Преглед на платформата BigCommerce за увеличаване на продажбите на вашия онлайн магазин през 2016 г.

Лого на BigCommerce


Bigcommerce

Посети сайта

9.5


Оценка на AWA

Bigcommerce

Софтуерът BigCommerce започва през 2003 г. като локално инсталирана програма за пазаруване, наречена Interspire. Тъй като облачните технологии завладяха пазара, първоначалните разработчици решиха да преминат с преобладаващите тенденции и преминаха към универсална BigCommerce през 2012 г. Днес BigCommerce последователно се нарежда сред първите 5 колички за пазаруване и поддържа около 100 000 онлайн магазина. Прочетете нашия преглед на BigCommerce по-долу.

Професионалисти

 • 24/7 Поддръжка
 • Висока скорост
 • Интуитивни вградени функции
 • Добро обслужване на клиенти

Против

 • Заключвам
 • Прекалено голяма функционалност
 • Ограничени списъци за абонамент за имейл

Преглед

 • Уеб сайт: www.BigCommerce.com
 • Централно управление: Остин, Тексас
 • Година на основаване: 2009
 • Служители: 300+
 • Хоствани сайтове: Около 100 000
 • Категория: Софтуер за електронна търговия
 • Безплатен пробен период: 15 дни

Bigcommerce предлага всички функции, които бихте очаквали от един от лидерите в бранша. Той предлага пълен пакет от функции, които имат за цел да улеснят справянето с всички детайли, които участват в стартирането на собствен бизнес.

Кой е Бигкомерс най-добре?

Bigcommerce се предлага с всички инструменти, които ще ви трябват за стартиране на бизнес. Освен това ви улеснява миграцията или разширяването на съществуващ бизнес. Тази платформа обаче е може би най-силна, що се отнася до дизайна и лекотата на използване. Ако ви е сплашена идеята да проектирате вашата витрина и да създадете професионален сайт, Bigcommerce е добра платформа за електронна търговия, която да имате на ваша страна. Шаблоните са идеални за начинаещи и лесни за персонализиране. Освен това те са достатъчно гъвкави, за да се настанят по-големи, по-утвърдени предприятия.

Бигкомерс идва ли със значителни ограничения?

Честно казано, Bigcommerce няма ярки недостатъци. Ще се радвате на неограничена честотна лента и съхранение при всеки пакет. Защитите им за сигурност са актуални. Функциите на дизайна са лесни за използване и се предлагат с много страхотни функции. Въпреки че прави всичко това добре, някои конкуренти го правят малко по-добре.

скалируемост

Bigcommerce има за цел да помогне на бизнеса ви да расте. Той се предлага с отчитане на трафика на уебсайтове и вградени инструменти за маркетинг и конверсия. Това означава, че той е готов и за разрастване на вашия бизнес. Независимо дали просто стартирате бизнеса си или искате да мигрирате утвърден бизнес, Bigcommerce е достатъчно гъвкав, за да отговаря на вашите нужди и да се адаптира, тъй като бизнесът ви се променя.

Софтуер за електронна търговия на BigCommerce Enterprise

Ако вашият онлайн магазин прави продажби от 1 милион долара или повече, BigCommerce вероятно е платформата за електронна търговия, която използвате. Това е най-добрият избор на платформа за електронна търговия за корпорации Fortune 500 и Internet Retailer 1000.

Toyota и Марта Стюарт използват платформата на ниво BigCommerce, за да предоставят на клиентите напълно адаптивни изживявания. Отворената му архитектура ви дава силата да се свързвате с друг критичен софтуер, който използвате за управление на вашия бизнес.

Вашите клиенти очакват да купуват от вас на любимите си платформи за социални медии. BigCommerce има вградени интеграции за eBay, Facebook, Pinterest и много други.

Сигурността на банковата степен, автоматично откриване на измами и запис на 99,99% сървър са само няколко от причините онлайн магазините, които са достигнали нивото на стотици или хиляди ежедневни поръчки, да избират BigCommerce за свой партньор.

BigCommerce знае, че дори забавянето на зареждането на страница с 1 секунда може да струва над 500 000 долара загубени продажби за онлайн магазин с продажби от 25 000 долара на ден. Тази платформа на ниво предприятие е надеждна, мащабируема и сигурна. Дори ще ви бъде назначен специален мениджър на акаунти.

