Αναθεώρηση Moonfruit 2016


Σελήνη

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Σελήνη

Σελήνη. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε ακούσει το κάπως αστείο όνομα, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, είναι το νούμερο ένα φιλοξενούμενο δημιουργό ιστότοπων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γύρω για πάνω από 15 χρόνια, το Moonfruit προσφέρει ένα παραδοσιακό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων που βοηθά τους χρήστες χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο που αναζητά τον εαυτό του. Διαβάστε την κριτική Moonfruit παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Στερεό φάσμα θεμάτων
 • Getty Images διαθέσιμες για υψηλότερα σχέδια
 • Διαχείριση αρχείων με μαζικές μεταφορτώσεις
 • Οικεία αίσθηση
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο με δωρεάν πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο εύκολο όσο άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων
 • Ο συντάκτης αισθάνεται ξεπερασμένος
 • Έλλειψη ενσωματωμένων widget
 • Περιορισμένη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Όχι τόσο εύκολο όσο άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.moonfruit.com
 • Αρχηγείο: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Έτος ίδρυσης: 1999
 • Ιστότοποι που χτίστηκαν: 5.000.000+
 • Κατηγορία: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 14 ημέρες

Το Moonfruit είναι ο περίεργος δημιουργός ιστότοπων που μπορεί να προσελκύσει την αίσθηση της νοσταλγίας. Ενώ τοποθετείται ως ένας άλλος ολοκληρωμένος δημιουργός ιστότοπων, στερείται τη σύγχρονη πινελιά ολοκληρωμένων πλατφορμών όπως το Wix και το Squarespace.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας θα σας υπενθυμίσει παλαιότερες εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές των Windows, κάτι που είναι τέλειο αν είναι αυτό που αισθάνεστε πιο άνετα. Δεν περιέχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα μιας πλήρους βιβλιοθήκης widget ή ολοκληρωμένων κοινωνικών μέσων και ενσωματώσεων SEO, αλλά εάν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε, τότε γιατί τα έχετε γύρω?

Για ποιον θα είναι καλό το Moonfruit?

Το Moonfruit είναι ιδανικό για άτομα που είναι άνετα με τη χρήση παλαιότερων εργαλείων και εφαρμογών σχεδιασμού στυλ Windows, λόγω της φύσης του προγράμματος επεξεργασίας.

Μπορεί να είναι μια πλατφόρμα για να εξετάσετε εάν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση ή θέλετε να ανοίξετε ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για σχεδιαστές, φωτογράφους και καλλιτέχνες ή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια μοναδική σελίδα εκδηλώσεων.

Ποιος πρέπει να αποφύγει το Moonfruit?

Εάν φαντάζεστε ότι ο ιστότοπός σας θα έχει τη ροή σας στο Instagram να κυλά προς τα κάτω, κάποια μελλοντικά στοιχεία για λήψη από τους πελάτες σας ή άλλες σύγχρονες λειτουργίες που μπορεί να περιμένουν οι άνθρωποι αυτές τις μέρες, τότε δεν έχετε τύχη. Δεν φαίνεται ότι το Moonfruit θα τοποθετήσει τέτοιου είδους χαρακτηριστικά σύντομα.

Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, το Moonfruit μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Και αν θέλετε μια μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο κατασκευής σας, κοιτάξτε και αλλού.

Πόσο επεκτάσιμη είναι οι ιστότοποι της Moonfruit?

Όταν αποκτήσετε για πρώτη φορά έναν δωρεάν ιστότοπο Moonfruit, θα έχετε έναν ιστότοπο με χώρο αποθήκευσης 20MB, περιορισμένο εύρος ζώνης, πέντε σελίδες και ένα κατάστημα με έως και 10 αντικείμενα. Τα κορυφαία σχέδια τιμών της Moonfruit διαθέτουν έως και 20 ιστότοπους, απεριόριστες σελίδες και εύρος ζώνης, 10 GB αποθηκευτικού χώρου και έως και 1000 αντικείμενα στο κατάστημά σας.

Δεδομένου ότι η Moonfruit με CDN φιλοξενεί τους ιστότοπους, θα πρέπει να βασίζεστε στις υπηρεσίες τους εάν αναμένετε σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας.

Τι είναι η φήμη του Moonfruit?

