Преглед на Themify Builder 2016


Themify Builder

Посети сайта

9.2


Оценка на AWA

Themify Builder

Themify е платформа със седалище в Канада за "красиво проектиран и модерен" WordPress тематични уебсайтове. Themify използва интерфейс за плъзгане и пускане, наречен "строител." Основана през 2011 г. и обновена през декември 2015 г., Themify поддържа над 40 000 потребители. Скорошното обновяване предлага по-бърз и по-мощен интерфейс с по-сложен набор от функции и отзивчиви теми за мобилност. Прочетете нашия преглед на създателя на сайта Themify по-долу.

Професионалисти

 • Функции, необходими за разширени уебсайтове
 • Разнообразни годишни планове за ценообразуване
 • Модерни теми за днешния Интернет
 • Налично HTML / CSS кодиране
 • 40+ теми, от които да избирате
 • Поддържа многоезичен плъгин
 • Интегрира се с повечето други платформи
 • Блогът е по-добър

Против

 • Не лесен интерфейс за начинаещ
 • Косвени приставки и добавки спрямо вградените
 • Необходим е отделен хостинг
 • Цена за основните нужди на уебсайта

Преглед

Платформата Themify се нарежда на високо място сред конкурентите за многофункционалния си интерфейс и някои желани функции и функционалност в уеб строителя направи си сам. Въз основа на WordPress Foundation, той поддържа над 40 теми и предлага плъгин за теми от трети страни. Потребителите могат да избират WordPress теми за многоезичен плъгин, шрифтове на Google, WooCommerce и много други. Имайте предвид, че тези функции не са изградени, т.е.

За кого се препоръчва Themify?

Създателят на уебсайтове Themify се препоръчва за малко по-опитни създатели на уебсайтове, които се нуждаят от уебсайт, използващ модерна тема. Име на домейн и хостинг на уебсайтове трябва да бъдат установени чрез трета страна. Тази собствена платформа за WordPress е добър избор за електронната търговия, ако имате опит да добавите приставки и да работите с кода.

Тематичен район на фокус / специалитети

Themify е фокусиран върху различни функции и някои разширени функции. Някои от специализираните програми на Themify включват мощен интерфейс за влачене и пускане, модерни мобилни теми, разнообразни оформления, от които да избирате, пълен контрол на HTML / CSS код и някои превъзходни модели за поддръжка и цени. Блогирането е една от най-добрите функции на Themify, тъй като платформата WordPress първоначално беше инструмент за блогове.

Техническите характеристики / ограничения на Themify

Техническите спецификации за Themify включват възможност за използване на мобилни теми, WordPress плъгини, статистика на сайта, опции за кодиране, добавена помощ и поддръжка, оптимизация и интуитивен интерфейс за плъзгане и пускане.

Themify е подходящ за напреднали разработчици на електронна търговия, които могат да управляват плъгини и добавки, необходими за онлайн магазин. Това е по-сложен конструктор на уебсайтове, който изисква компенсирани от компютър лица, за да настроят и поддържат сайта. Име на домейн и хостинг трябва да бъдат придобити на друго място.

Има ли адекватна мащабируемост / стая за растеж?

Themify предлага безплатен план с ограничени функции и поддръжка. Има и два основни ценови плана, които варират между 49 и 69 долара, или клубно членство с три ценови планове, които варират между 79 и 139 долара. Членствата в клуба варират, за да предлагат пълна библиотека от шаблони и теми, Photoshop файлове, опции за програмисти, плъгини и поддръжка за сериозни строители на уебсайтове, собственици на бизнес и блогъри. Themify предлага опции за мащабируемост и растеж.

Каква е политиката за гарантиране на MoneyBack?

Themify предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво е репутацията на Themify?

Themify има отлична репутация при напреднали компютърни потребители, които се нуждаят от разширена функционалност. Годишната опция за членство на Themify е малко по-скъпа, но поддръжката и функционалността са по-високи, отколкото получавате при много строители, направили сами.

