Αναθεώρηση Arvixe 2016


Άρβιξ

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.1


Βαθμολογία AWA

Άρβιξ

Η Arvixe ιδρύθηκε το 2003 στο San Luis Obispo της Καλιφόρνια. Η εταιρεία έχει φιλοξενήσει χιλιάδες ιστότοπους από όλες τις γωνιές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ιστότοπων επιχειρήσεων, καθώς και ιστότοπων μικρότερων μικρών επιχειρήσεων. Το Arvixe έχει αναγνωριστεί κριτικά ως μία από τις κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας. Διαβάστε την κριτική μας Arvixe παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • 24/7 Ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Απεριόριστος χώρος και εύρος ζώνης
 • Εύκολη εγκατάσταση και χρήση
 • Ασφαλής

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι η καλύτερη
 • Όχι το γρηγορότερο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.arvixe.com
 • Αρχηγείο: Σάντα Ρόσα, Καλιφόρνια
 • Έτος ίδρυσης: 2003
 • Υπαλλήλους: 100+
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Κοινόχρηστοι, VPS και Dedicated Servers
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 60 ημέρες

Το Arvixe είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχει κάποια σχέδια για να επιλέξει τους πελάτες. Σε αυτά περιλαμβάνονται προγράμματα VPS και αποκλειστικά διακομιστές, επιχειρηματικά και μεταπωλητικά σχέδια και επιλογές τόσο για χρήστες Linux όσο και για Windows. Πιστεύουμε ότι το Arvixe είναι μια από τις καλύτερες τιμές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε όταν έρθετε σε επαφή με έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Η Arvixe προσφέρει μερικές εντυπωσιακές υπηρεσίες, όπως απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εύρος ζώνης, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και δωρεάν ονόματα τομέα. Ο οικοδεσπότης προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να σπάσετε το συγκρότημα. Η Arvixe προσφέρει χαμηλότερη τιμή από τους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες Ιστού και δεν αυξάνει τις τιμές της όταν ανανεώνετε.

Μπορείτε ακόμη να λάβετε μερικές δωρεάν δυνατότητες φιλοξενίας από το Arvixe, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας και δωρεάν μεταφοράς τομέα. Αυτά είναι πράγματα για τα οποία οι περισσότερες άλλες οντότητες θα χρεώνουν άτομα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 140 εφαρμογές PHP και MySQL
 • Αποκλειστική διεύθυνση IP
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Εφαρμογή λίστας αλληλογραφίας Mailman
 • Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • AWStats
 • Μη επεξεργασμένα αρχεία καταγραφής πρόσβασης
 • SSD Raid 10 μονάδες δίσκου
 • CloudFlare CDN Έτοιμο
 • Εργασίες Cron
 • Καταγραφές σφαλμάτων και παραπομπών
 • Αναλογικό λογισμικό

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο Arvixe

Φιλοξενία Ιστού Οι ειδικοί βλέπουν το eHost ως μια καλή επιλογή προϋπολογισμού για την εκκίνηση του δικού σας ιστότοπου. Συνήθως, πίστευαν ότι ήταν μια καλή επιλογή για προσωπικές σελίδες και πολύ μικρές επιχειρήσεις – ένα καλό πρώτο βήμα αν θέλετε. Σκέφτηκαν ότι είχε όλα όσα θα χρειαστείτε για τη σωστή τιμή, χωρίς μειονεκτήματα αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι περίπλοκο.

