Αναθεώρηση FatCow 2016

Λογότυπο FatCow Web Hosting


Χοντρή αγελάδα

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Χοντρή αγελάδα

Η FatCow δραστηριοποιείται στην επιχείρηση από το 1998. Με στόχο να κάνει όλο το web hosting λίγο πιο απλό και πολύ πιο εύκολο, η FatCow προσπαθούσε πάντα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για όλους με τα μοναδικά σχέδια φιλοξενίας και τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Η FatCow είναι γνωστή κυρίως για τις κοινές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων κατάλληλες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και διαθέτει πάνω από 200.000 ιστότοπους υπό την αιγίδα της. Διαβάστε την κριτική μας FatCow παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • 24/7 Υποστήριξη πελατών
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Τροφοδοτείται από 100% αιολική ενέργεια
 • Προσιτή τιμολόγηση

Μειονεκτήματα

 • Μέσες ταχύτητες
 • Ακριβές από μήνα σε μήνα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.fatcow.com
 • Αρχηγείο: Μπέρλινγκτον, ΜΑ
 • Έτος ίδρυσης: 1998
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Shared Web Hosting, VPS, Dedicated Servers
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Η FatCow είναι μια μοναδική εταιρεία φιλοξενίας που αναφέρεται στοργικά στην ομάδα της ως το πλήρωμα «moo», γνωστή για τις καινοτόμες δεξιότητες σχεδιασμού και σχεδιασμού τους. Τα σχέδια φιλοξενίας, τα σχέδια ιστοτόπων και τα χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν από τους αντίστοιχους.

Υπηρεσίες

Ενώ το FatCow μπορεί να ακούγεται σαν η τέλεια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για εσάς, είναι πάντα ωφέλιμο να γνωρίζετε λεπτομερώς την εταιρεία πριν εγκατασταθείτε σε μία. Και ποιος θα μπορούσε να είναι ένας καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε, παρά να συζητάτε για τις υπηρεσίες και τα σχέδια που παρέχει η ενδιαφερόμενη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το FatCow παρέχει μια σειρά σχεδίων φιλοξενίας σε διάφορες κατηγορίες:

 • Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας
 • Εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS)
 • Ειδικά προγράμματα φιλοξενίας
 • Και επιπλέον διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για χρήστες WordPress.

Εκτός από αυτά τα σχέδια φιλοξενίας, λαμβάνετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μπόνους με εξαιρετική υποστήριξη πελατών και πρόσθετες δυνατότητες.

Η FatCow παρέχει δωρεάν εγγραφή ονόματος domain και επιλογές μεταφοράς domain με σχεδόν όλα τα πακέτα φιλοξενίας.

Παρέχει επίσης μερικές ελκυστικές δυνατότητες προγραμματιστή στα σχέδια VPS τους, όπως προεγκατεστημένα σενάρια, απεριόριστους τομείς και πρόσβαση σε δυνατότητες cPanel.

Με τόσες πολλές δυνατότητες στη διάθεσή σας, το FatCow μπορεί να ακούγεται σαν η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς πιθανά μειονεκτήματα. Αποκαλύπτοντας την κουρτίνα, ας ρίξουμε επίσης μια γρήγορη ματιά σε μερικούς από τους τομείς στους οποίους το FatCow χρειάζεται βελτίωση

Περιορισμοί

Υπάρχουν ορισμένοι τομείς όπου το FatCow μπορεί να σας απογοητεύσει λίγο και, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να τα γνωρίζετε παρά να το ανακαλύψετε αργότερα.

 • Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πολιτική ανανέωσης. Η αρχική τιμολόγηση για το FatCow πηγαίνει εύκολα στην τσέπη, μια νίκη για τις μικρές και μεσαίες εταιρείες. Ωστόσο, η FatCow εξαργυρώνεται κατά τη διάρκεια των ανανεώσεων.
 • Επεκτασιμότητα. Τα χαρακτηριστικά, η χωρητικότητα αποθήκευσης και οι εγκαταστάσεις διακομιστή που παρέχονται από την FatCow είναι ιδανικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γίνει κλιμάκωση. Υπολείπεται όταν αυξάνεται η λειτουργικότητα του ιστότοπου και η πολυπλοκότητα. Η FatCow μπορεί να μην είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούν να βρουν σύνθετοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου. Όσον αφορά τις μικρές προσωπικές σελίδες και τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου μεσαίου μεγέθους, το FatCow μπορεί να είναι μια πραγματική επιλογή.
 • Ώρα. Ομοίως, η διαθεσιμότητα είναι επίσης ένας τομέας στον οποίο μπορεί να λειτουργήσει το FatCow. Αν και το FatCow κατάφερε να καταγράψει ένα καλό σκορ 99,85%, εξακολουθεί να έχει πολλά να καλύψει. Και η εταιρεία δεν παρέχει κανέναν αριθμό στην εγγύηση χρόνου λειτουργίας.
 • Αντιγράφων ασφαλείας. Το FatCow παρέχει αυτόματες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αλλά αυτές οι επιλογές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν. Πρέπει να πληρώσετε για αυτά τα συνηθισμένα αντίγραφα ασφαλείας ή να επιλέξετε να βρείτε τη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 • Η φιλοξενία των Windows δεν υποστηρίζεται. Το FatCow δεν υποστηρίζει τη φιλοξενία των Windows. Παρέχεται μόνο υποστήριξη Linux που ίσως δυσκολεύεστε να συνηθίσετε.
 • Χωρίς δωρεάν αναβαθμίσεις. Το FatCow αρχικά δεν επέτρεψε αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας σε έναν αποκλειστικό ή εικονικό διακομιστή. Ωστόσο, τώρα έχετε την επιλογή να λάβετε μια αναβάθμιση για μια τιμή. Ίσως να είστε τυχεροί με εκπτώσεις κατά την αναβάθμιση.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το FatCow προσφέρει πραγματική αξία για κάθε πένα που επενδύετε. Μιλώντας για χρήματα, θα χαρούσατε να μάθετε ότι η FatCow έχει αξιοπρεπή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εντός 30 ημερών από τη συνδρομή, εάν διαπιστώσετε ότι οι υπηρεσίες δεν πληρούν τις προδιαγραφές σας.

Η ελκυστική εγγύηση επιστροφής χρημάτων μπορεί να μην φαίνεται πολύ ελκυστική όταν γνωρίσετε ότι άλλες κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως οι Arvixe, InMotion Hosting και Just Host παρέχουν παρόμοιες εγγυήσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γίνε πράσινος!

Λοιπόν, έχετε έναν άλλο λόγο να παραμείνετε στο FatCow – είναι μια πράσινη προσέγγιση! Το FatCow κερδίζει καρδιές κάνοντας το καλύτερο για το περιβάλλον. Εάν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το FatCow, όχι μόνο βοηθείτε τον εαυτό σας, αλλά βοηθάτε επίσης τον πλανήτη. Το FatCow διαθέτει 100% αιολική ενέργεια φιλοξενίας.

Λοιπόν, με όλα αυτά που απάντησαν, τελικά, το καλύτερο μέρος – γιατί πρέπει να επιλέξετε FatCow?

Γιατί πρέπει να πάτε για FatCow?

Συνοψίζοντας, το FatCow μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σας να έχετε πρόσβαση σε προσιτά προγράμματα φιλοξενίας, καθώς και την υποστήριξη πελατών 24/7. Εάν πρόκειται να αναπτύξετε έναν απλό ιστότοπο μιας σελίδας ή μια όχι τόσο περίπλοκη εφαρμογή ιστού, το FatCow είναι ο τρόπος να πάτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το FatCow για δοκιμές. Αλλά εάν η μακροχρόνια χρήση και η σύνθετη λειτουργικότητα είναι οι απαιτήσεις σας, είναι καλύτερα να κοιτάξετε άλλες επιλογές.

Προσοχή στη λέξη «απεριόριστη» όπως χρησιμοποιείται από την FatCow, μπορεί να μην την εννοούν με τον ίδιο τρόπο που νομίζετε ότι κάνουν.

