Κριτικές για οικοδόμους ιστότοπων


Διαβάστε κριτικές για οικοδόμους ιστότοπων

Κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου όταν είστε μπερδεμένοι στο να καταλάβετε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για χρήση. Ίσως δεν ξέρετε τι να ψάξετε ή ίσως δεν έχετε ιδέα για τις δυνατότητες που χρειάζεστε ή ακόμα και τι υπάρχει εκεί έξω. Γι ‘αυτό έχουμε κάνει τις έρευνες για εσάς. Διαβάστε τις κριτικές των webmaster για να μάθετε τι έχει να προσφέρει κάθε δημιουργός ιστότοπων και τι κάνει καλύτερα.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 10 Μαρτίου 2017

Το AAWebmasters.com είναι μια ανεξάρτητη ένωση webmasters και οι απόψεις, οι κριτικές και οι βαθμολογίες που εκφράζονται εδώ στον ιστότοπο είναι δικές της AWA. Ο ιστότοπος λαμβάνει αποζημίωση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εξετάστηκαν. Το AAWebmasters.com δοκιμάζει κάθε προϊόν ή υπηρεσία διεξοδικά και δίνει υψηλές βαθμολογίες στις καλύτερες. Το AAWebmasters.com δεν δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, τους κατασκευαστές ιστότοπων ή τους οικοδεσπότες ιστού. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Αποκάλυψη διαφημιζόμενου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Squarespace

Είναι εκπληκτική φαίνεται σημαντική? Το Squarespace αξίζει σίγουρα μια ματιά αν ο ιστότοπός σας έχει έντονη εικόνα, ίσως για φωτογράφους, καλλιτέχνες, εστιατόρια και σχεδιαστές γάμου. Οι όμορφες ιστοσελίδες επαγγελματικής εμφάνισης είναι εύκολο να δημιουργηθούν χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης και η πλατφόρμα blogging κερδίζει επίσης πολύ καλές κριτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Wix

Χωρίς τεχνικές δεξιότητες? Το Wix σάς επιτρέπει να επιλέξετε από πάνω από 500 δωρεάν επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα τη δική σας εντυπωσιακή ιστοσελίδα, όλα χωρίς να χρειάζεστε τεχνικές ή σχεδιαστικές γνώσεις. Το Wix είναι εξαιρετικά διαισθητικό για χρήση με μια πολύ σύντομη καμπύλη μάθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Γουέμπλι

Έχετε μια μικρή επιχείρηση? Το Weebly είναι η επιλογή δημιουργών ιστού σοβαρών bloggers, επιχειρηματιών και μικρών επιχειρήσεων. Ο πίνακας ελέγχου επισκεψιμότητας εμφανίζει όλα τα είδη στατιστικών σχετικά με τις επισκέψεις στον ιστότοπό σας. Για τα τεχνικά κεκλιμένα, υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS για πιο λεπτομερή προσαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Γιόλα

Είστε αρχάριος του ιστότοπου? Το Yola προορίζεται για ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα δημιουργώντας τους δικούς τους ιστότοπους. Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση με μεταφορά και απόθεση στοιχείων και μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας σε λίγες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Τζιμντό

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο με το ηλεκτρονικό εμπόριο? Ο Jimdo προσφέρει μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και δημιουργία ιστοσελίδων. Ο Jimdo είναι περισσότερο για τη λειτουργικότητα από ό, τι ψάχνει για τον μέσο δημιουργό ιστού, αλλά είναι πλήρως προσαρμόσιμο αν γνωρίζετε λίγο για την κωδικοποίηση. Υπάρχει βοήθεια μέσω του ενεργού φόρουμ κοινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ιστότοποι

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο μέλους? Ενώ ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο με Web, οι δυνατότητες που παρέχει ταιριάζουν καλύτερα στις μικρές επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες. Μία από αυτές τις δυνατότητες είναι η δυνατότητα εύκολης δημιουργίας ενός ιστότοπου μέλους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εξωτερική εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Σελήνη