Αυτά απολαμβάνουν για το eHost:

 • Εξαιρετική (και απλή!) Δομή τιμολόγησης
 • Καλό σύνολο χαρακτηριστικών για την τιμολόγηση
 • 24/7 υποστήριξη χρηστών με τηλέφωνο, email, συνομιλία και γνώση
 • Χρήσιμο για αρχικές ιστοσελίδες

Δείτε τι έπρεπε να πουν για τα κακά σημεία της υπηρεσίας:

 • Η ταχύτητα και η απόδοση δεν είναι ακριβώς τέλεια
 • Οι επιλογές πώλησης δυνητικά δεν είναι καθόλου επωφελείς
 • Δεν υπάρχει χώρος για κλιμάκωση προς τα πάνω (αφού υπάρχει μόνο ένα σχέδιο)

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες στο Arvixe

Αυτοί οι χρήστες που είχαν καλή εμπειρία υποστήριξης λένε ότι οι σύμβουλοι είναι εξυπηρετικοί, γνώστες, φιλικοί και εξαιρετικά υπομονετικοί.

Σε πολλούς καταναλωτές αρέσουν τα πολλά πρόσθετα που έχετε, ακόμη και στα σχέδια αρχικού επιπέδου:

 • Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό, η τιμολόγηση είναι καλή και θα έχετε επιπλέον 20% έκπτωση εάν χρησιμοποιείτε τα πανό τους “powered by Arvixe” στον ιστότοπό σας.
 • Η δυνατότητα «δωρεάν διαδικτυακό κατάστημα» προσφέρει μία από τις ευρύτερες σειρές πρόσθετων και πρόσθετων στον κλάδο.
 • Αν θέλετε να ανταγωνιστείτε με το YouTube, η Arvixe προσφέρει πολλά σενάρια φιλοξενίας κοινής χρήσης βίντεο και σχεδιάζει να υποστηρίξει υψηλή επισκεψιμότητα και όγκο δεδομένων.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για το Arvixe

Μόλις ένας σημαντικός διεκδικητής στα στοιχήματα φιλοξενίας, η Arvixe έχει χάσει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Εάν ο διαδικτυακός χρήστης
οι κριτικές είναι οτιδήποτε άλλο, αυτή η οπισθοσκόπος διαφάνεια οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε:

Τρέχοντα προβλήματα λειτουργίας – δεν συνιστάται για ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Δεν πειράζει την καταστροφή της μετανάστευσης του κέντρου δεδομένων του Αυγούστου 2015, οι καταναλωτές παραπονιούνται για μεγάλες διακοπές λειτουργίας στις εργάσιμες ώρες, ενώ η Arvixe εκτελεί διάφορες εργασίες συντήρησης. Οι επιχειρηματίες χρήστες παραπονιούνται ότι δεν ειδοποιούνται ποτέ εγκαίρως για να κάνουν ρυθμίσεις για να ειδοποιήσουν τους δικούς τους πελάτες.
 • Συχνή ανεξήγητη διακοπή λειτουργίας σε κέντρα εκτός των ΗΠΑ.

Κακή υποστήριξη πελατών – μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλη απογοήτευση

 • Η αρχική δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης έχει τραβηχτεί και η λειτουργία “ζωντανή συνομιλία” μεταφράζεται στην πραγματικότητα σε ένα εισιτήριο που υποβάλλεται, οπότε είναι δύσκολο να βρείτε έναν άνθρωπο για να μιλήσετε σε έκτακτη ανάγκη.
 • Η υποστήριξη μέσω email είναι επίσης ασταθής με τα email να αποκλείονται ως ανεπιθύμητα ή απλά να μην αναγνωρίζονται.

Αξιοπιστία & Ώρα

Η Arvixe λέει ότι διαθέτει εγγύηση για το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπου ότι είναι online 99,9% του χρόνου. Η εταιρεία προσφέρει επιστροφές χρημάτων όταν δεν μπορεί να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Η εγγύηση χρόνου λειτουργίας είναι καλή μόνο για το διακομιστή και όχι για τυχόν διακοπή λειτουργίας που μπορεί να προκύψει από ιστότοπους με σφάλματα κωδικοποίησης, ζητήματα διάδοσης DNS και άλλα. Το Arvixe λειτουργεί κέντρα δεδομένων με περιττούς πόρους ισχύος για να διασφαλίσει ότι μπορούν να χειριστούν όλα τα είδη προβλημάτων διακοπής, αποτρέποντας παράλληλα τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας.

