Αναθεώρηση πλατφόρμας BigCommerce για αύξηση των πωλήσεών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα το 2016

Λογότυπο BigCommerce


Μεγάλο εμπόριο

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.5


Βαθμολογία AWA

Μεγάλο εμπόριο

Το λογισμικό BigCommerce ξεκίνησε το 2003 ως ένα τοπικά εγκατεστημένο πρόγραμμα καλαθιού αγορών που ονομάζεται Interspire. Καθώς η τεχνολογία cloud ανέλαβε την αγορά, οι αρχικοί προγραμματιστές αποφάσισαν να μετακινηθούν με τις επικρατούσες τάσεις και μετάβαση σε ένα καθολικό BigCommerce το 2012. Σήμερα, το BigCommerce κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των 5 κορυφαίων καλαθιών αγορών και υποστηρίζει περίπου 100.000 διαδικτυακά καταστήματα. Διαβάστε την κριτική μας στο BigCommerce παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη 24/7
 • Υψηλή ταχύτητα
 • Διαισθητικά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά
 • Καλή εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα

 • Κλειδώσει
 • Πάρα πολύ λειτουργικότητα
 • Περιορισμένες λίστες συνδρομών μέσω email

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.BigCommerce.com
 • Αρχηγείο: Ώστιν, ΤΧ
 • Έτος ίδρυσης: 2009
 • Υπαλλήλους: 300+
 • Φιλοξενούμενοι ιστότοποι: Περίπου 100.000
 • Κατηγορία: Λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν δοκιμή: 15 μέρες

Το Bigcommerce διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα περίμενε κανείς από έναν από τους ηγέτες του κλάδου. Προσφέρει ένα πλήρες πακέτο δυνατοτήτων που έχουν σκοπό να διευκολύνουν την αντιμετώπιση όλων των λεπτομερειών που σχετίζονται με την έναρξη της δικής σας επιχείρησης.

Για ποιον είναι το Bigcommerce καλύτερο?

Το Bigcommerce διαθέτει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Σας διευκολύνει επίσης να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση ή επέκταση μιας υπάρχουσας επιχείρησης. Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα είναι ίσως η πιο δυνατή όταν πρόκειται για σχεδιασμό και ευκολία χρήσης. Εάν εκφοβίζετε την ιδέα να σχεδιάσετε το κατάστημα σας και να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο, το Bigcommerce είναι μια καλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να έχετε στο πλευρό σας. Τα πρότυπα είναι ιδανικά για αρχάριους και εύκολα προσαρμόσιμα. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτα για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες, πιο καθιερωμένες επιχειρήσεις.

Το Bigcommerce έρχεται με σημαντικούς περιορισμούς?

Με κάθε ειλικρίνεια, το Bigcommerce δεν έχει λαμπερά ελαττώματα. Θα απολαύσετε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης με κάθε πακέτο. Οι ασφάλειές τους είναι ενημερωμένες. Οι σχεδιαστικές δυνατότητες είναι εύχρηστες και συνοδεύονται από πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά. Ενώ τα κάνει όλα αυτά καλά, ορισμένοι ανταγωνιστές το κάνουν απλά λίγο καλύτερα.

Επεκτασιμότητα

Το Bigcommerce προορίζεται να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Συνοδεύεται από αναφορές επισκεψιμότητας ιστοτόπων και ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ και μετατροπής. Αυτό σημαίνει ότι είναι επίσης έτοιμο να αναπτύξει την επιχείρησή σας. Είτε ξεκινάτε την επιχείρησή σας είτε θέλετε να κάνετε μετεγκατάσταση μιας καθιερωμένης επιχείρησης, το Bigcommerce είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να προσαρμόζεται καθώς αλλάζει η επιχείρησή σας.

Λογισμικό BigCommerce Enterprise eCommerce

Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πραγματοποιεί πωλήσεις 1 εκατομμυρίου $ ή περισσότερο, το BigCommerce είναι πιθανώς η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιείτε. Είναι η κορυφαία εταιρική επιλογή πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για τις μάρκες Fortune 500 και Internet Retailer 1000.

