Αναθεώρηση LiquidWeb 2016


LiquidWeb

Επισκέψου την ιστοσελίδα

94


Βαθμολογία AWA

LiquidWeb

Το Liquid Web προσφέρει διακομιστές που βασίζονται σε Linux και Windows σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, με κοινόχρηστες, VPS, αποκλειστικές και cloud-based επιλογές. Ιδρύθηκε το 1997, αυτή η εταιρεία φιλοξενίας που εδρεύει στο Μίσιγκαν έχει αναπτυχθεί σταθερά και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Inc. 5000, οκτώ συνεχόμενα έτη, από το 2007 έως το 2014. Διαβάστε την κριτική μας στο LiquidWeb παρακάτω

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις
 • 24/7/365 Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Εγγύηση 100% Uptime
 • Εγγύηση δεύτερης τηλεφωνικής κλήσης και ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα

 • Ακριβής τιμολόγηση
 • Έλλειψη μεθόδου FTP με δυνατότητα εγγραφής

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.liquidweb.com
 • Αρχηγείο: Λάνσινγκ, Μίσιγκαν
 • Έτος ίδρυσης: 1997
 • Υπαλλήλους: 450+
 • Πελάτες: 30.000+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Shared, VPS, Dedicated Servers, WordPress Managed Hosting
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Το Liquid Web προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά στοχεύουν σαφώς στην αγορά Dedicated, VPS και Managed hosting. Για τις δυνατότητες που παρέχονται από την προσφερόμενη τιμολόγηση, το Liquid Web είναι μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές που διατίθενται για επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Τα άτομα μόλις ξεκινούν, ή κάποιος θέλει ένα προσωπικό blog, μπορεί να βρει το Liquid Web ακριβό σε σύγκριση με τις εναλλακτικές. Ωστόσο, για όσους βρίσκουν αξιοπιστία, ασφάλεια και εξαιρετική υποστήριξη είναι απαραίτητο, το Liquid Web είναι ένα από τα καλύτερα.

Με 4 κοινόχρηστα πακέτα, 10 πακέτα VPS και 6 αποκλειστικά πακέτα διακομιστών – συν προσαρμοσμένα πακέτα – το Liquid Web προσφέρει επεκτασιμότητα για ανάπτυξη καθώς αυξάνεται η ανάγκη της επιχείρησής σας.

Η αποθήκευση σε προγράμματα Liquid Web βασίζεται σε SSD για ταχύτερη απόκριση και αξιοπιστία. Για γιγαντιαίους ιστότοπους, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για εξισορρόπηση φορτίου για τη διάδοση της κίνησης σε πολλούς διακομιστές με μηνιαία χρέωση.

Τα περισσότερα προγράμματα Liquid Web προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, με τα επαγγελματικά και ημι-αφιερωμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρουν πέντε δωρεάν ονόματα τομέα και αποκλειστικά IP. Τα κοινόχρηστα σχέδια προσφέρουν cPanel, απεριόριστους λογαριασμούς email, SSH και νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Τα προγράμματα VPS αναβαθμίζονται ή υποβαθμίζονται εύκολα και προσφέρουν απεριόριστο εύρος εισερχόμενου εύρους ζώνης και 5 TB εξερχόμενου εύρους ζώνης. RAID με προστασία SSD και ημερήσια χρέωση – που σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για ό, τι χρησιμοποιείτε.

Τα ειδικά σχέδια είναι διαθέσιμα σε Linux ή Windows και έχουν επιλογές διακομιστή επεξεργαστή μονής, διπλής ή τετραπλής.

Εφαρμόστηκε στα τέλη του 2015, η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress στο Liquid Web έγινε γρήγορα μια κορυφαία επιλογή για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων WordPress. Υπάρχουν έξι διαφορετικά σχέδια Managed WordPress που ξεκινούν από έως και 10 ιστότοπους έως και 200 ​​ιστότοπους και παρέχουν αποθήκευση SSD 100 GB έως 1 TB.

Με πλήρως διαχειριζόμενο VPS με απεριόριστους επισκέπτες, υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων, SSL, υποστήριξη 24/7 και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, το Liquid Web έχει το σχέδιο να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με την ελεύθερη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας WordPress από άλλους κεντρικούς υπολογιστές και την εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ, η εγκατάσταση στο Liquid Web είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται.

