Εντυπωσιακή κριτική 2016


Κτυπητά

Επισκέψου την ιστοσελίδα

9.0


Βαθμολογία AWA

Κτυπητά

Μια σχετικά νέα πλατφόρμα Το Strikingly είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή ανάπτυξης ιστοσελίδων και δημιουργίας ιστότοπων που καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά με μία και μοναδική σελίδα κύλισης προσβάσιμη για όσους δεν έχουν εμπειρία ή γνώση ανάπτυξης. Διαβάστε την εντυπωσιακή κριτική μας παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.strikingly.com
 • Αρχηγείο: Σάνιβεϊλ, Καλιφόρνια
 • Έτος ίδρυσης: 2012
 • Κατηγορίες: Δημιουργία ιστότοπου
 • Υπηρεσίες: Λογισμικό Cloud Design Web, Web Hosting
 • Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Το Strikingly είναι ένα νέο και μοντέρνο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων που επιτρέπει στους αρχάριους τεχνικούς ανθρώπους να συνθέτουν κομψούς ιστότοπους διαδικτύου, αν και σε μορφή μίας σελίδας. Εντυπωσιακά προσφέρει στους χρήστες ιστότοπους φιλικούς προς κινητά που δημιουργούν γρήγορα και δημοσιεύουν άμεσα, με την απλή διεπαφή χρήστη και τα σχέδια προτύπων.

Για ποιον συνιστάται εντυπωσιακά?

Εντυπωσιακά συνιστάται για όσους αναζητούν έναν εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουν έναν κομψό ιστότοπο μίας σελίδας, χωρίς καμία δεξιότητα ή γνώση προγραμματισμού ή σχεδιασμού ιστοσελίδων. Με τα πολλά διαθέσιμα πρότυπα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή έναν προσωπικό ιστότοπο. Για όσους δημιουργούν τον πρώτο ιστότοπό τους, το Strikingly είναι πολύ απλό και δεν θα σας επιτρέψει να απομακρυνθείτε από την πορεία σε μεγάλο βαθμό.

Προσφέρει εντυπωσιακά οποιαδήποτε περιοχή εστίασης ή σπεσιαλιτέ?

Το εντυπωσιακό πλεονέκτημα είναι ότι όλα στον ιστότοπο είναι απλά και οι χρήστες μπορούν εύκολα να κατανοήσουν τις οδηγίες και να ρυθμίσουν τον ιστότοπό τους. Δεν απαιτείται εμπειρία κωδικοποίησης ή προγραμματισμού για να συγκεντρωθεί ένας γρήγορος ιστότοπος για να αντιπροσωπεύσει μια μικρή επιχείρηση ή ένα άτομο, πλήρες με ευκρινείς εικόνες και εικονίδια φορέα και επαγγελματικές γραμματοσειρές. Συνδυάστε όλα αυτά με τα προ-φορτωμένα πρότυπα σε διάφορα στυλ για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Η ιδέα είναι απλή και η πραγματικότητα ταιριάζει τέλεια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα εντυπωσιακά θέματα είναι φιλικά προς κινητά και θα φαίνονται υπέροχα σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

Τι είναι οι τεχνικές προδιαγραφές ή οι περιορισμοί του Strikingly?

Εντυπωσιακά αφήνει μερικά πράγματα να είναι επιθυμητά. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης, όπως η προσφορά παρόμοιων κατασκευαστών ιστότοπων και είναι διαθέσιμη περιορισμένη προσαρμογή. Τα πρότυπα είναι κάτι περισσότερο από απλές οδηγίες με το Strikingly, και είναι σχεδόν αδύνατο να τα παρακάμψετε για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων ή να αλλάξετε τη θέση του κειμένου. Ομοίως, είναι μια πρόκληση να αλλάξετε από το ένα θέμα στο άλλο. μάλλον, πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ένας άλλος περιορισμός που έχει το Strikingly είναι η αδυναμία χειρισμού του ηλεκτρονικού εμπορίου σε οποιοδήποτε βαθμό. Υπάρχει μια λειτουργία «απλού καταστήματος» και η δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός κουμπιού PayPal, αλλά αυτό ισχύει.

Το Strikingly προσφέρει επαρκή επεκτασιμότητα και χώρο για ανάπτυξη?