Η Toyota και η Martha Stewart χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εταιρικού επιπέδου BigCommerce για να προσφέρουν πλήρως προσαρμόσιμες εμπειρίες αγοράς στους πελάτες. Η ανοιχτή αρχιτεκτονική του σάς δίνει τη δύναμη να συνδεθείτε με άλλο κρίσιμο λογισμικό που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Οι πελάτες σας αναμένουν να αγοράσουν από εσάς στις αγαπημένες τους πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Το BigCommerce διαθέτει εγγενείς ενσωματώσεις για το eBay, το Facebook, το Pinterest και πολλά άλλα.

Ασφάλεια τραπεζικού επιπέδου, αυτόματη ανίχνευση απάτης και ρεκόρ χρόνου λειτουργίας διακομιστή 99,99% είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα διαδικτυακά καταστήματα που έχουν φτάσει στο επίπεδο εκατοντάδων ή χιλιάδων ημερήσιων παραγγελιών επιλέγουν το BigCommerce ως συνεργάτη τους.

Το BigCommerce γνωρίζει ότι ακόμη και μια καθυστέρηση φόρτωσης σελίδας 1 δευτερολέπτου μπορεί να κοστίσει πάνω από 500.000 $ σε χαμένες πωλήσεις για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πωλήσεις 25.000 $ την ημέρα. Αυτή η πλατφόρμα εταιρικού επιπέδου είναι αξιόπιστη, επεκτάσιμη και ασφαλής. Θα σας δοθεί ακόμη και ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού.

Ακύρωση του λογαριασμού σας

Με το Bigcommerce, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή χωρίς κυρώσεις. Δεν θα λάβετε επιστροφές χρημάτων, επομένως να είστε προσεκτικοί εάν πληρώνετε για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων.

Φήμη

Στον ανταγωνιστικό τομέα των διαδικτυακών πλατφορμών καλαθιού αγορών, το Bigcommerce κατέχει σταθερή θέση στην κορυφή 5. Δεν είναι νικητής, αλλά είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη επιλογή που προσφέρει ανταγωνιστικές δυνατότητες. Σκεφτείτε το περισσότερο σαν ένα μεμονωμένο πρόγραμμα και όχι με έναν πραγματικό παράγοντα «wow».

Βραβεία

2014 νικητής του χρυσού βραβείου Stevie για την εταιρεία της χρονιάς Συνολικός νικητής των βραβείων πωλητών ηλεκτρονικού εμπορίου για τα διαδικτυακά καροτσάκια 2014 Όνομα η 15η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο Austin Business Journal’s Fast 50 Awards2014 Best Enterprise eCommerce – Critics Choice from CMS Awards2014 eCommerce για SMB – Κριτική επιλογή από CMS Awards

Γιατί να επιλέξετε το Bigcommerce?

Συνολικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε το κατάστημά σας σε προσιτή τιμή. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για πολλούς από τους περιορισμούς που έχουν θέσει άλλοι ανταγωνιστές. Εάν η μεγαλύτερη ανησυχία σας είναι να σχεδιάσετε ένα επαγγελματικό κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν επαγγελματία, τότε το Bigcommerce ίσως είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Όσον αφορά την ευκολία χρήσης και τα ελκυστικά πρότυπα, το Bigcommerce έχει πολλά να προσφέρει.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποκριτικά θέματα
 • Διαισθητικός επεξεργαστής βιτρίνας
 • 99,99% Uptime
 • Ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων
 • Μονού σελίδας Ταμείο
 • PayPal με ένα άγγιγμα
 • Εγκαταλελειμμένη Εξοικονόμηση Καλαθιού
 • Τετράγωνη ολοκλήρωση
 • Πολύπλευρη αναζήτηση
 • Πρόληψη της απάτης
 • Αναφορά
 • Υπολογισμός αποστολής

