Αξιολόγηση CS-Cart 2016


Καλάθι CS

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.7


Βαθμολογία AWA

Καλάθι CS

Το CS-Cart.com προσφέρει πάνω από 500 διαφορετικά χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολλών διαφορετικών τύπων επιχειρήσεων, όλα σε προσιτή τιμή. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και σας δίνει πολλές επιλογές. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του CS-Cart.com είναι το γεγονός ότι μπορείτε να αγοράσετε το λογισμικό με δυνατότητα λήψης και να μην έχετε επιπλέον τρέχουσες χρεώσεις. Διαβάστε την κριτική CS-Cart παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητικό πλαίσιο διαχειριστή
 • Δεν απαιτείται γνώση προγραμματισμού για τη ρύθμιση
 • Εύκολη προσθήκη νέων γλωσσών
 • Απεριόριστη ένθεση κατηγορίας

Μειονεκτήματα

 • Τεχνική υποστήριξη ακριβή μόλις εξαντληθούν οι μονάδες
 • Οι δυνατότητες Smarty μπορούν να επιβραδύνουν τον διακομιστή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.cs-cart.com
 • Έτος ίδρυσης: 2005
 • Κατηγορίες: Λογισμικό καλαθιού αγορών
 • Δωρεάν δοκιμή: 30 μέρες

Το CS-Cart είναι μια εντυπωσιακή πλατφόρμα για χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Με πολλές δυνατότητες σε εξαιρετική τιμή, το CS-Cart είναι μια εξαιρετική λύση καλαθιού αγορών που θα επιτρέψει γρήγορα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα να κάνει επιχειρήσεις.

Το CS-Cart συνιστάται για οποιαδήποτε επιχείρηση που χρειάζεται μια λύση καλαθιού αγορών, η οποία είναι εύκολη στην εγκατάσταση και φιλική προς τον προϋπολογισμό, ειδικά για τις μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις. Σε αντίθεση με τα περισσότερα λογισμικά αυτού του τύπου, το CS-Cart σάς επιτρέπει να πληρώνετε μία μόνο προκαταβολή και να κάνετε λήψη του λογισμικού, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς μηνιαίες χρεώσεις.

Θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι το CS-Cart προσφέρει πολλές επιλογές για ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων σύγκρισης προϊόντων, μεμονωμένων καταστημάτων ή καταστημάτων πολλαπλών προμηθευτών και σας επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε πολλές βιτρίνες. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται λίγο περίπλοκα, αλλά παρόλα αυτά, ο διαχειριστής είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη και δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού για την αρχική εγκατάσταση ή τη συνεχή διαχείριση. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ή CSS, δεν είναι απαραίτητο καθόλου με αυτό το λογισμικό.

Το CS-Cart δημιουργήθηκε ειδικά για να είναι εύχρηστο και διαισθητικό για όσους δεν διαθέτουν δεξιότητες ανάπτυξης, αλλά είναι επίσης επεκτάσιμο επιλέγοντας τη σωστή έκδοση του λογισμικού από την αρχή. Οι επιλογές κυμαίνονται από CS-Cart έως Multi-Vendor. Ένα άλλο πλεονέκτημα στο CS-Cart είναι η υποστήριξη που θα λάβετε από τον ιστότοπο και η ευκολία εύρεσης προγραμματιστών εξοικειωμένων με το λογισμικό εάν επιλέξετε να το προσαρμόσετε περαιτέρω.

Το CS-Cart προσφέρει πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για την αγορά του λογισμικού. Σας δίνει επίσης μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για CS-Cart ή Multi-Vendor. Επιπλέον, υπάρχουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων για εγκαταστάσεις στο κατάστημα Facebook, συγχρονισμούς eBay και άλλα στοιχεία, όπως αναφέρεται στις πολιτικές εγγύησης επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων.

Το CS-Cart έχει μεγάλη φήμη στην διαδικτυακή κοινότητα. Ιστότοποι όπως το RepDigger δείχνουν ότι έχει 89% ευνοϊκή ή εξαιρετική φήμη. Το SiteAdvisor και η Google έχουν δοκιμάσει τον ιστότοπο και το βρήκαν ασφαλές και ο ιστότοπος ασφάλειας στο Διαδίκτυο, WOT, το βαθμολογεί με 94 στα 100, ελέγχοντας μαρτυρίες και κριτικές στον ιστότοπο και την ίδια την ασφάλεια του ιστότοπου.

