Επανεξέταση λύσης eCommerce 3dcart 2016 για να δημιουργήσετε το εντυπωσιακό ηλεκτρονικό σας κατάστημα


Τρισδιάστατη κάρτα

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Τρισδιάστατη κάρτα

Το 3dcart ιδρύθηκε το 2001 από τον Gonzalo Gil. Ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώσει όλες τις υπέροχες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και να τις διαθέσει σε μία πλατφόρμα. Από την ίδρυσή τους, το 3dcart εξακολούθησε να προσαρμόζεται στην τεχνολογία και στις μεταβαλλόμενες αγορές. Έχει τώρα περισσότερους από 17.000 χρήστες και αυξάνεται. Διαβάστε την αναθεώρηση 3dCart παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Ποικιλία επιλογών αγοράς
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή για έμπειρους χρήστες
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγής.
 • Ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμοί τόσο στον όγκο πωλήσεων όσο και στη χρήση εύρους ζώνης
 • Το ταμπλό δεν είναι πολύ οπτικά ελκυστικό
 • Τα δωρεάν πρότυπα είναι απογοητευτικά
 • Αναφορές κακής εξυπηρέτησης πελατών
 • Η εκμάθηση όλων των δυνατοτήτων μπορεί να πάρει χρόνο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.3dcart.com
 • Αρχηγείο: Tamarac, Φλόριντα
 • Έτος ίδρυσης: 2001
 • Υπαλλήλους: 60+
 • Κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων: 20.000+
 • Κατηγορίες: Λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν δοκιμή: 15 μέρες
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Η 3dcart κατάφερε να παραμείνει σχετική σε μια ανταγωνιστική αγορά παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Τα χαρακτηριστικά τους απευθύνονται σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που χειρίζονται μόνο λίγες πωλήσεις την εβδομάδα, καθώς και σε μεγάλες επιχειρήσεις που επεξεργάζονται εκατοντάδες πωλήσεις και φιλοξενούν χιλιάδες επισκέπτες σε τακτική βάση. Αυτή η πλήρως φιλοξενούμενη πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα φιλικό προς τον πελάτη καλάθι αγορών και ταμείο.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τρισδιάστατη κάρτα?

Το 3dcart μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση και αποστολή πραγματικών αντικειμένων ή ψηφιακών προϊόντων σε οποιαδήποτε κλίμακα. Αυτή η ευέλικτη πλατφόρμα είναι πιο κατάλληλη για όσους ξεκινούν την επιχείρησή τους. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν έχετε πρόσβαση σε τμήμα μάρκετινγκ. Ακόμα και το πρόγραμμα εκκίνησης προσφέρει εργαλεία μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Απολαύστε τις υπηρεσίες CRM και ένα κατάστημα στο Facebook. Ένα όνομα τομέα και ένα πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνονται επίσης δωρεάν. Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο και να ξεκινήσετε με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ, όλα σε μία πλατφόρμα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 3dcart?

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της πλατφόρμας είναι η ευελιξία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολεμιστές Σαββατοκύριακου και μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας. Καθώς κερδίζετε πελάτες, αυξάνετε το απόθεμά σας και βελτιώνετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό, απλά θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το 3dcart διαφορετικά. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την ανάπτυξη της πλατφόρμας. Βοηθά επίσης το 3dcart να ενημερώνεται και να βελτιώνεται πάντα. Εάν υπάρχουν λειτουργίες που δεν σας αρέσουν ή λείπουν, ενδέχεται να δείτε αυτήν την αλλαγή στην επόμενη ενημέρωση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του 3dcart?

Ίσως το πιο σημαντικό πρόβλημα του 3dcart είναι ότι υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του εύρους ζώνης. Αυτό είναι σχεδόν άγνωστο με άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου και καλαθιού αγορών. Τελικά, τα όρια χρήσης είναι μια ξεπερασμένη πρακτική που πρέπει να ακολουθήσει. Με τόσες πολλές άλλες απεριόριστες επιλογές στην αγορά, φαίνεται ότι είναι μόνο θέμα χρόνου προτού το 3dcart θα αναγκαστεί να πέσει στο βήμα.

