Αναθεώρηση Magento CE 2016


Ματζέντο

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.3


Βαθμολογία AWA

Ματζέντο

Ενώ η Magento προσφέρει μια έκδοση Enterprise για μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης, οι περισσότερες επιχειρήσεις θα ενδιαφέρονται για την έκδοση κοινότητας ανοιχτού κώδικα. Αυτή η έκδοση υπάρχει από το 2007. Σήμερα, φιλοξενεί περισσότερα από 150.000 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως το Toms Shoes. Διαβάστε την αναθεώρηση Magento CE παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη συντήρηση και αναβαθμίσεις
 • Εύκολη πλοήγηση
 • Πολλαπλές επιλογές τιμολόγησης
 • Ειδοποιήσεις προϊόντος

Μειονεκτήματα

 • Σύνθετη διαδικασία εγκατάστασης
 • Δεν είναι κατάλληλο για κοινή χρήση φιλοξενίας
 • Απαγορευτικές εκδόσεις κόστους
 • Έλλειψη ικανών προγραμματιστών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Magento τιμολογείται ως μια πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα που συνοδεύεται από χαρακτηριστικά. Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων. Το Magento δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει να είστε αρκετά έξυπνοι στην τεχνολογία για να χτίσετε και να διαχειριστείτε ένα κατάστημα. Διαφορετικά, η εταιρεία σας θα πρέπει να διαθέτει τους πόρους για να προσλάβει έναν επαγγελματία προγραμματιστή. Το Magento μπορεί να είναι δωρεάν και προσαρμόσιμο, αλλά δεν προορίζεται για αρχάριους.

Τεχνικές προδιαγραφές και περιορισμοί

Πιθανότατα δεν μπορεί να ειπωθεί αρκετά: Το Magento απαιτεί μερικές εντυπωσιακές δεξιότητες κωδικοποίησης. Εάν αυτό δεν σας περιγράφει, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε μια διαφορετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιπλέον, το Magento δεν διαθέτει κάποια σημαντικά εργαλεία που αποτελούν μέρος οποιασδήποτε πλατφόρμας αγορών. Θα πρέπει να αγοράσετε:

 • Ασφάλεια – Μέθοδος ολοκλήρωσης πληρωμής PCI
 • Επεξεργαστής πληρωμών
 • Υπηρεσίες φιλοξενίας
 • Ένα όνομα τομέα

Ενώ το λογισμικό ανοιχτού κώδικα είναι δωρεάν για λήψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεπάγεται συγκεκριμένο κόστος.

Εγκατάσταση

Για να κατεβάσετε το Magento, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους. Το λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, θα πρέπει να αγοράσετε έναν τομέα και να παρέχετε φιλοξενία. Κάθε ιστότοπος που δημιουργείται μέσω του Magento προορίζεται να παραμείνει μόνος του. Εάν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο και θέλετε να προσθέσετε μια λειτουργία καλαθιού αγορών, συνεχίστε τις αγορές σας.

Επεκτασιμότητα

Ενώ υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, το Magento μπορεί να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας. Οι περισσότερες εταιρείες που επιλέγουν το Magento θα είναι ήδη καθιερωμένες και θα λειτουργούν μεσαίου μεγέθους. Η πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα μπορεί εύκολα να επεκταθεί καθώς προσθέτετε προϊόντα και επιλογές. Επίσης, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη λύση Enterprise. Αυτό το σχέδιο προορίζεται για πραγματικά μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματικές υπηρεσίες ξεκινούν από 15.000 $ ετησίως.

Φήμη

Η Magento έχει τη φήμη ως ηγέτης της βιομηχανίας. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό για ευκολία χρήσης. Το 2011, οι ιδρυτές πούλησαν την εταιρεία στο eBay και στο τμήμα X.commerce. Από τότε, η πλατφόρμα βρίσκεται σε ασταθές έδαφος. Δεν ήταν μια ομαλή μετάβαση σε νέα διαχείριση και ένας από τους αρχικούς προγραμματιστές έχει αποχωρήσει εντελώς. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές τους επόμενους μήνες. Είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθείτε.

