Κριτική δημιουργού IM 2016


Δημιουργός IM

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.8


Βαθμολογία AWA

Δημιουργός IM

Το IM Creator είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για την επιχείρησή του, την εκδήλωση ή τον εαυτό του, αλλά δεν έχει δεξιότητες προγραμματισμού HTML. Το προϊόν καθιστά απλή τη μετάβαση από την κατασκευή του ιστότοπου μέχρι την αγορά ενός τομέα. Έχουν επίσης συνεργαστεί με μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου για να αφήσουν τα προϊόντα της εταιρείας να πωλούν εύκολα στον ιστότοπό τους. Διαβάστε την κριτική IM Creator παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.imcreator.com
 • Αρχηγείο: Νέα Υόρκη
 • Έτος ίδρυσης: 2011
 • Κατηγορίες: Δημιουργία ιστότοπου
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Αυτό που κάνει το IM Creator είναι και οι δύο που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο καθώς και να παρέχουν μια πλατφόρμα για τη φιλοξενία του. Έχει σχεδιαστεί για άτομα χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού. Η αγορά-στόχος τους είναι ο γενικός χρήστης. Δεν επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη αγορά, όπως φωτογράφους. Υπάρχουν πρότυπα για γενικές επιχειρήσεις, εστιατόρια, ακόμη και γάμους.

Υπάρχουν μερικοί τεχνικοί περιορισμοί, αλλά όχι πολλοί. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει διάταξη για JavaScript ή φύλλα στυλ. Έχουν μόνο έναν βασικό επεξεργαστή HTML του οποίου ο κώδικας ισχύει μόνο για ένα τμήμα της σελίδας που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσατε να τροποποιήσετε μια συγκεκριμένη διαίρεση σελίδας όπως μια κεφαλίδα. Ούτε μπορείτε να κάνετε κάτι περίπλοκο όπως να χρησιμοποιήσετε το Jquery για να αλλάξετε το DOM. Αλλά αν ο χρήστης ήξερε πώς να το κάνει αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσε το IM Creator έτσι κι αλλιώς, αυτό δεν έχει σημασία για τον συνηθισμένο χρήστη.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την επεκτασιμότητα ή το χώρο να μεγαλώνει καθώς ο χρήστης μπορεί να προσθέσει όσες σελίδες θέλει, προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και τρέχουν το σύστημά τους στην ισχυρή πλατφόρμα εικονικής μηχανής Amazon AWS.

Ο μεγάλος αριθμός χρηστών τους (Δηλώνουν ότι έχουν 8 εκατομμύρια.) Μιλάει για τη φήμη τους, αλλά δεν διαθέτουν βραβεία σχεδιασμού ή πιστοποιήσεις. Αναφέρουν CNN, The NY Times και The Next Web στον ιστότοπό τους, σαν να γράφτηκαν εκεί, αλλά δεν παρέχουν συνδέσμους σε άρθρα, με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κανείς για αυτό.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και φιλοξενία
 • Αποκριτικός
 • Φιλικό SEO
 • Κλιμακούμενος
 • Ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Εφαρμογή για κινητό
 • Πλήρης έλεγχος των περιθωρίων και των γεμισμάτων
 • Συνδέστε τον δικό σας τομέα
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Δωρεάν εικονίδια
 • Ενσωμάτωση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και επιχειρήσεων
 • Ενσωμάτωση του Google Analytics

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου για το IM Creator

Website Builder Μια γρήγορη ματιά στις κριτικές των εμπειρογνωμόνων δείχνει μια μέση βαθμολογία 2-3 στα 5 αστέρια. Παρόλο που δεν μοιάζει με ηχηρή έγκριση, οι πραγματικές κριτικές του IM Creator ακούγονται πολύ πιο θετικές από ό, τι υποδηλώνει η βαθμολογία με αστέρια. Πολλοί κριτικοί δίσταζαν να δώσουν υψηλότερες βαθμολογίες, επειδή το IM Creator είναι ιδανικό για ένα συγκεκριμένο κοινό. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που περιμένουν να μείνουν μικροί και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν έναν προσωπικό ιστότοπο θα βρουν ότι το IM Creator είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Έχει πολλά χαρακτηριστικά χωρίς να περιλαμβάνει τόσο πολλά που γίνονται συντριπτικά για αρχάριους. Οι ειδικοί είναι επίσης γενναιόδωροι στο επαίνεμά τους για το περιβάλλον εργασίας χρήστη και τα εργαλεία επεξεργασίας. Το κύριο μειονέκτημα και ο μεγάλος λόγος για τον οποίο ο IM Creator δεν λαμβάνει καλύτερες βαθμολογίες είναι ότι το πρόγραμμα απλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερες επιχειρήσεις ή για όσους θέλουν να προωθήσουν ενεργά τον ιστότοπό τους μέσω SEO.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το IM Creator

