Преглед на уебсайтове за уеб поток 2017


Webflow

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

Webflow

Webflow беше лансиран от двама братя през 2013 г., като начин за уеб дизайнерите да създадат по поръчка отзивчиви уебсайтове, които не изискват изучаване на широк код. Само за една година Webflow CMS спечели над 30 000 регистрации и продължи да се разширява, като потребителите днес изградиха над 400 000 уебсайтове. Прочетете нашия преглед на Webflow по-долу.

Професионалисти

 • Експорт на сайтове към други платформи
 • Страхотно за опитни дизайнери
 • Налични опции на шаблон или празно платно
 • HTML / CSS платформа, ако желаете
 • Интегрирайте решенията за електронна търговия
 • Опциите за поддръжка на клиенти включват над 40 урока
 • Многоезичните решения могат да бъдат интегрирани

Против

 • Сложен интерфейс за начинаещ потребител
 • Сложни приставки и добавки за електронна търговия; не е вграден
 • Цена за основните нужди на уебсайта
 • Ограничен брой шаблони
 • Помощ за Photoshop и InDesign е полезно

Преглед

 • Уеб сайт: www.webflow.com
 • Централно управление: Сан Франциско, Калифорния
 • Година на основаване: 2013
 • Категория: Софтуер за уебсайтове
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Webflow може да не е за собствени потребители с опит, но дизайнерите се стремят да имат по-голяма гъвкавост и контрол. Тези видове уеб разработчици може да изработват своите сайтове или да изграждат сайтове за масите.

Webflow използва редактор на стил Photoshop като няколко други създатели на уебсайтове, които се открояват в свой клас. Въпреки че от потребителите на Webflow не се изисква да учат код, те имат възможност да използват HTML редактор за манипулиране на дизайни и персонализиране на качествени уебсайтове, за да отговарят на уникалните нужди на своите клиенти. Има крива на обучение за някои с този тип строител на уебсайтове.

За кого се препоръчва Webflow?

Създателят на уебсайтове Webflow е създаден за по-опитни дизайнери и разработчици, които проектират уебсайтове за други. Този създател на уебсайтове е решението за изграждане на сайтове с модерни инструменти и технологии, за да получите конкретни резултати. Уебсайтовете на Webflow са решението за собствениците на фирми, витрините, блогърите и почти всеки, който се нуждае от здрав и интерактивен уебсайт.

Зоната на фокуса / специалитетите на Webflow

Webflow, като само няколко от своя клас, е фокусиран върху гъвкавия, но без кодов дизайн от опитни дизайнери, които могат да използват създателя на уебсайт до пълния си капацитет. Webflow е богата на функции платформа, която да отговаря на повечето бизнес потребности от висок клас.

Някои от специалностите на Webflow включват сравнително интуитивно пространство за редактиране, лесен достъп до HTML / CSS за тези, които го предпочитат, възможност за експортиране на сайта за персонализиране на програмисти и разширена платформа без код за тези, които могат да го управляват.

Технически характеристики / ограничения на Webflow

Функциите на Webflow включват шрифтове на Google, CMS с плосък файл, хостинг, дизайн и разработка в един, достъп до кода, редактор на стил Photoshop и износ на код, заедно с всички стандартни джунджурии и елементи на добър създател на уебсайт.

Тъй като Webflow е избор на дизайнер, има някои ограничения в предварително проектираните шаблони. Конкурентите на уебсайтовете на Webflow са по-лесни за управление, но с подходящите умения и опит програмистите и разработчиците могат да манипулират функциите на интерфейса на Webflow. Превключването на шаблони не е опция.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

Webflow предлага безплатен план за целия живот на основни уебсайтове, заедно с три годишни планове за средни и високи цени за дизайнери и агенции. С конструкторите без кодове очаквате да платите повече. Тези планове осигуряват място за личен или бизнес растеж, но няма да е евтино. Хостинг на уебсайтове и хостинг на CMS се предлагат за допълнителни разходи.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Webflow предлага опция за свободно проектиране, без да се изисква плащане.

