Αναθεώρηση GoDaddy 2016

Λογότυπο GoDaddy Web Hosting


Πάμε μπαμπά

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.2


Βαθμολογία AWA

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy είναι ένα ενιαίο κατάστημα για τις βασικές ανάγκες του ιστότοπού σας. Μπορείτε να αγοράσετε το όνομα τομέα σας, να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να τον φιλοξενήσετε, όλα με το GoDaddy. Ή μπορείτε να κάνετε μόνο ένα ή δύο από αυτά. Το GoDaddy φιλοξενεί περισσότερους από 5 εκατομμύρια ιστότοπους και διαχειρίζεται πάνω από 60 εκατομμύρια ονόματα τομέα, καθιστώντας το μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτού του είδους. Διαβάστε την κριτική GoDaddy παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορος χρόνος φόρτωσης σελίδας
 • Εύκολο στη χρήση cPanel
 • Προμηθευτός
 • Ενσωματώνει καλά τα προϊόντα

Μειονεκτήματα

 • Περιορίζει τη βάση δεδομένων και το Diskspace
 • Πολύ περιοριστικό στα δεδομένα
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.godaddy.com
 • Αρχηγείο: Scottsdale, ΑΖ
 • Έτος ίδρυσης: 1997
 • Υπαλλήλους: 4.000+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: 40.000.000+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού, Τομείς, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • Υπηρεσίες: Shared Hosting, WordPress Hosting, VPS, Cloud, Dedicated
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Το GoDaddy είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο και να λειτουργήσουν χωρίς υπερβολική προσπάθεια ή θέλουν να φιλοξενήσουν τον ήδη δημιουργημένο ιστότοπό τους. Ωστόσο, η GoDaddy υπερέχει στην φιλοξενία ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, είτε χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να ενημερώσουν τους πιθανούς πελάτες για τις εμπορικές τους προσφορές εκτός σύνδεσης είτε είναι στην αρένα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες έχουν μια επιλογή πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων για να διαλέξουν και να αναπτυχθούν.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress θα ταιριάζει σε όσους έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν ιστότοπους WordPress. Το GoDaddy προσδιορίζει τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους τους ως Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις, με 5 ή λιγότερους υπαλλήλους.

Ποιες τεχνικές πλατφόρμες υπάρχουν για να διαλέξετε?

Το GoDaddy προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων Linux και Windows και σας ρωτείται ποια θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ευτυχώς, υπάρχει ένα εύχρηστο γράφημα σύγκρισης που σας καθοδηγεί σε μια σύντομη σειρά ερωτήσεων που ρωτούν πώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, προτείνει ποιον λογαριασμό φιλοξενίας να χρησιμοποιήσετε.

Για αρχάριους, η πιο σημαντική ερώτηση είναι η τελευταία που αναφέρει “Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό” και, στη συνέχεια, σας δείχνει προς την κατεύθυνση του web hosting Linux.

Υπάρχει χώρος για ανάπτυξη?

Το GoDaddy προσφέρει χώρο για ανάπτυξη τόσο για τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου όσο και για τους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις. Υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια φιλοξενίας ιστότοπων, το καθένα ποικίλλει στον αριθμό των υποστηριζόμενων ιστότοπων και στον αριθμό των παρεχόμενων διευθύνσεων email.

Οι κάτοχοι ιστότοπων WordPress έχουν τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας που διαφέρουν ως προς τον αριθμό των υποστηριζόμενων ιστότοπων, τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης και τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό μηνιαίων επισκεπτών στο κόστος του προγράμματος.

Είναι δυνατόν να λάβετε επιστροφή χρημάτων?

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το GoDaddy εάν ​​δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού τους. Εάν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία κάθε μήνα, πρέπει να ζητήσετε τα χρήματά σας εντός 48 ωρών από την αγορά σας. όσοι έχουν ετήσια συμβόλαια έχουν 45 ημέρες για να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. (Μετά από τις 45 ημέρες, θα λάβετε μόνο πίστωση στο κατάστημα, με προτίμηση για το υπόλοιπο της σύμβασής σας.)

Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να δώσετε έναν λόγο για τον οποίο ζητάτε την επιστροφή χρημάτων και πρέπει να ακυρώσετε τη σύμβαση πριν η GoDaddy εκδώσει την επιστροφή χρημάτων.

Ποια είναι η φήμη του GoDaddy?

Το GoDaddy είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Πληκτρολογήστε “domain name registration” σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης και το GoDaddy είναι μία από τις κορυφαίες καταχωρήσεις που θα εμφανιστούν. Το GoDaddy είναι επίσης διάσημο για τις διαφημίσεις Superbowl. Το GoDaddy είναι περισσότερο γνωστό για την καταχώριση και ανανέωση ονόματος τομέα και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του προέρχεται από αυτές τις πηγές.

