χρήση: Το Shopify είναι γνωστό για μια ελκυστική και διαισθητική διεπαφή διαχειριστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια εξίσου όμορφη βιτρίνα. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να χτίσουν γρήγορα ένα κατάστημα και να αρχίσουν να πωλούν προϊόντα.
 • Εργαλεία SEO.Οι καταναλωτές που άλλαξαν στο PrestaShop αναφέρουν μια αισθητή αύξηση της οργανικής κίνησης από τις μηχανές αναζήτησης.
 • Υποστήριξη πελατών: Σύμφωνα με ικανοποιημένους πελάτες, το Shopify προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Αυτά είναι ιδιαίτερα καλά νέα για αρχάριους που μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν κάποια επιπλέον καθοδήγηση και να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην πορεία.

Και πάλι, όσοι γνώριζαν τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το PrestaShop ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο Shopify

Το Shopify είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άψογο. Ίσως τα πιο συνηθισμένα παράπονα εναντίον του Shopify αφορούν εργαλεία διαχείρισης συνολικού κόστους και αποθέματος.

Ενώ το Shopify έχει ανταγωνιστικές τιμές, μπορείτε να καταλήξετε να δαπανάτε αρκετά χρήματα σε εφαρμογές και πρόσθετα. Το πρόγραμμα είναι πλήρως λειτουργικό εκτός συσκευασίας, αλλά ίσως θελήσετε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με πρόσθετες δυνατότητες που συνοδεύουν μια τιμή. Για νεοσύστατες επιχειρήσεις που εργάζονται με περιορισμένο προϋπολογισμό, το κόστος της επένδυσης σε δυνατότητες ενδέχεται να μην είναι επιλογή.

Σε γενικές γραμμές, το Shopify είναι γνωστό για ευκολία στη χρήση, αλλά φαίνεται να υπάρχουν πολλά παράπονα σχετικά με τα εργαλεία διαχείρισης. Η προσθήκη επιλογών προϊόντος, η ακύρωση παραγγελιών και η παρακολούθηση των επιπέδων αποθέματος μπορεί να είναι περιττή περίπλοκη.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Το Shopify προσφέρει τα πιο όμορφα και επαγγελματικά θέματα. Τα σχέδιά τους είναι καθαρά, μοντέρνα και ιδανικά για πώληση οποιουδήποτε τύπου προϊόντος.

Δωρεάν και premium θέματα

Υπάρχουν πάνω από 100 δωρεάν και premium θέματα για να διαλέξετε. Περίπου 10 είναι εντελώς δωρεάν και το υπόλοιπο κυμαίνεται από 80 $ έως 150 $. Απλώς επιλέξτε το θέμα που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε τον πίνακα ελέγχου για να προσθέσετε το λογότυπό σας και να αλλάξετε χρώματα. Δεν χρειάζεστε εμπειρία κωδικοποίησης ή σχεδίασης για να ξεκινήσετε και να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Διασύνδεση διαχειριστή

Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε έναν πίνακα ελέγχου με πλευρική πλοήγηση. Αυτό διευκολύνει την προβολή τυπικών κατηγοριών και την εύρεσή σας. Υπάρχουν επίσης συντομεύσεις για χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συνήθως. Δεν θα χάνετε χρόνο για κύλιση σε κάθε ενότητα και αναζήτηση για το σωστό κουμπί.

Βεβαίως, εάν δεν έχετε εμπειρία με το backend των προγραμμάτων, υπάρχει μια καμπύλη μάθησης. Ωστόσο, θα κυριαρχήσετε τις λειτουργίες καθώς πηγαίνετε. Το κύριο σημείο είναι ότι το ταμπλό είναι διαισθητικό. Μετά από μερικές ώρες εξερεύνησης, θα έχετε την ευκαιρία να το κρεμάσετε.