Αγαπάτε παλιούς ιστότοπους? Το Moonfruit είναι ένα παλαιότερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που δεν περιέχει όλες τις καμπάνες και τους σφυρίχτρες των πιο σύγχρονων ανταγωνιστών του. Το Moonfruit είναι καλύτερο για άτομα που έχουν χρόνο και υπομονή να χτίσουν τους ιστότοπούς τους και δεν είναι πλήρεις αρχάριοι ή τεχνοφόροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

ΙστοσελίδαBuilder.com

Πρόθυμοι να πληρώσουν για επιλογή? Το WebsiteBuilder.com διαθέτει πάνω από 10.000 πρότυπα, εικόνες φωτογραφίας αποθεμάτων, πολλαπλούς ιστότοπους και ένα σύνολο πλήρων λειτουργιών, αλλά αυτά δεν είναι διαθέσιμα με τη δωρεάν έκδοση του λογισμικού. Η διεπαφή δημιουργίας τοποθεσιών είναι καθαρή και εύκολη στη χρήση, αν και οι διαφημιστικές διαφημίσεις είναι συχνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Themify Builder

Θέλετε ένα θέμα WordPress? Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Themify υποστηρίζει πάνω από 40 θέματα WordPress και παρέχει μια προσθήκη για θέματα τρίτων. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους δημιουργίας ιστότοπων, το Themify δεν παρέχει όνομα τομέα ή φιλοξενία ιστότοπου – είστε μόνοι σας για να τους αποκτήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy

Δεν είμαι σίγουρος τι χρειάζεστε? Το Website Builder του GoDaddy είναι γενικά
απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα. Τα πρότυπα περιλαμβάνουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Το σύστημα υποστήριξης πελατών του GoDaddy είναι πολύ ισχυρό και περιλαμβάνει ζωντανή συνομιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ροή Ιστού

Δημιουργία ιστοσελίδων για άλλους? Το WebFlow είναι μια σοβαρή επιλογή για έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές που θέλουν μια πιο προηγμένη πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων χωρίς κώδικα. Το WebFlow επιτρέπει τη δημιουργία πραγματικά προσαρμοσμένων ιστότοπων, με πρόσβαση στον κώδικα, εάν χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Webydo

Θέλετε έναν ιστότοπο σχεδιαστή? Το Webydo δημιουργήθηκε από σχεδιαστές ιστοσελίδων για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων που θέλουν να δημιουργήσουν εξαιρετικούς ιστότοπους αλλά δεν θέλουν να μάθουν πώς να κωδικοποιούν. Πέρα από τα συμβατικά στοιχεία σχεδίασης είναι εκπληκτικά εφέ κίνησης και έμφαση στον σχεδιασμό απόκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κτυπητά

Χρειάζεστε μόνο μία σελίδα? Δείτε εντυπωσιακά αν χρειάζεστε έναν κομψό, μία σελίδα, φιλική προς κινητά ιστότοπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας τα δωρεάν πρότυπα που ανταποκρίνονται στα κινητά. Η μεγάλη μορφή μιας σελίδας του ιστότοπού σας μπορεί να χρειαστεί να το συνηθίσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Webnode

Είναι σημαντικές πολλές γλώσσες? Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που κάνουν επιχειρήσεις παγκοσμίως μπορούν να προσεγγίσουν πελάτες σε 20 γλώσσες με το WebNode. Όλα τα πρότυπα είναι πλήρως λειτουργικά, αλλά μπορεί να χρειαστούν κάποια προσαρμογή για να τα προσαρμόσουν στις τρέχουσες υψηλής ποιότητας, γυαλιστερές προσδοκίες σχεδιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

WebStarts

Θέλετε ένα κενό καμβά? Ελευθερώστε τον εσωτερικό σας σχεδιαστή με το WebStarts σύροντας οποιοδήποτε στοιχείο σχεδίασης οπουδήποτε στην ιστοσελίδα σας – είναι εντελώς δομημένο. Τα θέματα είναι περαιτέρω προσαρμόσιμα και μετατρέπονται αυτόματα σε ιστότοπους που αποκρίνονται σε κινητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Web.com

