SiteBuilder.com преглед 2016 г.


SiteBuilder.com

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com е нов онлайн конструктор на уебсайтове от 2014 г. Що се отнася до тънкостите на изграждането на уебсайт, SiteBuilder.com изглежда има една от най-добрите репутации на пазара. Компанията твърди, че предлага a "не се изискват умения" опит. Прочетете нашия преглед на SiteBuilder.com по-долу.

Професионалисти

 • Честни и конкурентни планове за ценообразуване от 5 до 10 долара
 • Безплатен основен уебсайт с безплатен хостинг и домейн
 • 10 000 бизнес шаблона
 • 500 MB съхранение с всички планове
 • Лесно добавяне и редактиране на компоненти
 • Включена фотогалерия
 • Опции за електронна търговия за задоволяване на бизнес нуждите
 • Опции за брандиране и маркетинг

Против

 • Поддръжката по телефона е ограничена, с изключение на тези в Premium план
 • Донякъде ограничени шаблони, базирани на електронната търговия
 • трябва да създадете акаунт, за да научите повече за цените на плановете
 • Не може да се промени на друг шаблон, без да се пресъздаде сайта
 • Безплатният план на SiteBuilder е ограничен във функционалността за разширяване на електронната търговия

Преглед

 • Уеб сайт: www.sitebuilder.com
 • Централно управление: Охайо, САЩ
 • Година на основаване: 2014
 • Категории: Уебсайт строител
 • Услуги: Облачен софтуер за уеб дизайн, уеб хостинг
 • Безплатен пробен период: 14 дни

SiteBuilder предлага решенията, които днешните създатели на уебсайтове търсят, с минимални ограничения. Компанията прави крачки с нови собственици на бизнес и уеб дизайнери, които търсят съвременен външен вид и усещане.

SiteBuilder се нарежда високо по отношение на стойност, функции, лекота на използване и разнообразие от шаблони. Създаден за начинаещи и все пак подходящ за сравнително сложни уебсайтове, SiteBuilder е точно за днешните мениджъри на малкия бизнес.

SiteBuilder рекламира безплатен домейн и безплатен имейл заедно с над 10 000 шаблона, които могат да се използват с редактиране с плъзгане и пускане. Започването е безплатно и потребителите могат да останат на безплатен акаунт с ограничени функции. Абонатите получават безплатно име на домейн и в крайна сметка могат да изберат месечно или годишно таксуване. Таблицата с цените не е достъпна от началната страница. По-долу е по-финият шрифт.

За кого се препоръчва SiteBuilder?

Този конструктор на уебсайтове е създаден, за да го направите сами. Подобно на повечето уеб строители в неговия клас, поддръжката на живо е по-ограничена, отколкото при пълна фирма за дизайн на уебсайтове. SiteBuilder е подходящ за мениджъри на малкия бизнес, предприемачи, работещи от дома, за уеб дизайнери на трети страни и нестопански организации, които искат да поддържат някакво ниво на контрол. Той класира среда за решенията за електронна търговия, като използва интеграцията на Ecwid за продажба на продукти.

Област на фокус / специалитети на SiteBuilder

SiteBuilder е фокусиран върху професионални и изчистени удобни за мобилни модели шаблони за лични и бизнес уебсайтове. Този конструктор на сайтове показва сила в броя и стила на шаблоните и интерфейса за плъзгане и пускане.

Някои от техните специалности включват SEO контрол и ресурси, имейл маркетингови акаунти, някои HTML редактиране, прилична опция за блогове, аудио, видео и различни ресурси за поддръжка на клиенти. SiteBuilder е отлична платформа за продажба на продукти и услуги онлайн. Има някои, които го правят по-добре за по-големи нужди в електронната търговия.

Технически спецификации / ограничения на SiteBuilder

Не липсват функции с интерфейса за изграждане на уебсайт на SiteBuilder. Изброена е всяка функция, която може да се нуждае от собственик на бизнес или физическо лице, включително количка за пазаруване, 500 MB съхранение, неограничена честотна лента, аудио, видео, поддръжка и други.

SiteBuilder предлага безплатна пробна версия, но не е напълно ясно от началната страница какво е включено. Изглежда потребителите получават безплатно име на домейн, над 10 000 шаблона, безплатен имейл адрес, инструменти за оптимизация на търсачките, решения за електронна търговия и сайт за блогове. Много от тези функции включват отделни такси.