Какво е репутацията на Webflow?

Webflow е сравнително ново в пространството за изграждане на уебсайтове и предлага различен подход без код за по-опитни дизайнери. С минимална конкуренция за това високотехнологично, модерно решение, те в момента имат отлична репутация сред този клас. Отзивите са средни и по-високи (от 3 звезди и нагоре). Що се отнася до основните собственици на уебсайтове, репутацията не е толкова добра, тъй като начинаещите често намират Webflow за твърде труден.

Партньорска програма за клиенти

Webflow все още не предлага партньорска програма за клиенти, но тя беше предложена.

Защо да изберете Webflow?

Webflow е идеален за дизайнери, разработчици или агенции, които искат възможност за повече контрол и да създават сайт за себе си или постоянни клиенти. За начинаещи, които искат самостоятелно решение, има други алтернативи, подходящи за тази нужда.

Дизайнерите на Webflow ще се насладят на интерфейс за редактиране в стила на Adobe Photoshop и InDesign, заедно с възможността за достъп и управление на HTML / CSS код, ако желаете. Изпробвайте безплатния акаунт, преди да вземете решение.

Основни функции

 • Визуален редактор
 • Приспособима и отзивчива структура на мрежата
 • HTML и CSS, готови за производство
 • Уникален плъзгач с нулево кодиране
 • Приспособима отзивчива навигация
 • Уникални взаимодействия и анимации
 • Автоматично запазване и възстановяване
 • Изтегляне и пускане на социални джаджи
 • Експортиране на код с едно щракване
 • Над 600 уеб шрифта
 • Над 500 бизнес приложения
 • Лесно вграждане

Присъда на експертите в бранша за Webflow

Website BuilderЗа някои експерти Webflow представлява нова еволюция на визуални и CSS приятелски инструменти за изграждане на уебсайтове. За други, Webflow не е достатъчно, за да се раздели като наистина нова и вълнуваща програма. Критиците, които са добре запознати с кодирането и опита в уеб дизайна, са склонни да оценяват Webflow като изпълнение на мелницата. Като се има предвид, критиците, които разглеждаха програмата от гледна точка на потребителя, установиха, че Webflow може да предложи много. Те оцениха, че редакторът е едновременно гъвкав и лесен за използване. За разлика от други строители, Webflow използва мрежова система, която помага на различни секции на сайта да се заредят на място, без да се налага да се забърквате с оразмеряването прекалено много. Дори най-нахалните критици нарекоха Webflow „елегантен“ и трябваше да признаят, че макар да не е революционен, той със сигурност е солиден вариант. В крайна сметка експертите препоръчват да се даде на програмата програма.

Положителни отзиви от потребители и отзиви за Webflow

Страницата на Webflow във Facebook е пълна с положителни отзиви от потребителите. Въпреки че те могат да дадат известна представа за силните страни на програмата, те трябва да се приемат със зърно сол. Рецензиите са ясно курирани, за да се покаже Webflow в най-добрата възможна светлина. Ето някои от често срещаните теми сред положителните отзиви:

 • Лесен за използване. Webflow не изисква никакви познания за кодиране и непрограмистите успяха лесно да създадат професионални уебсайтове.
 • Информационни уроци. Тези, които се нуждаеха от малко повече напътствия при проектирането на своя уебсайт, намериха видео уроците за много полезни.
 • Създава отзивчиви сайтове. Въпреки че това трябва да е индустриален стандарт, много компании все още се опитват да наваксат предлагането само на мобилни дизайни. Webflow включва тази съществена характеристика от първия ден.

Отрицателни потребителски отзиви и оплаквания в Webflow

В света на създателите на уебсайтове Webflow все още е относително новодошъл. Засега няма много чат в мрежата за тази програма. Като цяло, това вероятно е добър знак, особено като се има предвид факта, че Webflow е успял да придобие десетки хиляди потребители през последните три години. Нещастните клиенти обикновено не се колебаят да изразят своето неодобрение, така че вероятно е безопасно да приемете, че Webflow не е имал големи проблеми. Може да отнеме още няколко години от пускането на пазара, преди Webflow да успее да генерира достатъчно медия, за да придобие наистина усещане за това, как другите се справят с помощта на софтуера.

