Αναθεώρηση Highwire 2016


Υψηλό καλώδιο

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.0


Βαθμολογία AWA

Υψηλό καλώδιο

Η Highwire είναι ο κλάδος του καλαθιού αγορών της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου inkFrog. Ο ιδρυτής Greg Sisung ξεκίνησε το inkFrog στις πρώτες μέρες του eBay. Σκοπός του ήταν να λύσει κοινά προβλήματα χρήστη και να παρέχει ένα απλό πρότυπο και πρόγραμμα φιλοξενίας εικόνων. Η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 2012, η ​​εταιρεία παρουσίασε το Highwire ως καλάθι αγορών πλήρους εξυπηρέτησης. Διαβάστε την κριτική μας στο HighWire παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Εύκολη διαχείριση προϊόντων
 • Πλήρης υποστήριξη αποστολής μεταφορέων
 • Διαισθητική διαχείριση καταστήματος

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι εύκολο να φτάσετε μέσω τηλεφώνου
 • Έλλειψη καλύτερων εργαλείων κοινής χρήσης

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Για κάποιο λόγο, το Highwire είναι ένα πρόγραμμα καλαθιού αγορών που συχνά παραβλέπεται για μεγαλύτερα ονόματα. Αλήθεια, προσφέρει συγκρίσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες για καλύτερη αξία. Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τα γενικά έξοδα, το Highwire μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια.

Το βασικό χαρακτηριστικό περιλαμβάνει:

 • Κομψά προ-κατασκευασμένα πρότυπα
 • Εύκολα εργαλεία διαχείρισης προϊόντων και αποθεμάτων
 • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα blog
 • Παρακολούθηση πελατών
 • Πλήρης υποστήριξη αποστολής φορέα

Περιοχές εστίασης

Το Highwire παρέχει ένα εξαιρετικό καλάθι αγορών παντού. Πηγαίνει πέρα ​​από τη διαδικασία σχεδιασμού και προσφέρει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να διαχειριστείτε ένα ακμάζον κατάστημα. Αν και η πλατφόρμα δεν διαφημίζεται σαφώς σε μια συγκεκριμένη θέση, είναι ίσως η πιο δυνατή όταν πρόκειται για διαχείριση πωλήσεων και μάρκετινγκ. Αυτό το καθιστά ισχυρό υποψήφιο τόσο για τους νεοεισερχόμενους όσο και για τις καθιερωμένες επιχειρήσεις που θέλουν να επιτύχουν νέα επίπεδα επιτυχίας.

Χαρακτηριστικά παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής

Όσον αφορά τις δυνατότητες ολοκλήρωσης αγοράς, πληρωμής και αποστολής, το Highwire κάνει μια ισχυρή εμφάνιση. Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται από πιστοποιητικό SSL και μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από πύλες πληρωμής. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να συνεργαστείτε με μεγάλους μεταφορείς για να διασφαλίσετε την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων σας. Δεν υπάρχει πραγματική ένδειξη όσον αφορά αυτές τις κατηγορίες χαρακτηριστικών. Κάθε ενότητα του ιστότοπου παρέχει ισχυρή απόδοση και τα ακριβή εργαλεία που θα χρειαστείτε για να διευθύνετε μια επιχείρηση. Δεν υπάρχουν πολλά επιπλέον, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές για τη λειτουργία ενός επαγγελματικού καταστήματος.

Επεκτασιμότητα

Πολλές από τις πλατφόρμες διαθέτουν περιορισμούς αποθήκευσης και εύρους ζώνης. Αυτό δεν συμβαίνει με το Highwire. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μόνο προϊόν και να συνεχίσετε να προσθέτετε έως και 10.000 προϊόντα. Το Highwire είναι πλήρως επεκτάσιμο και ικανό να χειριστεί μια μεγάλη επιχείρηση με ένα εκτεταμένο απόθεμα. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ότι πρέπει να μεταβείτε σε διαφορετική πλατφόρμα όταν η εταιρεία σας υπερβεί ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Εάν αποφασίσετε ποτέ να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κυρώσεις. Όλοι οι λογαριασμοί Highwire είναι από μήνα σε μήνα και μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή.