Βιτρίνα πελατών

Ίσως ακόμη πιο σημαντικό από το backend είναι η εμπειρία του πελάτη. Θέλετε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια κομψή και φιλική προς το χρήστη βιτρίνα που είναι εύκολη στην πλοήγηση. Το Shopify θα σας επιτρέψει να το κάνετε ακριβώς αυτό. Στην πραγματικότητα, εκεί είναι που λάμπουν. Η βιτρίνα σας θα φαίνεται υπέροχη και θα προσφέρει τη βέλτιστη λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες είναι πιο πιθανό να κάνουν αναζήτηση και να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Προσαρμογή σελίδας

Ακόμα και τα δωρεάν θέματα σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη βιτρίνα σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, να προσθέσετε εικόνες και προϊόντα, να προσαρμόσετε το μέγεθος, να προσθέσετε μενού και σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι ιδανικό για αρχάριους. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε καμία εμπειρία κωδικοποίησης. Εάν προτιμάτε να κάνετε αλλαγές μέσω του κώδικα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε HTML και CSS. Η επιλογή εξαρτάται από εσάς.

Ιστότοποι για κινητά και απόκριση

Όλα τα θέματα του Shopify είναι πλήρως ανταποκρινόμενα και έτοιμα για κινητά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία ξεχωριστού ιστότοπου για κινητά. Οι πελάτες μπορούν να δουν το κατάστημά σας και να πραγματοποιήσουν αγορές από οποιαδήποτε συσκευή και ο ιστότοπός σας θα εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχος.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Η ενοποίηση όλων των λογαριασμών κοινωνικών μέσων είναι απλή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε κουμπιά “Αγορά τώρα” στους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Pinterest, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να κάνουν αγορές επί τόπου. Εάν δεν βλέπετε αυτό που χρειάζεστε στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα εφαρμογών για να ενσωματώσετε ένα νέο πρόγραμμα.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Εάν θέλετε βοήθεια με μια συγκεκριμένη περιοχή του ιστότοπού σας και της επιχείρησής σας, μπορείτε να προσλάβετε έναν ειδικό της Shopify. Το σύστημά τους λειτουργεί λίγο διαφορετικά από άλλες πλατφόρμες. Επιλέγετε τον τύπο του ειδικού που αναζητάτε και περιηγηθείτε στις επιλογές σας. Το Shopify επιμελείται μια λίστα με ειδικούς με κορυφαία βαθμολογία. Μπορείτε να διαλέξετε

 • Εμπειρογνώμονες εγκατάστασης – Λάβετε βοήθεια για να οργανώσετε τον ιστότοπό σας, δημιουργώντας τη δομή και την πλοήγηση μαθαίνοντας πώς να διαχειριστείτε τον ιστότοπο μόνοι σας. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου $ 500.
 • Σχεδιαστές – Λάβετε βοήθεια για να τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας ή να δημιουργήσετε έναν από το μηδέν.
 • Προγραμματιστές – Αυτοί οι ειδικοί ειδικεύονται στην προσθήκη λειτουργιών στον ιστότοπό σας. Μπορούν να κάνουν τροποποιήσεις ή να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εφαρμογές για να καλύψουν τις ανάγκες σας.
 • Έμποροι – Προσελκύστε νέους πελάτες και βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας με συμβουλές από ειδικούς. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν με μόλις 100 $.
 • Φωτογράφοι – Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας φαίνονται υπέροχα; Προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό κατάλογο.