Закриване на акаунта ви

С Bigcommerce можете да закриете акаунта си по всяко време без неустойки. Няма да получите възстановяване, така че бъдете внимателни, ако плащате за цяла година предварително.

репутация

В конкурентната област на платформите за онлайн пазаруване, Bigcommerce има солидна позиция в топ 5. Това не е победен победител, но е надеждна и реномирана опция, която предлага конкурентни функции. Мислете за това по-скоро като за индивидуална програма, а не за такава с истински „уау“ фактор.

Награди

2014 г. носител на наградата „Gold Stevie“ за обща победителка на Bytes Commerce Bytes на наградите за избор на продавачи за онлайн колички за пазаруване 2014Наименование на 15-тата компания за най-бързо развиваща се компания в Бързите 50 награди за най-бърза награда на Austin Business Journal2014 за най-добра корпоративна електронна търговия – Избор на критика от CMS Awards2014 eCommerce за SMB – избор на критици от CMS Awards

Защо да изберете Bigcommerce?

Като цяло, това е отличен избор. Той предоставя всички функции, които ще ви трябват, за да стартирате магазина си на достъпна цена. Няма да се притеснявате за много от ограниченията, които други конкуренти са поставили. Ако най-голямото ви притеснение е да проектирате професионален магазин, без да се налага да наемате професионалист, тогава Bigcommerce може би е правилният избор за вас. Когато става въпрос за лекота на използване и атрактивни шаблони, Bigcommerce може да предложи много.

Основни функции

 • Отзивчиви теми
 • Интуитивен редактор в магазина
 • 99,99% Непредвидено време
 • Сигурност на много нива
 • Поръчка за една страница
 • PayPal One Touch
 • Изоставена икономия на колички
 • Квадратна интеграция
 • Лицево търсене
 • Превенция на измамите
 • Докладване
 • Изчисляване на доставката

Присъда на експертите в бранша за софтуера на BigCommerce

eCommerce Plateform Изчерпателният поглед върху експертните прегледи показва, че Bigcommerce се харесва дори сред критиците. Докато всеки писател има своя собствена система за оценяване, Bigcommerce последователно получава 4,5 от 5 звезди и отлични отзиви. Експертите изглежда са особено впечатлени от гамата висококачествени инструменти и стандартни функции. Bigcommerce излиза извън кутията с повече функции в сравнение с повечето от конкурентите.

Също така помага, че Bigcommerce предлага богат магазин за приложения. Експертите бързо отбелязват колко лесно е да се интегрират популярни програми на трети страни. Потребителите могат бързо да разширят функционалността на своя магазин с налични приложения.

Всякакви отрицателни отзиви, които не позволяват на програмата да спечели перфектна оценка, изглеждат доста тривиални и варират значително сред експертите. Някои биха искали да видят повече опции за плащане и по-добри теми. Най-честото и важно оплакване, което трябва да се отбележи, включва лекота на използване. В сравнение с други програми, Bigcommerce има някои възможности за подобрение, що се отнася до потребителското изживяване. Въпреки че е изключително достъпна и гъвкава опция, много експерти предпочитат Shopify, тъй като са по-лесни за използване и навигация. Въпреки това, Bigcommerce все още се препоръчва силно като солидно решение.

Положителни отзиви и препоръки на потребителите от BigCommerce

Има много похвали отвън за Bigcommerce и нейните функции. В крайна сметка това е една от най-популярните програми на пазара. Ето най-често срещаните рефрени, които могат да бъдат намерени в сайтове за преглед в цялата мрежа:

 • Поддръжка на клиенти.
  Разбира се, някои хора са имали лош опит, но като цяло Bigcommerce има страхотни отзиви за поддръжка на клиенти. Потребителите съобщават, че могат лесно да се свързват с представители и да получават полезни и информативни отговори.
 • Достъпност.
  Bigcommerce е лесен за използване, което го прави отличен избор за стартиращи и технически хора. Малките предприятия на бюджет могат да създават професионални уебсайтове без никакъв опит в дизайна.
 • Потребителски интерфейс.
  Бекендът е интуитивно проектиран и лесен за използване. Създаването на страници с продукти, търсенето на поръчки и управлението на други операции в магазина е лесно. Въпреки че познаването на кода е полезно, можете напълно да създадете сайт с помощта на инструментите за редактиране.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

Повечето от негативните прегледи са насочени към проблеми, които са предимно технически по своя характер.

