Μια μικρή κριτική πορτοκαλί 2016


Ένα μικρό πορτοκάλι

Επισκέψου την ιστοσελίδα

8.9


Βαθμολογία AWA

Ένα μικρό πορτοκάλι

Ιδρύθηκε στην Ατλάντα πριν από μια δεκαετία, ένα Small Orange (ASO) προσφέρει διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε μεμονωμένους χρήστες και μικρές επιχειρήσεις. Επί του παρόντος, η εταιρεία εδρεύει στο Ώστιν του Τέξας και διαθέτει ένα δυναμικό εργατικό δυναμικό 80 ατόμων. Διαβάστε την κριτική μας για το Μικρό Πορτοκαλί παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών
 • Υποστήριξη πλατφόρμας Node.js και Ghost Blogging
 • Ευρύ φάσμα σχεδίων φιλοξενίας
 • Χωρίς κρυφά τέλη

Μειονεκτήματα

 • Η τηλεφωνική υποστήριξη χρειάζεται βελτίωση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Δικτυακός τόπος: www.asmallorange.com
 • Αρχηγείο: Ατλάντα, GA
 • Έτος ίδρυσης: 2003
 • Κατηγορίες: Φιλοξενία Ιστού
 • Υπηρεσίες: Shared, VPS, WordPress Managed Hosting, Cloud Hosting
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Ιδρύθηκε στην Ατλάντα πριν από μια δεκαετία, ένα Small Orange (ASO) προσφέρει διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε μεμονωμένους χρήστες και μικρές επιχειρήσεις. Επί του παρόντος, η εταιρεία εδρεύει στο Ώστιν του Τέξας και διαθέτει ένα δυναμικό εργατικό δυναμικό 80 ατόμων.

Το Small Orange παρέχει αρκετούς προσιτούς αποκλειστικούς διακομιστές, εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) και κοινόχρηστα σχέδια διακομιστών που θα προσελκύσουν μεμονωμένους χρήστες καθώς και μικρές επιχειρήσεις. Παρ ‘όλα αυτά, η εταιρεία δεν διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που βρέθηκαν στο InMotion Hosting, την υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού κορυφαίας βαθμολογίας της AWA.

Σε θετικό σημείο, η εταιρεία διαθέτει έναν από τους ταχύτερους διακομιστές μεταξύ κοινόχρηστων παρόχων φιλοξενίας, οπότε όποτε οι πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, αποδίδει βέλτιστα. Για να ταιριάξει τον μικρότερο επιχειρηματικό ιστότοπο με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση, η ASO παρέχει σχέδια σε διάφορες τιμές φιλικές προς το πορτοφόλι.

Ειλικρινής οικοδεσπότης Ιστού

Το Small Orange είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω καθώς πουλάει πάντα αυτό που μπορούν να παρέχουν κυρίως. Με άλλα λόγια, ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί πάντα βέλτιστα ανά πάσα στιγμή, όπως υποσχέθηκε, σε αντίθεση με τις υπηρεσίες αδίστακτων web hosting άλλων εταιρειών.

Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιστού δεν κάνει υποθέσεις όσον αφορά τη χρήση του διακομιστή των πελατών τους και τους πόρους που έχουν όπως κάνουν και άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Αντ ‘αυτού, φροντίζουν να υπάρχουν επαρκείς πόροι για κάθε πελάτη, ακόμη και όταν όλοι τους χρησιμοποιούσαν στο μέγιστο.

Εταιρεία αφιερωμένη στο πράσινο

Το Small Orange είναι αφιερωμένο στο πράσινο, συνδυάζοντας το 150% της χρήσης ενέργειας με πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας. Η εταιρεία ενθαρρύνει επίσης το προσωπικό τους να εργάζεται από το σπίτι με τρόπο που μειώνει την ενέργεια. Παρόλο που όλες αυτές οι προσπάθειες δεν σχετίζονται με τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων τους, δημιουργεί μια καλή αίσθηση ότι γνωρίζετε ότι εργάζεστε με μια εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στη μείωση της χρήσης ενέργειας και στην προώθηση ενός πιο πράσινου περιβάλλοντος.