Дизайн & персонализиране

Напредналите потребители желаят създател на уебсайт с интуитивен дизайн и персонализиране, а Webflow е отличен избор за тези, които знаят какво правят. Уеб инженер може да оцени гъвкавостта при манипулиране на кода, за да получи резултати от уебсайта. Webflow предлага отворено платно за квалифицирани потребители или някои готови оформления на шаблони за тези, които се нуждаят от място за стартиране.

ОсобеностПреглед
Шаблони за уеб потокИма безплатни и платени предварително проектирани шаблони за избор, но Webflow насърчава открито платно за професионални уеб дизайнери.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове. Малката колекция от шаблони за дизайн е привлекателна или заплатете от 15 до 20 долара за по-голям избор. Независимо дали дизайнерите започват с шаблон или празно платно, всичко е персонализирано.
 • Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от Scratcч. Webflow предлага предварително избрани шаблони или изграждане на ваша собствена платформа, въпреки че в крайна сметка очаквайте да вземате дизайнерски решения сами.
Интерфейс на уеб потокАко в миналото сте използвали софтуерните програми на Adobe, това може да е интерфейсът, който търсите. Webflow създаде интерфейс, който да се приведе в съответствие с познатите инструменти, така че предизвикателствата при дизайна са намалени. Този конструктор на уебсайтове е по-лесен за потребителите на Photoshop и InDesign или други напреднали потребители, които могат да разберат нещата. Този конструктор на сайтове е труден за новите дизайнери, които нямат необходимите набори от умения.
Персонализиране на стила на страницатаWebflow има мощност в персонализиране на стила на страница, тъй като напредналите потребители могат да разчитат на много опции за дизайн в интерфейса, на празно платно с помощта на HTML код.
 • Изборът на дизайн за персонализиране.Персонализацията може да се извърши с предварително проектираните шаблони в по-структурирано оформление или да се извърши върху празно платно. Този строител е създаден за творчески умове, които могат да вършат дизайнерската работа.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържание.Редактирането на уеб поток е доста интуитивно, особено ако добре разбирате продуктите на Adobe.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Да, Webflow предлага на дизайнерите много желания HTML / CSS редактиране на код за по-разширено програмиране.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране. Редактирането се извършва на екрана с някои възможности за плъзгане и пускане за добавяне на компоненти, плъгини, джаджи и други.

Опитните потребители на Webflow могат да се възползват от широк спектър от възможности за персонализиране.

Навигация в сайтаWebflow позволява на дизайнерите гъвкавостта да създават навигация по сайта по желания от тях начин, а не да разчитат само на шаблони или може да бъде избран шаблон.
Управление на съдържаниетоWebflow е система за управление на визуално съдържание (CMS), в която уебсайтовете могат да бъдат изградени без опит с код. Съдържанието се управлява от онлайн акаунт в Webflow, подобно на други създатели на уебсайтове, но има повече възможности за квалифицирани потребители.
Снимки и галерииWebflow има страхотни визуално съдържание, включително изображения, видеоклипове, карти, бутони и други.
Изграждане на мобилни сайтовеШаблоните на Webflow и платното за дизайн в свободна форма са отзивчиви, създадени за мобилни потребители, клиенти и посетители на повечето устройства.
Интеграция в социалното споделянеПодобно на повечето създатели на уебсайтове, Webflow предлага всички стандартни икони на социални медии за маркетинг и споделяне на клиенти.
Дизайн услугиWebflow е цялостен уебсайт за създаване на агенции и дизайнери, които искат да създават сложни уебсайтове. Въпреки че Webflow е по-сложен от някои строители на уебсайтове, той не е компания, базирана на услуги за дизайн. Когато се нуждаете от фирма, която предоставя услуги за проектиране, съдържание и разработка, създателите на уебсайтове направете сами не са правилният избор.

