Преглед на Webs.com 2016


Webs.com

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

Webs.com

Webs.com (компания Vistaprint) е 15-годишен създател на уебсайтове, който е популярен сред собствениците на фирми, нестопанските организации и уеб дизайнерите. Webs е платформата зад 55 милиона уебсайта. Уебс предлага опция безжизнена реализация или конкурентни цени за собствениците на бизнес, които се нуждаят от повече функции. Тази компания набира популярност сред другите големи производители на уебсайтове. Прочетете нашия преглед на Webs.com по-долу.

Професионалисти

 • Справедливи и конкурентни планове за ценообразуване
 • 450 мобилни бизнес шаблона
 • Лесно за добавяне и редактиране на компоненти
 • Включена фотогалерия
 • Безплатна 30-дневна пробна версия
 • Включен анализ за данни

Против

 • HTML / CSS кодирането е ограничено до кодово поле на страницата
 • Поддръжката по телефона е ограничена, с изключение на тези в Pro план
 • Може да са необходими някои изследвания за установяване на блоговете
 • Webs не създава уебсайта за вас

Преглед

 • Уеб сайт: www.webs.com
 • Централно управление: Сребърна пролет, Мериленд
 • Година на основаване: 2001
 • Служители: 50+
 • Изградени сайтове: 55000000+
 • Категории: Софтуер за уебсайтове
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

С над 3.3 милиона абонати, 2200 служители и над 20 физически места, Web.com е в свой собствен клас. Web.com споделя подкрепяща фирмена култура, ценности и работа в екип и разкрива тази информация на уебсайта. Има предимства и недостатъци в компания с толкова дълго и голямо положение.

Web.com предлага един от най-големите, най-универсални портфейли от продукти и услуги на всеки строител на уебсайтове. Въпреки че шаблоните са традиционни, предназначени за функция, Web.com е нещо повече от магазин за домашни поръчки. Web.com предлага и дизайн на уебсайтове с пълна услуга. Всяка от тези опции може да доведе до благоприятни резултати за физически лица или собственици на фирми, които трябва да създадат и поддържат уебсайт. Очаквайте да платите малко по-високи тарифи за обширните функции и услуги на Web.com.

Кой е Web.com се препоръчва за?

Създателят на уебсайтове на Web.com се препоръчва за собственици на фирми, собственици на магазини, блогъри и други, които се нуждаят от функционален, активен сайт. Подхожда на тези, които желаят да създадат основен сайт, или на тези, които се нуждаят от някой, който да създаде по-сложен сайт за тях.

Зоната на фокуса / специалитетите на Web.com

Web.com е фокусиран върху функционални, без излишни уебсайтове, които отговарят на индивидуалните или бизнес нуждите. С увеличен набор от шаблони, Web.com предлага над 2500 шаблона, които лесно могат да бъдат заменени след добавяне на съдържанието. Шаблоните изглежда малко датирани, но собствениците могат да получат персонализиран уебсайт, който отговаря на техните конкретни дизайнерски нужди. Предлагат се пакети за хостинг на Unix, Linux и Windows. Web.com върши добра работа в електронната търговия, с големи възможности за добавки и плъгини.

Технически характеристики / ограничения на Web.com

Web.com предлага стандартните функции за създаване на уебсайтове на сам за успешен уебсайт, заедно с опцията да оставите някой да свърши работата вместо вас. Това е функционална, добре проектирана платформа за електронна търговия с вградени решения и интерактивни опции на таблото.

Що се отнася до ограниченията, потребителският интерфейс не е толкова удобен за потребителите на някои от новите конкуренти на Web.com и не изглежда, че Web.com предлага безплатна пробна версия. Опциите за месечно ценообразуване са малко по-високи за тази сезонно развита платформа.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

Въпреки че ценовите планове не са ясно посочени отпред на уебсайта Web.com, изглежда има приличен набор от изчерпателни месечни планове за плащания за цялостно решение за хостинг и успешен маркетинг, необходим за насърчаване на бизнеса. Няма да е скъпо, но Web.com предлага истински маркетинг, който е необходим за онлайн успех.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Web.com предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, но няма да намерите лесно тази информация на уебсайта. Потребителите се оплакват от трудността при анулиране, след като се регистрирате.

Какво е репутацията на Web.com?