Συνολικά, οι μαρτυρίες στις οποίες είχαμε πρόσβαση δείχνουν ότι οι άνθρωποι είναι πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή του CS-Cart για τις λύσεις των καλαθιών αγορών τους. Καθορίζουν πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι, πόσο γρήγορα μπορούν να λειτουργήσουν και πώς θα αναπτυχθεί η πλατφόρμα με την επιχείρησή τους με την πάροδο του χρόνου. Εάν χρειάζεστε μια εύχρηστη λύση για να ρυθμίσετε τη βιτρίνα σας και να δημιουργήσετε ταμειακές ροές, το CS-Cart είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Οδηγός εγκατάστασης μέσω διαδικτύου
 • 100% Open Source Code
 • Εισαγωγή / εξαγωγή σε CSV
 • Πακέτο έτοιμο προς χρήση στο Web Store
 • Διαμορφώσιμα σύμβολα νομίσματος
 • Διευθύνσεις URL φιλικές προς τη μηχανή αναζήτησης
 • Προσαρμόσιμη σχεδίαση και διάταξη
 • Επεξεργαστής μεταβλητών οπτικής γλώσσας
 • Ενσωματωμένος επεξεργαστής προτύπων
 • Ψηφιακό σύστημα παράδοσης
 • Φίλτρα προϊόντων
 • Μία σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων του κλάδου στο CS-Cart

Οι κριτικές eCommerce PlateformExpert συμφωνούν στενά με αυτά που έχουν να πουν οι καταναλωτές. Ενώ οι κριτικές δεν είναι ακριβώς λαμπερές, οι κριτικοί διστάζουν επίσης να απορρίψουν εντελώς το πρόγραμμα. Αν μη τι άλλο, κάνουν ένα σημείο για να διευκρινίσουν ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο από το CS-Cart. Ίσως το μεγαλύτερο ελάττωμα του καλαθιού αγορών είναι το μάρκετινγκ ως μια εξαιρετική επιλογή, όταν ταιριάζει πραγματικά σε ένα μικρό τμήμα επιχειρήσεων.

Για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν άμεση πρόσβαση σε έναν έμπειρο προγραμματιστή, οι κριτικοί υποστηρίζουν ότι το CS-Cart μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστείτε κάποιον με αρκετές τεχνικές γνώσεις για να χειριστείτε τυχόν σφάλματα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες.

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι αρχάριοι δεν θα βρουν το CS-Cart που αξίζει τον κόπο και τον κόπο και οι ειδικοί είναι πολύ πιο ικανοί να προτείνουν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες εκεί, αλλά το CS-Cart απλά δεν έχει εξελιχθεί σε μια αρκετά σταθερή πλατφόρμα για να ξεπεράσει πιο αξιόπιστους ανταγωνιστές.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες. Οι κριτικοί συμφωνούν ότι εάν οι προγραμματιστές επικεντρώνονται περισσότερο στην ποιότητα παρά στην ποσότητα όσον αφορά τις δυνατότητες, τότε το CS-Cart θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστή.

Θετικές κριτικές και μαρτυρίες καταναλωτών

Σε γενικές γραμμές, το CS-Cart λαμβάνει ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο κριτικές. Οι χρήστες τείνουν να το βαθμολογούν σε περίπου 3,5 έως τέσσερα αστέρια στα πέντε. Δεν έχει εξαιρετικά εντυπωσιακή φήμη, αλλά είναι μια σταθερή επιλογή. Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες που οι ικανοποιημένοι πελάτες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικές:

 • Πάνω από 500 χαρακτηριστικά και αυξάνονται. Σίγουρα, δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά ομαλά ενσωματωμένα, αλλά αυτό είναι αρκετά προσφορά. Υπάρχει κάτι για όλους, το οποίο καθιστά το λογισμικό μια καλή επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων.
 • Η ικανότητα των αγοραστών να συγκρίνουν προϊόντα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει στην πώληση προϊόντων.
 • Πολλές βιτρίνες. Όχι μόνο το CS-Cart προσφέρει μια απλή και εύκολη πλοήγηση διεπαφή διαχειριστή, αλλά σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε πολλά καταστήματα από έναν πίνακα διαχείρισης.

