Αναθεώρηση LemonStand 2016


Λεμόνι

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.2


Βαθμολογία AWA

Λεμόνι

Το LemonStand κυκλοφόρησε το 2010. Αλλά η τρέχουσα έκδοση είναι ριζικά διαφορετική από το αρχικό προϊόν. Ξεκίνησε ως σχετικά ακριβό λογισμικό με δυνατότητα λήψης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε ένα καλάθι αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται στον ιστό και στοχεύει επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ταχεία ανάπτυξη. Είναι τώρα μια προσιτή επιλογή για όσους χρειάζονται μια επεκτάσιμη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαβάστε την κριτική μας LemonStand παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη ενσωμάτωση
 • Απεριόριστες επιλογές προϊόντων
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Ευέλικτες κατηγορίες

Μειονεκτήματα

 • Ακριβής τιμολόγηση
 • Δεν είναι κατάλληλο για μικροσκοπικά καταστήματα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.LemonStand.com
 • Αρχηγείο: Scottsdale, ΑΖ
 • Έτος ίδρυσης: 2005
 • Υπαλλήλους: 50-100
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 2.000.000+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Κοινόχρηστο, VPS και
 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Δωρεάν δοκιμή: Μη διαθέσιμος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Το πιο σημαντικό, το LemonStand δεν προορίζεται για αρχάριους. Ενώ ένας αρχάριος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα κατάστημα, χρειάζεται τεχνικές γνώσεις και εμπειρία κωδικοποίησης για την προσαρμογή ενός ιστότοπου. Για ορισμένες εταιρείες, αυτό σημαίνει την πρόσληψη ενός προγραμματιστή για τη δημιουργία κώδικα. Εάν η επιχείρησή σας μπορεί να επενδύσει σε έναν επαγγελματία προγραμματιστή και δεν έχετε χρόνο να χειριστείτε τη σχεδίαση ιστότοπου, τότε το LemonStand είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έρχεται με μια πλήρη γκάμα επιλογών προσαρμογής. Αυτό από μόνο του το καθιστά αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες πλατφόρμες καλαθιών αγορών στην αγορά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Ένα ανοιχτό API για έναν πλήρως προσαρμόσιμο ιστότοπο
 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγής
 • Πλήρως επεκτάσιμο για ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
 • Απεριόριστα προϊόντα για όλα τα προγράμματα τιμολόγησης
 • Προσαρμοσμένο SSL
 • SEO και εργαλεία μάρκετινγκ

Στοχευμένο κοινό του LemonStand

Σε σύγκριση με άλλα διαθέσιμα καλάθια αγορών, το LemonStand διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε. Είναι μοναδικό στο ότι επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στην κωδικοποίηση λογισμικού. Μπορείτε να ενσωματώσετε πρακτικά μια εφαρμογή στην αγορά ή το σχεδιασμό και μια προσαρμοσμένη εφαρμογή. Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την προσαρμογή. Επίσης, το LemonStand έχει αναπτυχθεί για να προσαρμόζεται γρήγορα και να μεγαλώνει καθώς επεκτείνεται η εταιρεία σας. Η απαράμιλλη επεκτασιμότητα του το καθιστά έτοιμο να χειριστεί την ταχεία ανάπτυξη.

Τεχνικοί περιορισμοί

Το LemonStand είναι ένα πλήρως φιλοξενούμενο πρόγραμμα SaaS, το οποίο απαιτεί τη λειτουργία του διαδικτύου. Η πλατφόρμα λειτουργεί καλύτερα με μια γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο και το πιο πρόσφατο ενημερωμένο λογισμικό. Για οποιαδήποτε σύγχρονη επιχείρηση, αυτές οι απαιτήσεις δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα.

Ακύρωση του λογαριασμού σας

Όλα τα προγράμματα είναι διαθέσιμα με σύμβαση από μήνα σε μήνα. Είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να κλειδωθείτε σε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο.

