Преглед на Webnode 2016 г.


Webnode

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

Webnode

Webnode е швейцарска компания, която стартира през 2008 г. като глобален уебсайт строител, фокусиран върху "удобство за потребителя, качество и визуална привлекателност." Webnode твърди над 22 000 000 потребители на тази интерактивна програма за плъзгане и пускане за създаване и стартиране на уебсайтове. Описан като бърз и лесен процес, Webnode предлага сравнително лесна платформа за стартиране и управление на уебсайт. Прочетете нашия преглед на Webnode по-долу.

Професионалисти

 • Лесен потребителски интерфейс
 • Безплатна опция за уебсайт за прости уебсайтове
 • Налично HTML / CSS кодиране
 • Стотици основни шаблони, от които да избирате
 • Включващи образи и медии
 • Поддържа 20 езика
 • Добра оптимизация за търсене

Против

 • Функционални шаблони, но не модерни
 • Няма директни опции за бюлетин, но обходи
 • Не е идеален за разширени блогове
 • Имена на домейни с отделни цени
 • Ценови планове, които трудно се подреждат

Преглед

 • Уеб сайт: www.webnode.com
 • Централно управление: Швейцария
 • Година на основаване: 2008
 • Служители: 90+
 • Изградени сайтове: 22000000+
 • Категория: Софтуер за уебсайтове

Платформата Webnode се класира високо за лесна употреба, функции, време за проектиране до стартиране (пет минути) и обща скорост. Webnode се откроява като популярна система за управление на съдържанието „всичко в едно“, поддържаща над 20 езика. Този конструктор на уебсайтове има функции, необходими за физически лица и малки предприятия. Потребителите на Webnode могат да създадат уебсайт безплатно или да се абонират за един от деветте уникални ценови планове. По-долу са някои от детайлите за Webnode, създателя на уебсайт:

За кого се препоръчва Webnode?

Създателят на уебсайтове Webnode се препоръчва за професионалисти в малки компании, блогъри, собственици на онлайн магазини, студенти, художници и други. Този конструктор на сайтове привлича всеки, който има нужда от бърз и лесен уебсайт.

Зоната на фокуса / специалитетите на Webnode

Webnode е фокусиран върху целесъобразното изграждане на уеб сайт с много функции. Специализациите на Webnode присъстват в лесния интерфейс за плъзгане и пускане, взаимозаменяеми мобилни шаблони, разнообразие от бизнес и лични дизайни на сайтове, някои HTML кодиране, звукова оптимизация и впечатляващ многоезичен набор.

Технически характеристики / ограничения на Webnode

Техническите спецификации за Webnode включват безплатен акаунт, който може да се предава на живо за пет минути (въпреки че реално повечето потребители биха отнели поне половин ден или повече, за да изработят сайта си). В безплатен или платен акаунт потребителите получават опции за име на домейн, социални медии, имейл, блогове, формуляри, изображения, статистика и повечето от стандартните функции, които очаквате в създателя на онлайн уебсайт.

По отношение на ограниченията, този конструктор на сайтове е добър за тези, които са добре с основните функционални шаблони, без много усещания. Платформата се нуждае от актуализации, с ограничения в съвременния дизайн. Като стабилно решение за блогове Webnode се нарежда леко ниско.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

Webnode предлага някои месечни планове за ценообразуване въз основа на сложността на уебсайта. Сторените собственици, блогъри и други могат да стартират малки и да преминат в ценовия план, който има необходимите им функции. Webnode предлага девет планове за ценообразуване на уебсайтове (включително основна и разширена електронна търговия) – повече планове на всеки уебсайт. Ценовите планове са сложни за изясняване, но оставят на бизнеса място за растеж

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Получавате 15-дневна гаранция за връщане на парите само на Premium план.

Какво е репутацията на Webnode?