Για ορισμένους χρήστες, αυτά τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των προβλημάτων με το CS-Cart και το αξίζει να επενδύσετε στο λογισμικό.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών

Τα καλά νέα για το CS-Cart είναι ότι εργάζονται πάντα για την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων. Το μειονέκτημα αυτής της γρήγορης εξόδου είναι ότι τα πρόσθετα είναι γνωστό ότι προκαλούν πολλά σφάλματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα κάπως αναξιόπιστο πρόγραμμα που είναι γεμάτο προβλήματα. Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η διακοπή λειτουργίας είναι το χειρότερο σενάριο και το CS-Cart δεν έχει ακόμη λύσει αυτά τα έντονα προβλήματα

Οι χρήστες στο φόρουμ της κοινότητας αναφέρουν ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο αναφορών και παρακολούθησης αναφορών σφαλμάτων παρά στην πραγματική διαχείριση του ιστότοπού τους. Αυτό είναι επίσης προβληματικό επειδή οι χρήστες πληρώνουν για το λογισμικό εκ των προτέρων. Πολλοί που παραιτήθηκαν αφού αντιμετώπισαν πάρα πολλά προβλήματα είχαν ήδη περάσει την περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών και έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ της απώλειας μερικών εκατοντάδων δολαρίων ή της τήρησης ενός προβληματικού προγράμματος.

Τέλος, να γνωρίζετε ότι ο κύριος φόρουμ της κοινότητας έχει αναρτήσεις από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές και θα πρέπει να λαμβάνεται με έναν κόκκο αλατιού.

 • http://forum.cs-cart.com/forum/19-why-cs-cart/
 • https://reviews.financesonline.com/p/cs-cart/
 • https://www.facebook.com/cscart.official

Σχέδιο & Προσαρμογή

Ο σχεδιασμός και η προσαρμογή της λύσης CS-Cart είναι εύκολη. επιλέγετε απλά τα θέματα και τα χρώματα που επιθυμείτε και τα προσαρμόζετε περαιτέρω εάν το θεωρείτε απαραίτητο. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της βιτρίνας σας επιλέγοντας ένα διαφορετικό θέμα στον πίνακα διαχείρισης. Η διεπαφή είναι παρόμοια με τις δημοφιλείς πλατφόρμες CMS (σκεφτείτε το WordPress), οπότε είναι εύκολο να δείτε τις αλλαγές που κάνετε καθώς τις κάνετε.

Είναι εύκολο να προσαρμόσετε τα θέματα και να τροποποιήσετε φόντο, γραμματοσειρές, χρώματα και favicons σε πραγματικό χρόνο με τις δυνατότητες επεξεργασίας WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε). Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τυχόν τροποποιήσεις που κάνετε στα θέματα σας ως προεπιλογές, ώστε να μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιήσετε και για άλλα θέματα. Τα προεπιλεγμένα θέματα CS-Cart προσφέρουν τρία σύνολα προεπιλογών για να διαλέξετε και να τα τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το CS-Cart έρχεται με ένα μόνο, προσαρμόσιμο πρότυπο και εκατοντάδες θέματα. Η αλλαγή θεμάτων και προτύπων είναι απλή. Επειδή το CS-Cart είναι γνωστό και αγαπημένο, θα βρείτε πολλά από αυτά διαθέσιμα για λήψη ή αγορά στο Διαδίκτυο, και υπάρχουν πολλά σεμινάρια για να τα κάνετε να είναι εύκολο. Επιπλέον, οι διατάξεις στο CS-Cart μπορούν να διευθετηθούν μέσω τοποθέτησης μπλοκ με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Προσαρμογή στυλ σελίδας Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η αλλαγή προτύπων και θεμάτων είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Η διάταξη για μεμονωμένες σελίδες μπορεί να αλλάξει εύκολα με το στυλ drag and drop block χρησιμοποιώντας ένα απλό σύστημα πλέγματος και στη συνέχεια μπορεί να προστεθεί κείμενο και εικόνες. Το CS-Cart σάς επιτρέπει μεγάλη δημιουργικότητα με περισσότερα από 200 διαθέσιμα θέματα βιτρίνας, πολλά υπέροχα εργαλεία SEO, απλό οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας, λειτουργία widget, διαχείριση διάταξης και ενσωματωμένη διαχείριση περιεχομένου. Μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε HTML και CSS στο πρόγραμμα περιήγησης εάν είστε τεχνικά καταλαβαίνεις ή γνωρίζετε κάποιον που είναι.

