Κριτική Homestead 2016


Κατοικία

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.7


Βαθμολογία AWA

Κατοικία

Το Homestead είναι ένας οικονομικά αποδοτικός διαδικτυακός δημιουργός ιστοτόπων με μακρόχρονη ιστορία (πρώην Intuit). Η εταιρεία έχει τη φήμη ως μια από τις πρώτες εταιρείες (από το 1996) που προσφέρει οδηγούς δημιουργίας προσωπικών και επιχειρηματικών ιστότοπων που βασίζονται σε πρότυπα. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 12 εκατομμύρια χρήστες μέχρι σήμερα. Διαβάστε την κριτική μας στο Homestead παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εποχιακός δημιουργός ιστότοπων από το 1996
 • Απλότητα στην προσθήκη και επεξεργασία περιεχομένου και στοιχείων
 • Στην γκαλερί εικόνων περιλαμβάνονται στην τιμή
 • Οικονομικό πακέτο 5,99 $ Starter για απλούς ιστότοπους
 • Ολοκληρωμένο όνομα τομέα και φιλοξενία Ιστού
 • Εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών, blog και φόρουμ

Μειονεκτήματα

 • Ξεπερασμένα πρότυπα
 • Χρειάζεστε ευκολότερες, χωρίς κόστος επιλογές κινητικότητας
 • Το πακέτο Starter προσφέρει μόνο λίγες σελίδες και μόνο χώρο αποθήκευσης φιλοξενίας ιστοσελίδων 25mb
 • Αδυναμία εξαγωγής του ιστότοπου σε άλλον πάροχο
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής προτύπων μετά την επιλογή ενός

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.homestead.com
 • Αρχηγείο: Μπέρλινγκτον, ΜΑ
 • Έτος ίδρυσης: 1996
 • Υπαλλήλους: 130+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό κατασκευής ιστότοπων
 • Δωρεάν δοκιμή: 30 μέρες

Με μια συνδρομή στο Homestead, το κόστος για έναν απλό ιστότοπο εκτός ηλεκτρονικού εμπορίου είναι λογικό. Οι επιχειρήσεις που απαιτούν ισχυρό ηλεκτρονικό εμπόριο θα ξοδέψουν πολύ περισσότερα. Με βάση μια σταθερή φήμη, το Homestead φιλοξενεί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εδώ και χρόνια. Τα μειονεκτήματα – Τα πρότυπα Homestead έχουν γίνει λίγο ξεπερασμένα και το κόστος σχεδιασμού για μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση είναι υψηλό.

Το Homestead είναι ένα στρογγυλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με περισσότερα πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα. Το Homestead προσφέρει μια πλατφόρμα σχεδίασης την οποία μπορεί να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο άτομο που καταλαβαίνει τον υπολογιστή ή θα σχεδιάσει για εσάς. Η εταιρεία διαθέτει μια εκτενή λίστα πελατών που είναι ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το Homestead αξίζει να εξεταστεί για τις ανάγκες της επιχείρησής σας στον ιστότοπο.

Συνιστάται για ποιον?

Το κτίριο ιστού Homestead συνιστάται για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και άλλους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους. Ένας επιχειρησιακός ιστότοπος χρησιμοποιείται συχνά για την προβολή και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μιας εταιρείας στο διαδίκτυο.

Υπάρχει περιοχή εστίασης / σπεσιαλιτέ?

Το Homestead επικεντρώνεται σε απλά σχέδια για την προσέλκυση κοινού στο σημερινό Διαδίκτυο. Η εταιρεία παρέχει περίπου 2.000 προσαρμόσιμα πρότυπα ιστοσελίδων για τη δημιουργία επιχειρηματικών ιστότοπων. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί όσον αφορά την αλλαγή προτύπων ή το σχεδιασμό των δικών σας.

Το Homestead προσφέρει ορισμένες επιλογές επωνυμίας επιχείρησης για να κάνει την επιχείρησή σας να παρατηρήσει. Μπορείτε να προσθέσετε ορισμένες επιλογές κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook, το Pinterest και άλλα.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστού παρέχει ορισμένα εργαλεία μάρκετινγκ και αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Οι πελάτες που πληρώνουν λαμβάνουν καθημερινή υποστήριξη πελατών για το σχεδιασμό του ιστότοπού τους. Οι επαγγελματίες του Homestead θα αναπτύξουν επίσης έναν ιστότοπο για εσάς.

Ποιες είναι οι τεχνικές προδιαγραφές / περιορισμοί?