Ако трябва да направите повече, Themify предлага гъвкавост и функционалност за високо професионални уебсайтове. Не е толкова лесно, колкото някои от по-големите създатели на уебсайтове и може да бъде предизвикателство за начинаещите потребители. Themify има отлична репутация (4 звезди) за тези, които имат по-високо ниво на опит.

Защо да изберете Themify?

Themify предлага по-напреднала платформа с висока функционалност и модерни теми за поддръжка на професионални, изчерпателни уебсайтове. С опцията за безплатен план или цялостен план с по-висока цена той е проектиран да позволи на потребителя да направи повече.

Достъпът до повечето разширени функции се осъществява чрез приставки и добавки за WordPress, така че тези с компютърния опит ще намерят Themify лесен за управление. Не е толкова подходящ за начинаещ потребител, който се нуждае от основен уебсайт. Themify е идеален за програмисти и техници, които нямат нищо против да плащат повече, за да получат обширни функции.

Основни функции

 • Над 40 предварително проектирани оформления
 • Плъзнете и пуснете Page Builder
 • Модул за импортиране / експортиране
 • Части за оформление за повторно използване
 • Над 60 анимационни ефекта
 • отзивчив
 • 100% SEO приятелски
 • Поддръжка на много сайтове
 • Модулна основа
 • Разширени добавки
 • Поддържане на богато форматиране на текст, HTML и кратки кодове
 • Работи с всякакви приставки

Дизайн & персонализиране

Опциите за дизайн и персонализиране включват способността на потребителите да манипулират шаблоните на теми и да персонализират цветове, стилове и разположение на съдържанието. Themify предлага вероятно някои от най-модерните опции за дизайн и персонализиране в пространството за създаване на онлайн уебсайтове.

ОсобеностПреглед
Тематизират темитеИма над 40 модерни бизнес и лични теми, които можете да избирате, както и различни варианти за оформление на страниците. Потребителите получават интерфейс за плъзгане и пускане на предния край и CSS редактор за редактиране на бекенд и добавен контрол. Можете да превключвате между теми по време или добре след приключване на съдържанието на уебсайта и фазите на проектиране.
 • Разнообразие и качество на шаблони и палитра от цветове. Темите за 20 WordPress са модерни, а разнообразието от оформления дава на уеб строителите повече гъвкавост. Цветовете се променят лесно, като се използват шрифтове и стилове на Google, за да се приведе в съответствие с вашата търговска марка.
 • Предварително избрани шаблони срещу изграждане на уебсайт от Scratcч. Themify е собствена програма за изграждане, която използва предварително проектирани теми, оформления на страници и код, за да създаде крайните резултати. Въпреки че Themify не е основен дизайнер на уебсайтове, той предлага повече гъвкавост и усъвършенствани функции от повечето строители на уебсайтове в своя клас. Това струва малко повече, но значително по-малко от пълномощния дизайнер на уебсайтове.
Themify интерфейсДизайнерският интерфейс Themify предлага както изглед отпред, така и отзад, така че потребителите да могат да визуализират страниците на уебсайта предварително. Потребителите съобщават за интуитивно редактиране от предния край. За тези, които се нуждаят от това, интелигентните собственици на бизнес могат да се възползват от добавените опции за настройване на оформления и работа с плъгини.
Опции за персонализиране на стил на страницатаThemify е отличен в предоставянето на множество опции за персонализиране и персонализиране на уебсайт. Макар и малко по-сложно за управление, Themify е един от най-добрите в своя клас за персонализиране на стила на страницата.
 • Изборът на дизайн за персонализиране. Themify позволява на потребителите да персонализират теми в интерфейса за плъзгане и пускане. Могат да се добавят различни модули за съдържание към екранни опции като джунджурии, публикации, видео фонове, изображения, плъзгачи и други.
 • Свободата на движение, преоразмеряване и редактиране на съдържание. Редактирането на Themify е лесно за изпълнение в редактора на предния край. Можете лесно да редактирате, изтривате, премествате или преоразмерявате съдържание и елементи.
 • Има ли достъп до HTML / CSS код? Да, Themify предлага тази толкова желана функция за повече технически потребители, с резервен CSS редактор на всяка страница.
 • Потребителски интерфейс за визуално редактиране. Възможностите за визуално редактиране на Themify са по-добри, тъй като всичко се прави на екрана с различни опции за показване.