Το Better Business Bureau τιμά την FatCow με βαθμολογία Α +. Το A + είναι η υψηλότερη βαθμολογία που μπορεί να επιτύχει μια εταιρεία στο Better Business Bureau! Ακούγεται υπέροχο?

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν μεταφορά τομέα
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Φιλικοί προς το χρήστη Δημιουργοί ιστότοπων
 • Απεριόριστα γραμματοκιβώτια POP
 • Ασφαλής διακομιστής SSL
 • Δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 1 GB JustCloud Cloud Storage
 • Οδηγούς εγκατάστασης εφαρμογής
 • Προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Απεριόριστοι τομείς
 • Ημερήσια δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή
 • 24/7 Παρακολούθηση εγκαταστάσεων
 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο FatCow

Φιλοξενία Ιστού Με τόσες πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η FatCow λαμβάνει εξαιρετικές βαθμολογίες από ειδικούς, αλλά ακόμα δεν καταφέρνει να σπάσει τις περισσότερες δέκα κορυφαίες λίστες. Τελικά, είναι μια σταθερή υπηρεσία με αίσθηση του χιούμορ. Το FatCow βρίσκεται στην κορυφή όταν πρόκειται για το χρόνο λειτουργίας. Οι διακομιστές τους προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία και οι κριτικοί ισχυρίζονται ότι το πακέτο φιλοξενίας είναι «σχεδόν τέλειο». Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν διαθέτει κάποια ευελιξία που μπορεί να βρεθεί στους ανταγωνιστές. Τούτου λεχθέντος, το FatCow προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών δυνατοτήτων σε χαμηλή τιμή. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο για να λάβετε όλες τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες που συνοδεύουν άλλες υπηρεσίες.

Οι κριτικοί είναι επίσης γρήγοροι να επαινέσουν τους πόρους υποστήριξης και τη συνολική εξυπηρέτηση πελατών. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, οι ειδικοί απονέμουν FatCow 8 στους 10 βαθμούς για την απόδοση και ένα τέλειο 10 για αγελάδες.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο FatCow

Ενώ υπάρχουν μερικά κοινά θέματα που δεν αξίζουν τίποτα μεταξύ των αρνητικών κριτικών των καταναλωτών, το FatCow λαμβάνει εξαιρετικά θετικές κριτικές από την πλειονότητα των χρηστών. Κατά μέσο όρο, οι καταναλωτές απονέμουν FatCow 4 στα 5 αστέρια. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις μαρτυρίες έρχονται σε αντίθεση με τα παράπονα άλλων πελατών. Πολλοί ικανοποιημένοι χρήστες σημειώνουν το γεγονός ότι μπόρεσαν να μιλήσουν με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φιλικός και γνώστης.

Ίσως το πιο σημαντικό, οι χρήστες αναφέρουν ότι η FatCow έχει έως και 99,9% εγγύηση λειτουργίας. Η FatCow λαμβάνει επίσης υψηλές βαθμολογίες σε άλλους σημαντικούς τομείς, όπως: ταχύτητα, χαρακτηριστικά πίνακα ελέγχου, προσιτές τιμές και υποστήριξη πελατών. Με βάση μόνο τις κριτικές των χρηστών, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι η FatCow θα σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών στο FatCow

Τα παράπονα κατά της FatCow εμπίπτουν σε δύο βασικές κατηγορίες: χρέωση και εξυπηρέτηση πελατών. Με κάθε ειλικρίνεια, αυτό είναι πολύ τυπικό για κάθε εταιρεία αξιοπρεπούς μεγέθους που χειρίζεται δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Με τόσα πολλά άτομα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει κάποια χρέωση λογαριασμού και χρήστες που είναι δυσαρεστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών που έλαβαν.

Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη χρέωση προέκυψε όταν οι πελάτες προσπάθησαν να ακυρώσουν τον λογαριασμό τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, στους πελάτες υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Υπήρξαν επίσης ορισμένες αναφορές απροσδόκητων χρεώσεων που ήταν δύσκολο να εκκαθαριστούν.