Συμπέρασμα

Εύκολο στη χρήση και προσιτό, Το A Small Orange είναι μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας για όσους δεν χρειάζονται διακομιστή με μεγάλη φόρτωση. Ωστόσο, ο οικοδεσπότης Ιστού δεν διαθέτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που βρέθηκαν στον ανταγωνισμό του.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Διακομιστές μονάδας στερεάς κατάστασης
 • Απεριόριστοι τομείς
 • 24/7/365 Υποστήριξη πελατών
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Υλικό διακομιστή Enterprise Class
 • Φιλτράρισμα spam και ιών
 • Αυτόματες αποκρίσεις
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές WordPress
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Weebly
 • Κατάλογοι που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ετυμηγορία ειδικών της βιομηχανίας για ένα μικρό πορτοκάλι

Φιλοξενία Ιστού Οι κριτικές των εμπειρογνωμόνων δεν έχουν αυτό το φωνάζοντας, «Ο ιστότοπός μου είναι εκτός λειτουργίας!», Γεύση τους, ίσως καθώς απλά έχουν δοκιμάσει την υπηρεσία για λίγο, και όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως το A Small Οι πελάτες της Orange έχουν.

Τι προτιμούν λοιπόν οι ειδικοί για το A Small Orange?

 • Φτηνά σχέδια για να ξεκινήσετε
 • Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου
 • Προσφέρει μια καλή πολιτική επιστροφής χρημάτων ακύρωσης
 • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας
 • Γρήγοροι διακομιστές SSD

Και τα αρνητικά τους?

 • Το συμβάν τους τον Δεκέμβριο του 2015 (με σημαντικούς χρόνους διακοπής λειτουργίας) ήταν απαράδεκτο
 • Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη για πελάτες
 • Η ζωντανή συνομιλία μπορεί να είναι περιορισμένη

Ενώ οι εμπειρογνώμονες είναι λιγότερο ενοχλητικοί για το A Small Orange, τα αρνητικά τους ταιριάζουν με αυτό που λένε οι πελάτες της υπηρεσίας φιλοξενίας. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον στην υπηρεσία πελατών γρήγορα στη γραμμή όταν ο ιστότοπός σας πέσει, θα σας ενοχλήσει επίσης.

Θετικές κριτικές για καταναλωτές και μαρτυρίες για ένα μικρό πορτοκαλί

Για να είμαι ειλικρινής, με άσχημο χρόνο λειτουργίας στους ιστότοπούς τους, οι πελάτες δεν είναι πιθανό να απολαμβάνουν τα πραγματικά οφέλη του A Small Orange που είναι εύκολα. Το πιο σημαντικό μέρος ενός ιστότοπου είναι ότι είναι διαθέσιμο! Αλλά σκάψαμε μερικά πράγματα που οι πελάτες φαινόταν να τους αρέσουν.

 • Γρήγορη φιλοξενία
  Παρόλο που υπάρχουν διακοπές λειτουργίας, όταν λειτουργεί το A Small Orange, λειτουργεί καλά και γρήγορα.
 • Εύκολο στη χρήση cPanel
  Η διεπαφή φιλοξενίας είναι εύκολη και καθαρή στη χρήση.

Παρόλο που υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που δεν είχαν καμία δυσκολία με την πλατφόρμα, η πλειοψηφία κατευθύνεται στο Διαδίκτυο για να διαμαρτυρηθεί για αυτούς.

Αρνητικές κριτικές καταναλωτών και παράπονα για ένα μικρό πορτοκαλί

Ένα Small Orange υπέφερε πρόσφατα από μερικές αρκετά ενοχλητικές κριτικές από πελάτες – γενικά γύρω από τους τομείς του χρόνου λειτουργίας και της υποστήριξης.

