Преглед на уебсайта на GoDaddy за 2016 г.


GoDaddy Builder на уебсайтове

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

GoDaddy Builder на уебсайтове

С лозунга "Без умения? Няма време? Няма проблем?," Website Builder и GoDaddySites.com са насочени към сватбените планиращи, фотографи на свободна практика, малки адвокатски кантори и всеки друг, който иска да направи своя уебсайт, без да се налага да наема програмист. Прочетете нашия преглед на уебсайта на GoDaddy по-долу.

Професионалисти

 • Професионални дизайнерски теми
 • Много лесен за използване интерфейс
 • Достъпни цени и планове
 • Създайте резервно копие във времето
 • 24/7 Поддръжка по телефона, чат и имейл

Против

 • Планът за влизане на ниво се предлага с мобилен сайт
 • Функциите за електронна търговия ще ви струват допълнително
 • Опцията за блогове не е предоставена
 • Не може да се създаде сайт за членство

Преглед

 • Уеб сайт: www.godaddy.com/websites/website-builder
 • Централно управление: Скотсдейл, AZ
 • Година на основаване: 1997
 • Служители: 4000+
 • Хоствани сайтове: 40000000+
 • Категории: Уебсайт строител, онлайн магазин
 • Услуги: Домейни, уебсайтове, хостинг, уеб сигурност, онлайн маркетинг
 • Безплатен пробен период: Не е наличен
 • Гарантирано връщане на парите: 45 дни

С лозунга „Без умения? Няма време? Няма проблем ?, ”Създател на уебсайтове и GoDaddySites.com са насочени към сватбените планиращи, фотографи на свободна практика, малки адвокатски кантори и всеки друг, който иска да направи своя уебсайт, без да се налага да наема програмист.

GoDaddy предлага също и пазарска количка за електронна търговия също за лица, които искат да го настроят бързо. Партнирайки си с PayPal и Stripe, те направиха толкова лесно създаването на магазин, че един от техните мениджъри казва: „Ако можете да направите страница във Facebook, тогава можете да направите онлайн магазин.“

Тук разглеждаме някои от детайлите на инструмента им за създаване на уебсайтове на уебсайтове. Те нямат глупаво или умно име за това, като Whatsapp или Snapchat, така че просто трябва да го наречем с общото име „строител на уебсайтове“, макар и написано като подходящо съществително с главни букви: „Уебсайт строител“.

За да дадем преглед на това какво представлява Builder на уебсайтове, към кого е насочен, какви ограничения може да има и каква е репутацията на компанията, можем да започнем с това, че Godaddy Website Builder се препоръчва за хора без умения за програмиране и малки бизнеса.

Те не търгуват на нито един конкретен бизнес, тъй като имат шаблони за повечето компании, артисти, сватби и фрийлансъри. Въпреки това техният шаблон за електронна търговия е ясно отделен от обикновения уеб шаблон: двата не са интегрирани.

Затова някои хора могат да избират шаблона за електронна търговия като единствен сайт. Пазарът на това очевидно би бил цветар или някой друг, чийто продукт говори сам за себе си и желае само да създаде магазин.

Що се отнася до техническите ограничения, съхранението от 50 GB, включително с плана им Business Plus, не е много. И както обясняваме по-подробно по-подробно, широчината на честотната лента също е ограничена на различни нива в зависимост от плана, който изберете.

Но обикновените клиенти е малко вероятно да надхвърлят тези прагове, освен ако не изграждат сайт за електронна търговия с много продуктова графика. Комбинацията от ограничено пространство за съхранение и честотна лента очевидно означава, че искат клиентите, които желаят да създадат наистина голям сайт, да изберат различен продукт GoDaddy, като например уеб хостинг акаунт, вместо акаунт на Builder на уебсайтове aka акаунт GoDaddySites.com.

Други ограничения на техния продукт биха били невъзможността да се добавят бързо-джаджи извън много малкото, което имат. Въпреки че можете да добавите HTML код към уебсайта и JavaScript в уебсайта за електронна търговия, не можете да добавяте джаджи на трети страни с едно щракване или дори да поберете някои от най-сложните изобщо..