Ο ιστότοπος καταναλωτών FinancesOnline απονέμεται 3dcart με το Βραβείο 2015 για εξαιρετική εμπειρία χρήστη και το καλύτερο λογισμικό καλαθιού αγορών. Ενώ έχει τους κριτικούς του, το 3dcart παρέχει ένα εξαιρετικό εργαλείο παντού.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 100 θέματα
 • Συντάκτες WYSIWYG
 • Κριτικές πελατών
 • Πιστοποιητικό 256 Bit SSL
 • Κινητό και κοινωνικό
 • 24/7 Παρακολούθηση
 • Ασφαλές καλάθι αγορών
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα email
 • Ενσωματωμένα Εγκαταλειμμένα Εργαλεία Καλαθιού
 • Ασφάλεια βάσει ρόλου
 • Προσαρμόσιμο κατάστημα
 • Συγχρονισμός με το eBay και το Amazon

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο 3dcart

Εμπόριο πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Ενώ οι καταναλωτές είναι γρήγοροι να σχολιάσουν ορισμένες ανεπάρκειες τρισδιάστατων καρτών, οι επικριτές τείνουν να τους θεωρούν ως πιο σοβαρά προβλήματα. Στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 3dcart υπολείπεται σε αυτόν τον τομέα. Ένα κοινό σχόλιο ήταν ότι τα πρότυπα πρέπει να ενημερωθούν για να αντικατοπτρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού ιστοσελίδων και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Οι χρήστες ανέφεραν επίσης αυτό το σημείο, αλλά οι ειδικοί είναι πιο επικριτικοί για αυτό το ελάττωμα.

Επιπλέον, οι ειδικοί βρήκαν σταθερά την ενότητα διαχειριστή λιγότερο από εντυπωσιακή και κάπως δύσκολη στην πλοήγηση. Συχνά περιγράφηκε ως «clunky» και «cluttered». Το backend έχει διαφορετικό στυλ από τα περισσότερα προγράμματα, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο.

Παρά τα μειονεκτήματα αυτά, οι ειδικοί εξακολουθούν να προτείνουν τρισδιάστατη κάρτα και γενικά τους απονέμουν 4 έως 4,5 αστέρια. Το 3dcart κερδίζει υψηλά σήματα ως πλήρως λειτουργικό και προσαρμόσιμο καθώς και προσιτό. Οι ειδικοί εντυπωσιάστηκαν επίσης με το επίπεδο υποστήριξης των πελατών, το οποίο περιλαμβάνει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Αυτές οι θετικές πτυχές του λογισμικού αρκούν για να προσγειώνονται με συνέπεια το 3dcart στις τρεις πρώτες πλατφόρμες της αγοράς.

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών

Οι κριτικές των καταναλωτών για το 3dcart είναι εξαιρετικά θετικές. Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς λαμπερά. Οι χρήστες είναι εύκολο να εγκαταστήσουν το κατάστημα και εκτιμούν τον πλούσιο σε χαρακτηριστικά σχεδιασμό. Το 3dcart είναι ιδανικό για να εξυπηρετεί σχεδόν οποιαδήποτε επιχείρηση μεγέθους και διευκολύνει την ενσωμάτωση προγραμμάτων τρίτων. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που οι καταναλωτές φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο:

 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με υποστήριξη 24/7
 • Εύκολη ρύθμιση και διαισθητικό backend
 • Υψηλή δυνατότητα προσαρμογής χωρίς να απαιτείται κωδικός

Το 3dcart λαμβάνει συνεχώς βαθμολογίες 5 αστέρων και είναι σαφώς το αγαπημένο μεταξύ των διαδικτυακών εμπόρων λιανικής. Οι καταναλωτές εκτιμούν επίσης το γεγονός ότι οι προγραμματιστές λαμβάνουν υπόψη τις προτάσεις για βελτίωση. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να προταθούν οι προτεινόμενες λειτουργίες, πράγμα που σημαίνει ότι το 3dcart επεκτείνεται συνεχώς και βελτιώνεται για να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες αγορές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί λιανοπωλητές μεταβαίνουν σε 3dcart.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών

Οι αρνητικές κριτικές για το 3dcart είναι ελάχιστες. Ορισμένοι χρήστες απογοητεύτηκαν με την απλότητα των δωρεάν θεμάτων, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι δωρεάν, οι προσδοκίες εναλλαγής δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Τα καλά νέα είναι ότι οι καταναλωτές ήταν ευχαριστημένοι με την εμφάνιση θεμάτων υψηλής ποιότητας, παρόλο που έρχονται με μια τιμή. Ο άλλος τομέας όπου φαίνεται να υπάρχει περιθώριο βελτίωσης είναι η συνολική ροή του backend. Ενώ ο σχεδιασμός της διεπαφής είναι σχετικά εύκολο να συνηθίσετε, η ολοκλήρωση εργασιών όπως η μεταφόρτωση εικόνων μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται κουραστική. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους μεγάλους λιανοπωλητές που πρέπει να διαχειριστούν ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα.