Webnode има добро следване заедно със здрава платформа за основни и бизнес уебсайтове. Въпреки че не е много привлекателен за тези, които търсят модерност, той има функционалност и много доволни клиенти. Webnode има един от най-добрите многоезични набори и използва приятелски интерфейс за редактиране в стил Microsoft. Той е универсален и мобилен отзивчиви с различни опции за ценообразуване. Тя може да бъде ниска цена, но развиващите се бизнеси ще трябва да плащат повече, за да получат това, от което се нуждаят. Като цяло Webnode има добра репутация в бранша.

Защо да изберете Webnode?

Webnode предлага стабилна платформа с разумна функционалност за поддържане на повечето стилове и изисквания на уебсайта. С възможността за безплатен или разумно ценови план, той е проектиран да предлага набори от функции за различни потребители. Подходящо е за електронна търговия, ако нямате нищо против да плащате повече, с широки функции, конфигурирани да поддържат малкия бизнес. Той е идеален и за блогъри, артисти и студенти, които не се нуждаят от съвременни шаблони.

Основни функции

 • Стотици шаблони
 • Използвайте собственото си име на домейн
 • Поддръжка за модерни SEO техники
 • Интеграция на социалните медии
 • Нулеви разходи за стартиране
 • Поддръжка на няколко езика
 • Архивиране и възстановяване
 • Персонализирайте Footer
 • 15-дневна политика за възстановяване
 • Строител на онлайн магазини
 • От 2GB до неограничена честотна лента
 • Интеграция на форуми

Присъда на експертите в бранша на WebNode

Експертите за създаване на уебсайтове е много вероятно да препоръчат WebNode и да му дадат над средния резултат. Подобно на потребителите, критиците посочиха инструментите за обслужване на клиенти и електронната търговия като най-големи грешки в програмата. Като се има предвид, можете да платите повече и да изберете специалния пакет за електронна търговия. Просто знайте, че редовните бизнес планове са ограничени, когато става въпрос за онлайн продажба.

В противен случай реалният създател на уебсайт е високо ценен. Той спечели точки за лесно използване и висококачествен редактор за плъзгане и пускане, който е в горната част на своя клас. Експертите също бяха впечатлени от броя и калибъра на SEO инструменти. WebNode се предлага стандартно с различни отлични инструменти, които да помогнат за популяризирането на вашия сайт и вашия бизнес.

В крайна сметка експертите оценяват WebNode дори по-високо от потребителите със средно 8 до 9 звезди от общо десет. Според критиците WebNode си струва да се провери.

 • www.websitetooltester.com/en/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Положителни отзиви и препоръки на потребителите в WebNode

Доволните клиенти обикновено споменават тези три области:

 • Ценообразуване. Да, можете да създадете професионален и атрактивен уебсайт безплатно. Обновените пакети предлагат повече опции за теми, но безплатната версия е достатъчна, за да започнете.
 • Лесна употреба. За начинаещи простият интерфейс е лесен за навигиране и много ефективен. Веднага щом настроите информацията за вашия акаунт, можете да започнете да изграждате уебсайта си.
 • Характеристика. WebNode предоставя SEO инструменти, които ще ви помогнат да пуснете на пазара вашия уебсайт. Той също така предлага страхотни функции за блогове, интеграция на социални медии и статистика на сайтове.

Резултатите на клиентите бяха малко непоследователни, когато стана дума за оценка на WebNode, но не открихме нищо под 7 от 10-звезден преглед. Всъщност много резултати бяха много по-високи.

Отрицателни потребителски отзиви и оплаквания в WebNode

Някои потребители са имали проблеми с достъпа до уебсайта си, след като са се регистрирали. Независимо дали има проблем с домейна или просто не могат да влязат в своя администраторски акаунт, има достатъчно споменавания за тези видове проблеми, за да повдигнете вежда. Не помага, че тези предизвикателства в голяма степен не са били адресирани от обслужването на клиентите. Други потребители също съобщиха, че имат проблеми с анулирането на акаунта си, след като решат, че WebNode просто не е за тях.

