Преглед на Web.com 2016


Web.com

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

Web.com

Една от най-ранните компании за дизайн на уебсайтове, която се присъединява към областта, Web.com започва като уебсайтове на професионалистите през 1999 г. С централа във Флорида, Web.com има разнообразна инфраструктура, като през 2007 г. придоби няколко компании, свързани с уеб, включително Web.com. , компанията се превърна в един от най-големите доставчици както на цялостни услуги за дизайн на уебсайтове, така и на строители на уебсайтове на сам, хостинг, интернет маркетинг и електронна търговия. Прочетете нашия преглед на Web.com по-долу.

Професионалисти

 • Една от най-големите и утвърдени компании
 • Оригинално решение за електронна търговия
 • Хиляди шаблони
 • Интегрира се с Google Analytics
 • Поддръжка на живо чрез 800 номера
 • Премиална сигурност

Против

 • Традиционни шаблони, създадени за функция срещу естетика
 • Таблица с цени и функции не е посочена пряко
 • Обширен списък на резултатите, но не за бизнес с бюджет
 • Сложен интерфейс за нови потребители

Преглед

 • Уеб сайт: www.web.com
 • Централно управление: Джаксънвил, Флорида
 • Година на основаване: 1997
 • Служители: 2200+
 • Изградени сайтове: 55000000+
 • Категории: Софтуер за създаване на уебсайтове
 • Услуги: Хостинг на уебсайтове, Дизайн на уебсайтове, Интернет маркетинг, електронна търговия
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

С над 3.3 милиона абонати, 2200 служители и над 20 физически места, Web.com е в свой собствен клас. Web.com споделя подкрепяща фирмена култура, ценности и работа в екип и разкрива тази информация на уебсайта. Има предимства и недостатъци в компания с толкова дълго и голямо положение.

Web.com предлага един от най-големите, най-универсални портфейли от продукти и услуги на всеки строител на уебсайтове. Въпреки че шаблоните са традиционни, предназначени за функция, Web.com е нещо повече от магазин за домашни поръчки. Web.com предлага и дизайн на уебсайтове с пълна услуга. Всяка от тези опции може да доведе до благоприятни резултати за физически лица или собственици на фирми, които трябва да създадат и поддържат уебсайт. Очаквайте да платите малко по-високи тарифи за обширните функции и услуги на Web.com.

Кой е Web.com се препоръчва за?

Създателят на уебсайтове на Web.com се препоръчва за собственици на фирми, собственици на магазини, блогъри и други, които се нуждаят от функционален, активен сайт. Подхожда на тези, които желаят да създадат основен сайт, или на тези, които се нуждаят от някой, който да създаде по-сложен сайт за тях.

Зоната на фокуса / специалитетите на Web.com

Web.com е фокусиран върху функционални, без излишни уебсайтове, които отговарят на индивидуалните или бизнес нуждите. С увеличен набор от шаблони, Web.com предлага над 2500 шаблона, които лесно могат да бъдат заменени след добавяне на съдържанието. Шаблоните изглежда малко датирани, но собствениците могат да получат персонализиран уебсайт, който отговаря на техните конкретни дизайнерски нужди. Предлагат се пакети за хостинг на Unix, Linux и Windows. Web.com върши добра работа в електронната търговия, с големи възможности за добавки и плъгини.

Технически характеристики / ограничения на Web.com

Web.com предлага стандартните функции за създаване на уебсайтове на сам за успешен уебсайт, заедно с опцията да оставите някой да свърши работата вместо вас. Това е функционална, добре проектирана платформа за електронна търговия с вградени решения и интерактивни опции на таблото.