Εκείνοι που ήταν δυσαρεστημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών δεν εκτιμούσαν ότι οι κλήσεις και τα email τους μεταφέρθηκαν σε εξωτερικά κέντρα βοήθειας.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&ταξινόμηση = χαμηλότερη βαθμολογία-πρώτη
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Αξιοπιστία & Ώρα

Όχι, η FatCow δεν έχει αποκαλύψει τα στοιχεία που σχετίζονται με την εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Η ώρα λειτουργίας δεν είναι εξασφαλισμένη. Ωστόσο, έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους δημοσιεύοντας τακτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το χρόνο λειτουργίας και το χρόνο διακοπής τους. Όμως, έχουν τα κέντρα δεδομένων τους σε λειτουργία 24/7 με μερικούς σκληρά εργαζόμενους.

Το κέντρο δεδομένων του FatCow χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική συμπλέγματος σε όλους τους διακομιστές του, δηλαδή εάν κάποιος πρέπει να κατεβεί, κάποιος άλλος θα αναλάβει, χωρίς να τίθενται ερωτήσεις! Η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας γίνεται επίσης σε τακτική βάση, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων.

Η Βοστώνη, ΗΠΑ, φιλοξενεί το κέντρο δεδομένων FatCow. Η εγκατάσταση διαθέτει μισό petabyte αποθηκευτικού χώρου που εκτείνεται σε στρατό περισσότερων από 800 διακομιστών.

Υπάρχουν δύο τείχη προστασίας που παρέχουν προστασία στο κέντρο δεδομένων και βρίσκεται υπό επαγγελματική παρακολούθηση 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Μια αυτόματη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για πελάτες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών τους καθημερινά. Αποτελείται από καθημερινές ρουτίνες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, θα ήταν συνετό να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε τακτική βάση.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Τώρα που έχετε αρκετή εικόνα σχετικά με τα σχέδια, τις δυνατότητες, τους περιορισμούς, τις τεχνικές προδιαγραφές και άλλους σχετικούς τομείς σχετικά με την εταιρεία, θα πρέπει να υπερέχετε περαιτέρω τις γνώσεις σας σχετικά με τις δυνατότητες που παρέχει το FatCow.

Δεν προκαλεί έκπληξη το FatCow με λίγα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε λεπτομερώς για κάθε ένα από αυτά.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πίνακας ΕλέγχουΤο FatCow διαθέτει έναν υπέροχα σχεδιασμένο πίνακα ελέγχου για λειτουργίες ιστότοπου διαχειριστή. Όχι, δεν θα είναι δύσκολο να έχει κανείς πρόσβαση. Ο πίνακας ελέγχου έχει εύκολη πλοήγηση και μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για λίγα λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί, μπορεί να σας φανεί λίγο συγκεχυμένο να μετακινηθείτε εάν αλλάζετε από ένα cPanel στον νέο πίνακα ελέγχου FatCow. Διαφορετικά, ο πίνακας ελέγχου είναι πλήρης με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα σενάρια. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ιστότοπους και να εκτελέσετε άλλες διοικητικές δραστηριότητες εν κινήσει με αυτόν τον εύκολο πίνακα πρόσβασης. Αυτό δεν είναι, για να σας βοηθήσουμε περισσότερο στο χειρισμό των εργασιών. απαριθμεί και κατηγοριοποιεί όλες τις εργασίες με ένα κουμπί με χρωματική κωδικοποίηση που δείχνει εάν κάθε στοιχείο είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Είναι επίσης προσαρμόσιμο αν είναι ιδιόκτητο εργαλείο.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα οφέλη της λύσης δικτύου παράδοσης (CDN) μέσω του πίνακα ελέγχου.

Χώρος στο δισκοΟ χώρος στο δίσκο είναι αυτό που αφορά σχεδόν κάθε webmaster. Αυτός είναι ο χώρος που διατίθεται στον ιστότοπό σας από τον πάροχο φιλοξενίας. Και αυτό εξαρτάται κυρίως από το πρόγραμμα φιλοξενίας που επιλέγετε.