Η Arvixe έλαβε κάποια αρνητικά σχόλια από τους πελάτες σχετικά με το χρόνο διακοπής λειτουργίας. Πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα εκτός λειτουργίας σε μηνιαία βάση. Οι χειρότερες περιπτώσεις έχουν τα άτομα να έχουν τους λογαριασμούς τους κάτω για πέντε ημέρες το μήνα.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκοΤα κοινά προγράμματα φιλοξενίας από την Arvixe, σύμφωνα με εκπροσώπους της υπηρεσίας, είναι από τα πιο χρήσιμα που είναι διαθέσιμα για τους πελάτες σήμερα. Ο κοινόχρηστος διακομιστής του Arvixe PersonalClass είχε τη δυνατότητα να χειριστεί περίπου 100.000 επισκέπτες σε ένα μήνα και έως και 200 ​​άτομα να περιηγηθούν σε έναν ιστότοπο σε μια δεδομένη στιγμή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φιλοξενία BusinessClass ή VPS εάν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη ή πόρους.

Το Arvixe χρησιμοποιεί επίσης το σύστημα CloudFlare για να διευκολύνει την ταχεία εκτέλεση των ιστότοπων, ακόμη και σε κοινόχρηστους διακομιστές. Ενεργοποιείται με την αποθήκευση στατικού περιεχομένου για μελλοντική χρήση, εμποδίζοντας έτσι τον διακομιστή να μην χρειάζεται να εργαστεί πολύ σκληρά στη διαδικασία.
Πρέπει επίσης να επιλέξετε να επιλέξετε τη θέση του διακομιστή σας όπως απαιτείται. Μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Χονγκ Κονγκ ή την Ευρώπη. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση-στόχο σας.
Οι δίσκοι στερεάς κατάστασης ή SSD χρησιμοποιούνται επίσης από το Arvixe. Αυτά είναι πιο ασφαλή όταν πρόκειται για διατήρηση δεδομένων ασφαλή και μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ιστότοπους να φορτώσουν περίπου 200 τοις εκατό πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να βγείτε από έναν τυπικό σκληρό δίσκο.

Πίνακας ΕλέγχουΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου που παρέχεται από την Arvixe για να διευκολύνετε τη διαχείριση του ιστότοπού σας σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε νέα αρχεία σε έναν ιστότοπο, να ελέγξετε το μέγεθος του εύρους ζώνης με το οποίο πρέπει να εργαστείτε, να ελέγξετε την κατάσταση της αποθήκευσης και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές τρίτων μέσω του πίνακα ελέγχου. Αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις εφαρμογές Joomla και WordPress.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση DotNetPanel εάν διαθέτετε λειτουργικό σύστημα Windows για εργασία ή cPanel για ανάγκες Linux. Αυτά δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο η επιλογή Plesk που έχει να προσφέρει το GoDaddy, αλλά αυτές οι ρυθμίσεις σίγουρα θα είναι χρήσιμες για τους περισσότερους ανθρώπους.
Δωρεάν τομείςΗ Arvixe θα σας παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του. Αυτό δεν είναι σαν αυτό που η Bluehost ή η GoDaddy έχουν να προσφέρουν, επειδή αυτοί οι δύο πάροχοι υπηρεσιών σάς επιτρέπουν μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό πρόγραμμα PersonalClass εάν έχετε έως και έξι τομείς για να εργαστείτε, αλλά θα χρειαστείτε το Pro επίπεδο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα.
Μπορείτε να αποκτήσετε τους ιστότοπούς σας σε έναν λογαριασμό για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ωστόσο, θα πρέπει όλοι οι ιστότοποί σας να μοιράζονται πόρους μεταξύ τους σε αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποί σας ενδέχεται να λειτουργούν αργά εάν είστε πολύ απασχολημένοι.
Δημιουργία ιστότοπουΜπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο RVSiteBuilder όταν εργάζεστε με τις υπηρεσίες της Arvixe. Το πρόγραμμα RVSiteBuilder σας διευκολύνει να δημιουργήσετε ιστότοπους και να μεταφέρετε τις προσπάθειές σας σε έναν κεντρικό υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα 500 διαφορετικά πρότυπα όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο RVSiteBuilder. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με μια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης και ενός προγράμματος επεξεργασίας εικόνων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όσες ιστοσελίδες θέλετε, εφόσον ο κοινόχρηστος διακομιστής μπορεί να χειριστεί ό, τι έχετε δημιουργήσει.

