Κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων


Η μεγαλύτερη πρόκλησή σας δεν είναι η εύρεση υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού. Αποφασίζει ποιο θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αλλά τι πρέπει να ψάξετε; Θα έχετε ορισμένες εξειδικευμένες προϋποθέσεις. Αλλά σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά πρέπει να αποτελούν μέρος αυτής της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Αναζητήστε περιορισμούς χώρου αποθήκευσης και εύρους ζώνης. Να γνωρίζετε πολλούς περιορισμούς τομέα. Η τεχνική υποστήριξη είναι επίσης σημαντική. Λάβετε υπόψη σας καθώς εξερευνάτε τις κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων που εμφανίζονται παρακάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 28 Φεβ 2016

Το AAWebmasters.com είναι μια ανεξάρτητη ένωση webmasters και οι απόψεις, οι κριτικές και οι βαθμολογίες που εκφράζονται εδώ στον ιστότοπο είναι δικές της AWA. Ο ιστότοπος λαμβάνει αποζημίωση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εξετάστηκαν. Το AAWebmasters.com δοκιμάζει κάθε προϊόν ή υπηρεσία διεξοδικά και δίνει υψηλές βαθμολογίες στις καλύτερες. Το AAWebmasters.com δεν δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, τους κατασκευαστές ιστότοπων ή τους οικοδεσπότες ιστού. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Αποκάλυψη διαφημιζόμενου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Φιλοξενία InMotion

Σχεδιασμός επιχειρηματικής ιστοσελίδας? Αυτός ο οικοδεσπότης διατηρεί την εστίασή του εκεί. Χρεώνουν για υποστήριξη. Η ανταλλαγή είναι εξαιρετικές συμβουλές που σας βοηθούν να αυξήσετε τα έσοδά σας. Υπάρχουν 3 προγράμματα φιλοξενίας, 2 εκ των οποίων είναι έτοιμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό σημαίνει ότι συνοδεύονται από πιστοποιητικό SSL και, στις περισσότερες περιπτώσεις, μια αποκλειστική IP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

SiteGround

Είναι η τεχνική υποστήριξη το κύριο μέλημά σας? Αυτός ο οικοδεσπότης έχει τέτοια φήμη. Το Siteground προσφέρει 3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων προσαρμοσμένα στο μέγεθος του ιστότοπού σας. Πηγαίνετε με το πρόγραμμα STARTUP για βασική φιλοξενία. Τα σχέδια GROWBIG και GOGEEK προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη προσωρινής αποθήκευσης και η τιμολόγηση το αντικατοπτρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

iPage

Κάτοχος ιστότοπου για πρώτη φορά? Το iPage είναι η μοναδική λύση. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φιλοξενία σε περίπου 6 λεπτά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το goMobi, το Website Creator ή το Weebly ως εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Τα πακέτα φιλοξενίας σας δίνουν επίσης $ 300 σε μάρκετινγκ μάρκετινγκ για προώθηση σε Google, Yahoo, Bing και Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Μπλε Χοστ

Διαθέτετε ιστότοπο WordPress? Το WordPress υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η καλύτερη τιμή απαιτεί δέσμευση 3 ετών. Αν αλλάξετε γνώμη, θα σας επιστρέψουν τα υπόλοιπα τέλη. Κέρδισαν βραβεία για υποστήριξη πελατών, οπότε μπορείτε να περιμένετε βοήθεια από ειδικούς εάν τη χρειάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Άρβιξ

Οι αριθμοί τομέα θα αποφασίσουν την επιλογή σας? Θα επιλέξετε το σχέδιό σας με βάση τον αριθμό των τομέων που πρέπει να φιλοξενηθούν. Το λιγότερο ακριβό πακέτο σας δίνει έως και 6. Το προσωπικό του Arvixe βασίζεται εξ αποστάσεως. Η εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος επιτρέπει στην Arvixe να προσφέρει οικονομικά προσιτή φιλοξενία. Δεν θέτει σε κίνδυνο την απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κέντρο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Σχεδιάστε να μείνετε μικροί? Αυτός ο οικοδεσπότης προσφέρει φθηνά πακέτα για μικρότερους ιστότοπους που δεν αναμένουν μεγάλη αύξηση των επισκεπτών. Ένα δωρεάν όνομα τομέα και απεριόριστος χώρος σημαίνει ότι δεν θα θυσιάσετε λειτουργίες για την τιμή. Μπορείτε ακόμη να εκτελέσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

