Преглед на WebsiteBuilder.com 2016


WebsiteBuilder.com

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com предлага множество инструменти за създаване на уебсайтове, както и маркетингова помощ и електронна търговия. Много шаблони, от които да избирате, за да персонализирате вашия сайт и всичко се настройва по лесен начин за плъзгане и пускане, за да е супер лесно за всеки да създаде приятен външен вид. Прочетете нашия преглед на WebsiteBuilder.com по-долу.

Преглед

С WebsiteBuilder.com можете да проектирате и създавате уебсайт вечерно време, без да са необходими пари и никаква кредитна карта, стига да използвате поддомейн. За начинаещите е лесно да ги използвате, като изберете шаблон и използвате удобната функционалност за плъзгане и пускане, за да добавите съдържание и да го направите да изглежда така, както искате.

Кой е WebsiteBuilder.com Препоръчва се за?

Тази платформа и нейните лесни инструменти за навигация и дизайн са идеални за хора, които никога не са изграждали уебсайт преди. Той е сравнително идиотски и няма да ви отнеме много време, за да успеете да работите с него.

Области на фокус / специалности?

WebsiteBuilder.com предлага изключително удобен набор от инструменти за измерване, които да ви помогнат да изградите вашия сайт. Въпреки че не са уникални за тази платформа, те са по-изчерпателни от другите, които сме виждали. Горната част на редактора на уебсайтове предлага колони, линийки и щракване към мрежата, което улеснява толкова много подравняването на елементите и прави вашия сайт визуално привлекателен. Тези инструменти са достатъчно лесни за използване и ви позволяват да създадете уебсайт, който е взискателен и красив.

Технически спецификации / Ограничения

Освен вече споменатата и напълно удобна за ползване функция за влачене и пускане, WebsiteBuilder.com се предлага с 21 различни категории шаблони, от които да избирате, и много предварително заредени и висококачествени снимки за вашето използване. Елементи като бутони и икони са достъпни, за да пускате където искате на вашия сайт и да щракнете върху който и да е обект ви позволява да промените външния му вид по някои различни начини.

Едно значително ограничение, което открихме, е липсата на възможност за качване на много снимки наведнъж; ръчното щракване върху качването и правенето им едно по едно е досадно и отнема много време. За един магазин за електронна търговия или агент за недвижими имоти с много домашни снимки, които да добавите, това може да бъде истинска болка. Надяваме се, че надстройката до тази област на сайта ще се появи скоро. Друга нежелана бележка е липсата на функция за автоматично запазване, така че не забравяйте да кликнете върху запазване при всяко редактиране!

скалируемост

Мащабируемостта е важен момент, който трябва да знаете, когато работите със създател на уебсайт. Въпреки че пет страници може да са много от текущия ви бизнес, може да се окажете, че го превъзхождате или нараствате в различни посоки с нужда от създаване на допълнителни страници. WebsiteBuilder.com ограничава броя на страниците, които можете да имате в безплатната версия, но премиум версиите са безкрайно мащабируеми за всички тези невероятни бъдещи растежи!

Гарантирано връщане на парите

Ако сте като мен, обичате да виждате как работят нещата, преди да се ангажирате да ги използвате. Въпреки че оценявам безплатната платформа в този създател на сайтове, бих искал да проверя и платената версия, преди да реша, че това е правилният инструмент за моите цели. Така че бях приятно изненадан, когато разбрах, че сайтът предлага 14-дневна гаранция за връщане на пари за своите премиум планове и всякакви други продукти или услуги, с тези изключения: регистрация на домейн, приоритетна поддръжка, поверителност на домейна, електронна търговия, имейл адреси или SEO Ebook.

Каква е тяхната репутация?

Домейнът е активен от 1996 г., но изглежда, че през тези години понякога е сменял ръцете си. Той има Alexa ранг под 40 000, ранг за домейн SEO Moz от 42 и Google Pagerank от 2. Направих търсене на ревюта онлайн и излязох с малко смесена чанта, с повечето отзиви в напълно противоположни краища на спектъра и много малко хладка.

Награди

Открихме WebsiteBuilder.com, изброени многократно в статии на SiteBuilderAwards.com: Най-добрите строители на уебсайтове на ECommerce, Най-простите строители на уебсайтове, Най-добрите създатели на мобилни уебсайтове, Най-добрите създатели на блогове, Най-достъпните строители на уебсайтове и Най-добрите строители на сайтове за SEO.

Защо да изберете Builder на уебсайтове?

Лесна употреба, безкрайно персонализиране, остър външен вид и свежи шаблони.