Διαχείριση περιεχομένου με το CS-Cart θα είναι γνωστό σε οποιονδήποτε έχει χρησιμοποιήσει έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο. Περιλαμβάνει ένα πλήρες CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), που σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε σελίδες φιλικές προς SEO και μπορείτε να ελέγξετε την πλοήγηση και την τοποθέτηση σελίδων. Φωτογραφίες και γκαλερί προστίθενται στο CS-Cart μέσω της χρήσης εφαρμογών τρίτων.

Κατασκευή ιστότοπου για κινητά καταστήματα επιτυγχάνεται προσθέτοντας το Twigmo για να κάνει το CS-cart βιτρίνα σας φιλικό προς κινητά.

Κοινωνική ενσωμάτωση είναι εύκολο και δωρεάν χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους, όπως Προσθήκη αυτού. Επιπλέον, η σύνδεση κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμη με την προσθήκη της μονάδας JanRain στον ιστότοπο CS-Cart.

Υπηρεσίες Custom Design διατίθενται από πολλούς προγραμματιστές στο CS-Cart Marketplace και σε πολλά άλλα μέρη. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά δημοφιλής και πολλοί προγραμματιστές είναι έμπειροι στο πώς λειτουργεί.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Οι άδειες CS-Cart περιλαμβάνουν υπηρεσίες εγκατάστασης και τεχνική υποστήριξη για το λογισμικό και τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα για χρήση με αυτό. Ενώ έχουμε ήδη αναφέρει τα διαφορετικά επίπεδα λογισμικού που είναι διαθέσιμα, θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι είναι δυνατό να ρυθμίσετε ένα κατάστημα Facebook ή έναν συγχρονισμό eBay με το λογισμικό, για να ενισχύσετε τη βιτρίνα σας για να κερδίσετε πρόσθετα έσοδα.

Το CS-Cart επιτρέπει την προσθήκη προσθηκών ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων. Μπορείτε να βρείτε πολλές προσθήκες που προσφέρουν βελτιωμένες δυνατότητες και λειτουργίες στο CS-Cart Marketplace.

Οι προσαρμοσμένοι τομείς είναι συμβατοί με το CS-Cart ρυθμίζοντας ψευδώνυμους τομείς. Το CS-Cart ενσωματώνεται εύκολα με άλλους ιστότοπους, υπηρεσίες πληρωμής και μεθόδους αποστολής. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερες από 80 υπηρεσίες πληρωμής και αποστολής με τις οποίες το CS-Cart ενσωματώνεται εύκολα και γρήγορα.