Η φήμη της GoDaddy ως πάροχου υπηρεσιών είναι ανάμικτη: οι ειδικοί της βιομηχανίας αξιολογούν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλότερη από τον μέσο όρο, αλλά οι χρήστες δημοσιεύουν ιστορίες στο διαδίκτυο για κακές εμπειρίες με τις υπηρεσίες της GoDaddy και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με την εταιρεία.

Είναι εγγυημένος ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού μου?

Ο χρόνος λειτουργίας 99,9% είναι η εγγύηση ανά μήνα που δίνει η GoDaddy – και αυτό είναι αρκετά τυπικό για τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, το GoDaddy μετρά τους ίδιους τους χρόνους λειτουργίας και αποφασίζει τι χαρακτηρίζεται ως νόμιμος χρόνος διακοπής λειτουργίας.

Εάν το GoDaddy δεν ανταποκριθεί σε αυτό το ποσό, θα δικαιούστε πίστωση 5% της χρέωσης φιλοξενίας για αυτόν τον μήνα, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε σε μελλοντικές αγορές. Αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε με το GoDaddy και να το ζητήσετε μόνοι σας.

Μπορεί το GoDaddy να φροντίσει το blog μου στο WordPress?

Για την ευκολία σας στο blogging, το GoDaddy παρέχει τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε έναν ιστότοπο WordPress, ο οποίος έχει πλέον γίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο για το blogging.

Ενώ είναι δυνατόν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο WordPress και να τον εκτελέσετε σε μια κανονική πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, η απόλυτη ευκολία να έχετε το GoDaddy φροντισμένο για τη ρύθμιση φιλοξενίας και τακτικά αντίγραφα ασφαλείας καθιστά αυτήν την επιλογή αξίζει σοβαρή προσοχή. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress σε αυτήν την επιλογή φιλοξενίας.

Έχει κερδίσει κανένα GoDaddy βραβεία?

Η GoDaddy έχει κερδίσει βραβεία για την καλύτερη εταιρεία στην οποία εργάζεται, ειδικά στην Αριζόνα, την πατρίδα της. Παρόλο που είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι η GoDaddy μεταχειρίζεται τους υπαλλήλους της, αυτό δεν σημαίνει πολλά για εσάς ως πελάτη.

Το GoDaddy κέρδισε επίσης διεθνή Stevie Awards για Εξυπηρέτηση Πελατών το 2014 και το 2015. Το Stevie Award αναγνωρίζει την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, το κέντρο επικοινωνίας και τις προσπάθειες πωλήσεων στον κόσμο. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες διορίζονται και πληρώνουν τέλος εισόδου.

Γιατί να επιλέξω τη φιλοξενία Ιστού GoDaddy?

Τρεις λόγοι για την επιλογή του GoDaddy ως υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού σας είναι:

 • Ευκολία: ειδικά για αρχάριους, είναι εύκολο εάν μπορείτε να καταχωρίσετε το όνομα του ιστότοπού σας, να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να το φιλοξενήσετε όλα σε ένα μέρος.
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress: Αυτό καθιστά απλή τη δημιουργία και τη λειτουργία του ιστότοπού σας στο WordPress. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί βίντεο και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.
 • Χώρος για ανάπτυξη: εάν ξεπεράσετε τα κανονικά πακέτα φιλοξενίας, μπορείτε να μεταβείτε στα επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας με εικονικούς προσωπικούς διακομιστές, αποκλειστικούς διακομιστές και διακομιστές cloud.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Παρακολούθηση ασφάλειας 24/7
 • Προστασία DDoS
 • 1-Κάντε κλικ στις Εγκαταστάσεις
 • Πλήρης και αυξητική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Αυτόματη παρακολούθηση email
 • 100 GB Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • 1-Κάντε κλικ στο Ρύθμιση
 • CloudLinux

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο GoDaddy

Web Hosting Ακόμη και οι ειδικοί, που συνήθως είναι δύσπιστοι για μεγάλες εταιρείες που κάνουν μεγάλες υποσχέσεις, δίνουν στο GoDaddy μια εξαιρετική βαθμολογία. Το πρώτο πράγμα που θα αναφέρουν οι κριτικοί για το GoDaddy είναι το εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας. Οι χρήστες σπάνια θα αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα ή διακοπές. Αυτό είναι απόλυτο απαραίτητο για τις επιχειρήσεις. Αυτό που είναι πραγματικά ξεχωριστό για το GoDaddy είναι ότι είναι σε θέση να προσφέρουν τόσο ανώτερη εξυπηρέτηση σε εξαιρετική τιμή.

Σε αντίθεση με ορισμένες κριτικές χρηστών, οι ειδικοί δίνουν επίσης μεγάλη προσοχή στον GoDaddy όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση πελατών. Το GoDaddy προσφέρει υποστήριξη 24/7 και οι επικριτές διαπίστωσαν ότι ήταν εύκολο να έρθεις σε επαφή με ένα πραγματικό άτομο και ότι μπόρεσαν να πάρουν γρήγορα χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήσεις.

