Κριτική Jimdo 2016


Τζιμντό

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.3


Βαθμολογία AWA

Τζιμντό

Ο δημιουργός ιστότοπων του Jimdo γεννήθηκε το 2007 από μια ομάδα Γερμανών προγραμματιστών και έχει εξελιχθεί σε έναν πλήρως κατασκευασμένο ιστότοπο με δορυφορικές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα είναι μια ισχυρή επιλογή για μικρές επιχειρήσεις που θα ήθελαν να δημιουργήσουν οι ίδιοι έναν απλό ιστότοπο. Αυτή η δήλωση ισχύει ειδικά για εκείνους που χρειάζονται βασική ενσωματωμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου. Διαβάστε την κριτική μας Jimdo παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εκτεταμένη σουίτα ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Καλό για blogging
 • Λειτουργεί με τις εφαρμογές iOS και Android
 • Διατίθεται επεξεργασία HTML και CSS
 • Ισχυρές επιλογές SEO για προγράμματα επί πληρωμή

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένος λογαριασμός για δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν είναι εύκολο να περιηγηθείτε στον επεξεργαστή
 • Δεν επιτρέπει πολλαπλούς συνεισφέροντες
 • Περιορισμένα πρότυπα
 • Δεν υπάρχει επιλογή εξαγωγής ιστότοπου

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.jimdo.com
 • Αρχηγείο: Αμβούργο, Γερμανία
 • Έτος ίδρυσης: 2007
 • Υπαλλήλους: 200
 • Ιστότοποι που χτίστηκαν: 15.000.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων
 • Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ρωσικά, Ολλανδικά 
 • Δωρεάν δοκιμή: 30 μέρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Η ειδική προσφορά του Jimdo στον κόσμο των κατασκευαστών ιστότοπων DIY έγκειται στις στοχευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή σχέδια, με περιορισμένη επιλογή προτύπων, αλλά με ένα ισχυρό σύνολο πρόσθετων ιστότοπων που βοηθούν στη δημιουργία του ιστότοπού σας. Τα προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν σταθερή σχέση ποιότητας / τιμής με δυνατότητες όπως analytics, SEO και πολλές διευθύνσεις email.

Ο επεξεργαστής δεν είναι καθαρή μεταφορά και απόθεση, αλλά προσφέρει πολλές προσαρμογές όταν έχει επιλεγεί ένα πρότυπο και μπορείτε να περάσετε από τις διαθέσιμες επιλογές.

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα με τη χρήση του Jimdo?

Το Jimdo σας επιτρέπει να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς προηγούμενη γνώση κωδικοποίησης. Ακόμα και με το πρόγραμμα JimdoFree, έχετε την επιλογή να προσθέσετε έως και πέντε αντικείμενα στο κατάστημά σας. Δεν είναι τόσο βαρύ όσο οι παίκτες όπως οι Magento και Gambio, αλλά μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας.

Για ποιον είναι ο Jimdo?

Το Jimdo είναι μια καλή επιλογή για μικρές επιχειρήσεις με ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσθέστε τα στοιχεία σας, εκτελέστε έλεγχο αποθέματος, επεξεργαστείτε πληρωμές μέσω PayPal. Είναι εύκολο. Εάν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος Etsy και αναζητάτε μια διαφορετική πλατφόρμα, τότε ο Jimdo μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επειδή ο Jimdo διαθέτει επίσης μια αρκετά καλή πλατφόρμα blogging, ίσως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και για αυτό – ειδικά αν σας αρέσει να ενημερώνεστε εν κινήσει χάρη στις εφαρμογές για κινητά.

Για καλλιτέχνες, σχεδιαστές ή δημιουργικούς τύπους, δεν πρόκειται να είναι η καλύτερη πλατφόρμα για εσάς – το εργαλείο δεν είναι τόσο δημιουργικά διαμορφωμένο όσο άλλα στο παιχνίδι. Για όσους πωλούν εκτενώς στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε και άλλη λύση.

Πόσο επεκτάσιμος είναι ένας ιστότοπος Jimdo?