Υψηλή φήμη

Το Highwire είναι λίγο αουτσάιντερ. Προσφέρουν όλες τις ίδιες υπηρεσίες και δυνατότητες με πολλές πλατφόρμες προσφορών, αλλά δεν έχουν ακόμη φτάσει στο ίδιο επίπεδο δημοτικότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα μικρότερο υποκατάστημα μιας μεγαλύτερης εταιρείας που έχει επικεντρωθεί σε πωλητές eBay. Ίσως η inkFrog δεν έχει ακόμη διαθέσει χρόνο και προσπάθεια για την εμπορία του λογισμικού του καλαθιού αγορών. Αλλά μόνο και μόνο επειδή το Highwire δεν είναι οικιακό όνομα, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον χρόνο σας. Είναι μια σταθερή επιλογή και ένα σεβαστό πρόγραμμα μεταξύ εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας.

Γιατί να επιλέξετε το Highwire?

Εάν είστε επιχειρηματίας που ψάχνει το μεγαλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας, το Highwire είναι η σωστή επιλογή. Έρχεται με τα περισσότερα χαρακτηριστικά και τους λιγότερους περιορισμούς, όλα σε εξαιρετική τιμή. Είναι μια μεγάλη αξία και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μηνιαίο κόστος χαμηλό καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές προϊόντων
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας μαζικής τιμολόγησης
 • Προσαρμογή κατηγοριών
 • Πλήρες ιστορικό παραγγελιών
 • Ενσωματωμένες κριτικές πελατών
 • Ενσωματωμένη αναφορά
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα
 • Εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές
 • Πλήρες επιλεγμένο καλάθι
 • Αναζήτηση παραγγελιών
 • Φιλικό SEO
 • Ολοκληρωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο Highwire

Οι εμπειρογνώμονες του ηλεκτρονικού εμπορίου Plateform που έχουν εξετάσει αρκετά ταμπλό με την πάροδο των ετών, φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένοι με τον κομψό και απλό σχεδιασμό που προσφέρει η Highwire. Όλα είναι καλά οργανωμένα και καλά σχεδιασμένα έτσι ώστε το μάτι σας να κατευθύνεται προς τα σωστά μέρη μόλις ανοίξετε το ταμπλό. Η ικανότητα του Highwire να αποφεύγει την ακαταστασία και να προσφέρει τις πιο σημαντικές λειτουργίες το καθιστά κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις που μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία με το σχεδιασμό.

Οι κριτικοί ήταν επίσης ικανοποιημένοι με τη συνολική ευκολία χρήσης. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ρυθμίσουμε τα πάντα και να αρχίσουμε να προσθέτουμε προϊόντα. Και πάλι, αυτό είναι ένα σημαντικό όφελος για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν πέρα ​​από το eBay και το Amazon.

Πολλές κριτικές από ειδικούς ανέφεραν επίσης το γεγονός ότι το Highwire είναι μια αρκετά σταθερή πλατφόρμα. Μερικοί ανταγωνιστές έρχονται με σαφείς περιορισμούς που απλά δεν μπορούν να ξεπεραστούν από οποιοδήποτε πρόσθετο. Ωστόσο, το Highwire προσφέρει αξιοπρεπή δυνατότητα αποθήκευσης και εύρους ζώνης και μπορεί να είναι αρκετά ευέλικτο και επεκτάσιμο.

Παρά τα θετικά χαρακτηριστικά, οι κριτικοί φαίνεται επίσης διστακτικοί να υποστηρίξουν πλήρως το Highwire. Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ένα άλλο πρόγραμμα να ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 • http://stylefactoryproductions.com/blog/ecwid-review#.VyC1__6Kg8p=

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών

Αυτοί οι καταναλωτές που είχαν συνηθίσει να πουλούν τα προϊόντα τους στο Amazon και το eBay τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι με το Highwire. Το πρόγραμμα προσέφερε κάτι περισσότερο από μια φυσική μετάβαση για αυτούς και βοήθησε στην εξάλειψη τυχόν απότομων καμπυλών μάθησης που μπορούν να συνοδεύονται από το άνοιγμα ενός διαδικτυακού καταστήματος. Παρόλο που το πρόγραμμα ενδέχεται να μην προσφέρει ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων, συνοδεύεται από ορισμένα βασικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να ξεκινήσει ένα κατάστημα:

 • Οι χρήστες ήταν ικανοποιημένοι με τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών παραλλαγών προϊόντων.
 • Οι μόνιμες ανακατευθύνσεις 301 βοηθούν επίσης στις προσπάθειες SEO.
 • Ενώ το πρόγραμμα μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, οι χρήστες ήταν ικανοποιημένοι με το πόσο εύκολο ήταν να προσθέσουν υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email.

Τέλος, οι ικανοποιημένοι πελάτες εκτιμούν επίσης ότι η Highwire προσφέρει μια συγκεκριμένη αξία. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά και το μόνο που χρειάζεστε είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, τότε το Highwire μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών

Η Highwire εξακολουθεί να λείπει πολλές από τις δυνατότητες που το άλλο καλάθι αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου πιθανώς θεωρεί τυπικές επιλογές. Φαίνεται ότι η εταιρεία βρίσκεται ακόμη σε μια νοοτροπία eBay και εξακολουθεί να βρίσκει τη θέση της όσον αφορά τον ανταγωνισμό με προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά λίγο περισσότερο. Οι χρήστες έχουν απογοητευτεί από την έλλειψη:

 • Ένα πρόγραμμα θυγατρικών
 • Επαναλαμβανόμενη χρέωση
 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Και εκτεταμένες επιλογές αποστολής εκτός ΗΠΑ.

Το γεγονός ότι κανένα από τα προγράμματα τιμολόγησης δεν προσφέρει απεριόριστη ποσότητα προϊόντων σημαίνει επίσης ότι το πρόγραμμα είναι τελικά το πλέον κατάλληλο για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις.

Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό, οι καταναλωτές αναφέρουν ότι το Highwire απλά δεν ενσωματώνεται καλά. Αυτό καθιστά βασικά αδύνατη την προσθήκη λειτουργικότητας στο κατάστημά σας. Για αυτόν τον λόγο, οι χρήστες δίσταζαν να προτείνουν το πρόγραμμα σε σχέση με άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου

Με Highwire, η εξοικονόμηση συνεχίζεται με δεκάδες δωρεάν θέματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και προτύπων που έχουν σχεδιαστεί για να επισημαίνουν διαφορετικές επιχειρήσεις και εμπορεύματα. Τα δωρεάν θέματα είναι μοντέρνα και ελκυστικά και παρέχουν πλήρη πρόσβαση σε CSS, HTML και έναν επεξεργαστή WYSIWYG. Εάν γνωρίζετε αρκετή κωδικοποίηση, μπορείτε να προσαρμόσετε ένα δωρεάν θέμα όσο θέλετε.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε premium θέματα. Ακόμη και τα θέματα επί πληρωμή είναι σχετικά φθηνά με τα περισσότερα να κοστίζουν περίπου $ 55. Είναι ωραίο που μπορείτε να φιλτράρετε τα θέματα δωρεάν και πληρωμένα, ώστε να μην χάνετε χρόνο να ερωτευτείτε με ένα εξαιρετικά ακριβό πρότυπο. Όλες οι τιμές διαφημίζονται εκ των προτέρων για την εξυπηρέτησή σας.

Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το κατάστημά σας, η διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων καθιστά τα πάντα εξαιρετικά απλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG για να κάνετε αλλαγές και να δείτε πώς εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αλλαγές που θα κυκλοφορήσουν πριν να είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε.

Προσαρμογή σελίδας

Για αρχάριους, το backend είναι εύκολο στην πλοήγηση και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μάθετε πώς να κάνετε στυλιστικές αλλαγές και να προσαρμόσετε τις σελίδες. Εάν μιλάτε κώδικα, τότε ο ουρανός είναι το όριο. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε CSS και HTML, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιλογές σχεδιασμού είναι ατελείωτες.