Το IM Creator έχει κάποιους σημαντικούς επαγγελματίες. Τα πρότυπα είναι τόσο μοντέρνα όσο και όμορφα και η διεπαφή δημιουργίας ιστοσελίδων είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και διαισθητική. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα έναν ιστότοπο χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης. Οι χρήστες απολαμβάνουν ιδιαίτερα την ευκολία του προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Οι πελάτες ήταν επίσης ευχαριστημένοι με τα πακέτα τιμολόγησης και ανέφεραν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι αρχάριοι μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα, να έχουν πρόσβαση σε μια εκτεταμένη βάση γνώσεων και να επικοινωνούν απευθείας με την υποστήριξη πελατών όταν χρειάζεται. Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το IM Creator μια εξαιρετική επιλογή για bloggers και μικρές επιχειρήσεις.

Μεταξύ των χρηστών που γνώριζαν καλά τυχόν προβλήματα επεκτασιμότητας που σχετίζονται με το IM Creator, οι κριτικές ήταν εξαιρετικά θετικές. Όσον αφορά την παροχή ενός φιλικού προς τον χρήστη δημιουργού ιστότοπων, το IM Creator ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το IM Creator

Το IM Creator δεν είναι η επιλογή συσκευασίας που συνοδεύει κάθε διαθέσιμο κουδούνι και σφυρίχτρα. Για ορισμένους καταναλωτές, αυτό ήταν ένα τεράστιο μειονέκτημα. Δεν έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που επιθυμούν να βελτιώσουν την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Οι ρυθμίσεις SEO είναι πολύ περιορισμένες, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας θα ευρετηριαστεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης.

Ένα άλλο μεγάλο μειονέκτημα για το πρόγραμμα είναι ότι δεν προσφέρει πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων για κινητά. Ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε συσκευή, θα είναι δύσκολο να βελτιώσουμε τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπου.

Παρόλο που το IM Creator μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου, δεν ανταποκρίνεται στο μάρκετινγκ και στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Σχέδιο & Προσαρμογή