Όσο χρήσιμο είναι το RVSiteBuilder, ίσως θελήσετε επίσης να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα εάν δεν είστε άνετοι με τη χρήση κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό. Ίσως χρειαστεί να συρρέψετε στο Bluehost για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Weebly εάν ​​προτιμάτε να το χρησιμοποιήσετε. Το Themify είναι επίσης καλύτερο αν θέλετε να διατηρήσετε κάτι που χρησιμοποιεί τη ρύθμιση WordPress.

Φιλοξενία WordPressΕκτιμάται ότι περίπου το 26% όλων των ιστότοπων διαχειρίζεται το WordPress, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι φιλοξενούμενοι προσφέρουν προγράμματα που βασίζονται στο WordPress. Η Arvixe δεν διαθέτει συγκεκριμένες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress πλήρους απασχόλησης, όπως αυτές που προσφέρουν οι GoDaddy, Dreamhost και Bluehost. Ωστόσο, η Arvixe διαθέτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να λειτουργήσει με διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress.
Όσο αποτελεσματική και αν είναι αυτή η διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας, η Arvixe δεν χρησιμοποιεί ειδικά σχέδια για ιστότοπους που αφορούν συγκεκριμένα το WordPress. Υπάρχουν μερικές υπηρεσίες που σχετίζονται με WordPress που προσφέρονται από την Arvixe, συμπεριλαμβανομένων αυτόματων υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προτροπών ενημέρωσης για χρήστες WP. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσετε να ξεκινήσετε όλες τις ενημερώσεις WP μόνοι σας και όλες αυτές οι αλλαγές δεν θα ήταν συμβατές με τα θέματα και τις προσθήκες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό διαφέρει από τις αυτόματες ενημερώσεις WP που έχουν να προσφέρουν οι WP Engine και GoDaddy.
Εγκατάσταση εφαρμογών με ένα κλικΗ Arvixe προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών μέσω της βιβλιοθήκης Softaculous. Η βιβλιοθήκη θα σας βοηθήσει να προσθέσετε όλα τα είδη εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων πολλών εξαιρετικών επιλογών για χρήση WP, λύσεων καλαθιού αγορών και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για χρήση των Windows, αλλά υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες εφαρμογές που βασίζονται σε Linux.
Το WordPress και το Joomla, μεταξύ πολλών άλλων εφαρμογών, θα απαιτούν βάσεις δεδομένων για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε περιεχόμενο. Θα χρειαστεί μια βάση δεδομένων MySQL για μεμονωμένους ιστότοπους και εφαρμογές WordPress. Το Arvixe μπορεί επίσης να σας παρέχει υποστήριξη PostgreSQL. Αυτό είναι ιδανικό εάν χρειάζεστε μια ειδική μορφή βάσης δεδομένων για συγκεκριμένες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιείτε.