Η ενότητα διαχειριστή χωρίζεται σε μεγάλες κατηγορίες που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε γρήγορα στο σωστό μέρος. Βρείτε το κουμπί σχεδίασης και θα κατευθυνθείτε στον επεξεργαστή θέματος όπου μπορείτε να ρυθμίσετε την πλοήγηση του ιστότοπου και να προσαρμόσετε γραμματοσειρές, χρώματα και άλλες λεπτομέρειες. Η προσθήκη φωτογραφιών προϊόντος μπορεί να γίνει με μια απλή μεταφορά και απόθεση από τον υπολογιστή σας. Το Highwire σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη εικόνων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες όσο συχνά θέλετε.

Ιστότοπος για κινητά

Η Highwire κάνει εξαιρετική δουλειά κάνοντας τον ιστότοπο φιλικό προς κινητά. Οι αγοραστές απολαμβάνουν ασφαλές ταμείο στις κινητές τους συσκευές. Οι διαχειριστές καταστημάτων μπορούν να εκτελούν συντήρηση τοποθεσίας και άλλα καθήκοντα από οποιαδήποτε συσκευή. Όλα τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται υπέροχα και να λειτουργούν καλά σε κινητές συσκευές. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη δημιουργία ξεχωριστού ιστότοπου για κινητά.