Що се отнася до ограниченията, потребителският интерфейс не е толкова удобен за потребителите на някои от новите конкуренти на Web.com и не изглежда, че Web.com предлага безплатна пробна версия. Опциите за месечно ценообразуване са малко по-високи за тази сезонно развита платформа.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

Въпреки че ценовите планове не са ясно посочени отпред на уебсайта Web.com, изглежда има приличен набор от изчерпателни месечни планове за плащания за цялостно решение за хостинг и успешен маркетинг, необходим за насърчаване на бизнеса. Няма да е скъпо, но Web.com предлага истински маркетинг, който е необходим за онлайн успех.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Web.com предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, но няма да намерите лесно тази информация на уебсайта. Потребителите се оплакват от трудността при анулиране, след като се регистрирате.

Какво е репутацията на Web.com?

След дълга история в пространството на уебсайта, изглежда, че Web.com е заел задно място с нови собствени клиенти. След като най-мощните и успешни решения за изграждане на уебсайтове, изглежда, че Web.com не е успял да се справи по някакъв начин.

Въпреки че компанията има огромен следване и един от най-широките гами от услуги, тя претърпя многобройни трансформации и трябва да се изправи срещу нови производители за ефективно изграждане на уебсайт. За тези, които все още предпочитат да имат уеб дизайнер, който да върши работата за тях, Web.com изнася добре в бранша. Последните прегледи показват, че Web.com има добра репутация сред дизайнерите на пълни услуги и само честна репутация сред собствениците на сайтове, направени сами. `

Защо да изберете Web.com?

Създателят на уебсайтове Web.com има следния, огромен набор от функции, множество опции за дизайн и разработка на уебсайтове и е достоен за подкрепа на големи предприятия и разширена електронна търговия. Тази компания прави всичко.

Въпросът е дали се справят добре? Ако искате сезонна, богата компания с история и възможности за предоставяне на широки услуги за дизайн на уебсайт, изразходвайте парите и инвестирайте с Web.com. Ако сте малък бизнес, който се нуждае от основен уебсайт, който правите сами, има десетки икономически ефективни алтернативи за създаване на уебсайтове, като Squarespace и Weebly, за да отговарят на вашите нужди.

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Неограничено уеб съхранение
 • Над 2500 шаблона в 30 категории
 • Редактор на стилове на таблото
 • Персонализиране на стила на страницата
 • Интеграция с Google Analytics
 • Изграждане на мобилни сайтове
 • Услуги за персонализиран дизайн
 • Интеграция на социалните медии
 • Интеграция на WordPress
 • HTML редактор
 • Интеграция на Gateway Gateway

Присъда на експертите в бранша на Web.com

В крайна сметка експертите имат подобни чувства към Web.com, но те са малко по-дипломатични по отношение на формулировката си и са готови да дадат на строителя на уебсайт поне 2 до 2,5 звезди от пет. Критиците бяха доволни от обслужването на клиентите и не изглеждаха обезпокоени от не толкова прозрачните практики на ценообразуване.

Ето някои други по-задълбочени критики, които експертите трябваше да предложат:

 • Объркващ интерфейс. Трудно е да се движите и инструментите за въвеждане на текст просто изглеждат изключени.
 • Съставителят не идва с блог и е трудно да импортирате блог на WordPress.
 • Въпреки че Web.com предлага надеждна поддръжка на клиенти, той няма функция за чат на живо. Клиентите ще трябва да се обадят, за да получат бърза помощ.
 • Версията „Направи си сам“ се предлага с тежки ограничения и прикачени низове.

С толкова много отлични създатели на уебсайтове на пазара, експертите са съгласни, че няма причина да губите времето или парите си в Web.com.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Положителни отзиви и отзиви на потребителите в Web.com

От десетки отзиви на потребителите намерих само няколко положителни отзива. Имайте предвид, че повечето от тях всъщност не включват нещо конкретно за създателя на уебсайт. Един клиент беше доста доволен от лекотата на използване, когато стана дума за създателя на уебсайта на Web.com. Те бяха напълно нови в изграждането на уебсайтове и оцениха простотата на строителя и неговите характеристики. Други описват същите тези елементи като твърде ясни и ограничени, за да създадат професионално изглеждащ сайт. Всичко може да се сведе до въпрос на перспектива, но по-голямата част от потребителите бяха в загуба, за да намерят нещо положително да кажат.