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και επιλέξετε ένα πρότυπο σχεδίασης από το Homestead, προσαρμόζετε τις σελίδες σας με ένα λογότυπο, ελκυστικές γραμματοσειρές, χρώματα, εικόνες και άλλα. Υπάρχουν εκατοντάδες εικόνες για να διαλέξετε ή μπορείτε να ανεβάσετε τη δική σας. Οι επεξεργασίες ιστοσελίδων χρειάζονται λίγη πρακτική, αλλά γίνεται πιο εύκολο καθώς προχωράτε.

Εάν η εταιρεία σας πραγματοποιεί μετάβαση από μικρό σε μεγάλο, το πρόγραμμα εκκίνησης Homestead έχει ορισμένους περιορισμούς. Με αυτό το σχέδιο, περιορίζεστε σε μία ιστοσελίδα και σε μηδενικές υποσελίδες. Θα λάβετε μόνο 25 megabyte χώρου φιλοξενίας ιστότοπων. Εάν επιλέξετε ένα πρότυπο και προσθέσετε τα δεδομένα σας, δεν συμμορφώνεται εάν επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο.

Υπάρχει επαρκής δυνατότητα κλιμάκωσης / χώρο για ανάπτυξη?

Με τα τρία διαφορετικά σχέδια του Homestead, οι επιλογές για επεκτασιμότητα και ανάπτυξη είναι επαρκείς. Ο χώρος φιλοξενίας ιστότοπων είναι περιορισμένος στο πρόγραμμα εκκίνησης, αλλά βελτιώνεται στα σχέδια δεύτερης και τρίτης βαθμίδας. Το πρόγραμμα τρίτου επιπέδου περιλαμβάνει απεριόριστες σελίδες, κάτι που χρειάζονται οι περισσότερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Το Homestead προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και ανταγωνιστικές τιμές για έναν ιστότοπο. Αναμένετε να πληρώσετε περισσότερα για το ηλεκτρονικό εμπόριο μαζί με τη φιλοξενία ιστοσελίδων και τις υπηρεσίες τομέα. Το πρόγραμμα εκκίνησης Homestead θα εξυπηρετήσει μια μικρή επιχείρηση που δεν απαιτεί στοιχεία πωλήσεων. Το σχέδιο μικρών επιχειρήσεων Homestead θα βοηθήσει έναν μικρό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας. Εάν επεκτείνετε, θα χρειαστείτε το επιχειρηματικό πρόγραμμα Plus του Homestead. Αυτό το σχέδιο προσφέρει επιπλέον χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων, απεριόριστες σελίδες, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και περισσότερες επιλογές και δυνατότητες. Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα για την επιχείρηση συν το πρόγραμμα.

Μόλις δημιουργηθεί ένας ιστότοπος και δημιουργηθούν οι ιστοσελίδες σας, το Homestead περιλαμβάνει φιλοξενία ιστοσελίδων και υπηρεσίες ονομάτων τομέα για να κάνει τον ιστότοπό σας δημόσιο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να συνάψετε σύμβαση με άλλη εταιρεία για αυτές τις υπηρεσίες.

Τι είναι η Πολιτική Εγγύησης MoneyBack?

Τα τρία σχέδια τιμολόγησης προσφέρουν στις εταιρείες αυτό που αναζητούν για τον τύπο της επιχείρησής τους. Λάβετε υπόψη ότι η λεπτή εκτύπωση αναφέρει ότι η τιμολόγηση, οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ενώ το Homestead κάνει τη δήλωση, “Χωρίς δέσμευση, ακύρωση ανά πάσα στιγμή”, φαίνεται να μην αναφέρεται καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ποια είναι η φήμη τους?

Επειδή το Homestead βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό, έχουν εξαιρετική φήμη στον κλάδο. Έχουν χιλιάδες ιστότοπους κάτω από τη ζώνη τους. Καθώς όλο και περισσότεροι ανταγωνιστές διεισδύουν στο χώρο δημιουργίας ιστοσελίδων, το Homestead βασίζεται στην εμπειρία και το υπόβαθρο υποστήριξής τους ως τη δύναμή τους.

Βραβεία & Πιστοποιητικά Ποιότητας

Ενώ το Homestead βοήθησε στο σχεδιασμό μεγάλου αριθμού ιστότοπων με την πάροδο των ετών, δεν υπάρχουν προφανείς δείκτες βραβείων ή πιστοποιητικών που αναφέρονται στον ιστότοπο.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων?