Ετυμηγορία ειδικών του κλάδου για το λογισμικό BigCommerce

Ηλεκτρονικό εμπόριο Plateform Μια ολοκληρωμένη ματιά στις κριτικές εμπειρογνωμόνων δείχνει ότι το Bigcommerce είναι πολύ δημοφιλές ακόμη και μεταξύ των κριτικών. Ενώ κάθε συγγραφέας έχει το δικό του σύστημα αξιολόγησης, το Bigcommerce λαμβάνει με συνέπεια 4,5 στα 5 αστέρια και εξαιρετικές κριτικές. Οι ειδικοί φαίνεται να εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα με τη γκάμα εργαλείων υψηλής ποιότητας και βασικών χαρακτηριστικών. Το Bigcommerce βγαίνει από το κουτί με περισσότερες δυνατότητες από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Βοηθά επίσης το Bigcommerce να παρέχει ένα εκτεταμένο κατάστημα εφαρμογών. Οι ειδικοί επισημαίνουν γρήγορα πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσετε δημοφιλή προγράμματα τρίτων. Οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν γρήγορα τη λειτουργικότητα του καταστήματός τους με τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Τυχόν αρνητικές κριτικές που εμποδίζουν το πρόγραμμα να κερδίσει μια τέλεια βαθμολογία φαίνονται αρκετά ασήμαντες και ποικίλλουν ευρέως μεταξύ των ειδικών. Μερικοί θα ήθελαν να δουν περισσότερες επιλογές πληρωμής και καλύτερα θέματα. Το πιο συνηθισμένο και σημαντικό παράπονο που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνει την ευκολία χρήσης. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα, το Bigcommerce έχει κάποιο περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά την εμπειρία του χρήστη. Ενώ είναι μια εξαιρετικά προσιτή και ευέλικτη επιλογή, πολλοί ειδικοί προτιμούν το Shopify επειδή είναι πιο εύκολο στη χρήση και πλοήγηση. Παρ ‘όλα αυτά, το Bigcommerce εξακολουθεί να συνιστάται ως μια σταθερή λύση.

BigCommerce θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες

Υπάρχουν πολλοί έπαινοι για το Bigcommerce και τα χαρακτηριστικά του. Σε τελική ανάλυση, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην αγορά. Ακολουθούν οι πιο συνηθισμένοι περιορισμοί που μπορείτε να βρείτε σε ιστότοπους κριτικής σε όλο τον ιστό:

 • Υποστήριξη πελατών.
  Σίγουρα, ορισμένα άτομα είχαν κακές εμπειρίες, αλλά συνολικά, το Bigcommerce έχει εξαιρετικές κριτικές για την υποστήριξη πελατών. Οι χρήστες αναφέρουν ότι είναι σε θέση να επικοινωνήσουν εύκολα με εκπροσώπους και να λάβουν χρήσιμες και ενημερωτικές απαντήσεις.
 • Προσιτότητα.
  Το Bigcommerce είναι εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για νεοσύστατες επιχειρήσεις και τεχνικούς απλούς ανθρώπους. Οι μικρές επιχειρήσεις με προϋπολογισμό μπορούν να δημιουργήσουν επαγγελματικούς ιστότοπους χωρίς καμία εμπειρία σχεδιασμού.
 • Διεπαφή χρήστη.
  Το backend είναι διαισθητικά σχεδιασμένο και εύκολο στη χρήση. Η δημιουργία σελίδων προϊόντων, η αναζήτηση παραγγελιών και η διαχείριση άλλων λειτουργιών καταστήματος είναι εύκολη. Παρόλο που η γνώση του κώδικα είναι χρήσιμη, μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρως έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επεξεργασίας.

Αρνητικές κριτικές και καταγγελίες καταναλωτών

Τα περισσότερα από τα αρνητικά σχόλια τείνουν να επικεντρώνονται σε ζητήματα που έχουν ως επί το πλείστον τεχνικό χαρακτήρα.