Потребителите на Themify са много доволни от възможностите за персонализиране, но някои от тези избори изискват определен опит и търпение, за да разберат..

Навигация в сайтаТемите на Themify предлагат няколко нива на навигация в сайта въз основа на избрания от вас шаблон. WordPress плъгин ви позволява да сменяте менютата, които се предлагат с тема.
Управление на съдържаниетоПоради платформата WordPress зад Themify, управлението на съдържанието е и интуитивно и сравнително лесно. Темата може да бъде заменена с малко почистване и Themify осигурява достъп до уебсайтове с сигурно влизане от потребителя от уебсайта Themify..
Снимки и галерииThemify използва модули за съдържание, за да предостави на потребителите фотогалерия и изображения сред останалите елементи на страницата. Тези модули включват уникални опции и настройки, за да улеснят дизайнерите.
Изграждане на мобилни сайтовеС 35 от 46 отзивчиви оформления, подходящи за мобилни устройства, вашите посетители и клиенти могат лесно да показват и навигират вашия уебсайт на повечето устройства.
Интеграция в социалното споделянеThemify се интегрира с всички водещи платформи за социални медии, включително Facebook и Twitter.
Дизайн услугиThemify като повечето строители на уебсайтове не предлага услуги за управление на уебсайтове. Тази собствена програма за изграждане е базирана на WordPress теми за създаване на професионални уебсайтове. Въпреки че Themify не е цялостна дизайнерска услуга, тя е по-здрава платформа с разширена функционалност за тези с повече опит и струва много по-малко от наемането на дизайнер.

Характеристика & Инструменти

Извън създателите на уебсайтове, Themify разполага с един от най-здравите набори от функции поради фондацията и теми, добавки и плъгини за WordPress. Създаден за високопрофесионални и по-всеобхватни уебсайтове, Themify ще зарадва повечето потребители, особено тези с повече опит, които търсят малко повече функционалност. По-долу е поглед върху финия принт.