.Не виждате допълнителни функции и подробности за ценообразуване на сайта отпред. Единствената възможност от началната страница е да започнете с безплатна пробна версия. Не е ясно кои от изброените функции са включени в безплатния план. Единственият начин да разберете е да създадете акаунт и да включите вашето име и имейл адрес. В долната част на началната страница има връзка за поддръжка, която съдържа някои подробности.

Що се отнася до функционалността, има само няколко ограничения при SiteBuilder. Не можете лесно да разменяте шаблони, след като сте избрали един и въведете съдържание. Трябва да започнете отново, за да изберете друг шаблон. Освен това няма толкова много шаблони, базирани на електронната търговия, от които да избирате. Няма функция за автоматично запазване и поддръжката на живо е малко ограничена, освен в плана на трето ниво.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

SiteBuilder предлага три плана, които могат да се плащат месечно или годишно. Тези планове варират от 5 до 10 долара на месец, разумна цена за стойността. С плановете за избор между Personal, Pro и Premium, малките фирми имат възможности за мащабируемост и растеж. И трите плана включват безплатно име на домейн, безплатен хостинг и безплатни рекламни кредити. Очаквайте да платите повече за някои отделни функции за електронна търговия.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Предлага се безплатна пробна версия, както и гаранция за връщане на парите (това не включва разходите за покупка на име на домейн чрез SiteBuilder). Сайтът предоставя анулиране, въпреки че колегите изпитатели имаха проблеми с анулирането на акаунт.

Какво е репутацията на SiteBuilder?

За начинаещия, SiteBuilder има доста добра репутация там. Те показват 3-5 звезди и много добри отзиви от клиенти. Потребители харесват платформата, опциите за интерактивно редактиране, шаблоните и известна гъвкавост в HTML кодирането. Цената за стойността се подрежда добре.

SiteBuilder е носител на награда Peoples Choice в категориите Най-добра платформа за социална мрежа и Най-добра CMS за общности.

Защо да изберете SiteBuilder?

За бизнес мениджъри или лица, които се нуждаят от съвременен дизайн на уебсайт за малък бизнес, заедно с гладък интерфейс, SiteBuilder има добра оценка. Потребителите могат да създадат безплатен уебсайт или да се абонират за ниска месечна тарифа за функциите, от които се нуждаят. Избирате от над 10 000 шаблона, а безплатните услуги са повече от адекватни. Наборът от инструменти включва повечето компоненти на уебсайта, които собственикът на бизнеса изисква да управлява малък бизнес.

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Над 10 000 шаблона
 • Неограничени адреси по имейл
 • SEO инструменти
 • Персонализиране на стила на страницата
 • Интуитивен интерфейс за визуално редактиране
 • Обширна фотогалерия
 • Интеграция в социалното споделяне
 • С едно кликване Безплатен акаунт
 • Бърза и лесна настройка на блог страница
 • Просто оформление на блоговата страница
 • 500MB място за съхранение

Присъда на експертите в бранша на SiteBuilder.com

Website BuilderТова е друга потенциално мътна област. Ако погледнете „експертни“ отзиви, уверете се, че всъщност четете работа от обективен източник. Попаднах на множество отзиви, публикувани на по-малко от надеждни сайтове и нямаше нищо друго освен светещи неща да кажа за SiteBuilder.com. Според мен, ако нямате критика или предложения да предложите, вероятно не сте погледнали толкова внимателно в услугата.

Сред тези, които направиха истинско копаене, ето какво трябваше да кажат:

 • Системата за ценообразуване е неясна и объркваща. Всъщност дори не можете да видите цените, без да надграждате от безплатния план.
 • Предоставя прост и основен конструктор на уебсайтове, но надстройката до включване на по-сложни инструменти може да струва скъпо.