Τεχνικά, ένας ιστότοπος Jimdo μπορεί να είναι τόσο μεγάλος όσο θέλετε! Το πρόγραμμα Jimdo Professional προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, οπότε μπορεί να είναι τόσο πλούσιο σε πολυμέσα όσο θέλετε. Το πρόγραμμα JimdoFree ξεκινά από 500MB.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα που ίσως μια μέρα θέλετε να εξελιχθεί σε μαμούθ, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε αναζήτηση αλλού. Άλλες πλατφόρμες προσφέρουν καλύτερη διαχείριση για μεγάλα καταστήματα, ενώ ο Jimdo δεν έχει την επιλογή εξαγωγής για το περιεχόμενό σας σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθείτε σε κάπου αλλού.

Τι φήμη έχει ο Jimdo?

Ο Jimdo δεν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παιχνίδι δημιουργίας ιστοσελίδων, αλλά έχει περάσει εδώ και οκτώ χρόνια. Η πλατφόρμα έχει περάσει από μερικές αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις, κάνοντας τα ολοκληρωμένα έργα των ανθρώπων να φαίνονται πιο επαγγελματικά και μοντέρνα από τις προηγούμενες επαναλήψεις της υπηρεσίας. 15 εκατομμύρια ιστότοποι έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα από τον Jimdo.

Η πλατφόρμα προσφέρει παρόμοια πολιτική απορρήτου σε άλλους. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας αποθηκεύονται εκτός εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, χρησιμοποιεί cookie, καταγράφει την IP σας. Οι λεπτομέρειες δεν θα πωλούνται ποτέ. Οι εικόνες ή τα αρχεία που μεταφορτώνονται στον ιστότοπό σας ενδέχεται να αποθηκευτούν είτε στο Amazon S3 είτε στο Nirvanix cloud. Όλα τα άλλα δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές του Jimdo.

Έχει ο Jimdo εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ευτυχώς, ναι, και πολλά σε αυτό! Ο Jimdo προσφέρει δωρεάν δοκιμές 30 ημερών τόσο για τα σχέδια JimdoPro όσο και για τα JimdoBusiness. Ξεκινήστε με ένα πρόγραμμα JimdoFree και μετά μεταβείτε στη δωρεάν δοκιμή JimdoPro ή JimdoBusiness εάν τα πράγματα φαίνονται καλά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εφαρμογή για κινητό
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης
 • Πλήρης πλατφόρμα Blogging
 • Σεμινάρια βίντεο SEO
 • Ενσωμάτωση πύλης πληρωμής PayPal
 • Προσαρμοσμένο όνομα τομέα
 • Κοινωνικά Widgets
 • Βελτιστοποιημένο για κινητά
 • Ενσωμάτωση των Χαρτών Google
 • Ενσωμάτωση του Google Analytics
 • 500MB έως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης
 • Υποστηρίζει 8 διαφορετικές γλώσσες

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για τον Jimdo

Γενικά, οι ειδικοί αποδίδουν στον Jimdo μια καλή ή μέση βαθμολογία. Ο Jimdo ξεκίνησε να δημιουργήσει έναν δημιουργό ιστοτόπων που θα ήταν εύκολο στη χρήση και οι κριτικοί σίγουρα πιστεύουν ότι έχουν επιτύχει αυτόν τον στόχο. Ακόμα και νέες δυνατότητες προστίθενται με στόχο να μην κάνουν τα πράγματα υπερβολικά περίπλοκα. Με τον Jimdo, η εμπειρία χρήστη έρχεται πρώτη και αυτό είναι σαφές τόσο στην προσέγγισή τους στην επιχείρηση όσο και στο προϊόν τους.

Η πιο κοινή κριτική έχει να κάνει με τα πρότυπα του Jimdo. Μεταξύ των δημιουργών ιστότοπων, αυτό είναι ένα κοινό παράπονο. Είναι δύσκολο να ευχαριστήσετε όλους, ειδικά όταν κάθε χρήστης έχει διαφορετικά γούστα και προσδοκίες. Τα καλά νέα είναι ότι ο Jimdo προσθέτει τακτικά νέα πρότυπα και προσφέρει σταθερές, φιλικές προς κινητές επιλογές.

Τελικά, οι ειδικοί είναι πρόθυμοι να προτείνουν τον Jimdo σε όποιον αναζητά αξία και ευκολία στη χρήση. Εάν αυτές είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας, δεν θα απογοητευτείτε με το λογισμικό.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2470481,00.asp
 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/jimdo
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για τον Jimdo

Ενώ η δωρεάν έκδοση του Jimdo σίγουρα συνοδεύεται από ορισμένους περιορισμούς, υπήρχαν πολλοί χρήστες που ήταν ικανοποιημένοι με την ποσότητα των εργαλείων και των δυνατοτήτων που ήταν διαθέσιμα χωρίς κόστος. Αυτό επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο και να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στο διαδίκτυο. Επιπλέον, με τα ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εύκολο να μετατρέψετε έναν ιστότοπο σε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα.