Трябва също да знаете, че WebNode се предлага с ограничени инструменти за електронна търговия. Потребителите изглеждаха изненадани и разочаровани, че програмата не беше по-удобна за търговия на дребно. За тези, които искат да превърнат своя бизнес уебсайт в онлайн магазин, има по-добри опции с по-стандартни инструменти за електронна търговия, които да помогнат за продажбата на продукти.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Дизайн & персонализиране

Опциите за дизайн и персонализиране обикновено се отнасят до степента, в която потребителите могат да оправят шаблоните и да персонализират стилове, цветове и разположение. Webnode предлага разнообразни възможности за дизайн и персонализиране, които са достатъчно лесни за управление.

ОсобеностПреглед
Шаблони на WebnodeИма много удобни за мобилни лични и бизнес шаблони, които можете да избирате, заедно с опции за оформление на четири страници и CSS редактор за редактиране на бекенд, ако желаете. Освен това потребителите могат да променят мнението си и да изберат различен шаблон след съхранение на данните. Шаблоните са описани като малко остарели, но можете да получите креативни и да промените настройката по подразбиране за много елементи.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове. Има „стотици” шаблони в различни категории, от които да избирате. Шаблоните са цветно кодирани, така че можете да намерите цветовете, които съвпадат с логото на вашия бизнес, и т.н. Стиловете на шрифтовете по подразбиране са датирани, но можете да ги ощипвате и Webnode е посочил, че скоро ще се модернизират.

Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от Scratcч. Webnode е собствена програма за изграждане, която разчита на предварително проектирани шаблони и добавяне на HTML / CSS код за тези, които се нуждаят от нея. За пълномащабно проектиране и разработка на уебсайтове ще искате да търсите онлайн за компании, които предлагат този тип услуги, но очаквате да платите много повече.

Уебсайт строителИнтерфейсът за дизайн на уебсайт е това, което прави Webnode любим. Той предлага удобен за управление контролен панел в стил Microsoft и предоставя на потребителите много функции, от които да избират. Можете да промените мнението си за шаблона и различните оформления за всяка страница на уебсайта. Налични са помощни инструменти за тази платформа за проектиране.
Персонализиране на стила на страницата “Когато можете да персонализирате и персонализирате уебсайта си извън основния шаблон, това се нарича персонализиране на стила на страницата. Webnode е среден в своя клас за персонализиране на стила на страница.

 • Изборът на дизайн за персонализиране. Webnode предоставя на потребителите добра доза контрол за персонализиране. Има четири различни оформления, за да избирате за вашите страници и можете да промените шаблона по желание. Има десетки цветни схеми, вградени в шаблоните.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържание. Webnode прави редактирането без стрес в интерактивен контролен панел. Бързо редактирате, премествате, преоразмерявате или изтривате съдържание или елементи.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Много желана функция за техническите потребители, Webnode предлага CSS редактор за някакво резервно кодиране.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране. Потребителите харесват възможностите за визуално редактиране на Webnode. Сравнително лесно е да добавяте джунджурии и има номер за избор. Възможно е да има някои ограничения за разположение, когато ги добавите към страница

Като цяло потребителите на Webnode са доволни от възможностите за персонализиране, докато има някои набори от стилове, вградени в шаблоните. Имайте предвид, че предлаганите шаблони са силно функционални и не касаят естетиката, но можете да персонализирате, за да преодолеете това.

Навигация в сайтаШаблоните на Webnode предлагат най-малко шест нива на навигация в сайта, достатъчно за почти всеки уебсайт. Навигационното оформление се базира на избрания от вас шаблон с възможно персонализиране. Очаквайте и отзивчивата мобилна навигация.
Управление на съдържаниетоПоради структурата на шаблоните в Webnode, управлението на съдържанието е опростено и интуитивно. Шаблонът може да бъде променен с малко почистване. Webnode осигурява сигурно потребителско вход на уебсайта им и вашите промени се качват моментално.
Снимки и галерииWebnode е оборудван с фотогалерия и вие имате възможност да направите галерията си витрина на вашите продукти. Галерията със снимки ви позволява да страницирате снимките си, да редактирате размера на миниатюрите и да добавяте описания.
Изграждане на мобилни сайтовеИзграждането на мобилни сайтове е вградено в шаблоните на Webnode, така че вие ​​и вашите клиенти можете лесно да показвате и навигирате от мобилно устройство. Електронната търговия също се поддържа на мобилна платформа.
Интеграция в социалното споделянеИконите на социалните медии могат да бъдат поставени на уебсайтове на Webnode за интеграция с популярни социални медийни платформи като Facebook, Twitter и YouTube.
Дизайн услугиWebnode като повечето строители на уебсайтове в своя клас не предлага услуги за управление на уебсайтове. Това е направи си сам строител на сайтове. Потърсете онлайн дизайнер на уебсайт, ако се нуждаете от цялостни услуги за дизайн и разработка, на премия цена.