Για όσους θέλουν έναν καλά εδραιωμένο ιστότοπο με την επιλογή να χτίσουν τον ιστότοπό τους ή να βασίζονται σε έναν σύμβουλο για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ιστότοπού τους, το Homestead έχει μια σταθερή ιστορία. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να ασχοληθούν ή να μάθουν από έναν σύμβουλο Homestead. Ως πρώιμος πάροχος υπηρεσιών, το Homestead έχει ένα ισχυρό κοινό. Αν θέλετε να ζήσετε εμπειρία, συστήματα παλαιού τύπου και υποστήριξη πελατών, το Homestead μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για το σχεδιασμό και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Προσαρμοσμένα πρότυπα σε 100 κατηγορίες επιχειρήσεων
 • Δωρεάν βιβλιοθήκη άνω των 1,1 εκατομμυρίων φωτογραφιών
 • Email με επωνυμία
 • Μεταφορά τομέα
 • Ειδικοί στο Web για να προτείνουν μοναδικά ονόματα τομέα
 • Εξατομικευμένος τομέας
 • Πλήρης σουίτα μάρκετινγκ
 • Κοινότητα ιστότοπου
 • Κοινή χρήση βίντεο
 • Στοιχεία προσαρμοσμένου μενού
 • Βιβλία επισκεπτών
 • Εναλλαγή χρωμάτων σε πρότυπα

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο σπίτι

Οι ειδικοί και οι καταναλωτές βρίσκονται στην ίδια σελίδα όσον αφορά τη γνώμη τους για το Homestead. Όχι μόνο το Homestead είναι υπερτιμημένο βάσει του ποσού ή των χαρακτηριστικών που προσφέρει και σε σύγκριση με τα σημεία τιμών των ανταγωνιστών, αλλά χρειάζεται επίσης μια σημαντική αναθεώρηση. Ενώ η διεπαφή μπορεί να έχει οδηγήσει το δρόμο στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, είχε προφανώς πρόβλημα να συμβαδίσει με τον ρυθμό ανάπτυξης και τεχνολογίας. Εάν το Homestead δεν προσαρμοστεί και σύντομα, θα γίνει εντελώς άσχετο και χρησιμοποιείται μόνο από τους πιο πιστούς και νοσταλγικούς πελάτες.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά την ανταπόκριση σε κινητά. Το Homestead δεν διαθέτει εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, ακόμη και οι νέοι ιστότοποι δεν ανταποκρίνονται. Συνδυάστε το με χαμηλές δυνατότητες αποθήκευσης και εύρους ζώνης και υπάρχουν απλά καλύτερες επιλογές στην αγορά. Για τους κριτικούς, το Homestead ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο σε έναν συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, αλλά δεν συσσωρεύεται πλέον.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2393746,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/homestead-website-builder-review/
 • 24 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Homestead

Τα θετικά σχόλια είναι η εξαίρεση στον κανόνα όσον αφορά το Homestead. Το πολύ, το λογισμικό λαμβάνει μια «δίκαιη» βαθμολογία περίπου 2 στα 5 αστέρια. Οι εξαιρετικά θετικές κριτικές από πελάτες τείνουν να προέρχονται από χρήστες που έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία για πάνω από 15 χρόνια. Υποστηρίζουν ότι το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και αξιόπιστη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Εκείνοι με σχετικά μικρή εμπειρία σχεδιασμού μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν έναν απλό ιστότοπο.

Επιπλέον, οι ικανοποιημένοι πελάτες αναφέρουν θετικές εμπειρίες με την εξυπηρέτηση πελατών. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email, ζωντανής συνομιλίας ή να επισκεφθούν το φόρουμ της κοινότητας για να προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις. Πολλοί χρήστες χρησιμοποίησαν επίσης το λογισμικό για να επεκτείνουν τον ιστότοπό τους σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ήταν ικανοποιημένοι.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα στο Homestead

Υπάρχουν πολλά σχόλια καταναλωτών στον ιστό σχετικά με τις υπηρεσίες του Homestead, και πολλά από αυτά δεν είναι όλα κολακευτικά. Φαίνεται ότι οι χρήστες που συμμετείχαν στις αρχές του παιχνιδιού ήταν αρχικά πολύ ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα, αλλά ότι το Homestead απέτυχε να συμβαδίσει με τις εποχές και να συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο επίπεδο απόδοσης. Αυτό οδηγεί σε ένα σημείο όπου οι χρήστες πιστεύουν ότι οι περιορισμένες δυνατότητες δεν αξίζουν πλέον το κόστος και ολόκληρο το πρόγραμμα στερείται αξίας. Κυρίως, οι τρέχοντες χρήστες αναφέρουν ότι το Homestead χρεώνει τιμές premium για ξεπερασμένο λογισμικό.