Το Liquid Web διαθέτει επίσης επιλογές μεταπωλητή όπου χειρίζεστε τη χρέωση στους πελάτες σας. λύσεις επιλογές συνεργατών όπου το Liquid Web χειρίζεται τη χρέωση και λαμβάνετε μηνιαία προμήθεια. και ένα πρόγραμμα παραπομπής με καλύτερες από τις μέσες προμήθειες μίας χρήσης.

Το Liquid Web αναφέρει συγκεκριμένα τη φιλοξενία συμμόρφωσης HIPPA στον ιστότοπό τους. Με ασφαλή κέντρα δεδομένων που παρακολουθούνται 24/7/365, Τείχη προστασίας Cisco, εφεδρική ισχύς, εργαζόμενους με πλήρη έλεγχο, φυσικά κλειδωμένα γραφεία και συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μια τοποθεσία εκτός ιστότοπου, το Liquid Web έχει δύο ξεχωριστές διαμορφώσεις, έναν διακομιστή και πολλούς διακομιστές, για πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις HIPAA.

Το Liquid Web προσφέρει μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών – μείον τυχόν έξοδα που σχετίζονται με πρόσθετα προϊόντα ή καταχωρήσεις τομέα. Η δωρεάν εγγραφή τομέα προορίζεται μόνο για φιλοξενία στο Liquid Web. Δεν θα σας επιστραφεί αυτή η χρέωση, αλλά θα μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Το Liquid Web έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο παρελθόν για την εξυπηρέτηση πελατών και τη Διαχείριση φιλοξενίας. Αν και είναι πιθανό να βρεθούν αρνητικές κριτικές από πελάτες, είναι σπάνιο, και συνολικά η εταιρεία παίρνει πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους πελάτες. Ένας άλλος τρόπος για να κρίνετε την απόδοση είναι στη λίστα πελατών.

Το Liquid Web είναι αξιόπιστο ως η λύση φιλοξενίας για MTV, Ducati, FedEx, BOSE, American Airlines, National Geographic και πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες.

Με τις τιμές του, το Liquid Web δεν θα συγχέεται με μια εταιρεία φιλοξενίας σε επίπεδο προϋπολογισμού, αλλά προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές με λειτουργίες κορυφαίου επιπέδου. Για όσους δεν μπορούν να συμβιβαστούν στην εξυπηρέτηση πελατών, την αξιοπιστία, το χρόνο λειτουργίας και την ασφάλεια, το Liquid Web είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που πρέπει να εξετάσει.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 24/7/365 Υποστήριξη πελατών
 • Συμβατό με HIPAA
 • Επιχειρηματική τάξη
 • Πλήρης υποστήριξη πίνακα ελέγχου
 • Προστασία από ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Βελτιώσεις ασφαλείας
 • Αποκατάστασης καταστροφών
 • CloudLinux
 • Ειδοποιήσεις παρακολούθησης επιπέδου συστήματος
 • Διακομιστές παιχνιδιών
 • Πλήρως διαχειριζόμενη υποδομή δικτύου
 • Πλήρως διαχειριζόμενο υλικό

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο LiquidWeb

Υπηρεσίες φιλοξενίας Ποιο είναι το κουτσομπολιό από τους ειδικούς για το LiquidWeb; Είναι η εξυπηρέτηση πελατών τους πραγματικά «ηρωική» όπως υποτίθεται ότι είναι; Όλα τα σημάδια δείχνουν ναι. Το LiquidWeb παίρνει ένα εξαιρετικό πακέτο από τους ειδικούς με σταθερά 4+ αστέρια στα πέντε.

Ακολουθούν οι βασικές επιλογές από γνώμες εμπειρογνωμόνων:

 • Η ηρωική υποστήριξη είναι στην πραγματικότητα επαρκής περιγραφή της εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας!
 • Υπέροχο χρόνο λειτουργίας και επιλύουν τα προβλήματα του διακομιστή πολύ γρήγορα
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών ασφαλείας με τείχη προστασίας, προστασία από κακόβουλα προγράμματα, VPNS κ.λπ..
 • Φανταστικές επιλογές διακομιστή για πελάτες, με πολλά πρόσθετα για την πλήρη προσαρμογή του πακέτου σας
 • Η επιλογή εικονικού ιδιωτικού διακομιστή είναι μια άλλη ισχυρή επιλογή, η οποία διατίθεται με μικρότερο κόστος
 • Η λύση Managed WordPress λειτουργεί καλά τόσο για επαγγελματικές όσο και για προσωπικές σελίδες
 • Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου για διαχείριση
 • Μπορεί να είναι ακριβό για ορισμένους χρήστες