ОсобеностПреглед
Themify SetupThemify показва теми и оформления въз основа на конкретни лични или бизнес нужди, за да демонстрирате предварително. Има видеоклипове за начална страница, за да ви помогнат. След като решите да започнете, просто щракнете върху бутона Опитайте сега (безплатно) или Абонирайте се сега (планове) и въведете своя имейл адрес. Не забравяйте да потърсите отстъпки в долната част на началната страница.
Уеб дизайнСъздателят на уебсайтове на Themify от предния край е малко по-различен от другите създатели на уебсайтове, но има десетки опции в Themify Custom Panel. Интерфейсът отнема известно привикване и повече време от страна на потребителя. Плъзнете и пуснете елементите си, редактирайте свободно и добавете HTML / CSS код, както желаете. Превключете между изгледи, за да видите незабавно резултатите на екрана.
Дълбочината на навигациятаВъпреки че дълбочината на навигация на Themify не е очевидна, изглежда, че има повече от достатъчно нива, които да поддържат всеки бизнес или индивидуална нужда.
Приспособления и приложенияКогато става въпрос за джунджурии и приложения, въпреки че не всички са вградени, Themify има една от най-добрите платформи за тези плъгини и добавки. Приставките на модул за съдържание позволяват на потребителите на Themify да добавят множество джаджи, приложения и други елементи на страницата, за да персонализират облика на страниците на вашия уебсайт. Освен това има повече добавки за програмисти, за да получите резултатите от уебсайта, които желаете.
ОсигуряванетоThemify директно се интегрира с WooCommerce, която включва Paypal и други шлюзове за плащане за продажба на продукти или услуги.
Статистика за посетителитеWordPress има вградена статистика, отчитане и анализи. Могат да се използват и други плъгини като Yoast
Снимки, видеоклипове и аудиоThemify предлага разнообразни възможности за медии чрез модули за съдържание за маркетинг и брандиране на клиентски продукти и услуги. Те включват фото изображения, видеоклипове, видео фонове, аудио файлове и много други
BloggingЕдна от най-добрите платформи за блогове, Themify е базирана на оригиналната фондация за блогове на WordPress. Themify предлага автоматични редовни публикации, множество потребителски публикации, разрешения и импортиране на блогове от сайтове като TypePad, Tumblr и Livejournal
Google MapsThemify се интегрира с Maps Pro за над 40 стила на картата!
HTML редакторЕдно от предимствата на Themify е способността му да превключва между редактор от предния край и HTML / CSS кодова страница, която повече техническите потребители и дизайнерите на уебсайтове обичат. Той е чудесен за персонализиране. Themify предлага и рамката на Flow за разработчиците.
Форми и проучванияС Themify потребителите могат да вмъкнат основна форма за контакт или да вземат добавка за WordPress като Gravity Forms и Ninja Forms, за да свършат работата
Място за съхранениеНа уебсайта не стана ясно количеството съхранение, което се предлага за всеки от ценовите планове на Themify. Членството на клубовете по цени за уеб сайтове от висок клас включва някои страхотни функции, което показва неограничено съхранение. Трябва да тествате допълнително.
Инструмент за бюлетинThemify предлага улавяне на имейл и абонамент за бюлетин от вашия уебсайт чрез плъгин в WordPress.
Поддръжка на форум.Форумите за активна самопомощ са достъпни за вас като създател на уебсайт или потребител, но не съществуват форуми за клиентите на вашия уебсайт. Наистина би могъл да се изгради форум с подходящ опит.
Електронна търговия / Онлайн магазинСъздаден за електронна търговия чрез WordPress плъгини и добавки, Themify предлага повечето, от които се нуждаят всички собственици на магазини за функции. Абонатите ще искат да инвестират в клубно членство на по-високи цени, за да получат всичко необходимо. Въпреки че тази платформа не е толкова лесна, колкото някои, функциите и опциите са напреднали и подкрепят високия клас професионална електронна търговия и онлайн продажбите.
Интеграция на Gateway Gateway.Има множество шлюзови услуги за плащане, които могат да бъдат интегрирани с Themify.
SEO приятелскиИма няколко опции за SEO в Themify, включително редактиране на маркери на сайтове и заглавия, заедно с приставката Yoast WordPress. С този плъгин можете да редактирате директно на всяка страница.
Ограничен достъп до сайта (защита на паролата)Themify предлага защита на паролата за влизане в акаунта на уебсайта.
Google® AnalyticsThemify разчита на вградената статистика, отчитането и анализите или други плъгини на WordPress.
Сигурност на уебсайтаThemify превръща сигурността в основен приоритет, както и всеки конкурентен създател на уебсайтове, направен сам. Те предлагат защита, подходяща за разширена електронна търговия.
Няколко езикаПодобно на много функции Themify, този създател на уебсайтове поддържа многоезични уебсайтове, но с използването на многоязичен плъгин за WordPress.
Мобилна оптимизацияПочти всички теми от 40+ на Themify са оптимизирани и отговарят на мобилните устройства.

планове & Ценообразуване

Themify предлага безплатен уебсайт за основни нужди и някои годишни стратегически ценови планове, които да отговарят на собствениците на бизнес от всякакъв мащаб. Themify, за разлика от повечето си конкуренти, предлага годишно членство в клуба с богат набор от функции. Имайте предвид, че имената на домейни и уеб хостингът трябва да бъдат придобити на друго място. Годишните планове за ценообразуване на Themify се споделят на уебсайта, но е трудно да дешифрирате на основната страница с цените, конкретно какво ще получите.

Предлагани годишни планове за ценообразуване

Безплатно. Достъп до всички теми, без поддръжка.

Единични теми. Купете един и вземете една безплатна, с една година поддръжка плюс актуализации. $ 49

Themify Club. Достъп до всички теми и едногодишна поддръжка плюс актуализации с тези членове:

 • Стандартен клуб. $ 79
 • Клуб на програмисти. Добавете Photoshop файлове. $ 99
 • Мастър клуб. Добавете Photoshop файлове, приставки и добавки. $ 139
 • Магистър за цял живот Доживотен достъп до всички теми, добавки, приставки, поддръжка и актуализации. $ 399

Themify предлага конкурентни цени в някои атрактивни модели, които няма да видите при много строители на уебсайтове. За голяма електронна търговия и стабилни интернет сайтове това е пътят.