Καθώς εξετάζετε τη λίστα των ειδικών, φροντίστε να δείτε τις κριτικές πελατών. Όσον αφορά την τιμολόγηση, διαφέρει αρκετά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να λάβετε βοήθεια με μόλις 25 $, αλλά τα περισσότερα έργα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο θα κοστίσουν περίπου 500 $.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΠολύ εύκολο. Το Shopify φιλοξενείται πλήρως, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα και να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές τους. Η προσθήκη προϊόντων και η προσαρμογή του ιστότοπού σας είναι επίσης εύκολη ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Είναι αναμφισβήτητα η πιο φιλική προς το χρήστη επιλογή στην αγορά.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΠαίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης με κάθε πρόγραμμα.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορών:Εάν θέλετε να προσθέσετε μια συνάρτηση στο κατάστημά σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών. Περιλαμβάνει χιλιάδες πρόσθετα που μπορούν να βοηθήσουν στην επέκταση του ιστότοπού σας.
Διαχείριση παραγγελιώνΟι πελάτες που επιστρέφουν μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις παραγγελίες. Σας επιτρέπει επίσης να προβάλετε το ιστορικό παραγγελιών και να στοχεύσετε πελάτες με ειδικές προσφορές.
Διαχείριση αποθεμάτωνΌλες οι πληροφορίες αποθέματος θα συγχρονιστούν αυτόματα. Μπορείτε επίσης να προβάλετε και να δημιουργήσετε αναφορές σε επίπεδα αποθέματος. Παρακολουθήστε την απόδοση του προϊόντος ανάλογα με το μέγεθος, το χρώμα ή τα αξεσουάρ. Το Shopify σάς επιτρέπει να οργανώνετε το απόθεμά σας με όποιον τρόπο θέλετε και θα εφαρμόσετε ακόμη και ένα χαμηλό πάγωμα, έτσι ώστε να μην πουλάτε προϊόντα που δεν διαθέτετε.
Παρακολούθηση αποστολώνΠροσαρμόστε τις επιλογές αποστολής και τα φορολογικά στοιχεία. Οι τιμές αποστολής εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο από μεγάλους μεταφορείς. Μπορείτε να παρακολουθείτε πακέτα και να δημιουργείτε αριθμούς παρακολούθησης για τους πελάτες σας.
CRMΟι πελάτες μπορούν να κάνουν checkout ως επισκέπτης χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό. Ωστόσο, οι πιστοί πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, ο οποίος θα τους βοηθήσει να παρακολουθούν τις παραγγελίες. Αυτή η δυνατότητα θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε προσφορές και να προσφέρετε σχετικά προϊόντα.
Υπολογιστές αποστολής και φόρουΑυτές οι λειτουργίες είναι ενσωματωμένες αυτόματα στον ιστότοπό σας.
Πρότυπα και θέματαΌχι μόνο τα πρότυπα είναι κομψά και επαγγελματικά, αλλά είναι επίσης εύκολα προσαρμόσιμα. Επιλέξτε από 100+ δωρεάν και premium θέματα.
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΗ ενσωμάτωση πρόσθετων λειτουργιών παίρνει απλώς το πάτημα ενός κουμπιού. Το Shopify διευκολύνει την τροποποίηση του θέματος και την αναβάθμιση του ιστότοπού σας.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΌλα τα θέματα ανταποκρίνονται πλήρως. Οι αγοραστές μπορούν να δουν τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε συσκευή μεγέθους. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από οποιαδήποτε τοποθεσία με την κινητή συσκευή σας.