Характеристика & Инструменти

Като една от оригиналните цялостни компании за изграждане на уебсайтове, наборът от функции е огромен. Подходящ за по-големи по-сложни сайтове, които се нуждаят от специално внимание или по-напреднал програмист, който е работил с дизайн на уебсайтове, Web.com със сигурност отговаря на изискванията за електронна търговия и бизнес функции:

ОсобеностПреглед
Настройка на уеб потокРегистрирайте се за безплатен акаунт с вашето име, имейл и нова парола. Вие също приемате политиката за поверителност на Webflow и условията за ползване на Webflow. Ще започнете с избора на безплатен шаблон.
Уеб дизайнИзберете шаблон за дизайн или изберете да създадете свой собствен в редактор за стил платно с контроли, подобни на продуктите на Adobe. Интерфейсът не е като средния създател на уебсайт, но редактирането с плъзгане и пускане е възможно заедно с HTML / CSS редактор, ако имате техническото ноу-хау.
Персонализирано име на домейн
Дълбочината на навигация:С възможностите на Webflow за персонализирана навигация дизайнерите могат да създадат дълбочината на навигация, необходима за всеки бизнес или фирмен уебсайт.
Приспособления и приложенияАко имате опит, Webflow изглежда има платформата за изграждане на уеб приложения. Това не е изцяло тествано и има малко информация. Персонализираните джаджи, включително социални медии, карти, формуляри за електронна поща и отзивчиви плъзгачи, са стандарт.
ОсигуряванетоWebflow може да бъде интегриран с решения за електронна търговия, но дизайнерите ще трябва да разработят това.
Статистика за посетителитеWebflow се интегрира добре с Google Analytics, а табло за управление на Webflow може да показва статистически данни за посетителите на уебсайтове.
Снимка, видео и аудиоWebflow предлага стандартни опции за ангажиране на клиенти чрез снимки, видеоклипове, джунджурии и други.
BloggingВъпреки че изглежда, че Webflow няма родна платформа за блогове, има положителни доклади за възможността да се създаде ефективен сайт за блогове.
Google MapsПотребителите могат да вграждат Google Maps.
HTML редакторЕдин от активите на Webflow е опция за редактиране на HTML / CSS, без да е необходимо да знаете подробния код.
Интеграция на социалните медии
Форми и проучванияС Webflow потребителите могат да вмъкват формуляри и да ги персонализират за резултатите, от които се нуждаят.
Място за съхранениеВъз основа на трите ценови плана на Webflow изглежда има достатъчно място за съхранение за всякакъв размер и мащаб на уебсайт. Ценовите планове не разкриват място за съхранение.
Инструмент за бюлетинWebflow не предлага конкретен инструмент за бюлетин, но това може да бъде кодирано.
Поддръжка на форумНа разположение е клиентски форум на Webflow с безплатен стартов план и лични, професионални и екипни планове.
Електронна търговия / Онлайн магазинЩе трябва да разчитате на външни решения за електронна търговия, които се интегрират с Webflow. Изглежда, че Ecwid е една от по-добрите добавки и е възможно съвместима.
Интеграция на шлюзИма услуги за шлюз на плащания, включени в решения за електронна търговия на трети страни, които могат да бъдат интегрирани с Webflow.
SEO приятелскиОтново ще трябва да разчитате на външни решения като Google Analytics и повече за техники за оптимизация на търсачките.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Webflow предоставя акаунт, защитен с парола, за всеки, който се регистрира.
Google® AnalyticsНе е известен проблем с интегрирането на Google Analytics в Webflow.
Сигурност на уебсайтаWebflow заедно със своите конкуренти ще превърне сигурността във висок приоритет за всяка дейност в уебсайта.
Няколко езикаОпциите за многоезичност са достъпни чрез код, а за ръководство има някои онлайн чатове и форуми.
Мобилна оптимизацияПочти всички шаблони и опции за персонализиране на Webflow поддържат мобилни устройства.