 • Работни скорости.
  Изглежда, че всички функции, които идват с Bigcommerce, всъщност могат да забавят пъти за изтегляне.
 • Актуализациите.
  Грешките не се адресират достатъчно бързо и отнема твърде много време, за да бъдат направени подобрения в основните характеристики. Много надстройки са в очакване от 12 месеца или повече. Потребителите са се разочаровали в очакване те да се разгърнат.
 • общуване.
  Не помага, че Bigcommerce има репутация на лоша комуникация по технически проблеми. Потребителите не получават своевременно уведомление за промените и имат проблеми с получаването на полезни отговори.
 • персонализиране.
  Докато Bigcommerce е много адаптивен, ще трябва да имате основни познания по HTML или CSS, за да се възползвате наистина от програмата наистина. За някои това можеше да стане по-ясно от самото начало.
 • Някои смятат, че ценообразуването е измамно
  Тази платформа има много сделки, за да ви накара да се регистрирате. След като изпитателният ви период приключи, той автоматично ще поднови абонамента ви с по-висока скорост, което дразни повече от няколко клиенти.

Дизайн & персонализиране

Bigcommerce има репутация за предоставянето на някои от най-атрактивните налични шаблони. Не боли, че те също са лесни за редактиране и персонализиране.Можете да избирате от стотици безплатни и премиум теми.Въпреки че безплатните опции със сигурност осигуряват достатъчно за вас, за да създадете атрактивен и функционален магазин, може да искате да помислите за закупуване на премиум тема, за да се насладите на повече опции.Платените теми струват около $ 150 до $ 200.

Интерфейс и персонализиране на уебсайтове

Има различни начини за персонализиране на вашия сайт. Използвайте редактора WYSIWYG, за да правите промени с прости инструменти за плъзгане и пускане. Можете също да използвате „режима на проектиране“, за да редактирате директно витрината. За тези, които имат опит с кодирането, можете също така лесно да получите достъп както до HTML, така и до CSS. Изберете опцията, която най-добре отговаря на вашето ниво на умения. Ако се чувствате амбициозни, можете да изградите вашия сайт от нулата.

С толкова много възможности за редактиране е лесно да персонализирате вашия сайт. Добавете вашето лого и цветова схема и променете размера на навигационните менюта, ако е необходимо. Фотогалерията ви позволява да организирате и съхранявате всички свои изображения. Вмъкването на медия и връзки само с няколко кликвания.

Изграждане на мобилни сайтове

Наскоро Bigcommerce направи голям тласък да направи повече от техните теми мобилни. Все още има някои опции, изброени в магазина за теми, които ще изискват да изградите отделен мобилен магазин. Вероятно е най-добре просто да стоите далеч от тях. Спестете си малко време, като изберете отзивчив дизайн от самото начало.

Интеграция на социалните медии

Посетете маркетинговия раздел на таблото за управление, за да интегрирате и управлявате своите акаунти в социалните медии. Можете дори да включите връзки, които ви позволяват да продавате директно във Facebook или eBay.

Дизайн услуги

Вместо да предлага вътрешни дизайнерски услуги, Bigcommerce създаде мрежа от ресурси. Можете да разгледате потенциални дизайнери и да изберете правилното пасване. Не забравяйте да прочетете отзивите на клиентите и да сравните цените. Това създава конкурентен пазар на услуги, който в крайна сметка ще бъде от полза за вас, клиента.