Помислете за следните фактори относно ценообразуването:

 • Предлага ли безплатен план? Да, Themify предоставя основен уебсайт безплатно. Очаквайте да се абонирате за една тема или членство в клуба за решения в електронната търговия.
 • Има ли пробни периоди или изискват кредитни карти, за да се присъединят? Можете да се насладите на 30-дневна безплатна пробна версия с гаранция за връщане на парите. За годишните планове очаквайте да платите с кредитна карта или друга опция за плащане.
 • Колко достъпни са премиум пакетите в сравнение с конкурентите? За това, което получаваш, Themify предлага на собствениците на бизнес голяма стойност, въпреки че име на домейн и хостинг не са включени. За основните собственици на уебсайтове тази платформа е повече, отколкото може да ви е необходима в съставителя на уебсайт по отношение на характеристиките и цената. Цената е конкурентна с тежки нужди от бизнес или електронна търговия.
 • Можете ли да проектирате професионални уеб страници, като използвате само безплатната версия? Да, можете да разработите професионален уебсайт Themify безплатно.
 • Плащането изпълнява ли се месечно / годишно? Изглежда, че Themify предлага само годишни ценови планове.

Поддръжка на клиенти

Услугите за поддръжка на клиенти на Themify са подходящи, стига да се абонирате за една тема или членство в клуба. Други опции за поддръжка на клиенти включват имейл, форум за клиенти, онлайн документация и често задавани въпроси.

Лесно използване

Themify не е най-лесният за използване, но е може би един от най-модерните. Чрез използването на приставки за WordPress, потребителите и собствениците на магазини могат да създават, персонализират и персонализират, за да отговарят на повечето нужди на бизнеса или електронната търговия. За опитен потребител на компютър това няма да е проблем, но може да отнеме известно време и усилия да се създаде уебсайт с тези разширени компоненти.

Простотата на интерфейса. Themify не е проектиран така, че да е прост, но това води до стабилни, интерактивни и изчерпателни уебсайтове.

Подходящ за начинаещи / напреднали потребители. Themify е идеален за опитни дизайнери или напреднали потребители, които се нуждаят от способността да кодират в HTML / CSS.

Запазвайте контрола над уебсайта по всяко време. Потребителите ще имат пълен контрол над WordPress при сигурно влизане в Themify.

Помощ в редактора. Има някои опции за онлайн помощ, включително диалогов диалогов прозорец в редактора. Поддръжката на живо е налична, когато инвестирате в един от годишните планове на Themify.

Themify е създател на уебсайтове на конкурентни цени за тези, които имат сложни изисквания към бизнес или базирани на продукти уебсайтове.

заключение

Ако сте разумен потребител на компютър, който се нуждае от пълна персонализация и контрол върху вашия уебсайт, Themify е отличен избор. Имайте предвид, че повечето от функциите на Themify се основават на WordPress способността за плъгини и добавки. Дизайнерите, собствениците на фирми и сериозните блогъри с известно компютърно изживяване могат да правят почти всичко. Получавате пълен достъп до HTML / CSS за въвеждане на вашия код.

Годишното ценообразуване е интересен избор, който може да бъде оптимален за сайтовете за електронна търговия, но ще ви трябва име на домейн и хост. За основните потребители, които не изискват разширени функции за електронна търговия и т.н., Themify би бил скъп и по-технически избор от необходимия.

Themify е мощен за тези, които се нуждаят от разширена функционалност и настройки на уебсайта. Има много страхотни създатели на уебсайтове, направени сами, за потребители с различни нива на опит, заедно с широк спектър от функции на уебсайтове, които да отговарят на личните и бизнес нуждите.

Какво ще изберете зависи от това, от което се нуждаете. Отделете време да се потопите в някои безплатни акаунти на уебсайтове, за да получите по-добър поглед.

сравнение

Themify Site Builder

92

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map