Το Strikingly έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για μικρούς ιστότοπους που δεν χρειάζονται μεγάλο εύρος ζώνης ή προσαρμογή, αλλά προσφέρει επίσης αναβαθμίσεις για μεγαλύτερους ιστότοπους. Το πρόγραμμα Pro αποτελείται από απεριόριστο εύρος ζώνης, τρεις επαγγελματικούς ιστότοπους και απεριόριστους δωρεάν ιστότοπους, μαζί με προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL και ενσωματωμένες δυνατότητες HTML και προσαρμοσμένου κώδικα.

Τι είναι η πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων?

Η πολιτική σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε ένα από τα premium σχέδια για 14 ημέρες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για όσο διάστημα θέλετε να εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα. Μόλις είστε σε πρόγραμμα επί πληρωμή, δεσμεύεστε μόνο για τη διάρκεια της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει. τον επόμενο μήνα σε συμφωνία από μήνα σε μήνα ή τον επόμενο χρόνο με ετήσια σύμβαση.

Ποια είναι η φήμη τους?

Ένας γρήγορος έλεγχος των υπηρεσιών ελέγχου της φήμης του ιστού δείχνει ότι το Strikingly έχει καλή φήμη μεταξύ των χρηστών και του κοινού. Το MyWot λέει ότι είναι ασφαλές για τα παιδιά και είναι αξιόπιστο, και το Analytics για την ασφαλή περιήγηση VirusTotal και Google υποστηρίζουν ότι ο ιστότοπος είναι απαλλαγμένος από ιούς.

Γιατί να επιλέξετε Strikingly δημιουργός ιστότοπων?

Αν και το Strikingly είναι περιορισμένο στις επιλογές προσαρμογής του, ειδικά στο δωρεάν πακέτο του, προσφέρει μια εξαιρετική αξία για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ιδιώτες που έχουν ανάγκη να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία. Εντυπωσιακά προσθέτει συνεχώς πρόσθετα πρότυπα και λειτουργίες στον ιστότοπό του που διευκολύνουν ακόμη τη δημιουργία ενός ιστότοπου που θα αναπτυχθεί με εσάς ή την επιχείρησή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ετυμηγορία εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για εντυπωσιακά

Δημιουργός ιστότοπου Οι ειδικοί φαίνεται να τοποθετούν Εντυπωσιακά στη μέση του πακέτου δημιουργίας ιστότοπων. Σίγουρα έχει κάτι να προσφέρει στο σωστό κοινό, αλλά δεν συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα ισχυρών εργαλείων και λειτουργιών, όπως πολλές άλλες επιλογές στην αγορά. Ίσως το πιο σημαντικό, είναι εντυπωσιακά υψηλότερο όταν πρόκειται για την εμπειρία χρήστη. Όσοι αναζητούν ένα πρόγραμμα που είναι απλό και εύκολο στη χρήση θα μεταβούν γρήγορα στο Strikingly. Ωστόσο, όσοι έχουν περισσότερη εμπειρία σχεδίασης και υψηλές προσδοκίες μπορεί να απογοητευτούν από τους περιορισμούς του κατασκευαστή.

Το γεγονός ότι δημιουργεί μόνο ιστοσελίδες μιας σελίδας μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για ορισμένους, αλλά αναφέρεται στην απλότητα του προγράμματος. Βασικά, το Strikingly δεν έχει λάβει υψηλότερες βαθμολογίες από ειδικούς, επειδή υπάρχουν και άλλες επιλογές που προσφέρουν επίσης εξίσου φιλική προς το χρήστη διεπαφή και περιλαμβάνουν περισσότερες λειτουργίες. Το εντυπωσιακό είναι μια σταθερή επιλογή, αλλά όχι απαραίτητα η καλύτερη.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20 Απριλίου 2016

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για το Strikingly

Τα καλά νέα είναι ότι το Strikingly προσφέρει έναν εξαιρετικά απλό και εύκολο στη χρήση ιστότοπο δημιουργίας. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση πλήρων ιστότοπων που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα πρότυπά τους και να αποκτήσετε μια πραγματική αίσθηση για τις δυνατότητες του δικού σας ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας το Strikingly, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λιγότερο από μία ώρα. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, πιο έμπειροι κωδικοποιητές θα έχουν πρόσβαση σε επεξεργαστές HTML και CSS.

