Κριτική JustHost 2016

Το λογότυπο της εταιρείας JustHost αναθεωρήθηκε.


JustHost

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

JustHost

Το JustHost είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού βασισμένος σε Linux, σε ανταγωνιστικές τιμές με μια πλήρη λίστα δυνατοτήτων που παρέχουν ισορροπία λειτουργικότητας και προϋπολογισμό. Ιδρύθηκε το 2008, η JustHost έχει μια ιστορία που έχει έναν από τους καλύτερους δίσκους αξιοπιστίας στην επιχείρηση. Διαβάστε την κριτική μας JustHost παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστη φιλοξενία τομέα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Δωρεάν βιβλιοθήκη σεναρίων

Μειονεκτήματα

 • Επιθετική πώληση
 • Δύσκολο να είναι σημαντικό το υπάρχον WordPress Blog
 • Διαδικασία εγγραφής μεγαλύτερης διάρκειας

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.justhost.com
 • Αρχηγείο: Glendale, Καλιφόρνια
 • Έτος ίδρυσης: 2008
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 50.000+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Κοινόχρηστο Web Hosting
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Το JustHost απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης και στο άτομο που αναζητά πολλές δυνατότητες με προϋπολογισμό. Στο παρελθόν, η JustHost επικεντρώθηκε στην κοινή φιλοξενία, αλλά πρόσθεσε πρόσφατα VPS και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή.

Ωστόσο, οι νέες προσφορές δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές όσο τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Έτσι, ενώ υπάρχει δυνατότητα κλιμάκωσης, είναι πιο ακριβό από ορισμένους συγκρίσιμους παρόχους φιλοξενίας. Αυτό περιορίζει κάπως το περιθώριο ανάπτυξης του ιστότοπού σας, εάν ο προϋπολογισμός είναι ανησυχητικός.

Ωστόσο, θα βρείτε ότι το JustHost διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε στον ιστότοπό σας. Με το πρόγραμμα Pro, λαμβάνετε μία δωρεάν εγγραφή τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email και τη δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστου αριθμού τομέων και υποτομέων πρόσθετων.

Όλα τα σχέδια διαφημίζουν απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά αυτό δεν ισχύει αυστηρά. Προορίζεται να είναι απεριόριστο για τακτική χρήση και το JustHost θα σας ειδοποιήσει εάν πιστεύει ότι η χρήση σας είναι υπερβολική. Μπορείτε να ανεβάσετε γρήγορα τις σελίδες σας με πρότυπα, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Just Host.

Με το φιλικό προς το χρήστη CPanel, έχετε έναν τρόπο να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας αποτελεσματικά. Το MOJO Marketplace σημαίνει πρόσβαση σε εγκατάσταση με ένα κλικ εκατοντάδων πρόσθετων και σεναρίων. Για webmaster που χρειάζονται ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να προσθέσετε το καλάθι αγορών σας ή να εγκαταστήσετε ένα από τα καροτσάκια από το MOJO Marketplace.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι υψηλής προτεραιότητας και παρέχεται υποστήριξη 24/7. Η JustHost συνεργάζεται με το ResellerClub για να βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται για υπηρεσίες μεταπωλητών.

Η JustHost ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που προσέφεραν εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Εντός των πρώτων 30 ημερών, είναι πλήρης επιστροφή χρημάτων – μείον τυχόν έξοδα που σχετίζονται με πρόσθετα προϊόντα ή καταχωρήσεις τομέα. Η δωρεάν εγγραφή τομέα προορίζεται μόνο για φιλοξενία στο Just Host. Δεν θα σας επιστραφεί αυτό το τέλος, αλλά θα μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα.

Μπορείτε να μεταφέρετε τον τομέα σε άλλο καταχωρητή ή να τον διατηρήσετε εγγεγραμμένο στο Just Host. Μετά από 30 ημέρες, παραμένουν οι ίδιοι περιορισμοί για το πρόσθετο και το κόστος τομέα και η επιστροφή χρημάτων αναλογεί για τον χρόνο που απομένει στον όρο σας.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την πρόωρη λήξη της θητείας σας. Αυτή η εγγύηση σάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το Just Host και αν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, ακυρώστε και λάβετε την επιστροφή χρημάτων.