Τελικά, το GoDaddy συνιστάται ιδιαίτερα από τους ειδικούς. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά την ενσωμάτωση του WordPress και τις δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το GoDaddy βοηθά να θέσει το πρότυπο για υπηρεσίες φιλοξενίας.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο GoDaddy

Ενώ η GoDaddy έχει σαφώς μερικούς δυσαρεστημένους πελάτες, εξακολουθούν να είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα στον κόσμο και διαθέτει πάνω από 13 εκατομμύρια πελάτες που πληρώνουν. Με βάση αυτά τα στατιστικά στοιχεία και μόνο, δεν μπορούν να είναι τόσο άσχημα. Τα περισσότερα από τα παράπονα εναντίον του GoDaddy έχουν να κάνουν με τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όταν πρόκειται για φιλοξενία ιστοσελίδων, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από το GoDaddy. Οι χρήστες αναφέρουν πολύ λίγο χρόνο διακοπής λειτουργίας και εξαιρετική ασφάλεια. Από τεχνική άποψη, οι χρήστες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ικανοποιημένοι με την απόδοση και την αξιοπιστία των υπηρεσιών φιλοξενίας του GoDaddy.

Επιπλέον, το GoDaddy προσφέρει εξαιρετική αξία. Οι ικανοποιημένοι πελάτες εντυπωσιάζονται με τον αριθμό των χαρακτηριστικών και την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούν να απολαύσουν με λίγα δολάρια το μήνα.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το GoDaddy

Το GoDaddy είναι πιθανώς ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο web hosting, αλλά οι κριτικές των καταναλωτών τους είναι λιγότερο από λαμπερές. Φαίνεται ότι η εταιρεία μπορεί να είναι καλύτερη στη διαφήμιση παρά στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης. Συνολικά, οι χρήστες έδωσαν στο GoDaddy κατά μέσο όρο 3 στα 5 αστέρια. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών απέδωσε στο GoDaddy τις χαμηλότερες βαθμολογίες όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να επικοινωνήσουν με εκπροσώπους μέσω τηλεφώνου. Όσοι υπέβαλαν εισιτήρια υποστήριξης διαπίστωσαν ότι έλαβαν γρήγορα μια απάντηση και αναγνώριση του προβλήματός τους, αλλά ότι η εταιρεία χρειάστηκε πολλές μέρες για να αντιμετωπίσει πραγματικά το πραγματικό ζήτημα. Οι δυσαρεστημένοι πελάτες έμοιαζαν σαν να δελεάστηκαν από ισχυρό μάρκετινγκ μόνο για να βρουν ότι το GoDaddy δεν εκπλήρωσε υποσχέσεις.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

Αξιοπιστία & Ώρα

Η GoDaddy δηλώνει ότι έχουν εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9% – δηλαδή, ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος σε όποιον θέλει να την περιηγηθεί για τουλάχιστον 99,9% του χρόνου σε κάθε δεδομένο μήνα. Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό και, αν το θέσουμε στο πλαίσιο, πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν την ίδια εγγύηση.

Τι είναι 99,9% uptime?

Τι σημαίνει όμως αυτό το 99,9% uptime; Διαβάζοντας την εξαιρετική εκτύπωση της εγγύησης, διαπιστώνετε ότι ο χρόνος διακοπής που προκαλείται από προγραμματισμένη συντήρηση, οι εφαρμογές τρίτων που δεν λειτουργούν και πράγματα που επηρεάζουν μόνο το email του ιστότοπού σας δεν υπολογίζονται στο επιτρεπόμενο χρόνο διακοπής .01%. Έτσι, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος για λιγότερο από το 99,9% του χρόνου και η εγγύηση θα εξακολουθούσε να τηρείται.

Το GoDaddy έφτασε το 99,9%?

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, πρέπει να ρωτήσετε εάν το GoDaddy πληροί το 99,9% χρόνο λειτουργίας. Και αυτό είναι που γίνεται θολό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτό στον ιστότοπο του GoDaddy, οπότε πρέπει να βασιστείτε σε ομάδες και κριτικές τρίτων, καθώς και σε άτομα που λένε τις εμπειρίες τους με αυτό σε διαδικτυακά φόρουμ..

Υπάρχουν μικτές κριτικές σχετικά με το χρόνο λειτουργίας του GoDaddy. Μερικοί το αποκαλούν σταθερό, αξιόπιστο και στερεό. Άλλοι διαμαρτύρονται για τις πολλές φορές που ο ιστότοπός τους δεν ήταν διαθέσιμος. Τα στοιχεία μέτρησης δείχνουν ότι ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy έρχεται κατά μέσο όρο μεταξύ 98 – 99,9%, αν και μερικοί μήνες θα μπορούσε να είναι τόσο χαμηλός όσο περίπου 97%.