Οι πελάτες απολαμβάνουν επίσης την ευελιξία του προγράμματος. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα ιστολόγιο ή / και να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν και το Strikingly δεν προορίζεται να υποστηρίξει μεγάλες επιχειρήσεις, θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας και να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό. Περισσότερο από οτιδήποτε το πρόγραμμα περιγράφεται ως απλό, το οποίο μεταφράζεται σε υπέροχο για αρχάριους.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Αρνητικές κριτικές για καταναλωτές και παράπονα για εντυπωσιακά

Τα περισσότερα από τα αρνητικά παράπονα εναντίον του Strikingly σχετίζονται με την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών και την προσιτή τιμή. Είναι κοινό και ίσως ακόμη και λογικό ότι ένας δημιουργός ιστότοπων θα έχει μερικές αρνητικές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, με εξέπληξε να βλέπω πόσο περιορισμένοι είναι οι πελάτες όταν έρχονται σε επαφή με την υποστήριξη. Ουσιαστικά, μπορείτε να στείλετε μόνο ένα email και να ελπίζετε για άμεση απάντηση. Το εντυπωσιακό δεν προσφέρει καν έναν αριθμό τηλεφώνου για κλήση, πόσο μάλλον μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας. Ενώ υπάρχει μια βάση γνώσεων, είστε σε μεγάλο βαθμό δικοί σας όσον αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Επιπλέον, οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι με τον αριθμό των διαθέσιμων δυνατοτήτων με πιο προσιτά σχέδια. Μόνο τα premium σχέδια προσφέρουν ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Σχέδιο & Προσαρμογή

Οι δυνατότητες σχεδίασης ιστότοπου περιλαμβάνουν προσαρμόσιμα πρότυπα, κουμπιά προώθησης κοινωνικών μέσων, μεταφόρτωση σούπερ ταχύτητας για φωτογραφίες, λειτουργίες προβολής διαφανειών, όλα σε έναν ιστότοπο που βελτιστοποιείται αυτόματα για κινητά. Για δημοσίευση, θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα υποτομέα (http://yoursitename.strikingly.com), ένα μοναδικό στυλ μιας σελίδας και δυνατότητες SEO.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Πρότυπα ιστότοπουΗ επιλογή ενός προτύπου είναι τόσο απλή όσο το κλικ ενός κουμπιού με αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων.

Δωρεάν: Ο ιστότοπος Strikingly προσφέρει έντεκα διαφορετικά πρότυπα ιστότοπου για τα τρία σχέδια και καθένα από αυτά είναι αρκετά εντυπωσιακό και καλά σχεδιασμένο για να δημοσιεύει έναν ιστότοπο σε σχεδόν καθόλου χρόνο.

Premium: Ακόμα καλύτερα, τα εντυπωσιακά premium σχέδια προσφέρουν εκατοντάδες σχέδια προτύπων ιστότοπων για να διαλέξετε όταν είστε εξοικειωμένοι με την πλατφόρμα και είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο από την αρχή.

Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές και περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως “Click to Call” για να κάνουν έναν ιστότοπο πολύ φιλικό για το κοινό του. Οι ιστότοποι είναι βελτιστοποιημένοι για SEO, επιτρέποντας την απλή προσθήκη μετα-ετικετών και λέξεων-κλειδιών.

Διεπαφή δημιουργού ιστότοπουΤο UI είναι εκεί που λάμπει εντυπωσιακά! Η διεπαφή χρήστη είναι τόσο απλή και διαισθητική ώστε όποιος έχει μάθει να διαβάζει μπορεί να συγκεντρώσει έναν νέο ιστότοπο, απλά επιλέγοντας και κάνοντας κλικ στις επιλογές του και, στη συνέχεια, προσθέτοντας το εξατομικευμένο περιεχόμενό του.

Η διεπαφή σάς επιτρέπει ακόμη και να δείτε ακριβώς πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε υπολογιστές και κινητές συσκευές με μερικά γρήγορα κλικ. Αν έχετε ξοδέψει ποτέ χρόνο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων άλλων σχετικά φιλικών προς το χρήστη πλατφορμών όπως το Google Blogger, θα εκτιμήσετε το Strikingly και το απλό περιβάλλον εργασίας του.