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Εμπόριο για κινητάΤο εμπόριο μέσω κινητού μπορεί να προστεθεί στο βιτρίνα σας CS-Cart ενσωματώνοντας το Twigmo, το οποίο καθιστά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα φιλικό προς κινητά για συσκευές iOS, Windows 8 και Android. Το λογισμικό καθορίζει πότε ένας επισκέπτης χρησιμοποιεί μια κινητή συσκευή και εξυπηρετεί τη βιτρίνα του κινητού σε αυτούς αντί της κανονικής. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες κινητών συσκευών να περιηγούνται στο κατάστημά σας, να αναζητούν προϊόντα και να πραγματοποιούν αγορές.
Προσθήκη προϊόντωνΗ προσθήκη προϊόντων είναι φαινομενικά απλή με το CS-Cart. η οργάνωση του πίνακα διαχείρισης είναι εξαιρετική και θα είναι πολύ οικεία σε όσους έχουν γνώσεις διαχείρισης αποθέματος. Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα ένα κάθε φορά ή να τα προσθέσετε μαζικά, καθώς και να κλωνοποιήσετε ένα προϊόν.
Εμφάνιση προϊόντοςΕπιλογές εμφάνισης προϊόντος με CS-Cart: Κάθε καταχώριση προϊόντος στον κατάλογό σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και επιλέγετε ποια ή όλα θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μια εικόνα, όνομα, τιμή, τιμή καταλόγου από τον κατασκευαστή, ποσότητα σε απόθεμα, κατάσταση ως ενεργή ή κρυφή (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.) Όλες αυτές οι επιλογές προϊόντος μπορούν να αλλάξουν εύκολα όπως απαιτείται.
Λειτουργικότητα καλαθιούΗ λειτουργικότητα του καλαθιού αγορών είναι ένα από τα μεγαλύτερα θετικά χαρακτηριστικά του CS-Cart. Η λειτουργικότητα είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, με πολλά φίλτρα που βοηθούν τους πελάτες να αναζητούν προϊόντα και να βρίσκουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Μόλις περιορίσουν τις επιλογές τους, μπορούν να δουν πολλές λεπτομέρειες για κάθε προϊόν, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κριτικών, επιλογών και τυχόν αναδυόμενων παραθύρων που έχετε προσθέσει. Όλα ρέουν ομαλά και οι χρόνοι απόκρισης είναι γρήγοροι.
Ενοποίηση εφαρμογώνΗ ενσωμάτωση εφαρμογών είναι διαθέσιμη με πολλές εφαρμογές τρίτων, από εφαρμογές αποστολής έως εφαρμογές αλληλογραφίας. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις εφαρμογές που μπορούν να ενσωματωθούν: PayPal, MailChimp, API2Cart, Product Stickers, AfterShip, Live Search, Facebook, Stripe CartSpan, Shipway, Sendy, Ship Rush, Magic 360 και Live2Support.
Ενσωμάτωση με το eBay & ΑμαζόναΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα τον σύνδεσμο Εξαγωγή σε eBay με CS-Cart. Ο συγχρονισμός του eBay πρέπει να ρυθμιστεί για να το κάνει. Προς το παρόν, το CS-Cart λειτουργεί με το ταμείο Amazon, αλλά απαιτείται εφαρμογή τρίτου μέρους για το συγχρονισμό των προϊόντων σας. (Το Koongo είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που υποστηρίζει το API που απαιτείται για να λειτουργήσει αυτή η ενσωμάτωση.
Διαχείριση περιεχομένουΗ διαχείριση περιεχομένου είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει με το CS-Cart. Είναι απλό να ανεβάζετε αρχεία ή άτομα εικόνες, κείμενα και προϊόντα. Το CS-Cart περιλαμβάνει ένα πλήρες CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε σελίδες φιλικές προς SEO και μπορείτε να ελέγξετε την πλοήγηση και την τοποθέτηση σελίδων.
Υποστήριξη γλώσσαςΗ υποστήριξη γλώσσας ενεργοποιείται μεταβαίνοντας στη διεύθυνση translate.cs-cart.com, κάνοντας κλικ στην επιθυμητή γλώσσα και κατεβάζοντάς την. Αποθηκεύστε το αρχείο και, στη συνέχεια, προσθέστε το μέσω του κουμπιού “Διαχείριση γλωσσών” στον πίνακα διαχείρισης. Αυτή η γλώσσα είναι πλέον διαθέσιμη στους πελάτες σας.
Φιλοξενία & ΑσφάλειαΤο CS-Cart μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα ως καλάθι αγορών και κατάλογος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα widget CS-Cart στον ιστότοπό σας ή σε ιστότοπους για πολλά κανάλια πωλήσεων. Η ασφάλεια εξαρτάται από το διακομιστή που επιλέγετε και το CS-Cart προειδοποιεί για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής πληροί συγκεκριμένες απαιτήσεις. Επιπλέον, συνιστά επίσης ένα σύστημα που βασίζεται σε Unix λόγω των βελτιωμένων δυνατοτήτων ασφαλείας, της καλύτερης επεκτασιμότητας και της μεγαλύτερης απόδοσης.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εξαγωγή ιστότοπουΜπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπου CS-Cart μεταβαίνοντας στον πίνακα διαχείρισης και στη βάση δεδομένων. Δημιουργήστε ένα όνομα για το αντίγραφο ασφαλείας σας και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Με αυτό το αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να το αντιγράψετε στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να το επαναφέρετε σε νέο διακομιστή.
Επεξεργασία πληρωμήςΜε δεκάδες επιλογές για τρόπους πληρωμής, είναι εύκολο για τους πελάτες σας να κάνουν checkout στον ιστότοπό σας. Είτε θέλουν να χρησιμοποιήσουν το authorize.net, το Google Checkout είτε το PayPal, την πιστωτική τους κάρτα ή πολλές μεθόδους, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας για να το χειριστείτε.