Ακόμη και αυτές οι καταγγελίες δεν ήταν αρκετές για να οδηγήσουν σε συνολικά αρνητικούς ελέγχους. Οι θετικές πτυχές του 3dcart φαίνεται να υπερτερούν των ελαττωμάτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί πελάτες άλλαξαν σε 3dcart από άλλες πλατφόρμες.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Πρότυπα

Μία από τις μεγαλύτερες κριτικές κατά του 3dcart είναι ότι δεν προσφέρει αρκετά πρότυπα. Ο ιστότοπος έχει επί του παρόντος περισσότερα από 100 πρότυπα.Η συντριπτική πλειονότητα των προτύπων είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι επικριτές επισημαίνουν γρήγορα ότι ορισμένα από τα πρότυπα είναι απλά αντίγραφα που προσφέρουν την ίδια γενική διάταξη. Η μόνη διαφορά είναι ο συνδυασμός χρωμάτων. Τούτου λεχθέντος, τα διαθέσιμα πρότυπα είναι φιλικά προς κινητά και πλήρως ανταποκρινόμενα. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν και να κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή.

 • Οι τιμές προτύπου Premium ξεκινούν από 129 $.
 • Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εσωτερική υπηρεσία σχεδιασμού τους.Οι προσαρμοσμένες τιμές ιστότοπου κυμαίνονται από 1.500 $ έως περίπου 2.500 $.Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια απότομη τιμή, είναι στην πραγματικότητα προς το χαμηλό τέλος αυτού που θα περιμένατε να πληρώσετε έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Προσαρμογή του προτύπου σας

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα πρότυπα μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών εργαλείων. Η πραγματοποίηση προσαρμογών είναι εύκολη, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σχεδιασμού που μπορεί να έχετε. Έτσι, ενώ ορισμένοι μπορεί να δείχνουν περιορισμένο αριθμό επιλογών προτύπων, εξακολουθείτε να έχετε την ελευθερία να τροποποιήσετε και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε βασικό σχέδιο.

Εργαλεία σχεδιασμού

Για όσους έχουν εμπειρία κωδικοποίησης, μπορείτε να κάνετε αλλαγές χρησιμοποιώντας HTML και CSS για υψηλό επίπεδο προσαρμογής. Εάν δεν είστε τόσο προηγμένοι όσον αφορά την κωδικοποίηση, μην ανησυχείτε. Το 3dcart drag-n-drop είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας ένα από τα καλύτερα στον κλάδο. Ο καθένας μπορεί να κάνει γρήγορα και εύκολα αλλαγές. Τέλος, ο επεξεργαστής WYSIWYG μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσει τη διάταξη και να προσαρμόσει τις περιοχές κεφαλίδας και υποσέλιδου.