Τέλος, υπάρχουν αρκετά παράπονα σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και τους ιστότοπους που καταργούνται ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση. Αυτά φαίνονται αρκετά περίεργα είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.homestead.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Όσον αφορά τις επιλογές σχεδίασης και προσαρμογής του Homestead, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες για αρκετό καιρό για να αυξήσει τις προσφορές τους και να λάβει καλά σχόλια. Ακολουθούν ορισμένα σημεία σχετικά με τις δυνατότητες σχεδιασμού και προσαρμογής του Homestead.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΤο Homestead προσφέρει εκατοντάδες παραδοσιακά πρότυπα για βασικές επιχειρηματικές ανάγκες. Αυτά τα πρότυπα περιλαμβάνονται στην προμήθεια 5,99 $ ανά μήνα, αρκεί να χρειάζεστε μόνο μία σελίδα, δεν χρειάζεστε υποσελίδες και δεν χρειάζεστε καλάθι αγορών. Εάν πουλάτε αγαθά και υπηρεσίες και χρειάζεστε δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, περιμένετε να πληρώσετε 21 $ το μήνα για έναν μικρό ιστότοπο. Αναμένετε να πληρώσετε 61 $ ανά μήνα για αρκετό χώρο φιλοξενίας και σελίδες ιστότοπου για την υποστήριξη μιας μεσαίας επιχείρησης.

 • Ποικιλία και ποιότητα προτύπων και παλέτα χρωμάτων. Οι παλέτες προτύπων εστιάζονται στις επιχειρήσεις με μια ποικιλία στυλ, διατάξεων, χρωμάτων και γραφικών για να διαλέξετε. Μπορεί να μην βρείτε τα σημερινά στυλ σελίδας με μεγάλη κύλιση, αλλά αυτά θα μπορούσαν να εισαχθούν χειροκίνητα. Η αλλαγή προτύπων μετά το γεγονός μπορεί να προκαλέσει μετατόπιση ή εξαφάνιση των δεδομένων. Αυτή η ενέργεια δεν συνιστάται.
 • Προεπιλεγμένα πρότυπα εναντίον Δημιουργία του ιστότοπού σας από το μηδέν. Εάν επιθυμείτε έναν ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί από το μηδέν, μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό και να συνεργαστείτε με έναν σύμβουλο Homestead για να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Οι τελικοί χρήστες που εργάζονται στο διαδίκτυο ενδέχεται να περιορίζονται στα ηλεκτρονικά πρότυπα.
Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΔιεπαφή δημιουργού ιστότοπων του Homestead σε ένα από τα πλεονεκτήματα του Homestead. Η εργασία με περιεχόμενο, εικόνες και χρώματα είναι σχετικά εύκολη για τους μέσους χρήστες υπολογιστών. Ένας λογαριασμός χρήστη και μια σύνδεση προσφέρουν πρόσβαση σε πρότυπα χρήστη για γρήγορες αλλαγές και άμεσες ενημερώσεις στον ιστότοπο.
Προσαρμογή στυλ σελίδαςΗ προσαρμογή στυλ σελίδας περιλαμβάνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης του ιστότοπου, τροποποίησης περιεχομένου και στοιχείων, πρόσβασης σε κάποιο κώδικα HTML / CSS και γρήγορη προβολή και επεξεργασία στοιχείων.