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το LiquidWeb είναι μια φανταστική λύση φιλοξενίας για επιχειρήσεις που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και χρόνο λειτουργίας, παράλληλα με την κορυφαία ποιότητα VPS, η φιλοξενία LiquidWeb φτάνει στην κορυφή των κριτικών τους.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο LiquidWeb

Η συνομιλία μεταξύ των πελατών της LiquidWeb φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον πολύ θετική: οι πελάτες εμπιστεύονται πολύ τις υπηρεσίες που παρέχουν και το πιο σημαντικό μπορούν να βασίζονται σε αυτές. Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία σχόλια των χρηστών:

 • Εξαιρετικοί χρόνοι απόκρισης από την εξυπηρέτηση πελατών Κάτω από 1 λεπτό απαντήσεις από την ομάδα τεχνολογίας; Ναι, το LiquidWeb το προσφέρει. Το κέντρο τους βασίζεται στις ΗΠΑ αντί για υπεράκτια.
 • Υπέροχο χρόνο λειτουργίας Οι πελάτες λένε ότι ο χρόνος λειτουργίας του LiquidWeb είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας φιλοξενίας.
 • Ικανότητα χειρισμού σύνθετων τεχνικών ερωτημάτων Αυτό ίσως επίσης μιλά για το γεγονός ότι η εταιρεία δεν προσφέρει υπεράκτια υποστήριξη πελατών. Οι τεχνικές ερωτήσεις κλιμακώνονται γρήγορα και ανάλογα με την περίπτωση.
 • Ασφαλής πλατφόρμα Τοποθετείτε τα δεδομένα σας σε ικανά χέρια.

LiquidWeb: Αρνητικές κριτικές και παράπονα για τους καταναλωτές

Αν και υπάρχουν κυρίως θετικές κριτικές από τους πελάτες σχετικά με τις υπηρεσίες της LiquidWeb, εδώ είναι μερικά από τα σημεία που επιδείνωσαν μερικούς ανθρώπους.

  • Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι ανομοιογενής Φαίνεται ότι μερικοί πελάτες αντιμετώπισαν πρόσφατα λιγότερους από τους αρμόδιους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, αν και αυτό φαίνεται να είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.
  • Η τιμολόγηση είναι λίγο υψηλή αν εκτελείτε έναν προσωπικό ιστότοπο Παρόλο που η τιμολόγηση μπορεί να είναι υψηλή αν εκτελείτε έναν προσωπικό ιστότοπο (ίσως κοιτάξετε αλλού), ταιριάζει καλά στις επιχειρήσεις. Η λύση Managed WordPress μπορεί να είναι κατάλληλη για προσωπικές σελίδες.

Αξιοπιστία & Ώρα

Για VPS και διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας, το Liquid Web εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας και λειτουργίας δικτύου ή πιστώνεστε δέκα φορές το χρόνο διακοπής λειτουργίας ή διακοπής ρεύματος. Για αποκλειστικούς διακομιστές, εάν πρέπει να αντικατασταθεί ελαττωματικό υλικό, η επιδιόρθωση θα γίνει εντός 30 λεπτών ή θα πιστώσετε δέκα φορές το ποσό του επιπλέον χρόνου.

Το Liquid Web διαθέτει τρία εξ ολοκλήρου ιδιοκτησιακά και επιτόπου στεγασμένα κέντρα δεδομένων στο Μίσιγκαν, και ένα παρόμοιο κέντρο δεδομένων στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το οποίο τους παρέχει πλεονασμό για αξιόπιστη εξυπηρέτηση και αποκατάσταση καταστροφών. Οι διακομιστές παρακολουθούνται όλο το 24ωρο από το προσωπικό του ξενοδοχείου για να παρακολουθούν τα θέματα και να διορθώνουν τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Τα κέντρα δεδομένων έχουν τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα και η ισχύς και το AC είναι πλεονάζοντα με αντίγραφα ασφαλείας UPS και diesel. Προσφορές Liquid Web περιηγήσεις βίντεο στον ιστότοπό τους των κέντρων δεδομένων.

Οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο από τον πίνακα ελέγχου που παρέχει το σχέδιο. Οι διαχειριζόμενοι διακομιστές δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ. Το Liquid Web έχει αυτό που ονομάζει “Guardian Backup”, το οποίο παρέχει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μια τοποθεσία εκτός ιστότοπου με επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ας δούμε πιο κοντά τις χρήσιμες λειτουργίες και τα εργαλεία που παρέχει το Just Host.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΤο δημοφιλές cPanel παρέχεται για τα περισσότερα από τα σχέδια και το Plesk είναι διαθέσιμο για τα προγράμματα διακομιστή αποκλειστικά για Windows. Η υποστήριξη WordPress Multisite συνοδεύεται από όλα τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress, έτσι ώστε οι ιστότοποί σας WordPress να μπορούν να διαχειρίζονται από ένα ταμπλό.
Χώρος στο δισκοΔιαφέρει, ανάλογα με το πρόγραμμα και τον τύπο φιλοξενίας.

 • Shared – Standard 5 GB, Webmaster 20 GB, Professional 40 GB, ημι-αφιερωμένη αποθήκευση SSD 40 GB.
 • VPS – Από 50 GB έως 1,8 TB ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που επιλέξατε.
 • Dedicated – 250 GB RAID Protected SSD primer drive, 1 TB SATA backup drive
 • Διαχειριζόμενο WordPress – αποθήκευση SSD 100 GB σε πάνω από 1 TB.
εύρος ζώνηςΓια κοινή χρήση φιλοξενίας, το εύρος ζώνης κυμαίνεται από 240 GB έως 640 GB. Το διαχειριζόμενο WordPress σχεδιάζει να επιτρέπει απεριόριστους επισκέπτες. Για αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία VPS, το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο για εισερχόμενα και 5 TB για εξερχόμενο εύρος ζώνης ανά μήνα.
Υποστήριξη βάσης δεδομένωνΥποστήριξη Liquid Web (ανάλογα με το σχέδιο) Percona, MySQL, Microsoft SQL, Cassandra, Hadoop και ScaleArc.
Δωρεάν τομέαςΗ κοινόχρηστη φιλοξενία συνοδεύεται από 2 έως 5 δωρεάν ονόματα τομέα, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξατε. Όλα εκτός από το μικρότερο πρόγραμμα VPS παρέχει μία δωρεάν εγγραφή τομέα.
Πολλαπλοί τομείςΕπιτρέπονται πολλαπλοί τομείς. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress επιτρέπει έως και 10 ιστότοπους στο χαμηλότερο πακέτο έως και 200 ​​ιστότοπους με το πρόγραμμα Enterprise.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΤο Liquid Web προσφέρει το Guardian Backup, το οποίο κάνει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου με επιπλέον μηνιαία χρέωση. Τα χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργήθηκαν από τον χρήστη είναι δυνατά μέσω του πίνακα ελέγχου και τα σχέδια Managed WordPress έχουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.
Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικΔιατίθενται εφαρμογές εγκατάστασης Softaculous και Fantastico με ένα κλικ.
Λογαριασμοί emailΤο Liquid Web παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς email.
Ασφάλεια φιλοξενίαςΤο Liquid Web παρέχει SSH και κοινόχρηστο SSL δωρεάν (για ένα χρόνο στα περισσότερα σχέδια). Τα κέντρα δεδομένων παρακολουθούνται με προσωπικό 24/7. Για αυτοδιαχειριζόμενα σχέδια, αποστέλλονται ειδοποιήσεις μέσω email. Για τα προγράμματα Core και Fully Managed, οι ειδοποιήσεις αποκρίνονται αυτόματα εντός 10 λεπτών. Υπάρχουν επιλογές συμβατές με το HIPPA που μπορείτε να κανονίσετε με το Liquid Web. Η προστασία DDoS παρέχεται με επιπλέον μηνιαία χρέωση.
Προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ανεπιθύμητα μηνύματαΗ προστασία του τείχους προστασίας και τα βασικά ανεπιθύμητα μηνύματα και anti-virus είναι σε όλους τους λογαριασμούς μέσω του ServerSecure. Επιπλέον μέτρα ασφαλείας και σκλήρυνση διακομιστή είναι διαθέσιμα στο ServerSecurePLUS με επιπλέον μηνιαία χρέωση. Για επιπλέον προστασία μέσω email, το MailSecure, η προηγμένη σουίτα προστασίας από ανεπιθύμητα και κακόβουλα προγράμματα, διατίθεται με επιπλέον $ 1 ανά τομέα.
Καλάθια αγορώνΤο Liquid Web υποστηρίζει μερικά δημοφιλή καλάθια αγορών, όπως το Agora, το Cube Cart, το Zen Cart και άλλα. Μπορείτε να εισαγάγετε και να εγκαταστήσετε καλάθια αγορών από προμηθευτές που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα μέσω της Softaculous ή της Fantastico.
Υποστήριξη γλωσσών προγραμματισμούΤο Liquid Web υποστηρίζει τις συμβατικές γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Perl, Python, Javascript, C ++ και Ruby.
Στατιστικά ιστότοπουΤα AWStats και Webalizer είναι δύο κοινά εργαλεία παρακολούθησης και παρέχονται μέσω CPanel. Άλλα εργαλεία παρακολούθησης όπως το Google Analytics μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε ιστότοπους.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά και εργαλείαΓια 10 $ το μήνα, το Nessus Scanner σαρώνει έως και 10 IP για τρωτά σημεία και κακόβουλο λογισμικό και εκδίδει αναφορές. Το Liquid Web συνεργάζεται με την Akamai για να παρέχει CDN σε μηνιαία τιμή με βάση το εύρος ζώνης. Τα προγράμματα Storm VPS προσφέρουν επιλογές VPN με επιπλέον χρέωση.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση φιλοξενίας αλλάζει συχνά μέσω προωθήσεων και ανταγωνισμού. Οι τιμές που αναφέρονται εδώ βασίζονται σε ό, τι υπάρχει στον ιστότοπο Liquid Web κατά τη στιγμή αυτού του άρθρου.