Θέλετε κάποιον να το χτίσει? Το Webs.com παρέχει λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων DIY που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν βασικό, λειτουργικό ιστότοπο. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης μια πλήρως προσαρμοσμένη υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων στην οποία περιγράφετε τον ιστότοπο των ονείρων σας και το δημιουργούν για εσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

SiteBuilder.com

Επιλεκτικός για το σχέδιό σας? Με πάνω από 10.000 πρότυπα επιχειρήσεων, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι υποχρεωμένοι να βρουν ένα που τους αρέσει στο SiteBuilder. Οι αρχάριοι δημιουργοί ιστότοπων μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ιστότοπους σχετικά επαγγελματικής εμφάνισης με το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κατοικία

Απλώς ξεκινώντας μια επιχείρηση? Το Homestead απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται αρκετά απλούς ιστότοπους. Έχει περάσει λίγο και τα πρότυπα του δεν είναι τόσο μοντέρνα όσο αυτά άλλων κατασκευαστών ιστότοπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε το Homestead.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Virb

Δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας? Το Virb είναι κατάλληλο για όσους δημιουργούν ένα χαρτοφυλάκιο με μεγάλη εικόνα. Είναι απλό να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας και να πειραματιστείτε με διαφορετικά θέματα και υπάρχουν αρκετά για να διαλέξετε για γκαλερί και σελίδες φωτογραφιών. Η προσθήκη φωτογραφιών απευθείας από το Flickr και το Vimeo είναι απλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Δημιουργός IM

Θέλετε έναν άπαχο ιστότοπο? Το IM Creator σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν άπαχο και επαγγελματικό ιστότοπο, γρήγορα. Σε αυτήν την περίπτωση, το “άπαχο” σημαίνει λεία και βαριά εικόνα, με βάση ένα από τα περισσότερα από 70 καλά σχεδιασμένα πρότυπα, τα οποία είναι προσυμπληρωμένα με δείγμα περιεχομένου. Το “Fast” οφείλεται στον εξαιρετικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

SimpleSite

Ψάχνετε για απλό και γρήγορο? Το SimpleSite είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν γρήγορα έναν ιστότοπο και δεν ενδιαφέρονται πολύ για το πώς φαίνεται. Οι ιστότοποι που δημιουργούνται μέσω του SimpleSite δεν φαίνονται πολύ επαγγελματικοί και υπάρχουν περιορισμένες επιλογές προσαρμογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

uCoz

Δεν είστε σίγουροι για την προσαρμογή? Το uCoz σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ιστότοπους με πλήρεις δυνατότητες με ένα πλήρες φάσμα επιλογών προσαρμογής. Ξεκινήστε με κανένα, χρησιμοποιώντας τα 250 διαθέσιμα πρότυπα, ή αλλάξτε το στυλ σελίδας και προσθέστε προσθήκες ή αποκτήστε τον κώδικα HTML / CSS για πλήρη προσαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

MotoCMS

Χρειάζεστε έναν απλό και όμορφο σχεδιασμό? Το MotoCMS είναι ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε επαγγελματικούς ιστότοπους σε λειτουργία WYSIWYG (Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λαμβάνετε). Από την πρώτη κυκλοφορία το 2008, έχει προσελκύσει πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές, ειδικά μεταξύ των αρχάριων.

πρόσφατα άρθρα

Δείτε όλα τα νέα

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting εναντίον FatCow: Ποιο είναι το καλύτερο …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6 Ιανουαρίου 2017

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting εναντίον του Arvixe: Ποιο είναι το καλύτερο …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5 Ιανουαρίου 2017

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting έναντι του A2 Hosting: Ποιο είναι το B…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4 Ιανουαρίου 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map