След дълга история в пространството на уебсайта, изглежда, че Web.com е заел задно място с нови собствени клиенти. След като най-мощните и успешни решения за изграждане на уебсайтове, изглежда, че Web.com не е успял да се справи по някакъв начин.

Въпреки че компанията има огромен следване и един от най-широките гами от услуги, тя претърпя многобройни трансформации и трябва да се изправи срещу нови производители за ефективно изграждане на уебсайт. За тези, които все още предпочитат да имат уеб дизайнер, който да върши работата за тях, Web.com изнася добре в бранша. Последните прегледи показват, че Web.com има добра репутация сред дизайнерите на пълни услуги и само честна репутация сред собствениците на сайтове, направени сами.

Защо да изберете Web.com?

Създателят на уебсайтове Web.com има следния, огромен набор от функции, множество опции за дизайн и разработка на уебсайтове и е достоен за подкрепа на големи предприятия и разширена електронна търговия. Тази компания прави всичко.

Въпросът е дали се справят добре? Ако искате сезонна, богата компания с история и възможности за предоставяне на широки услуги за дизайн на уебсайт, изразходвайте парите и инвестирайте с Web.com. Ако сте малък бизнес, който се нуждае от основен уебсайт, който правите сами, има десетки алтернативи за създаване на уебсайтове, като например Squarespace и Weebly, за да отговарят на вашите нужди.

Основни функции

 • Персонализиращи се шаблони
 • SEO Booster
 • Мобилен уебсайт строител
 • Интеграция на социалните медии
 • Поддръжка на местни обяви
 • Фото и видео галерии
 • Разширена Web Analytics
 • Персонализирани имена на домейни
 • Интеграция в електронната търговия
 • Персонализиран имейл адрес
 • Облачен хостинг
 • Защита с парола

Присъда на експертите в бранша на Webs.com

Експертите имат някои любезни думи за Webs.com, но те също така бързи да препоръчат по-добри алтернативи. Когато става въпрос за безплатната версия, е трудно да се предлагат много критики. Имайки предвид цената, Webs.com е сравнително лесна за използване програма, която ще позволи на всеки да изгради и публикува уебсайт. Редакторът за плъзгане и пускане елиминира нуждата от всяко кодиране и е много лесен за начинаещи.

Основният проблем, както с безплатните, така и с платените пакети, е, че интерфейсът е просто остарял и съдържа твърде много грешки. Всъщност, Webs.com не е претърпял значителна актуализация от 2012 г. С темповете, с които технологията напредва, това може да се почувства по-скоро като десетилетия, отколкото години.

В крайна сметка, ако търсите достъпен, надежден, персонализируем и лесен за използване строител на уебсайтове, има по-добри възможности. Webs.com просто не успя да остане конкурентен.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webs-com-review/

Положителни отзиви и отзиви на потребителите в Webs.com

Въпреки потопа от отрицателни отзиви на потребителите относно Webs.com, успях да намеря някои положителни отзиви. За съжаление повечето от тях звучат като спам. Авторите не дават много подробности и бързат да включат линк към собствения си уебсайт. Ако не друго, потребителите са щастливи, че могат да създадат уебсайт безплатно.

Друг проблем, който поставя под въпрос точността на потребителските прегледи, е наличието на много подобен „Web.com“. Докато провеждах собствени търсения, резултатите бяха равномерно разделени между показването на информация за Web.com и Webs.com. Може да се окаже, че Webs.com е злополучният получател на критики, които трябва да са насочени към Web.com. Като се има предвид малката разлика в имената на домейни и резултатите от търсенето, е трудно да се прецени наистина как се чувстват потребителите.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите в Webs.com

Четенето на потребителските отзиви за Webs.com е почти болезнено. Въпреки че практически всеки създател на уебсайт е получил известна критика, той обикновено приема по-ефективна форма. Оплакванията от потребителите на Webs.com обаче са направо ядосани. Хората не пишат, за да отправят полезни предложения за подобряване на услугата; те са навън за кръв.