Επιλογές προσαρμογής στυλ σελίδαςΌσον αφορά τα στυλ σελίδας, το Strikingly δημιουργός ιστότοπων είναι κάπως περιορισμένο. Οι μόνες πραγματικές συνολικές διαθέσιμες αλλαγές είναι μεταξύ φωτεινών, σκούρων ή διαφορετικών χρωμάτων. Υπάρχουν πολλές φιλικές και επαγγελματικές γραμματοσειρές για την τροποποίηση της εμφάνισης των σελίδων σας. Οι παραλλαγές στην ενότητα δυνατοτήτων θα σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε κείμενο αλλά να μην το μετακινήσετε ή να αλλάξετε το χρώμα. Ομοίως, η αλλαγή εικόνων είναι απλή, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους ή να τις μετακινήσετε σε διαφορετική περιοχή. Τόσο το κείμενο όσο και οι εικόνες έχουν οριστεί στο πρότυπο και δεν μπορούν να μετακινηθούν, σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες που προσφέρουν καλύτερη προσαρμογή.
Πλοήγηση ιστότοπουΤο εντυπωσιακό είναι ένας πολύ διαφορετικός τύπος ιστότοπου από ό, τι συνηθίζουμε πολλοί από εμάς. Η μορφή είναι μια σελίδα μονής κύλισης μεγάλου μήκους. Για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να το βρείτε στην ενότητα όπου βρίσκεται. Υπάρχουν τελείες στα αριστερά, τα οποία μπορείτε να αιωρήσετε και κάντε κλικ για να μεταβείτε σε κάθε ενότητα ενός υπολογιστή ή tablet. Σε ένα smartphone, υπάρχει μια ενότητα μενού στα αριστερά, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική λύση για την πλήρη κύλιση. Αν και αυτό θα λειτουργήσει αρκετά καλά για μερικές μικρότερες εταιρείες και πολλά άτομα, περιορίζεται σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Δεν θα ήταν διασκεδαστικό ψάχνοντας πληροφορίες για φαινομενικά ατελείωτες κύλιση σελίδων.
Διαχείριση περιεχομένουΗ αλλαγή ή προσθήκη περιεχομένου σε έναν ιστότοπο Strikingly είναι αρκετά απλή. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το κείμενο ή τις εικόνες σε οποιαδήποτε από τις ενότητες σας όσο γρήγορα επιλέξατε το αρχικό σας περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αναρτήσεις ιστολογίου και άλλο περιεχόμενο εξίσου γρήγορα.
Φωτογραφίες και γκαλερίΗ προσθήκη εικόνων και γκαλερί είναι απλή και ο ιστότοπος διευκολύνει ακόμη και την εγκατάσταση και την εφαρμογή των παρουσιάσεων, αν και περιορίζονται σε μία μόνο μορφή. Ακόμα περισσότερο, η προσθήκη βίντεο στον ιστότοπο είναι τόσο εύκολη όσο η μεταφόρτωσή τους στον ιστότοπο και κάνοντας κλικ για να τα προσθέσετε σε μια ενότητα.
Δημιουργία ιστότοπων για κινητάΕδώ είναι ένας άλλος τομέας όπου Λάμπει εντυπωσιακά! Οι περισσότερες πλατφόρμες ιστοτόπων και κατασκευαστές ιστότοπων απαιτούν υπολογιστή για εγκατάσταση και δημοσίευση.

Οι εντυπωσιακοί ιστότοποι είναι τόσο εύκολο και διαισθητικό. μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τα στυλ και τα πρότυπά σας, να ανεβάσετε μερικές εικόνες και να προσθέσετε λίγο κείμενο πριν πατήσετε δημοσίευση και να μοιραστείτε τον φρέσκο ​​και δροσερό ιστότοπό σας που δημιουργήσατε εσείς.

Κοινωνική ενσωμάτωσηΤο κουμπί εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης προστίθεται στους ιστότοπους Strikingly μέσω του App Store, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε μια Κοινωνική ροή στον ιστότοπό σας. Προσθέστε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε επίσης να γράψετε προτιμώμενα tweets για να μοιράζονται οι χρήστες σχετικά με τις αναρτήσεις και το περιεχόμενό σας στο blog.
Υπηρεσίες σχεδιασμούΔεδομένου ότι δεν υπάρχει αναφορά στις υπηρεσίες σχεδιασμού στον ιστότοπο, δεν πιστεύω ότι προσφέρονται, αν και αυτό είναι σίγουρα κάτι για το οποίο οι χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα Strikingly για καθοδήγηση και πιθανή βοήθεια.