Πρόσθετα καλαθιού αγορών και AddOnsΠολλά πρόσθετα και πρόσθετα είναι διαθέσιμα για να κάνουν την εμπειρία αγορών του πελάτη σας απρόσκοπτη και αποτελεσματική, καθώς και να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό πωλήσεων για το κατάστημά σας.
Διαχείριση παραγγελιώνμπορεί να γίνει με μερικούς τρόπους. Για μικρότερες βιτρίνες, μπορεί να σταλεί ένα email στον διαχειριστή του ιστότοπου για κάθε νέα παραγγελία. Όταν μεγαλώνετε την επιχείρησή σας στο μέγεθος που δεν είναι πρακτικό, η εκτέλεση αναφορών παραγγελιών για εκπλήρωση θα λειτουργήσει καλύτερα μακροπρόθεσμα.
Διαχείριση αποθεμάτωνμπορεί να αντιμετωπιστεί σχετικά αυτόματα ρυθμίζοντας ρυθμίσεις κατάστασης κατά τρόπο ώστε να μειώνει το απόθεμα κάθε φορά που αγοράζεται ένα προϊόν.
Εγκαταλελειμμένα καροτσάκιαΜπορείτε να ρυθμίσετε ενημερωτικά δελτία για να μεταβείτε σε πελάτες με εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα του ενημερωτικού δελτίου επί τόπου στην καρτέλα Μάρκετινγκ.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάεπιτυγχάνεται μέσω της ενοποίησης του Twigmo και φαίνεται απρόσκοπτη για τους πελάτες σας.
Πιστοποίηση βιομηχανίας καρτών πληρωμής (PCI)Το CS-Cart πληροί τα πρότυπα συμμόρφωσης PCI και συνιστούν όλα τα διαδικτυακά καταστήματα να πληρούν και αυτό το επίπεδο συμμόρφωσης.
Φόρος & Αριθμομηχανές αποστολήςΤο CS-Cart σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε αριθμομηχανές αποστολής σε πραγματικό χρόνο για όλους τους μεγαλύτερους μεταφορείς – UPS, FedEx, USPS, Canada Post κ.λπ., ώστε τυχόν αλλαγές να αντικατοπτρίζονται αμέσως. Οι αριθμομηχανές φόρου έχουν ρυθμιστεί στον πίνακα διαχείρισης. Μεταβείτε στην Αποστολή & Περιοχή φόρων και ορίστε τους φόρους που θα χρεώνονται στα προϊόντα σας επιλέγοντας τις τιμές που εξαρτώνται από το πεδίο και προσθέστε τη διεύθυνση αποστολής ή χρέωσης.
Παρακολούθηση αποστολώνενεργοποιείται κατά την αρχική ρύθμιση του νέου αποστολέα στον πίνακα διαχείρισης CS-Cart.
Δυνατότητες POSΔεν μπορέσαμε να βρούμε καμία αναφορά συγκεκριμένων δυνατοτήτων POS, αν και σίγουρα μπορούμε να δούμε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα σε μια κινητή συσκευή από την άποψη αυτή..
Χαρακτηριστικά CRM & ΑναφορέςΗ πλατφόρμα επιτρέπει αναφορές πωλήσεων και παραγγελίες, ώστε να μπορείτε να δείτε με μια ματιά τι έχετε πουλήσει, τι αποστολή πότε και τι απομένει στο απόθεμα.
SEOΤο πρόσθετο SEO μπορεί να κάνει τον ιστότοπο ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης να βρουν και να κατηγοριοποιήσουν. Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε αυτό το πρόσθετο στον πίνακα διαχειριστή αλλάζοντας απλώς την κατάστασή του σε ενεργό και, στη συνέχεια, καθορίζοντας τις επιθυμητές ρυθμίσεις στο παράθυρο που ανοίγει.
Κοινωνική ενσωμάτωσηεπιτυγχάνεται μέσω εφαρμογών τρίτων, όπως το AddThis, το οποίο μπορεί να κάνει την κοινωνική κοινή χρήση του ιστότοπού σας ή οποιουδήποτε από τα προϊόντα σας τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.
BloggingΥπάρχει μια ρύθμιση ιστολογίου που είναι απλή στη χρήση και μοιάζει πολύ με ένα τυπικό ιστολόγιο WordPress.
Ενημερωτικά δελτίαενοποίηση εύκολα με το MailChimp και άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ email για σκοπούς παρακολούθησης και ευκολία χρήσης.
Ενσωματωμένες επιλογές προώθησηςείναι διαθέσιμα σε όλους εκτός από το δωρεάν πρόγραμμα. Τα προγράμματα επί πληρωμή επιτρέπουν προσφορές και πωλήσεις.
Δωροεπιταγές, προσφορές ή κουπόνιαΟ πίνακας διαχειριστών θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ένα μπλοκ οπουδήποτε θέλετε στην Αρχική σελίδα για ειδικές προσφορές και μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να προσθέσετε, καθώς και τον τίτλο σας για τις ειδικές προσφορές σας. Για να ενεργοποιήσετε τις πωλήσεις δωροεπιταγών, απλώς βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο πιστοποιητικών δώρων έχει ενεργή κατάσταση στον πίνακα διαχείρισης.
Στατιστικά ιστότοπου & Ανάλυσηενεργοποιούνται με τη ρύθμιση του Google Analytics Το πρόσθετο Google Analytics δημιουργείται για να επιτρέπει στον διαχειριστή να βλέπει τα στατιστικά στοιχεία για το CS-Cart στον λογαριασμό του Google. Αυτό το πρόσθετο βασίζεται στο Universal Analytics. Θέλει να παρακολουθεί τις παραγγελίες CS-Cart, να ενεργοποιεί την επιλογή Παρακολούθηση συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε Ναι στην επιλογή ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου στη σελίδα προφίλ του ιστότοπού σας στο λογαριασμό σας στο Universal Analytics. Θα μπορείτε να προβάλετε αναφορές στην ενότητα Ηλεκτρονικό εμπόριο του λογαριασμού σας στο Universal Analytics.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτήν την πλατφόρμα είναι το κόστος, τουλάχιστον αρχικά. Το CS-Cart προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, καθώς και δωρεάν διαδικτυακές επιδείξεις του προϊόντος του και ακόμη και μετά από αυτό. Για μεγαλύτερες βιτρίνες, ή για την προσθήκη εφαρμογών και πρόσθετων, θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Καλάθι CS διάρκεια ζωής – Για 385 $, αυτή η λύση προσθέτει πολλές λειτουργίες, όπως προγράμματα επιβράβευσης, διαχείριση επιστροφών, πολλές γλώσσες και νομίσματα, επωνυμία και περισσότερη τεχνική υποστήριξη. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άδεια ενός έτους για 195 $ ανά έτος.