Άλλα ιδιαίτερα επαινετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG. Παρόλο που μπορεί να μην είναι μεταφορά και απόθεση, εξακολουθεί να είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και χρήσιμο στη δημιουργία ενός ιστότοπου.
 • Κοινωνικές ενοποιήσεις. Δεν υπάρχει απομάκρυνση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Jimdo σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα εργαλεία.
 • Κινητοί ιστότοποι. Οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν εύκολα τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε συσκευή.
 • http://www.websitetooltester.com/en/reviews/jimdo-review/#jimdo-cons

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για τον Jimdo

Οι περισσότερες από τις καταγγελίες εναντίον του Jimdo απευθύνονται στη δωρεάν έκδοση. Οι χρήστες ήταν λιγότερο εντυπωσιασμένοι με τις επιλογές προτύπων και όχι οπαδός του γεγονότος ότι ο Jimdo εμφανίζει εμφανώς το λογότυπό του ως διαφήμιση για τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, αυτή είναι μια αρκετά συνήθης πρακτική για ελεύθερο λογισμικό και είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί υπερβολικά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή.

Για όσους επέλεξαν την πληρωμένη έκδοση, βρήκαν ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη λείπει κάπως. Ενώ το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, ειδικά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, δεν είναι ένα πραγματικό εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης. Για αρχάριους που αναζητούν τον απόλυτο ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αυτό μπορεί να είναι πραγματική λύση.

 • http://www.websitetooltester.com/en/reviews/jimdo-review/#jimdo-cons

Σχέδιο & Προσαρμογή

Όταν φτάσετε στον ιστότοπο του Jimdo, είναι έτοιμοι και περιμένουν να ξεκινήσετε με το πακέτο Jimdo Free. Μπροστά και στο κέντρο της σελίδας σχεδόν σας φωνάζει «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ». Λοιπόν, εντάξει αφεντικό, αν επιμένετε!

Από εκεί θα μεταφερθείτε στη σελίδα προτύπων τους και εδώ, για να ξεκινήσετε, έχετε 15 να διαλέξετε. Περιορισμένη, το ξέρω, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε μόλις ξεκινήσετε, καθώς υπάρχουν 40 για να διαλέξετε στο πρόγραμμα JimdoFree και περισσότερα στα προγράμματα επί πληρωμή. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρότυπα από εξωτερικούς παρόχους εάν το επιθυμείτε. Υπάρχει ακόμη και ένα κενό πρότυπο αν είστε καλός με την κωδικοποίηση CSS και HTML.

Μόλις καταλάβετε με ποιο πρότυπο θέλετε να εργαστείτε, μεταφέρεστε στον επεξεργαστή. Ο εκδότης του Jimdo είναι απλός και μοντέρνος. Υπάρχει μια μικρή μπάρα επεξεργασίας στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Κάνοντας κλικ σε κάθε στοιχείο στη διάταξη της ιστοσελίδας, μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά δεν μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τα στοιχεία. Όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, δεν πρόκειται ακριβώς για μεταφορά και απόθεση.

Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο παίζοντας με τα στοιχεία του προγράμματος επεξεργασίας προτού ξεκινήσετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Δεν είναι ο ευκολότερος συντάκτης για να το συνηθίσετε και σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά σε κάποια διαδικτυακή βοήθεια ή βίντεο YouTube για να ξεκινήσετε.

Μόλις αποκτήσετε το χέρι να προσθέσετε στοιχεία στη διάταξή σας και να τα προσαρμόσετε τότε, τα πράγματα θα είναι αισθητά ευκολότερα στην πλοήγηση. Δεν είναι ο καλύτερος συντάκτης που έχουμε συναντήσει, αλλά σίγουρα δεν είναι και το χειρότερο. Υπάρχουν πολλά καλά μελετημένα στοιχεία για να προσθέσετε στη σελίδα σας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν από τον κατάλογο του υπολογιστή σας ή από τον λογαριασμό σας DropBox και θα χρειαστείτε έναν σύνδεσμο για τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ηλεκτρονικό αποθετήριο όλων των αρχείων σας για να διαλέξετε. Δεν υπάρχει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, επομένως θα πρέπει να διορθώσετε τις εικόνες σας πριν τις εισαγάγετε.