 • Οι επιλογές σχεδιασμού για εξατομίκευση. Οι ιστότοποι Homestead μπορούν να εξατομικευτούν σε κάποιο βαθμό. Μπορούν να μεταφορτωθούν λογότυπα, εικόνες και άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις στον ιστότοπο και υπάρχουν πολλά στοιχεία κοινωνικών μέσων.
 • Η ελευθερία μετακίνησης, αλλαγής μεγέθους και επεξεργασίας. Τα στοιχεία επεξεργασίας είναι κάπως διαισθητικά. Οι χρήστες μπορούν να μετακινούν, να αλλάζουν το μέγεθος και να επεξεργάζονται εύκολα περιεχόμενο. Τα χρώματα του προτύπου μπορούν να τροποποιηθούν για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές ανάγκες.
 • Υπάρχει πρόσβαση σε κώδικα HTML / CSS? Η πρόσβαση των χρηστών είναι περιορισμένη, αλλά με τη βοήθεια επαγγελματιών υποστήριξης Homestead, αυτή η διαδικασία είναι δυνατή.
 • Οπτική επεξεργασία διεπαφής χρήστη. Οπτική επεξεργασία και διαδραστικές δυνατότητες περιλαμβάνονται για άμεση εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν χάρτες, ιστολόγια και άλλα στοιχεία για να προσελκύσουν επισκέπτες.
Πλοήγηση ιστότοπουΗ πλοήγηση στον ιστότοπο είναι τυπική, εκτός από το αρχικό πακέτο Homestead που παρέχει μόνο μία σελίδα και επιλογές μηδενικής σελίδας. Το πιο ακριβό επιχειρηματικό πακέτο θα σας προσφέρει μερικές ακόμη ιστοσελίδες. Το πακέτο Business plus προσφέρει απεριόριστες σελίδες.
Διαχείριση περιεχομένουΤο περιεχόμενο είναι εύκολο να αλλάξει, να στυλ και να μετακινηθεί. Οι πελάτες συνδέονται στον λογαριασμό τους από τον ιστότοπο Homestead για πρόσβαση στον ιστότοπό τους και διαχείριση του περιεχομένου τους.
Φωτογραφίες και γκαλερίΟι γκαλερί εικόνων Homestead είναι μερικές από τις καλύτερες όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων. Οι γκαλερί είναι εκτεταμένες, και η εισαγωγή και ο χειρισμός φωτογραφιών είναι μια αίσθηση.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΗ δημιουργία ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά χρησιμοποιώντας το Homestead δεν είναι διαισθητικό ή αυτόματο. Για να εμφανιστεί ο ιστότοπός σας σε μια κινητή συσκευή, απαιτούνται ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες και κόστος.
Κοινωνική ενσωμάτωσηΤα στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να εισαχθούν και να συνδεθούν με την κατάλληλη πλατφόρμα με μικρή δυσκολία.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΤο Homestead προσφέρει τη δημιουργία ενός ιστότοπου για εσάς. Ορισμένοι από τους ιστότοπους δειγματοληψίας τους είναι διαθέσιμοι για προβολή στον ιστότοπο. Οι σχεδιαστές προσφέρουν δωρεάν συμβουλευτική και πλήρες πακέτο υπηρεσιών για 149,99 $ / μήνα. Λαμβάνετε έναν ιστότοπο πέντε σελίδων, βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, δημιουργία συνδέσμων, αναφορές και εκπαίδευση.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Το Homestead είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και στέκεται δίπλα στους ανταγωνιστές του. Οι χρήστες θα είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική διαδικασία και τη συνεχή συντήρηση και υποστήριξη για το πρότυπο της ιστοσελίδας.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ρύθμιση ιστότοπουΤο να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Homestead είναι αρκετά απλό. Το Homestead προσφέρει έναν οδηγό στον οποίο επιλέγετε ένα σχέδιο, το προσαρμόζετε και το δημοσιεύετε. Φυσικά, χρειάζονται περισσότερα από 15 λεπτά για να ρυθμιστούν όλα αυτά.
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΤο πρώτο βήμα είναι να κάνετε κύλιση σε χιλιάδες πρότυπα για να επιλέξετε τη διάταξη της σελίδας, το στυλ και τα χρώματα που ταιριάζουν με την επωνυμία της επιχείρησής σας. Το Homestead έχει πολλά να διαλέξει αν δεν χρειάζεστε κάτι πολύ μοντέρνο.
Το βάθος της πλοήγησηςΘα πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με τους τίτλους πλοήγησης και τις σελίδες για τον ιστότοπό σας και τις επιλογές μενού, όπως Πληροφορίες, Υπηρεσίες, Ιστολόγιο και Επικοινωνία. Υπάρχει ένα όριο σε μία σελίδα με το βασικό πρόγραμμα του Homestead, αλλά αυτό μπορεί να είναι αποδεκτό για μια μικρή, σταθερή επιχείρηση. Επίσης, δεν υπάρχουν επιλογές υποσελίδας.