Η ταχύτητα είναι επίσης σημαντική

Η ταχύτητα είναι μια άλλη εκτίμηση. Δεν είναι καλό να έχετε τον ιστότοπό σας διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να φορτώσει – οι άνθρωποι δεν περιμένουν. Το GoDaddy κατατάσσεται ιδιαίτερα στην ταχύτητα στις δοκιμές μέτρησης, αλλά οι ιστορίες από τους χρήστες είναι ανάμεικτες, που κυμαίνονται από ιστορίες πολύ αργών έως και ατόμων που είναι πολύ ικανοποιημένοι με το πόσο γρήγορα εμφανίζεται ο ιστότοπός τους.

Ορισμένα παράπονα αναφέρουν ότι η Google περιορίζει τους κοινόχρηστους διακομιστές της με κάθε είδους ιστότοπους, επιβραδύνοντας τον χρόνο φόρτωσης όλων.

Εάν ανησυχείτε για την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας, εξετάστε τις επιλογές Virtual Private Server, Dedicated server ή Cloud server GoDaddy. Αυτά σας δίνουν το δικό σας, εικονικό ή φυσικό χώρο διακομιστή.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων με καθένα από αυτά, παρέχοντας διάφορα ποσά μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο και δικαιώματα μεταφοράς δεδομένων. Κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες Linux ή Windows, αλλά δεν περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Εάν επιλέξετε το Επιλογή φιλοξενίας ιστού Linux, έχετε πρόσβαση και ελέγχετε τα πάντα μέσω των προσαρμοσμένων cPanel.Τα στοιχεία αναγνωρίζονται από εικονίδια και ομαδοποιούνται εύκολα – τομείς, βάσεις δεδομένων, αλληλογραφία, αρχεία, ασφάλεια και ούτω καθεξής. Αλλάζετε και τις προτιμήσεις σας εδώ.

Κάτω από την αριστερή πλευρά του cPanel υπάρχουν γραφήματα ράβδων που δείχνουν τον ιστότοπό σας στατιστική. Αυτά περιλαμβάνουν πληροφορίες για όλα τα είδη χρήση, συμπεριλαμβανομένων φυσικής μνήμης, χώρου στο δίσκο και CPU, καθώς και δεδομένων σχετικά με τις διαδικασίες που έχετε.

Όσοι επιλέγουν την φιλοξενία των Windows χρησιμοποιούν το τυπικό Odin Plesk Πίνακας Ελέγχου. Αυτό προσφέρει μια καθαρή και απλοποιημένη διεπαφή, με εικονίδια και κείμενο, που μοιάζει με μια κανονική οθόνη των Windows.

ο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης σας διανέμονται εξαρτάται από το πακέτο φιλοξενίας Ιστού για το οποίο εγγραφείτε. Θα έχετε είτε ένα καθορισμένο ποσό είτε “απεριόριστο” – ανατρέξτε στην ενότητα Τιμολόγηση για να εξηγήσετε αυτό. Στο Linux hosting μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γραφήματα ράβδων που αναφέρονται παραπάνω για να παρακολουθείτε πόσα από αυτά που χρησιμοποιείτε.

Ο αριθμός των λογαριασμοί email παρέχονται επίσης ποικίλλουν ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Έρχονται ετήσιες (και μεγαλύτερες) συνδρομές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη διάρκεια της αρχικής σύμβασης. Για άλλη μια φορά, το πρόγραμμα που επιλέγετε καθορίζει πόσους ιστότοπους μπορείτε να εκτελέσετε στο πρόγραμμα φιλοξενίας. Και μιλώντας για ιστότοπους, μπορείτε, φυσικά, να μεταφέρετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο από το μηδέν χρησιμοποιώντας το GoDaddy’s Website Builder με επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress στον ιστότοπό σας, το GoDaddy παρέχει διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress στο περιβάλλον GoDaddy ή να έχετε μαζί σας το υπάρχον WordPress.

Καθε Φιλοξενία Ιστού Windows Το πρόγραμμα παρέχει κάποια MySQL και MSSQL βάσεις δεδομένων, από το 10 και το ένα αντίστοιχα με το πρόγραμμα Economy σε απεριόριστο αριθμό ο καθένας (αν και με περιορισμούς μεγέθους αποθήκευσης) στο πρόγραμμα Ultimate. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά βάσης δεδομένων περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπων είναι επιπλέον σε όλα τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για μηνιαία χρέωση, λαμβάνετε αυτόματη καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων και χώρο αποθήκευσης με ένα καθορισμένο ποσό αποθήκευσης δεδομένων διαθέσιμο για τους ιστότοπούς σας. Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος είναι διαθέσιμος με επιπλέον κόστος.

Χρησιμοποιούνται όλοι οι διακομιστές φιλοξενίας ιστότοπων Μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD).