Οι πελάτες του Moonfruit φαίνεται είτε να βρίσκονται στη μία πλευρά του φράχτη είτε στην άλλη: αγαπούν τον ιστότοπό τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ή το μισούν και βρίσκουν την εξυπηρέτηση πελατών που προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματά τους αργή. Από όσα έχουμε διαβάσει, όσοι έχουν προβλήματα πιθανότατα δεν έχουν διαβάσει σωστά τις οδηγίες ή προσπαθούν να κάνουν πράγματα που ο συντάκτης απλά δεν είναι ικανός.

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να ληφθεί υπόψη ήταν ο χρόνος διακοπής που υπέστη η Moonfruit τον τελευταίο χρόνο. Οι ιστότοποι χρηστών ενδέχεται να είναι εκτός σύνδεσης για μια ημέρα, ενώ το Moonfruit ασχολείται με τεχνικά ζητήματα. Μια επίθεση DDOS τον Δεκέμβριο του 2015 άφησε ορισμένους χρήστες χωρίς τους ιστότοπούς τους για έως και τρεις ημέρες.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων με το Moonfruit?

Σίγουρα είναι. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών (η οποία είναι απεριόριστα επεκτάσιμη, εκτός από τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα που σας ζητούν να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας) και όλα τα προγράμματα επί πληρωμή συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών..

Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας πλήρως εντός αυτής της περιόδου. Το Moonfruit δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά – που ίσως να μην συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε μέχρι να είναι πολύ αργά – εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε αργά τον ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Προσαρμοσμένος κωδικός
 • Φιλικό για κινητά
 • Ενσωματωμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Widget για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου PayPal
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης για κάθε σελίδα
 • Ενσωμάτωση Shop στο Facebook
 • 62 πρότυπα
 • Διαχείριση αρχείων για διαχείριση περιεχομένου
 • Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
 • Προσαρμοσμένα αποσπάσματα HTML
 • Ενσωμάτωση λογαριασμού Google Analytics και Webmaster

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για το Moonfruit

Συνολικά, οι ειδικοί δίνουν στο Moonfruit μια δίκαιη βαθμολογία. Το πρόγραμμα έχει ορισμένους σαφείς περιορισμούς, αλλά για το σωστό άτομο, μπορεί να είναι ένα προσιτό εργαλείο. Το Moonfruit προσφέρει φθηνά σχέδια τιμολόγησης, ένα ισχυρό εργαλείο blogging και άλλα φιλικά προς το χρήστη εργαλεία που διευκολύνουν τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Για τους κριτικούς, αυτό το κύριο πρόβλημα με το Moonfruit είναι ότι απλά δεν συμβαδίζει με τους χρόνους ή τους ανταγωνιστές του.

Οι ειδικοί σχολίασαν ότι η διεπαφή αισθάνεται ξεπερασμένη και μπορεί να είναι με λάθη. Το πρόγραμμα στερείται επίσης εργαλείων αναφοράς. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να χτίσουν έναν ιστότοπο και να αναπτύξουν την επωνυμία τους. Τα περιορισμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ερασιτεχνικούς ιστότοπους.

Το Moonfruit ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις του, αλλά οι ειδικοί επισημαίνουν γρήγορα ότι υπάρχουν πιο σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν πρόσθετα χαρακτηριστικά σε συγκρίσιμη τιμή. Το Moonfruit είναι μια σταθερή επιλογή, αλλά ίσως όχι η καλύτερη επιλογή.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,29017,00.asp
 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/moonfruit
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το Moonfruit

Για κάθε αρνητική κριτική χρήστη σχετικά με το Moonfruit, υπάρχουν τουλάχιστον δύο εξαιρετικά θετικές κριτικές. Ενώ μερικοί άνθρωποι που απογοητεύτηκαν εντελώς και ακόμη και εξοργισμένοι από την εξυπηρέτηση πελατών, η μεγάλη πλειοψηφία ήταν ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την ταχύτητα της υπηρεσίας που έλαβαν. Οι περισσότεροι χρήστες ανέφεραν ότι τα προβλήματά τους λύθηκαν γρήγορα.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες βρήκαν επίσης ότι ο δημιουργός ιστότοπων είναι εύχρηστος και εξαιρετικά φιλικός για αρχάριους με μικρή έως καθόλου σχεδιαστική εμπειρία. Οι χρήστες σχολίασαν ότι το πρόγραμμα ήταν διαισθητικό, λειτουργούσε ομαλά και ήταν απλό στη χρήση. Το Moonfruit δεν συνοδεύεται από πολλές καμπάνες και σφυρίχτρες, κάτι που μπορεί να είναι ιδανικό για αρχάριους που δεν θέλουν να μπλοκαριστούν σε πάρα πολλές λειτουργίες. Οι πελάτες που έψαχναν για ένα απλό και απλό ήταν επίσης ευχαριστημένοι με το Moonfruit.