Κατά τον καθορισμό του φόντου σας, έχετε την επιλογή μιας σταθερής εικόνας ή στυλ, μιας παρουσίασης ή ενός βίντεο.

Μην ανησυχείτε αν δεν σας αρέσει ο τρόπος εμφάνισης του προτύπου σας όταν είστε στη μέση ή τελειώσατε. Ο σχεδιασμός του Jimdo σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το πρότυπό σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να χάσετε δεδομένα.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ας ρίξουμε μια μικρή ματιά σε μερικά από τα δροσερά πράγματα που μπορεί να κάνει ο Jimdo που μπορεί να μην κάνει ο ανταγωνισμός.

Κινητή ανάπτυξη

Εάν συνεχώς βρίσκεστε εν κινήσει ή θέλετε να κάνετε τακτικές αναρτήσεις στον ιστότοπό σας όλη την ώρα, ο Jimdo σας καλύπτει. Μπορείτε να κάνετε όλη την ανάπτυξη του ιστότοπού σας απλά χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές iOS ή Android Jimdo. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους.

Email

Εάν θέλετε έναν διαδικτυακό επαγγελματικό ιστότοπο, τότε θα θέλετε τη διεύθυνση email σας – [email protected]. Αυτό δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση JimdoFree, αλλά στα σχέδια JimdoPro και JimdoBusiness, λαμβάνετε μία διεύθυνση email (με έως 3 διευθύνσεις προώθησης) και 20 διευθύνσεις email (με απεριόριστες διευθύνσεις προώθησης) αντίστοιχα.

Φιλοξενία ιστότοπων

Ο Jimdo προσφέρει τη δική του φιλοξενία που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση εξωτερικού παρόχου για αποθήκευση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βελτιστοποιήσετε τους χρόνους φόρτωσής σας εάν είναι βαρύ μέσο – και δεν θα έχετε άλλες επιλογές.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Η βελτιστοποίηση για κινητά είναι πολύ εύκολο με τον Jimdo – το κάνουν όλα για εσάς! Μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται ο ιστότοπός σας για κινητά χρησιμοποιώντας την επιλογή προεπισκόπησης συσκευής στη δεξιά γραμμή εργαλείων.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης

Το Jimdo προσφέρει τη δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης μιας σελίδας του ιστότοπού σας με το πρόγραμμα JimdoFree, πέντε σελίδες με το σχέδιο JimdoPro και απεριόριστες σελίδες με το σχέδιο JimdoBusiness.

Blogging

Υπάρχει μια αρκετά περιεκτική πλατφόρμα blogging με τον Jimdo. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα προσθήκης GoogleMaps, λήψεων αρχείων, τμημάτων σχολίων, προσαρμοσμένων widget HTML και άλλων. Το μόνο μειονέκτημα της λειτουργίας blogging είναι ότι δεν μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις.

SEO

Ο Jimdo διαθέτει σεμινάρια βίντεο SEO από την κατάταξη Προπονητής για να βοηθήσει τους χρήστες του JimdoPro και του JimdoBusiness, καθώς και διάφορους βαθμούς επεκτασιμότητας SEO για κάθε σχέδιο.

Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Το Jimdo είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα έχει μια εξαιρετική βάση για την κατασκευή ενός μικρού διαδικτυακού καταστήματος από. Το backend επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το απόθεμα, να αυτοματοποιούν τις απαντήσεις μέσω email σε πελάτες και να ανοίγουν και να κλείνουν τις παραγγελίες σας.