Τόσο τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux όσο και των Windows το καθιστούν εύκολο εγκαταστήστε εφαρμογές με εγκατάσταση 1 κλικ. Το Linux σχεδιάζει περισσότερες από 125 δωρεάν εφαρμογές και η φιλοξενία των Windows σάς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 50 δωρεάν εφαρμογές. Ωστόσο, το GoDaddy δεν παρέχει μια λίστα με όλες τις δωρεάν εφαρμογές που λαμβάνετε. Τα λίγα που αναφέρονται στον ιστότοπο περιλαμβάνουν το WordPress PHP και το Drupal. Τόσο οι επιλογές φιλοξενίας Linux όσο και των Windows παρέχουν επίσης τη ρύθμιση 1 κλικ για καταχωρημένους τομείς GoDaddy.

Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε κατάστημα στο διαδίκτυο, θα σας ενδιαφέρει το GoDaddy’s ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ επιλογές. Για μηνιαία συνδρομή, το GoDaddy συγκεντρώνει έναν ιστότοπο, μια φιλοξενία και ένα καλάθι αγορών. Μπορείτε να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα, να προσφέρετε τα κουπόνια σας και να ανοίξετε ένα κατάστημα στο Facebook. Το GoDaddy χρησιμοποιεί το Quick Shopping Cart, το δικό του λογισμικό καλαθιού αγορών.

Το GoDaddy αφαιρεί το ανησυχείτε για κακόβουλο λογισμικό προσφέροντας ένα πρόσθετο ασφάλειας SiteLock. Για επιπλέον μηνιαία χρέωση, οι ιστότοποί σας σαρώνονται καθημερινά και τυχόν κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζεται καταργείται αυτόματα.

Διατίθενται διάφορα επίπεδα SiteLock, ανάλογα με το αν έχετε έναν προσωπικό, επιχειρηματικό ή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να δώσετε σιγουριά στους επισκέπτες σας για ευαίσθητα δεδομένα που εισάγουν στους ιστότοπούς σας, όπως κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς πιστωτικών καρτών, μέσω αγοράς, πάλι με επιπλέον μηνιαίο κόστος, πιστοποιητικού SSL.

Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε κατάστημα στο διαδίκτυο, θα σας ενδιαφέρει το GoDaddy’s ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ επιλογές. Για μηνιαία συνδρομή, το GoDaddy συγκεντρώνει έναν ιστότοπο, μια φιλοξενία και ένα καλάθι αγορών. Μπορείτε να πουλήσετε απεριόριστα προϊόντα, να προσφέρετε τα κουπόνια σας και να ανοίξετε ένα κατάστημα στο Facebook.

Τόσο τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux όσο και των Windows το καθιστούν εύκολο εγκαταστήστε εφαρμογές με εγκατάσταση 1 κλικ. Το Linux σχεδιάζει περισσότερες από 125 δωρεάν εφαρμογές και η φιλοξενία των Windows σάς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 50 δωρεάν εφαρμογές. Και οι δύο επιλογές παρέχουν επίσης τη ρύθμιση 1 κλικ για τους εγγεγραμμένους τομείς GoDaddy.

Εάν χρειάζεστε τον ιστότοπό σας για να λειτουργεί και λειτουργεί 24/7, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Premium DNS του GoDaddy. Για μηνιαία χρέωση, είστε εγγυημένος χρόνος λειτουργίας 99,999% για απεριόριστους ιστότοπους. Αυτή η υπηρεσία προστατεύει επίσης τους ιστότοπούς σας από εισβολείς που ενδέχεται να σας επιτεθούν ανακατευθύνοντας τους επισκέπτες σας σε έναν κακόβουλο ιστότοπο.

Ενεργοί προγραμματιστές που συνεργάζονται Σενάρια CGI θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο τα προγράμματα Deluxe και Premium Linux υποστηρίζουν CGI, με PERL, PHP και Python. Το Ruby και το Java δεν υποστηρίζονται πλέον.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Σχέδια φιλοξενίας Linux

Το GoDaddy προσφέρει τρία προγράμματα Linux για φιλοξενία ιστοσελίδων, καθένα από τα οποία φαίνεται να πωλείται συνεχώς, τουλάχιστον για την αρχική εγγραφή σας. Θα μιλήσουμε για την τιμή αργότερα, καθώς αξίζει μια λεπτομερή συζήτηση. Αυτήν τη στιγμή, ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι λαμβάνετε με κάθε σχέδιο. Λάβετε υπόψη ότι με κάθε πρόγραμμα λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα εφόσον εγγραφείτε για τουλάχιστον ένα έτος.

Το πρόγραμμα Economy είναι απαραίτητο και σας επιτρέπει να φιλοξενείτε μόνο έναν ιστότοπο, τον οποίο έχουν οι περισσότεροι αρχάριοι. Παίρνετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου και απεριόριστο εύρος ζώνης (περισσότερα σε αυτό αργότερα), και 100 διευθύνσεις email Αυτό το σχέδιο είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι σύντομα θα ξεπεράσετε έναν μόνο ιστότοπο, ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Deluxe.