Основни функции

 • Хиляди шаблони
 • Персонализирани домейни
 • Оптимизиран за мобилни устройства
 • Подходяща за търсачки
 • Безплатна библиотека с изображения
 • Социална интеграция
 • Плъзгане и пускане редактор
 • Безплатно име на домейн
 • Интеграция в електронната търговия
 • Безплатни SEO инструменти
 • Безплатен бизнес имейл
 • Настройка на сайта на блога

Присъда на експертите в бранша на Websitebuilder.com

Експертите имаха подобни неща да кажат за Builder на уебсайтове. Въпреки че действителният дизайнерски интерфейс е доста лесен за използване, практиките на компанията за продажба и ценообразуване са съмнителни. Всъщност една и съща компания продава един и същ продукт (на различни цени) под няколко различни имена на домейни. Трудно е обаче да почукате инструментите, които сайтът предлага, включително:

 • Безплатна и лесна настройка
 • Лесно за използване табло за управление, което се учи бързо и лесно
 • Богат избор от висококачествени шаблони
 • Инструменти за проектиране на мрежи, които помагат на размера на изображенията и закрепват различни елементи на мястото си

В крайна сметка експертните оценки варират доста в зависимост от това колко критици взеха предвид оплакванията срещу таксуване и обслужване на клиенти. Онези, които се фокусираха повече върху действителното представяне на програмата, бяха по-склонни да наградят Builder от 3,5 до 4 звезди от пет.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Положителни отзиви и отзиви на потребителите на Websitebuilder.com

Извън всякакви сенчести бизнес практики, Създателят на уебсайтове предлага инструментите, които ще ви трябват, за да изградите добре изглеждащ уебсайт. Всъщност клиентите се радват на потребителския интерфейс и дори го описват като “забавление”, за да играят наоколо с обучение. Инструменти като елементи на главната страница и панела за дизайн улесняват едновременно копиране на дизайни на страници в целия сайт и персонализиране на детайли като стилове на шрифт, когато е необходимо.

Потребителите, които търсеха някои по-сложни инструменти отвъд обикновен едногодишен сайт, също бяха доволни от функциите на блоговете и възможностите за електронна търговия. Между атрактивните шаблони и удобния за използване строител има някои интересни точки за продажба, когато става въпрос за използване на уебсайта. Просто се уверете, че сте запознати с това, което ще ви бъде таксувано.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите на Websitebuilder.com

Изглежда, че Builder на уебсайтове е друга достойна програма, която може да няма най-добрите практики за ценообразуване и продажба. Има някои компании, които привличат клиенти, защото имат отличен продукт. Може да се наложи да свършат някаква работа, за да получат името си там, но степента на анулиране е ниска и растежът е добър.

Тогава е и другият тип компания. Те ще предложат функционален продукт и ще намерят всевъзможни начини да ви продадат и да ви заключат в договори. Въз основа на отзивите на потребителите звучи, че Builder на уебсайтове е вторият вид компания. Вместо да правят качеството и обслужването на клиентите своите основни цели, те се опитват да задържат клиенти чрез други практики, които могат да изглеждат твърде агресивни и не непременно прозрачни.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Дизайн & персонализиране

Това е област, в която WebsiteBuilder.com наистина свети. Дизайнът е прост и на пръв поглед безкраен с всички шаблони и опции за стил, които имате на ваше разположение.

ОсобеностПреглед
TemplatesКакто вече беше отбелязано, WebsiteBuilder.com се предлага с хиляди шаблони на уебсайтове в 21 различни категории. Намирането на това, което е едновременно лесно и предизвикателно; има толкова много за избор, може да е трудно да го стесните и да изберете само едно. Освен това можете да избирате от всички тези шаблони дори на безплатен план, когато тествате нещата.

Категорията подрежда шаблони и можете да търсите и тях. Освен това можете да задържите курсора на мишката върху всеки, за да получите пълен преглед на начина, по който изглежда, преди да решите кои да използвате.