Το Liquid Web παρέχει Κοινή φιλοξενία αν και αυτό δεν είναι το βασικό τους επίκεντρο. Τα προγράμματα είναι σχετικά περιορισμένα και τιμολογούνται υψηλότερα από πολλά κοινά προγράμματα από άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας από το Liquid Web.

ο Πρότυπο προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD 5 GB, εύρος ζώνης 240 GB και δύο δωρεάν ονόματα τομέα για 14,95 $ ανά μήνα.

ο Webmaster παρέχει χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB, εύρος ζώνης 400 GB και τρία δωρεάν ονόματα τομέα για 19,95 $ ανά μήνα.

ο Επαγγελματίας περιλαμβάνει αποκλειστική IP, αποθήκευση SSD 40 GB, εύρος ζώνης 640 GB και πέντε δωρεάν ονόματα τομέα για 24,95 $ ανά μήνα.

ο Ημι-αφιερωμένο Το πακέτο προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD 40 GB, εύρος ζώνης 640 GB, αποκλειστική IP και πέντε δωρεάν ονόματα τομέα για 40 $ ανά μήνα.

Προστέθηκε μόλις πέρυσι, διαχειριζόμενο WordPress είναι μια νέα προσθήκη στη σύνθεση Liquid Web. Υπάρχουν έξι διαχειριζόμενα σχέδια WordPress. Όλα τα σχέδια παρέχουν απεριόριστους επισκέπτες και δωρεάν SSL. Οι διαφορές είναι στο μέγεθος του χώρου αποθήκευσης SSD (100 GB έως 1 TB) και στον αριθμό των επιτρεπόμενων ιστότοπων.

 • Το Προσωπικό ισχύει για έως και 10 ιστότοπους και 100 GB αποθηκευτικού χώρου για 89 $ ανά μήνα.
 • Το Professional διαθέτει έως και 20 ιστότοπους και 150 GB αποθηκευτικού χώρου για 149 $ ανά μήνα.
 • Η εταιρεία επιτρέπει έως 40 ιστότοπους και 300 GB αποθηκευτικού χώρου για 229 $ ανά μήνα.
 • Το Agency Plus προορίζεται για 80 ιστότοπους και 600 GB αποθηκευτικού χώρου για 395 $.
 • Το Commerce επιτρέπει έως 160 ιστότοπους και 400 GB αποθηκευτικού χώρου για 445 $ ανά μήνα.
 • Το εταιρικό πρόγραμμα επιτρέπει έως και 200 ​​ιστότοπους και 1 TB και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, η οποία είναι προσαρμοσμένη στις τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, στη Διαχείριση φιλοξενίας WordPress, η κύρια εστίαση του Liquid Web είναι η διαχειριζόμενη φιλοξενία μέσω αποκλειστικοί διακομιστές και προγράμματα VPS. Για όσους χρειάζονται αποκλειστικούς διακομιστές, υπάρχουν μερικές επιλογές με δυνατότητα διαμόρφωσης.