 • Ταχύτητες λειτουργίας.
  Φαίνεται ότι όλες οι δυνατότητες που συνοδεύουν το Bigcommerce μπορούν στην πραγματικότητα να επιβραδύνουν τους χρόνους λήψης.
 • Ενημερώσεις.
  Τα σφάλματα δεν αντιμετωπίζονται αρκετά γρήγορα και χρειάζεται πολύς χρόνος για να γίνουν βελτιώσεις σε βασικά χαρακτηριστικά. Πολλές αναβαθμίσεις εκκρεμούν για 12 μήνες ή περισσότερο. Οι χρήστες έχουν απογοητευτεί περιμένοντας να κυκλοφορήσουν.
 • Επικοινωνία.
  Δεν βοηθά το Bigcommerce να έχει φήμη για κακή επικοινωνία σχετικά με τεχνικά προβλήματα. Οι χρήστες δεν λαμβάνουν έγκαιρη ειδοποίηση σχετικά με τις αλλαγές και δυσκολεύονται να λάβουν χρήσιμες απαντήσεις.
 • Προσαρμογή.
  Ενώ το Bigcommerce είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, θα πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις HTML ή CSS για να αξιοποιήσετε πραγματικά το πρόγραμμα. Για μερικούς, αυτό θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρο από την αρχή.
 • Μερικοί πιστεύουν ότι η τιμολόγηση είναι απατηλή
  Αυτή η πλατφόρμα έχει πολλές προσφορές για να σας κάνει να εγγραφείτε. Μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή σας με την υψηλότερη τιμή, η οποία ενοχλούσε περισσότερους από μερικούς πελάτες.

Σχέδιο & Προσαρμογή

Το Bigcommerce έχει τη φήμη ότι παρέχει μερικά από τα πιο ελκυστικά διαθέσιμα πρότυπα. Δεν βλάπτει ότι είναι επίσης εύκολο να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε.Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες δωρεάν και premium θέματα.Ενώ οι δωρεάν επιλογές σίγουρα παρέχουν αρκετά για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και λειτουργικό κατάστημα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα premium θέμα για να απολαύσετε περισσότερες επιλογές.Τα θέματα επί πληρωμή κοστίζουν περίπου 150 έως 200 $.

Διεπαφή και προσαρμογή δημιουργίας ιστοτόπου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG για να κάνετε αλλαγές με απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη “λειτουργία σχεδίασης” για να επεξεργαστείτε απευθείας τη βιτρίνα. Για όσους έχουν εμπειρία κωδικοποίησης, μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση τόσο σε HTML όσο και σε CSS. Ορίστε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στο επίπεδο δεξιότητάς σας. Εάν αισθάνεστε φιλόδοξοι, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από το μηδέν.

Με τόσες πολλές επιλογές επεξεργασίας, είναι εύκολο να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Προσθέστε το λογότυπο και το συνδυασμό χρωμάτων σας και αλλάξτε το μέγεθος των μενού πλοήγησης ανάλογα με τις ανάγκες. Η συλλογή φωτογραφιών σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να αποθηκεύετε όλες τις εικόνες σας. Η εισαγωγή μέσων και συνδέσμων παίρνει μόνο μερικά κλικ.

Δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Πρόσφατα, το Bigcommerce έκανε μια μεγάλη ώθηση και έκανε περισσότερα από τα θέματα τους φιλικά προς το κινητό. Υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές που αναφέρονται στο κατάστημα θέσεων που θα απαιτήσουν να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό κατάστημα για κινητά. Είναι ίσως καλύτερο να μείνετε μακριά από αυτά. Εξοικονομήστε λίγο χρόνο επιλέγοντας μια απόκριση σχεδίασης από την αρχή.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Επισκεφτείτε την ενότητα μάρκετινγκ του πίνακα ελέγχου σας για να ενσωματώσετε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε συνδέσμους που σας επιτρέπουν να πουλάτε απευθείας στο Facebook ή στο eBay.