Κοινωνική ενσωμάτωση

Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να συνδέσετε το κατάστημά σας με το Facebook. Το Highwire θα σας επιτρέψει ακόμη και να πουλήσετε προϊόντα στη σελίδα σας στο Facebook. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει κερδίσει μεγάλο έπαινο από χρήστες και κριτικούς. Το Highwire καταβάλλει κάθε προσπάθεια ενοποίησης των λογαριασμών κοινωνικών μέσων και του καταστήματός σας.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Εάν θέλετε να παραδώσετε εργασίες σχεδιασμού σε κάποιον άλλο, θα πρέπει να βρείτε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή σας. Η Highwire δεν προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Επιλογές εμφάνισης προϊόντοςΟι επιλογές εμφάνισης προϊόντων είναι αρκετά βασικές αλλά περιλαμβάνουν ό, τι χρειάζεστε για να επισημάνετε τα προϊόντα. Μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και να δημιουργήσετε ένα καρουσέλ και να επιλέξετε ένα πλαίσιο για να δημιουργήσετε ένα επιλεγμένο προϊόν. Εάν θέλετε μια μεγάλη λίστα επιλογών εμφάνισης, ίσως να απογοητευτείτε με αυτό που προσφέρει η Highwire. Σίγουρα θα κάνει τη δουλειά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά μπορεί να μην παρέχει αρκετή ευελιξία για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με διαφορετικό απόθεμα.
Λειτουργικότητα καλαθιούΊσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του καλαθιού αγορών Highwire είναι η ειδοποίηση του εγκαταλελειμμένου καλαθιού. Μπορείτε να δείτε ποιος μπορεί να έχει προσθέσει στοιχεία στο καλάθι του και στη συνέχεια να αποχωρήσει από τον ιστότοπό σας. Τα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε αυτούς τους πελάτες και να μετατρέψετε την επίσκεψή τους σε πώληση. Αυτό είναι ένα ζωτικό εργαλείο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Ενοποίηση εφαρμογώνΣε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές, το Highwire δεν διαθέτει ένα εκτεταμένο κατάστημα εφαρμογών. Όλες οι επιλογές λειτουργικότητας είναι ενσωματωμένες. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό θα αποτελούσε σημαντικό μειονέκτημα. Θέλουν να είναι σε θέση να ενσωματώσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και να προσθέσουν λειτουργίες στο κατάστημά τους. Ωστόσο, το Highwire διατίθεται στάνταρ με όλα τα εργαλεία που θα χρειαστούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, τότε δεν θα παρατηρήσετε ούτε την απουσία αγοράς εφαρμογών.
Ενσωμάτωση με το eBay και το AmazonΔεδομένου ότι η Highwire είναι το παιδί μιας εταιρείας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους πωλητές του eBay, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ενσωματώνεται εύκολα με άλλες πλατφόρμες πώλησης. Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη στην ενοποίηση του καταστήματός σας με άλλες αγορές, όπως το eBay, το Google, το Amazon και το Facebook. Δεν θα περιοριστείτε στην πώληση προϊόντων στον κύριο ιστότοπο του καταστήματός σας.
Υποστήριξη γλώσσαςΕάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε διεθνείς πωλήσεις, το Highwire διαθέτει ορισμένες δυνατότητες. Θα μπορείτε να υπολογίζετε τους φόρους και τις αποστολές, αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη γλώσσας. Η επικοινωνία με παγκόσμιους πελάτες μπορεί να είναι δύσκολη.
Φιλοξενία και ασφάλειαΤο Highwire προσφέρει ένα ασφαλές ταμείο με πιστοποιητικό SSL και είναι υπεύθυνο για την προστασία των δεδομένων σας μέσω των διακομιστών τους. Ευτυχώς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μεγάλοι πάροχοι ονόματος προσφέρουν πολλές προστασίες.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΌταν επιλέγετε το All Inclusive Plan, θα έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, χωρίς χρεώσεις συναλλαγής και δυνατότητα προσθήκης έως 10.000 προϊόντων. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μέρος αυτού που κάνει το Highwire τόσο απίστευτη αξία.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγή ιστότοπουΗ δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η εξαγωγή των αρχείων του ιστότοπού σας διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να εξαγάγετε τόσο τα αρχεία προτύπων ιστότοπων όσο και τα αρχεία προϊόντων. Εάν είστε ο εξαιρετικά προσεκτικός τύπος, μπορείτε ακόμη και να εξαγάγετε παραγγελίες πελατών. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες απευθείας από την κύρια οθόνη του ταμπλό για μεγαλύτερη άνεση.
Προσαρμοσμένος τομέαςΗ αρχική διαδικασία εγκατάστασης θα σας κολλήσει με ένα όνομα τομέα .highwire.com. Εάν έχετε ήδη έναν προσαρμοσμένο τομέα, μπορείτε απλώς να επισκεφθείτε το μενού ρυθμίσεων και να προσθέσετε τον προσαρμοσμένο τομέα σας. Εάν πρέπει να καταχωρίσετε τον τομέα σας, υπάρχει και ένα κουμπί για αυτόν. Απλώς λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να αγοράσετε ένα όνομα από έναν ιστότοπο καταχωρητή όπως το GoDaddy ή το Hostgator. Τα καλά νέα είναι ότι το Highwire απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία. Μόλις επισκεφθείτε το μενού ρυθμίσεων, θα ακολουθήσετε τα απαραίτητα βήματα.
