Преглед на UltraCart 2016


UltraCart

Посети сайта

8.8


Оценка на AWA

UltraCart

UltraCart е създаден от компанията майка BPS Info Solutions и съществува вече солидни 15 години. За разлика от други платформи за пазаруване, UltraCart е предназначен да бъде интегриран във вашия съществуващ уебсайт. Вместо да създавате изцяло нов уебсайт и магазин за електронна търговия, можете директно да вградите кошница и "Купи сега" връзки и започнете да продавате. Прочетете нашия преглед UltraCart по-долу.

Професионалисти

 • 30 дневен безплатен пробен период
 • Бързи и лесни корекции на поръчката
 • Безпроблемен преход от сайта към пазарската количка
 • Няма скриптове за инсталиране

Против

 • Липса на 24/7 поддръжка
 • Няма видео уроци
 • Без интеграция на смартфони

Преглед

 • Уеб сайт: www.UltraCart.com
 • Централно управление: Tucker, GA
 • Година на основаване: 1997
 • Категория: Софтуер за електронна търговия
 • Безплатен пробен период: 30 дни

UltraCart е предназначен за продавачи, които искат да добавят магазин към съществуващия си сайт. Не е добър избор, ако търсите да изградите онлайн магазин от нулата или шаблон. Наличните функции се фокусират повече върху запасите и управлението на продуктите, отколкото всичко друго.

Стандартните функции включват:

 • Каталози на продукти
 • Данъчни и калкулатори за доставка
 • SEO и маркетингови инструменти
 • Възможност за предлагане на отстъпки и купони
 • Разнообразие от възможности за доставка
 • Инструменти за управление на спорове

Само като разгледате стандартните функции, лесно е да видите, че UltraCart е насочен конкретно към търговци, които се интересуват от възможностите за управление на продуктите. Ценовите планове варират в зависимост от това колко продукти ще изброите. Всеки пакет включва едни и същи функции, което означава, че UltraCart е напълно мащабируем. Ако трябва да добавите още продукти, тогава просто надстройте плана си.

Ограничения

Най-яркото ограничение на този софтуер е, че не ви позволява да проектирате магазин от нулата. Въпреки че можете да платите на дизайнерите им да построят магазин за вас, UltraCart не е предназначен за начинаещи, които нямат уебсайт. Вместо това идеята е, че можете просто да вградите фрагмент от код в съществуващ сайт и да започнете да продавате. Ако все още нямате уебсайт, това не е програмата за вас.

Политика за анулиране

Можете да анулирате абонамента си за UltraCart по всяко време. Ако обаче се откажете в средата на платежния цикъл, все пак ще носите отговорност за пълната цена на този месец.

Награди и репутация

Въпреки че са били около 15 години, UltraCart сякаш е на второ ниво от платформи за колички. Това е така, защото най-вече предлага много особен акцент. Не изглежда справедливо да го сравнявате с по-функционални и всеобхватни платформи за пазаруване, които ви позволяват да проектирате своя уебсайт.

UltraCart има за цел да ви помогне да разширите съществуващия си сайт и да го превърнете в магазин. Това е нещо, което прави много добре. Когато се гледа самостоятелно и в контекста на това, което се опитва да постигне, UltraCart удря марката. За това си спечели репутация на надеждна компания с висококачествени услуги.

Защо да изберете UltraCart?

Ако вече имате уебсайт и искате да започнете да продавате възможно най-скоро, UltraCart е перфектният инструмент. Той служи като сложно разширение, което добавя функционалност към вашия сайт. Не се занимавайте със създаването на изцяло нов уебсайт за електронна търговия. Конвертирайте само съществуващия си сайт и започнете да печелите пари.

Основни функции

 • SEO приятелска система за каталози
 • Изчисляване на доставката в реално време
 • Интегрирана система за управление на филиали
 • Поддръжка на персонализирани SSL сертификати
 • Разширена система за имейл маркетинг
 • Процес на персонализиране на касата
 • Персонализиран SSL сертификат
 • Автоматично генериране на електронна търговия
 • Разширено персонализиране
 • Съвместим с PCI ниво 1
 • Персонализирани кодове на талони
 • Безплатна интеграция с бързи книги

Присъда на експертите в бранша за UltraCart

eCommerce PlatformOverall, критиците дават UltraCart над средна оценка. Проучване на различни отзиви показва, че повечето експерти награждават UltraCart с 4 от 5 звезди или степен B. Ето няколко от причините, поради които той не получи по-добри отзиви:

 • На разходите. Докато UltraCart се предлага с много функции, на пазара има по-достъпни опции.
 • Пренасочване към касата Когато клиентите отидат да направят последната си покупка, те ще бъдат пренасочени към UltraCart страница. Въпреки че всичко е напълно сигурно, това може да изнерви шопъра и да доведе до загубени продажби.
 • Липса на инструменти за обслужване на клиенти. Много пазаруващи колички предлагат широки CRM функции, които ви позволяват да взаимодействате с клиентите си и да решавате всички проблеми. UltraCart е по-фокусиран върху обработката на плащания и онлайн маркетинга – функциите могат да бъдат още едно изключване за купувачите, посещаващи вашия сайт.