За това една компания трябва да използва WordPress или Joomla или нещо друго. Отново Web Builder е насочен към по-прости уебсайтове и хора без много технически познания.

По отношение на технологията, мащабируемостта и планирането на растеж, компанията има своите центрове за данни, като 9 от тях са разположени по целия свят, като най-голямото им съоръжение е разположено на 320 000 квадратни фута във Финикс. И те имат мрежа за доставка на съдържание, която е от съществено значение за ускоряване на времето за зареждане на уеб страници за хора с клиенти от цялата страна и света.

Що се отнася до компанията, GoDaddy има солидна репутация, тъй като отдавна е един от най-добрите регистратори на домейни. Те са получили не една, а няколко награди за най-добрите места за работа през 2015 г. Важно е клиентите да са щастливи служителите на техния доставчик. Това говори много за компания, че те имат време да се съсредоточат върху хората си, вместо да се налага да гасят редовно пожари.

По отношение на сигурността, въпреки че със сигурност някои от техните хоствани сайтове са били хакнати, не е имало съществено нарушение на вътрешните системи на GoDaddy. С други думи, много от клиентите им в WordPress са били хакнати, без съмнение, но това се дължи на проблеми със сигурността в WordPress и WordPress плъгини. Ако някой от сайтовете им за създаване на уебсайтове е бил взломен, това би се дължи на дупки в сигурността на този продукт. Предполагаме, че те са залепени, тъй като компанията не е казала.

Ако сте малко скептично настроени дали бихте искали те да изграждат и хоствате вашия сайт, тогава можете да се регистрирате и да спасите с 45-дневна гаранция за връщане на парите. Няма да има начин да експортирате и запишете работата си, ако го направите и преместите в друга фирма.

Но е трудно да се разбере, че една компания ще се откаже от тях, освен ако не намери изискване, което сайтът да не отговаря. Например там не би било възможно да се изисква клиентите на дадена компания да влязат в сайта си, с изключение на частта за електронна търговия, за да получат някакво първокласно съдържание.

Сега нека разгледаме по-нататък в предлагането им.

Основни функции

 • 24/7/365 Поддръжка на клиенти
 • Персонализиращ формуляр на формуляри
 • Над 300 шаблона
 • Шаблони с предварително попълнено съдържание
 • Достъп до текста на заместителя за динамични полета
 • Поддръжка чрез телефон, чат на живо и имейл
 • Създавайте няколко версии за архивиране по всяко време
 • Автоматично създава приятелски интерфейс за мобилни устройства
 • Оборудван за електронна търговия
 • Безплатен домейн и хостинг
 • Безплатен бизнес имейл за Office 365 за 1-ва година
 • Интеграция на социални и бизнес приложения

Присъда на експертите в бранша на GoDaddy Website Builder

Строител на уебсайтове В този случай експертите са склонни да се споразумеят с потребителите. Докато GoDaddy предлага прост и лесен за създаване на уебсайтове, той също идва с много ограничения. Трябва да инвестирате в един от най-скъпите планове, само за да имате достъп до инструменти за изграждане на мобилни сайтове. Инструментите за електронна търговия също се предлагат с допълнителна цена. Дори при най-обширните планове инструментът за блогове не е включен.

Друго оплакване както сред потребителите, така и от експертите е, че GoDaddy може да бъде прекалено агресивен със стратегиите за продажба. Това може да създаде впечатление, че те са по-загрижени да реализират печалба, отколкото да се грижат за клиентите си и да гарантират качеството на функциите, за които хората вече са регистрирани..

В крайна сметка критиците са по-склонни да препоръчват GoDaddy за техните уеб хостинг услуги, отколкото тяхната програма за изграждане на уебсайтове. Има просто по-добри опции, предлагани на по-достъпни цени.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2484215,00.asp
 • www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/godaddy
 • 20 април 2016 г.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Дори потребителите, които не бяха доволни от цялостния продукт, бързаха да похвалят обслужването на клиентите на GoDaddy. Въпреки че програмата може да бъде пълна с проблеми, потребителите могат бързо да получат помощ при проблеми и информативни отговори на всякакви въпроси.

