Преглед на софтуер за електронна търговия Volusion за изграждане на онлайн магазин през 2016 г.


Volusion

Посети сайта

9.4


Оценка на AWA

Volusion

Volusion съществува от 1999 г. и представлява една от основните колички за електронна търговия. Той обслужва над 40 000 магазина и осигурява платформа „всичко в едно“, която е проектирана да приюти всеки бизнес с размер. Програмата остана на върха, като продължава да се адаптира към пазарните промени и да предоставя практически решения на предизвикателствата, свързани с управлението на онлайн бизнес. Прочетете нашия отзив за Volusion по-долу.

Професионалисти

 • Мощно управление на запасите
 • Неограничени опции за показване
 • Лесна обработка на поръчки
 • Гъвкави опции за плащане

Против

 • Трудно да персонализирате шаблони
 • Ограничени характеристики на дизайна
 • Без добавки

Преглед

 • Уеб сайт: www.volusion.com
 • Централно управление: Остин, Тексас
 • Година на основаване: 1999
 • Служители: 450+
 • Хоствани магазини: 40000+
 • Категории: Софтуер за електронна търговия
 • Услуги: Уеб дизайн, онлайн маркетинг
 • Безплатен пробен период: 14 дни

Volusion е създаден, за да предостави едно гише решение за стартиране на онлайн магазин. Можете да стартирате всеки аспект на бизнеса си от таблото за Volusion.

Ако сте пазарували наоколо за перфектната платформа, може би сте забелязали, че други опции предлагат определен фокус. Някои конкуренти се специализират в маркетингови инструменти или дизайн. Нишата на Volusion предлага многостранно решение, което ще ви помогне да се ударите в земята.

Технически спецификации и ограничения

Докато Volusion твърди, че е идеален за всеки бизнес с размер, пазете се от ограниченията на честотната лента и допълнителни такси. По-големите предприятия, които се справят с голям обем или поръчки, могат в крайна сметка да плащат за превишаване на честотната лента. Освен това платформата не идва със SSL сертификат. Ще трябва да закупите такава, за да разрешите покупките с кредитни карти. Допълнителните такси бързо започват да се събират, ако не сте внимателни.

скалируемост

Volusion е създаден да расте с вашия бизнес. Това прави стартирането бързо и лесно за новите собственици на бизнес, но въпреки това е в състояние да поддържа глобални марки. Например Intel и 3M използват Volusion за захранване на сайтовете си. Независимо дали искате да останете малки или да се разширите, Volusion може да бъде в крак с новите изисквания.

Пробен период без риск

Можете да изпробвате Volusion безплатно до 14 дни. Няма нужда от кредитна карта и няма скрити такси. Това трябва да ви даде достатъчно време да опитате да настроите витрина и да усетите програмата. След като се регистрирате за годишен план, има такса за анулиране, ако промените решението си. Бъдете готови да платите 99 долара, за да прекратите акаунта си.

Репутация на Volusion

През годините Volusion изгради репутация на стабилна платформа. Тя включва всички инструменти, които ще ви трябва, за да започнете и да продължите да се развивате. Ако нещо им пречи да имат по-добра оценка на клиентите, това са техните методи за ценообразуване. Те биха могли да бъдат по-напред по отношение на допълнителни такси. Ако не сте запознати с потенциалните такси, които можете да нанесете, месечното ви извлечение може да дойде като изненада. Това има тенденция Volusion да изглежда по-малко от достоверна.

Сертификати и участие на Общността

Volusion спечели както национално, така и регионално признание, включително:

 • Оценка + от страна на Better Business Bureau
 • Наречен на A-списъка на Търговската камара на Остин 2015
 • Награда Стиви за 2011 г. за екип за обслужване на клиенти на първа линия

В допълнение, Volusion насърчава стотици служители да участват в обществени услуги. Работниците получават два платени почивни дни за доброволчески дейности. Компанията също дари безплатни услуги на организации с нестопанска цел.

Защо да изберете Volusion?

В действителност няма перфектна програма. Всяка платформа за пазаруване в електронната търговия ще има плюсове и минуси. Трябва да опитате Volusion, ако искате да работите с утвърдена компания. Те са прекарали над 16 години в актуализиране и усъвършенстване на своята платформа. Можете да се чувствате уверени, че имате достъп до най-новите инструменти и функции. Той осигурява бърз и лесен начин да стартирате вашия онлайн магазин и да започнете да печелите приходи.