Характеристика & Инструменти

Webnode разполага със здрава функция, която може да побере собственици на малки магазини, блогъри и други, които искат да се покажат или продават своите стоки и услуги. Webnode има една от най-добрите репутации за функции сред конкурентите си. По-долу са някои от детайлите.

ОсобеностПреглед
Настройка на WebnodeWebnode ви позволява да разгледате стотици отзивчиви шаблони във всяка бизнес или лична категория, преди да се регистрирате. Имате възможност да изберете безплатен акаунт и да надстроите до плана, който ви е необходим по-късно, ако желаете. Настройката е лесна и Webnode ви превежда през онлайн процес за проектиране на вашия уебсайт.
Уеб дизайнШаблоните на Webnode предлагат стотици страхотни идеи, за да ви накарат да мислите. След като се регистрирате с име за вашия уебсайт, имейл адрес и нова парола, започвате процеса на уеб дизайн. Избирате оформление, добавяте текст и плъзгате и пускате необходимите елементи към страниците си. Добавете HTML / CSS код, ако е необходимо.
Дълбочина на навигациятаWebnode предлага поне шест нива на навигация в уебсайта, което е повече от достатъчно за всеки личен или бизнес уебсайт.
Приспособления и приложенияВъпреки че не се споменава за магазин на приложения, Webnode е съвместим с някои приложения и също така можете да кодирате в HTML. Има много приспособления, които да плъзнете и пуснете (или код) на страниците на уебсайта си.
ОсигуряванетоWebnode предлага интеграция с Google AdSense, но тя трябва да бъде кодирана в определен раздел. Собствениците на магазини могат да вмъкнат стандартните опции за плащане, включително PayPal.
Статистика за посетителитеИнструментите за вътрешна статистика за посетители са полезни и потребителите могат да добавят Google Analytics.
Снимка, видео и аудиоWebnode има набор от медийни инструменти, които да отговарят на всеки собственик на уебсайт, включително галерия с изображения, опция за видео и аудио файлове и други.
BloggingОпцията за блогове Webnode е за случайни блогъри, а не за сериозни блогъри. Има няколко ограничения с коментари и отговори, но Disqus е добавка, която може да помогне.
Google MapsWebnode ви позволява бързо да вмъквате Google Maps и Bing Maps.
HTML редакторЕдно от предимствата на Webnode е възможността за добавяне и редактиране на HTML / CSS код на сайта, което може да се направи в CSS редактор.
Интеграция на социалните медии
Форми и проучванияИзберете формите на Wufoo, интеграциите в Survio и файловете Box.net, между другото, за формуляри, опции за анкети и анкети.
Място за съхранениеАбонатите получават от 300MB до неограничено място за съхранение, заедно с 3GB до неограничена честотна лента, в зависимост от избрания от вас план.
Инструмент за бюлетинВъпреки че няма инструмент за бюлетин, потребителите могат да се интегрират с Mailchimp, Aweber и други. All-inclusive имейл акаунти за Webnode ще поддържат тази дейност.
Поддръжка на форумWebnode официално не поддържа форуми, въпреки че клиентите могат да правят коментари или въпроси онлайн.
Електронна търговия / Онлайн магазинСъздаден за електронна търговия, Webnode предлага повечето изисквани от собствениците на магазини за функции. Абонатите ще трябва да инвестират в плана с по-високи цени, за да получат необходимите инструменти и подкрепа. Конкретният план за електронна търговия е най-сложният, въпреки че има по-малко скъпи опции за по-малки платформи за продажби.
Интеграция на шлюзУслугите за шлюз на плащания са достъпни в Webnode и са сравнително лесни за работа.
SEO приятелскиWebnode получава четири звезди за SEO, тъй като страниците и мета заглавията, заедно с изображенията ALT маркери и URL полета и могат да се редактират, специалност за Webnode!
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Webnode предлага на потребителите защита на паролата за тяхното влизане, редактиране и персонализиране на онлайн акаунт.
Google® AnalyticsWebnode се интегрира с Google Analytics, без известни проблеми.
Сигурност на уебсайтовеWebnode приема сериозно сигурността на потребителите и клиентите, както и повечето онлайн компании. Те предлагат необходимото криптиране и защита на паролата, необходими както за общите уебсайтове, така и за електронната търговия.
Няколко езикаWebnode поддържа 20 езика, вероятно най-подкрепеният от всеки строител на уебсайтове. Пет звезди за тази функция.
Мобилна оптимизацияШаблоните на Webnode осигуряват мобилна оптимизация, така че потребителите и клиентите успешно да показват, навигират и купуват на повечето мобилни устройства.