Συνολικά, η διεπαφή σχεδιασμού είναι φιλική προς τον χρήστη. Παρέχει άφθονο χώρο για να κάνετε προσαρμογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη βιτρίνα που προβάλλει καλύτερα τα προϊόντα σας και προσφέρει εύκολες αγορές και αγορές. Τα πρότυπα μπορεί να αφήσουν κάτι που είναι επιθυμητό, ​​αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί εύκολα να επιλυθεί με τις πολλές επιλογές επεξεργασίας.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΡύθμιση του ιστότοπού σας γρήγορα και εύκολα. Ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα. Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μία ώρα.
Ολοκλήρωση πύληςΤο 3dcart είναι συμβατό με περισσότερους από 100 τρόπους πληρωμής. Είναι γρήγορο και εύκολο να ενσωματώσετε μια ποικιλία από πύλες πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας.
Ανταμοιβές πελατών και λίστες επιθυμιώνΟι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν και να προσθέσουν αντικείμενα από το κατάστημά σας στη λίστα επιθυμιών τους. Αυτή η δυνατότητα βοηθά στη μετατροπή μελλοντικών πωλήσεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 3dcart για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα ανταμοιβών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους συχνούς πελάτες για να συγκεντρώσετε πόντους για την επόμενη αγορά τους. Αυτές οι δυνατότητες σας βοηθούν να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας.
Διαχείριση παραγγελιώνΤο 3dcart διευκολύνει τη διαχείριση παραγγελιών. Οι αναλυτικές αναφορές σας λένε ακριβώς πώς αποδίδουν ορισμένα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη διαδικασία τήρησης βιβλίων. Το πρόγραμμα εξαλείφει το διπλό περιεχόμενο για εύκολη εισαγωγή δεδομένων. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν απευθείας στην ενότητα διαχειριστή του ιστότοπού σας.
Διεθνής Βελτιστοποίηση ΠωλήσεωνΗ τυπική έκδοση του 3dcart δεν έχει βελτιστοποιηθεί για διεθνείς πωλήσεις. Μπορείτε να αγοράσετε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα παγκόσμιο κοινό. Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν υπηρεσίες μετάφρασης και άλλα εργαλεία μάρκετινγκ με μηνιαία χρέωση.
Τεχνολογία CDNΔυστυχώς, το 3dcart δεν συνοδεύεται από τεχνολογία CDN. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αργούς χρόνους φόρτωσης σελίδας. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν τα προγράμματα CDN τους ή να αγοράσουν το κατάστημα εφαρμογών για πρόσθετα.
Πρόσθετα και πρόσθεταΤο 3dcart είναι ήδη μια από τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά πλατφόρμες στην αγορά. Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας προσθέτοντας εφαρμογές. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν. Η τιμολόγηση για άλλες εφαρμογές ποικίλλει και ενδέχεται να απαιτεί εφάπαξ χρέωση ή μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Όλες οι εφαρμογές ενσωματώνονται εύκολα στον υπάρχοντα ιστότοπό σας και αρχίζουν να χρησιμοποιούνται από την πρώτη ημέρα.
Διαχείριση αποθεμάτωνΗ προσθήκη νέων προϊόντων στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι εντατική με το 3dcart. Η σελίδα προϊόντων είναι γεμάτη με διαφορετικά απαιτούμενα πεδία. Η εργασία σας μέσω όλων των διαθέσιμων επιλογών μπορεί να είναι λίγο τρομακτική. Ευτυχώς, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο CSV. Επωφεληθείτε από το δείγμα αρχείου εισαγωγής CSV που διαθέτει το 3dcart. Το 3dcart θα σας στείλει επίσης ένα email για να σας προειδοποιήσει όταν το απόθεμά σας είναι μικρό.
Παρακολούθηση αποστολώνΑπολαύστε τα οφέλη της παρακολούθησης αποστολής σε πραγματικό χρόνο και του υπολογιστή αποστολής. Μπορείτε να προσδιορίσετε αμέσως πόσο θα κοστίσει η αποστολή ενός αντικειμένου και η παραγωγή ενός αριθμού παρακολούθησης. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν καθώς το πακέτο σας φτάνει σε όλη τη χώρα ή τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά CRMΟι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα λίστες αλληλογραφίας και να παρακολουθήσουν τη συμπεριφορά των πελατών. Μπορείτε ακόμη και να στείλετε email υπενθύμισης σε πελάτες που έχουν εγκαταλείψει το καλάθι τους. Το σύστημα CRM επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν εισιτήρια και να αποθηκεύουν ένα αρχείο όλων των αλληλεπιδράσεων. Τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν την κατάσταση ενός εισιτηρίου για καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.