В крайна сметка създателят на уебсайт всъщност може да бъде полезен инструмент, ако компанията не беше ангажирана с толкова сенчести практики. По-добре е да стоите настрана.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20 април 2016 г.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите на SiteBuilder.com

По принцип не се доверявам на нито един от положителните отзиви на клиентите, които прочетох. Не бих подминал тази компания да посещава сайтове за преглед и да публикува свои собствени отзиви, за да противодейства на негативната публичност. Един сайт не съдържа нищо друго освен перфектни отзиви и текст, който просто не звучи така, както е написан от обикновения потребител. И ние говорим десетки отзиви по същите тези линии. Просто не го купувам и не мисля, че всеки потенциален клиент, който прекарва повече от 3 минути, разглеждайки компанията, би имал нито един от тях. Поради тази причина, ще продължа напред и ще кажа, че всъщност няма положителни отзиви или добри неща за този създател на уебсайт.

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите на SiteBuilder.com

На първо място, SiteBuilder.com е същата компания като WebsiteBuilder.com, Sitey.com и Sitelio.com. Ще получите абсолютно същия продукт с леко различни ценови планове. Потребителите, които се хванаха за това, бяха разбираемо изключени от идеята за компания, която се предава под различни имена на домейни.

Други отзиви на потребителите съдържат думите: „Доги, мошеници, ужас, измама“ и много други по този ред. Потребителите се сблъскаха с множество проблеми с фактурирането, контактуваха се с търговци, които се опитват да им продадат собствено име на домейн и всякаква друга подозрителна дейност. Въз основа на отзивите на потребителите, изненадан съм, че този сайт все още работи и не е напълно затворен от агенции за наблюдение. Може да е въпрос на време.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Дизайн & персонализиране

Дизайнът и персонализирането на SiteBuilder.com са доста здрави в сравнение с някои конкуренти. 10 000+ шаблона за дизайн предоставят богат набор от възможности за избор, а интерактивната платформа за персонализирани страници е лесна за навигиране. По-долу са някои бележки за функциите за дизайн и персонализиране на SiteBuilder.

ОсобеностПреглед
Шаблони на SiteBuilderSiteBuilder има пазара на шаблони, с над 10 000 за избор, включително опции за мобилни устройства. Има по-малко шаблони за електронна търговия да избират, но изглежда собствениците на фирми намират това, от което се нуждаят, и имат възможност да персонализират.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове. Има шаблони за всеки бизнес, всяка личност, в стотици цветни палитри и стилове. Празното платно дава на дизайнерите гъвкавост; обаче предварително проектираните оформления често са по-лесни за работа. Освен това не можете да промените решението си и да изберете друг шаблон, без да губите съдържание.
 • Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от Scratcч. SiteBuilder е програма “Направи си сам”, която разчита на шаблони. Ако искате да накарате някой да изгради вашия уебсайт за вас, искате да разгледате компаниите за дизайн и разработка на уебсайтове.
SiteBuilder интерфейсSiteBuilder е интуитивен за проектиране и промяна на съдържание и компоненти. Новите потребители лесно работят с аудио файлове, видеоклипове, изображения, цветове, съдържание и стил. SiteBuilder предлага сигурно влизане от началната страница или страницата за поддръжка, за да можете да правите ревизии, за незабавни актуализации на вашия уебсайт.
Персонализиране на стила на страницатаПерсонализирането на стила на страницата ви позволява да персонализирате уебсайта си и да настроите съдържанието и компонентите, за да отговори на вашите специфични нужди на уебсайта. Често потребителите искат да променят HTML / CSS код. SiteBuilder е идеален за повечето аспекти на персонализирането на стила на страница.
 • Изборът на дизайн за персонализиране. Шаблоните на SiteBuilder могат да бъдат персонализирани. Качвайте вашите изображения, променяйте съдържанието и вмъквайте приспособления. Има някои ограничения по отношение на поставянето на определени елементи.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране. Елементите за редактиране са силна точка за SiteBuilder. Бързо редактирайте, премествайте, преоразмерявайте или изтривайте съдържание и елементи. Има някои опции за персонализиране в шаблоните.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Редактирането на HTML / CSS код е опция с SiteBuilder. Това може да изисква някои изследвания в центъра за поддръжка на SiteBuilder.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране. Визуално редактиране в SiteBuilder интуитивно, предназначено за начинаещи. Творческите ви умения ще ви бъдат полезни, тъй като SiteBuilder използва отворено платно, а не предварително проектирани оформления. За това може да има решение. Бързо добавете аудио файлове, видеоклипове, карти и снимки с цел продажба или да ангажирате аудитория.