Φιλοξενία ΙστούΤο Shopify προσφέρει πλήρη φιλοξενία ιστοσελίδων. Μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα μέσω αυτών και να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές τους για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας.
App StoreΤο κατάστημα εφαρμογών περιλαμβάνει πάνω από 1.100 εργαλεία. Επιλέξτε από το μάρκετινγκ, τη λογιστική, τα κοινωνικά μέσα και άλλα προγράμματα. Πολλές επιλογές είναι δωρεάν και άλλες είναι διαθέσιμες με μικρή χρέωση.
BloggingΤο Shopify διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα blogging. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες.
SEO και μάρκετινγκΠροσθέστε εύκολα λέξεις-κλειδιά, μετα-ετικέτες και περιγραφές και βελτιστοποιήστε τις σελίδες σας. Πρόσθετα εργαλεία μάρκετινγκ σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την απόδοση του προϊόντος και τη συμπεριφορά των πελατών για να δημιουργήσετε στοχευμένες πωλήσεις και προσφορές. Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων παρέχει επίσης έναν εξαιρετικό τρόπο για την εμπορία της επιχείρησής σας.
Ενημερωτικά δελτίαΤο Shopify συνοδεύεται από πρότυπα ενημερωτικών δελτίων και email. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα εκρήξεις μάρκετινγκ και να εγκαταλείψετε ειδοποιήσεις καλαθιού αγορών. Προσαρμόστε το πρότυπο για μια συνεπή εμφάνιση που ευθυγραμμίζεται με τον ιστότοπό σας.
ΑσφάλειαΑπολαύστε την προστασία της κρυπτογράφησης 256-bit και δωρεάν κοινόχρηστα πιστοποιητικά SSL. Αυτά είναι τα ίδια μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής. Προσφέρουν επίσης αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και οι διακομιστές αναβαθμίζονται τακτικά για την αποφυγή παραβίασης. Ενώ οι ανταγωνιστές χρεώνουν συνήθως για αυτό το επίπεδο προστασίας, όλα συμπεριλαμβάνονται δωρεάν στον λογαριασμό σας στο Shopify.
Πιστοποίηση PCIΤο Shopify είναι συμβατό με το PCI Tier 1.
Δημιουργία περιεχομένουΜε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG, λειτουργίες blogging και εύκολα προσαρμόσιμα θέματα, η δημιουργία και η προσθήκη περιεχομένου δεν θα ήταν ευκολότερη.
ΔωροεπιταγέςΟι πελάτες μπορούν να αγοράσουν δωροκάρτες και πιστοποιητικά.
Επιλογές πληρωμήςΕπιλέξτε από περισσότερες από 70 διαφορετικές πύλες πληρωμής. Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν νέα νομίσματα όπως το Bitcoin.
ΑναφορέςΧρησιμοποιήστε το Google Analytics για να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας και να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητά σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε αναφορές σχετικά με τα επίπεδα αποθέματος, τους αριθμούς πωλήσεων και την απόδοση των προϊόντων. Αυτά τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να έχετε μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων και των αδυναμιών της επιχείρησής σας.
Στατιστικά ιστότοπουΜπορείτε να παρακολουθείτε σχεδόν κάθε πτυχή του ιστότοπού σας και ακόμη και να παράγετε συγκριτικές αναφορές για να παρακολουθείτε τις τάσεις.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε; Το Shopify προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Εάν θέλετε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κρυφές χρεώσεις. Και οι δύο δημιουργούν τον ιστότοπό σας και η ακύρωση του λογαριασμού σας είναι εντελώς δωρεάν. Πρέπει να πληρώσετε μόνο για το μηνιαίο πακέτο σας.