Το FatCow προσφέρει μια σειρά παραλλαγών χώρου στο δίσκο από τα διάφορα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει:

 • Πρόγραμμα FatCow – απεριόριστο
 • Βασική φιλοξενία VPS – 40 GB
 • Business VPS Hosting – 90 GB
 • Βέλτιστη φιλοξενία VPS – 120 GB
 • Εκκίνηση Dedicated Hosting – 500 GB
 • Professional Dedicated Hosting – 1000 GB
 • Εταιρική φιλοξενία – 1000 GB
εύρος ζώνηςΤο εύρος ζώνης είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Όσο κρίσιμη και σημαντική είναι αυτή η δυνατότητα, το εύρος ζώνης πρέπει να επιλέγεται για να λαμβάνετε υπόψη τις απαιτήσεις σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος ζώνης, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα δεδομένων θα μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί.

Το ελάχιστο εύρος ζώνης για VPS και ειδικά προγράμματα που παρέχονται από το FatCow είναι 1 TB και αυξάνεται μόνο από αυτόν τον αριθμό. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι χρήστες ανέφεραν ότι η χρήση και το όριο του εύρους ζώνης δεν τους γνωστοποιείται με τον σωστό τρόπο από την FatCow. Οι συνομιλίες είναι επίσης διαδεδομένες ότι τους ζητήθηκε να περιορίσουν τη χρήση του εύρους ζώνης τους μόλις φτάσουν στο όριο, ακόμη και αν βρίσκονται στο απεριόριστο πρόγραμμα.

Υποστήριξη βάσης δεδομένωνΤο FatCow παρέχει υποστήριξη βάσης δεδομένων. Αλλά τα χαρακτηριστικά της βάσης δεδομένων είναι συνήθως η κύρια αιτία για παράπονα πελατών. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με συνδέσεις βάσης δεδομένων MySQL, αλλά δεν καθορίζετε τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων MySQL.
Δωρεάν τομέαςΤο FatCow σάς παρέχει δωρεάν εγγραφή τομέα με συγκεκριμένα σχέδια, κάνοντας έτσι την τιμολόγηση να φαίνεται ακόμη φθηνότερη. Όταν θέλετε να διεκδικήσετε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να πληρώσετε για το όνομα τομέα. Το κόστος του ονόματος τομέα θα αφαιρεθεί από τα χρήματα επιστροφής χρημάτων και αυτό μόνο εάν επιλέξετε να διατηρήσετε τον τομέα. Τα σχέδια που παρέχουν δωρεάν τομέα είναι:

 • Σχέδιο FatCow
 • Φιλοξενία WordPress
 • Φιλοξενία VPS
 • Αφιερωμένη φιλοξενία
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένωνΕάν η δική σας είναι ένας ιστότοπος με πολλά δεδομένα, η καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είστε πιο ασφαλείς. Τα καθημερινά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και τα καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας παρέχονται ως πρόσθετη υπηρεσία με πολλά σχέδια της FatCow. Ενώ το καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα “Original FatCow”, το αντίγραφο ασφαλείας αυτόματων δεδομένων είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το πακέτο αντιγράφων ασφαλείας και να διατηρήσετε και να εκτελέσετε έλεγχο έκδοσης στα δεδομένα του ιστότοπού σας. Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή που παρέχονται δεν απαιτούν επιπλέον κόστος.
SSD (Μονάδες στερεάς κατάστασης)Το πρόγραμμα WP Essential που διατίθεται στο Fat Cow χρησιμοποιεί μια υποδομή που βασίζεται σε SSD. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος μηχανισμού προσωρινής αποθήκευσης SSD, αλλά υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Υποστηρίζεται επίσης ότι μεταδίδει υποδομή σούπερ ταχύτητας στις φιλοξενούμενες εφαρμογές.
Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικΤο πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών με ένα κλικ που παρέχεται από το FatCow είναι ένας πραγματικός οδηγός. Μαζί με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου παιδικό παιχνίδι. Διαθέτει μια σειρά εφαρμογών όπως WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal και πολλές άλλες. Σας επιτρέπει να προσθέσετε διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.
Λογαριασμοί emailΤο FatCow υποστηρίζει απεριόριστους λογαριασμούς email και φιλοξενία POP σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας του. Χρειάζεται όμως βελτίωση. Η βασική μνήμη που κατανέμεται είναι 500 MB, αφήνοντας έτσι χώρο για δυσαρέσκεια για πολλούς πελάτες Η FatCow παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα φιλοξενίας MiniMoo που παρέχει μόνο μια πολύ χαμηλού κόστους μονή σελίδα, μία λύση λογαριασμού email για αρχάριους.
Ασφάλεια φιλοξενίαςΤο FatCow παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών ασφαλείας για τους φιλοξενούμενους πελάτες του, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Για ιστότοπους που πωλούν προϊόντα, προσφέρουν Shared SSL. Για πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες email τους, παρέχουν φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μαζί με την εκτέλεση καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή, έχουν δυνατότητα παρακολούθησης σε καθένα από τα κέντρα δεδομένων τους.
Δημιουργία ιστότοπουΤο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα, καθώς και ένα διαισθητικό χαρακτηριστικό που παρέχεται από την FatCow. Έρχεται με μια σαφή τεκμηρίωση και είναι εύκολα λειτουργικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα χέρια σας στον τεράστιο αριθμό διαθέσιμων προτύπων και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια ιστότοπων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τους ιστότοπούς σας μέσα σε λίγες ώρες χρησιμοποιώντας το στοιχείο μεταφοράς και απόθεσης.
Κακόβουλο λογισμικό & Προστασία ανεπιθύμητωνΤο κακόβουλο λογισμικό και η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα που παρέχει η FatCow είναι αρκετά συγκεχυμένο. Ενώ έχουν πολλά μέτρα ασφαλείας για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει μόλυνση στον ιστότοπό σας, τα προληπτικά μέτρα μερικές φορές παρεμβαίνουν στις λειτουργίες του ιστότοπου. Εάν στον ιστότοπό σας προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό, θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας χωρίς προειδοποίηση. Στη συνέχεια, χρειάζεται υπερβολικά πολύς χρόνος για να ελέγξουν την περίπτωσή σας και να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό μόλις ολοκληρωθεί.
Καλάθια αγορώνΤο FatCow παρέχει υποστήριξη για την ολοκλήρωση του καλαθιού αγορών. Το PayPal, το κοινόχρηστο SSL και πολλές άλλες εφαρμογές αγορών μπορούν να προστεθούν γρήγορα. Το ShopSite περιλαμβάνεται επίσης ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο αρχικό πρόγραμμα FatCow. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WP eCommerce ή το WooCommerce μαζί με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress για να προσθέσετε κάρρα αγορών. Η εγκατάσταση από πλατφόρμες όπως το Shopify ή το Magento στο VPS σας ή σε ειδικές πλατφόρμες φιλοξενίας θα κάνει επίσης τη δουλειά.
Υποστήριξη γλωσσών προγραμματισμούΟι λύσεις φιλοξενίας από το FatCow υποστηρίζουν 13 διαφορετικές γλώσσες κωδικοποίησης και δέσμης ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των PHP και Ruby On Rails.
Στατιστικά ιστότοπουΜερικά από τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου, όπως τα στατιστικά των επισκεπτών, μπορούν να προβληθούν με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου και άλλων μεθόδων. Ωστόσο, αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι ελάχιστα και δεν επαρκούν για τη στρατηγική σε πραγματικό χρόνο.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το πρόγραμμα τιμολόγησης της Fat Cow είναι κάτι μοναδικό. Αν και φαίνεται να είναι νεκρό φτηνό τον πρώτο χρόνο, οι τιμές ανεβαίνουν πολύ υψηλά, ξεκινώντας από το δεύτερο έτος! Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο προσιτές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Παίρνετε μεγάλο χώρο στο δίσκο μαζί με τη μεταφορά δεδομένων και μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, ιστολόγια, δημοσκοπήσεις, οδηγούς και πολλά άλλα – όλα αυτά για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο διαδραστικό και να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό στοιχείο που ταιριάζει καλά με οι πελάτες σας!

Μερικά από τα σχέδια φιλοξενίας περιγράφονται παρακάτω.