След като се регистрирате в SiteBuilder.com с вашето име и имейл адрес, можете да визуализирате шаблоните. Не забравяйте да изберете един и да се придържате към него, тъй като не можете бързо да изберете друг шаблон, след като сте поставили съдържание и компоненти.

Навигация в сайтаНавигацията в сайта се основава предимно на избрания от вас шаблон, но може да бъде персонализиран до степен, за да се покаже в местата, подходящи за вашата клиентска аудитория. Можете да изберете мобилен изглед, за да проверите как вашето съдържание и оформление ще изглежда на вашите мобилни клиенти.
Управление на съдържаниетоУправлението на съдържанието в SiteBuilder, подобно на други създатели на сайтове, е доста основно и лесно за изпълнение. Нуждаете се само от интернет връзка, за да влезете в акаунта си от началната страница или страницата за поддръжка на SiteBuilder. Редактирането е лесно за изпълнение и бързо се качва във вашия личен уебсайт.
Снимки и галерииФотогалерията на SiteBuilder е доста обширна или имате възможност да качите снимките си. Не само това, можете да персонализирате вашите фото страници по отношение на разстоянието, броя на елементите, преходите, колоните и т.н..
Изграждане на мобилни сайтовеSiteBuilder предлага хиляди оптимизирани за мобилни шаблони и можете да ги показвате за преглед, докато работите в акаунта си. Тъй като SiteBuilder е сравнително нов на пазара за създаване на уебсайтове, мобилността е дадена. Много нови платформи са принудени да добавят нови шаблони за функционалност за показване на уебсайтове на мобилно устройство.
Интеграция в социалното споделянеИнтеграцията на социалните медии е друга, дадена за SiteBuilder. С нарастването на социалните медии за маркетинг, достигане до клиенти и споделяне на услуги, този създател на уебсайтове включва основните платформи за социални медии – Facebook и Twitter. Те също използват SocialBooster, за вашия маркетинг в социалните медии.
Дизайн услугиSiteBuilder не се занимава с предоставянето на цялостен дизайн на уебсайтове. Смята се за самостоятелно изграждане на уеб платформа за всяко ниво на потребител.

Характеристика & Инструменти

SiteBuilder е основен създател на уебсайтове с повечето дизайнери на функции, а собствениците на фирми търсят сайт. С ранните истории за успех от потребителите на SiteBuilder бъдещето изглежда обещаващо. Това е богата на функции платформа, лесна за използване и подходяща за повечето малки и средни предприятия. Отново, по-долу е повече от финия печат.