Υπάρχουν όλα τα είδη εφαρμογών με ένα κλικ που μπορούν να υποστηρίξουν το Arvixe. Υποστηρίζει κυρίως εφαρμογές Linux όπως Magento, Drupal, Cube Cart και Zen Cart μεταξύ πολλών άλλων επιλογών.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΗ Arvixe προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας για τους λογαριασμούς της, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα μπορούν να αποκατασταθούν εάν κάτι μειωθεί. Ωστόσο, δεν διατίθενται δωρεάν υπηρεσίες επαναφοράς για λογαριασμούς με χώρο 10 GB ή περισσότερο. Επίσης, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας αν έχετε 20 GB ή περισσότερα δεδομένα στον ιστότοπό σας.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΟι δυνατότητες ασφαλείας που διατίθενται από το Arvixe περιλαμβάνουν μερικές ωραίες λύσεις αφιερωμένες στο να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας θα παραμείνει άθικτος και ενεργός για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το Arvixe χρησιμοποιεί κέντρα δεδομένων συμβατά με το SAS 70 Type II, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί διάφορα προγράμματα anti-DDS.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί πολλές καθημερινές ενημερώσεις ασφαλείας και χρησιμοποιεί επίσης τείχη προστασίας για να διατηρεί τον έλεγχο των δεδομένων. Οι ρυθμίσεις ταυτότητας δύο παραγόντων χρησιμοποιούνται επίσης στον ιστότοπο. Δωρεάν πιστοποιητικά SSL είναι επίσης διαθέσιμα για τη ζωή οποιουδήποτε ιστότοπου, υπό την προϋπόθεση ότι ο ιστότοπος καλύπτεται από πρόγραμμα Business, Reseller ή VPSClass.
Η Arvixe χρησιμοποιεί επίσης υποστήριξη 6Scan για τις ανάγκες ασφαλείας της. Αυτό βοηθά στη σάρωση ιστότοπων κάθε μέρα και στον έλεγχο αναφορών μαύρης λίστας. Η προστασία με κωδικό πρόσβασης είναι επίσης διαθέσιμη για διάφορα μέρη ενός ιστότοπου. Το σύστημα λειτουργεί με την πρόθεση να μην είναι εκτεθειμένα τα ευαίσθητα δεδομένα.
Απεριόριστα emailΗ Arvixe προσφέρει με υπερηφάνεια όσους λογαριασμούς email μπορεί να αναζητήσει ο κόσμος. Αυτό είναι διαθέσιμο σε όλα τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των βασικών προγραμμάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε λογαριασμούς email κατά την εγγραφή σας για υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς από το cPanel. Η Προσωπική τάξη προσφέρει επίσης γραμματοκιβώτια POP3 και IMAP συν προωθητές και αυτόματες αποκρίσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε είτε από το πρόγραμμα email Horde, Squirrel ή RoundCube για την ευκολία σας.