Η φήμη του LemonStand

Τώρα που το LemonStand έχει αλλάξει σε μια έκδοση που βασίζεται σε σύννεφο, οι άνθρωποι επιστρέφουν για μια δεύτερη ματιά. Η απάντηση στις αλλαγές ήταν εξαιρετικά θετική. Έχουν μεγάλη φήμη ότι καθιστούν την ασφάλεια κορυφαία προτεραιότητα και προσθέτουν συνεχώς νέες δυνατότητες. Φαίνεται ότι το LemonStand θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του.

Βραβεία

Παρόλο που το LemonStand δεν έχει λάβει αξιοσημείωτα βραβεία, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει επιχειρήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου LemonStand?

Το LemonStand θα μπορεί να συμβαδίσει με την ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας και να προσφέρει μια πλήρως επεκτάσιμη πλατφόρμα. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε κάθε λεπτομέρεια του ιστότοπού σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Κατάσταση προσαρμοσμένης παραγγελίας
 • Προσαρμογή σχεδίασης
 • Αυτοματοποιημένα email
 • Site Wide SSL
 • Προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL
 • Φιλικό προς κινητά
 • Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής
 • Ενσωμάτωση Bitcoin
 • Αποκριτικά θέματα
 • Ενσωμάτωση ShipStation
 • Μία σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς
 • Εργαλείο προγραμματιστή LemonSync

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο LemonStand

eCommerce Plateform Φαίνεται ότι οι ειδικοί εξακολουθούν να είναι λίγο δύσπιστοι και διστακτικοί να συσσωρεύουν πολλούς επαίνους στο LemonStand. Οι κριτικοί εκτιμούν το γενικό σχεδιασμό και τη διεπαφή διαχειριστή, αλλά βρίσκουν σύγχυση μεμονωμένων χαρακτηριστικών. Η προσθήκη προϊόντων, ο καθορισμός φορολογικών συντελεστών και η ολοκλήρωση καθημερινών εργασιών περιλαμβάνουν τόσες πολλές επιλογές που μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλοι.

Αρκετοί ειδικοί έδειξαν επίσης γρήγορα ότι το LemonStand έρχεται μόνο με περίπου δώδεκα δωρεάν πρότυπα και δεν διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop. Ενώ αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, το LemonStand δεν χρεώνεται ως πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για αρχάριους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το LemonStand απαιτεί ένα ορισμένο ποσό γνώσεων κωδικοποίησης. Αυτό το βοηθά να είναι μια από τις πιο επεκτάσιμες επιλογές στην αγορά, αλλά επίσης σημαίνει ότι δεν προορίζεται απαραίτητα για όλους.

Μεταξύ εμπειρογνωμόνων που εξέτασαν το LemonStand από τη σκοπιά του προβλεπόμενου κοινού, οι κριτικές ήταν πιο λαμπερές. Όσον αφορά την επεκτασιμότητα, το LemonStand είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το LemonStand είναι πλήρως ικανό να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας και να σας μεταφέρει από μια μικρή εκκίνηση σε έναν διεθνή ηγέτη. Ορισμένοι ειδικοί προβλέπουν ότι το LemonStand θα γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή μόλις χάσουν την παλιά τους φήμη και ενισχύσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών

Και πάλι, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί ακόμη και όταν πρόκειται για θετικές εμπειρίες χρηστών. Μια γρήγορη ματιά στον ιστότοπο LemonStand διαθέτει μια εκτενή λίστα αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα. Οι Zippo, Bose και Sweet Maria χρησιμοποιούν το LemonStand για να τροφοδοτούν τους ιστότοπούς τους. Ενώ πρέπει πάντα να παίρνετε οποιοδήποτε υλικό προώθησης με έναν κόκκο αλατιού, αυτό δείχνει ότι το LemonStand είναι επεκτάσιμο και ικανό να χειριστεί μεγάλες επιχειρήσεις.

Ένα άλλο προφανές πλεονέκτημα του LemonStand είναι ότι είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Εάν γνωρίζετε HTML ή έχετε τους πόρους για να προσλάβετε έναν σχεδιαστή Ιστού, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και ελκυστική βιτρίνα που θα είστε περήφανοι να εμφανίσετε.