 • https://www.trustpilot.com/review/moonfruit.com
 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.moonfruit.com

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το Moonfruit

Ίσως είναι καλύτερο να προσέχετε πάντα οτιδήποτε διαφημίζεται ως δωρεάν. Ενώ οι χρήστες του Moonfruit έχουν κάποια θετικά πράγματα να πουν για τον πραγματικό δημιουργό ιστότοπων, είναι λιγότερο ικανοποιημένοι από τις πρακτικές χρέωσης και την έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών. Φαίνεται ότι το “ελεύθερο” έρχεται με μερικές χορδές συνδεδεμένες. Σύμφωνα με τους χρήστες, το Moonfruit δεν προσφέρει ακριβώς διαφανή χρέωση και η επίλυση ανεπιθύμητων χρεώσεων μπορεί να δημιουργήσει πραγματικό πονοκέφαλο.

Εκείνοι που ένιωθαν ότι είχαν χρεωθεί άδικα ή ανεξήγητα δεν είχαν πρόσβαση στον ιστότοπό τους, άρχισαν να έχουν την αίσθηση ότι ολόκληρη η εγκατάσταση ήταν μια απάτη που είχε σχεδιαστεί για να πάρει τα χρήματά τους. Υπάρχουν αρκετά παράπονα που επαναλαμβάνουν τα ίδια προβλήματα για να προκαλέσουν ανησυχία. Φροντίστε να μην τυφλωθείτε από τη λέξη «δωρεάν».

 • https://www.trustpilot.com/review/moonfruit.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Η εκκίνηση του ιστότοπού σας με το Moonfruit θα απαιτήσει αρκετά κλικ για να εξοικειωθείτε με τον συντάκτη. Κάθε στοιχείο που εισάγετε ή επιλέγετε από το πρότυπο μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε με τρόπο μεταφοράς και απόθεσης, αλλαγή μεγέθους, αλλαγή γραμματοσειρών, προσθήκη συνδέσμων κ.λπ. κ.λπ..

Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας θα προκαλέσει αναμνήσεις παλαιότερων προγραμμάτων σχεδίασης ή επεξεργαστών κειμένου. Ένα άνετο συναίσθημα, αλλά θα αναρωτιέστε γιατί δεν προσπάθησαν να τον εκσυγχρονίσουν λίγο. Η πλοήγηση μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του ιστότοπού σας, για παράδειγμα, σελίδων ιστολογίου, καταστημάτων, τακτικών σελίδων και αναλυτικών στοιχείων είναι σχετικά εύκολο να ξεκινήσετε.

Παρόλο που δεν υπάρχουν τόσα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε, το καθένα είναι αρκετά επεκτάσιμο και μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε στη σελίδα.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης της πλατφόρμας:

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΤο Moonfruit προσφέρει σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε δωρεάν σχέδιο ή πακέτο ανώτερης βαθμίδας, 62 πρότυπα για να διαλέξετε. Αν και 62 πρότυπα δεν ακούγονται πολύ, η ποικιλία μεταξύ τους είναι πολύ σωστή, σε αντίθεση με κάποιους άλλους ιστότοπους.

Τα πρότυπα μπορεί να μην είναι τα πιο ενημερωμένα με τη μόδα του ιστότοπου, αλλά είναι επαγγελματικά και καθαρά και είναι περισσότερο από επαρκή για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που δεν φαίνεται χαμένος το 2016.

Μια προειδοποιητική λέξη: δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα μόλις το επιλέξετε – θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση ξανά από το μηδέν εάν αποφασίσετε ότι θέλετε κάτι διαφορετικό.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΗ διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων έχει ημερομηνία και δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό. Αν και είναι καλά μελετημένο και έχει όλα όσα χρειάζεστε από τη μία, αν το συγκρίνετε με μερικούς από τους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά, θα απογοητευτείτε.