Επιλέξτε από έναν ενιαίο 4-πυρήνα ξεκινώντας από 199 $ ανά μήνα, ένας-6 πυρήνας ξεκινώντας από $ 289 ανά μήνα, διπλός 6-πυρήνας ξεκινώντας από $ 349 ανά μήνα, διπλός 10-πυρήνας ξεκινώντας από $ 540 ανά μήνα, διπλός 12-πυρήνας ξεκινώντας από $ 899 ανά μήνα μήνα ή διπλός 14 πυρήνων ξεκινώντας από 1099 $ το μήνα.

Έχετε τις επιλογές για να διαμορφώσετε περισσότερη μνήμη RAM, περισσότερο χώρο αποθήκευσης, Guardian Backup, Λειτουργικό σύστημα, εύρος ζώνης και άλλα, για πρόσθετες χρεώσεις από την αρχική τιμή.

Υπάρχουν 10 διαθέσιμα προγράμματα VPS που διαφέρουν ανάλογα με τη μνήμη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο. Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι 1 GB Ram και 50 GB αποθηκευτικού χώρου για 50 $ ανά μήνα. Τα επόμενα εννέα πακέτα παρέχουν δωρεάν SSL και δωρεάν εγγραφή τομέα και ξεκινούν από 2 GB μνήμης RAM και 100 GB αποθήκευσης SSD για 79 $ ανά μήνα και φτάνουν τα 512 GB μνήμης RAM και 1,8 TB αποθήκευσης SSD για $ 2010 ανά μήνα.

Cloud VPS και αποκλειστικοί διακομιστές διατίθενται μέσω της πλατφόρμας Storm και τιμολογούνται ανά ημέρα, ξεκινώντας από 1,64 $ ανά ημέρα για VPS και 3,62 $ ανά ημέρα για αποκλειστικούς διακομιστές.

Υποστήριξη πελατών

Το Liquid Web είναι δικαιολογημένα υπερήφανο για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Εγγυούνται μια αρχική απόκριση 59 δευτερολέπτων για τηλεφωνικές κλήσεις, μια απάντηση 30 λεπτών σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία βοήθειας και μια αρχική απάντηση 59 δευτερολέπτων σε ζωντανή συνομιλία. Παρακολουθείται συνεχώς και τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία δημοσιεύονται στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας Liquid.

Διαθέτουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συζήτηση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι περισσότερες κριτικές πελατών λάμπουν για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τους τεχνικούς. Η υποστήριξη είναι επιτόπου και στις τέσσερις τοποθεσίες κέντρων δεδομένων των ΗΠΑ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Liquid Web τηλεφωνικά στο 800-580-4885 ή διεθνώς στο 1-517-322-0434. Μπορείτε να βρείτε email για υποστήριξη και χρέωση, καθώς και ζωντανή συνομιλία στο Liquid Web’s σελίδα επαφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε [email protected].

Η σελίδα επικοινωνίας έχει επίσης την εταιρική διεύθυνση στο Lansing, Michigan, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για το Media Relations. Το Liquid Web παρέχει επίσης σε βάθος βάση γνώσεων να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει μαθήματα. Υπάρχει επίσης ένα ιστολόγιο που φαίνεται να δημοσιεύεται τακτικά.

Ευκολία στη χρήση

Το Liquid Web επικεντρώνεται στο να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς. Υπερέχουν στη διαχειριζόμενη φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι εστιάζετε στον πυρήνα της επιχείρησής σας και αφήνετε την τεχνική πλευρά των πραγμάτων να χειριστεί τους περισσότερους από 400 υπαλλήλους Liquid Web. Η εγκατάσταση με ένα κλικ μέσω των Fantastico και Softaculous κάνει την προσθήκη εφαρμογών ένα αεράκι.

συμπέρασμα

Υπάρχουν σίγουρα φθηνότερες επιλογές φιλοξενίας. Ωστόσο, λίγοι οικοδεσπότες προσφέρουν το βαθμό Διαχειριζόμενης φιλοξενίας και λειτουργιών που κάνει το Liquid Web στο σημείο τιμής τους. Το Liquid Web απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που χρειάζεται ασφάλεια, αξιοπιστία και επεκτασιμότητα σε λογική τιμή. Οι κυνηγοί ευκαιρίας πρέπει να κοιτάζουν αλλού.

Οι περισσότεροι πελάτες θεώρησαν ότι η αστρική υποστήριξη, το ικανό προσωπικό, τα κέντρα δεδομένων που ανήκουν εξ ολοκλήρου και διαχειρίζονται και το 100% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας αξίζουν τα επιπλέον δολάρια.

Συγκρίνω

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me