Υπηρεσίες σχεδιασμού

Αντί να προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού, η Bigcommerce δημιούργησε ένα δίκτυο πόρων. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε πιθανούς σχεδιαστές και να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή. Φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές πελατών και να συγκρίνετε τις τιμές. Αυτό δημιουργεί μια ανταγωνιστική αγορά για υπηρεσίες που τελικά ωφελούν εσάς, τον πελάτη.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικό
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Διαμόρφωση διαδικτυακού καταστήματοςΕάν είστε εξοικειωμένοι με το backend του WordPress, η εγκατάσταση στο Bigcommerce θα είναι εύκολη. Ένας οδηγός βήμα προς βήμα βοηθά επίσης να σας καθοδηγήσει σε σημαντικές λειτουργίες. Για αρχάριους χωρίς εμπειρία, θα υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι βοήθειας και ο πίνακας ελέγχου είναι πολύ διαισθητικός. Το Bigcommerce παρέχει μία από τις ευκολότερες διαδικασίες εγκατάστασης καταστήματος.
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΑπολαύστε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης με κάθε πακέτο. Προσθέστε όσα προϊόντα θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την υπερβολική ηλικία.
Πρόσθετα και πρόσθετα καλαθιού αγορώνΥπάρχουν 227 διαθέσιμα πρόσθετα και αυτός ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Ενσωματώστε γρήγορα και εύκολα μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα.
Διαχείριση παραγγελιώνΤο Bigcommerce διαθέτει βασικά εργαλεία διαχείρισης παραγγελιών. Αν ψάχνετε για επιπλέον δεδομένα και έλεγχο, επισκεφτείτε το App Store. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν να αυξήσουν τη λειτουργικότητα.
Διαχείριση αποθεμάτωνΤο Bigcommerce έχει μια ισχυρή εμφάνιση σε αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να ανεβάσετε γρήγορα προϊόντα με λίγα μόνο κλικ. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στον κλάδο σας και ελέγξτε γρήγορα τα επίπεδα αποθέματος. Η παρακολούθηση των επιπέδων των προϊόντων σας είναι απλή.
Παρακολούθηση αποστολώνΜε το Bigcommerce, μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές αποστολής σας. Χρησιμοποιήστε το dropshipping και μια αριθμομηχανή φόρου για να διευκολύνετε την αποστολή. Οι αποστολείς τρίτων επιτρέπουν σε εσάς και τον πελάτη να παρακολουθείτε πακέτα.
Χαρακτηριστικά CRMΜια βολική δυνατότητα αναζήτησης σάς επιτρέπει να εντοπίσετε πελάτες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παρακολούθησης εισιτηρίων και επικοινωνίας με υπάρχοντες πελάτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες για να στείλετε ενημερωτικά δελτία και να προωθήσετε τις πωλήσεις.
Πρότυπα και θέματαΥπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν και premium θέματα για να διαλέξετε. Όλα είναι εύκολα προσαρμόσιμα και θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα.
Ενσωματώσεις και πρόσθεταΜε περισσότερα από 200 πρόσθετα, μπορείτε να ενσωματώσετε σχεδόν οποιαδήποτε λειτουργία στον ιστότοπό σας. Επιλέξτε από μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των MailChimp και Freshbooks. Η λειτουργία εγκατάστασης με ένα κλικ δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη στη χρήση.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για κινητάΕνώ η πλειονότητα των θεμάτων ανταποκρίνεται, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά που δεν είναι φιλικά προς κινητά. Επίσης, η Bigcommerce ισχυρίζεται ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το κατάστημά σας από οποιαδήποτε συσκευή. Τεχνικά, μπορείτε, αλλά μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος και δεν αξίζει τον κόπο. Μείνετε κοντά στον υπολογιστή σας εάν περιμένετε μια κουραστική μέρα.
Φιλοξενία ΙστούΑπολαύστε πλήρη φιλοξενία ιστοσελίδων και ισχυρούς διακομιστές.
App StoreΤο κατάστημα εφαρμογών Bigcommerce είναι ένα από τα καλύτερα. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές και η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει μόλις ένα κλικ του ποντικιού.
BloggingΗ δυνατότητα blogging είναι στάνταρ με κάθε πακέτο.
SEO και μάρκετινγκΠολλά από τα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ είναι πλήρως αυτοματοποιημένα. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL, μεταδεδομένα και ανακατευθύνσεις 301. Η πλατφόρμα φροντίζει επίσης τους χάρτες ιστότοπων και τους κανονικούς συνδέσμους. Μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία του ιστολογίου σας και στη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων.
Ενημερωτικά δελτίαΟι δυνατότητες CRM διευκολύνουν τη στόχευση πελατών με σχετικά ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το MailChimp εάν θέλετε.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΚάθε πακέτο περιλαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας. Επίσης, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια του καταστήματός σας σε περίπτωση σοβαρού σφάλματος. Ένα πιστοποιητικό SSL θα προστατεύσει επίσης τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη σας και θα αποτρέψει την απάτη.
Πιστοποίηση PCIΤο Bigcommerce είναι πιστοποιημένο PCI Tier 1.
Δημιουργία περιεχομένουΜεταξύ του προγράμματος επεξεργασίας WYSIWYG και των τυπικών λειτουργιών blogging, η προσθήκη περιεχομένου είναι γρήγορη και εύκολη.
ΔωροεπιταγέςΌλα τα πακέτα περιλαμβάνουν δυνατότητες κουπονιού, έκπτωσης και δωροεπιταγής.
Επιλογές πληρωμήςΤο Bigcommerce προσφέρει πάνω από 40 διαφορετικές πύλες πληρωμής. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες, PayPal και μια ποικιλία διαφορετικών πυλών.
Υπολογιστές φόρου και αποστολήςΥπολογίζει αυτόματα το φόρο και το κόστος αποστολής ανάλογα με την τοποθεσία.
ΑναφορέςΤο τυπικό πρόγραμμα δεν προσφέρει πολλά όταν πρόκειται για αναφορές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics για παρακολούθηση της απόδοσης, αλλά θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πιο ακριβό σχέδιο για να δείτε περισσότερα δεδομένα. Το Plus Plan έρχεται με εγκαταλειμμένη αναφορά καλαθιού αγορών και αποστολή σε πραγματικό χρόνο. Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και τον προϋπολογισμό σας, μπορεί να αξίζει τα επιπλέον χρήματα.
Στατιστικά ιστότοπουΤο Google Analytics είναι ο ευκολότερος τρόπος δημιουργίας αναφορών. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δαπάνες των πελατών, να βλέπετε μοναδικούς επισκέπτες και να μετράτε προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις. Αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε και μπορείτε να γνωρίσετε την πλατφόρμα σε λίγες μόνο ημέρες. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πληρώσετε εκ των προτέρων για μια συνδρομή ενός έτους για να εξοικονομήσετε 10%. Διαφορετικά, θα πληρώνετε σε μηνιαία βάση.