GreenGeeks

Θέλετε να παραμείνετε υπεύθυνοι για το περιβάλλον? Αυτός ο οικοδεσπότης έχει να κάνει με το Πράσινο Κίνημα. Η ανανεώσιμη ενέργεια τροφοδοτεί τους διακομιστές τους. Οι ανταγωνιστικές τιμές και εκατοντάδες δυνατότητες καθιστούν αυτή τη φιλοξενία εύκολη στο περιβάλλον. Αλλά δεν χρειάζεται να θυσιάσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

HostGator

Η ευελιξία είναι πιο σημαντική από την υποστήριξη? Αυτός ο οικοδεσπότης δεν είναι για αρχάριους. Επιλέγετε ό, τι χρειάζεστε από μια τεράστια λίστα χαρακτηριστικών. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη φιλοξενία και πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε. Το HostGater προσφέρει επίσης πιστώσεις για διαφήμιση στο Google, το Yahoo και το Bing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

1και1

Έχετε παγκόσμια σχέδια? Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής με έδρα τη Γερμανία διαθέτει 13 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας 11 εκατομμύρια πελάτες. Τα σχέδια με μια επιλογή CDN σάς επιτρέπουν να παραδίδετε τοπικό περιεχόμενο που έχει αποθηκευτεί προσωρινά σε 62 παγκόσμια κέντρα. Προσθέστε περαιτέρω λειτουργικότητα με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Φιλοξενία Α2

Είναι η ταχύτητα και η απόδοση το επίκεντρο? Η φιλοξενία A2 τα καθιστά κορυφαία προτεραιότητα. Η βελτιστοποιημένη τεχνολογία τους παρέχει φόρτωση σελίδας έως και 20 φορές πιο γρήγορα από άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Η τιμολόγηση δεν είναι η χαμηλότερη που μπορείτε να βρείτε, αλλά οι πελάτες γνωρίζουν ότι παίρνουν αυτό που πληρώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ένα μικρό πορτοκάλι

Χρειάζεστε βοήθεια με την επωνυμία και την ταυτότητα? Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας δεν χρησιμοποιεί τη λέξη “απεριόριστη”. Δεν θα βρείτε κρυφές χρεώσεις. Πληρώστε όπως θέλετε για τα πακέτα. Το λογισμικό και η διεπαφή χρήστη τους επικεντρώνεται στον πελάτη. Σας βοηθά να εστιάσετε και στους πελάτες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

HostMonster

Ανησυχείτε για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση? Αυτή η αδελφή εταιρεία της BlueHost έχει σχέδια εκκίνησης που προσφέρουν προσιτές διαδρομές αναβάθμισης. Ξεκινήστε με μια κοινόχρηστη λύση και αισθανθείτε σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε μια εύκολη μετάβαση αναβάθμισης. Δεν υπάρχει επιλογή μηνιαίας πληρωμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

eHost

Χρειάζεστε βοήθεια για την κατασκευή του ιστότοπού σας? Το eHost είναι μια καλή επιλογή. Διαθέτουν έναν δημιουργό ιστότοπων που χρησιμοποιεί πάνω από 1.000 πρότυπα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ποιοτικό ιστότοπο με λίγα λόγια. Αυτοί οι ιστότοποι είναι βελτιστοποιημένοι για κινητές συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για να ενσωματώσετε επιλογές κοινωνικών μέσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ναός πολυμέσων

Ανησυχείτε για τις αυξήσεις της κυκλοφορίας? Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής που βασίζεται σε σύννεφο είναι γνωστός για την αυτόματη επεκτασιμότητά του. Η τιμή φιλοξενίας μπορεί να φαίνεται απότομη σε σύγκριση με άλλες, αλλά βασίζεται στο πλέγμα. Έχετε καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία. Το πιο δημοφιλές πακέτο σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε έως και 10 ιστότοπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Μηχανή WP