Κατάστημα κινητής απόκρισηςΣτη σημερινή ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα κατάστημα φιλικό προς τα κινητά και ανταποκρίνεται είναι απαραίτητο. Το Highwire θα φροντίσει να κατεβείτε στο δεξί πόδι. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αγορές από οποιαδήποτε συσκευή και να απολαύσουν ασφαλείς δυνατότητες αγοράς. Θα μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από οποιαδήποτε συσκευή. Δεν χρειάζεται να κολλήσετε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.
Επεξεργασία πληρωμήςΗ Highwire προσφέρει δέκα διαφορετικές πύλες πληρωμής. Έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τα μεγαλύτερα ονόματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΗ απουσία διαθέσιμων προσθηκών μπορεί να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για ορισμένα άτομα. Ωστόσο, το Highwire είναι πλήρως εξοπλισμένο για να χειρίζεται όλες τις ανάγκες σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αντί να προσφέρει τα γυμνά οστά, ώστε να πρέπει να αγοράσετε και να ενσωματώσετε πρόσθετα, ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα.
Διαχείριση παραγγελιώνΟ πίνακας ελέγχου διαχείρισης παραγγελιών είναι απλός και απλός. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε και να φιλτράρετε τις αναζητήσεις. Το Highwire σάς επιτρέπει ακόμη και να βλέπετε τους πελάτες και τη δραστηριότητά τους.
Διαχείριση αποθεμάτωνΓια αρχάριους και οποιονδήποτε άλλο που εκτιμά τη λειτουργική απλότητα, η δυνατότητα διαχείρισης αποθέματος είναι τέλεια. Διευκολύνει τη διαχείριση των προϊόντων σας και τη λήψη ειδοποιήσεων χαμηλού αποθέματος.
Εγκαταλελειμμένα καροτσάκιαΟποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που αξίζει να χρησιμοποιήσετε έρχεται με μια εγκαταλελειμμένη λειτουργία καλαθιού και το Highwire δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε και οι δύο να προβάλετε εγκαταλελειμμένα καλάθια αγορών και να στείλετε email παρακολούθησης στους πελάτες. Τα αυτοματοποιημένα email είναι μια σημαντική εργασία που θα απλοποιήσει τη ζωή σας και θα αυξήσει τις πωλήσεις.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΤο Highwire αναγνωρίζει ρητά και εκτιμά τη σημασία των κινητών συσκευών στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Όλα τα πρότυπά τους είναι φιλικά προς κινητά και μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από οποιαδήποτε συσκευή. Η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης αγοράς.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΤα καλά νέα είναι ότι κάθε λογαριασμός Highwire συνοδεύεται από πιστοποιητικό SSL. Με πολλές πλατφόρμες, αυτό είναι ένα επιπλέον κόστος. Το καλάθι αγορών σας θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας στο ταμείο. Άλλα πρότυπα ασφαλείας θα εξαρτηθούν από τον πάροχο φιλοξενίας σας.
Πιστοποίηση βιομηχανίας καρτών πληρωμής (PCI)Το Highwire είναι συμβατό με PCI. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πληρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας για την ασφάλεια των πιστωτικών καρτών.
Δωροεπιταγές, Ειδικές Προσφορές και ΚουπόνιαΤο Highwire σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κωδικούς έκπτωσης και κουπόνια. Μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε ειδικές προσφορές και να προωθήσετε προϊόντα με λίγα μόνο κλικ. Παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για την εμπορία προϊόντων και την προώθηση του καταστήματός σας.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΤόσο τα τμήματα φόρου όσο και αποστολής του πίνακα ελέγχου διαχειριστή Highwire παρέχουν πολλές επιλογές. Μπορείτε να υπολογίσετε αυτόματα τιμές, να ορίσετε προεπιλεγμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις αποστολής ανά παραγγελία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μερικά πλαίσια. Αυτό που θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη πτυχή της επιχείρησής σας είναι πλήρως εξορθολογισμένο.
Παρακολούθηση αποστολώνΗ συνεργασία με μεγάλους παρόχους σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τις παραγγελίες τους. Οι αριθμοί παρακολούθησης δημιουργούνται και αποστέλλονται αυτόματα μέσω email. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα.
Δυνατότητες POSΥπάρχουν περισσότερα από αρκετά συμπαγή εργαλεία POS για την υποστήριξη του καταστήματός σας. Οι δυνατότητες αναφοράς και αποθέματος θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την απόδοση του καταστήματος. Μπορείτε να ενσωματώσετε πολλές κορυφαίες επιλογές αποστολής και πληρωμής. Με μερικά κλικ μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ετικέτες παραγγελίας και να δημιουργήσετε κουπόνια. Εκτός αν ψάχνετε για μια πολύ συγκεκριμένη λειτουργία, τα εργαλεία Highwire POS θα διευκολύνουν τη διαχείριση του καταστήματός σας.
Χαρακτηριστικά μάρκετινγκ και προβλέψεωνΗ Highwire διαθέτει πληθώρα αποτελεσματικών εργαλείων μάρκετινγκ και αναφοράς. Μόλις ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου, θα δείτε στατιστικά στοιχεία και γραφήματα που επισημαίνουν την απόδοση του ιστότοπου. Μπορείτε να δείτε πόσους πελάτες έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπο για μια συγκεκριμένη περίοδο και να παρακολουθούν τα κέρδη. Τα εργαλεία SEO θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία δημιουργίας φιλικών προς τη μηχανή αναζήτησης σελίδων και η ενσωμάτωση κοινωνικής κοινής χρήσης είναι ίσως η καλύτερη στην αγορά.