Γιατί να επιλέξετε λογισμικό Magento eCommerce?

Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν ειδικό της Magento, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε έναν μοναδικό ιστότοπο και να προσφέρετε πολλές δυνατότητες. Η πλατφόρμα παρέχει μια αξιόπιστη βάση πλούσια σε χαρακτηριστικά. Από εκεί μπορείτε να διευθύνετε μια επιχείρηση μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωμάτωση του Google Analytics
 • Μία σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς
 • Προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος προϊόντων
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής
 • 100% φιλική προς τη μηχανή αναζήτησης
 • Υποστήριξη SSL
 • Caching πλήρους σελίδας με βάση βερνίκι
 • Καθαρή και λιτή κωδική βάση
 • Χάρτης ιστότοπου Google
 • Βιβλίο διευθύνσεων με απεριόριστες διευθύνσεις
 • Μητρώο δώρων

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο Magento

Το eCommerce PlateformExperts προτείνει επίσης με βεβαιότητα το Magento, αλλά είναι επίσης γρήγορο να επισημάνει ότι το πρόγραμμα μπορεί να μην είναι για όλους. Ενώ οι χρήστες σίγουρα φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα, το Magneto στοχεύει πραγματικά σε πιο καθιερωμένες επιχειρήσεις που σκοπεύουν να καταγράψουν ένα σημαντικό απόθεμα. Μικρές επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν θα ήταν καλύτερα να πάνε με μια επιλογή που βασίζεται σε σύννεφο που περιλαμβάνει φιλοξενία και ασφάλεια . Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι κριτικοί δεν υποστηρίζουν το Magneto ως μια βέλτιστη λύση.

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις με τεχνικούς πόρους που αναζητούν να δημιουργήσουν ένα κατάστημα που μπορεί να συμβαδίσει με την ταχεία ανάπτυξη θα εξυπηρετηθούν καλά επιλέγοντας το Magento. Το πρόγραμμα είναι απίστευτα ευέλικτο και επεκτάσιμο. Απλώς θυμηθείτε ότι θα πρέπει να κάνετε πολλά από μόνα σας την αντιμετώπιση προβλημάτων, ειδικά αν δεν επιλέξετε ένα από τα πιο εκτεταμένα πακέτα.

Για τη σωστή επιχείρηση, το Magento είναι μια εξαιρετική λύση και λαμβάνει υψηλές βαθμολογίες από ειδικούς. Το κλειδί είναι να γνωρίζετε τις ανάγκες σας και να βρείτε μια πλατφόρμα που να ταιριάζει με το επίπεδο δεξιοτήτων, τους πόρους και τους στόχους σας.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου Magento

Η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν μια κριτική ήταν πολύ πιθανό να συστήσουν το Magento σε άλλους. Ακολουθούν μερικές δυνατότητες που συνεχώς επαινέθηκαν από ικανοποιημένους πελάτες:

 • Ανθεκτικά χαρακτηριστικά εκτός κουτιού. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως χωρίς να χρειάζεται να ενσωματώσουν πολλά πρόσθετα μόνο για να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό κατάστημα.
 • Πολλές δωρεάν και προσιτές επεκτάσεις. Εάν θέλετε να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας, θα έχετε πολλές οικονομικές επιλογές για να διαλέξετε.
 • Επεκτασιμότητα Το Magento είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση λίγων προϊόντων ή χιλιάδων προϊόντων. Κάθε επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα για να καλύψει τις ανάγκες τους.
 • Χρήσιμα φόρουμ κοινότητας. Το Magento είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες από όλο τον κόσμο που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμος πόρος.

