uCoz Преглед 2016


uCoz

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

uCoz

uCoz е руска компания, която стартира през 2005 г. като глобален създател на многоезични уебсайтове с акцент върху удовлетворяването на потребители, които имат малък опит и предоставя много възможности. uCoz претендира за над 1 милион уебсайтове, насочени както към неопитни потребители, така и към напреднали дизайнери, които желаят повече контрол.

Професионалисти

 • Пакет с ол инклузив
 • Безкрайни функции за електронна търговия
 • Налично HTML / CSS кодиране
 • Над 250 шаблона, от които да избирате
 • Поддържа 15 езика

Против

 • Потребителският интерфейс изисква донякъде крива на обучение
 • Някои функции са на отделна цена
 • Уебсайтът на uCoz може да използва малко работа
 • Трудно е да намерите някои от специфичните характеристики на uCoz отпред

Преглед

 • Уеб сайт: www.ucoz.com
 • Централно управление: Русия
 • Година на основаване: 2005
 • Служители: 100+
 • Хоствани сайтове: 1500000+
 • Категории: Софтуер за уебсайтове
 • Езици: Английски, немски, руски, френски, испански, португалски, шведски, полски, унгарски, украински, арменски, арабски, румънски 

UCoz предлага простота, гъвкавост и използваемост, заедно с безплатен план за собствени клиенти. Има функции за подкрепа на малкия бизнес и голяма електронна търговия. Платформата осигурява интерфейс на контролния панел за настройка и редактиране.

Въпреки че не е толкова просто, колкото някои от конкурентите му, редактирането на плъзгане и пускане на uCoz изисква известно свикване. Тя има своята логика, която се научава доста бързо. uCoz намира сила в функции, включително способността на потребителите да поемат пълен контрол в HTML и CSS, ако желаят. uCoz предлага три варианта за дизайн: създайте свой собствен, използвайте безплатен шаблон за тема или заплатете премиум.

За кого се препоръчва uCoz?

Създателят на уебсайтове uCoz се препоръчва за физически лица, професионалисти от малки компании, собственици на големи фирми и дизайнери на уебсайтове, изграждащи сайтове за други.

uCoz зона на фокус / специалности

uCoz е фокусиран върху простотата и същевременно усъвършенстваното персонализиране в създателя на уебсайтове, направен сам. Той предлага допълнителната възможност за редактиране и управление на код за тези с набор от умения. uCoz специалитетите включват гъвкавост, широки функции и опции за персонализиране, заедно с няколко езика. Той се предлага в комплект с някои вътрешни програми (uKit, uShop, URan и uID) за домашни фирми и магазини.

Технически спецификации / ограничения на uCoz

Техническите спецификации за uCoz включват широк спектър от шаблони и всички стандартни опции на създателя на уебсайт, направен сам. Той има голям набор от функции, за да поддържа различни бизнес нужди, както и разнообразни нива на умения на дизайнерите. Освен това, тези, които искат да персонализират чрез код, имат възможност в HTML редактор.

По отношение на ограниченията, интерфейсът на uCoz е малко по-сложен от някои от конкурентите му в пространството за създаване на уебсайтове. Опцията за безплатен уебсайт е до известна степен ограничена и вероятно поддържа само основни нужди на уебсайта. Това е чудесно начало.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

С един от петте планове за ценообразуване на достъпни цени или безплатна сметка, uCoz предлага възможности за мащабиране и растеж за повечето онлайн компании. Собствениците на магазини и собствениците на малък бизнес могат лесно да преминат в ценовия план, който поддържа бизнеса им, докато се разширява.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Въпреки че на уебсайта не се вижда гаранция за връщане на пари, uCoz предлага основен уебсайт безплатен живот, в който да тествате водите.

Какво е репутацията на uCoz?

uCoz има доста добра репутация сред двете начинания за напреднали потребители поради гъвкавата си платформа. Той предлага изобилие от функционалност и един от най-добрите многоезични пакети при сравнително ниска цена. Той се нарежда подобно на някои от по-добрите създатели на уебсайтове в своя клас, включително Wix, Weebly и Webs (с 4 до 5 звезди).

Партньорска програма за клиенти

uCoz предлага скромна партньорска програма, в която потребителите публикуват uCoz връзка и печелят 5 цента, когато потребителите се регистрират чрез връзката и създават уебсайт. Освен това, ако това препращане плаща за някоя от платените услуги на uCoz, клиентите получават 20% от тези плащания.