Και ενώ οι καταναλωτές μπορεί να επιβραδύνουν να κυκλοφορούν με τη νέα έκδοση του LemonStand, είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες που προσφέρει μια απόκριση σχεδίασης. Αυτό το χαρακτηριστικό από μόνο του το αξίζει μια δεύτερη ματιά.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών

Με κάθε ειλικρίνεια, δεν υπάρχει πολλή συνομιλία στον ιστό για το LemonStand. Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει σε μια μάλλον θλιβερή διάθεση που συνέβη το 2010. Εκείνη την εποχή, ήταν ένα ακριβό, βασισμένο σε άδεια λογισμικό, που ήταν γεμάτο δυσλειτουργίες. Από τότε έχει εξελιχθεί σε μια πιο κοινή διαδικτυακή λύση που περιλαμβάνει ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής.

Φαίνεται ότι πολλές από τις αρνητικές διαδικτυακές κριτικές από τους καταναλωτές αναφέρονται στην αρχική έκδοση του προγράμματος. Αυτό σίγουρα μπορεί να δώσει τη λανθασμένη εντύπωση που πιθανώς εμπόδισε την ανάπτυξη.

Τα καλά νέα είναι ότι οι προγραμματιστές έπιασαν αρκετά γρήγορα αυτό που ήθελαν οι πελάτες από μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλαξαν το μοντέλο τους. Ίσως η μεγαλύτερη τρέχουσα καταγγελία είναι ότι το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση ροής. Μπορείτε να περιμένετε μεγάλα πράγματα από το LemonStand. ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο υπομονετικός.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Αυτή τη στιγμή, Το LemonStand προσφέρει δέκα δωρεάν θέματα. Κάθε θέμα μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο και τα χρώματα της επωνυμίας σας. Η πραγματοποίηση αυτών των μικρών αλλαγών είναι σχετικά εύκολη. Ωστόσο, η υπέρβαση των βασικών τροποποιήσεων απαιτεί τη βοήθεια ενός προγραμματιστή. Τα καλά νέα είναι ότι τα δωρεάν θέματα είναι πολύ μοντέρνα και ελκυστικά. Θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια βιτρίνα μέσα σε λίγα λεπτά. Επίσης, κάθε δωρεάν θέμα προορίζεται να σας βοηθήσει να επισημάνετε διαφορετικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Το LemonStand παραλείπει την επιλογή θέματος premium και συνεχίζει να εργάζεται με έναν σχεδιαστή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε το ανοιχτό API και τους πλήρως προσαρμόσιμους ιστότοπους. Άλλες επιλογές σχεδίασης περιλαμβάνουν:

 • Αγορά υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων LemonStand
 • Πρόσληψη εγκεκριμένων σχεδιαστών από το LemonStand
 • Πρόσληψη του σχεδιαστή σας.

Σε κάθε περίπτωση, λάβετε υπόψη ότι αυτό θα είναι σημαντικό κόστος. Η πρόσληψη προγραμματιστή δεν είναι μια προσιτή επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπου

Ο πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε HTML και CSS για να κάνετε αλλαγές στην κωδικοποίηση. Το backend είναι παρόμοιο με το WordPress, αλλά, ακόμη περισσότερο, φιλικό προς τον χρήστη. Μεγάλα κουμπιά και εικονίδια σάς βοηθούν να μετακινηθείτε μεταξύ καρτελών. Η προσθήκη προϊόντων και περιεχομένου διαρκεί λίγα λεπτά από την εισαγωγή δεδομένων. Υπάρχει ακόμη και ένας γρήγορος σύνδεσμος που σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή αμέσως μεταξύ του frontend και του backend. Τα πράγματα δεν αρχίζουν να περιπλέκονται έως ότου θέλετε να κάνετε προσαρμοσμένες αλλαγές.

Δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Κάθε θέμα είναι φιλικό προς κινητά και πλήρως ανταποκρινόμενο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία ξεχωριστού ιστότοπου για κινητά. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αγορές από οποιαδήποτε συσκευή. Ο ιστότοπός σας θα φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους.