Основни функции

 • Безплатни шаблони за дизайн
 • Неограничени опции на продукта
 • Безплатен пробен период от 14 дни
 • Инструменти за маркетинг по имейл
 • 24/7 Поддръжка
 • Поръчка за една страница
 • Разширена сигурност
 • Интеграция на социалните медии
 • Ежедневно архивиране
 • Множество стилове за навигация
 • Интеграции на трети страни
 • Автоматични актуализации на платформата

Присъда на експертите в бранша за волността

Платформа за електронна търговияЕкспертните прегледи на Volusion също имат тенденция да бъдат смесена чанта. Някои критици са огромни фенове и поставят Volusion солидно начело в списъка им с най-добрите решения за електронна търговия. Те имат много положителни неща за качество на обслужването на клиентите. Всъщност вие ще разговаряте с истински човек, който не е бил обучен да чете просто от сценарий.

За някои от тях софтуерът предлага повече от достатъчно функционалност и гъвкавост. Докато Volusion отне известно време, за да навакса и добави функция за блогове, този надзор беше коригиран. Други откриват, че темите изглеждат датирани и могат да бъдат трудни за персонализиране без кодиране. Разбира се, тази обща критика на практически всяка софтуерна програма за уеб дизайн. В крайна сметка това е въпрос на лични предпочитания и по-важен въпрос е лекотата на използване и цялостното потребителско изживяване. В тази област Volusion получава висока оценка.

Може би най-голямото оплакване срещу Volusion е цената. Въпреки че месечната абонаментна такса е равна на конкурентите, скритите такси могат бързо да се сумират. Това може да постави Volusion извън бюджета на някои стартъпи. Някои бизнеси обаче може би са повече от щастливи да платят повече за отлично обслужване на клиентите.

Положителни отзиви от потребители и отзиви за Volusion

Изглежда, че всеки клиент има уникално изживяване, когато става дума за Volusion. Общите оценки скачат напред-назад между 4 и десет звезди, което довежда средното до около 7 от 10. Тези, които харесват програмата, са склонни да комплиментират по-широки функции и да не се прехвалят твърде подробно. Популярните Volusion плюсове включват:

 • Лесна употреба
 • Управление на инвентара
 • Поддръжка на клиенти
 • Бърза и безпроблемна настройка и внедряване
 • Обработка на плащания
 • Докладване

Онези, които всъщност обичат програмата, бързо отбелязват, че Volusion предлага цялостно решение, което може да се използва за управление на малки фирми или големи сайтове за търговия на дребно. Начинаещите също изглеждат доволни от инструментите за проектиране и намират сравнително лесно да създадат сайт, без малко да няма предишен опит или знания за кодиране.

Отрицателни отзиви на потребителите и оплаквания от Volusion

Ако погледнете отзивите на потребителите, е трудно да намерите обща тема, когато става дума за недостатъци в платформата. Оплакванията изглежда обхващат широк спектър от теми, което може да е индикация, че тези проблеми са задължително повтарящи се и присъщи недостатъци на Volusion.

Може би един проблем, който изглежда малко по-последователно е свързан с маркетинговите и SEO инструменти. Потребителите биха искали да видят по-автоматизирани функции на SEO като тези, които се предлагат чрез SEO Yoast. С Volusion вие сте отговорни за индивидуалното въвеждане на alt тагове, ключови думи и друга полезна информация за търсачките.

Изглежда, че Volusion може да има някои проблеми, когато става въпрос за плавно разгръщане на актуализации. Въпреки че някои клиенти възхваляват надеждността на Volusion, има и доста такива, които са недоволни от проблеми и престой. Това може да се има предвид, като се има предвид, че престоят може да означава загубена печалба.

Дизайн & персонализиране

Volusion предлага 16 безплатни шаблона. Докато някои критици описват избора като датиран, те предлагат чисти и класически витрини. Винаги можете да надстроите до премиум шаблон, но очаквайте да платите около 895 долара за повечето от тях. Също така имайте предвид, че само част от шаблоните е отзивчива. Не искате да правите грешката да инвестирате в шаблон, само за да разберете, че той идва с ограничения.