Widgets και εφαρμογέςΣήμερα, τα widget και οι εφαρμογές είναι κρίσιμα για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Ενώ το Homestead είναι κάπως περιορισμένο όσον αφορά τα widget και τις εφαρμογές, περιλαμβάνει επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και μάρκετινγκ για πληρωμές, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, καθιέρωση επωνυμίας και διαφημιστικά εργαλεία που φαίνεται να είναι αρκετά επιτυχημένα. Περιμένετε να πληρώσετε για το πρόγραμμα με τις υψηλότερες τιμές για να λάβετε αυτές τις δυνατότητες.
ΝομισματοποίησηΟι λύσεις Homestead eCommerce είναι επαρκείς και εξυπηρετούν χιλιάδες εταιρείες μέσω του Διαδικτύου εδώ και χρόνια. Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν γρήγορα για τις πιο πρόσφατες και ευκολότερες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων PayPal, πιστωτικών καρτών κ.λπ. Χρησιμοποιήστε το Google AdSense ή διαφημίσεις banner μέσω widget HTML.
Στατιστικά επισκεπτώνΤα στατιστικά στοιχεία επισκεπτών κατατάσσονται ψηλά στη λίστα των αναγκών των πελατών για μικρές επιχειρήσεις και το Analytics Homestead είναι σωστό. Το Homestead χρησιμοποιεί RealTracker ή μπορείτε να προσθέσετε το Google Analytics. Οι χρήστες πρέπει απλώς να λάβουν υπόψη αυτές τις απαιτήσεις όταν δημιουργούν πλοήγηση, χάρτες ιστότοπου και περιεχόμενο ιστότοπου.
Φωτογραφίες, βίντεο και ήχοςΟι φωτογραφίες, τα βίντεο και ο ήχος είναι επίσης κλειδί για τους σημερινούς επιτυχημένους ιστότοπους και το Homestead κάνει καλή δουλειά προσφέροντας μια εύκολη διεπαφή για την εισαγωγή και διαχείριση αυτών των στοιχείων.
BloggingΈνας ιστότοπος ιστολογίου μπορεί να προστεθεί μέσω μιας μοναδικής ενότητας διαχειριστή ιστολογίου, αλλά δεν είναι απλό για έναν αρχάριο χρήστη.
Χάρτες GoogleΤο Homestead σάς επιτρέπει να εισάγετε εύκολα χάρτες Google.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΥπάρχει κάποια πρόσβαση στην προσθήκη κώδικα HTML, αλλά αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια υποστήριξη από το Homestead.
Έντυπα και έρευνεςΥπάρχει λίγο περισσότερη δουλειά στις φόρμες και τις έρευνες του Homestead, αλλά το κανάλι υποστήριξης είναι ένας χρήσιμος πόρος.
Χώρος αποθήκευσηςΟι χρήστες βρίσκουν ότι η αποθήκευση φιλοξενίας 25mb είναι λίγο περιορισμένη στο βασικό πακέτο. Το πακέτο δεύτερης βαθμίδας θα παρέχει 5gb και το πακέτο τρίτου επιπέδου θα παρέχει 10gb.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΗ δυνατότητα email επιτρέπει την αποστολή ενημερωτικών δελτίων.
ΔικαστήριοΈνα φόρουμ πελατών Homestead είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΤο πακέτο τρίτης βαθμίδας Homestead έχει καλές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και διαδικτυακού καταστήματος, αλλά οι πελάτες του Homestead θα πληρώσουν υψηλό ασφάλιστρο.
Ολοκλήρωση πύληςΤο Homestead προσφέρει παραδοσιακή ενοποίηση πύλης για επιλογές πληρωμής ηλεκτρονικού εμπορίου.
Φιλικό SEOΥπάρχουν καλές επιλογές για την επεξεργασία μετα-ετικετών και περιγραφών καθώς και τίτλων σελίδων, και αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνει έναν πολύ συγκεκριμένο έλεγχο σφάλματος.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Οι χρήστες έχουν κωδικό πρόσβασης λογαριασμού προστατευμένου με κωδικό πρόσβασης για την επεξεργασία του ιστότοπού τους.
Google® AnalyticsΟι χρήστες μπορούν να προσθέσουν το Google Analytics στο περιβάλλον τους.
Ασφάλεια ιστότοπουΤο Homestead θεωρεί την ασφάλεια ως υψηλή προτεραιότητα και οι ιστότοποι περιλαμβάνουν προστασία κωδικού πρόσβασης πελατών και εξαιρετική ασφάλεια ιστότοπου. Αυτή η εταιρεία λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό για να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές ασφάλειας ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, ένα Homestead plus.
Πολλαπλές γλώσσεςΗ πλατφόρμα Homestead περιορίζεται στην αγγλική γλώσσα.
Βελτιστοποίηση για κινητάΤο Homestead δεν προσφέρει αυτόματη μορφοποίηση για φορητές συσκευές. Μπορεί να επιτευχθεί, αλλά όχι εύκολα.
Τεχνολογία CDNΔίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) για υψηλή διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση δεν δοκιμάστηκε.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το Homestead προσφέρει στους πελάτες μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, όπως κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων. Η εταιρεία είναι εκ των προτέρων με τις επιλογές τιμολόγησης στον ιστότοπο. Οι πελάτες επιλέγουν από τρία πρακτικά προγράμματα μηνιαίας τιμολόγησης με βάση την κατάσταση της επιχείρησης.