Magento CE: Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα

Οι κριτικές των καταναλωτών για το Magento είναι εξαιρετικά θετικές. Οι χρήστες συνήθως απονέμουν μια τέλεια βαθμολογία. Είναι τόσο ευχαριστημένοι με το προϊόν που τυχόν αρνητικές κριτικές μοιάζουν περισσότερο με προτάσεις από κριτικούς. Αφού εξέτασαν ένα ευρύ φάσμα σχολίων σχετικά με το πρόγραμμα, υπήρχαν δύο κοινά θέματα σχετικά με τη βελτίωση.

 • Ταχύτητα. Υπάρχει ένας αξιοσημείωτος αριθμός αναφορών σε αργούς χρόνους φόρτωσης και ταχύτητα λειτουργίας. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό και τελικά να επηρεάσει την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης καθώς και τα ποσοστά μετατροπών. Οι αγοραστές κινούνται γρήγορα αν ένας ιστότοπος καθυστερεί.
 • Υποστήριξη πελατών. Τα πιο ακριβά πακέτα τιμολόγησης παρέχονται με πρόσθετη υποστήριξη, αλλά ακόμη και οι πελάτες στην κορυφαία βαθμίδα αναφέρουν λιγότερες από εντυπωσιακές υπηρεσίες. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του Magento χρειάζονται πολύ χρόνο για να απαντήσουν.

Πέρα από αυτά τα δύο παράπονα, δεν υπήρχαν άλλα πρωταρχικά θέματα σχετικά με αδύναμα σημεία του προγράμματος.

 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/magento-review/
 • http://ecommerce-platforms.com/ecommerce-reviews/the-ultimate-magento-ecommerce-review-2015
 • https://www.trustradius.com/products/magento/reviews