 • Προσπαθήστε να παρέχετε το χρόνο λειτουργίας που απαιτούν οι πελάτες
  Δυστυχώς, οι πελάτες (συλλογικά) έχουν διαμαρτυρηθεί για ένα απαράδεκτο χρονικό διάστημα διακοπής, και για παρατεταμένα. Φαίνεται ότι διέγραψαν όλες τις καταγγελίες από τη σελίδα τους στο Facebook – κακή εξυπηρέτηση πελατών και πληροφορίες?
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη τηλεφωνική υποστήριξη
  Παρόλο που διαθέτουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, εάν θέλετε να κάνετε κάποιον στο τηλέφωνο, αυτό δεν είναι πλέον επιλογή
 • Η υποστήριξη δεν είναι τεχνικά ικανή για γρήγορη επίλυση προβλημάτων
  Ενώ η υποστήριξη μπορεί να είναι σε θέση να λύσει εύκολα μικρά προβλήματα, για περισσότερες τεχνικές ερωτήσεις μπορείτε να περιμένετε πολύ καιρό ενώ προσπαθούν να βρουν τη λύση για εσάς..
 • Μέρος της ομάδας EIG
  Μαζί με τους Arvixe, HostGator και BlueHost, είναι ουσιαστικά η ίδια εταιρεία και όλες οι υπηρεσίες έχουν μειωθεί.

Αξιοπιστία & Ώρα

Το Small Orange έχει έναν από τους καλύτερους χρόνους απόκρισης διακομιστή uptime και ταχύτερους από όλους τους οικοδεσπότες ιστού που μελετήσαμε. Ο χρόνος για τη διάρκεια λειτουργίας του κοινόχρηστου διακομιστή (και του ιστολογίου σας) είναι αυτό που αναφέρεται ως χρόνος λειτουργίας, ενώ ο χρόνος απόκρισης είναι πόσο γρήγορα χρειάζεται ο διακομιστής για τη φόρτωση περιεχομένου όταν κάποιος επισκέπτεται το ιστολόγιό σας.

Τα στατιστικά του χρόνου λειτουργίας και του χρόνου απόκρισης παρακολουθούνται συνήθως από το Cloud Spectator και επικροτεί την ASO για την ταχύτητα και τη σταθερότητα των διακομιστών του. Το ASO θεωρείται ιδιαίτερα επειδή δεν εγγυάται απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Ωστόσο, σας κάνει να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων βάσει του τι πραγματικά καταναλώνει ο ιστότοπός σας.

Όπως η Arvixe και η GoDaddy, η ASO παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, που σημαίνει ότι θα σας πληρώσουν για οποιοδήποτε επιπλέον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Ώρες λειτουργίας / απόκρισης: 99,9% χρόνος λειτουργίας και 549 ms χρόνος απόκρισης. Αυτό είναι εκεί μαζί με γνωστούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αυτή η αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων υποστηρίζει δύο διαφορετικούς διακομιστές με έδρα τις ΗΠΑ στο Μίσιγκαν, το Dearborn, το Τέξας και το Ντάλας. Και τα δύο κέντρα δεδομένων διαθέτουν δίκτυα υψηλής απόδοσης και ουδέτερα από φορέα.

Τα κέντρα δεδομένων αποτελούνται από μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως βιομετρική πρόσβαση και πρόσβαση στην κάρτα, φυσικούς ελέγχους ταυτότητας. Πλήρης παρακολούθηση CCTV που υποστηρίζεται από ψηφιακή εγγραφή στο αρχείο. και 24ωρη τεχνική υποστήριξη επί τόπου.

Και τα δύο κέντρα δεδομένων χρησιμοποιούν την ανίχνευση Arbor Networks Peak Flow DDoS και έχουν δίκτυα ποιότητας IP υψηλής απόδοσης, υψηλής απόδοσης, ουδέτερα από φορέα.

Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Η ASO προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες και τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με αυτόματη εγκατάσταση σεναρίων, περιβάλλον φιλοξενίας που βασίζεται σε SSD και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστο POP3, MySQL, Subdomains, Email Forwarders, Mailing Lists και FTP Λογαριασμοί, κάτι που δεν είναι προσφορά έχουν πολλές ιστοσελίδες φιλοξενίας.

χαρακτηριστικόΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκοΤο Small Orange προσφέρει περιορισμένο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο και ποικίλλει ανάλογα με διάφορα προγράμματα φιλοξενίας. Ωστόσο, αυτό αποτελεί έκπληξη για πολλούς, καθώς διάφοροι ιστότοποι φιλοξενίας προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο με όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους.

Παρόλο που μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαθέσιμων πακέτων φιλοξενίας, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε VPS ή ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας εάν υπερβείτε το όριο χώρου στο δίσκο που μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό για λίγα άτομα.

Πίνακας ΕλέγχουΗ ASO παρέχει σε όλους τους πελάτες της cPanel (και WHM, εάν υπάρχει) για Linux, τον πιο δημοφιλή πίνακα ελέγχου. Ωστόσο, πρέπει να ελέγξετε ξανά το κόστος μιας άδειας πριν εγγραφείτε, καθώς αυτό δεν είναι απαραιτήτως απαλλαγμένο από τα πιο ισχυρά σχέδια. Η ASO δεν υποστηρίζει Windows. Ο πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε διάφορες πτυχές που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας από μία τοποθεσία. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως το WordPress ή το Joomla, να παρακολουθήσετε πόσο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης χρησιμοποιείτε και να βάλετε νέα αρχεία στον ιστότοπό σας. Η ASO διαθέτει μερικές τακτοποιημένες επιπλέον δυνατότητες για πρόσβαση στο cPanel όπως τοR1Soft, το SiteLock Security, το Cloudflare με ένα κλικ, το Page Speed ​​Optimizer, τον επιλογέα PHP, καθώς και το Ghost Installer (μέσω Softaculous). Με μια μάλλον ενεργή περιοχή Πελάτη για χρέωση και υποστήριξη, η ASO σάς προσφέρει πρόσβαση στην ευρεία βάση γνώσεων και σεμινάρια βίντεο.
Δημιουργία ιστότοπουΟι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων έχουν την ομαλή μετάβαση από τη δημιουργία ιστότοπων σε φιλοξενία ιστότοπων με τη βοήθεια του ενσωματωμένου κατασκευαστή ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων της ASO με το όνομα Weebly. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο και επίσης να δημιουργήσετε όσες ιστοσελίδες θέλετε. Το Weebly διαθέτει πολλά πρότυπα και ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο στο ASO, επειδή εάν χρησιμοποιείτε το Weebly ξεχωριστά, χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους εάν έχετε τον τομέα σας. Η ASO παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού με εφάπαξ κόστος 800 $ ή 1100 $ σε συμφωνία με την πολυπλοκότητα του ιστότοπού σας για όσους θέλουν έναν επαγγελματία να σχεδιάσει τον ιστότοπό τους. Θα χρησιμοποιήσουν το WordPress ή άλλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για να δημιουργήσουν τον ιστότοπο.
Ιστοσελίδες WordPressΛογικά, υποστηρίζεται επίσης το WordPress. Από την ενότητα Softalicious app μέσα στο CPanel, μπορείτε να εγκαταστήσετε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε παρουσιάσεις, σελίδες, αναρτήσεις και άλλο περιεχόμενο. Το WordPress διαθέτει πάνω από το 24% του συνόλου του ιστού, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί ιστότοποι φιλοξενίας παρέχουν βελτιστοποιημένα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Δυστυχώς, το A Small Orange δεν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WP. Εάν η μικρή επιχείρησή σας διαθέτει ιστότοπο WordPress που λαμβάνει τεράστια επισκεψιμότητα και είναι κεντρικό στοιχείο της επιχείρησης, τότε συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση διαχειριζόμενης φιλοξενίας WP. Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WP φροντίζουν το τεχνικό backend του WordPress για εσάς. Για παράδειγμα, ο κεντρικός υπολογιστής εκτελεί ενημερώσεις λογισμικού WP για εσάς, εκτελεί τον ιστότοπό σας σε διακομιστές με βελτιστοποίηση WP, παρέχει μια πλατφόρμα για τη δοκιμή αλλαγών στον ιστότοπό σας WP και πραγματοποιεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Η κορυφαία επιλογή μας για τη διαχείριση της φιλοξενίας WP είναι η WP Engine.