Εάν διαθέτετε ιστότοπο WordPress, το JustHost διευκολύνει την εγκατάσταση του WordPress μέσω του MOJO Marketplace. Δεν υπάρχει διαχείριση WordPress Hosting. Ωστόσο, υπάρχει η βελτιστοποιημένη φιλοξενία για WordPress, η οποία είναι αυστηρά για ιστότοπους WordPress και έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την απόδοσή τους.

Είτε χρησιμοποιείτε το WordPress είτε όχι, το JustHost παρέχει αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. Αν και δεν υπάρχει εγγύηση, αξιώνουν ρεκόρ χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Η JustHost έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο παρελθόν για την εξυπηρέτηση πελατών, τις τιμές, την αξιοπιστία και ως κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας ιστολογίων. Όπως οι περισσότεροι πάροχοι οικοδεσποτών ιστού προϋπολογισμού, το Just Host έχει λαμπερές κριτικές και εξαιρετικά αρνητικές κριτικές.

Η φήμη της έχει βελτιωθεί από το 2010, καθώς πωλήθηκε στην Endurance International Group (EIG), την ίδια εταιρεία που κατέχει πολλούς άλλους παρόχους όπως η BlueHost και η HostGator. Συνολικά, το JustHost έχει καλή φήμη – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες δυνατότητες για την τιμή.

Συχνά ο φθηνότερος οικοδεσπότης δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Το JustHost προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, αλλά σας προσφέρει δυνατότητες που θα περιμένατε από πολύ πιο ακριβά οικοδεσπότες. Η ευκολία χρήσης, η άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η χρήση του CPanel και τα δωρεάν πρόσθετα, καθιστούν το JustHost μια υπηρεσία φιλοξενίας που πρέπει να λάβετε υπόψη – ειδικά εάν είστε οικονομικοί.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Δωρεάν άμεση εγκατάσταση
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 • Υποστήριξη ασφαλούς email POP3
 • Ασφαλής πρόσβαση Shell
 • Προστασία Spam Assassin
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου
 • Πολλαπλές συνδέσεις 10 Gigabit Ethernet
 • 24/7 Παρακολούθηση δικτύου
 • Ασφαλής διακομιστής SSL
 • Διαχείριση αρχείων ιστού

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο JustHost

Web Hosting Μεταξύ ειδικών, η JustHost κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση όσον αφορά τις τιμές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με μόλις 3,95 $ το μήνα. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα μειονεκτήματα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες τους, αυτό δεν είναι απαραίτητα αξία. Ακόμα και τότε, η προσιτή τιμολόγηση δεν είναι αρκετή για να κερδίσει το JustHost περισσότερα από 3 αστέρια από τους ειδικούς.

Οι κριτικοί διεξήγαγαν επίσης μια ποικιλία δοκιμών για τη μέτρηση των προβλημάτων διακοπής λειτουργίας. Με βάση τα αποτελέσματά τους, το JustHost βρίσκεται στο κάτω μέρος μιας μακράς λίστας υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν πρόκειται για διακοπές λειτουργίας και διακοπή λειτουργίας. Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τις επιχειρήσεις. Όταν οι επισκέπτες και οι καταναλωτές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας, τα κέρδη σας επηρεάζονται άμεσα.