Πολλοί προμηθευτές – Αυτό το πακέτο είναι 1450 $ για μια ζωή ή 590 $ ετησίως και σας επιτρέπει να έχετε ξεχωριστά πλαίσια διαχειριστή για καθέναν από τους προμηθευτές σας, αποστολές για συγκεκριμένους προμηθευτές και πολλές ακόμη πιστώσεις τεχνικής υποστήριξης.
Η προσθήκη επιπλέον βιτρίνων είναι 245 $ ή 125 $ η καθεμία ανάλογα με το πρόγραμμα.

Λάβετε υπόψη ότι ο συγχρονισμός eBay, το Mobile Commerce, τα καταστήματα Facebook και η αναζήτηση στο Cloud είναι προαιρετικά πρόσθετα διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση για κάθε επίπεδο συνδρομής.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη CS-Cart περιλαμβάνει μια εκτεταμένη περιοχή τεκμηρίωσης, με έναν οδηγό αναφοράς, μια μακρά και γνωστή βάση γνώσεων, ακόμη και την τεκμηρίωση προγραμματιστή που διατίθεται στα χέρια σας. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου και email εισιτήρια, καθώς και εκπαίδευση και σεμινάρια. Οι πληροφορίες για το CS-Cart φαίνεται σχετικά εύκολο να βρεθούν τόσο στον ιστότοπο όσο και στο γενικό Διαδίκτυο, και υπάρχουν πολλά φόρουμ για να υποβάλουν επιπλέον ερωτήσεις, όπως απαιτείται. Οι πράκτορες υποστήριξης πελατών για το CS-Cart φαίνεται να έχουν εξαιρετική γνώση του προϊόντος και δεξιότητες εξαιρετικών ανθρώπων. Πράγματι, η εξαιρετική υποστήριξη πελατών σημειώθηκε σε πολλές από τις μαρτυρίες που εξετάσαμε στο διαδίκτυο.