Με το GoDaddy έχετε είτε έναν ιστότοπο είτε έναν απεριόριστο αριθμό, όπως φαίνεται από το επόμενο επίπεδο προγράμματος, το Deluxe. Οι απεριόριστοι ιστότοποι, ο αποθηκευτικός χώρος και το εύρος ζώνης σάς δίνουν χώρο για ανάπτυξη όπως και οι 500 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι επιχειρήσεις θα ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα Ultimate, επίσης με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και ιστότοπους. Οι δωρεάν διευθύνσεις email είναι τώρα στα 1.000 και έχετε διπλάσια ισχύ επεξεργασίας και μνήμη.

Το Premium DNS διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και πάντα στο διαδίκτυο και το πακέτο Ultimate συνοδεύεται επίσης από ένα πιστοποιητικό SSL 1 έτους (αλλά με ορισμένους περιορισμούς.)

Τα σχέδια των Windows είναι παρόμοια

Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων των Windows είναι παρόμοια, αλλά περιλαμβάνουν βάσεις δεδομένων SQL και MSSQL σε ποικίλους αριθμούς ανάλογα με το σχέδιο και επιτρέπουν επίσης στους χρήστες FTP. Το δωρεάν όνομα τομέα με συνδρομή δώδεκα μηνών ή περισσότερων ισχύει εδώ,

Η ωραία εκτύπωση σχετικά με το “απεριόριστο”.

Πριν φτάσουμε στην τιμολόγηση, μια λέξη για το απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Η GoDaddy είναι πρόθυμη να πει ότι το απεριόριστο είναι απεριόριστο μόνο εφόσον συμμορφώνεται με τη Συμφωνία φιλοξενίας τους. Εάν έχετε το εύρος ζώνης ή το χώρο αποθήκευσης και αρχίσει να αποτελεί απειλή για τη λειτουργία των διακομιστών του GoDaddy, θα σας ειδοποιήσουν μέσω email. τότε θα πρέπει είτε να κάνετε αναβάθμιση σε διαφορετικό τύπο διακομιστή είτε να μειώσετε τη χρήση σας. Για να είμαστε δίκαιοι, όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν αυτή τη διάταξη στους όρους χρήσης τους.

Τώρα στην τιμολόγηση

Το GoDaddy προσφέρει μια ειδική εισαγωγική τιμή για τον πρώτο όρο φιλοξενίας ιστοσελίδων στον οποίο εγγραφείτε. μετά από αυτό, ξεκινά η κανονική τιμή. Η επιλογή του όρου διαρκεί από τρεις μήνες έως 36 μήνες, για το πρόγραμμα Οικονομίας και 1 μήνα έως 36 μήνες για τα άλλα δύο προγράμματα.

Επομένως, εάν εγγραφείτε για τρεις μήνες στην τιμή εισαγωγής, η επόμενη τρίμηνη περίοδος σας θα χρεωθεί στην κανονική τιμή, όποια κι αν είναι αυτή τη στιγμή της ανανέωσης. Το κόστος ανά μήνα μειώνεται όσο περισσότερο διαρκεί ο όρος για τον οποίο εγγραφείτε.

Η αύξηση της κανονικής τιμής ισχύει επίσης εάν έχετε λάβει έναν δωρεάν τομέα με διάρκεια 12 μηνών ή περισσότερων μηνών. Ο δωρεάν τομέας προορίζεται μόνο για τον αρχικό όρο και θα χρεωθείτε με τον τρέχοντα ετήσιο ρυθμό ανανέωσης τομέα στο τέλος του πρώτου όρου αγοράς φιλοξενίας ιστού.

Οι πρόσθετες δυνατότητες που μπορείτε να αγοράσετε περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά ιστότοπου, προστασία SiteLock για σάρωση των ιστότοπών σας καθημερινά από κακόβουλο λογισμικό και τυπική πιστοποίηση SSL για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων όπως κωδικούς πρόσβασης.

Διαχειρισμένο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress

Εάν σκέφτεστε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress, έχετε μια επιλογή από τέσσερα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Αυτά, πάλι, έρχονται με μια εισαγωγική τιμή που αλλάζει σε πλήρη τιμή μετά την αρχική περίοδο και έχετε την επιλογή από έναν μήνα έως 36 μήνες.

Τα σχέδια ποικίλλουν μεταξύ 1 και 5 ιστότοπων, του ποσού αποθηκευτικού χώρου (που πρέπει να διανεμηθεί σε όλους τους ιστότοπούς σας) και του αριθμού των μηνιαίων επισκεπτών που επιτρέπονται. Το βασικό πρόγραμμα είναι ένα καλό πρόγραμμα εκκίνησης για προσωπικά ιστολόγια και ιστότοπους, επιτρέποντας έναν ιστότοπο και 25.000 επισκέπτες ανά μήνα.