Πακέτα Τιμολόγησης

Τυπικό – 29,95 $ / μήνα
Αυτό το πρόγραμμα συνιστάται για επιχειρήσεις με όγκο πωλήσεων 50.000 $ ετησίως. Είναι μια βασική επιλογή που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε, αλλά αποκλείει πολλά εργαλεία αναφοράς.

Συν – 79,95 $ / μήνα
Καλύτερο για επιχειρήσεις με έως και 125.000 $ σε διαδικτυακές πωλήσεις ετησίως. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποστολή σε πραγματικό χρόνο μεταφορική εταιρεία, εγκαταλειμμένη προφύλαξη καλαθιού αγορών και προηγμένη τμηματοποίηση πελατών.

Επιχείρηση – Πρόσκληση για τιμολόγηση
Διαχειρίζεστε μια μεγάλη επιχείρηση με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε πωλήσεις; Θα θελήσετε να ρωτήσετε για το εταιρικό σχέδιο. Προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα καλάθια αγορών προσφέρουν ένα βασικό πακέτο από περίπου 30 $ το μήνα. Αυτό που διαφέρει είναι ποια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται με αυτό το μηνιαίο τέλος. Σε σύγκριση με άλλες επιλογές, το Bigcommerce περιλαμβάνει ένα σημαντικό μερίδιο σημαντικών λειτουργιών. Φαίνεται ότι τα πακέτα τιμολόγησης έχουν σχεδιαστεί για να σας ενθαρρύνουν να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Plus. Αν κάνετε αγορές, ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες του Plus Plan σε χαμηλότερη τιμή με άλλες πλατφόρμες.