Защо да изберете uCoz?

uCoz предлага солидна платформа, адекватна функционалност, безплатен или на разумна цена план и някои шаблони, от които да избирате. Начинаещите могат да управляват типове uCoz и програмисти като добавените опции за персонализиране. Самият уеб сайт на uCoz представя няколко превъртания на страници, множество прозорци и текстови предизвикателства, но това не са showstoppers.

Основни функции

 • Над 250 лични и бизнес шаблона
 • Стандартна към отзивчива мобилна навигация
 • Интеграция на Gateway Gateway
 • Изграждане на мобилни сайтове
 • Интеграция в социалното споделяне
 • Интеграция с Google Analytics
 • Изграждане на мобилни сайтове
 • Голямо разнообразие от дизайнерски модули
 • HTML / CSS редактор
 • Собствен инструмент за осигуряване на приходи
 • Набор от медийни инструменти за електронна търговия
 • Интеграция на Google Maps

Присъда на експертите в бранша за uCoz

Експертите на уебсайтове основно направиха същия коментар като потребителите. Те почукаха uCoz само за премахване на реклами на платени акаунти и за това, че не включват и изтеглят и пускат редактор. Въпреки това, по-голямата част от безплатните създатели на уебсайтове включват реклами, които помагат за популяризиране на техния бизнес. Това е често срещана практика и те са напълно прозрачни по отношение на условията. Аз също бих поставила под съмнение всякаква критика относно липсата на редактор за плъзгане и пускане. Програмата просто не е предназначена за хора, които търсят такъв тип функции. Още тогава експертите са щастливи да дадат на програмата 9 от десет звезди.

Близкият перфектен резултат се дължи на количеството висококачествени функции, които се предлагат с uCoz. Не само, че е лесен за използване и ви позволява бързо да редактирате, но също така предоставя много място за съхранение, страхотна поддръжка и дълъг списък от шаблони и джунджурии. uCoz се препоръчва както от потребители, така и от експерти.

 • http://www.pandia.com/website-builder/ucoz.html
 • https://www.comparakeet.com/real-estate-website-builder/ucoz-review/

Положителни отзиви от потребители и отзиви за uCoz

Тези с ноу-хау, изглежда, наистина се радват на uCoz. Той предлага много гъвкав дизайн, който улеснява персонализирането на всеки аспект на вашия уебсайт. Потребителите бяха много доволни от количеството налични инструменти и теми. Има много за избор, за да помогнете за изграждането и разширяването на вашия уебсайт. Можете дори да управлявате няколко сайта от един акаунт и лесно да навигирате в администратора и потребителския интерфейс. Потребителите също направиха положителни коментари относно електронната търговия и SEO инструментите. uCoz също се класира добре, що се отнася до сигурността, техническата поддръжка и практически всяка друга категория. Макар че със сигурност не е за всички и изисква някои усъвършенствани умения, uCoz със сигурност прави силно представяне. Аматьорските и професионалните кодери могат да искат да разгледат по-отблизо.

 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

Отрицателни потребителски отзиви и оплаквания на uCoz

Повечето от оплакванията за uCoz са свързани с безплатната версия или се позовават на удобния за потребителя характер на програмата. Въпреки че можете да използвате uCoz за създаване на уебсайт безплатно, не забравяйте, че вашият домейн ще завърши в ucoz.com и ще съдържа реклами за тяхната компания. Ако искате да премахнете тези елементи, ще трябва да се регистрирате за платен абонамент.

Потребителите също споменаха този факт, че uCoz не е особено удобен за потребителите, но това е с основателна причина. Той е един от малкото създатели на уебсайтове, който се предлага на пазара на кодери и професионалисти. За тези, които имат известен технически опит, това всъщност може да ви помогне да научите как да кодирате. Ако искате редактор за влачене и пускане, продължете да пазарувате.

 • http://superbwebsitebuilders.com/ucoz-review/
 • https://www.cmscritic.com/user-review-ucoz-website-builder/

Дизайн & персонализиране

Опциите за дизайн и персонализиране в uCoz се управляват чрез модули за съдържание и някои вътрешни програми (uKit, uShop, URan и uID). Дизайнерите също имат възможност да променят кода. Интерфейсът отнема период на корекция, за да разбере как работи, но стиловете, цветовете и разположението се променят сравнително лесно. uCoz предлага разнообразни възможности за дизайн и персонализиране, включително стотици джаджи и джунджурии, които са достатъчно лесни за управление.