В допълнение, някои клиенти бяха доволни от лекотата на използване на програмата. Търсиха обикновен създател на уебсайтове и GoDaddy достави. Тези, които търсят директен създател на уебсайтове, който не се залива с добавени функции, които могат да усложнят нещата, вероятно ще намерят всичко необходимо в програмата на GoDaddy.

Потребителските отзиви също споменават редактора за плъзгане и пускане. Ако сте напълно нов в уеб дизайна, това е инструментът, който трябва да търсите сред наличните стандартни функции.

Отрицателни отзиви и оплаквания от потребителите на GoDaddy Website Builder

В по-голямата си част потребителските отзиви на тенденцията за създаване на уебсайтове на GoDaddy към отрицателните. Значителен брой отзиви споменават факта, че е трудно да персонализирате сайта си. Програмата не предлага достъп до CSS или HTML, така че сте ограничени в промените, които можете да направите. Въпреки че наличните шаблони могат да осигурят солиден старт, потребителите са разочаровани от това колко малко свобода трябва да създадат наистина уникален уебсайт.

Изглежда, че има и някои технически проблеми с уебсайта. Много потребители съобщават за чести проблеми и съвместимост с определени интернет браузъри. Като цяло, изглежда, че текущата версия на програмата е недостатъчна, що се отнася до лекотата на използване, което е основна грижа за повечето потребители.

 • fitsmallbusiness.com/godaddy-website-builder-review/#

Дизайн & персонализиране

ОсобеностПреглед
Шаблони на уебсайтове50 или 300 шаблона са в зависимост от това кой ценови план изберете. Казват, че търсенето на клиенти е толкова голямо за нови теми, че са наели един кодер, за да не правят нищо друго, освен да създават такива.
БезплатноНищо не е безплатно. Не можете дори да започнете да го тествате без да въведете кредитна карта. Така че, за да напишем този отзив, трябваше да платим. Представете си това.
PremiumНяма голяма разлика между плановете за лични, бизнес и бизнес плюс, което означава, че няма нищо допълнително като ускорена телефонна поддръжка или безплатен пакет за електронна търговия с най-висок ценови план. Така че те нямат нещо, което бихте нарекли Premium услуга.
Интерфейс за създаване на уебсайтДа, те използват инструмента за изтегляне и пускане на уебсайтове. Можете да видите, че или са го написали сами, или са го купили от друга компания, тъй като когато отидете на страницата за вход, тя показва не марковото лого, хоствано на съвсем различен сайт: https://login.websitetonight.com/ Така техният Builder изглежда като облачна услуга, която GoDaddy използва.
Персонализиране на стила на страницатаНе можете да редактирате таблици със стилове на ниво страница. Всичко, което можете да го направите, коригирайте широчината и височината на страницата (означава граница на страницата), променете цветовете на фона и изберете различен шаблон.
Навигация в сайтаИма джаджа за създаване на менюта. Там можете да добавяте връзки към външен сайт, да пренареждате менюта и да създавате подменюта. Тъй като сайтът им за електронна търговия е различен от обикновения уебсайт, една от тези опции на менюто би бил вашият онлайн магазин. Домейнът и за двамата може да бъде един и същ, но темите ще са различни. Разбира се, можете да коригирате цветовете и графиките, за да се опитате да изглеждате така, сякаш са една и съща компания, т.е. вашата компания.
Управление на съдържаниетоТе нямат функция, която да позволи на множество хора да работят едновременно или какъвто и да е контрол на версиите. Но това не е този продукт, използван за създаване на по-сложен сайт.
Снимки и галерииИма слайдшоу и галерия с картини.
Изграждане на мобилни сайтовеКогато публикувате темата за работния плот, тя автоматично създава мобилна версия. Когато потърсихме инструкции как да променим, че ни отведе до общото вход в уебсайта, където не успяхме да влезем, тъй като той ни поиска име на домейн, което в този момент би било (име на сайта) .godaddysites.com , което, когато влязохме, не работи. Това е насочено към грешното място Така че не е ясно как да редактирате темата за мобилни устройства, въпреки че сайтът им за поддръжка казва, че можете. Няма инструкции как да направите това.
Интеграция в социалното споделянеМожете да добавите икона за споделяне към всяка страница. Що се отнася до свързването с вашите социални акаунти, те позволяват използването на това, което наричат ​​техния социален медиен мениджър. Едно нещо, което можете да кажете за GoDaddy е, че тази функция като тяхна функция за сигурност е просто фантазирано име, добавено към нещо, което всички останали също имат.
Дизайн услугиДа. Можете да ги наемете, за да ви предоставят помощ.