Безплатно Vs. Premium

Експертите от Volusion предполагат, че безплатните теми са най-подходящи за тези, които имат собствени дизайнери. Ако имате някой, който знае как да прави промени, безплатните теми могат да бъдат коригирани с помощта на HTML. Ако обаче сте нов за дизайна на уебсайтове, може да се наложи да платите за премия тема, за да персонализирате вашия сайт.

Опции за персонализиран дизайн

Можете също да пропуснете целия процес на проектиране и да използвате експертите на Volusion, за да създадете вашия сайт. Цените на дизайна по поръчка започват от $ 3500 и могат да достигнат $ 6000 за най-модерния вариант.

Интерфейс за създаване на уебсайт

Подобно на повечето налични платформи, Volusion предоставя различния начин за изграждане на вашия сайт и извършване на промени. Можете да използвате HTML, CSS или да използвате техния файлов редактор. За съжаление, няма WYSIWYG редактор, който да ви позволява да влачите и пускате елементи. Въпреки че интерфейсът е лесен за навигиране, може да имате проблеми с извършването на конкретни промени, ако не сте запознати с кода. Софтуерът е проектиран така, че да можете бързо да настроите вашия магазин и след това да се съсредоточите върху други области на вашия бизнес.

Изграждане на мобилни сайтове

Докато разглеждате потенциални теми, ще забележите, че много от тях не реагират. Това означава, че ще трябва да изградите отделен мобилен сайт. За тези, които са за кратко време, създаването на втори сайт може да се почувства непосилно, особено ако не сте запознати с дизайна на първо място.

Управление на съдържанието

Volusion прави добавянето на продукти и управлението на съдържанието лесно. Има три основни секции, в които можете да въведете информация за продукта: основна, управление на изображения и разширена информация. Тези категории ще ви помогнат да сте организирани, да управлявате фотогалерии и да публикувате подходяща информация за продукта.

Социална интеграция

Използвайте социалните медии, за да пускате на пазара бизнеса си с вградени инструменти. Всеки пакет Volusion се предлага с приложение за социално споделяне, което ще улесни интегрирането на вашите Twitter, Facebook, Pinterest и други акаунти. Можете също да посетите магазина за приложения и да изтеглите всякакви други добавки, които може да ви харесат.