Μερικά από τα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας περιλαμβάνουν χάρτες, βίντεο, φόρμες επικοινωνίας και κουμπιά PayPal. Αυτά μπορεί να λύσουν μερικές ή όλες τις ανάγκες του σχεδιασμού σας.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
ΡύθμισηΕυκολότερο από οποιονδήποτε ιστότοπο που έχετε σχεδιάσει ποτέ (ή επιχειρήσατε να δημιουργήσετε.)
Σχεδιασμός ιστοσελίδωνΟ σχεδιασμός περιορίζεται στα πρότυπα που προσφέρονται και στις τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε σε αυτά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο και να αλλάξετε το “στυλ” του, αλλά αυτές οι αλλαγές συνήθως περιλαμβάνουν μόνο αλλαγές στα χρώματα και τις γραμματοσειρές. Τα στοιχεία είναι κλειδωμένα στη διάταξη των σελίδων, έτσι ώστε να μην είναι δυνατόν.
Προσαρμοσμένο όνομα τομέαΟι προσαρμοσμένοι τομείς είναι και οι δύο διαθέσιμοι και περιλαμβάνονται στα προγράμματα premium. Εάν διαθέτετε ήδη έναν τομέα, μπορείτε να τον μεταφέρετε ή να τον αγοράσετε από τον πίνακα ελέγχου του ιστότοπου.
Βάθος πλοήγησηςΜε την πρώτη ματιά, αυτό φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για το Strikingly. Ωστόσο, είναι δυνατή η δημιουργία πολλών ιστότοπων σελίδων, συνδέοντας εντυπωσιακούς ιστότοπους μεταξύ τους. μι
Widgets και εφαρμογέςΟι εφαρμογές και τα widget για τον ιστότοπο είναι σχετικά περιορισμένα. Δεν θα βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές στυλ plug-in όπως θα κάνατε με το WordPress.
ΝομισματοποίησηΠρος το παρόν, οι μόνες επιλογές δημιουργίας εσόδων που διατίθενται στους χρήστες του ιστότοπου Strikingly είναι η σύνδεση με συνεργάτες στο περιεχόμενο του ιστολογίου σας.
Στατιστικά επισκεπτώνΔεν φαίνεται να υπάρχει εσωτερική εφαρμογή για την παρακολούθηση επισκεπτών μέσω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους που το χειρίζεται εύκολα.
Φωτογραφία, βίντεο και ήχοςΤο Strikingly δημιουργός ιστότοπων διευκολύνει τη μεταφόρτωση και την προσθήκη εικόνων και βίντεο σε ιστότοπους. Όπως τα περισσότερα πράγματα στην πλατφόρμα, ένα απλό κλικ ή δύο θα το χειριστεί.
ΙστολόγιοΜια εφαρμογή blogging είναι διαθέσιμη για προσθήκη σε οποιαδήποτε ενότητα ενός ιστότοπου Strikingly. Μόλις προστεθεί η εφαρμογή ιστολογίου, είναι εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε περιεχόμενο στο ιστολόγιο.
Χάρτες GoogleΈνα απλό κλικ σε μερικά κουμπιά και Voila! Οι Χάρτες Google είναι ενσωματωμένοι στον ιστότοπο Strikingly.
Πρόγραμμα επεξεργασίας HTMLΜε αυτήν την εφαρμογή, η αντιγραφή και επικόλληση κώδικα HTML μπορεί να προσθέσει μοναδικά στοιχεία σε έναν ιστότοπο Strikingly.
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΗ ενσωμάτωση του Facebook, του Twitter και του Pinterest είναι μια διαδικασία με ένα κλικ και επιτρέπει την απλή κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων.
Έντυπα και έρευνεςΔιατίθενται έντυπα και έρευνες, αν και η προσαρμογή αυτών των εντύπων είναι περιορισμένη.
Χώρος αποθήκευσηςΟ χώρος αποθήκευσης εξαρτάται από το επιλεγμένο πακέτο. Το δωρεάν πακέτο συνοδεύεται από 5 GB, το πρόγραμμα Limited με 50 GB και το πρόγραμμα Pro διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης.
Εργαλείο ενημερωτικών δελτίωνΕνσωματώστε έναν λογαριασμό MailChimp και στείλτε ενημερωτικά δελτία σε όλους τους πελάτες και τις προοπτικές σας.
ΔικαστήριοΚόψτε και επικολλήστε τον κώδικα φόρουμ για να δημιουργήσετε μια αίσθηση κοινότητας στον ιστότοπο Strikingly.
Ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημαΕντυπωσιακά επιτρέπει την ενσωμάτωση του Simple Store, ώστε οι ιδιοκτήτες ιστότοπων να μπορούν να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο στους ιστότοπούς τους.
Ολοκλήρωση πύληςΤο Typeform είναι η εντυπωσιακή επιλογή για βοήθεια στην ενοποίηση της πύλης, με διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και διαισθητικά φυσικές δημιουργίες.
Φιλικό SEOΗ προσθήκη λέξεων-κλειδιών και μετα-ετικετών σε έναν υπέροχο ιστότοπο προσθέτει στη φυσική του SEO, γεγονός που το κάνει να αυξάνεται γρήγορα στα SERPs.
Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου (Προστασία με κωδικό πρόσβασης)Με έναν λογαριασμό Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για ιδιωτικές ομάδες ή ιστότοπους μελών.
Google® AnalyticsΗ προσθήκη του Google® Analytics επιτρέπει τον έλεγχο των επισκεπτών και των στατιστικών τους. Από πού προέρχονται οι επισκέπτες και πόσο καιρό μένουν; Το GA είναι διαθέσιμο για αναρτήσεις ιστολογίου για περιορισμένα και επαγγελματικά σχέδια
Ασφάλεια ιστότοπουΤο Secure Socket Layer (SSL) είναι τυπική τεχνολογία για ασφάλεια στο διαδίκτυο, δημιουργεί κρυπτογραφημένους συνδέσμους μεταξύ διακομιστών και προγράμματος περιήγησης<
Τεχνολογία CDN Mobile Optimization πολλαπλών γλωσσών:Η Μετάφραση Google θα χειριστεί πολλές γλώσσες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλές σελίδες ή απλά να εισαγάγετε και τις δύο γλώσσες στα πλαίσια κειμένου σας.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Προσφέρει εντυπωσιακά τρία διαφορετικά πακέτα τιμολόγησης. Δωρεάν, με όριο εύρους ζώνης 5 GB και εντυπωσιακό υποτομέα, Περιορισμένο με 50 GB και Pro με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Ελεύθερος Τα εντυπωσιακά σχέδια δεν λαμβάνουν τις προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL του ιστότοπού τους. Έρχονται με έναν εντυπωσιακά υποτομέα.com. Εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα με μερικά κλικ και ένα email για εγγραφή.