Ако очакванията са ниски и сте наясно с измамните практики за фактуриране на компанията, тогава може да не сте разочаровани.

Отрицателни потребителски отзиви и оплаквания в Web.com

Откъде да започна? Меко казано, Web.com не е добре преразгледан от потребителите. Ако бяхте само за четене на потребителски отзиви, би било почти невъзможно да получите дори усещане за услугата и какво предлагат, тъй като толкова много от оплакванията са свързани с проблеми с фактурирането. Много хора се почувстваха подведени от цените на практиките на Web.com, след като разбраха, че сумата им е начислена само за пробен период. Клиентите се оплакаха и от много други мистериозни такси.

Освен спорните практики за фактуриране, действителното изграждане на уебсайт на Web.com обикновено се описва като „ужасно“. Използва се не само трудно, но работи само малка част от времето. Като цяло програмата звучи като измама.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Дизайн & персонализиране

Независимо дали се нуждаете от възможности за дизайн и персонализиране, които можете да управлявате самостоятелно, или предпочитате да инвестирате във фирма, която може да направи това за вас, Web.com има възможности, но очаква да плати. По-долу са някои фини подробности за това какво да очаквате с възможностите за дизайн и персонализиране на Web.com.

ОсобеностПреглед
Шаблони на Web.comС Web.com потребителите и дизайнерите ще избират от над 2500 шаблона в 30 категории. Шаблоните са доста традиционни, като вниманието им функционира над съвременността. Шаблоните включват опция за търсене по ключова дума или цвят. Превключването между шаблони е възможно дори след като сте въвели информация и компоненти на уебсайта. Web.com управлява мобилния дисплей в алтернативен изглед. Или Web.com може да създаде вашия сайт за вас с опциите за персонализиране и мобилност, които желаете.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове. За опцията „Направи си сам“ има шаблони, достъпни във всеки стил и цвят, за да отговарят на личните или бизнес нуждите. Цветните схеми се допълват, а оформлението е интуитивно.
 • Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от Scratcч. Web.com предлага и двете. „Направи си сам“ изберете от шаблоните или дизайнерите на Web.com могат да създадат вашия сайт от нулата (използвайки тема, която харесвате). Тези професионалисти имат опит с HTML / CSS код, за да персонализирате допълнително вашия сайт.
Интерфейс на Web.comWeb.com е универсален с това, че потребителите имат възможност сами да разработят уебсайт или да позволят на компанията да проектира и разработи сайт за сложни бизнес нужди. Интерфейсът е сравнително лесен за стартиране и предлага професионален редактор на стила на таблото. Въпреки че можете да направите всичко, за което се сещате и повече, изглежда, че не е толкова лесно.
Персонализиране на стила на страницата “С опциите за персонализиране на уеб страниците на уебсайта имате възможност да персонализирате уебсайт на уебсайт и да променяте съдържанието и компонентите, за да задоволите вашите онлайн нужди. Web.com има възможностите, но може да искате да го оставите на техните разработчици да направят това вместо вас.
 • Изборът на дизайн за персонализиране. Web.com разполага с инструментите за персонализация, но начинаещите потребители ще имат крива на обучение.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържание. Основното редактиране не е твърде сложно, след като го направите през настройката.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Изглежда, че някои HTML код изглежда възможен, но това е друг компонент, който може да се работи по-добре от разработчиците на Web.com.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране. Визуалното редактиране изглежда добре, но всъщност много потребители на „Направи си сам“ се оплакват от интерфейса и използването на функциите.

Създаването на уеб сайт за вашия сайт на премия цена изглежда е начинът да персонализирате резултатите. Тези, които сами се вписват да го направят, изглеждат недоволни и разочаровани въз основа на потребителските си отзиви.