Изглежда, че повечето проблеми възникват при безплатната версия на програмата. Има много съобщения за хора, които губят достъп до своя сайт, дори след като вложиха години на работа в създаването и публикуването на съдържание. Фактът, че представителите на обслужването на клиенти изглеждат неуловими, със сигурност не помага да се намали темперамента. Като цяло, Webs.com получи оценка с една звезда. Въз основа на потребителските отзиви звучи, че трябва да стартирате по друг начин.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Дизайн & персонализиране

Опциите за дизайн и персонализиране в Webs.com са повече от адекватни, от шаблони до използваемост. По-долу са някои от силните точки за дизайн и персонализиране на Webs.

ОсобеностПреглед
Шаблони на уебсайтовеWebs премина от 40 до 450 мобилни и модерни шаблони за бизнес сайтове. Потребителите избират от тези шаблони за безплатната услуга или за минимална цена, която включва някои добавени функции. Ако се нуждаете от решения за електронна търговия за вашия бизнес, Webs предлага и някои разширени шаблони.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове.Шаблоните са направени за компании в различни цветови палитри и стилове. Избирате между шест оформления, които работят добре, за да показват вашите продукти и услуги. Ако промените мнението си, лесно може да се приложи различен шаблон.
 • Предварително избрани шаблони спрямо изграждането на уебсайта ви от нулата. Webs е строител на уебсайтове, направен сам, който разчита на шаблоните. Ако искате да изградите вашия сайт от нулата, може да има други създатели на уебсайтове, които да отговарят на вашите нужди
Интерфейс за създаване на уебсайтWebs е най-добрият начин да предоставя на клиентите интуитивен интерфейс за създаване на уебсайт. Работата с цветове, съдържание и изображения е лесна за начинаещи или средни потребители на компютър. При защитено влизане в акаунта от уебсайта на Webs вие получавате достъп до своите страници, правите промени и виждате незабавни актуализации на вашия сайт./td>
Персонализиране на стила на страницата “Персонализирането на стила на страница се отнася до вашата способност да персонализирате уебсайта си, да променяте съдържание и компоненти и да променяте HTML / CSS код, ако желаете. Webs е чудесен за персонализиране на стила на страницата, с изключение на настройване на код.
 • Изборът на дизайн за персонализиране.Уебсайтовете на уебсайтове могат да бъдат персонализирани по отношение на изображения, съдържание, социални медии, приложения и някои маркетингови инструменти.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържаниеЕлементите за редактиране са прости. Можете бързо да преоразмерите и редактирате съдържание. Има известна степен на персонализиране на цветовете на фона на шаблона или можете да изберете различен шаблон и тема за цвят.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Редактирането на HTML / CSS код не се показва като функция, но изглежда има методи за добавяне на HTML тагове. Можете да поставите кодово поле на страница.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране.Webs улеснява визуалното редактиране на интерактивна платформа. Можете да добавите карти, видеоклипове, снимки, функции за електронна търговия и други елементи, за да привличате посетители и да продавате продукти.

След като решите да изпробвате Webs.com, избирате шаблон за дизайн и след това пристъпвате към персонализиране на страниците си, за да се приведе в съответствие с вашите бизнес нужди. Можете да настроите вашия сайт безплатно и да се насладите на повече функции в един от нискотарифните цени на цените.

Навигация в сайтаНавигацията в сайта е вградена в шаблоните и може да бъде персонализирана, за да съответства на продуктите и услугите на вашата компания. Webs предлага неограничени страници за всеки от трите ценови плана. Вашите мобилни клиенти ще могат да навигират по вашите страници, стига да изберете правилния шаблон.
Управление на съдържаниетоСъдържанието в уебсайта на уебсайтовете е лесно за промяна, стил и преместване. Докато имате връзка с Интернет, можете да влезете във вашия акаунт и да получите достъп до съдържанието си по всяко време. Промените са плавни и качването на вашия уеб сайт е незабавно.
Снимки и галерииНезависимо дали имате снимки на продуктите си или се нуждаете от изображения от фотогалерията на Webs, имате възможности. Заедно с вашите изображения можете да вмъкнете описания на продуктите, цени, данък и доставка, състояние на продукта и други.
Изграждане на мобилни сайтовеВебът предлага стотици удобни за мобилни шаблони, така че клиентите ви да могат да навигират в уебсайта ви на мобилните си устройства. Ако сте на безплатен пробен период от 30 дахи или един от трите планове на Webs на разумна цена, се включва изграждането на мобилни сайтове.
Интеграция в социалното споделянеWebs е напълно зареден с възможности за интеграция на социални медии. Можете да включите някои или всички основни платформи за социални мрежи към вашия уебсайт в полза на вашите клиенти. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo и други.
Дизайн услугиWebs не предлага да създадете уебсайт за вас. Тази платформа „Направи си сам“ е достатъчно лесна, че не е необходим дизайнер и разработчик на уебсайтове. Ако сте голям бизнес с уникални нужди за развитие, други компании правят това добре.