Η μόνη πύλη πληρωμής που διευκολύνεται πλήρως από τον Jimdo είναι το PayPal. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε λογαριασμό PayPal Business για τις συναλλαγές σας. Όλες οι συναλλαγές δεν έχουν καμία επιβάρυνση από την πλευρά του Jimdo.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΧρειάζεται λίγος χρόνος για να εξοικειωθείτε με το σύστημα
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΕπιλέξτε διατάξεις σελίδας, τροποποιήστε τα χρώματα, προσθέστε υφές και πολλά άλλα. Πολύ διαμορφώσιμο αλλά όχι καθαρό drag and drop
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΔιατίθεται με τα σχέδια JimdoPro και JimdoBusiness
Βάθος πλοήγησηςΔιατίθενται δύο επιμέρους επίπεδα
Widgets και εφαρμογέςΓκαλερί φωτογραφιών, YouTube, κοινωνικά μέσα κ.λπ..
ΝομισματοποίησηΔιαθέσιμο Google AdSense, σύνδεσμοι συνεργατών, διαφημίσεις banner
Στατιστικά επισκεπτώνΔιατίθεται μέσω του Google Analytics σε προγράμματα επί πληρωμή
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΕπιλογές περιορισμένης μορφής για πολυμέσα – ενσωματωμένος κωδικός μόνο για ήχο
ΙστολόγιοΤυπική πλατφόρμα blogging. Προσθέστε το Discus για μια πιο χρήσιμη ενότητα σχολίων
Χάρτες GoogleΔιατίθεται στοιχείο των Χαρτών Google
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΕπεξεργασία HTML τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητούς ιστότοπους
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΠροσθέστε Facebook όπως κουμπιά, ροή Twitter κ.λπ..
Έντυπα και έρευνεςΔιατίθεται στοιχείο φόρμας
Χώρος αποθήκευσης500MB για το πρόγραμμα JimdoFree, 5GB για το πρόγραμμα JimdoPro, απεριόριστο για το πρόγραμμα JimdoBusiness
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΟ Jimdo συνιστά την προσθήκη φόρμας εγγραφής MailChimp στον ιστότοπό σας και τη χρήση των υπηρεσιών τους
ΔικαστήριοΜόνο η λειτουργία βιβλίου επισκεπτών
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΠλήρεις λύσεις
Ολοκλήρωση πύληςPayPal
Φιλικό SEOΣχέδιο JimdoPro – μετα-περιγραφές, διευθύνσεις URL, ετικέτες εικόνας. Σχέδιο JimdoBusiness – εξαίρεση σελίδων, ανακατευθύνσεις 301
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Προστασία με κωδικό πρόσβασης σε μία σελίδα για το πρόγραμμα JimdoFree, πέντε σελίδες στο σχέδιο JimdoPro και απεριόριστο στο σχέδιο JimdoBusiness. Δεν υπάρχει επιλογή κωδικού πρόσβασης σε αναρτήσεις ιστολογίου
Google® AnalyticsΔιατίθεται σε προγράμματα επί πληρωμή
Ασφάλεια ιστότοπουΟι ιστότοποι αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές του Jimdo
Πολλαπλές γλώσσεςΠλατφόρμα και φόρουμ διαθέσιμα σε 8 διαφορετικές γλώσσες
Βελτιστοποίηση για κινητάΑυτόματη βελτιστοποίηση για κινητά
Τεχνολογία CDNΠολλοί διακομιστές σε διαφορετικές χώρες

Σχέδια & Τιμολόγηση

Σημειώστε ότι δοκιμάζετε το σχέδιο JimdoFree του Jimdo εάν πιστεύετε ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Προσθέστε όλα τα στοιχεία και τη λειτουργικότητά σας και δείτε εάν λειτουργεί και, στη συνέχεια, εάν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια από τις δωρεάν δοκιμαστικές εφαρμογές επί πληρωμή. Οι δωρεάν δοκιμές διαρκούν 30 ημέρες, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να τις δοκιμάσετε.

Σχέδιο JimdoFree

Το JimdoFree σας παρέχει ένα περιορισμένο εύρος βασικών λειτουργιών για να εργαστείτε. Δεν το συνιστούμε σε κανέναν που προσπαθεί να κάνει κάτι σοβαρό. Είναι περισσότερο δοκιμαστικό να δούμε αν τα προγράμματα πληρωμής μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Το σχέδιο JimdoFree συνοδεύεται από:

 • 500MB αποθήκευσης
 • ένας κωδικός πρόσβασης προστάτευε μια σελίδα
 • την εφαρμογή iOS ή Android – αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε
 • πολύ περιορισμένο SEO – τίτλος μετα-αρχικής σελίδας και μετα-περιγραφή, έλεγχος ευρετηρίου Google και προεπισκόπηση της καταχώρισής σας στο Google
 • έως 5 καταχωρίσεις καταστημάτων
 • ένα μέγιστο ποσό αποστολής
 • τη δυνατότητα να ορίσετε δωρεάν αποστολή για μεγάλες παραγγελίες

Η δωρεάν έκδοση θα περιλαμβάνει διαφημίσεις υποσέλιδου Jimdo στο κάτω μέρος του ιστότοπού σας. Το όνομα του ιστότοπού σας θα έχει επίσης τη μορφή yourwebsite.jimdo.com. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να διατηρήσετε τον δωρεάν ιστότοπο του Jimdo για πάντα.