Η καρτέλα μάρκετινγκ στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή περιέχει ένα μενού ιστολογίου και ενοποίηση ενημερωτικών δελτίων μέσω email. Μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε αναρτήσεις και να προσελκύσετε αναγνώστες στον ιστότοπό σας και να συνδέσετε τον πάροχο ενημερωτικών δελτίων στον ιστότοπό σας.

Τα ενσωματωμένα διαφημιστικά εργαλεία είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για την εμπορία του ιστότοπού σας χωρίς να επενδύετε σε διαφημίσεις. Μπορείτε να εκτελέσετε ειδικές εκπτώσεις και να τις δημοσιεύσετε δωρεάν στα κοινωνικά μέσα. Με το Highwire, δεν χρειάζεστε τμήμα μάρκετινγκ για να χρησιμοποιήσετε τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την προώθηση του ιστότοπού σας και την ανάπτυξη της παρουσίας σας στον ιστό. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε βρίσκονται στα χέρια σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Η Highwire έχει απλοποιήσει ακόμη και τα πακέτα τιμολόγησης. Αντί να χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά πακέτα, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές:

Πρόγραμμα εκκίνησης – 14,95 $ / μήνα

 • Όριο 100 προϊόντων
 • Ασφαλής ολοκλήρωση αγοράς
 • Προσαρμοσμένος τομέας
 • Δυνατότητα πώλησης στο eBay

All Inclusive πακέτο – 29,95 $

 • Όλα τα χαρακτηριστικά του Starter Plan
 • 10.000 όριο προϊόντων
 • Κωδικοί κουπονιού
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
 • Αναφορά

Εάν πρέπει να δημοσιεύσετε περισσότερα από 10.000 προϊόντα, υπάρχουν προσαρμοσμένα σχέδια διαθέσιμα.

Με χαμηλή μηνιαία τιμή 29,95 $, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ακολουθήσετε το All Inclusive Plan. Σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές, αυτό το πακέτο προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε χαμηλότερη τιμή. Το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχει κρυφό κόστος. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε πρόσθετα ή να πληρώνετε για κλήσεις εξυπηρέτησης πελατών. Όλες οι χρεώσεις διαφημίζονται ακριβώς μπροστά.

Υποστήριξη πελατών

Ένα πραγματικό μειονέκτημα για το Highwire είναι η υποστήριξη πελατών τους. Είναι μια μικρή εταιρεία και παρέχουν άμεση υποστήριξη μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Το Highwire διαθέτει επίσης ενεργούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμβουλευτούν το κέντρο υποστήριξης και να επισκεφθούν φόρουμ κοινότητας.

Συνολικά, οι διαθέσιμοι πόροι υποστήριξης είναι περιορισμένοι. Η ζωντανή συνομιλία είναι μια βολική δυνατότητα υποστήριξης, αλλά μόνο εάν λάβετε άμεσες και ενημερωτικές απαντήσεις. Γενικά, αυτό δεν συμβαίνει όταν προσπαθείτε να λάβετε απαντήσεις και βοήθεια από τους διαθέσιμους αντιπροσώπους.

Το κέντρο υποστήριξης ήταν επίσης μια απογοήτευση. Η εισαγωγή σε όρους αναζήτησης για βασικές κατηγορίες απέδωσε μικτά αποτελέσματα. Συνήθως, οι σύνδεσμοι που εμφανίστηκαν δεν ήταν χρήσιμοι και σχετικοί με το θέμα αναζήτησης. Δεν υπάρχει βάση δεδομένων ενημερωτικών άρθρων. Περιορίζεστε σε ερωτήματα από άλλους πελάτες που έχουν απαντηθεί από την Highwire. Αυτό καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό ακριβών πληροφοριών.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ίσως ο καλύτερος πόρος είναι το φόρουμ υποστήριξης. Οι χρήστες ήταν σχετικά ενεργοί στη δημοσίευση λύσεων σε κοινά προβλήματα.