Τα άλλα τρία σχέδια προσανατολίζονται περισσότερο σε επιχειρήσεις με έναν ενσωματωμένο οδηγό SEO, επιτρέπονται 100.000 και άνω μηνιαίες επισκέψεις και ιστότοπος στάσης 1 κλικ.

Όλα τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress περιλαμβάνουν πρόσβαση σε δωρεάν θέματα και προσθήκες, δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά με 1 κλικ, καθώς και διαδραστικές οδηγίες για το WordPress και εκπαιδευτικά βίντεο.

Αλλαγή του σχεδίου σας

Με το GoDaddy, αφού εγγραφείτε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη διάρκεια του προγράμματος ή να κάνετε αναβάθμιση σε άλλο πρόγραμμα πριν από το τέλος του αρχικού όρου. Ωστόσο, το πλήρες κόστος του προγράμματος που αλλάζετε σε έναρξη – δεν λαμβάνετε μια τιμή προσφοράς δύο φορές.

Υποστήριξη πελατών

Η GoDaddy κατάργησε την υποστήριξη έκδοσης εισιτηρίων και email για πελάτες των ΗΠΑ στα τέλη Απριλίου 2014. Αυτό σας αφήνει την επιλογή να τους τηλεφωνήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, εάν χρειάζεστε βοήθεια και θέλετε να έχετε άμεση επαφή με ένα άτομο.

Η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7. Η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7. Όλο το προσωπικό υποστήριξης βρίσκεται στην Αριζόνα και την Αϊόβα, Ηνωμένες Πολιτείες.

Επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης

Στην επάνω δεξιά γωνία κάθε οθόνης του ιστότοπου GoDaddy υπάρχει ένας αριθμός τηλεφώνου που προσφέρει 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη.

Στο κάτω μέρος της κύριας οθόνης Βοήθειας υπάρχει ένα κουμπί με την ένδειξη “Συνομιλία μαζί μας!”, Επιτρέποντάς σας να μιλήσετε σε ένα ζωντανό άτομο. Επιπλέον, περιοδικά γύρω από τον ιστότοπο, ειδικά όταν έχετε πρόσβαση στις σελίδες πωλήσεων, εμφανίζεται το παράθυρο συνομιλίας για να σας ενθαρρύνει να μιλήσετε με ένα άτομο υποστήριξης.

Η λειτουργία συνομιλίας σας ενημερώνει όταν υπάρχει μεγάλος όγκος χρηστών και σας δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου για να ζητήσετε άμεση βοήθεια.

Η ποιότητα των συμβουλών που παρέχονται και από τα δύο αυτά μέσα είναι γενικά υψηλή, αν και, όπως πάντα, υπάρχουν καταγγελίες από άτομα που έχουν λάβει ανακριβείς, ελλιπείς ή εντελώς λανθασμένες πληροφορίες.

Τα είδη των ερωτημάτων που φαίνεται να απαντώνται επιτυχώς είναι σχετικά απλά και απλά. περίπλοκα προβλήματα, όπως ο ιστότοπος ενός ατόμου που είναι εκτός λειτουργίας με τους επισκέπτες που λαμβάνουν το μήνυμα “Ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος” δεν είναι κατάλληλοι για απάντηση σε πραγματικό χρόνο στο τηλέφωνο, πόσο μάλλον σε μια ζωντανή συνομιλία.

Βάσεις γνώσης

Η ενότητα βοήθειας του ιστότοπου GoDaddy προσφέρει άρθρα για φιλοξενία Linux και Windows. Κάτω από αυτές είναι, διάφορες, λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη, το email, τη ρύθμιση εφαρμογών, τη διαχείριση αρχείων και την αντιμετώπιση προβλημάτων και την ασφάλεια. Υπάρχει μια λειτουργία αναζήτησης στη Γνωσιακή βάση.

Το GoDaddy παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο στον ιστότοπό του για χρήστες WordPress. Διαφορετικά, ορισμένα σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο για άλλα θέματα είναι διαθέσιμα στο YouTube.

Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο GoDaddy και στη σελίδα μέσω των ιστοριών και των διαφημίσεων των πελατών, αλλά υπάρχουν μερικές χρήσιμες πληροφορίες εκεί. Μην απορρίψετε τα βίντεο που παρέχονται από τους χρήστες του GoDaddy. αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν πάει εκεί και το έκαναν να λειτουργήσει και είναι πρόθυμοι να σας πουν πώς.

Δεν υπάρχει φόρουμ υποστήριξης, αν και το GoDaddy παρέχει χώρο για να αφήσετε προτάσεις για βελτιώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Ευκολία στη χρήση

Υπάρχει cPanel για χρήστες Linux

Η πρώτη σας ένδειξη ότι το GoDaddy έχει σχεδιάσει τη δική του έκδοση του βιομηχανικού προτύπου cPanel είναι το προσαρμοσμένο χρωματικό συνδυασμό που ταιριάζει με την εμφάνιση και την αίσθηση του GoDaddy.