Характеристика & Инструменти

Webs е пълен с функции, насочени към клиентите, и хиляди малки предприятия продават своите продукти и услуги чрез уебсайт на Webs. Няма да останете разочаровани в списъка с функции на Webs.com.

ОсобеностПреглед
Настройка на уебсайтWebs предлага четири лесни стъпки за получаване на отличен уебсайт. Процесът е лесен като настройка, добавяне на съдържание, публикуване и оптимизиране за посетителите. Webs ви превежда през онлайн процеса за страници на вашия уебсайт и навигация, приложения, брандиране, публикуване и споделяне. Потребителите отчитат положително и интуитивно изживяване.
Уеб дизайнПървата стъпка в процеса на уеб дизайн на Webs е да преминете през хиляди бизнес шаблони. Вие избирате стила, цветовата схема и оформлението на страниците, които отговарят на вашата бизнес култура и нужди. Webs има 450 шаблона за избор, включително опции за мобилни устройства. След това разчитате на „лента за изграждане“ на всяка страница, за да ви помогне да влачите и пускате елементи, да вмъквате компоненти и да правите редакции.
Персонализирано име на домейн
Дълбочината на навигация:Вашите клиенти отиват до неограничени страници във всички планове на Webs. Независимо от размера на вашия малък бизнес, вие получавате необходимите страници, за да споделяте продуктите си. Има стотици шаблони, от които да избирате за вашата структура.
Приспособления и приложенияЗа разлика от някои създатели на уебсайтове, Webs предлагат както джаджи за начален екран за взаимодействие с клиенти, така и приложения за ангажираност и лоялност на клиентите. Webs също така си партнира с Pagemodo за социален маркетинг и ContactMe за управление на контакти.
ОсигуряванетоWebs предлага доста стабилни решения за електронна търговия, които работят за хиляди компании, базирани на продажби. Получавате стандартни опции за интеграция на плащания и фактури на PayPal, Etsy и Stripe.
Статистика за посетителитеWebs предлага усъвършенстван уеб анализ чрез статистика. Научавате повече за трафика на уебсайта си и предприемате действия въз основа на генерираната от вас статистика.
Снимка, видео и аудиоС огромната онлайн конкуренция, аудио, снимки и видеоклипове са от съществено значение за успеха на малкия бизнес. Интерфейсът на Webs за вмъкване на тези компоненти е лесен и управляем чрез лентата за програмисти. Изберете Изображение, Фотогалерия, Видео, Бутон и други.
BloggingБлог сайт може да се добави с помощта на приложение за блог. Можете да включите автоматични публикации. Блогът в Уебсайт не е толкова лесен и здрав, колкото някои други създатели на уебсайтове. Може да се наложи да разчитате на страницата за помощ на Уеб, за да го настроите. Някои други създатели на уебсайтове предлагат повече гъвкавост в стойността на блоговете.
Google MapsУеб мрежата ви позволява бързо и лесно да вмъквате карти на Google.
HTML редакторHTML редактор не се поддържа в Webs; въпреки това на страница може да се включи кодово поле.
Интеграция на социалните медии
Форми и проучванияВъзможно е да вградите формуляри и анкети с помощта на полето за HTML код на страница. Тази функция може да изисква някои проучвания на страницата за помощ на Webs, освен ако не сте компютърни.
Място за съхранениеПотребителите получават 500MB за безплатната услуга, 1GB за Starter план, 5GB за подобрения план и неограничено съхранение за Pro план.
Инструмент за бюлетинWebs си партнира с ContactMe, за да правим улавяне на имейли за бюлетини и пощенски съобщения. Очаквайте допълнителна такса от $ 5 / месец. Друг вариант е да вградите HTML улавяне в кодово поле на страницата.
Поддръжка на форумWebs предоставя поддръжка на форума за безплатни абонати, докато плаща на абонатите, за да получават както поддръжка на форума, така и поддръжка за чат на живо. За телефонна поддръжка абонатите трябва да се запишат в Pro плана.
Електронна търговия / Онлайн магазинЩе ви трябва Webs Enhanced или Pro план за магазин с 20 артикула или повече. Цената е разумна, а планът Pro включва включване и оптимизация на търсачката, реклама с Google, имейл, чат на живо и поддръжка по телефона. Решенията за електронна търговия в мрежата са подходящи за малки и средни предприятия.
Интеграция на шлюзЗа разлика от някои строители на уебсайтове в своя клас, Webs предлага услуги за шлюз на членство, които могат да бъдат разширени за вашите клиенти. Това ви помага директно да пускате на пазара и да блокирате преглеждането на страницата от члена.
SEO приятелскиWebs предлага SEO инструменти чрез магазин за приложения. Про планът предлага някои маркетингови инструменти, включително SEO Booster, които да ви помогнат да намерите клиенти в мрежата. Освен това, Webs изпраща списъци на местни онлайн директории, включително Google, YP.com и Yahoo.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Потребителите на уебсайтове създават защитен с парола акаунт за влизане и редактиране на сайта си по всяко време.
Google® AnalyticsWebs се интегрира с Google App Suite (това може да отнеме малко повече разбиране и някои помощни файлове, за да започнете). Webs използва Stats по подразбиране за анализи.
Сигурност на уебсайтаУеб, като всички създатели на сайтове, се отнася сериозно към сигурността и използва водещи опции за защита на паролата на клиентите. С историята и размера на тази компания сигурността има приоритет.
Няколко езикаУебсайтът Webs поддържа 13 езика. Изглежда, Webs предлага изграждане на уебсайт за тези езици и увеличаване, за да включи още.
Мобилна оптимизацияНовите шаблони на Webs 450 включват мобилна оптимизация, за да могат вашите клиенти да разгледат и да закупят вашите продукти и услуги на мобилно устройство. Мобилните шаблони са включени в безплатната услуга, а в Webs три ценови планове.
CDN технологияWebs има подобна платформа, наречена Network Solutions за подобрени DNS услуги, висока наличност и висока производителност.