Προγράμματα επί πληρωμή

Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για τον ιστότοπό σας, τότε θα θελήσετε να λάβετε μέρος σε ένα από τα προγράμματα πληρωμής του Jimdo. Η τιμολόγηση είναι πολύ ανταγωνιστική σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων. Τα σχέδια είναι χωρίς διαφημίσεις, σε αντίθεση με το αντίστοιχο τους. Έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα σχέδια ή να αποκτήσετε ένα νέο προσαρμοσμένο (στη φόρμα www.yourwebsite.com) επίσης.

JimdoPro
7,50 $ / μήνα (ετησίως)

Το πρόγραμμα JimdoPro περιλαμβάνει τα πάντα στο σχέδιο JimdoFree μαζί με:

 • 5 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Πέντε σελίδες με κωδικό πρόσβασης
 • Μία διεύθυνση email και έως 3 διευθύνσεις προώθησης
 • ενισχυμένη υποστήριξη πελατών
 • στατιστικά στοιχεία ιστότοπου
 • το υποσέλιδο σας
 • σελίδα express για κινητά
 • περισσότερα SEO – προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL σελίδας, τίτλοι μετα-σελίδας, περιγραφές μετα-σελίδας, χάρτης ιστότοπου XML, κατάταξη
 • έως και 15 καταχωρίσεις καταστημάτων
 • δυνατότητα καθορισμού τιμής καταλόγου

Σχέδιο JimdoBusiness
20 US $ / μήνα (ετησίως)

Το JimdoBusiness προσφέρει την πλήρη σουίτα των εγκαταστάσεων Jimdo. Βασίζεται στα χαρακτηριστικά που παρέχονται στο σχέδιο JimdoPro. Το πιο χρήσιμο όφελος, πιστεύουμε, είναι η δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων αντικειμένων στο κατάστημά σας. Δείτε και τα άλλα οφέλη:

 • απεριόριστη αποθήκευση
 • απεριόριστες προστατευμένες με κωδικό πρόσβασης σελίδες
 • 20 διευθύνσεις email και απεριόριστες διευθύνσεις προώθησης
 • υποστήριξη πελατών υψηλού επιπέδου
 • Ένας νέος προσαρμοσμένος τομέας
 • εκτεταμένο SEO – μετα-ετικέτες ρομπότ και ανακατευθύνσεις διευθύνσεων URL
 • απεριόριστες καταχωρίσεις καταστημάτων
 • Κωδικοί Έκπτωσης
 • προσαρμοσμένη σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας
 • αποστολή με βάση το βάρος
 • αποστολή βάσει ετικετών
 • Επιλογή πληρωμής με ρίγες

Σημείωση: Υπάρχουν πρόσθετα πρόσθετα, όπως premium τομείς (π.χ. .deals, .supply) που μπορείτε επίσης να αγοράσετε.

Υποστήριξη πελατών

Υπάρχει ένα μεγάλο φόρουμ κοινότητας στο Jimdo, και όχι μόνο αυτό, έρχονται σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες! Τα φόρουμ είναι ένα μέρος όπου οι χρήστες θέτουν ερωτήσεις και είτε άλλοι χρήστες είτε συντονιστές φόρουμ παρέχουν απαντήσεις. Το να ψάχνετε ή να κάνετε μια ερώτηση μόνοι σας θα σας δώσει την απάντηση που ψάχνετε.

Μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σεμινάρια για να σας καθοδηγήσουν στα βασικά και, ακόμη πιο ενδιαφέρον, μερικά δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για να σας βοηθήσουν σε θέματα όπως “Βασικά στοιχεία SEO”.