  • Αφιερωμένο σχέδιο

Τα προγράμματα Dedicated Server ταιριάζουν πολύ αν ψάχνετε για μια λύση που μπορεί να αντιμετωπίσει τον υψηλό όγκο κυκλοφορίας του ιστότοπού σας. Το FatCow παρέχει αποκλειστικούς διακομιστές που είναι κατάλληλοι για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

  • Πρόγραμμα VPS

Ο διακομιστής VPS είναι μια εξαιρετική διάσωση εάν αναζητάτε αυξημένο έλεγχο, βασισμένο σε σύννεφο, ευέλικτη και έξυπνη στρατηγική.

 • Το αρχικό πρόγραμμα FatCow

Το αυθεντικό πρόγραμμα Fat Cow συνοδεύεται από πολλές δωρεάν συναυλίες και απεριόριστα πακέτα. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για αρχάριους καθώς η εγκατάσταση και η εργασία είναι πολύ εύκολη.

Για τις ακυρώσεις που ίσως χρειαστεί να κάνετε, θα πληρώνετε έως και 35 $ ως χρέωση πρώτης ακύρωσης. Και χρειάζονται περίπου 30 ημέρες για να τεθεί σε ισχύ η ακύρωση.

Το FatCow παρέχει εύκολες επιλογές αναβάθμισης και υποβάθμισης. Απαιτείται απλώς να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο αναβάθμισης ή υποβάθμισης φιλοξενίας.

Ελέγξτε τα σχέδια που παρουσιάζονται και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σκοπό σας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε (αναβάθμιση ή υποβάθμιση) μεμονωμένων υπηρεσιών όπως εύρος ζώνης, γραμματοκιβώτια και αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε, επομένως, να επιλέξετε να παραμείνετε μαζί τους καθώς ο ιστότοπός σας υφίσταται τις αλλαγές.

Για να προσθέσετε στην ήδη παρεχόμενη ευελιξία της FatCow, για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας από την FatCow σε άλλη εταιρεία της επιλογής σας. Για αυτόν τον σκοπό παρέχεται ένας κωδικός μεταφοράς-εξουσιοδότησης τομέα.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών παρέχεται 24/7 σε όλα τα παρακάτω κανάλια.

 • Τηλέφωνο
 • Υποστήριξη email
 • Κουβέντα
 • Βάση γνώσεων
 • Εκπαιδευτικά βίντεο
 • Φόρουμ υποστήριξης

Ενώ η ταχύτητα και η ακρίβεια των υπηρεσιών υποστήριξης είναι εξαιρετικές εκτός από την υποστήριξη συνομιλίας, η εμπειρία των πελατών με αυτές τις υπηρεσίες ήταν ανάμεικτη. Ορισμένοι έμπειροι προγραμματιστές μπορεί να αισθάνονται λίγο χαλαρή στη διαδικασία, ενώ οι αρχάριοι είναι βέβαιοι ότι θα βρουν αυτές τις υπηρεσίες καταπληκτικές.

Ευκολία στη χρήση

Η υπηρεσία είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και συνοδεύεται από καλή τεκμηρίωση και υποστήριξη πελατών. Ο πίνακας ελέγχου, οι δημιουργοί ιστότοπων, το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ και πολλές άλλες δυνατότητες συμβάλλουν σε μια διαδραστική διεπαφή χρήστη. Σας δίνει πρόσβαση FTP για να επιτρέψετε την αποστολή και λήψη πολλαπλών αρχείων.

συμπέρασμα

Με λίγα λόγια, το FatCow είναι μια μοναδική λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχει ένα επιθετικό σύστημα τιμολόγησης που σίγουρα θα προσελκύσει πελάτες.

Δυστυχώς, όμως, δεν ανταποκρίνεται σε πολλές τεχνικές προδιαγραφές και πρότυπα απόδοσης όσον αφορά τους μεγάλους και σύνθετους ιστότοπους.

Εάν το μόνο που θέλετε είναι ένας ιστότοπος μίας σελίδας ή κάποιος ιστότοπος δοκιμών, μπορείτε πολύ καλά να κάνετε το άλμα στο FatCow. Τι αποφασίσατε λοιπόν?

Συγκρίνω

Χοντρή αγελάδα

91

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map