Περιορισμένος τα σχέδια είναι συχνά επαρκή για τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 8 $ μήνα και χρεώνεται ετησίως, επομένως το κόστος εκ των προτέρων είναι 96 $. Για 96 $, ο κάτοχος του προγράμματος θα λαμβάνει μηνιαίο εύρος ζώνης 50 GB και ένα δωρεάν όνομα τομέα URL. Και ταιριάζοντας email, μαζί με την πλήρη χρήση όλων των εργαλείων στο Strikingly, δημιουργός ιστότοπων.

Υπέρ το πακέτο είναι 16 $ μήνα, χρεώνεται επίσης ετησίως, με προκαταβολικό κόστος 192 $. Με απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν προσαρμοσμένο email και τομέα, κουμπιά ενεργειών για κινητά (κλικ για κλήση!), HTML, CSS και Javascript, χωρίς διαφημίσεις και επιλογές για βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας και προστασία κωδικού πρόσβασης ιστότοπου.

Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει 5 GB χώρου και το πρόγραμμα PRO επιτρέπει απεριόριστο εύρος ζώνης μαζί με email και δωρεάν εγγραφή ονόματος domain. Η πλατφόρμα Strikingly επιτρέπει στον ιστότοπο να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σε έναν πολύ μεγαλύτερο και πιο δυναμικό ιστότοπο προσαρμόζοντας με HTML, Javascript και CSS.