интерфейсДруг плюс за WebsiteBuilder.com, потребителският интерфейс е толкова лесен, колкото всеки строител на сайтове, който сме виждали, и много по-лесен от много. Всичко се поставя лесно и дори най-малко познатият в технологиите човек може да създаде уебсайт с него.
Персонализиране на стила на страницата “За да персонализирате страници в WebsiteBuilder.com, това е бързо. Редакторът на уебсайта включва две ленти с инструменти, една в горната и една от лявата страна. Отляво кликнете върху иконата на четката, която е обозначена като „Дизайн“ и се отваря меню за цветове, шрифтове, текстови стилове и фонове. От тук имате още повече шансове да го направите уникален, като качвате вашите фонови изображения, променяте непрозрачността или наслагвате елементи.
Навигация в сайтаТой е много интуитивен, а навигацията е бърза и лесна. Просто щракнете върху това, което трябва да направите или намерите, и веднага информацията е на една ръка разстояние.
Управление на съдържаниетоДобавянето и промяната на съдържание също е лесна задача в WebsiteBuilder.com. Искате ли да добавите нова страница? Просто кликнете върху знака с голям плюс в горната част и след това Страници, а сайтът дори има предварително изградени шаблони за повечето от често срещаните типове страници, така че не е нужно да започвате от нулата. Също толкова лесно е да добавяте секции към всяка страница.
Снимки и галерииПодобно на основното съдържание, галерия може да се добави, като щракнете върху знака Plus в горната лява колона, изберете Галерии и направите някои избори за това как искате да изглежда галерията ви. Ще бъдете подканени да въведете alt-тагове за правилно SEO.
Изграждане на мобилни сайтовеВсички сайтове на WebsiteBuilder.com са напълно мобилни, отзивчиви, което означава, че автоматично ще изглеждат страхотно на всяко устройство. Още по-добре, с планове, можете да кликнете върху иконата на мобилен телефон в горната лява част на редактора на сайта и да видите как точно ще изглежда уебсайтът ви на лични устройства.
Интеграция в социалното споделянеСайтът предлага отлична интеграция за социално споделяне чрез обикновена джаджа, която можете да пуснете направо в сайта си, където искате. Тази джаджа съдържа връзки за Facebook, Twitter, Linkedin и Google+. Не можахме да видим начин да добавим допълнителни сайтове за социални медии към безплатния план, въпреки че това може да е достъпно за премиум план.
Дизайн услугиАко не смятате, че можете да сложите сайт заедно с WebsiteBuilder.com, те също предлагат пълна помощ при проектиране. Личен уебсайт на три страници може да бъде създаден за вас на цена от 359 долара, професионален сайт с пет страници ще ви върне 499 долара, а най-обширният предлаган пакет е малък бизнес, който интегрира електронната търговия.

Характеристика & Инструменти

WebsiteBuilder.com включва много функции, за да ви помогне бързо да се свържете с интернет. Нека разгледаме накратко всеки.

ОсобеностПреглед
НастройвамНе може да бъде по-лесно. Отидете на сайта, кликнете върху Създаване на нов сайт в горния ляв ъгъл.
Уеб дизайнИзберете шаблон от над 10 000 или започнете от нулата изцяло вашето обаждане. (Но ще искате да използвате един от техните шаблони, повярвайте ми, те са страхотни!) От там настройте цветовете, шрифтовете, фона си и т.н. според вашите предпочитания.
Персонализирано име на домейнЛесно-лютиво и можете да изберете едно правилно на уебсайта. Ако вече имате такъв, сайтът ви казва как да го прехвърлите бързо.
Дълбочината на навигация:Не видяхме начин да добавим подменюта или подстраници към сайтове, изградени на WebsiteBuilder.com. Това може да бъде ограничение за големи уебсайтове, които биха искали да групират страници заедно, за да се организират по-добре.
Приспособления и приложенияНалични са много приспособления за добавяне на Google Maps към вашите страници, SoundCloud Player, социални медии, които следят и бутони за споделяне, вграждане на джаджи.
ОсигуряванетоЕлектронната търговия е достъпна на платени сайтове, за да можете бързо да продавате своите продукти и услуги. Можете също да поискате безплатни рекламни кредити за Google, Bing, Facebook и Amazon, както и Google Adsense.
Статистика за посетителитеGoogle Analytics бързо се добавя за проследяване на статистически данни.
Снимка, видео и аудиоСнимки и галерии могат да се добавят към сайта и има налична обширна библиотека с изображения. Можете също да добавяте видеоклипове и видео галерии. Аудиото се реализира чрез SoundCloud Player.
BloggingМожете да добавите блог към вашия сайт с натискането на един бутон
Google MapsНалична е джаджа за бързо добавяне на Google Maps.
HTML редакторПри първокласни планове можете да добавите HTML джаджи към страница или цяла HTML страница.
Интеграция на социалните медииЛесно е да добавите бутони за споделяне и следване към вашия сайт с бързо добавяне на социална джаджа.
Форми и проучванияМожете лесно да добавите контактна форма към секции; има много добре направени формуляри за контакт.
Място за съхранениеПространството за съхранение варира от 50MB за безплатни планове, до 5GB за личен план и 10 GB за професионални и малки бизнес планове.
Инструмент за бюлетинИзглежда, че това е пренебрегвана област на WebsiteBuilder.com. Не можахме да намерим инструмент за интеграция.
Поддръжка на форум
Електронна търговия / Онлайн магазинЛесен за настройка и управление, но трябва да изберете платен план, за да го добавите към вашия уебсайт.
Интеграция на шлюзВ безплатната версия не се забелязва интеграция на плащанията и търсенето на базата от знания се появи празно.
SEO приятелскиСайтът предлага безплатни и лесни за използване инструменти за стимулиране на SEO.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Защитените с парола или платени сайтове все още не са част от предложенията на WebsiteBuilder.com.
Сигурност на уебсайтовеСайтът е защитен чрез https, а на него има и значка Norton Security. Освен това плащанията към сайта могат да се извършват чрез PayPal за допълнителен слой защита.