Το cPanel του GoDaddy είναι καθαρό και καλά διαρρυθμισμένο, διευκολύνοντας την πλοήγηση για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Τα προσαρμοσμένα εικονίδια στο cPanel έχουν νόημα και ταιριάζουν με το στυλ του ιστότοπου GoDaddy γενικά.

Αγορά web hosting

Είναι εύκολο να αγοράσετε web hosting από το GoDaddy: απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα Φιλοξενία στο μενού στην κορυφή της κύριας σελίδας και επιλέξτε τη φιλοξενία που σας ενδιαφέρει. Η προεπιλεγμένη οθόνη που βλέπετε δείχνει τα σχέδια για φιλοξενία Linux που αγοράζουν οι περισσότεροι άνθρωποι . Έκτοτε, είναι θέμα επιλογής του σχεδίου σας, διάρκειας συνδρομής, τυχόν πρόσθετων ασφαλείας, εισαγωγής του δωρεάν domain name σας, αποφυγής όλων των άλλων στοιχείων που πωλούνται και δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Οι χρήστες έχουν προειδοποιήσει ότι είναι σημαντικό να ελέγξετε το καλάθι αγορών σας προτού πληρώσετε, καθώς μερικές φορές εμφανίζονται αντικείμενα εκεί που δεν έχουν παραγγελθεί.

Διαχείριση του διαδικτυακού σας χώρου

Τόσο το cPanel για χρήστες φιλοξενίας Linux όσο και ο πίνακας ελέγχου Plesk για χρήστες φιλοξενίας Windows έχουν καθαρές διεπαφές και βασίζονται σε εικονίδια.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι είναι εύκολο στη χρήση και στην πλοήγηση. Τα γραφήματα ράβδων στο Linux cPanel απεικονίζουν σαφώς τον αριθμό των πόρων που χρησιμοποιούνται και ο διαχειριστής αρχείων, ο διαχειριστής τομέα και ο διαχειριστής αρχείων διευκολύνουν τον έλεγχο της παρουσίας σας στον ιστό.

Δημιουργία ή επέκταση του ιστότοπού σας

Το GoDaddy’s Web Builder είναι ένα σχετικά βασικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που παρέχει τα εργαλεία για τη δημιουργία ενός επισκευασμένου ιστότοπου για όσους δεν έχουν απαραίτητα τεχνική κλίση.

Η εγκατάσταση με 1 κλικ των δωρεάν εφαρμογών ιστού είναι ένα πλεονέκτημα που κάνει την επέκταση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας ένα γρήγορο

συμπέρασμα

Το GoDaddy είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τα σχέδια και οι υπηρεσίες του πέφτουν στη μέση του πακέτου – δεν υπάρχει τίποτα πολύ φανταχτερό γι ‘αυτά, αλλά προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο αρχάριος οικοδόμος ιστοτόπων και οι πολύ μικροί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, και αυτός είναι ο αγοραστής.

Μπορείτε να φέρετε τον δικό σας ιστότοπο ή να δημιουργήσετε έναν νέο χρησιμοποιώντας το εργαλείο Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ή την επιλογή WordPress. Ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy είναι σταθερός και αξιόπιστος.

Εκτός από την αμοιβή φιλοξενίας ιστού, τα περισσότερα από όλα έχουν επιπλέον χρέωση, μηνιαία ή αλλιώς, και ο ιστότοπος GoDaddy είναι αρκετά ισχυρός προσπαθεί να σας κάνει να αγοράσετε πρόσθετα ή να κάνετε αναβάθμιση.

Η υπηρεσία φιλοξενίας ιστού του GoDaddy λαμβάνει μικτές κριτικές. Υπάρχουν ειδικές κριτικές για ένα υψηλό ρεκόρ χρόνου λειτουργίας, αλλά από την άλλη πλευρά, οι χρήστες αναφέρουν εκτεταμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας και πολλά προβλήματα “ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος”.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα άλλο ζήτημα: μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να χρησιμοποιήσετε ζωντανή συνομιλία μόνο για να αλληλεπιδράσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών. Οι χρήστες αναφέρουν ότι ο χρόνος απόκρισης αυτών των καναλιών υποστήριξης είναι συνήθως αρκετά γρήγορος, αν και το περιεχόμενο ορισμένων απαντήσεων δεν ήταν πάντα ακριβές.

Ρίξτε μια ματιά στο GoDaddy για τον προσωπικό σας ιστότοπο ή για μικρές επιχειρήσεις, αλλά λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία και οι συναλλαγές σας μαζί τους ενδέχεται να μην πάνε πάντα ομαλά.

Συγκρίνω

Πάμε μπαμπά

92

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map