планове & Ценообразуване

Webnode предлага на клиентите безплатен акаунт, заедно с някои сложни ценови планове в три категории, от които да избирате. В зависимост от нивото на инструментите и функциите, необходими за вашия уеб сайт, има план за ценообразуване за всички. Имената на домейни се определят отделно. Ценообразуването на Webnode не беше очевидно на началната страница, но търсенето с Google на „Ценообразуване на Webnode“ доведе до плановете..

Предлагани планове за ценообразуване

Безплатно. Изградете сайта, управлявайте съдържанието и получавайте много функции и известна поддръжка.

Лични уебсайтове

Всички планове за ценообразуване на личния уебсайт включват мобилен шаблон, възможност за присвояване на вашето име на домейн, защита на паролата, премиум поддръжка и план за архивиране и възстановяване.

 • мини. $ 6.95 / месец за 300MB съхранение, 3GB честотна лента и една пощенска кутия.
 • стандарт. $ 13,75 / месец за 1000MB съхранение, 20GB честотна лента, 20 пощенски кутии и възможност за персонализиране на долния колонтитул.
 • Profi. $ 24.95 за съхранение на 4000 MB, неограничена честотна лента, 100 пощенски кутии, няколко езика и офлайн версия на уебсайта.

Бизнес уебсайтове

Всички планове за ценообразуване на бизнес уебсайтове включват мобилен шаблон, възможност за присвояване на вашето име на домейн, първокласна поддръжка и новини и статии.

 • мини. $ 6.95 / месец за 500MB съхранение, 3GB честотна лента и три пощенски кутии.
 • стандарт. $ 13,75 / месец за 2 000MB съхранение, 10GB честотна лента, 20 пощенски кутии, новини и статии, създаване на списъци, няколко езика, възможност за персонализиране на футера и защита на паролата.
 • Profi. 24,95 долара за 5000 000 MB съхранение, неограничен трафик, 100 пощенски кутии, новини и статии, създаване на списъци, няколко езика, възможност за персонализиране на долния колонтитул, защита на паролата и офлайн версия на уебсайта.

Уебсайтове за електронна търговия

Всички планове за ценообразуване на уебсайта за електронна търговия включват мобилен шаблон, кредитна карта, възможност за задаване на вашето име на домейн, премия за поддръжка и план за архивиране и възстановяване..