Характеристика & Инструменти

Особеност
Преглед
Настройка на онлайн магазинАко сте запознати с основата на WordPress, инсталирането в Bigcommerce ще бъде лесно. Урокът стъпка по стъпка също ви помага да ви преведе през важни функции. За начинаещи без опит, ще има лека крива на обучение. За щастие има много помощни ресурси, а контролния панел е много интуитивен. Bigcommerce предоставя един от най-лесните процеси за настройка на магазина.
Ширина на лентата и съхранениеНасладете се на неограничена честотна лента и съхранение с всеки пакет. Добавете толкова продукти, колкото искате. Не е необходимо да се притеснявате от пренапрежения.
Приставки и добавки за кошницата за количкиИма 227 налични добавки и този брой винаги расте. Бързо и лесно интегрирайте някои от най-популярните програми.
Управление на поръчкиBigcommerce се предлага с основни инструменти за управление на поръчки. Ако търсите допълнителни данни и контрол, посетете магазина за приложения. Има много програми, които могат да увеличат функционалността.
Управление на инвентараBigcommerce има силно представяне в тази област. Можете да качвате бързо продукти само с няколко кликвания. Персонализирайте настройките, за да отговарят най-добре на вашата индустрия и бързо проверете нивата на запасите. Проследяването на нивата на вашите продукти е просто.
Проследяване на праткатаС Bigcommerce можете да персонализирате опциите си за доставка. Използвайте дропшипинг и данъчен калкулатор, за да улесните доставката. Превозвачите на трети страни позволяват както на вас, така и на клиента да проследявате пакети.
CRM функцииУдобната функция за търсене ви позволява да намерите клиенти. Това е отличен начин за проследяване на билети и комуникация със съществуващите клиенти. Можете също да използвате тези функции за изпращане на бюлетини и насърчаване на продажбите.
Шаблони и темиИма стотици безплатни и премиум теми за избор. Всички те са лесни за персонализиране и ще ви помогнат да съхраните увеличаването на трафика.
Интеграции и добавкиС над 200 добавки можете да включите почти всяка функция във вашия сайт. Изберете от някои от най-популярните програми на пазара, включително MailChimp и Freshbooks. Функцията за инсталиране с едно щракване не може да бъде по-лесна за използване.
Мобилна електронна търговияВъпреки че по-голямата част от темите са отзивчиви, все още има няколко, които не са мобилни. Също така, Bigcommerce твърди, че можете да управлявате магазина си от всяко устройство. Технически можеш, но може да е истинска болка и да не си струва усилията. Бъдете близо до компютъра си, ако очаквате натоварен ден.
Уеб хостингНасладете се на пълен уеб хостинг и мощни сървъри.
App StoreМагазинът за приложения на Bigcommerce е един от най-добрите. Има стотици възможности за избор и инсталацията може да отнеме само едно щракване с мишката.
BloggingФункцията за блогове е стандартна за всеки пакет.
SEO и маркетингГоляма част от маркетинговите функции са напълно автоматизирани. Създайте персонализирани URL адреси, метаданни и 301 пренасочвания. Платформата също се грижи за Sitemap и канонични връзки. Можете да се съсредоточите върху изграждането на вашия блог и създаването на бюлетини.
БюлетиниФункциите на CRM улесняват насочването на клиенти към съответните бюлетини. Можете също така да добавите имейл програми като MailChimp, ако желаете.
Функции за сигурностВсеки пакет включва автоматични актуализации за сигурност. Също така вашите данни се запазват, така че няма да се налага да се притеснявате от загубата на магазина си в случай на голяма авария. SSL сертификат също ще защити личната информация на клиента ви и ще предотврати измама.
Сертифициране на PCIBigcommerce е сертифициран за PCI от първи ред.
Създаване на съдържаниеМежду редактора на WYSIWYG и стандартните функции за водене на блогове добавянето на съдържание е бързо и лесно.
Подаръчни сертификатиВсички пакети включват възможности за купон, отстъпка и сертификат за подарък.
Начини на плащанеBigcommerce предлага над 40 различни шлюза за плащане. Клиентите могат да използват кредитни карти, PayPal и различни различни шлюзове.
Данъчни и транспортни калкулаториАвтоматично изчислява данъка и разходите за доставка според местоположението.
ДокладиСтандартният план не предлага много по отношение на отчитането. Можете да използвате Google Analytics за проследяване на ефективността, но ще трябва да надстроите до по-скъп план, за да видите повече данни. Планът Plus се предлага с изоставяне на отчетите за колички и доставка в реално време. В зависимост от размера на вашия бизнес и вашия бюджет може да струва допълнителните пари.
Статистика на сайтаGoogle Analytics е най-лесният начин за генериране на отчети. Можете да проследявате разходите на клиентите, да преглеждате уникални посетители и да измервате най-продаваните артикули. Това е безплатен инструмент, който ще ви помогне да подобрите уебсайта си.

планове & Ценообразуване

Възползвайте се от безплатната 15-дневна пробна версия. Нямате нужда от кредитна карта, за да се регистрирате и можете да се запознаете с платформата само за няколко дни. Ако решите да закупите план, помислете да платите предварително за годишен абонамент, за да спестите 10%. В противен случай ще плащате месечно.