Είστε “όλα τα πράγματα WordPress”? Το WordPress κατέχει αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας και είναι μόνο για ιστότοπους WordPress. Το λιγότερο ακριβό πρόγραμμα είναι 29 $ μηνιαίως. Άλλα πακέτα έχουν τιμές με βάση τους μηνιαίους επισκέπτες. Οι τιμές βασίζονται επίσης στον αριθμό των εγκαταστάσεων WordPress που θα χρειαστείτε για τη διαχείριση των ιστότοπών σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Δυστυχώς

Είστε οπαδός του Αμαζονίου? Αυτός ο οικοδεσπότης είναι ένα ενδιαφέρον υβρίδιο. Υποστηρίζει μόνο ιστότοπους που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WordPress. Αλλά χρησιμοποιεί το Amazon Web Services για να φιλοξενήσει αυτούς τους ιστότοπους. Τα δεδομένα σας βρίσκονται σε μερικούς από τους καλύτερους διαθέσιμους διακομιστές. Παίρνει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στην υπηρεσία αποθήκευσης Amazon S3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

JustHost

Είσαι εντάξει με 3ετή δέσμευση? Εξετάστε αυτήν την αδελφή εταιρεία BlueHost και HostMonster. Θα έχετε φθηνή αλλά αξιόπιστη φιλοξενία και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Πάνω από 100 εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, προσθήκες και θέματα επεκτείνουν την αξία. Η εξοικονόμηση ξεκινά με δέσμευση 1 έτους και γίνεται πολύ καλύτερη στα 3 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Πάμε μπαμπά

Είναι σημαντικό να πάτε με ένα όνομα που γνωρίζετε? Το GoDaddy είναι ο βασιλιάς των καταχωρητών τομέα. Εάν ξεκινήσετε εδώ, ίσως θελήσετε να θεωρήσετε και το GoDaddy ως οικοδεσπότη του ιστότοπού σας. Εάν το κάνετε, η εγγραφή του τομέα σας είναι δωρεάν. Το αρχικό πακέτο έχει μία από τις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε οπουδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

DreamHost

Είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός? Αυτή η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν φιλοξενία για εσάς. Δώστε στο DreamHost μια επιστολή προσδιορισμού 501 (c) (3) που εκδόθηκε από το IRS. Θα το πιστοποιήσουν και θα συνεργαστούν μαζί σας για να ρυθμίσετε τη φιλοξενία. Λίγες άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Χοντρή αγελάδα

Είναι σημαντικό το email για εσάς? Ξεπεράστε όλα τα αστεία της αγελάδας στον ιστότοπο. Θα δείτε ότι προσφέρουν φθηνά πακέτα που διαθέτουν απεριόριστες διευθύνσεις email. Προσφέρουν επίσης κατασκευαστές ιστότοπων με ηλεκτρονικό εμπόριο και δωρεάν τομέα. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

LiquidWeb

Θέλετε φιλοξενία hands-free? Η LiquidWeb ειδικεύεται στη διαχείριση φιλοξενίας. Αναλαμβάνουν τη διαχείριση της υποδομής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο περιεχόμενο. Βασίζονται σε σύννεφο, ώστε να μπορείτε να κλιμακώσετε όταν είστε έτοιμοι. Η υποστήριξή τους είναι τόσο καλή που προσφέρουν εγγύηση τηλεφωνικής κλήσης 59 δευτερολέπτων.

πρόσφατα άρθρα

Δείτε όλα τα νέα

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting εναντίον FatCow: Ποιο είναι το καλύτερο …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6 Ιανουαρίου 2017

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting εναντίον του Arvixe: Ποιο είναι το καλύτερο …

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5 Ιανουαρίου 2017

χωρίς εικόνα

Συγκρίνετε το InMotion Hosting έναντι του A2 Hosting: Ποιο είναι το B…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4 Ιανουαρίου 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map