Τα ποσοστά απόκρισης ποικίλλουν όταν στέλνετε ερωτήσεις στην ομάδα μέσω email. Για τα προγράμματα επί πληρωμή, εξετάζετε μεταξύ 1 και δύο εργάσιμων ημερών, ενώ οι δωρεάν χρήστες ενδέχεται να περιμένουν λίγο περισσότερο από αυτό.
Υπάρχει πάντα η επιλογή ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο – ωστόσο, οι χρόνοι αναμονής μπορεί να είναι έως και 2 ώρες περίπου. Σας βοηθάει εάν έχετε το χρόνο να ξοδέψετε καθισμένος μπροστά στον υπολογιστή σας ενώ κάνετε άλλα πράγματα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο 9 π.μ. έως 5 μ.μ. PST, επομένως ενδέχεται να μην λειτουργεί για άτομα σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Ευκολία στη χρήση

Ο Jimdo δεν είναι η ευκολότερη πλατφόρμα για να ξεκουραστείς στην αρχή. Θα πρέπει να εγκατασταθείτε για μερικές ώρες για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Το πρόγραμμα επεξεργασίας δεν είναι τόσο διαισθητικό όσο και άλλα που έχουμε συναντήσει. Μόλις το καταφέρετε, η διαμόρφωση του ιστότοπού σας είναι εύκολη.

Ο μέσος χρήστης θα πρέπει να μπορεί να προσθέσει τον ιστότοπό του σε ένα σαββατοκύριακο χωρίς προβλήματα. Αυτό περιλαμβάνει και τη λειτουργικότητα του καταστήματος της πλατφόρμας Jimdo.

Το καλύτερο πράγμα για τον Jimdo είναι ότι μόλις προετοιμαστείτε, η προσθήκη επιπλέον στοιχείων ή η αλλαγή σχεδίων είναι πολύ εύκολη. Εάν κάνετε πολλές ενημερώσεις στον ιστότοπό σας, τότε το Jimdo θα είναι μια καλή πλατφόρμα για χρήση.

Δεν είναι υπερβολικά προσαρμόσιμο – αλλά ως επί το πλείστον, οι χρήστες δεν θα πειράζουν. Εάν δεν είστε αδιάφοροι για το σχεδιασμό και θέλετε κάτι που εξακολουθεί να φαίνεται καλό αλλά είναι περισσότερο για το λειτουργικότητα – τότε μπορεί να είσαι τυχερός. Αν εσύ κάνω γνωρίζετε HTML ή CSS, ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της καρδιάς σας.
Για εσάς, τη διαχείριση ιστότοπων, τα προγράμματα επί πληρωμή έχουν ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία, και προσφέρουν επίσης ένα πολύ καλό φάσμα επιλογών SEO. Υπάρχουν ιστότοποι που δημιουργήθηκαν από τον Jimdo που κατατάσσονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων τους – αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε λίγη σκληρή δουλειά.

συμπέρασμα

Ο Jimdo έχει πολύ νόημα να εξετάσει αν θέλετε να ανοίξετε το μικρό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να βγουν από μια πλατφόρμα όπως το eBay ή το Etsy και να κάνουν το δικό τους πράγμα. Τα σχέδια επί πληρωμή είναι σε καλή τιμή και η δομή της πλατφόρμας λειτουργεί με ελάχιστη φασαρία μόλις το καταλάβετε.

Οι ενημερώσεις είναι εύκολες και αν είστε ευχαριστημένοι με τη χρήση του PayPal (ή του Stripe για χρήστες του JimdoBusiness), τότε είναι ένας τρόπος χωρίς άγχος για να τραβήξετε το κομμάτι του ιστού σας. Οι δυνατότητες SEO του Jimdo μπορούν ακόμη και να σας κάνουν έναν ιστότοπο με καλή απόδοση με λίγη πρακτική.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον μικρό σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε μαθήματα κατά την κωδικοποίηση, τότε ο Jimdo είναι πιθανό για εσάς.

Οι bloggers του κόσμου μπορεί επίσης να βρουν τον Jimdo μια σωστή επιλογή. Η πλευρά του ιστολογίου της πλατφόρμας είναι αρκετά εκτεταμένη και παρόλο που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις, έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε πρόχειρα για αργότερα.

Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στον Jimdo εάν εμπίπτει σε μία από αυτές τις κατηγορίες ή εάν έχετε δοκιμάσει κάποιους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων για το προσωπικό σας έργο και δεν έχετε βρει ακόμα το σωστό.

Συγκρίνω

Τζιμντό

93

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map