Σχέδιο & Προσαρμογή

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της επιλογής μιας πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα είναι οι απεριόριστες επιλογές σχεδιασμού. Το Magento διαθέτει πολλά δωρεάν θέματα για να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα θέμα από έναν τρίτο προγραμματιστή. Η ποιότητα των θεμάτων μπορεί να διαφέρει αφού δημιουργούνται από προγραμματιστές από όλο τον κόσμο. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός πραγματικά ελκυστικών επιλογών. Απλώς θυμηθείτε ότι ακόμη και ένα θέμα θα απαιτήσει αρκετή κωδικοποίηση για να οριστικοποιηθεί η βιτρίνα σας.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΤο backend είναι όπου τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακατάστατα. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Θεωρητικά, αυτό είναι καλό. Ωστόσο, δημιουργεί μια πολυσύχναστη και μπερδεμένη διεπαφή. Ακόμα και ένας ειδικός κωδικοποιητής μπορεί να καταλήξει να αισθάνεται συγκλονισμένος από τόσες πολλές επιλογές. Δεν βοηθά ότι ορισμένα από τα μενού και οι λειτουργίες πλοήγησης δεν φαίνεται να έχουν νόημα. Μπορείτε να καταλήξετε να ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο αναζητώντας σελίδες που φαίνονται τυχαία οργανωμένες.
Διαχείριση περιεχομένουΗ προσθήκη απλού κειμένου σελίδας είναι απλή. Ωστόσο, η προσθήκη προϊόντων μπορεί να είναι περίπλοκη. Τα “χαρακτηριστικά” του προϊόντος χωρίζονται σε ομάδες και ο οργανισμός μπορεί γρήγορα να προκαλέσει σύγχυση. Ένας έμπειρος προγραμματιστής ενδέχεται να μην έχει προβλήματα. Αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους υπάρχει μια απότομη καμπύλη μάθησης.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΤο Magento σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε μια κινητή έκδοση του ιστότοπού σας. Και πάλι, αυτό είναι κάτι καλύτερο για έναν ειδικό, αλλά η ικανότητα είναι εκεί. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε διαδικτυακής επιχείρησης.
Πρόσβαση σε CSS και HTMLΤο Magento χρησιμοποιεί αποκλειστικά PHP. Εσείς ή ο προγραμματιστής σας θα πρέπει να είστε άπταιστοι σε αυτήν τη γλώσσα κωδικοποίησης.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Όσον αφορά τη διαχείριση παραγγελιών, δεν υπάρχουν όρια. Το Magento διαθέτει μερικές εξαιρετικές βασικές δυνατότητες. Από εκεί μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές μέσω κωδικοποίησης ή να προσθέσετε πρόσθετα. Κάθε ενότητα του ιστότοπού μας μπορεί να είναι όσο ισχυρή θέλετε.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ενσωμάτωση εφαρμογώνΗ αγορά Magento προσφέρει χιλιάδες εφαρμογές που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στον ιστότοπό σας. Τα εργαλεία αναζήτησης διευκολύνουν τον εντοπισμό των εργαλείων που χρειάζεστε. Επίσης, οι τιμές εμφανίζονται με σαφήνεια και ένα σύστημα αξιολόγησης πέντε αστέρων παρέχει μια γρήγορη ματιά στην ποιότητα της εφαρμογής.
Ενσωμάτωση eBay και AmazonΔεδομένου ότι το Magento ανήκει στο eBay, η ενσωμάτωση είναι ομαλή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εκτενή λίστα επεκτάσεων eBay για να βοηθήσετε στην πώληση των προϊόντων σας. Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο Amazon. Ωστόσο, αυτές οι επεκτάσεις έρχονται με μια τιμή. Να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε μερικές εκατοντάδες δολάρια για να συνεργαστείτε με την Amazon.
Υποστήριξη γλώσσαςΕάν θέλετε να χειριστείτε τις διεθνείς πωλήσεις, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Διαφορετικά πακέτα γλωσσών θα σας επιτρέψουν να παρέχετε μεταφράσεις και εργαλεία γλώσσας. Επιλέξτε από μια ποικιλία δωρεάν και επί πληρωμή επιλογών.
Φιλοξενία, Ασφάλεια και συμμόρφωση με PCIΜε το Magento, είστε υπεύθυνοι για την παροχή φιλοξενίας και ασφάλειας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις Magento είναι αρκετά μεγάλες για να παρέχουν τους διακομιστές τους. Διαφορετικά, θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια υπηρεσία φιλοξενίας. Ίσως το πιο σημαντικό, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας του ιστότοπου. Διαφορετικά, οι πελάτες δεν θα αισθάνονται άνετα να παρέχουν τις ευαίσθητες πληροφορίες τους. Μπορείτε να αγοράσετε ενότητες στην αγορά του Magento. Απλά φροντίστε να αναζητήσετε επεξεργαστές πληρωμών συμβατούς με PCI.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΚαι πάλι, αυτό εξαρτάται από την ατομική σας εγκατάσταση. Κάθε διακομιστής και πάροχος φιλοξενίας έρχεται με διαφορετικούς περιορισμούς. Το Magento είναι πλήρως επεκτάσιμο. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές για να φιλοξενήσετε το κατάστημά σας.
Επεξεργασία πληρωμήςΤο Magento μπορεί να ενσωματωθεί με σχεδόν οποιαδήποτε πύλη πληρωμής. Επιλέξτε από το PayPal, το authorize.net και το 2Checkout. Μπορείτε να συνεργαστείτε με ηγέτες του κλάδου για να παρέχετε αξιόπιστες και αξιόπιστες υπηρεσίες αγοράς.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΤο μεγάλο μέρος του λογισμικού ανοιχτού κώδικα είναι ότι βελτιώνεται συνεχώς. Οι προγραμματιστές δημιουργούν πάντα νέες προσθήκες για την επίλυση προβλημάτων. Είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα βρείτε ένα πρόσθετο που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.
Διαχείριση παραγγελιώνΟ πίνακας διαχειριστή εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες παραγγελίας σας. Δυστυχώς, η παράσταση δεν είναι ακριβώς οπτικά ελκυστική. Αυτό καθιστά δύσκολη την πλοήγηση. Εάν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες, μπορεί να είναι δύσκολο.
Διαχείριση αποθεμάτωνΤα εργαλεία διαχείρισης αποθέματος της Magento είναι αρκετά χρήσιμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους φορολογικούς συντελεστές και να επισημάνετε προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις. Όλα μπορούν να διαμορφωθούν για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
Εγκαταλελειμμένα καροτσάκιαΗ αγορά Magento προσφέρει πολλά εγκαταλελειμμένα πρόσθετα καλαθιών. Μπορείτε εύκολα να βρείτε μια δωρεάν έκδοση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να στείλετε email στους πελάτες που εγκατέλειψαν τα καλάθια τους και να βελτιώσουν τα ποσοστά μετατροπής σας.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΑυτός είναι ένας τομέας όπου θα πρέπει να είστε επιμελής για την προσθήκη των σωστών προσθηκών. Εκτός κουτιού, το Magento δεν προσφέρει καμία προστασία. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια.
Πιστοποίηση βιομηχανίας καρτών πληρωμής (PCI)Ενώ το Magento δεν είναι πιστοποιημένο με PCI, σχεδόν κάθε επεξεργαστής πληρωμών είναι πιστοποιημένος. Είναι απλώς θέμα ολοκλήρωσης του επεξεργαστή που θα λειτουργεί καλύτερα για εσάς και τους πελάτες σας. Οποιοσδήποτε ιστότοπος Magento μπορεί να ενσωματωθεί σε μεγάλους επεξεργαστές ονομάτων.
Δωροεπιταγές, προσφορές και κουπόνιαΔυστυχώς, το Magento CE δεν προσφέρει δωροεπιταγές ή πιστωτικές κάρτες. Αυτές οι δυνατότητες είναι αποκλειστικές στο εταιρικό σχέδιο Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να προσφέρετε κουπόνια στους πελάτες σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό ενδέχεται να απαιτεί την αγορά άλλου πρόσθετου.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΌλες οι ρυθμίσεις φόρου και αποστολής είναι πλήρως προσαρμόσιμες. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρείτε ακριβώς πού να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο αναζητώντας επιλογές προτού βρείτε αυτές που θέλετε.
Παρακολούθηση αποστολώνΤόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα παραγγελίες και πακέτα. Συνεργαστείτε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες και πελάτες θα λάβουν έναν μοναδικό αριθμό παρακολούθησης. Η όλη διαδικασία θα αυτοματοποιηθεί, ώστε να εστιάσετε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.
ΕμπορίαΤα εργαλεία μάρκετινγκ αποτελούν πραγματική δύναμη για το Magento. Μπορείς