Στο ίδιο το πρόγραμμα επεξεργασίας, θα εμφανίζεται η τρέχουσα σελίδα σας στη μέση, μια γραμμή ενεργειών κατά μήκος της κορυφής για συνολικό έλεγχο ιστότοπου, μια άλλη γραμμή στην αριστερή πλευρά για τον τρέχοντα έλεγχο σελίδας και ένα κυμαινόμενο πλαίσιο για έλεγχο στοιχείων (εάν επιλέξτε ένα στοιχείο).

Προσαρμογή στυλ σελίδαςΚάθε στοιχείο στη σελίδα είναι πλήρως προσαρμόσιμο και μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε. Αυτό μπορεί να απογοητευτεί όταν προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα «έτσι». Η λειτουργία “Κύριος σελίδας” σάς δίνει την επιλογή να επεξεργαστείτε το θέμα που εκτελείται και στις σελίδες.
Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση στον ιστότοπο γίνεται εύκολη, από ένα αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος επεξεργασίας, ακριβώς κάτω από τη γραμμή ενεργειών στην κορυφή. Σε αυτό το μενού, κάθε σελίδα παρατίθεται και μπορεί να επιλεγεί για επεξεργασία.
Διαχείριση περιεχομένουΤο Moonfruit διαθέτει έναν εύχρηστο διαχειριστή αρχείων στον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία και να τα ανακτήσετε για να τα τοποθετήσετε σε σελίδες.
Φωτογραφίες και γκαλερίΔυστυχώς, μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες μόνο από το τοπικό μηχάνημά σας και δεν μπορείτε να τις επεξεργαστείτε στο Moonfruit, θα πρέπει να τακτοποιήσετε όλα αυτά εκ των προτέρων. Δεν μπορείτε να τα τραβήξετε από το Facebook κ.λπ..

Το πρόγραμμα δημιουργίας έχει ένα βασικό widget γκαλερί που είναι απλώς μια σειρά εικόνων. Ανάλογα με την περίπτωσή σας, αυτό μπορεί να είναι μια επάρκεια ή να σπάσει την ανεπάρκεια στην αξιολόγηση της πλατφόρμας.

Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΠαρόλο που ο σχεδιασμός θα ταιριάζει σε κινητά, θα πρέπει να έχετε ένα παιχνίδι στο Mobile Editor για να βρείτε την καλύτερη εμφάνιση για τον ιστότοπό σας σε κινητά. Δεν υπάρχει πουθενά τόσο πολλές επιλογές σχεδίασης όσο η έκδοση επεξεργασίας επιφάνειας εργασίας, αλλά είναι εύκολη η πρόσβαση μέσω του επάνω μενού.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΔεν υπάρχει ενσωματωμένο widget κοινής χρήσης. Ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο στοιχείο HTML για να δημιουργήσετε κουμπιά κοινής χρήσης.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΔεν παρέχονται υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το Moonfruit μπορεί να μην έχει τόσο πλήρες φάσμα ενσωματωμένων λειτουργιών όπως προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Δείτε τι έχουν παρακάτω.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΌνομα χρήστη, email, κωδικός πρόσβασης – είστε έτοιμοι! Αφού επιλέξετε το πρότυπό σας, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ρυθμίσετε τον αρχικό ιστότοπό σας. Το Moonfruit είναι λίγο πιο δύσκολο να ξεκινήσετε από ό, τι για παράδειγμα το Weebly.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΑλλαγή χρωμάτων, γραμματοσειρών, θέσεων, συνδέσμων και φόντων. Όλα τα παραδοσιακά στοιχεία που θα περιμένατε στο πρόγραμμα επεξεργασίας.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΑπό εσάς έχετε ήδη ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα που το συνδέει είναι εύκολο και διαθέσιμο για όλα τα σχέδια. Εάν δεν έχετε ήδη ένα, θα λάβετε ένα με το τυπικό πρόγραμμα, δύο με το πρόγραμμα Plus και τρία με το πρόγραμμα Max
Βάθος πλοήγησηςΜόνο ένα επίπεδο πλοήγησης.
Widgets και εφαρμογέςΔεν υπάρχουν πάρα πολλά widget πέρα ​​από το τυπικό εύρος (κείμενο, τίτλοι, φόρμες, σύνδεσμοι, απόσπασμα HTML, εικόνα, μενού, ένθετο αρχείου). Υπάρχει ένα widget συνομιλίας Chatango, Χάρτες Google, Soundcloud, προβολή διαφανειών Photosnack, ροή Twitter και βίντεο Vimeo ή YouTube. Υπάρχουν μερικά ενσωματωμένα widgets Shop και Blog, αλλά για οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε κάποιο προσαρμοσμένο κώδικα HTML.
ΝομισματοποίησηΕκτός από τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, εάν θέλετε πανό με δημιουργία εσόδων, θα πρέπει να προστεθούν μέσω του τμήματος αποσπάσματος HTML.
Στατιστικά επισκεπτώνΜπορείτε εύκολα να συνδέσετε έναν λογαριασμό Google Analytics και έναν λογαριασμό Google Webmaster στον ιστότοπό σας.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΔιατίθενται πολύ βασικές επιλογές φωτογραφιών, αν θέλετε ήχο, θα πρέπει να γίνεται μέσω ενός γραφικού στοιχείου Soundcloud και για βίντεο, υπάρχουν τα widget Vimeo και YouTube.
BloggingΜια βασική πλατφόρμα blogging παρέχεται στάνταρ με τον επεξεργαστή. Δεν έχετε την επιλογή να προγραμματίσετε αναρτήσεις ή κάτι φανταχτερό.
Χάρτες GoogleΤο γραφικό στοιχείο Χάρτες Google είναι διαθέσιμο
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΔεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τη συνολική σελίδα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα αποσπάσματα HTML.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΜόνο ένα widget τροφοδοσίας Twitter είναι ενσωματωμένο. Όλα τα άλλα πρόσθετα κοινωνικών μέσων θα απαιτούν προσαρμοσμένα αποσπάσματα HTML. Υπάρχει η επιλογή να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Facebook για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό είναι. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα κατά τη γνώμη μας.
Έντυπα και έρευνεςΜπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια φόρμα μέσω του προγράμματος επεξεργασίας. Μια βασική φόρμα μόνο (όνομα, email, μήνυμα) είναι διαθέσιμη με τα πακέτα Δωρεάν και Lite.
Χώρος αποθήκευσηςΣε αντίθεση με ορισμένους άλλους συντάκτες, δεν έχετε απεριόριστη επιλογή αποθήκευσης εδώ. Έχετε 20 MB διαθέσιμα για το δωρεάν πακέτο, 500 MB για το πρόγραμμα Lite, 1 GB με το τυπικό πρόγραμμα, 5 GB στο πρόγραμμα Plus και 10 GB για το πρόγραμμα Max.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΔεν υπάρχει ενσωματωμένο εργαλείο ενημερωτικών δελτίων. Θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο widget HTML όπως το MailChimp.
ΔικαστήριοΔεν υπάρχει ενσωματωμένη επιλογή για την προσθήκη ενός φόρουμ.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΥπάρχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέσιμο με κάθε σχέδιο. Μπορείτε να προσθέσετε μεταξύ 10 και 1000 αντικειμένων, ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει. Οι διαθέσιμες επιλογές για τη διαχείριση του διαδικτυακού σας καταστήματος δεν είναι τόσο ολοκληρωμένες όσο θα ήθελαν πολλά άτομα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνιστάται για όσους χρειάζονται μόνο βασικές λειτουργίες και λειτουργίες διαχείρισης καταστήματος.
Ολοκλήρωση πύληςΗ μόνη διαθέσιμη πύλη πληρωμής είναι το PayPal.
Φιλικό SEOΥπάρχει η επιλογή επεξεργασίας μετα-ετικετών σελίδας και ένας σύντομος οδηγός για το SEO, αλλά αυτό είναι.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Η προστασία με κωδικό πρόσβασης είναι διαθέσιμη σε κάθε σελίδα. Μόνο οι διαχειριστές ιστότοπου θα έχουν πρόσβαση εάν επιλεγούν.
Google® AnalyticsΣυνδέστε εύκολα τον ιστότοπό σας στο Moonfruit με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics.
Ασφάλεια ιστότοπουΠρέπει να ακολουθήσετε τις σωστές διαδικασίες ασφάλειας στο Διαδίκτυο όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, κ.λπ. Οι συναλλαγές PayPal είναι ασφαλείς.
Πολλαπλές γλώσσεςΤο Moonfruit είναι επίσης διαθέσιμο στα γαλλικά.
Βελτιστοποίηση για κινητάΟι ιστότοποι είναι κάπως βελτιστοποιημένοι για κινητά, αλλά πιθανόν να απαιτηθούν περαιτέρω τροποποιήσεις μέσω του προγράμματος επεξεργασίας για κινητά.
Τεχνολογία CDNΗ Moonfruit χρησιμοποιεί τώρα ένα CDN (Content Delivery Network) για ταχύτερη χρήση για τους πελάτες της στις ΗΠΑ.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Όταν ξεκινάτε με το Moonfruit, θα εγγραφείτε αυτόματα στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 15 ημερών. Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι αυτή η δοκιμή μπορεί να επεκταθεί – και να επεκταθεί για πάντα ως μέρος του δωρεάν πακέτου τους.