Характеристика & Инструменти

`

ОсобеностПреглед
Настройка на онлайн магазинаПървите стъпки с Volusion са сравнително лесни. Единственият недостатък е, че програмата не предлага съветник за настройка или контролен списък, който да ви преведе през стъпките. Ще бъдете до голяма степен сами, за да сте сигурни, че всичките ви бази са покрити. Това може да изяде време, ако не сте внимателни.
Ширина на лентата и съхранениеДокато Volusion предлага неограничено пространство за съхранение, има ограничения по отношение на честотната лента. Мини планът идва само с 1GB честотна лента. Ще бъдете таксувани $ 7 за всеки GB над лимита си. Дори и най-приобщаващият Premium план е ограничен до 35 GB честотна лента. Ако планирате да изградите обширен сайт, включващ блог и много продукти, може да искате да следите използването на честотната си лента.
Приставки и добавки за пазаруване на количкатаVolusion се предлага с пазар на приложения, за да ви помогне да разширите функционалността на вашия магазин. Той разполага с доставчици на трети страни и над 80 налични приложения.
Управление на поръчкиВградената функция за търсене ви позволява да намирате и проследявате поръчки.
Управление на инвентараОсновната лента за навигация включва раздел с инвентара. Можете да посетите това местоположение, за да добавите продукти, да търсите в инвентара си и да видите статистически данни за ефективността. Информацията за продукта е разделена на три основни категории, което ще ви помогне да останете организирани и да се ориентирате вдясно до нужната ви информация.
Проследяване на праткатаVolusion ви позволява да изпускате корабни стоки и пакети. Можете дори да генерирате и отпечатвате етикети с натискането на бутон
CRM функцииСистемата за управление на отношенията с клиентите ви позволява да общувате лесно с клиентите. Можете да преглеждате историята на поръчките, да изпращате имейли и да проследявате заявки за поддръжка. Volusion ви позволява бързо да се обърнете към проблемите на клиентите за по-добро пазаруване.
Шаблони и темиИзберете от 16 безплатни теми, които предлагат полски и професионален външен вид. Въпреки че нямате десетки опции, наличните шаблони са модерни и стилни. Можете също така да пазарувате премиум теми, които започват $ 50 и стигат чак до $ 895. Решението се свежда до вашия бюджет и доколко ви е удобно с кодирането.
Интеграция и добавкиVolusion е създаден да ви осигури добре заоблен пакет. Няма да е нужно да се притеснявате прекалено много за добавки за изпълнение на основни функции. Ако обаче търсите определена програма, лесно можете да посетите магазина за приложения и лесно да интегрирате почти всяка програма, която искате.
Мобилна електронна търговияВнимавайте при избора или закупуването на тема. Не всички от тях са отзивчиви и мобилни. Това е една област, където Volusion изглежда изостава от времената. Може да се наложи да създадете отделен приятелски мобилен сайт, който може да изразходва време и пари. С правилния шаблон можете дори да управлявате магазина си от мобилно приложение. Просто не забравяйте да изберете опция, която включва всички функции, които търсите.
Уеб хостингVolusion предлага както уеб хостинг, така и услуги за регистрация на домейни. Можете да мигрирате съществуващ сайт, да използвате регистриран домейн или да закупите нов домейн за $ 11.99.
App StoreПосетете магазина за приложения Volusion, за да разгледате безплатни и платени приложения. Има много за избор и различни начини за филтриране на търсенията ви. Цените на приложенията варират доста силно и могат да се настройват като еднократна такса или месечен абонамент.
BloggingЕдин съществен недостатък на Volusion е, че той не идва с функция за блогове. Можете да използвате приставка за WordPress и да изградите своя блог, но това може да изяде вашата честотна лента доста бързо. Блогът е активен маркетингов инструмент и чудесният начин за комуникация с вашите клиенти, така че тази липсваща функция може да бъде проблем.
SEO и маркетингНасладете се на вградени SEO инструменти, които ви позволяват да оптимизирате страниците. Създайте приятелски URL адреси за търсачките, включете множество фрагменти и мета тагове. Можете също така да се регистрирате за Volusion персонализиран SEO пакет. Те предлагат различни пакети, които ще подобрят работата на вашата търсачка
БюлетиниCRM системата ви позволява да общувате лесно с клиентите. Можете също да изпращате редовни бюлетини, като използвате безплатни и платени приложения. Това е отличен начин за рекламиране на нови продукти или продажби.
Функции за сигурностVolusion е сертифициран за PCI, така че клиентите ви да могат да използват кредитните си карти с увереност. Всички планове също се предлагат с безплатна IP защитна стена и редовно архивиране. Можете дори да блокирате недобросъвестни клиенти и да им попречите да използват вашия сайт. За максимална защита закупете Volusion SSL сертификат
Сертифициране на PCIЗа последните шест години Volusion е посочен в списъка на VISA на PCI сертифицирани доставчици
Създаване на съдържаниеVolusion не предлага традиционен WYSIWYG редактор за създаване на съдържание. Те са създали своя редактор, който може да бъде труден за използване. Ако сте запознати с WordPress, ще намерите много недостатъци, когато става въпрос за редактора Volusion. Добавянето и промяната на текст е проста, но включва връзки и изображения и се усложнява. Най-лесният начин да направите промени е с помощта на код. За съжаление, не всеки има това ниво на знания за кодиране
Подаръчни сертификатиКлиентите могат лесно да закупят подаръчни сертификати, а вие можете бързо да генерирате отстъпки и кодове на купони
Начини на плащанеVolusion е съвместим с над 30 шлюза за плащане. Можете също така да настроите акаунт на Volusion Merchant и да обработвате кредитни карти онлайн или по телефона. Докато действителната програма не начислява такси за транзакции, вие ще плащате такса за използването на трети процесори. Например PayPal таксува 2,9% за транзакция, а Volusion Merchant таксите 2,1%. Ако сте избрали Търговска сметка, имайте предвид, че трябва да сте гражданин на САЩ, за да се класирате.
Данъчни и транспортни калкулаториДанъчните и транспортните разходи се изчисляват автоматично според местоположението
ДокладиТаблото за управление на Volusion включва всички видове данни за ефективността на уебсайта, поръчки, приходи и други жизненоважни области. Можете да следите бизнеса си и бързо да преглеждате и генерирате ценни отчети
Статистика на сайтаПроследяването на ефективността на вашия сайт е отличен начин да направите подобрения. Можете да използвате Google Analytics, за да получите представа за поведението на клиента си или да надстроите до услугите за анализ на сайтове на Volusion. Така или иначе ще можете да виждате посетители на ден, местоположение, време на място, проценти на отпадане и много други.