Ενώ οι ειδικοί επαινούν τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και την αγορά εφαρμογών, αυτές οι λειτουργίες δεν αρκούν για να ξεπεράσουν την κακή απόδοση. Συνολικά, οι ειδικοί έδωσαν στο JusHost βαθμολογία δίκαιης ή καλής. Τελικά, υπάρχουν απλώς καλύτερες επιλογές στην αγορά που προτείνονται ιδιαίτερα.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο JustHost

Οι περισσότερες θετικές κριτικές από τους καταναλωτές προέρχονται από χρόνια πριν. Οι πιο πρόσφατες κριτικές σχολιάζουν το γεγονός ότι η JustHost αποτελούσε μια από τις πιο αξιόπιστες και προσιτές επιλογές στην αγορά. Δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται πλέον να ισχύει. Όχι μόνο δεν κατάφεραν να συμβαδίσουν με τις τάσεις του κλάδου και να προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ανταγωνιστές, αλλά αντιμετωπίζουν πολλά τεχνικά προβλήματα. Οι πελάτες θέλουν να μπορούν να βασίζονται στην υπηρεσία φιλοξενίας τους για να διατηρούν τον ιστότοπό τους σε λειτουργία και να αντιμετωπίζουν γρήγορα και Λύνω προβλήματα. Φαίνεται ότι το JustHost δεν είναι πλέον σε θέση να το κάνει αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και η χαμηλή τιμή δεν αξίζει τον κόπο. Συνολικά, οι χρήστες κέρδισαν τον JustHost κατά μέσο όρο 2 στα 5 αστέρια.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο JustHost

Με βάση τις κριτικές των καταναλωτών, φαίνεται ότι η JustHost αντιμετώπισε ορισμένα σημαντικά προβλήματα τον προηγούμενο χρόνο και δεν έχει ακόμη ανακάμψει. Οι χρήστες που ήταν ευχαριστημένοι με την υπηρεσία και πιστοί στην εταιρεία τώρα λένε σε άλλους να μείνουν μακριά. Μέρος του προβλήματος σχετίζεται με παραβίαση ασφαλείας που επηρέασε πολλούς πελάτες και προκάλεσε πολλούς πονοκεφάλους. Φαίνεται επίσης ότι οι διακομιστές τους ήταν λιγότερο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι για πολλούς χρόνους διακοπής λειτουργίας και αργούς φόρτους τους τελευταίους 12 μήνες.

Οι πελάτες είναι απογοητευμένοι με τη συνεχή σειρά προβλημάτων και την έλλειψη υποστήριξης πελατών. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την επικοινωνία με οποιονδήποτε και λαμβάνουν μόνο κονσέρβες απαντήσεων και κενές υποσχέσεις για την επίλυση προβλημάτων.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

Αξιοπιστία & Ώρα

Η Just Host ισχυρίζεται 99,9% αξιοπιστία χρόνου λειτουργίας αν και δεν την εγγυάται. Το Just Host κάνει μηνιαία συντήρηση στους διακομιστές του, για τους οποίους λένε ότι μπορεί να υπάρχουν έως και 45 λεπτά διακοπής λειτουργίας ανά μήνα.

Τα στατιστικά στοιχεία από τον Αύγουστο του 2011, δείχνουν ρεκόρ uptime στο ανώτερο εύρος 99% – το χαμηλότερο χρόνο λειτουργίας για ένα μήνα ήταν 99,51%, με αρκετούς μήνες να έχουν 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Οι περισσότεροι πελάτες δίνουν ευνοϊκές κριτικές για το χρόνο λειτουργίας, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για υπερβολική διακοπή λειτουργίας. Συνολικά, ο χρόνος λειτουργίας είναι πάνω από το μέσο όρο για το Just Host.

Το Just Host δεν προσφέρει εφεδρικά ή αντικατοπτρισμένα αντίγραφα ασφαλείας. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού τους χρησιμοποιώντας το CPanel και να κάνουν λήψη και αποθήκευση των αντιγράφων ασφαλείας στο τοπικό τους σύστημα. Τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας μέσω CPanel περιορίζονται σε 30 gigabyte σε μέγεθος, αν και μεγαλύτερα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας SSH.

Ενώ δεν υπάρχει πλεονασμός σε επίπεδο διακομιστή για κοινόχρηστη φιλοξενία, υπάρχει σύστημα UPS και το Just Host διαθέτει γεννήτριες ντίζελ για εφεδρική ισχύ για αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. Πολλές συνδέσεις 10 Gigabit Ethernet παρέχουν γρήγορη, περιττή πρόσβαση.