Και οι δύο εκδόσεις επί πληρωμή συνοδεύονται από δοκιμή 14 ημερών. Δηλαδή, πληρώνετε και στη συνέχεια έχετε 14 ημέρες για να δείτε τα πληρωμένα πακέτα χωρίς να έχετε χρήματα αν αποφασίσετε ότι το μισείτε.

Για λόγους σύγκρισης, παρόμοιοι ιστότοποι προσφέρουν premium σχέδια για λίγο περισσότερο και λίγο λιγότερο. Η Wix προσφέρει το προνομιακό τους πρόγραμμα ξεκινώντας από 4,45 $ και οι ιστότοποι Weebly είναι 3,29 $ μηνιαίως για συμβόλαιο δύο ετών. Το Squarespace προσφέρει premium σχέδια για $ 8 και το LightCMS ξεκινά από 19 $.

Το εντυπωσιακό προσφέρει προνόμια με τη μορφή δωρεάν ιστότοπων για αφοσίωση και παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων ή βοηθώντας τους να προσθέσουν θαυμαστές και οπαδούς.

Υποστήριξη πελατών

Υπάρχει μια εκτενή ενότητα βοήθειας και συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπο. Υπάρχει επίσης μια περιοχή γνώσης με περαιτέρω βοήθεια για συγκεκριμένες περιοχές που οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Από τη δημιουργία ιστού, το σχεδιασμό και τη μορφοποίηση και τεχνικά θέματα, οι απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο Strikingly.

Υπάρχει επίσης ένα blog που αντιμετωπίζει πολλές από τις νεότερες δυνατότητες και βοηθά σε τυχόν επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις ή ζητήματα.

Μπορείτε επίσης να στείλετε email στην ομάδα υποστήριξης Strikingly μέσω του πλαισίου μηνυμάτων στον ιστότοπό τους. υπόσχεται μια απάντηση στο email σας εντός 24 ωρών και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη στιγμιότυπου για το τι συμβαίνει για να τους δώσετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς να βοηθήσετε. Δεν υπάρχει δυνατότητα συνομιλίας ή αριθμού τηλεφώνου οπουδήποτε στον ιστότοπο.

Ευκολία στη χρήση

Όπως προαναφέρθηκε, η χρήση του Strikingly είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που υπάρχει. Απλά και γρήγορα κλικ, προσθέτοντας μερικές φωτογραφίες και κάποιο κείμενο, και ο νέος ιστότοπος έχει ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για μια τέλεια πλατφόρμα για αρχάριους, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων εύκολα για να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και κωδικοποίησης. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορεί να βρουν τον ιστότοπο λίγο απλοϊκό και έλλειψη προσαρμογής και επιλογών ελέγχου.

Το Strikingly έχει μια δυνατότητα με ένα κλικ που της επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε σελίδες Linkedin ή Facebook και να τραβά δεδομένα για να τακτοποιηθούν σε έναν ιστότοπο που μπορείτε να αναδιατάξετε σε περιορισμένο βαθμό. Η προσθήκη γκαλερί φωτογραφιών και χαρτοφυλακίων εργασίας είναι απλή και γρήγορη, γρήγορη, γρήγορη!

συμπέρασμα

Συνολικά, μας αρέσει η πλατφόρμα Strikingly. Είναι ένα κομψό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που είναι διαισθητικό και γρήγορο στη χρήση για τη δημιουργία απλών ιστότοπων. Οι αρχάριοι περνούν όλη τη διαδικασία, με πολύ μικρό περιθώριο σφάλματος λόγω των δομημένων προτύπων. Το Strikingly είναι ιδανικό για αρχάριους για τη δημιουργία όμορφων ιστότοπων και είναι πραγματικά ανόητο.

Από την άλλη πλευρά, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης στην πλατφόρμα και η μόνη διαθέσιμη προσαρμογή είναι αυτή που επιτρέπεται από τη ρύθμιση προτύπου. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός προτύπων και επιλογών ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες ενδέχεται να απογοητεύσουν τους προχωρημένους χρήστες.

Συγκρίνω

Κτυπητά

90

Wix

96

Γουέμπλι

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map