планове & Ценообразуване

Webs предлага на клиентите безплатен текущ уебсайт и хостинг! За уебсайтове, които изискват функции за електронна търговия, един безплатен и три ценови планове са повече от щедри. Компанията показва своите ценови планове и опции на сайта. Можете да се установите безплатно или да изберете от три конкурентни месечни ценови планове въз основа на вашите бизнес нужди. И трите платени планове предлагат:

 • Безплатен хостинг
 • Неограничени страници
 • Маркирането на уебсайтове е премахнато
 • Защита с парола за страници
 • Мобилна оптимизация
 • Статистика

Предлагани планове за ценообразуване

 • Безплатно. За компании със само пет продукта и едно изображение можете да продавате безплатно.
 • стартер. За малки фирми за електронна търговия, планът за начинаещи от 5,99 долара на месец предлага горепосочения списък, десет продукта и две изображения, някои реклами, поддръжка по имейл и 1 GB място за съхранение.
 • Засилено. За малки или средни предприятия, които се нуждаят от по-обширни функции за електронна търговия, разширеният план от $ 12.99 на месец предлага горепосочения списък, 20 магазина, повече теми, три имейл адреса, поддръжка по имейл и чат на живо и 5 GB хранилище.
 • професионалист. За повечето собственици на средни бизнес, планът $ 22,99 на месец Pro предлага горния списък, неограничен магазин за продукти, повече теми, 25 имейл адреса, подаване на търсачка и бустер, 100 долара в Google реклами, имейл, чат на живо и поддръжка по телефона и 5 GB памет.

Webs предлага много конкурентни планове за настаняване на всеки собственик на малък бизнес или с нестопанска цел. Опциите за включване са по-щедри от много уеб строители в своя клас.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, собствениците на фирми могат да се насладят на безплатен уебсайт за дългосрочна или 30-дневна пробна версия на един от три ценови плана на Webs.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Можете да се присъедините безплатно, да участвате в 30-дневна безплатна пробна версия или да се абонирате за един от трите плана, като в този случай за плащане ще е необходим номер на кредитна карта или PayPal.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? Уебсайтовете са много достъпна опция за повечето собственици на бизнес, с много безплатни продукти за основни нужди.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, можете да проектирате своя сайт безплатно и да останете на безплатен план, колкото искате.
 • Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? Месечните цени се базират на двугодишни планове.