Οι διακομιστές παρακολουθούνται όλο το 24ωρο από το προσωπικό του ξενοδοχείου για να παρακολουθούν τα θέματα και να διορθώνουν τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ας δούμε πιο κοντά τις χρήσιμες λειτουργίες και τα εργαλεία που παρέχει το JustHost.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΤο CPanel είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος πίνακας ελέγχου για φιλοξενία ιστοσελίδων και είναι αυτός που παρέχει το Just Host. Η JustHost κάνει κάποια προσαρμογή του CPanel, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχία εάν ο ιστότοπος μεταφερθεί αργότερα.
Χώρος στο δισκοΔιαφέρει, ανάλογα με το πρόγραμμα και τον τύπο φιλοξενίας.
 • Shared: Basic 50 GB, Starter 150 GB, Plus 150 GB, Pro Unmetered (Απεριόριστο σύμφωνα με τις οδηγίες).
 • VPS: Από 30 GB έως 240 GB ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα που επιλέξατε.
 • Dedicated: Standard 500GB (Raid 1), Enhanced and Premium 1TB (Raid 1).
εύρος ζώνηςΓια κοινόχρηστη φιλοξενία, το εύρος ζώνης δεν μετράται, πράγμα που σημαίνει απεριόριστο (σύμφωνα με τις οδηγίες). Για αποκλειστικούς διακομιστές, το εύρος ζώνης είναι είτε 5 TB, 10 TB είτε 15 TB ανά μήνα, ανάλογα με το πρόγραμμα. Η φιλοξενία VPS κυμαίνεται από 1 TB έως 4 TB ανά μήνα, ανάλογα με το πρόγραμμα.
Υποστήριξη βάσης δεδομένωνΤα ιστολόγια, τα φόρουμ, τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (όπως το WordPress) και πολλά καλάθια αγορών απαιτούν βάσεις δεδομένων MySQL. Το JustHost υποστηρίζει MySQL (καθώς και PostgreSQL) και παρέχει το phpMyAdmin για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων σας – όλα προσβάσιμα από το CPanel. Για κοινόχρηστη φιλοξενία, ο αριθμός των βάσεων δεδομένων για το Basic και το Starter είναι 20 και τα Plus και Pro είναι απεριόριστα.
Δωρεάν τομέαςΤο βασικό πρόγραμμα διαθέτει μία δωρεάν εγγραφή τομέα για όσο διάστημα διατηρείτε το πρόγραμμα. Τα σχέδια Plus και Pro προσφέρουν μία δωρεάν εγγραφή τομέα για ένα έτος. Το VPS και τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας προσφέρουν έναν δωρεάν τομέα.
Πολλαπλοί τομείςΕπιτρέπονται πολλαπλοί τομείς. Ο αριθμός ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα από το 20 για το Basic έως το Unlimited για το Pro. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους τομείς σας από ένα CPanel.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΤο JustHost εκτελεί τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών του, αλλά συνιστά στους πελάτες να κάνουν τακτικά αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύουν τοπικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο με τη δωρεάν έκδοση του Site Backup στο CPanel σας ή μπορείτε να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση για την έκδοση Pro που προγραμματίζει και αυτοματοποιεί τα αντίγραφα ασφαλείας σε επίπεδο αρχείου ή φακέλου.
Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικΠροσθέστε γρήγορα εργαλεία και πρόσθετα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ του MOJO Market. Οι εγκαταστάσεις με ένα κλικ είναι διαθέσιμες για WordPress, κάρρα αγορών, λίστες αλληλογραφίας και πολλά άλλα. Τα σενάρια μπορούν να προστεθούν στον ιστότοπό σας μέσω του προγράμματος εγκατάστασης με ένα κλικ του SimpleScript.
Λογαριασμοί emailΜε την κοινή φιλοξενία, το Basic επιτρέπει πέντε λογαριασμούς email, το Starter και το Plus επιτρέπουν 100 λογαριασμούς και το Pro επιτρέπει απεριόριστο αριθμό λογαριασμών.
Ασφάλεια φιλοξενίαςΤο Just Host παρέχει δωρεάν SSH και κοινόχρηστο SSL. Εάν διαθέτετε αποκλειστική IP, τα πιστοποιητικά SSL είναι διαθέσιμα από το Just Host ή μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα από παρόχους SSL όπως το GeoTrust ή το Comodo. Το POP3 Secure and Secure IMAP υποστηρίζεται για ασφαλή email.
Δημιουργία ιστότοπουΤο Site Builder της JustHost έχει πάνω από 400 πρότυπα για να βοηθήσει στη δημιουργία του ιστότοπού σας. Η βασική έκδοση του Weebly, ένα πρόγραμμα δημιουργίας drag-and-drop, είναι δωρεάν και οι εκδόσεις Pro και e-Commerce, οι οποίες έχουν περισσότερες δυνατότητες, είναι διαθέσιμες με μηνιαία χρέωση.
Προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ανεπιθύμητα μηνύματαΤα σχέδια Plus και Pro περιλαμβάνουν SpamExperts, το οποίο παρέχει φιλτράρισμα αλληλογραφίας. Μπορείτε να το προσθέσετε στα βασικά και αρχικά προγράμματα με μηνιαία χρέωση. Το SiteLock Security είναι επίσης διαθέσιμο για 2,50 $ έως 41,67 $ ανά μήνα ανά τομέα.
Καλάθια αγορώνΤο Just Host υποστηρίζει μερικά δημοφιλή καλάθια αγορών όπως το Agora, το Cube Cart, το Zen Cart και άλλα. Μπορείτε να εισαγάγετε και να εγκαταστήσετε καλάθια αγορών από προμηθευτές που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα μέσω του MOJO Market. Μπορείτε επίσης να έχετε έναν προγραμματιστή να γράψει και να εγκαταστήσει ένα προσαρμοσμένο καλάθι.
Υποστήριξη γλωσσών προγραμματισμούΤο JustHost υποστηρίζει τις συμβατικές γλώσσες προγραμματισμού που εκτελούνται σε Linux, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Perl, Python, Javascript και Ruby.
Στατιστικά ιστότοπουΤα AWStats και Webalizer είναι δύο κοινά εργαλεία παρακολούθησης και παρέχονται μέσω CPanel. Άλλες εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Google Analytics μπορούν να εγκατασταθούν σε ιστότοπους του JustHost.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά και εργαλείαΈνα ειδικό IP είναι διαθέσιμο για 47,88 $ ετησίως. Για πιο προχωρημένους χρήστες, το JustHost υποστηρίζει SSH, το διακομιστή περιλαμβάνει και τη δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων .htaccess. Για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Plus και Pro, παρέχονται δωρεάν προσφορές μάρκετινγκ για το Google AdWords και οι διαφημίσεις Yahoo παρέχονται δωρεάν (150 $ για Plus, 300 $ για Pro).