Προσφέρονται σχέδια τιμολόγησης

 • Μίζα. Για μεσαίες εταιρείες που απαιτούν πιο εκτεταμένες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, το επιχειρηματικό σχέδιο 20,99 $ ανά μήνα θα περιλαμβάνει επίσης ένα όνομα τομέα, 5gb αποθήκευσης φιλοξενίας ιστότοπων, έναν λογαριασμό email και τρεις σελίδες ιστότοπου.
 • Επιχείρηση. 7 $ ανά μήνα. 300 θέματα. 10 GB. Κινητός ιστότοπος. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Office 365 για ένα έτος.
 • Business Plus. Για τους περισσότερους μεσαίους ή μεγάλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, το πακέτο Business Plus 60,99 $ ανά μήνα είναι απαραίτητο, προσφέροντας επιπλέον 5gb αποθήκευσης φιλοξενίας ιστότοπων και απεριόριστες σελίδες ιστότοπου.

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες σχετικά με την τιμολόγηση:

 • Προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα? Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 30 ημερών.
 • Υπάρχουν δοκιμαστικές περίοδοι ή χρειάζονται πιστωτικές κάρτες για να εγγραφούν? Οι πελάτες θα κληθούν να δώσουν έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας για συμμετοχή, αλλά μπορεί κανείς να διαβάσει τα πρότυπα δωρεάν.
 • Πόσο προσιτά είναι τα πακέτα premium σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές? Για ιστότοπους σε επίπεδο εισόδου όπου δεν απαιτείται ηλεκτρονικό εμπόριο, το Homestead είναι πολύ προσιτό. Για το ηλεκτρονικό εμπόριο με απεριόριστες σελίδες, το Homestead είναι το πιο ακριβό στην αγορά.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο τη δωρεάν έκδοση? Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματικές σελίδες κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.
 • Πληρώνεται η πληρωμή σε μηνιαία / ετήσια βάση? Μηνιαίο.

Υποστήριξη πελατών

Με σχεδόν 20 χρόνια στην επιχείρηση, η υποστήριξη πελατών του Homestead είναι ένα από τα υγιή οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι πελάτες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους πελάτες να λάβουν υποστήριξη ή να λάβουν βοήθεια για τη δημιουργία των σελίδων του ιστότοπού τους:

 • Τηλέφωνο. Το Homestead προσφέρει στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση για ζωντανή υποστήριξη πέντε ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Επικοινωνήστε με το Homestead μέσω email και λάβετε 24ωρη ώρα απόκρισης.
 • Κουβέντα. Με μια γραμμή συνομιλίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, το Homestead βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλύσετε τα προβλήματά σας.
 • Βάση πελατών. Το Homestead συνδέεται με χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρο το έθνος για την κριτική σας.
 • Ιστολόγιο μικρών επιχειρήσεων. Το Homestead Small Business Blog συγκεντρώνεται με ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τη δημιουργία ιστότοπων και περιλαμβάνει ιστολόγια ανά κατηγορία και αρχεία από προηγούμενους μήνες.
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Υπάρχουν ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε το Homestead, όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το YouTube και το Pinterest και οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε μια ροή RSS.
 • Φόρουμ κοινότητας. Ένα διαδικτυακό φόρουμ κοινότητας έχει καθιερωθεί για να μάθετε και να επικοινωνήσετε με άλλους πελάτες στο Homestead Έχει ένα μεγάλο ακόλουθο.
 • Είσοδος σε λογαριασμό. Οι πελάτες απολαμβάνουν μια σύνδεση λογαριασμού απευθείας από τον ιστότοπο Homestead.

Συνολικά, το Homestead παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες πελατών σε εθνικό επίπεδο κατά τις εργάσιμες ώρες και οι καλούντες μπορούν να περιμένουν φιλικές υπηρεσίες και γρήγορους χρόνους ανάκαμψης. Οι αναλυτές υποστήριξης, ως επί το πλείστον, είναι ικανοί και προσφέρουν καλές συμβουλές για όσους κατασκευάζουν τον ιστότοπό τους με το Homestead.

Ευκολία στη χρήση

Δεδομένου ότι το πλεονέκτημα ενός διαδικτυακού δημιουργού ιστοσελίδων είναι να προσφέρει μια άνετη εμπειρία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, το Homestead ανταποκρίνεται σε αυτήν την ανάγκη. Είναι σημαντικό να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμές των δημιουργών ιστότοπων για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η διαδικασία. Τα επίπεδα δεξιοτήτων και οι επιχειρηματικές ανάγκες όλων είναι διαφορετικά, οπότε τελικά η επιλογή της σωστής εταιρείας είναι προσωπική επιλογή.