планове & Ценообразуване

На пръв поглед Volusion изглежда на конкурентни цени. Планът Mini струва само 15 долара на месец. Това го поставя добре в обхвата на други основни играчи. За съжаление, стартерният план идва със своя справедлив дял от ограничения. Например, вие ще получавате само онлайн поддръжка и сте ограничени до 100 продукта.

За $ 35 на месец можете да изберете план Plus. Това все още е разумна цена, ако не вземете предвид всички скрити такси. Най-голямото оплакване срещу Volusion е, че те не изпреварват цените си.

Преди да влезем в допълнителни такси, ето основните пакети за ценообразуване:

Мини – $ 15 / месец (Всички планове се таксуват месечно)

 • Неограничено съхранение
 • 100 продукта
 • 1GB честотна лента

Плюс – $ 35 / месец

 • Неограничено съхранение
 • 1000 продукта
 • 3GB честотна лента
 • Поддръжка по телефона
 • Оценки и рецензии
 • Бюлетини
 • CRM
 • Изоставени отчети за количките

Pro – 75 долара / месец

 • Неограничено съхранение
 • 10 000 продукта
 • 10GB честотна лента
 • Приоритетна поддръжка
 • Телефонни поръчки
 • План за лоялност на клиентите

Премия – $ 135 / месец

 • Неограничено съхранение
 • Неограничени продукти
 • 35GB Bandwidth
 • Акаунт мениджър

Вероятно сте забелязали две важни неща, когато разглеждате ценовите планове:

1). Планът Mini е голи кости. Това е само лека стъпка над безплатната пробна версия. Много от функциите, които очакваме от платформите за пазаруване на колички, просто не са достъпни при курс от $ 15. Дори да не е необходимо да добавяте много продукти, няма да получите телефонна поддръжка, бюлетини или отзиви с най-евтината опция. Всъщност трябва да надстроите до Pro план за CRM функции и план за лоялност на клиентите.

2). Дори планът Premium има ограничение на честотната лента. Повечето програми предлагат поне една напълно неограничена опция.

Скрити такси

Другият проблем с модела за ценообразуване на Volusion са скритите такси. Ето само няколко начина да увеличите месечната си сметка:

 • SSL сертификат – 149 долара
 • Инсталиране на SSL сертификат (не можете да инсталирате самостоятелно) – 99 долара
 • Нов домейн – $ 11,99
 • Превишаваща честотна лента – 7 долара за GB
 • Такси за обработка на плащания от трети страни – 2.0-3.0% на транзакция
 • Такса за обслужване на PCI 1,83 – 3 долара на месец
 • Премахване на връзката „Powered by Volusion“ – 25 долара
 • Такса за прекратяване – 99 долара
 • Месечна такса изявления – 10 долара

Може би най-лошото от всичко е, че тези такси не се рекламират ясно на уебсайта Volusion. Може да се почувствате сякаш никелирани и затъмнени.

Пробен период

Ако искате да опитате Volusion, можете да се запишете в 14-дневния безплатен пробен период. Не е необходима кредитна карта, за да се присъедините. Това е добър начин за тестване на софтуера. Също така ви дава време да изясните потенциалните такси на всеки план за ценообразуване.

Достатъчен ли е Mini план?

Сигурен. Mini-Plan предлага достатъчно функции за вас, за да проектирате професионална витрина и да стартирате вашите продукти. С нарастването на клиентската база може да искате да помислите за надграждане. По-модерните пакети предоставят повече начини за взаимодействие с вашите клиенти и управление на вашия бизнес. Тези инструменти ще ви бъдат полезни и ще струват допълнителните пари с разширяването.

Поддръжка на клиенти

Размерът на поддръжката на клиента, който имате право да получите, зависи от пакета, който купувате. Планът Plus, който представлява най-конкурентната цена, предлага както онлайн чат, така и поддръжка по телефона. Техническата и клиентска поддръжка е на разположение 24/7 и се базира извън Остин, Тексас.