Ценови пакети

Стандартен – $ 29.95 / месец
Този план се препоръчва за предприятия с обем на продажбите от 50 000 долара годишно. Това е основна опция, която ще ви позволи да започнете, но изключва много инструменти за отчитане.

Плюс – $ 79.95 / месец
Най-добро за фирми с до 125 000 долара онлайн продажби годишно. Този план включва доставка в реално време на превозвача, изоставена количка и разширена сегментация на клиентите.

Предприятие – Покана за ценообразуване
Да управлявате голям бизнес със стотици хиляди долари продажби? Ще искате да попитате за Enterprise план. Той предлага пълен пакет за разрастващ се бизнес.

Ще откриете, че повечето колички предлагат основен пакет от около 30 долара на месец. Това, което варира, е какви функции са включени в тази месечна такса. В сравнение с други опции, Bigcommerce включва справедлив дял от важни функции. Изглежда ценовите пакети са създадени да ви насърчат да се регистрирате за план Plus. Ако пазарувате наоколо, може да откриете, че можете да се насладите на функциите на Plus Plan за по-ниска цена с други платформи.

Поддръжка на клиенти

Bigcommerce също се класира добре, когато става дума за поддръжка на клиенти. Съществуват различни лесни начини за достъп както до техническа, така и до техническа поддръжка 24/7. Посетете портала за поддръжка, за да се свържете с представители от

 • телефон
 • електронна поща
 • Чат на живо
 • Социална медия

Можете също да посетите Университета Бигкомерс. Този учебен център е пълен с уроци. Търсете по теми и намерете полезен видеоклип, който отговаря на вашите нужди. Базата знания също е пълна с информационни статии. Можете също да посетите форума на общността, за да публикувате въпроси и да започнете дискусии с други потребители. Също така, бъдете внимателни за редовни уебинари. Тези събития обхващат темите за електронната търговия и ще ви помогнат да останете пред тенденциите. Системата за поддръжка на клиенти обхваща всички основи, но може и да не е система за отказ.

Въпреки че има най-различни начини за достигане до поддръжка, действителното им обслужване на клиентите оставя нещо желано. Може да отнеме много време, за да получите отговор.

Освен това, не всички представители са знаещи и полезни. Всъщност оплакването номер едно срещу Bigcommerce е неуспех при разрешаване на проблеми. За съжаление може да ви е по-добре да търсите ресурси за отговори, отколкото да се опитвате да се свържете с някого.

Лесно използване

Голяма част от причините, поради които Bigcommerce е спечелила толкова много награди и остава на върха в класацията на индустрията, защото е толкова лесна за използване. Когато става въпрос за настройка на вашия магазин, добавяне на продукти и управление на ежедневните операции, Shopify е единствената друга платформа, която в момента е в същата лига. Ако стартирането на професионално изглеждащ магазин е ваш приоритет, Bigcommerce може да отговори на вашите нужди.

Що се отнася до проектирането на уебсайт, няма нищо по-лесно от WYSIWYG редактор с влачене и пускане. Bigcommerce прави лекотата на дизайна с една стъпка по-нататък, като добавя режим на проектиране. Това ви позволява да правите промени в реално време директно на витрината. Дори начинаещите могат бързо да се научат да се ориентират в интерфейса. Основните функции са лесни за намиране, а потребителският и клиентският интерфейс са напълно функционални и лесни за навигация. Избягвайте продължителна крива на обучение и започнете да продавате по-скоро с Bigcommerce.

заключение

Правилният избор за вашия онлайн магазин ли е Bigcommerce?

Може би. Без съмнение, това е здрава и надеждна опция. Когато става въпрос за страхотни шаблони и лекота на използване, конкуренцията е доста слаба. Bigcommerce също предлага всички функции, които ще ви трябват за стартиране на бизнес. Плюс това не е нужно да се притеснявате от скрити разходи или ограничения на производителността. Прави всичко, което бихте искали.

Единственият недостатък е, че някои платформи за електронна търговия като Shopify или Volusion правят тези същи неща малко по-добре. В крайна сметка може просто да се сведе до личните предпочитания. Може би сте се влюбили в тема по време на безплатната пробна версия или сте попаднали право на административното табло. В такъв случай няма да останете разочаровани от Bigcommerce и какво може да направи за вашия бизнес.

сравнение

BigCommerce

95

Shopify

96

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me