emplates και ΘέματαΌπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 3dcart συχνά επικρίνεται επειδή δεν έχει περισσότερες επιλογές προτύπων. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι μια δίκαιη εκτίμηση.Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 100 διαθέσιμα πρότυπα.Αυτός ο αριθμός αυξάνεται σταθερά. Επίσης, οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν οποιοδήποτε πρότυπο χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων. Υπάρχουν απεριόριστες επιλογές όσον αφορά τη δημιουργία ενός μοναδικού ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΤο 3dcart διατίθεται στάνταρ με μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα στην αγορά, δεν απαιτεί πρόσθετα για να παρέχει μια πλήρως λειτουργική και ευέλικτη εμπειρία αγορών. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα πρόσθετα που μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιονδήποτε υπάρχοντα ιστότοπο.
Βελτιστοποίηση για κινητάΟι χρήστες θα απολαύσουν έναν ιστότοπο που έχει βελτιστοποιηθεί πλήρως για κινητές συσκευές. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το πρότυπο ή το τιμολόγιο που επιλέγετε.
Φιλοξενία ΙστούΤο 3dcart προσφέρει δωρεάν φιλοξενία και τομείς. Μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας από την αρχή με το 3dcart.
SEO και μάρκετινγκΤο 3dcart παρέχει μια πλήρως βελτιστοποιημένη πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες βέλτιστες πρακτικές για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό. Το 3dcart θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε φιλικές διευθύνσεις URL μηχανών αναζήτησης και μετα-ετικέτες. Μπορείτε επίσης να συμβάλλετε στην αύξηση της κατάταξής σας και της διαδικτυακής παρουσίας σας εκμεταλλευόμενοι την πλατφόρμα blogging που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε δημοσιεύσεις γρήγορα.
Ενημερωτικά δελτίαΟι χρήστες θα λαμβάνουν τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το 3dcart. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια διαδικτυακή κοινότητα και ένα πανεπιστήμιο που προσφέρει εκπαιδευτικά βίντεο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
Ασφάλεια ιστότοπουΤο τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αφήσετε τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών σας ευάλωτες σε επιθέσεις. Το 3dcart προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες προστασίας που διατίθενται με τη μορφή δωρεάν κοινόχρηστου SSL. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε άλλα σχέδια ασφαλείας για να ενισχύσετε πραγματικά την προστασία. Οι τιμές για αυτήν την πρόσθετη υπηρεσία ξεκινούν από 79 $ και φτάνουν τα 995 $.
Πιστοποίηση PCIΤο 3dcart έχει πιστοποιηθεί για PCI από τις αρχές του 2009.
Δημιουργία περιεχομένουΟ επεξεργαστής WYSIWYG σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες γρήγορα και να προσθέτετε περιεχόμενο. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε ένα επιχειρησιακό ιστολόγιο από την ενότητα διαχειριστή του ιστότοπού σας.
ΔωροεπιταγέςΜε το 3dcart, μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε δωροεπιταγές ως είδος προϊόντος. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα πιστοποιητικό δώρου, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός που μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί για το ποσό του δολαρίου.
Επιλογές πληρωμήςΤο 3dcart παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 100 επεξεργαστές πληρωμών – από πιστωτικές κάρτες και PayPal έως Dwolla και όλα τα ενδιάμεσα. Έχετε ουσιαστικά απεριόριστες επιλογές όσον αφορά την επεξεργασία πληρωμών. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τον έμπορο 3dcart, που ξεκινά από 19,99 $. Προσοχή στον αγοραστή: αυτή η υπηρεσία έχει την τάση να συσσωρεύεται κρυμμένο κόστος. Μπορεί να καταλήξετε να πληρώνετε πολύ περισσότερα από την τιμή αυτοκόλλητου που διαφημίζεται.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΤόσο οι φόροι όσο και οι αποστολές υπολογίζονται αυτόματα στο ταμείο με βάση την τοποθεσία του πελάτη.
ΑναφορέςΤα λεπτομερή εργαλεία αναφοράς σάς επιτρέπουν να συλλέγετε πληροφορίες για τους πελάτες και τα προϊόντα σας. Μπορείτε γρήγορα:
 • Προσδιορίστε ποιοι είναι οι κορυφαίοι αγοραστές σας.
 • Δείτε ποια προϊόντα κινούνται πιο γρήγορα.
 • Προσδιορίστε ποιες ημέρες του έτους είναι οι πιο παραγωγικές σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

 • Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν το 3dcart με μια δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.
 • Τα σχέδια τιμολόγησης ξεκινούν από 19,99 $ και καλύπτουν έως και 200 ​​προϊόντα.
 • Για 129,99 $ ανά μήνα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πιο ολοκληρωμένο “Σχέδιο Ισχύος” που προσφέρει απεριόριστο αριθμό προϊόντων και έως 90.000 επισκέψεις ανά μήνα.
 • Περιορίστε τη χρήση εύρους ζώνης ή πληρώστε 5 $ για κάθε υπέρβαση GB.
 • Εξοικονομήστε 15% πληρώνοντας για ολόκληρο το έτος εκ των προτέρων.

Τα σχέδια διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και περιλαμβάνουν ορισμένα προνόμια. Οι πιστώσεις διαφημίσεων Bing, ένα κατάστημα στο Facebook και η εγγραφή τομέα είναι όλα στάνταρ. Απλώς θυμηθείτε ότι υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση σας ή να είστε έτοιμοι να πληρώσετε 5 $ ανά GB.

Υποστήριξη πελατών

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να ζητήσετε υποστήριξη πελατών.

 • Εκπρόσωποι είναι διαθέσιμοι τηλεφωνικά 24/7.
 • Η διαδικτυακή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7.
 • Υποστήριξη μέσω email για ζητήματα που δεν είναι ευαίσθητα στο χρόνο.
 • Εκτεταμένα διαδικτυακά φόρουμ.
 • Τεράστια βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.
 • Εκπαιδευτικά και εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Οι χρόνοι απόκρισης ποικίλλουν, αλλά η εταιρεία διαφημίζει μέσος χρόνος κράτησης 5 λεπτών μέσω τηλεφώνου και έως και 30 λεπτών στο διαδίκτυο.Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό, εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της λογικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο των ερωτήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσουν από τους 17.000+ πελάτες τους. Συνολικά, οι κριτικές για τις τάσεις εξυπηρέτησης πελατών της 3dcart είναι αρνητικές. Οι πελάτες αναφέρουν μια μη ικανοποιητική εμπειρία, αν και τα περισσότερα παράπονα αφορούσαν ζητήματα χρέωσης.

Ευκολία στη χρήση

Το 3dcart προσφέρει μια ευέλικτη πλατφόρμα που μιλά σε ένα ευρύ φάσμα επιπέδων ικανότητας. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν από το μηδέν και να δημιουργήσουν γρήγορα έναν ιστότοπο. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό email. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει έναν οδηγό που θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης.

Διεπαφή χρήστη / Πίνακας Διαχειριστή

Το 3dcart έχει επικριθεί για την ύπαρξη διεπαφής. Ωστόσο, από λειτουργική άποψη, είναι εξαιρετικά διαισθητικό και εύκολο στην πλοήγηση. Η σχεδίαση διεπαφής δεν είναι η πιο ελκυστική οπτικά, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Η οθόνη διαθέτει προεξέχοντα κουμπιά για να υπογράψει τα στάνταρ εργαλεία και μια λογική οργάνωση που είναι κατανοητή. Εάν έχετε προβλήματα, υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις χρησιμοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία, να καλέσετε την υποστήριξη πελατών ή να παρακολουθήσετε μερικά από τα εκπαιδευτικά βίντεο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας drag-n-drop είναι παρόμοιο με το WordPress. Προσφέρει έναν απλό και απλό τρόπο δημιουργίας και ενημέρωσης του ιστότοπού σας.

Όσοι έχουν λίγο περισσότερη εμπειρία σχεδιασμού, έχουν μερικές επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HTML, CSS ή το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές επεξεργασίας που καθιστούν το 3dcart φιλικό προς το χρήστη και ιδανικό για οποιονδήποτε από αρχάριους έως ειδικούς.

συμπέρασμα

Ο συνδυασμός μιας διαισθητικής διεπαφής και ενός ολοκληρωμένου συστήματος υποστήριξης πελατών καθιστά το 3dcart μια εξαιρετικά προσβάσιμη επιλογή. Με ανταγωνιστικές τιμές, ένα πλήρως φιλοξενούμενο σύστημα και μια πλατφόρμα που είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το 3dcart έχει μαζική απήχηση.

Συνολικά, οι χρήστες αναφέρουν μια εξαιρετικά θετική εμπειρία με το 3dcart. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους αρχάριους να ξεκινήσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σε λίγα λεπτά. Η πολυσύχναστη διεπαφή μπορεί να περιλαμβάνει μια καμπύλη μάθησης, αλλά τα εκπαιδευτικά βίντεο μπορούν να βοηθήσουν να γεφυρωθεί αυτό το κενό.

Εάν τίποτα άλλο, δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών και γίνετε κριτής σας.

Συγκρίνω

3DCart

91

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map