 • мини. $ 9.95 на месец за 300MB съхранение, 3GB честотна лента, една пощенска кутия и 100 продукта.
 • стандарт. $ 24.95 / месец за 1000MB съхранение, 20GB честотна лента, 20 пощенски кутии, 1000 продукта, подробни бизнес статистики, вариации на продуктите, възможност за персонализиране на футера, подаване на продукти и капацитет за импортиране / експортиране на продукти.
 • Profi. 49,95 долара за 4 000 MB съхранение, неограничен трафик, 100 пощенски кутии, неограничен брой продукти, подробни бизнес статистики, вариации на продуктите, възможност за персонализиране на футера, емисия на продукти, капацитет за импортиране / експортиране на продукти, защита на паролата и офлайн версия на уебсайта.

Webnode предлага конкурентни цени, след като разберете точно необходимата конфигурация за вашия личен или бизнес уебсайт.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, всеки може да настрои и да продължи да използва безплатен акаунт за основен уебсайт. Очаквайте да се абонирате за разплащателна сметка за решения за електронна търговия.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Можете да настроите акаунт за безплатна услуга или да се абонирате с кредитна карта или PayPal. Има 15-дневна безплатна пробна версия само за Premium план.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? Webnode предлага някои планове за ценообразуване, но името на домейна се определя отделно. Цената е конкурентна за нуждите на малкия бизнес или електронната търговия. За всички функции на електронната търговия той е по-висок от някои, но ще получите това, което трябва да продадете.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, можете да разработите професионален уебсайт безплатно и да го запазите безплатно.

Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? Предлага се месечен план за плащане.

Поддръжка на клиенти

Услугите за поддръжка на клиенти на Webnode са подобни на повечето бизнес производители на уебсайтове. Онлайн поддръжката е добра. Поддръжката по телефона и имейлите е малко ограничена, но има форум за често задавани въпроси и въпроси. Предлага се известно ниво на подкрепа за всички ценови планове.

Лесно използване

Webnode е описан като сравнително лесен за създаване на уебсайтове за правене на собствени уебсайтове. Той е създаден за потребители от всяко ниво на умения. Лесно е да започнете и да се управлява лесно. Сайтовете за електронна търговия ще отнемат малко повече планиране и време за настройка и поддръжка.

Простотата на интерфейса.Интерфейсът на Webnode има много високи резултати за редактиране на стила на контролния панел, интерактивността и лекотата на използване.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. Webnode е идеален както за начинаещи, така и за опитни дизайнери, включително възможност за кодиране в HTML / CSS. Начинаещите харесват редактирането на плъзгане и пускане, докато напредналите потребители могат да добавят код.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време.Потребителите получават пълен контрол при сигурно вход в Webnode, предназначен за физически лица или собственици на магазини, които продават стоки и услуги онлайн.

Помощ в редактора. Добрите са диалоговият прозорец и опциите за помощ. Поддръжката на живо е ограничена и има някои отчети за помощни файлове, които са твърде ограничени.

Webnode е конкурентно създател на уебсайт, който е лесен за използване и предлага функциите за всеки тип сайт, с малки ограничения и донякъде конкурентна цена в зависимост от вашите нужди.

заключение

Webnode се нарежда високо в списъка на създателите на уебсайтове, по-специално за собствениците на магазини, с 20 езика и девет ценови планове, от които да избирате. Те са специализирани в разнообразна аудитория и предлагат много функции. Можете да се регистрирате безплатно или да изберете от девет ценови планове, според вашите нужди. Webnode има едно от по-добрите предложения за електронна търговия. Опциите за ценообразуване са трудни за намиране и също така са трудни за сортиране, но са многостранни.

Интерфейсът на Webnode е отличен, с контролен панел на Microsoft за работа. Един недостатък са остарели шаблони, които изискват известно персонализиране, за да изглеждат по-модерни за днешния Интернет. Те всъщност са функционални. Ето долния ред:

Webnode е мощен конструктор на уебсайтове в своя клас, поддържащ различни нива на електронна търговия и лични уебсайтове. Той има функционалност, функции и ценови планове за настаняване на повечето потребители. Ако търсите функция, това е отличен избор. Що се отнася до естетиката и модерния дизайн, добавянето на това ще изисква малко повече усилия от ваша страна. Вероятно е един от най-добрите възможности за функции и многоезични опции.

сравнение

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map