Κοινωνική ενσωμάτωση

Είναι πολύ εύκολο να συγχρονίσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον νέο σας ιστότοπο. Το LemonStand έρχεται έτοιμο με πολλά εργαλεία μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες σχεδιασμού του LemonStand, επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία. Θα σας συνδέσουν με έναν σχεδιαστή και θα σας παράσχουν μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΗ χρήση ενός δωρεάν θέματος για τη ρύθμιση του καταστήματός σας δεν θα ήταν πιο εύκολη. Μπορείτε να ξεκινήσετε σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου καταστήματος μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα. Απαιτεί τεχνικές και κωδικοποιητικές γνώσεις.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΠροσθέστε όσα προϊόντα θέλετε. Απολαύστε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης με κάθε πακέτο τιμολόγησης.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΤο LemonStand έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με οποιοδήποτε πρόσθετο στην αγορά. Δεν υπάρχουν όρια στο πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Απολαύστε πρόσβαση σε μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της αγοράς.
Διαχείριση παραγγελιώνΕφαρμόστε οποιαδήποτε δυνατότητα διαχείρισης παραγγελιών. Ακόμη και αυτή η πτυχή του ιστότοπού σας μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως.
Διαχείριση αποθεμάτωνΑπολαύστε πλήρη έλεγχο αποθεμάτων και ειδοποιήσεις χαμηλών αποθεμάτων. Τυχόν λειτουργίες που δεν είναι τυπικές μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν.
Παρακολούθηση αποστολώνΕπιλέξτε τις επιλογές αποστολής που σας αρέσουν περισσότερο,
Χαρακτηριστικά CRMΟ ουρανός είναι το όριο. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε γρήγορα προβλήματα πελατών. Ενσωματώστε μια ποικιλία προσαρμοσμένων λειτουργιών για καλύτερη εξυπηρέτηση. Μπορείτε να συμπεριλάβετε συστήματα εισιτηρίων υποβολής και απαντήσεις μέσω email. Πολλά εργαλεία μπορούν να αυτοματοποιηθούν πλήρως για εύκολη χρήση.
Πρότυπα και θέματαΥπάρχουν δέκα δωρεάν θέματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Αυτός ο αριθμός είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί αφού το LemonStand βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση ανάπτυξης. Τα διαθέσιμα θέματα διευκολύνουν την προσθήκη του λογότυπου σας, την αλλαγή του συνδυασμού χρωμάτων και τις απαραίτητες αλλαγές. Για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπού σας, θα πρέπει να προσλάβετε έναν προγραμματιστή με εμπειρία κωδικοποίησης.
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΤο LemonStand είναι εξαιρετικά συμβατό με ενσωματώσεις εφαρμογών και πρόσθετα. Άλλες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου συνεργάζονται μόνο με συγκεκριμένα προγράμματα και παρόχους. Το LemonStand σάς παρέχει πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα πρόσθετων.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΟ ιστότοπός σας θα είναι πλήρως ευαίσθητος και φιλικός προς κινητά. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να κάνουν αγορές από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από μια κινητή συσκευή.
Φιλοξενία ΙστούΜε το LemonStand, θα πρέπει να αγοράσετε έναν τομέα από τρίτο πάροχο. Οι περισσότερες πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να αγοράσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL απευθείας στον πίνακα ελέγχου. Τα καλά νέα είναι ότι το LemonStand παρέχει μια πλήρως φιλοξενούμενη υπηρεσία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λειτουργία των διακομιστών σας.
BloggingΈνα ενσωματωμένο ιστολόγιο βρίσκεται στη λίστα με τις επερχόμενες δυνατότητες. Στο μεταξύ, μπορείτε να προσθέσετε ένα blog WordPress για να προσεγγίσετε πελάτες.
App StoreΕπισκεφθείτε τη σελίδα ενσωματώσεων του LemonStand για να δείτε και να κατεβάσετε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.
SEO και μάρκετινγκΑλλάξτε εύκολα τις πληροφορίες SEO σε σελίδες προϊόντων και ενημερώστε τις πληροφορίες σε δευτερόλεπτα. Επίσης, απολαύστε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω ενσωματωμένων λειτουργιών και διαθέσιμων ενοποιήσεων.
Ενημερωτικά δελτίαΣτείλτε τακτικά ενημερωτικά δελτία. Συντάξτε μια λίστα αλληλογραφίας και προωθήστε προϊόντα με εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email. Επιλέξτε το καλύτερο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΤο LemonStand χρησιμοποιεί 36 παγκόσμιους διακομιστές για την προστασία των δεδομένων σας. Προσφέρει περιττό σχεδιασμό και κρυπτογράφηση SSL σε κάθε σελίδα.
Πιστοποίηση PCIΤο LemonStand βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία πιστοποίησης PCI. Ωστόσο, γρήγορα διαβεβαιώνουν τους πελάτες ότι η προστασία τους πληροί και υπερβαίνει τα πρότυπα PCI. Δεν αποθηκεύουν πληροφορίες πελατών και το δίκτυο παρακολουθείται συνεχώς. Θα πρέπει να είναι θέμα χρόνου προτού λάβουν την τελική έγκριση.
Δημιουργία περιεχομένουΕάν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, θα μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα περιεχόμενο.
ΔωροεπιταγέςΚάθε πρόγραμμα τιμολόγησης σάς επιτρέπει να πουλάτε δωροεπιταγές. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κουπόνια και κωδικούς έκπτωσης.
Επιλογές πληρωμήςΘα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή τρίτου μέρους. Το API το καθιστά σχετικά εύκολο. Οι υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής περιλαμβάνουν:

 • PayPal
 • Google Checkout
 • Braintree
 • SagePay
 • WorldPay
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΥπολογίστε τιμές και τελικές τιμές με ενσωματωμένα εργαλεία.
ΑναφορέςΤο LemonStand παρέχει πολλά εργαλεία αναφοράς. Τα πολύχρωμα γραφήματα θα σας βοηθήσουν να απεικονίσετε την απόδοσή σας. Κάθε φορά που ανοίγετε τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να προβάλετε μια προσαρμοσμένη αναφορά. Εστιάστε στις μετρήσεις που είναι πιο σημαντικές για εσάς. Στατιστικά ιστότοπου: Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία είναι ενσωματωμένα στο LemonStand. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να προσθέσετε άλλα προγράμματα για να δείτε την απόδοση του ιστότοπου.
Στατιστικά ιστότοπουΤα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία είναι ενσωματωμένα στο LemonStand. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να προσθέσετε άλλα προγράμματα για να δείτε την απόδοση του ιστότοπου.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε το πρόγραμμα πριν αγοράσετε. Πληρώστε σε μηνιαία βάση ή λάβετε έκπτωση για πληρωμή για ολόκληρο το έτος εκ των προτέρων.

Το πιο προσιτό πακέτο ξεκινά στις 49 $ / μήνα. Αυτό έχει σχεδιαστεί για νέες επιχειρήσεις. Το επιτρέπει 200 εκατοντάδες παραγγελίες ανά μήνα.

Πρόσθετα πακέτα τιμών περιλαμβάνουν:

Επαγγελματίας για 99 $ / μήνα

 • 400 παραγγελίες / μήνα
 • Τυπική υποστήριξη μέσω email
 • Ψηφιακή πώληση προϊόντων

Ανάπτυξη για 199 $ / μήνα

 • Όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά
 • 1000 παραγγελίες / μήνα
 • Χονδρικά χαρακτηριστικά
 • Premium υποστήριξη email

Premium για 599 $ / μήνα

 • Όλα τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης
 • 5000 παραγγελία / μήνα
 • Αφιερωμένος προπονητής επιτυχίας
 • Premium υποστήριξη email και τηλεφώνου

Για επιχειρήσεις με περισσότερες από 5000 παραγγελίες ανά μήνα, επιλέξτε το εταιρικό πρόγραμμα. Το LemonStand θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί τους για όρους.

Τα σχέδια τιμολόγησης της LemonStand είναι πιο ακριβά από άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, δεν υπάρχουν συναλλαγές ή κρυφές χρεώσεις. Ο μηνιαίος λογαριασμός σας θα είναι πάντα ο ίδιος.Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη το κοινό-στόχο κατά τη σύγκριση των τιμών. Το LemonStand προορίζεται για επιχειρήσεις που αναπτύσσονται γρήγορα. Στο τέλος, τα απεριόριστα χαρακτηριστικά αξίζουν τα επιπλέον χρήματα.