Въпреки тези недостатъци, експертите все още се чувстват добре, когато препоръчват UltraCart на правилните компании. Ако искате да печелите от съществуващ уебсайт, тогава UltraCart трябва да бъде в списъка ви с възможности за избор. Със сигурност предоставя достатъчно инструменти, функции и добавки, за да създадете атрактивен и функционален магазин, който ще ви помогне да продавате продукти.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/ultracart-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/ultracart/#review

Положителни отзиви от потребители и отзиви за UltraCart

Някои от отрицателните отзиви за UltraCart изглеждат малко несправедливи, тъй като са склонни да сравняват програмата с напълно хоствани опции. UltraCart се грижи за напълно различна аудитория и по своята същност няма да включва много същите функции. Клиентите, сравнявайки UltraCart с други добавъчни програми, отчитат повече положителни изживявания.

Доволните клиенти отбелязаха тези характеристики:

 • Страница с много персонализирани каси, която може да бъде направена така, че да отразява вашата марка.
 • Мощни интеграции от големи имена като QuickBooks и eBay.
 • Обширна документация, която ще ви помогне да отстраните проблеми и да управлявате магазина си.

Вероятно трябва също да се отбележи, че имаше някои положителни отзиви относно обслужването на клиентите. Докато имаше и някои недоволни клиенти, отзивите обикновено се изкривяваха към общото удовлетворение. В допълнение, потребителите, които са опитали други опции на пазара, бързаха да препоръчат UltraCart като най-добрият избор.

Отрицателни отзиви и оплаквания от потребителите на UltraCart

За съжаление няма много отзиви в мрежата, когато става въпрос за UltraCart. Това обаче може да се разглежда като добро нещо. Въпреки че няма много чат за програмата, това също означава, че има много малко оплаквания. Бързият преглед на страниците на социалните медии на компанията показва, че те изпаднаха в някои технически затруднения през последните няколко месеца, но те бяха виновни за конкретен шлюз за плащания.

Другата основна причина, че няма много отзиви за UltraCart е, че той предоставя софтуер, който просто се добавя към съществуващия ви сайт. По-малко сложна програма може просто да означава по-малко да се каже. Това също означава, че клиентите откриват, че това е доста основно и малко по-назад от времето.

 • www.zippycart.com/1shoppingcart-customer-reviews/
 • https://www.facebook.com/UltraCart-118783281518659/

Дизайн & персонализиране

Не може да се каже много, що се отнася до дизайнерските функции на UltraCart. Няма да се притеснявате да изберете тема или да платите за премиум шаблон. Всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите малко код във вашия съществуващ сайт. Това ще ви позволи да създадете бутон „Добави в кошницата“ или „Купете сега“, без да променяте цялостния вид на вашия сайт.

Имате възможност да наемете дизайнер на UltraCart, който да ви помогне да изградите магазин, но тази опция няма смисъл. Има много налични колички за пазаруване, които ще ви предоставят безплатни шаблони и няколко начина да редактирате уебсайта си, докато отидете. UltraCart и дизайн просто не вървят заедно.

Опции за персонализиране

След като въведете цялата си информация, ще имате възможността да персонализирате страницата си за плащане. Можете да избирате от различни настройки, които включват известия по имейл и основни конфигурации. Създаването на страницата ви за покупка е по-скоро за щракване върху наличните опции, а не за наистина персонализиране на страницата.

UltraCart Backend

Когато става въпрос за инструменти за проследяване и проследяване, бекендът е пълен с функции. Като цяло, резервът е лесен за навигиране, но не е точно впечатляващ. Ще забележите, че изглежда малко датирано и вдъхновяващо.

Изграждане на мобилни сайтове

По-голямата част от онлайн купувачите правят своите покупки от мобилно устройство. Това прави особено важно уебсайтът ви да има отзивчив дизайн. Не бихте искали да загубите продажба, тъй като клиентът не може правилно да гледа продукт. За съжаление, UltraCart изостава от времената, когато става въпрос за сайтове за мобилни устройства. Просто добавянето на софтуера няма да направи нищо, за да направи уебсайта ви по-отзивчив.