Характеристика & Инструменти

Ето списък от функции, от които повечето хора биха се нуждаели и дали GoDaddy разполага с такива.

ОсобеностПреглед
НастройвамПроцесът им на настройка е доста лесен. Дадохме му пробен старт, за да проучим какви функции има.
Уеб дизайнЯвно са закупили инструмент за уеб дизайн от друга компания, тъй като софтуерът се хоства на този сайт websitetonight.com който е брандиран да прилича на сайта GoDaddy. Кликването там ви отвежда до GoDaddy.
Персонализирано име на домейнДа. В крайна сметка това е GoDaddy, регистраторът на домейна.

Когато публикувате сайта, можете също да изберете домейна GoDaddySites.com, който е безплатен, ако не искате да си купите собствен.

Приспособления и приложенияТе имат тези джунджурии и приложения: създават нова страница, текстово поле, добавят изображение, слайдшоу, фотогалерия, навигация (означава меню за актуализация), споделят (както в публикация Tweet и т.н.), Facebook, Twitter, Google Maps, показват RSS емисия (публикации в блогове) от друг сайт, форма за контакт, YouTube, HTML. Техните приложения са маркетинг по имейл, незабавни менюта и ценоразпис (които са фантастични начини за показването им) и онлайн магазин за електронна търговия.
ОсигуряванетоТе имат онлайн магазин, но без Adsense. Разбира се, можете да добавите това с някои прости HTML.
Статистика за посетителитеДа. Много основни.
Снимка, видео и аудиоИма редактор на изображения. Подобно на много функции, трябва да надстроите до бизнес акаунта, за да го използвате.

Имат фотогалерия и слайдшоу. Можете да качвате изображения, да използвате изображения на акции или да импортирате тези от Facebook или Instagram

Има и MP3 плейър.

BloggingНе. Можете да добавяте само емисия в блога, а не да правите публикации в блога.
Google Mapsда.
HTML редакторМожете да добавите HTML. Трудно е да намерите джаджата, за да направите това, тъй като бутонът за превъртане надолу работи само ако щракнете върху него два пъти, което не е очевидно, а иконата е много надолу в списъка. Така че отне малко време, за да разберем как да стигнем до там, тъй като бяхме увеличени до техния редактор и иконата беше скрита. Откриване, че работи по-добре на Firefox от Chrome.
Интеграция на социалните медииДа. За Twitter той показва последните ви туитове. Не забравяйте да изключите блокирането на джаджи на Ghostery FB и Twitter, така че да работи при изграждането на вашия сайт.

Можете също да създадете бизнес страница във Facebook от страницата GoDaddy. Така че изнася едно към друго.

Форми и проучванияСамо форма за контакт.
Място за съхранение1, 10 или 50 GB в зависимост от ценовия план.
Инструмент за бюлетинНе. Само маркетинг по имейл. Така че може би можете да изпратите имейл на бюлетина си.
форумНе.
Електронна търговия / Онлайн магазинДа. Той е прикачен като URL адрес на вашия основен домейн и сайт. Но тъй като има отделна тема, тя би изглеждала като различен сайт. GoDaddy посочва, че можете да използвате вашия сайт за електронна търговия като основен уебсайт. Това би работило за някои фирми.

Количката ви позволява да приемате кредитни карти и PayPal. GoDaddy не казва точно каква облачна услуга за пазаруване на карти, която използват, освен че предполага, че това може да е PayPal.