 • Στείλτε ενημερωτικά δελτία
 • Δημιουργήστε μετα-ετικέτες
 • Προσαρμογή διευθύνσεων URL
 • Προσθέστε ένα ιστολόγιο
 • Ενσωματώστε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Προωθήστε εύκολα τον ιστότοπό σας
ΑναφοράΤο Magento διαθέτει επίσης πολλά εργαλεία αναφοράς για την παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπού σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε προϊόντα με κορυφαία απόδοση. Αυτό θα βοηθήσει στις προσπάθειες προώθησης. Επίσης, μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς οι πελάτες πλοηγούνται στον ιστότοπό σας και να ερευνήσουν δημοφιλείς όρους αναζήτησης. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, η ενσωμάτωση του Google Analytics είναι τόσο εύκολη όσο η επικόλληση ενός αποσπάσματος κώδικα. Όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που θα θέλατε είναι στα χέρια σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το Magento Community Edition είναι δωρεάν! (περίπου). Ναι, η λήψη του λογισμικού είναι δωρεάν. Από εκεί τα έξοδα αυξάνονται γρήγορα. Η αγορά ενός τομέα είναι εξαιρετικά προσιτή. Ακόμη και υπηρεσίες φιλοξενίας μπορούν να αγοραστούν αρκετά φθηνά. Το πραγματικό κόστος έρχεται με την προσθήκη λειτουργικότητας στον ιστότοπό σας. Ένας επεξεργαστής πληρωμών θα έρθει με μια τιμή. Όπως και οι περισσότερες άλλες προσθήκες. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την τιμή πληρωμής για να διατηρήσετε έναν προγραμματιστή στο προσωπικό. Το κόστος συντήρησης ενός ιστότοπου που υποστηρίζεται από το Magento μπορεί να είναι σημαντικό. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ταιριάζει καλύτερα σε μεσαίες έως μεγάλες εταιρείες. Θα χρειαστεί να έχετε ένα ορισμένο επίπεδο πόρων για να χρησιμοποιήσετε το Magento.