Υποστήριξη πελατών

Είναι λογικό ότι το LemonStand θα είχε εξαιρετικές υπηρεσίες πελατών. Ολόκληρο το επιχειρηματικό τους μοντέλο βασίστηκε στην ανάληψη όταν οι επιχειρήσεις χτυπήθηκαν από την ταχεία ανάπτυξη. Είναι έμπειροι εμπειρογνώμονες για την επίλυση προβλημάτων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου ή email. Τα αναβαθμισμένα πακέτα περιλαμβάνουν προτιμώμενη υποστήριξη. Παρόλο που με τυπική υποστήριξη, μπορείτε να περιμένετε απάντηση σε μια ερώτηση μέσω email σε λίγα λεπτά. Και δεν μιλάμε για έναν γενικό, απάντηση φόρμας. Οποιαδήποτε απάντηση θα παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημά σας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τους προσεγγίσετε μέσω των λογαριασμών κοινωνικών μέσων. Το LemonStand δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία. Ίσως αυτό να προστεθεί σύντομα. Άλλες χρήσιμες πηγές περιλαμβάνουν:

 • Συχνές ερωτήσεις και τεκμηρίωση υποστήριξης
 • Οδηγοί χρηστών
 • Εταιρικό ιστολόγιο

Όσον αφορά τη σταθερή εξυπηρέτηση πελατών, πραγματικά δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα περισσότερο.

Ευκολία στη χρήση

Ο πίνακας εργαλείων της πλατφόρμας είναι καλά σχεδιασμένος. Η εκκίνηση ενός καταστήματος διαρκεί λίγα λεπτά. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν τυχόν πρόσθετα. Με αυτή την έννοια, Το LemonStand αναμφίβολα κατατάσσεται ψηλά όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Οι αρχάριοι θα μπορούν να πλοηγούνται στο backend. Ένας οδηγός εγκατάστασης παρέχει πάντα βήμα προς βήμα οδηγίες. Τα θέματα είναι αρκετά όμορφα για να σταθούν μόνα τους χωρίς πολλές αλλαγές.

Προσαρμόζει τους ιστότοπους που απαιτούν περισσότερες γνώσεις από ειδικούς. Θα πρέπει είτε να κωδικοποιήσετε τον ιστότοπο μόνοι σας είτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή. Το LemonStand προορίζεται σαφώς για ένα πιο εξειδικευμένο κοινό. Και οι προγραμματιστές έχουν κερδίσει κριτικές για το LemonStand. Αυτοί μπορούν αποκτήστε πρόσβαση στο ανοιχτό API και χρησιμοποιήστε HTML ή CSS για να κάνετε αλλαγές.

Συνολικά, το LemonStand είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη. Η διαφορά είναι ότι δεν προορίζεται για αρχάριους που θέλουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Το LemonStand στοχεύει συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Οι νεοσύστατες εταιρείες με περιορισμένα κεφάλαια πρέπει να λαμβάνουν υπόψη άλλες επιλογές.

Εάν γνωρίζετε κωδικοποίηση, τότε θα απολαύσετε την εμπειρία χρήστη. Το LemonStand παρέχει ένα υπέροχο ταμπλό. Μεγάλα κουμπιά και εικονίδια καθοδηγούν τον δρόμο. Όταν αγοράζετε το LemonStand για τους σωστούς λόγους, είστε βέβαιοι ότι θα είστε ικανοποιημένοι.

συμπέρασμα

Είναι το LemonStand η σωστή επιλογή για μένα?

Το LemonStand είναι η σωστή επιλογή εάν:

 • Έχετε ήδη καθιερωμένη επιχείρηση
 • Έχετε τα χρήματα για να προσλάβετε έναν προγραμματιστή
 • Η επιχείρησή σας αναπτύσσεται με ρυθμό πολύ γρήγορο για να το χειριστείτε
 • Θέλετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Θέλετε να μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις πτυχές του ιστότοπού σας

Συνολικά, το LemonStand είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα καλαθιών αγορών. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και είναι πλήρως επεκτάσιμο. Απλώς θυμηθείτε ότι δεν είναι για αρχάριους.

Συγκρίνω

Λεμόνι

92

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me