Εφαρμογές ΙστούΤο Small Orange προσφέρει ασυναγώνιστη επιλογή εφαρμογών ιστού που θα προσαρμόσουν τον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, επιλέξτε το WordPress ή μία από τις άλλες διαθέσιμες εφαρμογές ιστολογίου και εγκαταστήστε το με ένα κλικ ενός κουμπιού. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κάποιο λογισμικό CMS, θέλετε ένα ημερολόγιο ή ένα φόρουμ στον ιστότοπό σας ή σκέφτεστε να φιλοξενήσετε μερικά διαδικτυακά παιχνίδια, η ASO σας έχει καλύψει. Υπάρχουν επίσης διάφορα εργαλεία που προορίζονται ακριβώς για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλα που προορίζονται για εκπαιδευτικούς ιστότοπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε wiki και εργαλεία έρευνας – οι επιλογές είναι άπειρες. Οποιοσδήποτε τύπος ιστότοπου σκοπεύετε να ξεκινήσετε, είναι αρκετά προφανές ότι η ASO παρέχει περισσότερες από μερικές εφαρμογές που θα μπορούσαν να τον ενισχύσουν σημαντικά.
Λύση ηλεκτρονικού εμπορίουΕάν σκοπεύετε να προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες, το A Small Orange σας καλύπτει. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας παρέχει προγράμματα φιλοξενίας Business που βασίζονται σε Linux (Startup, Small Business και Enterprise) που ενσωματώνουν ένα δωρεάν επίπεδο ασφαλούς υποδοχής (πιστοποιητικό SSL), Βιομηχανία καρτών πληρωμής (PCI) και ειδική συμμόρφωση με διευθύνσεις IP για τη διασφάλιση συναλλαγών.
Χαρακτηριστικά ασφαλείαςΤα σχέδια φιλοξενίας συνοδεύονται από μερικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ακόμα και με το πιο βασικό σχέδιο, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε καταλόγους με κωδικό πρόσβασης, προστασία hotlink / leech και αποκλεισμό IP. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πρέπει να επιλέξετε SiteLock (με 20 $ ετησίως). Το SiteLock εκτελεί συνήθως καθημερινές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση αλλαγών αρχείων και πολλά άλλα ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο φιλοξενίας.
Απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΤο Small Orange επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να δημιουργήσουν απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων email που σχετίζονται με κάθε τομέα που φιλοξενείται από αυτούς. Αυτό είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό, ειδικά για τις επιχειρήσεις, καθώς κάθε μέλος του προσωπικού μπορεί στη συνέχεια να διαθέτει το προσωπικό του email. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας σάς επιτρέπει επίσης να έχετε ένα κανονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είναι πολύτιμο εάν κάποιος συμβεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας που δεν υπάρχει. Σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται στον ιστότοπό σας.
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερώνΕίναι από τα μεγαλύτερα στον κλάδο, αφήνοντας αρκετό χρόνο για να ελέγξετε την υπηρεσία. Θυμηθείτε, οι τομείς δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την προσφορά, επομένως το τυπικό κόστος τομέα θα αφαιρεθεί εάν κάνετε επιστροφή χρημάτων αφού επωφεληθείτε από τον δωρεάν τομέα. Πολλοί στη βιομηχανία το κάνουν αυτό.
Πλήρως επεκτάσιμοΑπλά αναβαθμίστε και υποβαθμίστε όπως θέλετε.
Δύο μήνες δωρεάνΠαίρνετε έναν δωρεάν τομέα καθώς και δύο μήνες δωρεάν φιλοξενία εάν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων
Απεριόριστα τα πάνταΟι απεριόριστοι λογαριασμοί FTP, οι υποτομείς, οι λίστες αλληλογραφίας, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, οι προωθητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι βάσεις δεδομένων παρέχονται στάνταρ
Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείαςΣυνιστάται ιδιαίτερα να πραγματοποιείτε αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου, ακόμα κι αν λαμβάνετε αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
Ruby on RailsΣε αντίθεση με πολλούς ιστότοπους φιλοξενίας που χρησιμοποιούν ένα πρόσθετο cPanel για το Ruby, χρησιμοποιούν το Passenger για το Ruby τους, επομένως, είναι πάντα ενημερωμένο με τα πιο πρόσφατα εγκατεστημένα Gem
Φιλοξενία Ghost BlogΕίναι ένας από τους λίγους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας που έχουν εγκαταστήσει το Node.js. Έτσι, μπορεί να εγκατασταθεί η νέα πλατφόρμα Ghost Blogging..