Πρώτα εξετάζουμε μερικές από τις επιλογές σχεδιασμού.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΈχουν πρότυπα που έχουν κατασκευαστεί από μόνα τους, αλλά όχι τρίτα μέρη, όπως ένα προϊόν ανοιχτού κώδικα, το οποίο θα επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τον αριθμό αυτών. Υπάρχουν όμως πολλά πρότυπα και είναι κομψά διαμορφωμένα. Αυτά περιλαμβάνουν μόδα, ελεύθερο επαγγελματία, εστιατόριο, γάμο, ταλέντο, αρχιτεκτονική, σύμβουλο και άλλα, συμπεριλαμβανομένων προτύπων για κινητά.
ΕλεύθεροςΈχουν μια δωρεάν επιλογή, αλλά αυτό πρέπει να φιλοξενείται στον τομέα τους και όχι στη δική σας.
ΑσφάλιστροΟ ορισμός του premium σημαίνει ότι αφαιρούν τις ετικέτες XPRS από τον ιστότοπό σας, οι οποίες είναι κολλημένες εκεί ακόμη και αν χρησιμοποιείτε τον τομέα σας. Με άλλα λόγια, ο ιστότοπός σας γίνεται πραγματικά επώνυμος. (Εδώ είναι μια άλλη περίπτωση σύγχυσης του XPRS-ImCreator. Πρέπει να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο για όλα αυτά, που είναι δεδομένου ότι λένε ότι το XPRS είναι «νέο».)
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΗ διεπαφή χρήστη αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του συστήματός τους. Όπως είπαμε, έχουν δύο, κάτι που οδηγεί σε σύγχυση.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΤο εγχειρίδιό τους εξηγεί πώς να προσαρμόσετε το πρότυπο σελίδας.
Πλοήγηση ιστότοπουΜια άλλη σύγχυση έχει αλλάξει θέματα καθώς περιηγηθήκαμε στον ιστότοπό τους. Έτσι, βρεθήκαμε να δουλεύουμε σε μια εντελώς διαφορετική δομή μενού.
Διαχείριση περιεχομένουΔεν υπάρχουν εργαλεία που να επιτρέπουν σε μια ομάδα να συνεργάζεται στον ίδιο ιστότοπο. Δεν υπάρχει έκδοση, για παράδειγμα.
Φωτογραφίες και γκαλερίΜπορείτε να περικόψετε φωτογραφίες αλλά να μην τις επεξεργαστείτε. Η προσθήκη μιας φωτογραφίας είναι εύκολη. Απλώς κάντε κλικ στο γραφικό στοιχείο γκαλερί για να ανεβάσετε φωτογραφίες.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΠαρέχουν ένα προεπιλεγμένο πρότυπο για κινητά και μετά σας επιτρέπουν να το τροποποιήσετε.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΑυτά είναι άμεσα διαθέσιμα.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΌχι. Δεν παρέχουν υπηρεσία για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Ακολουθεί μια λίστα χαρακτηριστικών που θα χρειάζονταν οι περισσότεροι άνθρωποι. Λέμε αν το ImCreator έχει ή όχι αυτά.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΤο ImCreator σας καθοδηγεί στη δημιουργία της πρώτης σελίδας για τη δημοσίευσή της στον τομέα σας.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΜπορείτε να επιλέξετε διατάξεις σελίδων, θέματα, χρώματα τροποποίησης και πολλά άλλα.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΝαί.
Βάθος πλοήγησηςΜπορείτε να προσθέσετε σελίδες χωρίς όριο.
Widgets και εφαρμογέςΥπάρχουν πολλά widget και εφαρμογές, όπως μια ροή Twitter, το Vimeo, οι Χάρτες Google, το SoundCloud, η φόρμα επικοινωνίας JotForm, μια κανονική φόρμα επικοινωνίας και ένα κουμπί Like στο Facebook.
Νομισματοποίηση(Δείτε τα σχόλια στο ηλεκτρονικό εμπόριο παρακάτω. Εκτός από αυτό δεν υπάρχει widget Google Ads ή δυνατότητα χρήσης άλλων διαφημιζόμενων.)
Στατιστικά επισκεπτώνΔεν υπάρχουν αναφορές σελίδων επίσκεψης, αλλά μπορείτε να προσθέσετε κώδικα ανάλυσης και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το Analytics για αυτό. Φυσικά, ο αρχάριος θα χρειαζόταν ένα άτομο με κάποιες βασικές γνώσεις HTML για να το βοηθήσει.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΜπορείτε να προσθέσετε βίντεο Vimeo ή YouTube, αλλά όχι Daily Motion ή BrightCove. Αλλά τα δύο πρώτα είναι αρκετά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ήχου, όπως στα αρχεία MP4, αλλά μπορείτε να προσθέσετε το SoundCloud, έτσι ώστε να λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς επιτρέπει την αναπαραγωγή.
BloggingΝαι, μπορείτε να προσθέσετε μια λωρίδα blogging. Το Stripe είναι αυτό που ονομάζουν κάθε τμήμα της σελίδας τους.
Χάρτες GoogleΜπορείτε να ενσωματώσετε τους χάρτες Google και να του δώσετε μια διεύθυνση ως σημείο εκκίνησης. Δεν υπάρχει τρόπος να τον μεταβιβάσετε δυναμικά.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΔεν υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας τύπου υποβοήθησης κώδικα, αλλά μπορείτε να εισαγάγετε τον κώδικα HTML απευθείας. Έτσι, το άτομο που γράφει HTML θα μπορούσε να κάνει ένα λάθος και πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο για να καταλάβει γιατί η σελίδα του δεν λειτουργεί.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΝαι. Τα εικονίδια κοινωνικών μέσων εμφανίζονται εμφανώς σε κάθε σελίδα.