ОсобеностПреглед
uCoz шаблониuCoz предлага 250 лични и бизнес шаблона, от които да избирате, въпреки че ще трябва да преминете в ценови план, за да получите мобилен шаблон. Очаква се скоро да бъдат достъпни безплатни отзивчиви шаблони. Потребителите могат да превключват шаблони много след като започне редактирането и има опции за лични, бизнес и онлайн магазини.

 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове.С над 250 шаблона за избор, гамата е приемлива, а шаблоните изглежда предлагат съвременен усет. Шаблоните също са адаптивни, за да отговарят на по-разнообразни дизайнерски изисквания.
 • Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от нулатаuCoz е програма, базирана на шаблон, но техниците обичат, че могат да добавят или редактират код в HTML / CSS, ако желаят.
uCoz интерфейсИнтерфейсът за дизайн uCoz предлага меню на контролния панел за редактиране, добавяне на елементи и въвеждане на съдържание. Въпреки че uCoz е специализиран в простотата, редакциите на платформата не са толкова интуитивни за някои строители от този клас.
Опции за персонализиране на стил на страницатаuCoz се класира добре по отношение на персонализацията и персонализирането. Това е така, защото има избор на дизайн, много шаблони, модули за съдържание и достъп до въвеждане и редактиране на код. Някои от модулите за съдържание на uCoz включват редактор на страници, форум, новини за сайта, книга за гости, блог, уеб анкети, електронен магазин и фотоалбуми.

 • Изборът на дизайн за персонализиране uCoz има някои дизайнерски решения: създайте свой собствен, използвайте безплатна тема или закупете по-универсална тема. С всяко от тях сайтът може да бъде персонализиран.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържаниеuCoz прави редактирането, преместването, преоразмеряването и изтриването на съдържание или елементи сравнително лесно, след като сте свикнали с интерфейса.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код?Много желаната възможност за добавяне и настройване на кода е налична в uCoz.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиранеОпциите за визуално редактиране в uCoz се извършват чрез някои интерактивни модули (или уеб приложения)

uCoz дизайнерите харесват опциите за персонализиране на стила на страница, заедно с възможността да кодират и да избират от десетки добавки и приставки.

Навигация в сайтаuCoz шаблони предлагат стандартните опции за навигация на сайта или тези с известен опит могат да добавят повече нива, включително подстраници. Очаквайте отзивчивата мобилна навигация, както и правилния шаблон, който може да изисква един от платените планове на uCoz.
Управление на съдържаниетоuCoz възнамерява управлението на съдържанието да е лесно. Предвид вградените дизайнерски опции, налични на тази платформа, управлението на съдържанието е доста гъвкаво. Включете новини, статии, съобщения във форума, снимки, продукти в онлайн магазина и други. Задаване на разрешения на потребител.
Снимки и галерииuCoz е създаден да проектира вашата динамична фотогалерия или да изберете от вградена галерия. Освен това потребителите могат да променят снимки, да добавят описания и други.
Изграждане на мобилни сайтовеuCoz се предлага с функция за изграждане на мобилни сайтове, така че посетителите и клиентите могат да показват и навигират от почти всяко мобилно устройство. Електронната търговия се поддържа и на мобилни устройства.
Интеграция в социалното споделянеИнтеграцията и публикуването на социални медии не е проблем за създателя на уебсайта uCoz. Също така, публикувайте блогове в социалните мрежи, включително Facebook, Twitter и др.
Дизайн услугиuCoz като повечето строители на уебсайтове в това подмножество е направен за дизайн на уебсайт сам. За тези, които търсят цялостни дизайнерски услуги, в които сайт е изграден и разработен за вас, потърсете онлайн дизайнери на уебсайтове с пълна услуга и очаквайте да плащат много повече.