Το Highwire θα βελτιωνόταν σημαντικά προσθέτοντας άρθρα και εκπαιδευτικά βίντεο. Τούτου λεχθέντος, είναι σπάνιο να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Ολόκληρη η πλατφόρμα είναι τόσο εύκολη στη χρήση, ώστε όλα, από τη ρύθμιση έως τη διαχείριση καταστημάτων, να πάνε ομαλά. Το πρόγραμμα κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας καθοδηγήσει στα πάντα βήμα προς βήμα, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια.

Ευκολία στη χρήση

Ρύθμιση καταστήματος

Η απλή εγκατάσταση του καταστήματός σας διαρκεί λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή απλά εισάγοντας ένα όνομα καταστήματος και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τον πίνακα ελέγχου και να αποκτήσετε μια αίσθηση για τις διαθέσιμες λειτουργίες. Η διεπαφή είναι εύκολη στην πλοήγηση και τα εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης και το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG σάς επιτρέπουν να αρχίσετε να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας με αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν μερικοί περιορισμοί όσον αφορά το μέγεθος του μεγέθους των φωτογραφιών επεξεργασίας και την αλλαγή των λεπτομερειών του προτύπου. Για όσους έχουν εμπειρία κωδικοποίησης, μπορείτε να απολαύσετε πλήρη πρόσβαση σε HTML και CSS. Ανεξάρτητα από την εμπειρία σχεδίασης, το Highwire διευκολύνει τη γρήγορη εγκατάσταση του καταστήματός σας.

Προσθήκη προϊόντων

Ο πίνακας ελέγχου διαχειριστή καθιστά την προσθήκη προϊόντων εξαιρετικά απλή. Το αναπτυσσόμενο μενού καταλόγου διαθέτει ένα κουμπί “Προσθήκη προϊόντος”. Από αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να εισαγάγετε πληροφορίες προϊόντος, να ανεβάσετε φωτογραφίες και να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις αποθέματος. Με λίγα μόνο κλικ και θα πουλάτε ένα νέο προϊόν στη βιτρίνα σας.

Διαχείριση περιεχομένου

Όσον αφορά την προσθήκη περιεχομένου, δεν γίνεται πολύ πιο εύκολο από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG. Εάν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία με την επεξεργασία κειμένου, θα μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο σελίδας, να δημοσιεύσετε ένα blog και να προσθέσετε εικόνες με ευκολία.

συμπέρασμα

Είναι το Highwire η σωστή επιλογή πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Αν ψάχνετε να διευθύνετε και μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις και εκτιμάτε την απλότητα, τότε το Highwire είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το απλό δεν σημαίνει ελάχιστο. Το Highwire προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα εκλεπτυσμένο κατάστημα. Αποφεύγει επίσης να σας κατακλύζει με επιλογές. Αντίθετα, εστιάστε σε έναν καθαρό και απλό ταμπλό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η δημιουργία μιας βιτρίνας και η προσθήκη προϊόντων είναι αρκετά εύκολη για τους αρχάριους, αλλά προσφέρει αρκετή ελευθερία για τους ειδικούς σχεδιαστές να επιδείξουν τις δεξιότητές τους. Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που τους αρέσει η ιδέα να είναι σε θέση να ενσωματώσουν μια εκτενή λίστα πρόσθετων και να απολαύσουν απεριόριστη λειτουργικότητα, θα θέλουν να αναζητήσουν αλλού.

Γιατί να επιλέξετε το Highwire έναντι των ανταγωνιστών του?

Με μια λέξη: τιμή. Πολλές άλλες πλατφόρμες έχουν σημαντικούς περιορισμούς όσον αφορά το χώρο αποθήκευσης, το εύρος ζώνης, τα θέματα ή τις πύλες πληρωμής. Αυτό δεν συμβαίνει με το Highwire. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις περισσότερες δυνατότητες για αναμφισβήτητα την καλύτερη αξία στην αγορά. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τίποτα για να ζήσετε premium χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος χαμηλό καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας, το Highwire μπορεί να σας βοηθήσει.

Συγκρίνω

Υψηλό καλώδιο

90

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map