планове & Ценообразуване

Наличен е безплатен план; този план се предлага с марков домейн във формата http://yourwebsitename.my-free.website. Това е по-малко от идеално за бизнес сайт, тъй като изглежда много непрофесионално. Бихме препоръчали да изберете вместо това премиум план и да получите перфектно име на домейн (уеб адрес.)

Сайтът предлага избор от няколко модернизирани планове:

персонален. Този план е $ 7,99 на месец и предлага безплатно име на домейн и имейл, без реклами и мобилен сайт.

Premium. Този план ще струва $ 9,22 на месец и включва рекламни кредити и SEO инструменти.

Бизнес. Този план е $ 10,75 и добавя приоритетна поддръжка.

е-търговия. Този план ще ви върне $ 18,45 и ще включва вашия онлайн магазин.

Ценообразуването за всеки план се основава на заплащане за две години предварително; възможно е да се направи по-кратък срок, но това струва малко повече. Към момента, в който пишем това, те предлагат 50% отстъпка от платените си планове (с изключение на лични.) С тези отстъпки прави WebsiteBuilder.com много привлекателна опция.

Безплатният план ви позволява да изградите два уебсайта; и двамата ще имат горепосочения маркер „моя безплатен уебсайт“ на уеб адреса. Ако това няма значение за вашите цели, можете технически да изградите готин, безплатен уебсайт.

Поддръжка на клиенти

Тъй като създателите на уебсайтове са създадени, за да се справят сами създателите на сайтове, поддръжката на клиентите е от решаващо значение за успеха. Най-лошото, което може да се случи е, че можете да се забиете, докато работите на сайта си и да не можете да го публикувате. За щастие, WebsiteBuilder.com предлага адекватна поддръжка под формата на обширна страница с често задавани въпроси, база от знания за търсене, чат на живо и форма за връзка с нас, за да поискате помощ.

Има отделна техническа поддръжка и поддръжка за фактуриране. Поддръжка по телефона е налична и за фактуриране. Все още няма видео уроци на уебсайта, но имаме чувството, че те ще бъдат предложени скоро. Изглежда, че поддръжката не е денонощна и това понякога може да е проблем. Ние обаче смятаме, че базата от знания е доста изчерпателна и може да отговори на повечето въпроси.

Лесно използване

Това вероятно е една от най-лесните за използване платформи, които сме виждали за създаването на вашия сайт. Той предлага много функции, за да може сайтът ви да функционира професионално, и много страхотни шаблони, за да изглежда добре. Дори един нов начинаещ може да състави красив уебсайт вечерта с този инструмент.

заключение

Харесваме WebsiteBuilder.com и бихме го (ще) използваме за създаването на уебсайт за себе си. Имайте предвид, че ние познаваме WordPress много добре и можем да създадем доста страхотен сайт с него. Въпреки това, платформата WebsiteBuilder.com може да се използва, за да направи уебсайт бързо и без много караница.

Ако някога сте се борили да проектирате персонализиран заглавие, за да пасне на шаблон на WordPress, така ще оцените лекотата, с която можете да завършите професионален сайт с WebsiteBuilder.com. Толкова голяма част от работата вече е свършена за вас, от шаблоните до предварително изградените страници, формуляри и други елементи, че е лесно да съставите отличен уебсайт, който ви представя добре, независимо от вида и усещането ви искам.

Горещо препоръчваме да опитате от WebsiteBuilder.com, тъй като ние вярваме, че ще отговаря добре на повечето нужди. Въпреки че осъзнаваме, че някои от ограниченията, които виждаме, като липсата на интеграция на имейли и масово качване на изображения, са прекъсвачи за някои хора, сайтът е само на няколко години. Очакваме, че екипът ще продължи да ощипва офертите и да го направи още по-добър в съвсем новото бъдеще. Но това, което вече е тук, е доста страховито страхотно!

сравнение

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map