Κάθε σχέδιο έχει πρόσβαση στον επεξεργαστή, τα 62 πρότυπα, τη λειτουργικότητα του ιστολογίου και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα σημεία τιμολόγησης είναι λογικά συγκρίσιμα με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

Δωρεάν πακέτο

Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρεται στους χρήστες αρκεί να ενημερώνουν τους ιστότοπούς τους, τουλάχιστον κάθε έξι μήνες. Οι χρήστες λαμβάνουν 20 MB αποθηκευτικού χώρου, 1 GB εύρους ζώνης, πέντε σελίδες και δέκα αντικείμενα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών (εκτός από την περιήγηση στα σεμινάρια και τους πίνακες κοινότητας), ενώ υπάρχει και διαφήμιση Moonfruit στον ιστότοπό σας. Η διεύθυνση του ιστότοπού σας θα μοιάζει με username.moonfruit.com.

Πρόγραμμα Lite
4,50 US $ / μήνα ετησίως, US $ 6 από μήνα σε μήνα

Το πρόγραμμα Lite θα σας προσφέρει έως και 10 GB εύρους ζώνης και 500 MB αποθηκευτικού χώρου. Θα μπορείτε να πουλήσετε έως και 20 προϊόντα στο κατάστημά σας και οι διαφημίσεις Moonfruit θα εξαφανιστούν από τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να συνδέσετε ένα όνομα τομέα στον ιστότοπό σας τώρα ή να αγοράσετε ένα (έναντι αμοιβής) μέσω του Moonfruit. Τώρα θα έχετε επίσης πρόσβαση στην υποστήριξη email του Moonfruit.

Πρότυπο σχέδιο
9 US $ / μήνα ετησίως, 12 $ από μήνα σε μήνα

Στο Πρότυπο πρόγραμμα, μπορείτε πλέον να έχετε απεριόριστες σελίδες, 20 GB εύρους ζώνης και 1 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα μπορείτε να έχετε έως και 50 αντικείμενα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έχετε πρόσβαση σε μια φόρμα δημιουργίας και στη βιβλιοθήκη Getty Images. Θα λάβετε πίστωση Google AdWords αξίας 75 £ για τη δημιουργία της επιχείρησής σας και ένα όνομα τομέα επίσης, εάν εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα συν
15 US $ / μήνα ετησίως, US $ 20 από μήνα σε μήνα

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και 10 διαφορετικούς ιστότοπους. Θα έχετε τα πάντα στο τυπικό πακέτο, καθώς και απεριόριστο εύρος ζώνης, 5 GB αποθηκευτικού χώρου και έως 150 αντικείμενα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Για όσους αγοράζουν ετησίως, θα λάβετε την πίστωση AdWords και έως και 2 ονόματα τομέα. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη στο πρόγραμμα Plus.

Μέγιστο πρόγραμμα
26,25 US $ / μήνα ετησίως, 35 US $ μηνιαίως

Για μια σημαντική επένδυση στην πλατφόρμα, το πρόγραμμα Plus σάς προσφέρει τα πάντα στο πρόγραμμα Plus με 20 διαφορετικούς ιστότοπους, με 10 GB αποθηκευτικού χώρου και έως 1000 αντικείμενα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θα έχετε επίσης την επιλογή να έχετε τρία διαφορετικά ονόματα τομέα εάν εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη που παρέχεται μέσω του Moonfruit εξαρτάται από το σχέδιο που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Δεν είναι διαθέσιμα 24/7, οπότε περιμένετε να περιμένετε λίγο για μια απάντηση. Δείτε ποιες επιλογές παρέχονται παρακάτω.