Σχέδια & Τιμολόγηση

Τα σχέδια κοινής φιλοξενίας του Small Orange διευκολύνουν την εύρεση μιας επιλογής που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας. Επιπλέον, αυτή είναι μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας που δεν σας υπερβάλλει σε τίποτα, αλλά παρέχει πραγματική απεριόριστη φιλοξενία.

Το Small Orange διαχωρίζει τη φιλοξενία του σε πέντε είδη σχεδίων: Hybrid / dedicated, cloud VPS, business, reseller και shared. Αυτή η εταιρεία προσφέρει μόνο φιλοξενία που βασίζεται σε Linux.

Το Small Orange καταλαβαίνει τι θέλουν οι πελάτες. Είναι ειλικρινείς σχετικά με τη μηνιαία τιμολόγηση πακέτου αντί να εμφανίζουν χαμηλότερες, ετήσιες τιμές προγράμματος στην πρώτη τους σελίδα. Μόλις σας ενημερώσουν για το μηνιαίο κόστος τους, προσφέρουν δύο μήνες δωρεάν και έναν δωρεάν τομέα εάν εγγραφείτε για ένα ολόκληρο έτος.

Παρόλο που η ιδέα είναι η ίδια (υπογράψτε συμβόλαιο για να πληρώσετε λιγότερα), αισθάνεται λιγότερο σαν τιμωρία όταν ο οικοδεσπότης είναι εκ των προτέρων σχετικά με την τιμολόγηση τους για να ξεκινήσει με.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας τομέας που αφήνει κάτω ένα μικρό πορτοκαλί. Είναι σαν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους δουλεύοντας σε κάθε άλλη πτυχή της επιχείρησης που δεν είχαν την ευκαιρία να ενσωματώσουν συνεχή υποστήριξη πελατών.

Δεν είναι ξεκάθαρο για το μέγεθος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης της A Small Orange, καθώς σχεδόν όλο το προσωπικό της εργάζεται από το σπίτι. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας δεν διαθέτει προσωπικό εσωτερικού χώρου που εργάζεται προσιτά στους διακομιστές της, όπως άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Μερικοί πελάτες εμφανίστηκαν και ισχυρίζονται ότι δεν έλαβαν αρκετές συμβουλές ή απαντήσεις σε ορισμένα από τα πιο τεχνικά ερωτήματα.

Η υποστήριξη παρέχεται μέσω εισιτηρίου και email 24/7, όλο το χρόνο. Παρόλο που δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη, παρέχεται υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, αλλά μόνο τις καθημερινές. Και πάλι, αυτό είναι δυνατό επειδή δεν διαθέτουν προσωπικό εσωτερικού χώρου, όπως άλλοι πάροχοι.