Поддръжка на клиенти

С повече от 15 години в бизнеса за изграждане на уебсайтове, Webs създаде добри възможности за поддръжка на клиенти и клиентите изглежда са доста доволни. Тъй като настройката на Webs е доста проста, тази платформа “направи си сам” е проектирана за минимална поддръжка. От уеб страницата за помощ и контакт Webs използва Zendesk за поддръжка на клиенти.

 • ЧЗВ. Потърсете информация в често задавани въпроси.
 • Чат на живо. Задайте въпрос в Live Chat.
 • Подкрепете общностния форум. Потърсете отговори във форум за поддръжка на общността.
 • Помощен център. Потърсете отговори на въпроси в Центъра за поддръжка въз основа на тема.
 • Избери тема. Изберете конкретна тема, за да получите отговори.
 • Ресурсен център. Посетете ресурсния център, за да започнете работа с нов уебсайт.
 • Влизане в акаунта. Клиентите влизат директно от уеб сайта.

Като цяло, Webs предоставя някои възможности за поддръжка на клиенти. Едно телефонно обаждане вероятно е обезкуражено, освен ако не се абонирате за Pro плана, тъй като на страниците на уебсайтове не се появява номер. При някакво ниво на помощ се предлага телефонен номер.

Лесно използване

Потребителите намират Webs лесно за стартиране, бърза настройка и лесна за поддръжка. Вие изграждате уебсайта си, докато вървите, използвайки шаблон за дизайн и шест опции за оформление. Webs предлага отлично изживяване „Направи си сам“ за начинаещи и напреднали потребители.

Докато нивата на умения варират в зависимост от тези, които се нуждаят от нов уебсайт и искат да създадат свой собствен, лекотата или трудността варират за всеки човек. Тъй като Webs предлага безплатен уебсайт, няма какво да губите, като отделите време за работа през процеса и да разберете дали искате да дойдете абонат. Потребителите намират Webs за интуитивен, лесен за използване и лесен за настройка и управление.

Простотата на интерфейса. Интерфейсът е както визуален, така и интерактивен, подходящ за повечето потребители, всякакъв тип уебсайт.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. Създателят на уебсайтове Webs е идеален както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Въпреки че на пазара има по-напреднали създатели на сайтове и уеб дизайнери, Webs предлага почти всичко, от което се нуждае собственикът на малък бизнес, на достъпна цена.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Продължителността на мрежата е отлична, както повечето строители на днешния пазар, и вие имате пълен контрол върху сайта си.

Помощ в редактора. Webs предлага някои опции за онлайн помощ, включително помощ в редактора, чат на живо, поддръжка по телефона и обикновен блог.

Webs предоставя мащабируемо решение, което се адаптира добре към вашия променящ се бизнес. Докато решавате шаблон и план за ценообразуване, той помага да се вземе предвид състоянието на вашия бизнес и потенциалното бъдеще на възможностите на уебсайта ви.

заключение

Създателят на уебсайтове на Webs има силно следване. Webs предоставя безплатен план или три разумни ценови планове за физически лица, собственици на малък бизнес и организации с нестопанска цел. Плановете са повече от щедри и включват някои функции, за които много други създатели на сайтове очакват да платите.

Интерфейсът е лесен за работа и има само няколко ограничения около кодирането и директната поддръжка на телефона. Общите плюсове са обширни, а минусите са малко при избора на Webs за изграждане на вашия бизнес уебсайт.

Webs е сравнително здрав създател на уебсайтове за много малки и средни предприятия в сферата на електронната търговия или извън електронната търговия. Функциите са обширни, като има само няколко притеснения. Webs предлага безплатни или конкурентни цени. За разширяващите се компании, които се нуждаят от модерен дизайн на шаблони, възможности за мобилност и мащабируемост, строителят на уебсайтове на Webs разполага с това, от което се нуждаете. Най-добрият избор е да го тествате безплатно и да разберете сами.

сравнение

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map