Навигация в сайтаНавигацията в уебсайта на уеб сайт се основава на шаблоните, но опцията за дизайн на пълни услуги ще ви даде навигацията, за да задоволите вашите бизнес нужди. Необходима е известна добавена работа за показване на уебсайт на мобилно устройство
Снимки и галерииНавигацията в уебсайта на уеб сайт се основава на шаблоните, но опцията за дизайн на пълни услуги ще ви даде навигацията, за да задоволите вашите бизнес нужди. Необходима е известна добавена работа за показване на уебсайт на мобилно устройство.
Управление на съдържаниетоУправлението на съдържанието в Web.com не е за тези без опит. Начинаещите DIY потребители са разочаровани, така че използването на Web.com за пълни услуги се препоръчва за тази аудитория. Начинаещите може да намерят други специализирани уебсайтове за по-добри възможности. Един напреднал потребител може да бъде доволен от сложността на платформата на Web.com.
Снимки и галерииWeb.com има опции за интегриране на почти всяка форма на изображения. Намирането на галерия за предварително проучване не беше опция.
Изграждане на мобилни сайтовеWeb.com предлага възможности за изграждане на мобилни сайтове, но те не са вградени в шаблоните, както ще намерите при по-модерните създатели на уебсайтове. Без много работа може да се включи отделен мобилен изглед. Изграждането на мобилни сайтове може лесно да се реализира с пълната услуга за проектиране на Web.com.
Интеграция на социалните медииНякои опции за социални медии и интеграция в социалните медии са достъпни на Web.com. Тази важна характеристика е една от многото предлагани за бизнеса и собствениците на магазини за достигане до клиенти.
Услуги за персонализиран дизайнОсновната услуга на Web.com – за разлика от повечето разработчици на уебсайтове, които са собствени дизайнери – е основна услуга за проектиране и разработка на уебсайтове. Web.com прави това по-добре. Докато се опитват да се впишат в пространството „Направи си сам“, потребителите са разочаровани от сложността на тази наследствена програма. За опростена платформа „Направи си сам“ за по-основни уебсайтове, вие ще искате да проучите други създатели на уебсайтове. Web.com е за напредналите, функционални уебсайтове и е най-подходящ при създаването на уебсайт за вас.

Характеристика & Инструменти

Като една от оригиналните цялостни компании за изграждане на уебсайтове, наборът от функции е огромен. Подходящ за по-големи по-сложни сайтове, които се нуждаят от специално внимание или по-напреднал програмист, който е работил с дизайна на уебсайтове, Web.com със сигурност отговаря на изискванията за електронна търговия и бизнес функции:

ОсобеностПреглед
Настройка на Web.comWeb.com показва някои примерни сайтове, заедно с изглед на моментна снимка на шаблоните, преди да щракнете върху бутона Get Started. Ще трябва да въведете име на домейн, да създадете акаунт и да изберете шаблон за персонализиране и публикуване. Първият месец е евтин, но всеки от трите плана продължава след това.
Уеб дизайнСлед като изберете шаблон на Web.com, вие със сигурност започвате процеса на уеб дизайн. Web.com предлага четири варианта за дизайн: уеб дизайн дизайн „направи го за мен“, персонализиран дизайн, уеб дизайн „направи си сам“ и мобилен уебсайт
Дълбочината на навигациятаИзглежда Web.com осигурява стандартната дълбочина на навигация на всеки предварително проектиран шаблон или всичко е възможно, ако ги накарате да създадат вашия уебсайт за вас.
Приспособления и приложенияWeb.com е съвместим с десетки приложения, джаджи и плъгини за настаняване на разширена електронна търговия, портфейли и други сложни уебсайтове.
ОсигуряванетоКато мощна платформа за електронна търговия, закупувайки някои марки през годините, Web.com предлага инструментите, необходими за собствениците на магазини. Марките на Web.com включват Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com и други.
Статистика за посетителитеWeb.com няма да има проблем със статистиката на посетителите, като използва Google Analytics за проследяване и отчитане.
Снимки, видеоклипове и аудиоWeb.com се интегрира с визуалните и медийните инструменти, от които се нуждаете, за да пуснете на пазара вашата марка. Лесно разменяйте изображения или медийни бутони.
Снимки и галерииWeb.com има опции за интегриране на почти всяка форма на изображения. Намирането на галерия за предварително проучване не беше опция.
Изграждане на мобилни сайтовеWeb.com предлага възможности за изграждане на мобилни сайтове, но те не са вградени в шаблоните, както ще намерите при по-модерните създатели на уебсайтове. Без много работа може да се включи отделен мобилен изглед. Изграждането на мобилни сайтове може лесно да се реализира с пълната услуга за проектиране на Web.com.
BloggingБлогът е сравнително лесен с интегрирането на Web.com с WordPress. Процесът ще изисква някои изследвания
Google MapsWeb.com ви позволява бързо да качвате Google Maps, други карти и някои популярни джунджурии.
HTML редакторИзглежда HTML фрагменти и някои кодове са възможни с Web.com. Това ще бъде функция в услугата за цялостно проектиране на Web.com.
Форми и проучванияЕлементите на формулярите и анкетите могат да бъдат интегрирани или да се обадят на програмистите на Web.com за тази услуга.
Място за съхранениеВъз основа на плана, за който се абонирате, получавате 300GB, 500GB или неограничено пространство за съхранение, за да поддържате уебсайта си. Някои от плановете за хостинг на Linux, Unix и Windows предлагат неограничена памет и честотна лента.
Инструмент за бюлетинWeb.com предлага здрав маркетингов пакет, където те управляват клиентски бюлетини, статии, блогове, пощенски съобщения и други.
Поддръжка на форумWeb.com предоставя форуми на потребителите като част от техния план за поддръжка. Могат да бъдат изградени форуми за уебсайтове на клиенти.
Електронна търговия / Онлайн магазинОригинален командир на уебсайт за електронна търговия, Web.com е най-добрият в проектирането на сайтове за електронна търговия за собственици на бизнес и собственици на магазини. Не само това, те притежават някои нови набори от инструменти за тази платформа. Това е още едно предимство на пълния набор от дизайнерски услуги на Web.com.
Интеграция на шлюзУслугите за шлюзови плащания са прости с Web.com – част от тяхното първокласно портфолио.
SEO и онлайн маркетингОпциите за оптимизация и маркетинг на търсачките за уебсайтове са разширителни, като в техния SEO пакет се предлагат видеоклипове, статии и прессъобщения. Опцията за пълна услуга е стабилна, за да насочва собствениците на магазини да достигат до клиенти и да оценяват класиране в търсенията с Google, Yahoo и Bing. Web.com предлага реклама на плащане на кликване, управление на блогове, социални медии и много други. Очаквайте да платите.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Web.com предоставя акаунт за вход в акаунта, когато се регистрирате, а клиентите имат достъп до среда, защитена с парола, за редактиране и персонализиране по всяко време.
Google® AnalyticsWeb.com се интегрира с Google Analytics без известни проблеми.
Сигурност на уебсайтаWeb.com взима сериозно сигурността със защита от спам чрез CatchGuard, защита от вируси по имейл и SSL сертификат за над $ 5 на месец.
Няколко езикаВъпреки че не беше очевидно дали Web.com поддържа други езици, изглежда, че това е относително лесно кодиране. Необходими са повече изследвания или оставете Web.com да направи това за вас.
Мобилна оптимизацияВъпреки че шаблоните на Web.com не са удобни за мобилни устройства, има функция за редактиране на мобилни устройства, за да се гарантира успешното показване на мобилни устройства.
CDN технологияНа мястото на CDN технологията Web.com си партнира с Network Solutions, за да предложи сравними подобрени DNS услуги.

планове & Ценообразуване

На първите страници на уебсайта нямаше информация за ценообразуване или план, но Web.com предлага четири различни плана за ценообразуване.