Характеристика & Инструменти

Плюс към uCoz е в стабилните функции, които отговарят на нуждите на почти всеки онлайн личен или бизнес субект, включително електронната търговия. С богат набор от вътрешни функции, добавки и модули, начинаещите потребители и дизайнери се възползват от тази платформа. По-долу са някои от атракциите на uCoz:

ОсобеностПреглед
uCoz НастройкаСлед като навигирате в уебсайта на uCoz и разберете как работи, в крайна сметка щракнете върху една от многото връзки, за да създадете уебсайт. Ще бъдете подканени за имейл адрес и нова парола, последвана от име на домейн (ако имате такъв). uCoz също може да предостави това. Ще изберете безплатен или платен дизайн и процесът започва
Уеб дизайнВъв фазата на проектиране, uCoz предлага различни модули, които да добавите към вашия сайт, и вие получавате достъп до контролен панел, за да персонализирате страниците си. HTML / CSS редактор е на разположение за тези, които предпочитат да работят от код.
Дълбочината на навигациятаUCoz шаблоните предлагат стандартна дълбочина на навигация, но потребителите имат гъвкавостта да добавят повече нива, за да отговарят на личните или бизнес нуждите.
Приспособления и приложенияЕто къде свети uCoz, тъй като дизайнерите могат да добавят джаджи и модули (приложения) до каквато и да е степен. Някои примери включват фото албуми, каталог на файлове, анкети, форуми за електронна поща, решения за електронна търговия и други.
ОсигуряванетоuCoz включва свои собствени вградени инструменти (uShop и т.н.) за осигуряване на приходи, които ще се интегрират добре с всички стандартни изисквания за електронна търговия за пазаруване и плащания.
Статистика за посетителитеСкрит брояч на статистически данни на уебсайт, създаден от uCoz, ще зарадва собствениците на магазини.
Снимки, видеоклипове и аудиоuCoz предлага набор от медийни инструменти, които да отговарят на електронната търговия и други видове бизнес. Това е създател на уебсайт, който е изрязан за електронна търговия и брандиране на сайтове. Потребителите могат да включат аудио плейлист.
BlogginguCoz позволява на дизайнерите да добавят модул под формата на блог без добавена такса над платения абонамент. Що се отнася до това дали потребителите го обичат, има малко информация, но няма и оплаквания.
Google MapsuCoz позволява на потребителите лесно да вмъкват Google карти и други карти.
HTML редакторЕдно от предимствата на uCoz е възможността за добавяне и редактиране на HTML / CSS код.
Форми и проучвания.Изберете uCoz модул за формуляри, анкети и други елементи на анкетата
Място за съхранениеБезплатните регистрации получават 400MB, докато плащат на абонатите, за да получат от 1GB до 10 + GB в рамките на пет разумни планове.
Инструмент за бюлетинВъпреки че няма подходящ инструмент за бюлетин, потребителите на uCoz могат да вмъкнат своя персонализиран дизайн от контролния панел, за да настроят и извършват изпращане на бюлетин.
Поддръжка на форум.uCoz предлага форумен модул за дизайнери на уебсайтове и форум в uCoz Общността за запитвания и отговори на клиенти.
Електронна търговия / Онлайн магазин.електронна търговия, uCoz предлага вградените функции за електронна търговия, които собствениците на магазини изискват. Абонатите може да се наложи да инвестират в модела на ценообразуване „Пазарувайте“, за да получат всичко необходимо, но е разумно. Изглежда, че външните джаджи за електронна търговия като Ecwid също могат да бъдат интегрирани.
Интеграция на шлюзУслугите на шлюза за плащания са голяма част от предлагането на услуги на uCoz.
SEO приятелски.Въпреки че функцията за оптимизация на търсачките не е спомената при системната обиколка на uCoz, тя трябва да е налице. Необходимо е допълнително тестване.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)uCoz предоставя на потребителите защита за вход и парола за своя уебсайт.
Google® AnalyticsuCoz се интегрира с Google Analytics, но дизайнер ще трябва да вмъкне код, за да свърши тази работа. Може да е необходимо кратко обаждане за поддръжка за начинаещи потребители.
Уебсайт строител SecurituCoz приема много сериозно данните за вход, данни и сигурност за своята потребителска общност и клиенти
Няколко езикаuCoz поддържа 15 езика, като трябва да се измисли малко от страна на дизайнера
Мобилна оптимизацияПлатените шаблони на uCoz предоставят мобилна оптимизация за успешен дисплей, навигация и закупуване на почти всяко устройство.
CDN технологияНяма пряко изявление на uCoz за CDN технологията, но за 1 милион потребители е очевидно, че поддържат отлична достъпност и производителност.