ОсобеностПреглед
Настройка на SiteBuilderSiteBuilder предлага безплатен акаунт с едно кликване, но бъдете готови да споделите вашето име и имейл, за да започнете. Разгледайте хиляди шаблони, преди да изберете този, който е в съответствие с вашия бизнес. Първите стъпки са безплатни и ясни.
Уеб дизайнСлед като сте избрали правилния шаблон, вие сте готови да започнете процеса на уеб дизайн. SiteBuilder предлага празна страница или платно с лента от меню за добавяне на компоненти и изграждане на вашия сайт. Не можете да промените решението си върху шаблона без цялостно препроектиране, така че бъдете сигурни, че сте избрали правилния.
Дълбочина на навигациятаС безплатния план или един от трите ценови планове на SiteBuilder, опциите за навигация на клиента и броят на страниците са подходящи за всеки бизнес дизайн. Започнете с шаблон, който предлага подходящо оформление, и го разширете оттам.
Приспособления и приложенияПотребителите имат някои джаджи за страници, от които да изберат за засилено взаимодействие с клиенти. Що се отнася до приложенията, изглежда, потребителите могат да добавят приложения от Google, но SiteBuilder не идва с приложенията си. Това може да изисква някои изследвания.
ОсигуряванетоSiteBuilder предлага сравнително добри опции, които обслужват някои уебсайтове за продажби през последната година. Този конструктор на сайтове използва Ecwid, съкратено от „джаджи за електронна търговия“, за интегриране в пазарската количка.
Статистика за посетителитеПовечето създатели на сайтове днес предлагат точна статистика за посетителите в реално време и SiteBuilder не е изключение. SiteBuilder ви позволява да добавяте код на Google Analytics за проследяване и отчитане на посетители, трафик на уебсайт и др.
Снимка, видео и аудиоSiteBuilder върши добра работа с опции за интерактивни медии и изображения. Те са необходими за днешните собственици на онлайн бизнес и SiteBuilder ви позволява да вмъквате аудио файлове, снимки, видеоклипове и други, за да ангажирате клиенти.
BloggingСтраницата на блога е доста проста за настройка и поддръжка на SiteBuilder, за разлика от някои от другите уеб строители в нейния клас. Тази функция беше надградена за по-добра поддръжка на потребителите на SiteBuilder.
Google MapsSiteBuilder ви позволява бързо да вмъквате Google карти и да персонализирате страницата.
HTML редакторДокато HTML редактор не е очевиден, SiteBuilder ви позволява да персонализирате HTML тагове, заглавки и други елементи за допълнителен контрол.
Интеграция на социалните медииНаличен е конструктор на основни формуляри, но той е ограничен по отношение на радио бутони, текстови полета, квадратчета и т.н. Възможен е основен формуляр, но това не е идеално за анкети.
Форми и проучванияНаличен е конструктор на основни формуляри, но той е ограничен по отношение на радио бутони, текстови полета, квадратчета и т.н. Възможен е основен формуляр, но това не е идеално за анкети.
Място за съхранениеАбонатите получават 500MB място за съхранение с всички планове.
Инструмент за бюлетинSiteBuilder предлага бизнес имейл акаунт за управление на пощенски бюлетини.
форумИзглежда, че SiteBuilder не предоставя форум на общността, но има много файлове за помощ за всеки аспект на SiteBuilder, опция за имейл, за да поискате помощ и често задавани въпроси, за да намерите това, което търсите. Телефонен номер за поддръжка не е опция, освен в плана Premier.
Електронна търговия / Онлайн магазинSiteBuilder се интегрира с трета страна, наречена Ecwid за електронна търговия. Въпреки че не е шоустопър, Ecwid е допълнителен инструмент, който може да предизвика безпокойство. Потребителите може да се нуждаят от допълнителна поддръжка, за да разберат нюансите и да настроят своя магазин.
Интеграция на шлюзУслугите на шлюза за членство не изглежда да са услуга, но е необходимо допълнително тестване.
SEO приятелскиSiteBuilder предлага SEO инструменти чрез магазин за приложения, но може да се наложат такси за добавяне. Има някои маркетингови, оптимизационни и мобилни инструменти за поддръжка на търсачките.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Потребителите на SiteBuilder защитават с парола акаунт за влизане и редактиране на уебсайта на клиента.
Google® AnalyticsSiteBuilder се интегрира с Google Analytics, но очаква да направи малко копаене, за да разбере това.
Сигурност на уебсайтовеSiteBuilder, подобно на други създатели на уебсайтове, прави сигурността на потребителите и клиентите приоритет с опции за защита на паролата за уебсайтове и платформи за електронна търговия.
Няколко езикаИзглежда, че SiteBuilder не се предлага на езици, различни от английски.
Мобилна оптимизацияШаблоните на SiteBuilder включват мобилна оптимизация, така че посетителите и клиентите да имат лесен достъп до вашите продукти на мобилни устройства. Уебсайтът се показва точно и позволява на клиентите да правят покупки.
CDN технологияSiteBuilder твърди, че предлага CDN хостинг за допълнителни разходи, за да „презареди“ вашата технология за висока наличност и висока производителност.

планове & Ценообразуване

SiteBuilder предлага на клиентите безплатен акаунт, заедно с три евтини опции. Трудно е да се оцени какво включват или изключват плановете или разходите, тъй като SiteBuilder разкрива тази информация, след като предоставите вашето име и имейл адрес, за да създадете акаунт. И трите платени планове предлагат:

 • 50% отстъпка
 • Безплатен домейн
 • Безплатен хостинг
 • Безплатни рекламни кредити

Предлагани планове за ценообразуване

 • Безплатно. Не е ясно на уебсайта какви точно безплатни опции са включени.
 • персонален. За малките компании цената е около $ 5 / месец и предлага функциите в горния списък.
 • професионалист. За малки или средни фирми, които изискват функции за електронна търговия, цената е около 8 долара на месец предлаганите функции в горния списък, SEO и маркетингова помощ и мобилни сайтове.
 • Premium. За малки или средни компании, които изискват добавени функции за електронна търговия, цената е около 10 долара на месец и предлага функциите на горния списък, SEO и маркетингова помощ, мобилни сайтове, помощ по имейл и приоритетна поддръжка.