Предлагани планове за ценообразуване

 • Уебсайт строител. 1во Месец $ 1.95, Месечно $ 22.95 / месец
 • Уебсайт + маркетинг. 1-ви месец $ 2,95, Месечен $ 32,95 / месец
 • Уебсайт + Маркетинг + Електронна търговия. 1-ви месец 3,95 $, Месечен $ 42,95 / месец
 • Изградете го за мен. В началото безплатно. $ 114.95 и повече

Web.com предлага сравнително конкурентни цени за размера на функциите и услугите, които получавате, но доларите могат да се добавят, когато включите хостинг, добавки и плъгини. Това може да е компания за дизайн на уебсайтове за по-големи бизнеси, които изискват практически услуги.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Не точно. Планът Build-It-For-Me стартира безплатно.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Изглежда, че трябва да платите малка такса за първия месец, след което можете да се откажете с някои допълнителни усилия.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? Web.com е конкурентен в краткия списък на дизайнерите на уебсайтове, предлагащи този мащаб на услугите. Той няма да се състезава с по-малките създатели на уебсайтове, направени сами, за основни до умерени уебсайтове.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Не точно.
 • Плащането изпълнявало ли е месечно / годишно? Предлага се месечен план за плащане.

Поддръжка на клиенти

Web.com има по-добра от средната репутация на техните услуги за поддръжка на клиенти. Има различни възможности за поддръжка от уебсайта, включително 1-800 номер – нечут в пространството за създаване на уебсайт.

Освен това клиентите могат да кликнат, за да изпратят имейл, да посетят блог във форума, да намерят полезни статии и да участват в срещи за малкия бизнес. Времето за реакция изглежда е добро, а последващата помощ е подходяща за повечето нужди.

Лесно използване

Като цялостна платформа за уеб дизайн, лекотата на използване е в ръцете на квалифицирани дизайнери в Web.com. За тези, които решат да създадат своя сайт, игрите за създателите на уебсайтове днес са толкова обширни и опростени, че Web.com вече не може да се конкурира добре на този пазар.

За напреднали дизайнери с опит той е по-ценен инструмент в подкрепа на електронната търговия от висок клас и бизнеса с по-голям мащаб. Няма да е лесно за начинаещи По-долу са някои неща, които трябва да имате предвид, докато проучвате различните опции за създаване на уебсайтове на пазара:

Простотата на интерфейса. Интерфейсът на Web.com не е опростен, с изключение на тези, които имат опит в областта на дизайна на уебсайтове.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. Има и други строители, направени за начинаещи. Въпреки че Web.com предлага страхотни решения, базирани на шаблони, е най-добрият в цялостното решение за дизайн и разработка за клиентите. Напредналите потребители ще намерят по-лесно и по-гъвкаво да посрещнат нуждите на бизнеса.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Потребителите получават абсолютното ниво на автономност, което желаят, въз основа на избрания от тях абонамент.

Помощ в редактора. някои азПомощ за n-редактора е налична заедно с треньор на уебсайтове (преподаватели) и някои опции за помощ на сайта.

Web.com не е точно предназначен за просто. Повечето потребители могат да се справят, но напредналите потребители ще бъдат много по-доволни от използваемостта на Web.com.

заключение

Web.com е създател на уебсайт в свой собствен клас, което затруднява сравняването му с други създатели на уебсайтове на пазара. Най-подходящ за тези, които искат компания да изгради уебсайт за тях, Web.com е задоволителен. Прегледите на потребителите показват, че може да не е най-доброто за новите дизайнери, които се опитват да създадат своя сайт, освен ако нямат опит.

Web.com е от доста време с огромен следещ и богат капацитет. В днешния пейзаж на уебсайтовете, уеб дизайнерите имат много възможности за създателите на уебсайтове. Това, което е уникално за Web.com е, че те предлагат и двата типа дизайнерски услуги (направи си сам и BIFM). По-добре в пълните услуги в по-горния край изглежда, че Web.com е по-подходящ за компании, които се нуждаят от тях за тежки повдигания.

Възползвайте се от безплатната услуга за изграждане на Web.com или на ниска цена през първия месец, за да решите дали това е правилният избор за вашия бизнес.

сравнение

Web.com

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map