Το σύστημα Mailman Mailing List είναι επίσης ένα ελκυστικό μέρος των υπηρεσιών της Arvixe. Αυτό καθιστά ευκολότερο για εσάς να αλληλεπιδράσετε με μεγαλύτερες ομάδες σε όσο χρόνο χρειάζεται. Το σύστημα είναι δωρεάν για χρήση και θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε από μια λίστα να στείλει ένα email σε άλλο άτομο στην ίδια λίστα. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να απαιτείται από κανέναν να μοιραστεί πληροφορίες με κάποιο τρόπο.

Στατιστικά ιστότοπουΤα εργαλεία στατιστικών αναφορών από το Arvixe θα σας βοηθήσουν να δείτε την απόδοση του ιστότοπού σας. Το πρόγραμμα AWStats θα σας βοηθήσει να πάρετε μια οπτική ανάλυση των στατιστικών του διακομιστή ιστού σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AWStats για να λάβετε αποτελέσματα που θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για να σας βοηθήσουν να λάβετε τις πιο ακριβείς πληροφορίες.
Το αναλογικό πρόγραμμα λογισμικού είναι ένα εξαιρετικά εξαιρετικό πρόγραμμα για να δείτε. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να δείτε ποιοι ιστότοποι είναι οι πιο δημοφιλείς στον ιστότοπό σας. Θα λάβετε επίσης πληροφορίες για κατεστραμμένους συνδέσμους και άλλα.
ΠρόσθεταΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά χρήσιμα πρόσθετα από το Arvixe:
Η βιβλιοθήκη Softaculous θα σας προσφέρει περισσότερες από εκατό εφαρμογές PHP και MySQL. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλά έργα όπως η δημιουργία πινάκων συζήτησης, συντήρησης εικόνων γκαλερί, υποστήριξης διαχείρισης έργων και δημιουργίας τοποθεσιών.
Μπορείτε να λάβετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP για τις διαδικτυακές εμπορικές σας ανάγκες. Η επιλογή είναι διαθέσιμη για όλα τα προγράμματα VPS, Μεταπωλητή και Προσωπικά.
Χρησιμοποιήστε πρόσθετα ASP μέσω του Arvixe όπως η υπηρεσία ColdFusion και MSSQL. Αυτά είναι διαθέσιμα για κατόχους προγράμματος ResellerClass.
Η εφαρμογή SEO Ready θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη ρύθμιση SEO για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολος στη χρήση.
Οι μονάδες SDD Raid 10 θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους χρόνους φόρτωσής σας για να φτάσετε λίγο γρηγορότερα ενώ ταυτόχρονα θα είστε πιο αξιόπιστοι.
Το Cron Jobs θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε εργασίες ώστε ο διακομιστής ιστού σας να ολοκληρωθεί με την πάροδο του χρόνου.
Το πρόγραμμα Cloudflare CDN Ready θα προστατεύσει τους ιστότοπους βοηθώντας σας να ελέγξετε τους ιστότοπούς σας για να διασφαλίσετε ότι παραδίδονται όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα εντοπίζει και αφαιρεί τυχόν απειλές που ενδέχεται να προκύψουν με την πάροδο του χρόνου.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα πολλά διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας Arvixe. Ακολουθεί μια ματιά σε τι είναι διαθέσιμο για τη χρήση σας.

Προσωπικός & Φιλοξενία Business Class (Shared)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Personal Class για ατομική χρήση. Μπορείτε να πάρετε μια τυπική επιλογή για $ 4 ανά μήνα ή μια επιλογή Pro για $ 7 ανά μήνα. Και οι δύο σας παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στο δίσκο και μεταφορά μεταφοράς και πρόσβαση σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα. Θα κοστίσει επιπλέον για να αποκτήσετε ένα ειδικό πιστοποιητικό IP ή SSL μεταξύ άλλων επιλογών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Business Class για κοινόχρηστες ανάγκες φιλοξενίας. Κοστίζει 22 $ για μια μηνιαία τυπική επιλογή ή 35 $ ανά μήνα για μια επιλογή Pro. Μπορείτε να λάβετε αποκλειστικά πιστοποιητικά IP και SSL που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λύση.

Φιλοξενία VPS

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πακέτο φιλοξενίας VPS για 40 $ ανά μήνα ή 70 $ ανά μήνα για μια επιλογή Pro. Μπορείτε να λάβετε 50 ή 100 GB δεδομένων ανάλογα με το πακέτο συν όσες μεταφορές δεδομένων χρειάζεστε κάθε μήνα. Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό τομέα και SSL καθώς και δύο διευθύνσεις IP.

Αφιερωμένοι διακομιστές

Ένα πακέτο Dedicated Class θα σας παρέχει αποκλειστική υποστήριξη διακομιστή με διαχειριζόμενους διακομιστές, καθημερινές ενημερώσεις ασφαλείας και πλήρη υποστήριξη εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν ονόματα τομέα και πιστοποιητικά SSL. Κοστίζει 105 $ ανά μήνα και άνω για έναν διακομιστή μεμονωμένου επεξεργαστή ή 329 $ κάθε μήνα για πρόσβαση σε διακομιστή πολλαπλών επεξεργαστών.