Социална интеграция

Социалните медии са друг жизненоважен компонент от управлението на онлайн бизнес. Това е и друга област, в която UltraCart се оказва кратък. Да, има вградени социални интеграции, но не от калибъра, бихте очаквали от съвременна количка за пазаруване. Можете да създадете страница във Facebook и това е всичко.

Характеристика & Инструменти

ОсобеностПреглед
Настройка на онлайн магазинаАко можете да копирате и поставите, можете да настроите UltraCart. След като се абонирате, ще получите имейл, съдържащ връзките, които ще трябва да вградите в сайта си. Ще получите и серия имейли с по-точни инструкции. Въпреки това, няма съветник за настройка, който да предлага насоки или онлайн уроци, за да предостави допълнителна помощ.
Ширина на лентата и съхранениеНяма нужда да се притеснявате за ограниченията на честотната лента и съхранението. Пакетите са разделени от броя на артикулите, които ще публикувате, и обема на продажбите на месец.
Приставки и добавки за кошницата за количкиUltraCart предлага раздел „Екстри“, където можете да интегрирате добавки. Платформата е съвместима с популярни бизнес приложения като Constant Contact, QuickBooks, Amazon и MailChimp.
Управление на поръчките`С UltraCart можете да проследявате всеки аспект от поръчката. Можете дори да получавате актуализации по имейл за почти всичко. Искате ли да знаете кога се прави продажба? Искате ли да бъдете уведомявани при отказ на поръчка? Съберете цялата информация, която искате и управлявайте всяка поръчка.
Управление на инвентараТочно там UltraCart трябва да свети. Всъщност програмата е толкова задълбочена, когато става въпрос за управление на поръчките, че може би е отишла зад борда. Изисква да въведете някои области, когато качвате продукт. Това може да е повече информация, отколкото искате да добавите.
Проследяване на праткатаUltraCart се интегрира с големите световни транспортни компании. Това означава, че можете бързо да генерирате и преглеждате проследяващи номера
CRM функцииUltraCart е една от малкото платформи, която улеснява обработката на спорове с клиенти. Има няколко инструмента, които правят комуникацията лесна и помагат за защита на търговеца
Шаблони и темиНе е необходимо да агонизирате коя тема да изберете. Извлечете максимума от текущия си дизайн на уебсайт.
Интеграции и добавкиТъй като UltraCart не използва теми, броят на добавките е доста ограничен. Можете да интегрирате популярни социални медии, маркетинг и счетоводен софтуер. Вероятно обаче можете да правите тези неща с или без UltraCart
Мобилна електронна търговияДобавянето на UltraCart не прави вашия сайт мобилен. Ще трябва да създадете отзивчив уебсайт от самото начало
Уеб хостингНасладете се на използването на облачна програма и здрави сървъри на UltraCart. Няма да трябва да изтегляте допълнителен софтуер, но ще трябва да платите за хостинг и име на домейн.
App StoreНяма какво да се говори за магазин за приложения. Можете да интегрирате програми, но всички функции, от които се нуждаете, вече са вградени в UltraCart.
BloggingОтново наистина можете да стартирате блог на вашия сайт, но UltraCart не е проектиран да ви помогне да стартирате такъв.
SEO и маркетингИзползването на UltraCart няма да повлияе на нито една от съществуващите ви настройки за SEO. Ако искате да подобрите маркетинговите си инструменти, помислете за интегриране на доставчици на трети страни.
БюлетиниАко искате да използвате бюлетини и електронни съобщения като маркетингови инструменти, ще трябва да използвате допълнителна програма. UltraCart е създаден да ви изпраща редовни актуализации на имейла си, но не разширява възможностите за бюлетин.
Функции за сигурностUltraCart е съвместим с PCI. Това е така, когато става въпрос за сигурността. Те не са избягали от изграждането на впечатляващи защитни стени или криптиране. Функциите за сигурност на пазарската количка със сигурност са достатъчни, но не са нищо за писане у дома.
Сертифициране на PCIСертифициран от първи ред.
Създаване на съдържаниеЩе трябва да използвате съществуващия си редактор, за да добавите съдържание. UltraCart изобщо не е предназначен да разширява или подобрява тази функционалност.
Подаръчни сертификатиНеобходими са само няколко кликвания, за да създадете сертификати за подаръци, купони и отстъпки.
Начини на плащанеUltraCart се интегрира с всички водещи процесори за плащане на трети страни. Клиентите могат да използват PayPal, Google Checkout и основните кредитни карти. Той дори предлага изобилие от международни възможности за плащане.
Данъчни и транспортни калкулаториПреди да започнете да добавяте продукти, ще настроите всички ваши настройки за данък и доставка. Вградените калкулатори автоматично ще генерират тези такси.
ДокладиНасладете се на много вградени инструменти за отчитане. Можете да проследявате почти всеки аспект от вашия инвентар и вашите продукти.
Статистика на сайтаДокато UltraCart включва достатъчно инструменти за отчитане, винаги можете да надстроите до Google Analytics. Безплатната версия е по-удобна за потребителя и по-информативна.