 • Τηλέφωνο
  Η τηλεφωνική υποστήριξη προσφέρεται για χρήστες στα προγράμματα Plus και Max.
 • Υποστήριξη email
  Το email υποστήριξης παραδίδεται σε προγράμματα Lite, Standard, Plus και Max. Οι χρόνοι απάντησης ποικίλλουν, αν και συνήθως είναι εντός μίας ημέρας.
 • Κουβέντα
  Χωρίς λειτουργικότητα συνομιλίας.
 • Βάση γνώσεων
  Η διαδικτυακή βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη μέσω του Moonfruit Support.
 • Εκπαιδευτικά βίντεο
  Ωραία, διατίθεται μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο.
 • Φόρουμ υποστήριξης
  Διατίθεται φόρουμ κοινότητας.
 • Επιπλέον επιλογές
  Γρήγορη ανταπόκριση στους πελάτες μέσω επίσημων λογαριασμών Twitter και Facebook.

Ευκολία στη χρήση

Πόσο εύκολο στη χρήση είναι το Moonfruit; Θα λέγαμε ότι πρόκειται για τη μέση της εμβέλειας. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσετε, αλλά θα φτάσετε εκεί στο τέλος. Είναι μεταφορά και απόθεση και τα στοιχεία με δυνατότητα κλικ είναι διαισθητικά για όποιον έχει φόντο Windows.

Εάν δεν χρειάζεστε πολλά widget – όπως για κοινωνικά μέσα ή διαφημίσεις – τότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε προσαρμοσμένα στοιχεία HTML. Τα προσαρμοσμένα στοιχεία HTML είναι ένα μέρος όπου οι αρχάριοι αρχίζουν να χάνουν την ελπίδα τους καθώς απαιτείται κωδικοποίηση!

Εάν είστε πλήρης αρχάριος ή λίγο technofobe – μπορεί να είστε συγκλονισμένοι από τον συντάκτη. Προσφέρει τυπική σχεδίαση τυπικής εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου και σχεδιασμού. Δεν θα είναι τόσο απλό να μάθετε αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους εφαρμογές.

Για άλλους, θα πρέπει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας αφού παίζετε για περίπου 15 λεπτά περίπου. Σε λίγες ώρες, θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο.

Βοήθεια προσφέρεται μέσω βίντεο tutorials και φόρουμ για όσους αγωνίζονται με τον συντάκτη και σχεδιάζουν τη σελίδα τους.

συμπέρασμα

Το Moonfruit μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν ιστότοπους επαγγελματικής εμφάνισης μέσα σε λίγες ώρες – με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν βασικές γνώσεις στον υπολογιστή. Τα σχέδιά του είναι συγκρίσιμα με άλλα άτομα που δημιουργούν ιστότοπους και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ή επιχειρηματικό ιστότοπο που κάνει τη δουλειά που θέλετε – αρκεί να έχετε μόνο βασικές και βασικές λειτουργίες.

Το ερώτημα βρίσκεται Γιατίθα επιλέγατε το Moonfruit από έναν από τους ανταγωνιστές του. Ο επεξεργαστής και τα διαθέσιμα widget φαίνεται ότι είναι περίπου πέντε χρόνια πίσω από μερικούς από τους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Και όταν η τιμή τους είναι παρόμοια, θα πρέπει να εξετάσετε ποια οφέλη παρέχει η Moonfruit.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές προσαρμογές σε κάθε σελίδα, αλλά και άλλοι συντάκτες το προσφέρουν επίσης. Αν σας αρέσει ο παλιός επεξεργαστής σχεδιασμού τύπου, τότε το Moonfruit θα μπορούσε να είναι μια σωστή πλατφόρμα για να επιλέξετε. Εάν αναζητάτε ένα δωρεάν διαδικτυακό κατάστημα (με έως και 10 προϊόντα) και δεν σας ενδιαφέρει λίγη διαφήμιση στη σελίδα σας, τότε το δωρεάν σχέδιο μπορεί να βρίσκεται ακριβώς στο δρομάκι σας.

Εάν ελέγχετε το Moonfruit, σας προτείνουμε να δείτε και τον διαγωνισμό – γιατί πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα τους ξεπεράσουν.

Συγκρίνω

Σελήνη

89

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map