Έντυπα και έρευνεςΥπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας αλλά όχι η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων πεδίων ή δημιουργίας μιας φόρμας για την εισαγωγή αυτών. Ούτε υπάρχει δυνατότητα έρευνας.
Χώρος αποθήκευσηςΑπεριόριστος.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΔεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ενημερωτικού δελτίου και έπειτα μέσω email. Ο χρήστης θα πρέπει να κατεβάσει τις επαφές και, στη συνέχεια, να μεταφορτώσει αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλη υπηρεσία για αυτό.
ΔικαστήριοΟχι.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΑυτή η περίπλοκη διαδικασία διευκολύνεται από το IM Creator. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή για να προσθέσετε τη δυνατότητα πώλησης οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο στην πλατφόρμα Sprocket eCommerce. Χρεώνουν προμήθεια 2% και χρησιμοποιούν το Stripe ως πύλη πληρωμής. Στη συνέχεια στέλνουν την πληρωμή του ιδιοκτήτη του ιστότοπου μέσω Paypal.
Ολοκλήρωση πύληςΟι χρήστες που χρησιμοποιούν τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου λαμβάνουν έναν λογαριασμό εμπόρου αυτόματα στο Stripe. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε μια πύλη πληρωμής με μη αυτόματο τρόπο. Φυσικά, υπάρχει ένα μειονέκτημα για τη χρήση των Sprocket, Stripe και PayPal καθώς όλοι χρεώνουν μια απότομη προμήθεια. Κάποιος που θέλει να πουλήσει μεγαλύτερο όγκο θα πρέπει να βρει προμηθευτές με τους οποίους μπορεί να διαπραγματευτεί ή που χρεώνει λιγότερο.
Φιλικό SEOΤο IM Creator σάς επιτρέπει να εισαγάγετε έναν τίτλο, λέξεις-κλειδιά και περιγραφή και προεπισκόπηση κοινωνικής εικόνας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε το αναγνωριστικό σας Google Analytics. Όλα αυτά θα δημιουργούσαν τις μετα-ετικέτες για να δώσουν στον ιστότοπο τη δυνατότητα να ελέγχει τη σύνοψη που εμφανίζεται στο Google και να διευκολύνει το SEO. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή να εκχωρήσετε τίτλους σε εικόνες για να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον τύπο ανακάλυψης SEO. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε συνδέσμους σε κρυφές σελίδες.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Κανένα. Όπως με μια φόρμα σχολίων, το Tripadvisor, το Yelp και άλλες επιλογές, παρέχουν απλώς συνδέσμους προς οδηγίες σε εκείνους τους άλλους ιστότοπους όπου μπορείτε να προσθέσετε το HTML χειροκίνητα για να το κάνετε αυτό. Επομένως, θα πρέπει να προγραμματίσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης, όπως εσείς μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας για να κρατήσετε τους ανθρώπους εκτός.
Google® AnalyticsΝαι, μπορείτε να ενσωματώσετε κώδικα ανάλυσης.
Ασφάλεια ιστότοπουΟ ιστότοπός σας προστατεύεται από τα εργαλεία ασφαλείας στο Amazon AWS. Επειδή δεν έχετε πρόσβαση σε ένα κέλυφος εντολών, όπως το ssh, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος να χαράξει τον ιστότοπό σας με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά την ένεση SQL ή άλλες παραβιάσεις, οποιοσδήποτε ιστότοπος θα υπόκειται σε αυτό εάν υπήρχαν αδυναμίες σε οποιοδήποτε από τα γραφικά στοιχεία, που η εμπειρία λέει ότι θα υπήρχαν, αλλά ότι θα τα διορθώσουν τόσο γρήγορα όσο τα βρίσκουν. Και τότε κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει από μια επίθεση άρνησης υπηρεσίας (DOS).
Πολλαπλές γλώσσεςΌχι. Αλλά παρέχουν μερικές οδηγίες αντιμετώπισης χρησιμοποιώντας κρυμμένους συνδέσμους. Όταν συνδεθήκαμε στον ιστότοπο από μια ισπανόφωνη χώρα με την ισπανική γλώσσα ως γλώσσα στον υπολογιστή μας, εμφανίστηκε στα Αγγλικά, οπότε δεν υπάρχει ούτε υποστήριξη για ξένες γλώσσες για τη διεπαφή σχεδιασμού. Πιθανώς, ως καταχωρητής τομέα, δεν θα ήταν σε θέση να εγγράψουν τομείς σε τομείς χωρών, όπως το site.com.uk, δείχνοντας ότι στοχεύουν μόνο στην αγγλόφωνη αγορά των ΗΠΑ.
Βελτιστοποίηση για κινητάΈνα ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι προτείνει ένα πρότυπο για κινητά με βάση το πρότυπο της επιφάνειας εργασίας που επιλέξατε.
Τεχνολογία CDNΟχι.