Ръководства и база знания

Volusion предлага богата библиотека от видеоклипове и ръководства, които ще ви помогнат да започнете и да се справите с по-сложни задачи. Въпреки че програмата не идва с вградено ръководство, има много ценни ресурси, които да ви помогнат по пътя.

Свързване с поддръжката

Най-лесният начин да се свържете с поддръжката е чрез функцията за чат на живо. Можете също да се обадите на 800 номер или да създадете билет за поддръжка. Ако се обадите или изпратите имейл, времето за реакция зависи от плана, който сте закупили. Като се има предвид, представителите на чата на живо реагират бързо и са добре запознати.

Рейтинг на обслужване на клиенти

На арената за обслужване на клиенти Volusion се нарежда над останалите. Те са спечелили награди за своята услуга и изглежда подкрепят служителите си, което е добра новина за вас. Щастливите служители са склонни да вършат по-добра работа. Независимо дали разговаряте, пишете по имейл или се обаждате, можете да очаквате да се свържете с приятелски и полезен представител, който ще накара вашите нужди да се чувстват като приоритет, дори ако сте записани в мини плана.

Те са изградили репутация за бързо предоставяне на точни отговори. Никога няма да почувствате, че се занимавате с някой, който просто чете от сценарий.

Ако не друго, Volusion може да използва повече форуми за поддръжка. При толкова хиляди клиенти е изненадващо, че в мрежата няма разговори с емисии от общността. Това е нещо, което Volusion трябва да подкрепя и насърчава, особено тъй като това може да означава по-малко работа за техния екип за поддръжка.

Лесно използване

Това е друга област, в която Volusion намалява. Повечето програми се стремят да бъдат възможно най-удобни за потребителя. Колкото повече хора могат да използват своя софтуер, толкова повече клиенти могат да придобият. Volusion не е излязъл от пътя си, за да създаде продукт, достъпен както за начинаещи, така и за експерти.

Долна линия: Ако не знаете кодиране, няма да можете лесно да персонализирате сайта си дори и с премиум теми.

Както бе споменато по-горе, Volusion предлага редактор, но това не е стандартният WYSIWYG редактор, който позволява дизайн с влачене и пускане. Това е особеност на Volusion, която идва с ограничения. Докато начинаещ със сигурност може да настрои магазин, ще им е трудно да направят промени в темата. Volusion е най-подходящ за тези с опит в кодирането.

Помощ за редактиране

Ако все пак се окажете в затруднение в дизайна, най-добре е да потърсите подходящ урок. Много налични видеоклипове могат да ви предоставят съвети. Можете също да кликнете върху бутона за помощ в редактора, за да търсите теми. Тази функция за търсене е изненадващо полезна и ще ви насочи към съответните статии.

Потребителски интерфейс

Въпреки проблема с дизайна на кодирането, администраторският интерфейс е наистина атрактивен и лесен за навигация. Всичко е логично организирано и лесно за локализиране. Що се отнася до управлението на поръчки и инвентар, платформата е много лесна за използване.

Другото предимство е, че можете да запазите контрола над уебсайта си. Всичко е твое.

Клиентски опит

В допълнение към преживяването си с администратор, трябва да вземете предвид пазаруването на клиента. За да осигурите добре преклонно пазаруване, вероятно ще трябва да инвестирате в Pro Plan. Това ще ви позволи да общувате ефективно с клиентите и да им предложите магазин без очевидни ограничения. По-евтините пакети не включват всички звънци и свирки за отношенията с клиентите, които ще искате да изчезнете. Разбира се, винаги можете да стартирате малки и да надграждате планове, докато вървите.

заключение

Volusion е стабилна платформа за електронна търговия. Няма съмнение в това. Истинското решение се свежда до това колко опит имате с кодирането и колко пари искате да харчите на месец. Истината е, че има повече опции за начинаещи, които също се предлагат на по-достъпна цена.

Това е особено вярно, ако Volusion се предлага на пазара като опция „всичко в едно“. Не предлага отличителна разлика от останалата част от конкуренцията. Когато сравнявате наличните платформи за електронна търговия, ще забележите, че някои се фокусират върху дизайна или маркетинговите функции. Не Volusion. Това е стандартна софтуерна програма, хоствана в електронната търговия за собствениците на общи магазини.

Ако кодирането не е една от вашите силни страни, продължете да търсите и да намерите програма с традиционен WYSIWYG редактор.

сравнение

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map