Порталът за плащане е Stripe. TechRepublic го характеризира като „Shopify конкурент“, което всъщност не е, тъй като Shopify има много повече функции и дълга водеща позиция на пазара.

Количката има всички необходими артикули: добавете продукт, настройте данъци, купони, промоции и категории продукти. Едно нещо, което някои от конкурентите не могат да направят, е пазарската им количка да работи с различни държави и валути.

Интеграция на шлюзStripe е вашата търговска сметка.
SEO приятелскиДа. Тя ви позволява да въведете основното описание и ключовите думи, които ще ви трябват, за да улесните това.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Не. Няма начин да се изисква влизане в сайта.
Google® AnalyticsПозволява ви да въведете код на Google Анализ.
Сигурност на уебсайтовеНе бяха посочени конкретни подробности. Те наричат ​​продукта си „Sitelock“, но той няма да бъде по-различен от този на другите сайтове, тъй като всички те ще използват един и същ основен набор от хардуер и софтуер за сигурност.

Едно нещо, което можете да кажете е, че като се има предвид, че те са едни от най-големите регистратори на домейни в света, те носят огромна отговорност за защитата на регистрацията на домейни и данните за плащания за много клиенти. Така че тази висока сигурност очевидно ще е от полза за потребителите на GoDaddySites.com.

Няколко езикаДа. Създадохме акаунта си от Чили, Южна Америка и интерфейсът се появи на испански, плюс той ни позволява да плащаме за абонамента в чилийски песо. Това би било важно за хората в чужди страни, които нямат международни кредитни карти.
Мобилна оптимизацияТова означава дали уебсайт превключва шаблона, когато потребителят използва мобилно устройство. Да, така е.
CDN технологияДа. Наричат ​​го уеб ускорител на GoDaddy. Те не казват дали използват Akamai или коя компания всъщност поддържат това физическо присъствие по света или дали правят това сами. Така или иначе, стига да имат това, това е добре за уебсайтове с глобални потребители.

планове & Ценообразуване

 • персонален. $ на месец. 50 теми. 1 GB съхранение. Office 365 имейл за една година. В момента работи специален: първата година регистрацията на домейни е безплатна.
 • Бизнес. $ 7 на месец. 300 теми. 10 GB. Мобилен сайт. Office 365 имейл за една година.
 • Бизнес Плюс. $ 10 на месец. 50 GB. Мобилен сайт. Office 365 имейл за една година. SEO. Мениджър на социалните медии.
 • Онлайн магазин. 30 долара на месец.

Отстъпките се дават за 1, 2 или 3 години, платени предварително. SSL сертификат допълнително. Намерете (изброена) услуга за $ 12 на месец допълнително. Това са много пари за услуга, чиято стойност не може да бъде изрично измерена, тъй като GoDaddy не може да заблуди алгоритъма за търсене с Google и е по-добър от другите хора, които също се опитват да правят SEO, което мнозина биха казали, че не работи.

Цените им включват това, което наричат честотна лента.Технически погледнато, честотна лента е количество данни, изпратени за определен период. Тъй като таксуването е месечно, честотната лента е ограничена до някаква сума на месец. Това е 150GB, 500GB и, 1000GB (1 Terabyte) за личните, бизнес и бизнес Plus плановете, съответно.

За да разберете това, помислете, че ако имате 1MB (приблизително 1 милион байта) изображение на страница и 1000 души преглеждат тази страница, тогава сте използвали 1 милиард типа или 1 GB. (Ако изображението е толкова голямо, тогава не сте правилно да ги редактирате за показване в мрежата, тъй като изображението не трябва да е толкова плътно.)

Все пак 1000 гледания на страници са много за, да речем, уебсайт на адвокатска кантора, така че е малко вероятно GoDaddy да ви отреже, тъй като няма вероятност да използвате 1TB на месец. Но ако го направите, ще трябва да платите на GoDaddy за допълнителната честотна лента, след като деактивират вашата страница.

Ако ще управлявате голям онлайн магазин, трябва да потърсите по-големи платформи за електронна търговия: Shopify или BigCommerce. Но не е вероятно да стигнете лимита, освен ако нямате много изображения.