Σχέδια & Τιμολόγηση

 • Δωρεάν αν φιλοξενείται στον τομέα τους.
 • 250 $ ετησίως με τον τομέα σας και με τα λογότυπα XPRS καταργημένα.
 • 6 $, 7 $, 8 $ ή 10 $ ανά μήνα ισοδύναμο, ανάλογα με το αν θέλετε να πληρώνετε μηνιαία, δύο φορές το χρόνο ή για 1, 2 ή 3 χρόνια και με το σήμα XPRS.

Έτσι, η τιμολόγηση τους προκαλεί σύγχυση.

Τα προγράμματα επί πληρωμή προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και δέκα διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή εάν θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στον τομέα τους και όχι στον δικό σας. Αυτό περιορίζεται στα 50 MB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ εργάζεστε για να ολοκληρώσετε τον ιστότοπό σας ή το αξιολογείτε. Θα ζητήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν μεταβαίνετε στον τομέα σας.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις δυνατότητες όταν εργάζεστε στη δωρεάν έκδοση εκτός από, φυσικά, δεν θα μπορούσατε να προσθέσετε το ηλεκτρονικό εμπόριο σε αυτό.

Υποστήριξη πελατών

Εδώ είναι οι επιλογές υποστήριξής τους:

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΤηλέφωνοΟχι
Υποστήριξη emailΝαι, με μέσο χρόνο απόκρισης 12 ωρών. Το δοκιμάσαμε αυτό, και μας επέστρεψαν μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.
ΚουβένταΟχι
Βάση γνώσεωνΝαι, με δυνατότητα αναζήτησης.
Εκπαιδευτικά βίντεοΝαι. Αυτά βρίσκονται στο κανάλι τους στο YouTube.
Φόρουμ υποστήριξηςΝαί
Επιπλέον επιλογέςΠεριλαμβάνουν το εγχειρίδιό τους σε μορφή PDF που μπορείτε να εκτυπώσετε. Αυτό είναι μάλλον ντεμοντέ, αλλά παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης οδηγιών. Επιπλέον, αναρωτιέται κανείς πώς μπορούν να διατηρήσουν το εγχειρίδιο τους ενημερωμένο καθώς προσθέτουν νέες δυνατότητες, καθώς η επεξεργασία ενός τόσο μεγάλου βιβλίου απαιτεί χρόνο. Αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κακό σημάδι που σημαίνει ότι δεν προσθέτουν συχνά νέα χαρακτηριστικά.
Συχνές ερωτήσεις.Το έχει αυτό με ενότητες σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη χρέωση, τη σύνθετη επεξεργασία, τη χρέωση, την έναρξη και τον τρόπο εναλλαγής προτύπων.

Η εταιρεία δεν θα έλεγε εάν στελεχώνουν το γραφείο υποστήριξης 24 × 7. Αλλά είπαν: «Προσπαθούμε να απαντήσουμε εγκαίρως σε κάθε email, συνήθως εντός 12 ωρών ή 24 ωρών τα σαββατοκύριακα». Με αυτό εννοούν «συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου» όπως γράφεται στον ιστότοπό τους.

Την πρώτη φορά που ανοίξαμε ένα εισιτήριο υποστήριξης, για να δοκιμάσουμε την απάντησή τους, ο πράκτορας με τον οποίο επικοινωνήσαμε έγραψε μια επαγγελματική απάντηση χωρίς να μας δώσει ένα κονσερβοποιημένο. Επιπλέον, παρακολούθησαν μια έρευνα ικανοποίησης πελατών. Αυτό είναι καλό. Και τα ιστολόγιά τους είναι όλα γραμμένα από το ίδιο άτομο, το οποίο θα έπρεπε να είναι ειδικός, αφού έγραψε όλα αυτά. Αυτό είναι επίσης καλό. Και δεδομένου ότι η πλατφόρμα τους χρησιμοποιεί το Amazon, θα πρέπει να παρέχει μια αξιόπιστη υπηρεσία.