Υποστήριξη πελατών

Το Bigcommerce κατατάσσεται επίσης καλά όταν πρόκειται για υποστήριξη πελατών. Υπάρχουν διάφοροι εύκολοι τρόποι πρόσβασης τόσο στην τεχνική όσο και στην υποστήριξη πωλήσεων 24/7. Επισκεφθείτε την πύλη υποστήριξης για να επικοινωνήσετε με εκπροσώπους μέσω

 • Τηλέφωνο
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Πανεπιστήμιο Bigcommerce. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο είναι γεμάτο σεμινάρια. Αναζητήστε ανά θέμα και βρείτε ένα χρήσιμο βίντεο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Η βάση γνώσεων είναι επίσης γεμάτη με ενημερωτικά άρθρα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το φόρουμ της κοινότητας για να δημοσιεύσετε ερωτήσεις και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλους χρήστες. Επίσης, προσέξτε τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια. Αυτές οι εκδηλώσεις καλύπτουν θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις τάσεις. Το σύστημα υποστήριξης πελατών καλύπτει όλες τις βάσεις, αλλά μπορεί να μην είναι ένα σύστημα προστασίας από αστοχία.

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε στην υποστήριξη, η πραγματική εξυπηρέτηση πελατών τους αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να λάβετε μια απάντηση.

Επιπλέον, δεν είναι όλοι οι εκπρόσωποι γνώστες και χρήσιμοι. Στην πραγματικότητα, το νούμερο ένα παράπονο κατά του Bigcommerce είναι η αποτυχία επίλυσης προβλημάτων. Δυστυχώς, ίσως είναι καλύτερα να αναζητήσετε πόρους για απαντήσεις παρά να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον.

Ευκολία στη χρήση

Ένα μεγάλο μέρος του λόγου για τον οποίο η Bigcommerce έχει κερδίσει τόσα πολλά βραβεία και παραμένει στην κορυφή του κορυφαίου πίνακα είναι επειδή είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Όσον αφορά τη δημιουργία του καταστήματός σας, την προσθήκη προϊόντων και τη διαχείριση καθημερινών λειτουργιών, το Shopify είναι η μόνη άλλη πλατφόρμα που βρίσκεται στο ίδιο πρωτάθλημα. Εάν η εκκίνηση ενός επαγγελματικού καταστήματος είναι η προτεραιότητά σας, το Bigcommerce μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Όσον αφορά το σχεδιασμό ενός ιστότοπου, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG drag and drop. Το Bigcommerce κάνει την σχεδίαση ευκολία ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας μια λειτουργία σχεδίασης. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο κατάστημα. Ακόμα και οι αρχάριοι μπορούν να μάθουν γρήγορα να περιηγούνται στη διεπαφή. Οι κύριες λειτουργίες εντοπίζονται εύκολα και η διεπαφή χρήστη και πελάτη είναι πλήρως λειτουργική και εύκολη στην πλοήγηση. Αποφύγετε μια μακρά καμπύλη εκμάθησης και ξεκινήστε να πουλάτε νωρίτερα με το Bigcommerce.

συμπέρασμα

Είναι το Bigcommerce η σωστή επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Μπορεί. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή. Όταν πρόκειται για εξαιρετικά πρότυπα και ευκολία στη χρήση, ο ανταγωνισμός είναι πολύ λεπτός. Το Bigcommerce προσφέρει επίσης όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να διευθύνετε μια επιχείρηση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κρυφό κόστος ή περιορισμούς απόδοσης. Κάνει ό, τι θα θέλατε.

Το ένα μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify ή το Volusion κάνουν όλα αυτά τα ίδια πράγματα λίγο καλύτερα. Στο τέλος, μπορεί να είναι μόνο προσωπική προτίμηση. Ίσως ερωτευτήκατε ένα θέμα κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής, ή πήγατε δεξιά στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα απογοητευτείτε από το Bigcommerce και τι μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας.

Συγκρίνω

BigCommerce

95

Αγοράστε

96

Ολίσθηση

94

Λεμόνι

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map