планове & Ценообразуване

uCoz предлага един от най-добрите модели за ценообразуване сред своите конкуренти. Потребителите могат да се регистрират за безплатен потребителски акаунт с минимални функции или да избират между пет разумни месечни планове. Таблица с цени е налична отпред от менюто на началната страница на uCoz.

Предлагани планове за ценообразуване

Списъкът с характеристики на uCoz е щедър и доста дълъг, затова посетете таблицата с цените онлайн, за да видите всички предимства.

 • Безплатно.
 • минимален. $ 2,99 на месец
 • Основен. $ 5,99 на месец
 • Оптимално. $ 7,99 на месец
 • максимален. $ 15,99 на месец
 • магазин. $ 9,99 на месец

uCoz предлага много конкурентни цени с невероятен пакет с ол инклузив в повечето планове. Тук има и няколко допълнителни разходи.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, всеки може да създаде безплатен акаунт за основен уебсайт.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Можете да започнете безплатно и след това да преминете към платен план в зависимост от нуждите на уебсайта си.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? uCoz предлага пет планове за ценови цени, които са много конкурентни, особено за електронната търговия от висок клас, заедно с огромен списък с функции.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, можете да разработите професионален уебсайт изцяло безплатно и да го запазите безплатно. Не е ясно дали името на вашия домейн е включено.

Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? Предлага се месечен план за плащане.

Поддръжка на клиенти

uCoz разполага с пълен набор от възможности за поддръжка на клиенти, които са подобни на повечето създатели на уебсайтове, направени сами. Изберете менюто за помощ от интерфейса или посетете уебсайта за полезен FAQ, форум в uCoz Community и контактна форма, изпратена чрез имейл. Няма телефонен номер, но това е характерно за тези типове създатели на уебсайтове.

Лесно използване

uCoz е сравнително лесен създател на уебсайт. Въпреки че някои строители могат да бъдат по-лесни за използване, uCoz има кратка крива на обучение. Прави се за всяко ниво на умения, но по-лесно за персонализиране за тези с опит в кода. Лесно е да се настроите, а отзивите на клиентите са добри. Уебсайтът за електронна търговия ще отнеме малко повече изследвания и планиране за настройка и поддръжка.

Простотата на интерфейса. Интерфейсът uCoz оценява среда за интерфейс за редактиране на контролния панел. Не бих го нарекъл просто, но и не е изключително трудно.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. Това е красотата на uCoz. Изглежда привлича както начинаещи, които се нуждаят от основен уебсайт, така и опитни дизайнери, които искат да персонализират чрез код – и цената е правилна.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Дизайнерите / абонатите получават пълен контрол върху своя уебсайт при сигурно влизане в uCoz.

Помощ в редактора. Изглежда, че има някаква помощ в редактора и множество други помощни опции за нови и напреднали потребители, включително меню за помощ.

uCoz е конкурентно създател на уебсайтове, който е лесно лесен за използване и предлага безкрайни вградени и външни функции и модули, за да доведе до всеки, който може да се нуждае от уебсайт.

заключение

uCoz се нарежда високо в класа на създателите на уебсайтове „направи си сам“, особено за малки фирми и собственици на магазини. uCoz поддържа 15 езика и пет разумни ценови планове за мащабируемост. Предлага се безплатен основен уебсайт за стартиране или дългосрочен план.

Тази платформа е привлекателна както за начинаещи, така и за напреднали потребители – тъй като предлага както опции за дизайн, базирани на шаблони, така и безплатни форми. Наборът от функции е огромен, ако нямате нищо против да разберете как работят някои от тях. Ето финия принт на uCoz:

uCoz е мощен и универсален строител на уебсайтове в своя клас. Той поддържа всякакъв тип и мащаб на сайта, който някой може да има нужда. Той предлага функционалност, голям набор от функции и планове за справедливо ценообразуване, за да се настанят потребители в световен мащаб.

Има добри отзиви за този конструктор на уебсайтове, но някои мистерии по отношение на конкретния детайл на функциите и процеса. uCoz изглежда отлична опция за обикновения дизайнер, а безплатната опция е привлекателна за тестване, за да се види дали тя се привежда в съответствие с нивото на вашите умения и нуждите на уебсайта ви.

сравнение

uCoz

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me