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το JustHost εκτελεί τακτικά προσφορές, οπότε η τιμολόγηση για τα σχέδια είναι ευέλικτη. Υπάρχει επίσης ένα διάλειμμα τιμών για μεγαλύτερους όρους, με την καλύτερη τιμή να είναι η περίοδος των 36 μηνών.

Το JustHost παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα κλειδωθείτε εάν το πρόγραμμα δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι παρακάτω τιμές αντικατοπτρίζουν όσα προσφέρει η Just Host κατά τη διάρκεια αυτής της κριτικής, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών.

Υπάρχουν τέσσερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας – Basic, Starter, Plus και Pro.

Τα πακέτα Basic και Starter είναι πολύ παρόμοια, εκτός από το πακέτο Starter που έχει 150 GB χώρο αποθήκευσης έναντι 50 GB της Basic και το πρόγραμμα Starter επιτρέπει 100 λογαριασμούς email στους πέντε λογαριασμούς της Basic. Το πρόγραμμα εκκίνησης δεν συνοδεύεται από δωρεάν εγγραφή τομέα, ενώ το Basic. Και οι δύο έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, 25 υποτομείς, 20 βάσεις δεδομένων MySQL, τη Βασική έκδοση του Site Backup και την τυπική απόδοση διακομιστή.