Αν και υπάρχει υποστήριξη πελατών, η ASO αποθαρρύνει τους ανθρώπους από τη χρήση αυτού του εργαλείου υποστήριξης για να λάβουν τεχνική βοήθεια.

Ευκολία στη χρήση

Αν και ο ιστότοπος είναι υπέροχα σχεδιασμένος, είναι απλό στη χρήση, καθώς μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλα από την αρχική σελίδα. Μπορείτε είτε να επιλέξετε πακέτα είτε να “βρείτε το τέλειο σχέδιό σας” που να απαριθμεί όλα τα πακέτα που προσφέρονται. Ο ιστότοπος είναι απλός και απίστευτος και επομένως δεν υπάρχει ακαταστασία και περιττό περιεχόμενο και εικόνες.

Εάν μετακινείστε από διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή ιστού, το A Small Orange παρέχει πιθανώς μια οικεία διεπαφή. Όπως πολλές εταιρείες φιλοξενίας, χρησιμοποιούν το cPanel, μια γραφική διεπαφή που κάνει τα πράγματα ευκολότερα όσον αφορά τη διαδικασία φιλοξενίας. Έχουν επίσης τα πιο ολοκληρωμένα και καλογραμμένα λεξικά και σεμινάρια που έχουμε δει ποτέ από έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Παρόλο που τα περισσότερα σχέδια έρχονται με το CPanel, θα πρέπει πάντα να το ελέγχετε πριν αγοράσετε, καθώς φαίνεται ότι σε ορισμένα σχέδια δεν περιλαμβάνεται το cPanel. Το CPanel είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο πίνακα ελέγχου για αρχάριους και έμπειρους χρήστες και απλώς κάνει τη διαχείριση του ιστότοπού σας και τη φιλοξενία χωρίς άγχος.

συμπέρασμα

Θα λατρέψετε ένα μικρό πορτοκαλί εάν η ταχύτητα του ιστοτόπου σας είναι η κύρια ανησυχία σας. Διαθέτει τους ταχύτερους χρόνους απόδοσης και απόκρισης διακομιστή Η ASO δεν εγγυάται απεριόριστους πόρους, επομένως, το εύρος ζώνης και ο χώρος στο δίσκο του ιστότοπού σας είναι περιορισμένοι για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιστοσελίδες του είναι προσβάσιμες γρήγορα. Η ASO διαθέτει μια σειρά από προγράμματα φιλοξενίας που έχουν διάφορες τιμές για να ταιριάζουν στις επιθυμίες και το οικονομικό σας σχέδιο.

Η μόνη αποτυχία του είναι ότι δεν έχει το ίδιο επίπεδο δυνατοτήτων ασφαλείας που παρέχουν άλλοι κεντρικοί υπολογιστές και δεν προσφέρει υποστήριξη κλήσεων 24/4/365. Θα προτιμούσατε να έχετε έναν οικοδεσπότη όπως το Arvixe ή το GoDaddy εάν ​​θέλετε να έχετε συνεχή πρόσβαση στην τηλεφωνική υποστήριξη ή να διευθύνετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Small Orange καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός ιστότοπου κατάλληλο για προσωπική ή μικρή επιχείρηση και έχει επίσης λογικές τιμές. Τούτου λεχθέντος, ο οικοδεσπότης Ιστού δεν διαθέτει δυνατότητες (όπως διαχειριζόμενο WordPress, διακομιστές που βασίζονται σε Windows) που παρέχονται από το Dreamhost, το Arvixe και το Liquid Web (η επιλογή συντακτών για φιλοξενία σε επίπεδο επιχείρησης).

Εάν έχετε πραγματικές φιλοδοξίες ιστότοπου υψηλού επιπέδου, αυτές είναι οι υπηρεσίες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως θεμέλιο. Ένα μικρό πορτοκαλί είναι για εκείνους με πιο μέτριες ανάγκες.

Συγκρίνω

Ένα μικρό πορτοκάλι

89

Φιλοξενία InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map