Ευκολία στη χρήση

Το ImCreator είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Προσαρμόζεται στον αρχάριο αντί στον προηγμένο χρήστη. Δεν υπάρχει ενσωματωμένο πλαίσιο βοήθειας, αλλά δεν απαιτείται τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσουν στην οθόνη να είναι αρκετά απλά και υπάρχουν άλλα εργαλεία βοήθειας αυτοεξυπηρέτησης.

Ένα πράγμα που μας αρέσει στο IM Creator είναι ότι αρχίζετε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο απευθείας στον ιστότοπό του χωρίς καν να χρειάζεται να εγγραφείτε. Έτσι μπορείτε να το αξιολογήσετε χωρίς να μπείτε σε κάποια ενοχλητική λίστα αλληλογραφίας. Επιλέγετε ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, προσθέτετε εικονίδια κοινωνικών μέσων, γραφικά, βίντεο YouTube ή ακόμη και κάποιο απλό HTML και, στη συνέχεια, πληρώνετε μόνο όταν θέλετε να δημοσιεύσετε τον ιστότοπο.

Ωστόσο, ο ιστότοπός τους δημιουργεί σύγχυση επειδή φαίνεται ότι χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά εργαλεία με τρία διαφορετικά ονόματα: ImCreator, XPRS και polydom, όπως είπαμε. Το Polydom είναι ένα άλλο όνομα για το XPRS, μολονότι γράφτηκε για να είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό συντάκτη.

Υπάρχουν αυτά τα τέσσερα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε με την πρώτη σελίδα.

 1. Διαλέγετε ένα πρότυπο και μετά κάντε κλικ στο εικονίδιο της εικόνας για να το αντικαταστήσετε με το δικό σας και κάντε κλικ στο κείμενο του τίτλου για να το αλλάξετε.
 2. Στη συνέχεια προσθέτετε ρίγες, που είναι οι ενότητες κλήσης της σελίδας. Από προεπιλογή, τα εικονίδια κοινωνικών μέσων υπάρχουν, επομένως κάνετε κλικ σε αυτά για να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας.
 3. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε στο θέμα του κινητού σας ή απλώς να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο που συνδέεται με τη σελίδα του επιτραπέζιου υπολογιστή σας.
 4. Στο τέλος, επιλέγετε να αγοράσετε έναν τομέα ή να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα. Προφανώς για να χρησιμοποιήσει ένα υπάρχον, ο αρχάριος θα χρειαζόταν κάποια βοήθεια για να βρει κάποιον για να αλλάξει τις εγγραφές DNS του στον καταχωρητή του.

συμπέρασμα

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού χρηστών τους και ότι χρησιμοποιούν το Amazon ως πλατφόρμα φιλοξενίας, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρετε λάθος να επιλέξετε αυτό το προϊόν. Πρέπει να παρέχουν διευκρινίσεις μεταξύ των ονομάτων ImCreator.com και XPRS, τα οποία πιθανώς γνωρίζουν δεδομένου ότι χαρακτηρίζουν το XPRS ως «νέο». Και πρέπει να καταστήσουν σαφές πώς ένα polydom είναι διαφορετικό από το XPRS εάν είναι καθόλου. Όπως παρουσιάζεται, το polydom μοιάζει με κάποιο είδος πλαισίου προγραμματισμού για τη δημιουργία ιστοσελίδων, κάτι που σίγουρα δεν είναι.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων IM Creator δεν είναι εργαλεία ανοιχτού κώδικα Joomla ή WordPress, επομένως δεν υπάρχει ισχυρή κοινότητα προγραμματιστών widget τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι περιορίζεστε στο σύνολο των εργαλείων τους και γράφετε τα δικά σας αποσπάσματα κώδικα HTML. Αλλά πιθανώς ψάχνετε ένα πλήρες CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) εάν δεν εξετάζετε τη σχετική δυσκολία του Joomla ή του WordPress.

Η προφανής έλλειψη ενός δικτύου CDN μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για μια παγκόσμια επιχείρηση, καθώς οι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα δουν κάποια καθυστέρηση χωρίς να έχουν αποθηκευμένο περιεχόμενο κοντά τους. Ωστόσο, ο ιστότοπος theireCommerce δεν πρόκειται να λειτουργήσει σε ξένες χώρες ούτως ή άλλως (δηλαδή ένα άλλο νόμισμα), οπότε αυτό είναι σίγουρα ένα προϊόν προσανατολισμένο στην αμερικανική αγορά

Συγκρίνω

Δημιουργός IM

88

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map