Εκπτώσεις

Μπορείτε να πληρώνετε σε μηνιαία βάση ή να πληρώνετε εκ των προτέρων για μια μειωμένη τιμή. Λάβετε 10% για συμβόλαιο 1 έτους ή έκπτωση 20% για συμβόλαιο 2 ετών.

Προσιτότητα

Όχι μόνο το Shopify προσφέρει μερικές από τις χαμηλότερες τιμές, αλλά παρέχει και το μεγαλύτερο ποσό για τα χρήματα σας. Οι περισσότεροι ιστότοποι χρεώνουν για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης και πιστοποιητικά SSL. Με το Shopify, όλες αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο.

Σχέδια Τιμολόγησης

Shopify Lite – 9 $ / μήνα

Πουλήστε στα κοινωνικά μέσα, προσωπικά ή σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο με το Shopify Lite.

Basic Shopify – 29 $ / μήνα

Λειτουργίες Lite + χτίστε ένα σπίτι για την επωνυμία σας με το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Shopify – 79 $ / μήνα

Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν δωροκάρτες, επαγγελματικές αναφορές και εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού.

Advanced Shopify – 299 $ / μήνα

Πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν προηγμένη δημιουργία αναφορών και αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο.

Το βασικό πρόγραμμα Shopify είναι περισσότερο από αρκετό για να ξεκινήσετε. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Shopify εάν ​​διαπιστώσετε ότι οι πρόσθετες λειτουργίες θα ήταν χρήσιμες.

Υποστήριξη πελατών

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, το Shopify σας παρέχει πολλές επιλογές βοήθειας. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που αγοράζετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια 24/7 έως

 • Τηλέφωνο
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Κελάδημα
 • Facebook

Προσφέρουν επίσης μια εκτεταμένη βάση γνώσεων γεμάτη με συχνές ερωτήσεις, οδηγούς χρήστη και σεμινάρια. Τα φόρουμ κοινότητας είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με άλλους χρήστες και να συμμετέχετε σε συζητήσεις.

Εάν είστε νεοεισερχόμενος στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, φροντίστε να δείτε το Πανεπιστήμιο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη δημιουργία ενός επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος.

Τέλος, φροντίστε να επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο του Shopify. Οι δημοσιεύσεις τους είναι ενημερωτικές και καλογραμμένες.

Όταν επικοινωνείτε με την υποστήριξη πελατών της Shopify, μπορείτε να περιμένετε μια γρήγορη και ικανή απάντηση. Οι εκπρόσωποί τους είναι φιλικοί και ανταποκρίνονται.

Εάν στείλετε βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να περιμένετε απάντηση την ίδια ημέρα. Δεν θα χρειαστεί να χάνετε χρόνο περιμένοντας την υποστήριξη πελατών για να σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα.

Ευκολία στη χρήση

Το Shopify είναι ένα βήμα πάνω από τα υπόλοιπα όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης. Η διεπαφή διαχειριστή είναι εύκολη στην πλοήγηση και φιλική προς τον χρήστη. Δεν θα σας πάρει πολύ καιρό να εξοικειωθείτε με τις διάφορες λειτουργίες και τον τρόπο χρήσης τους. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τον τρόπο οργάνωσης των προϊόντων σας για να διευκολύνετε τη διαχείριση αποθέματος.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο το Shopify ήταν τόσο επιτυχής είναι επειδή είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς. Προσφέρει έναν πλήρως ευέλικτο και επεκτάσιμο σχεδιασμό που μπορεί να χωρέσει σε κάθε επιχείρηση μεγέθους και να αναπτυχθεί μαζί σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας και μπορείτε να προσαρμόσετε τυχόν λειτουργίες χρησιμοποιώντας CSS, HTML ή το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Η πλούσια σχεδίαση έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανώτερης εμπειρίας χρήστη τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας. Οι αγοραστές θα απολαύσουν τη μοντέρνα εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια πρακτική εμπειρία αγορών που ενθαρρύνει τα προγράμματα περιήγησης να γίνουν πιστοί πελάτες.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, η ενότητα βοήθειας του συντάκτη μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε γρήγορες απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Shopify.

συμπέρασμα

Απλώς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στην αγορά. Το Shopify είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη, φιλική προς το χρήστη, πλούσια σε χαρακτηριστικά και προσιτή πλατφόρμα αγορών. Τυχόν μειονεκτήματα είναι ελάχιστα και δεν συγκρίνονται με τα ελαττώματα άλλων προγραμμάτων.

Το Shopify έρχεται τόσο κοντά στην τελειότητα όσο οποιοδήποτε πρόγραμμα μέχρι στιγμής. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι συνεχίζουν να προσαρμόζονται στις αλλαγές της αγοράς και να ενσωματώνουν νέα χαρακτηριστικά.

Όταν επενδύετε στο Shopify, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι συνεργάζεστε με έναν καινοτόμο που θα συνεχίσει να ηγείται του πακέτου στο άμεσο μέλλον.

Συγκρίνω

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Λεμόνι

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map