Поддръжка на клиенти

Ето техните възможности за поддръжка:

телефонДа. 24 x 7, което наистина е
Поддръжка на имейлда.
ЧатДа. Тествахме това. Те са отзивчиви.
ЗнаниеKB има елементи на поддръжка, групирани по теми и опция за търсене. (Вижте коментара по-долу.) Както и при повечето уебсайтове, можете да използвате и търсенето с Google. Например, можете да напишете:

site: godaddy.com „нещо за търсене.“

Един проблем е, че трябва да сте сигурни, че щракнете върху иконата за помощ на Builder на уебсайтове, когато кликнете за помощ, а не общата помощ за GoDaddy. Тази втора търси всички продукти на GoDaddy. Тъй като GoDaddy предоставя и хостинг на WordPress, например, търсене на „електронна търговия“ предостави инструкции как да добавите приставка към WordPress, за да направите това. Това ще обърка старателно потребителя на начално ниво. Освен това ни остави да търсим как да вмъкнем двигателя за електронна търговия в нашия сайт.

Видео уроциВ настройката има само преглед на процеса. Има и обзорно видео за настройка на онлайн магазина. По-добре е да използвате Google за търсене на инструкции, тъй като в YouTube има едночасов видеоклип за настройка на онлайн магазин и a 1-часово видео за създаване на сайт с Builder на уебсайтове.
Форум за поддръжкаНе.
Допълнителни опцииТе имат опция за архивиране и възстановяване.

Онлайн магазинът позволява JavaScript.

ЧЗВ.Да, Също така базата от знания е групирана по теми. Има и често задавани въпроси за онлайн магазина.

Лесно използване

След като влезете в първия път, е малко объркващо къде да отидете втори път, когато интерфейсът преминава към обичайния тип управление на домейна на интерфейса, който клиентите, които използват само домейн GoDaddy. За да се опитаме да намерим къде да продължим при второто си посещение, кликнахме върху „Първи стъпки“ и това добави нов сайт в пазарската ни количка, сякаш искаме да платим за това отново.

Необходимите стъпки за създаване на страница бяха:

 1. Изберете ценови план и въведете данни за кредитна карта. Тук няма нищо безплатно.
 2. Изберете тема. Тук забелязахме, че известието за авторски права на страницата е с дата стар 2013 г., така че променихме това към текущата година.
 3. Гледайте видео преглед, който изскочи тук. Те имат обширни инструкции в YouTube.
 4. Създайте няколко страници и добавете елементи към всяка страница.
 5. Натиснете предварителен преглед за да видите страницата и след това публикувам когато сте готови за отиване. Когато публикувате, можете да закупите домейн или да го хоствате на godaddysites.com.

Редакторът спестява работата ви, така че ако напуснете редактора и се върнете по-късно, не губите нищо. Това е добре, ако, което често се случва, затворите прозореца на браузъра, когато забравите, че работите върху страницата си.

Техният редактор на уеб страници, въпреки че предоставя повечето от необходимите ви джаджи, би могъл да има по-добър интерфейс. Начинът на работа е, че плъзнете джаджа на екрана и след това натиснете Настройки, за да го настроите. Би било по-естествено и интуитивно, ако се работи по-скоро като ръководена джаджа.

заключение

Предвид дългогодишния опит на компанията, GoDaddy Builder Website Builder ще работи добре за повечето хора. Вероятно би трябвало да са хоствали своя продукт в друг домейн, тъй като понякога е объркващо дали използвате областта за създаване на уебсайтове, т.е. GoDaddySites.com или страницата за регистрация на домейни GoDaddy.

Техният онлайн магазин също има някои проблеми, а основният е, че е предназначен да бъде самостоятелен продукт. Не ви позволява да добавите a Купи сега бутон към вашия обикновен сайт, но функционира като отделна единица. Някой, чийто основен фокус е електронната търговия, вероятно трябва да използва Shopify или някой от другите основни играчи на този пазар, тъй като може да намери по-добри условия с различни банки и картови процесори (т.е. платежни шлюзове.)

сравнение

GoDaddy Builder на уебсайтове

91

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map