Οι επαγγελματίες του CS-Cart βοηθούν τους χρήστες να ρυθμίσουν τη διαμόρφωση του ιστότοπού τους, να αντιμετωπίσουν προβλήματα και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τις λειτουργίες και τις λειτουργίες ως μέρος της υπηρεσίας εγκατάστασης. Κάθε άδεια χρήσης του λογισμικού συνοδεύεται από δωρεάν πιστώσεις υποστήριξης για χρήση ανάλογα με τις ανάγκες και δεν λήγουν. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον πιστώσεις για πιο εκτεταμένη χρήση ή βοήθεια σχετικά με το σχεδιασμό και την προσαρμογή.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται μέσω του συστήματος Help Desk του ιστότοπου όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια. Το Help Desk είναι επί του παρόντος στελεχωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας στο GMT + 4, αλλά θα απαντήσει έγκαιρα εάν είναι μετά από ώρες κατά την υποβολή του ερωτήματός σας. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε πιο άμεσες απαντήσεις στα φόρουμ της κοινότητας, όπου πολλοί έμπειροι χρήστες βοηθούν ο ένας τον άλλον μέσω τυχόν δυσλειτουργιών ή τροποποιήσεων.

Ευκολία στη χρήση

Ρύθμιση καταστήματος είναι γρήγορη και εύκολη στην απλή διεπαφή χρήστη και λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης που είναι διαθέσιμη. Κάνετε μόνο τις επιλογές σας για θέματα, πρότυπα και διατάξεις και μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνονται όλα πριν ξεκινήσει η προβολή τους. Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι απλή και η πραγματοποίηση αλλαγών σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία είναι εύκολη με μερικά απλά κλικ. Για πιο εκτεταμένες αλλαγές, διατίθεται πρόσβαση σε κώδικα HTML και CSS, μαζί με εκτεταμένη τεκμηρίωση προγραμματιστή. Η εύρεση κάποιου έμπειρου στο CS-Cart είναι επίσης σχετικά εύκολη. Ο ιστότοπος προσφέρει έναν κατάλογο έμπειρων προγραμματιστών, όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια.

συμπέρασμα

Συνολικά, το CS-Cart είναι μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακόμα και στην πολυσύχναστη και αναπτυσσόμενη αγορά καλαθιών αγορών στο διαδίκτυο, το CS-Cart ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα με έναν εξαιρετικό συνδυασμό φιλικότητας προς το χρήστη, προσιτών τιμών, επεκτασιμότητας και εκτεταμένης λειτουργικότητας. Λίγα καροτσάκια αγορών προσφέρουν όλα όσα κάνει το CS-Cart και φαίνεται ότι η ανάπτυξη είναι ψηλά στη λίστα τους για να διατηρήσει την πλατφόρμα μελλοντική απόδειξη.

Από την άλλη πλευρά, το CS-Cart μερικές φορές είναι αργό για να χειριστεί νέα σφάλματα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποιο χρόνο (ή χρήματα, εάν προσλάβετε βοήθεια) για να καθαρίσετε τα πράγματα μόνοι σας. Φαινομενικά, είναι απασχολημένοι να βγάζουν νέα μελλοντικά συμβόλαια σε βάρος της τελειοποίησης των άλλων. Η επίγνωση αυτού είναι πιθανότατα ένα κλειδί για μια καλή εμπειρία με την πλατφόρμα. Κάνει ό, τι ίσως θα θέλατε σε μια λύση καλαθιού αγορών, αν και μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο δυσάρεστο.

Εάν είστε εντάξει με μερικές δυσλειτουργίες εδώ και εκεί για μια πλατφόρμα που προσφέρει πλήρη έλεγχο προσαρμογής, επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, φιλική προς το χρήστη διεπαφή, πολλές βιτρίνες, πολλές επιλογές πληρωμής και αποστολής, SEO και δυνατότητες παρακολούθησης και μια εξαιρετική τιμή σημείο, τότε αυτό είναι το σωστό καλάθι αγορών για εσάς.

Συγκρίνω

Καλάθι CS

87

Αγοράστε

96

BigCommerce

95

Ολίσθηση

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me