Υποστήριξη πελατών

Όταν πρόκειται για πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, η υποστήριξη μπορεί να είναι περιορισμένη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Magento. Θα είστε μόνοι σας όσον αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να συνεργάζεστε με έναν έμπειρο προγραμματιστή. Απλώς δεν υπάρχουν πολλοί πόροι για κωδικοποιητές εκτός των κοινοτικών φόρουμ. Ωστόσο, ακόμη και αυτά προσφέρουν μόνο περιορισμένη βοήθεια. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, το Magento δεν έχει μια ιδιαίτερα ενεργή κοινότητα.

Εάν κάνετε κάποια αναζήτηση στον ιστότοπό τους, μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό 800 και μια γενική διεύθυνση email. Αυτά όμως είναι περισσότερο για πωλήσεις. Δεν θα μπορείτε να λάβετε άμεση τεχνική υποστήριξη. Συνήθως, οι πλατφόρμες θα παρέχουν τουλάχιστον μια εκτεταμένη βάση γνώσεων ή βιβλιοθήκη σεμιναρίων βίντεο. Και πάλι, αυτό δεν συμβαίνει με το Magento. Να είστε έτοιμοι να κάνετε την επίλυση προβλημάτων χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Ευκολία στη χρήση

Ρύθμιση καταστήματος
Η λήψη του λογισμικού και η επιλογή ενός θέματος είναι εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε έναν τομέα και να επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας. Η προσθήκη ασφάλειας θα είναι μια επιπλέον ανησυχία και κόστος. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια εύκολη εγκατάσταση είναι να προσλάβετε έναν προγραμματιστή με εμπειρία Magento.

Διαχείριση προϊόντων
Το Magento διαθέτει μια εκτενή λίστα χαρακτηριστικών. Ένας έμπειρος προγραμματιστής μπορεί να μεταφέρει αυτές τις τυπικές δυνατότητες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η σωστή κωδικοποίηση μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες σελίδες και οθόνες προϊόντων. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι το backend είναι δύσκολο να περιηγηθείτε. Οι επιλογές είναι πάντα ωραίες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, το Magento προσφέρει τόσα πολλά που μπορεί να αισθάνονται συντριπτικά.

συμπέρασμα

Είναι το Magento CE η σωστή επιλογή για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?
Μπορεί. Ενώ το Magento έχει ισχυρή φήμη και χρησιμοποιείται από εκατοντάδες ή χιλιάδες επιχειρήσεις, δεν είναι για όλους. Εάν έχετε μια μεγάλη επιχείρηση που πουλά χιλιάδες προϊόντα, τότε η Magento παρέχει μια ευέλικτη και επεκτάσιμη επιλογή. Μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας και να προσαρμοστεί πλήρως. Για καθιερωμένες επιχειρήσεις, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Απλώς λάβετε υπόψη ότι αυτό θα απαιτήσει έναν επαγγελματία προγραμματιστή. Το Magento δεν προορίζεται για επιχειρήσεις εκκίνησης με μικρό προϋπολογισμό.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε Magento έναντι των ανταγωνιστών
Είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, επεκτάσιμο και πλήρως προσαρμόσιμο. Θα έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κατάστημα που εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες σας και αναδεικνύει τα προϊόντα σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους περιορισμούς. Το Magento θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας και την επιχείρησή σας όπου θέλετε.

Συγκρίνω

Ματζέντο

93

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me