планове & Ценообразуване

Имайки предвид, че UltraCart не включва дизайнерски функции, цената е сравнително висока. Основният план струва $ 49,95 на месец. Това е с около $ 20 по-високо от повечето конкуренти. Трудно е да се каже какви тези допълнителни пари ви купуват, тъй като UltraCart е по-скоро разширение за уебсайт, което е пълна платформа.

Добрата новина е, че се наслаждавате на едни и същи функции, без значение какъв ценови пакет закупите. Основната разлика е колко продукти искате да изброите. Ето разбивка на плановете:

 • $ 49.95 – 0-250 продукта и $ 0 – $ 50 000 продажби на месец
 • 69,95 долара – 251-500 продукта и 50 001 долара – 70 000 долара продажби на месец.
 • 104,95 долара – 501-1 000 продукта и 70 001 долара – 100 000 долара продажби на месец.
 • 154,95 долара – 1 001-5 000 продукта и 100 001 долара – 150 000 долара продажби на месец

Допълнителни разходи и услуги

Ако планирате да включите повече от 5000 продукта, ще ви бъдат таксувани допълнително 50 долара на месец за група от 5000 артикула. Освен това можете да се регистрирате за професионални услуги, които включват обучения и помощ при създаването на персонализирани талони. Няма отстъпки за предварително плащане и няма възстановяване на суми, ако се откажете в средата на платежния цикъл.

Пробен период

UltraCart предлага 30-дневна безплатна пробна версия. Не се изисква кредитна карта. Това е двойно повече от повечето платформи за електронна търговия. През този период от 30 дни ще се радвате на безплатна поддръжка по имейл и телефон.

Поддръжка на клиенти

Услугите за поддръжка на клиенти на UltraCart са смесена чанта. Добрата новина е, че техните продажби и технически персонал и дружелюбен, знаещ и полезен. Можете бързо да получите задълбочени отговори на вашите въпроси. Основният недостатък е, че те се предлагат само през типично работно време. (От понеделник до петък, 8:30 ч. До 17:00 ч. EST). Ако срещнете проблем след часове, ще трябва или да изчакате, или да се опитате сами да го отстраните.

Нужда от помощ? Ето списък на наличните ресурси:

 • телефон
 • електронна поща
 • Чат на живо през Skype
 • Facebook и Twitter (Въпреки че тези акаунти не изглеждат много активни).
 • Страница с често задавани въпроси
 • Техническо ръководство под формата на PDF

Това, което UltraCart няма, е активен форум на общността, YouTube канал с уроци или обширна база знания. От една страна, обслужването на клиентите е първокласно, когато се свържете с представител. От друга страна, възможностите ви за ресурси са сравнително ограничени, особено в сравнение с други програми.

Лесно използване

Настройването е лесно, но получаването на помощ е по-трудно. Настройката на вашия магазин включва само копиране и поставяне на няколко връзки. Това ще вгради правилния код и ще ви позволи да създадете кошница за вашия уебсайт.

Нещата могат да станат по-сложни, след като започнете да изследвате административния раздел. Ще получите няколко имейл инструкции, но няма стъпка по стъпка ръководство. Вие сте сами по себе си, когато става въпрос за намирането на път.

Честно казано, няма да ви отнеме много време да разгадаете задния план. Програмата обаче не е точно удобна за потребителя. Има толкова много други платформи, които включват страхотни уроци и модерни интерфейси, че тези инструменти са почти очаквани. Без тях UltraCart започва да изглежда още по-датиран. Като цяло потребителското изживяване не е ужасно, но е по-слабо.

заключение

UltraCart е правилният избор за вас?

Честно казано, трудно е да разберем защо UltraCart е подходяща опция. Той не предлага ясни предимства, особено като се има предвид цената. Да, това е лесен начин да инсталирате пазарска количка на съществуващия си сайт. И това е за това.

Има толкова много по-добри опции, когато става въпрос за платформи за колички. Всъщност можете да намерите по-достъпни плъгини за вашия сайт, ако направите малко копаене. Докато UltraCart ви позволява да добавяте бутони „Купете сега“ и страница за плащане, тя не прави нищо друго, за да подобри функционалността на вашия уебсайт. В крайна сметка програмата изглежда остаряла и изостава от времената. Похарчете по-малко и получете повече за различен софтуер за електронна търговия.

сравнение

UltraCart

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map