Τα σχέδια Plus και Pro προσφέρουν περισσότερα στα πακέτα τους, όπως περισσότερο χώρο αποθήκευσης (απεριόριστο για Pro), απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, απεριόριστο εύρος ζώνης και ένα έτος εγγραφής δωρεάν για έναν τομέα. Το Pro παρέχει επίσης μία δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και Site Backup Pro. Το πρόγραμμα Pro έχει επίσης 80% λιγότερους λογαριασμούς ανά διακομιστή. Προσφέρει διακομιστές υψηλής απόδοσης με μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχύ.

Η κανονική τιμολόγηση βασίζεται σε μηνιαία βάση ή από όρους 12, 24 ή 36 μηνών. Η πληρωμή για ολόκληρο τον επιλεγμένο όρο πληρώνεται κατά την έναρξη της υπηρεσίας. Για το Basic, το βασικό τέλος είναι 9,99 $ για μήνα σε μήνα και κατανέμεται σε 8,99 $ ανά μήνα για ένα έτος, 8,49 $ ανά μήνα για δύο χρόνια και 7,99 $ ανά μήνα για τρία χρόνια.

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι 7,99 $, 7,49 $, 6,99 $ και 5,99 $ αντίστοιχα. Τα πακέτα Plus είναι 14,99 $, 11,99 $, 11,49 $ και 10,99 $. Το πρόγραμμα Pro είναι 29,99 $, 25,99 $, 24,99 $ και 23,99 $.

Επίσης, υπάρχει χρέωση ρύθμισης 20 $ για προγράμματα ενός μήνα. Το πρόγραμμα εκκίνησης θα έχει το πρόσθετο κόστος της εγγραφής τομέα, είτε στο Just Host είτε σε άλλο καταχωρητή. Εάν ακυρώσετε τα προγράμματα Basic, Plus ή Pro με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, παρακρατείται 15,99 $ από την επιστροφή χρημάτων για την πληρωμή του κόστους της παρεχόμενης εγγραφής τομέα και διατηρείτε τον τομέα για το υπόλοιπο του έτους – ή περισσότερο εάν συνεχίζετε να καταχωρίζετε τον τομέα.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο με άλλον οικοδεσπότη και θέλετε να γίνει η μεταφορά για εσάς, η JustHost θα τη ρυθμίσει με εφάπαξ χρέωση 149,99 $.

Στην κανονική τιμή, το βασικό σχέδιο θα ήταν το καλύτερο για τους αρχάριους – μια καλή ισορροπία χαρακτηριστικών και προϋπολογισμού. Ωστόσο, κατά τη στιγμή αυτής της κριτικής, το JustHost έχει το Basic για 2,95 $ το μήνα, το Plus για 4,95 $ το μήνα και το Pro για 9,95 $ το μήνα.

Για τους περισσότερους χρήστες, το Plus θα παρέχει την καλύτερη τιμή και τις περισσότερες δυνατότητες με την τιμή προσφοράς. Για μεγαλύτερους ιστότοπους, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και για όσους θέλουν τις περισσότερες δυνατότητες που περιλαμβάνονται σε ένα πρόγραμμα, η τιμή προσφοράς για το πρόγραμμα Pro είναι ανταγωνιστική με άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Οι τιμές προσφοράς επανέρχονται στην τυπική τιμή στο τέλος της πρώτης περιόδου, οπότε οι πιο μακροπρόθεσμοι όροι έχουν νόημα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας.

Για όσους χρειάζονται αποκλειστικούς διακομιστές, προσφέρονται τρία πακέτα, που κυμαίνονται από 149,99 $ το μήνα για το Standard έως 249,99 $ το μήνα για το πρόγραμμα Premium. Και τα τρία σχέδια έρχονται με το CPanel και το WHM με πρόσβαση root για τη διαχείριση του διακομιστή σας.