Υποστήριξη πελατών

Σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, εάν δυσκολεύεστε να λειτουργήσει σωστά ο πίνακας ελέγχου. Ευτυχώς, η Arvixe προσφέρει 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στην Αμερική, καθώς και υποστήριξη μέσω email και συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα φόρουμ πελατών και ακόμη και να επικοινωνήσετε με το γραφείο βοήθειας με ένα κατάλληλο εισιτήριο υποστήριξης. Ορισμένες βάσεις δεδομένων αυτοβοήθειας είναι διαθέσιμες και στον ιστότοπο του Arvixe. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες σχετικά με το πόσο καιρό μπορεί να χρειαστεί για να λάβετε μια απάντηση. Υπάρχουν στιγμές που ίσως χρειαστεί να περιμένετε για αρκετά λεπτά, αλλά αυτό είναι πιθανότερο να είναι πρόβλημα κατά τη διάρκεια μερικών από τις πιο πολυσύχναστες και πιο πολυσύχναστες ώρες της ημέρας. Το Arvixe, ως επί το πλείστον, φαίνεται να είναι αρκετά ικανό όσον αφορά τη φροντίδα των ανησυχιών των πελατών καθώς εμφανίζονται.

Ευκολία στη χρήση

Δημιουργία ιστότοπου

Μπορείτε να παραγγείλετε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων απευθείας από την Arvixe σε λίγα λεπτά. Η δυνατότητα Αυτόματης εγκατάστασης θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε γρήγορα την εικονική σας εγκατάσταση φιλοξενίας. Μια ειδική εγκατάσταση διακομιστή μπορεί να είναι εύκολη στην απόκτηση, αν και θα διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται.

Το πρόγραμμα RVSiteBuilder θα σας βοηθήσει κυρίως να δημιουργήσετε ιστότοπους το συντομότερο δυνατό. Αυτό μπορεί να γίνει αμέσως καθώς το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εισαγάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για να διευκολύνετε την προβολή και τη χρήση του ιστότοπού σας.

Δημιουργία ιστολογίου WordPress

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε ένα blog WordPress για τις υπηρεσίες του Arvixe. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress για να διευκολύνετε τη δημιουργία ιστολογίου. Η εγκατάσταση του WebsitePanel θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε ένα blog WP χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσετε αρχεία μόνοι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προηγούμενη βάση δεδομένων ή μια νέα που μπορείτε να δημιουργήσετε κατά την εγκατάσταση του ιστολογίου.

Χρήση του Πίνακα Ελέγχου

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση Arvixe, αλλά θα είναι ευκολότερο για εσάς να το καταλάβετε εάν έχετε εμπειρία στο cPanel. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε πολλά για να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του. Η αριστερή ράβδος στον πίνακα ελέγχου μπορεί να τραβηχτεί προς τα πάνω, ανάλογα με τις ανάγκες, για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα εξαρτήματα.

Η Arvixe χρησιμοποιεί επίσης τον πίνακα ελέγχου WebsitePanel για ανάγκες φιλοξενίας ASP.NET. Αυτό είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαχείριση ιστότοπων, λογαριασμών FTP και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γρήγορα έναν τομέα μέσω της επιλογής Domain στο cPanel. Μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα τομέα και τον κωδικό πρόσβασης για να το ρυθμίσετε σε λίγα λεπτά.

συμπέρασμα

Συνολικά, το Arvixe είναι μια εξαιρετική αξία και μπορεί να σας βοηθήσει με την ενεργοποίηση και τη λειτουργία φορτίων δεδομένων στο διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες email και domain είναι ιδιαίτερα εξαιρετικές, ενώ η δωρεάν αποκλειστική υπηρεσία IP σίγουρα προσθέτει την αξία της. Η ποικιλία εργαλείων και σημείων τιμολόγησης το καθιστά πράγματι μία από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε σε σύγκριση με το GoDaddy και άλλες επιλογές.

Πως να παραγγείλει

Μπορείτε να παραγγείλετε υπηρεσίες φιλοξενίας Arvixe μεταβαίνοντας στον ιστότοπο της Arvixe. Μπορείτε να το κάνετε τώρα στο Ιστοσελίδα της Arvixe

Συγκρίνω

Άρβιξ

91

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map