планове & Ценообразуване

Webflow предлага безплатен акаунт за начинаещи, заедно с три годишни планове за ценообразуване, базирани на опита на дизайнера и ширината на уебсайтовете, от които се нуждаят отделните агенции. Тези месечни тарифи, показани на сайта, трябва да се плащат ежегодно. Хостингът и CMS са допълнителна месечна такса.

Предлагани годишни планове за ценообразуване

Безплатен стартер. Fили някой.

персонален. За дизайнери, работещи по няколко проекта. $ 16 / месец, или $ 192.

професионален. За фрилансери и вътрешни професионалисти. $ 35 / месец или 420 $.

екип. За големи екипи и агенции. $ 78 / месец или $ 936.
Webflow таксува повече въз основа на предлаганите от агенцията мащабни услуги. Дизайнерите се настройват да създават множество сайтове в годишен план за ценообразуване, който може да бъде рентабилен в дългосрочен план.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, Webflow предлага безплатен стартов план, отколкото може да продължи безплатно, ако не са необходими разширени функции.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Дизайнерите могат да използват Webflow безплатно, докато са в режим на проектиране.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? Webflow е малко скъп, но стандартен за този клас на строител на уебсайтове. Програмистите и разработчиците получават повече гъвкавост в кода за персонализиране.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, можете да създадете професионален уебсайт безплатно.

Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? Webflow предлага годишен уебсайт за планове за ценообразуване.

Поддръжка на клиенти

Webflow предлага на клиентите впечатляващо разнообразие от възможности за поддръжка на клиенти. Помощният център показва селекция, която включва често задавани въпроси, курсове (над 40), ръководство за работа и някои ръководства за пълния сайт. Приоритетна поддръжка се предлага съгласно професионалните и екипните ценови планове. Поддръжката по имейл е налична в Личния план. Наличен е форум за безплатния стартов план.

Лесно използване

Webflow е предназначен за напреднали потребители с опит, дори докато се конкурира като един от малкото създатели на уебсайтове без код. За подходящата творческа аудитория потребителите вероятно могат да направят всичко, което искат с Webflow. За начинаещи, които търсят общо изживяване „Направи си сам“, има и други класове на строителите на уебсайтове, които трябва да разгледат. Напредналите потребители могат да намерят Webflow достатъчно лесен за използване.

Простотата на интерфейса . Webflow е интуитивен за опитни дизайнери и не е предназначен за простота. Резултатите могат да бъдат положителни за тези, които знаят какво правят.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители . Webflow не е в класа на създателите на уебсайтове за начинаещи. Подходящ е за напреднали потребители, които желаят среда без код, но въпреки това имат гъвкавостта в опция HTML / CSS.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Уеб дизайнерите поддържат пълен контрол върху сайта.

Помощ в редактора. Помощта в редактора е подходяща за някои, а на сайта има и други опции за помощ.

Webflow е подходящ за опитни дизайнери, които могат да намерят този създател на сайт лесен за използване.

заключение

За опитни дизайнери и разработчици може просто да обичате Webflow. В този конструктор на уебсайтове без код, но достъпни за код, имате опции за всеки размер и мащаб на бизнес уебсайта. За разширената електронна търговия изглежда, че е приемливо, ако можете да интегрирате външните инструменти, джаджи и плъгини, за да получите необходимите резултати.

Начинаещите вероятно ще се борят с Webflow, освен ако не са доволни от безплатен акаунт и един от ограничените шаблони на Webflow, но цената наистина е за по-високите крайни сайтове, които трябва да направят повече. Новите потребители, които искат да създадат уебсайт бързо и лесно, трябва да разгледат различен клас създатели на уебсайтове, а на пазара има много такива.

Webflow има потенциал за персонализирани уебсайтове от напреднали уеб дизайнери, които търсят без кодове опит, но също така имат гъвкавостта да добавят и редактират код. Ако търсите по-усъвършенствана платформа, Webflow е една от малкото DIY опции в своя клас. В зависимост от вашите нужди и опит, Webflow може да бъде добро решение. Безплатният стартов акаунт е най-добрият начин да го проверите.

сравнение

WebFlow

92

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map