Οι δυνατότητες στις οποίες βασίζονται οι πελάτες με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστού Homestead περιλαμβάνουν τα κοινά πρότυπα, σχέδια που ευθυγραμμίζονται με την επιχείρησή σας, μια έξυπνη διεπαφή, απλή σύνδεση και τροποποιήσεις, τεχνολογία μεταφοράς και απόθεσης, έλεγχος και χειρισμός, τιμή και αξία. Επίσης, οι πελάτες βρίσκουν ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα υποστήριξης για την εταιρεία και η διαδικτυακή πλατφόρμα βοήθειας δεν είναι κακή.

Η απλότητα της διασύνδεσης. Η διεπαφή είναι απλή για αρχάριους χρήστες. για κάθε αρχάριο, θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν σε οποιονδήποτε διαδικτυακό δημιουργό ιστοσελίδων.

Κατάλληλο για αρχάριους / προχωρημένους χρήστες. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρει το Homestead είναι ένας αρκετά φυσικός τρόπος για έναν αρχάριο σε προχωρημένους χρήστες υπολογιστών να δημιουργήσει έναν ιστότοπο. Για έναν αρχάριο με μια νεοσύστατη επιχείρηση, είναι μια καλή επιλογή. Ένας πιο προχωρημένος χρήστης μπορεί να επιθυμεί ένα web builder που προσφέρει πρόσθετη πρόσβαση στον κώδικα για προσωπική προσαρμογή.

Διατηρήστε τον έλεγχο του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας για το Homestead είναι γενικά καλά όταν λαμβάνετε υπόψη τον χρόνο και τον υψηλό αριθμό πελατών για αυτήν την εταιρεία. Οι πελάτες λαμβάνουν τον έλεγχο που χρειάζονται από τους λογαριασμούς τους στο Homestead.

Παρέχεται βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Το Homestead προσφέρει μια ποικιλία επιλογών βοήθειας, όπως βοήθεια στο πρόγραμμα επεξεργασίας, φόρουμ, ιστολόγια και υποστήριξη τηλεφώνου και συνομιλίας πελατών.

Οι επιχειρήσεις αλλάζουν, οι εταιρείες αναπτύσσονται και συρρικνώνονται και οι ανάγκες του ιστότοπου αλλάζουν με το Διαδίκτυο. Το Homestead είναι αποδεκτό προσφέροντας μια επεκτάσιμη λύση που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές γύρω. Καθώς ξεκινάτε, φροντίστε να λάβετε υπόψη την κατάσταση της επιχείρησής σας και να προσδιορίσετε τις ευκαιρίες ανάπτυξης και την επεκτασιμότητα καθώς συμπίπτει με τις προσφορές του Homestead. Κάντε ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ικανότητα όταν επικοινωνείτε με έναν σύμβουλο προμηθευτή.

συμπέρασμα

Το Homestead είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με σταθερό υπόβαθρο και ένα πακέτο all-inclusive που περιλαμβάνει ένα φυσικό περιβάλλον χρήστη, ονόματα τομέων και φιλοξενία ιστοσελίδων. Η λίστα χαρακτηριστικών είναι ισχυρή, με λίγα μόνο θέματα που αφορούν, κυρίως γύρω από σύγχρονα πρότυπα, κινητικότητα και δυνατότητα μεταφοράς. Ρίξτε μια ματιά στα γενικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιλογής Homestead για τη δημιουργία του ιστότοπου της επιχείρησής σας.

Οι πελάτες απογοητεύτηκαν κάπως πρόσφατα, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή τα πρότυπα Homestead είναι ξεπερασμένα σε σύγκριση με αυτά των νέων ανταγωνιστών που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι χρήστες είναι ικανοποιημένοι εδώ και χρόνια, αλλά ο διαγωνισμός αφήνει το Homestead σε θέση όπου πρέπει να αναβαθμίσουν τα πρότυπα, τα μοντέλα τιμολόγησης και τα χαρακτηριστικά κινητικότητας για να παραμείνουν στην κορυφή.

Το Homestead μπορεί να είναι κατάλληλο για μια μικρή, διαχειρίσιμη επιχείρηση στην οποία ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης χρειάζεται μόνο έναν απλό σχεδιασμό για να εμφανίσει τις υπηρεσίες του. Μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο για μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν είναι πιθανό να χιονίσει. Το Homestead δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης αποτελεσματικού περιεχομένου και στοιχείων σε λογικά ανταγωνιστική τιμή.

Για την επέκταση επιχειρήσεων που απαιτούν μοντέρνα σχέδια προτύπων, επιλογές κινητικότητας και επεκτασιμότητα, υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά που αξίζει να δοκιμάσετε. Η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Homestead είναι το καλύτερο μέρος για να μάθετε μόνοι σας.

Συγκρίνω

Κατοικία

87

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me