Δεν είστε σύμβαση με τα σχέδια της JustHost. Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το πρόγραμμά σας ή να αλλάξετε τη διάρκεια όρου ανά πάσα στιγμή με μια κλήση στο Τμήμα χρέωσης.

Υποστήριξη πελατών

Το Just Host παίρνει με συνέπεια υψηλά σημάδια για την εξυπηρέτηση πελατών του. Διαθέτουν τηλέφωνο, email και ζωντανή συζήτηση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι περισσότερες κριτικές πελατών λένε ότι η υπηρεσία που λαμβάνεται είναι φιλική και πεπειραμένη και ότι οι ερωτήσεις υποστήριξης επιλύονται γρήγορα.

Και πάλι, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε υπηρεσία, τα πράγματα δεν πάνε πάντα ομαλά και δεν είναι όλες οι κριτικές ροζ. Όμως, η καλή εξυπηρέτηση πελατών δίνεται ως λόγος για την επιλογή και τη διαμονή στο JustHost.

Δεν είναι σαφές πού βρίσκεται η υποστήριξη, αλλά το προσωπικό υποστήριξης μιλάει αγγλικά. Το Just Host έχει γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Το κέντρο δεδομένων βρίσκεται στο Σικάγο του Ιλινόις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Just Host μέσω τηλεφώνου στο 888-755-7585.

Το email για υποστήριξη και χρέωση, καθώς και ζωντανή συνομιλία, βρίσκεται στο Just Host’s σελίδα επαφής.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε [email protected].

Στον ιστότοπο του JustHost, μπορείτε να βρείτε ένα βάση γνώσεων με περισσότερες από 812 καταχωρήσεις για να απαντήσετε σε πολλές από τις ερωτήσεις σας, καθώς και σχεδόν 40 εκπαιδευτικά βίντεο.

Υπάρχει επίσης ένα ιστολόγιο, αλλά δεν έχει γίνει συμμετοχή από τα μέσα του 2014.

Ευκολία στη χρήση

Η JustHost ξεκίνησε να κάνει την εμπειρία της ιστοσελίδας όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τον πελάτη. Το CPanel είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα, φιλικά προς το χρήστη παρασκήνια που διατίθενται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

Το MOJO Marketplace και το SimpleScript κάνουν τα εργαλεία προσθήκης και τα πρόσθετα μια λειτουργία με ένα κλικ. Το Joomla, το WordPress, το OSCommerce και πολλά άλλα είναι απλές εγκαταστάσεις με ένα κλικ.

Είναι λίγο πιο περίπλοκο να μετακινήσετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress στο JustHost, αλλά το JustHost παρέχει ένα σεμινάριο στον ιστότοπό του για να σας καθοδηγήσει.

συμπέρασμα

Είναι δύσκολο να ταξινομήσετε ή να συστήσετε μια εταιρεία φιλοξενίας με βάση τις κριτικές των πελατών. Πολλές αρνητικές κριτικές προέρχονται από άτομα που προσλαμβάνονται από ανταγωνιστές και πολλές ευνοϊκές κριτικές προέρχονται από συνεργάτες που προσπαθούν να ενισχύσουν τη δημοτικότητα του ιστότοπου.

Ωστόσο, εάν αγνοήσετε τις πολύ αρνητικές και υπερβολικά λαμπερές θετικές κριτικές, η ικανοποίηση των πελατών φαίνεται να είναι πάνω από το μέσο όρο για το Just Host.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος στην αγορά προϋπολογισμού για υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό που ξεχωρίζει το Just Host είναι η ευκολία χρήσης του και ένας μεγάλος αριθμός παρεχόμενων υπηρεσιών – περισσότερο από πολλές άλλες εναλλακτικές σε υψηλότερες τιμές.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης ή τον προϋπολογισμό.

Λόγω των παρεχόμενων υπηρεσιών και λειτουργιών όπως η εγκατάσταση με ένα κλικ, είναι μια καλή επιλογή για τον αρχάριο, ειδικά επειδή μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς τεράστια δαπάνη στη φιλοξενία.

Συγκρίνω

JustHost

89

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map