SiteBuilder предлага конкурентни цени, но изглежда, че някои функции имат различна цена. Дешифрирането на уебсайта на SiteBuilder е трудно.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, бизнес мениджърите и физическите лица могат да си създадат акаунт безплатно и в крайна сметка да изберат от три плана за ценообразуване, за да получат още функции.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Участвате в 30-дневен безплатен пробен период, но изтриването на профила на SiteBuilder изисква малко старание.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? SiteBuilder е доста достъпен за повечето собственици на бизнес, с много безплатни за основни нужди. Очаквайте да платите индивидуално за някои добавки.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, първоначално можете да създадете своя уебсайт безплатно.
 • Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? За плащане може да бъде съставен месечен план или годишен план.

Поддръжка на клиенти

Услугите за поддръжка на клиенти в SiteBuilder се наклоняват към модела “направи си сам”. Това означава, че по-голямата част от помощта включва онлайн файлове с помощ, които трябва да намерите и прочетете. Центърът за поддръжка е обширен и включва помощ по повечето теми. Може да отнеме няколко минути, за да намерите това, което търсите.

Колкото по-сложен е уебсайтът, толкова повече помощ е необходима. Тази помощ е достъпна, ако сте готови да платите повече за ценовия план на трето ниво. Изглежда, че телефонното обаждане е обезкуражено, освен ако не се абонирате за Premium план, тъй като на уебсайта на SiteBuilder не се показва номер. За абонати от трето ниво се предлага телефонен номер за поддръжка.

Лесно използване

Лесността на използване е може би най-добрата функция на SiteBuilder. Лесно е да стартирате процеса, доста интуитивен за потребителя и лесен за поддръжка. Имайте предвид, че нивата на умения варират за тези, които решат да създадат своя уебсайт, като използват онлайн конструктор на уебсайтове. Най-добрият начин да вземете решение е да се възползвате от безплатни пробни оферти и да експериментирате. По-долу са някои неща, които трябва да имате предвид, докато минавате през съветниците за шаблони:

Простотата на интерфейса. Интерфейсът на SiteBuilder оценява средно до високо за визуална привлекателност и интерактивност, подходящ за повечето потребители.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. SiteBuilder е толкова добър както за начинаещи, така и за опитни потребители. Концепцията за редактиране на отворено платно е малко по-предизвикателна, но предлага известна гъвкавост на кодиране за напреднали потребители. SiteBuilder предлага почти всичко, което на собственика на малкия бизнес трябва да демонстрира и продаде своите продукти.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Автономността е в ръцете на собственика на сайта, а SiteBuilder разполага с надеждно време и доволен клиент като доказателство за своята платформа.

Помощ в редактора. Помощта и поддръжката на SiteBuilder включват диалогов прозорец в редактора, който да ръководи нови дизайнери. Тази функция е съвместима с други подобни създатели на уебсайтове.

SiteBuilder е нов конкурентен уеб строител, който е лесен за използване и предлага повечето неща, които собствениците на малкия бизнес искат и имат нужда, освен невъзможността лесно да разменят шаблони след създаването на сайт..

заключение

SiteBuilder е добър след като се има предвид колко скоро стартира компанията. Потребителите могат да се регистрират безплатно – всъщност трябва да го направят всъщност, за да го проверят – и в крайна сметка да се абонират за един от три разумни ценови плана. SiteBuilder е оптимален за хора, мениджъри на малки фирми или организации с нестопанска цел. Плановете предлагат някои безплатни, но очаквайте някои допълнителни цени за различни функции за електронна търговия и SEO.

Интерфейсът е лесен за управление и има само няколко сериозни ограничения. Плюсовете са обширни, а минусите са малко с програмата SiteBuilder.

SiteBuilder е здрав създател на уебсайтове за много малки компании, които тепърва започват или се разширяват в пространството за електронна търговия. Функциите са обширни с огромен брой шаблони, от които да избирате, и има само няколко ограничения. Възползвайте се от безплатния уебсайт на SiteBuilder, за да разберете дали това е правилният избор за вас.

сравнение

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map