Преглед на PinnacleCart 2016


PinnacleCart

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

PinnacleCart

Pinnacle Cart съществува от 2004 г. Те са базирани в Phoenix, Arizona и са специализирани в маркетинговите и бизнес аспекти на електронната търговия. Вие не се занимавате само с кодери. С Pinnacle Cart вие получавате добре заоблен подход към отварянето на магазин. Помага ви да избегнете губене на време за учене на дизайн, така че да можете да се съсредоточите върху изграждането на вашия бизнес. Прочетете нашия преглед на Pinnacle Cart по-долу.

Професионалисти

 • Мощни многоезични възможности
 • Лесен за използване
 • Неограничен брой продукти
 • Безопасен достъп до контролния панел

Против

 • Няма вградена POS система
 • Няма достатъчно обяснение за сложни функции
 • Няма инструмент за сравнение на продукти

Преглед

 • Уеб сайт: www.PinnacleCart.com
 • Централно управление: Phoenix, AZ
 • Година на основаване: 2003
 • Категории:  Софтуер за пазаруване
 • Услуги: Хостинг за електронна търговия, Създател на уебсайтове
 • Безплатен пробен период: 14 дни

Ако търсите солидна количка за пазаруване, тогава Pinnacle Cart е отличен избор. Можете да мигрирате съществуващия си магазин или да изградите витрина от нулата. Той има репутация на надеждна производителност и богат на функции дизайн. Pinnacle количка се предлага с маркетингови решения и персонализируеми шаблони.

За кого е идеална количката Pinnacle?

Pinnacle Cart предлага мащабируем дизайн, което го прави подходящ за всеки бизнес с размер. Той също така предлага хостинг опции и корпоративна сметка за големи фирми. Той може да помогне на всеки бизнес с размер да изгради онлайн магазин. Няма ограничения кой ще намери софтуера полезен. Най-добре е обаче за тези, които искат маркетингова помощ и са готови да плащат за потребителски услуги.

Критиците не са съгласни дали интерфейсът е удобен за потребителя. Pinnacle Cart твърди, че новаците могат да използват инструментите за проектиране. Някои клиенти обаче имат проблеми с настройката на магазина си и извършването на корекции. Може да не е най-добрият избор, ако сте напълно нови в електронната търговия. Ако искате помощ в маркетинга, тогава това е сигурен залог.

Какви са предимствата от използването на Pinnacle Cart?

Pinnacle Cart се предлага със стандартни функции. Можете да проектирате своя уебсайт, да управлявате поръчки и да провеждате маркетингови кампании, всичко това в една програма. Безплатният хостинг осигурява друго ниво на удобство. Не се притеснявайте от настройването на няколко акаунта. Един уебсайт може да направи всичко.

Награди и сертификати за качество

 • Член + на BBB
 • PADSS сертифициран
 • PCI съвместим
 • Награда за обслужване на клиенти

Основни функции

 • Повтарящо се фактуриране
 • Безплатни шаблони
 • Дизайн с влачене и пускане
 • Ценови базирани отстъпки
 • Препоръчителни продукти
 • Поддържа подаръци за съобщения
 • RSS емисии на продукти
 • Неограничен брой места за пускане на кораби
 • Поръчка за една страница
 • Проследяване на инвентаризация на ниво атрибут
 • Автоматизиран контрол на инвентара
 • Поддържа множество валути

Присъда на експертите в бранша за PinnacleCart

Електронна търговия PlateformЕкспертите имат по-последователни похвали за Pinnacle Cart. Той се рекламира като лидер, когато става дума за лекота на използване. Между атрактивния и напълно адаптивен таблото за управление, редактора за влачене и пускане и инструктивни ресурси, Pinnacle Cart очевидно се стреми към най-добрата количка за пазаруване. Всъщност PC Magazine го нарече Избор на редактор въз основа на програмите, които предлагат съществени функции и опции.

Докато потребителите като че ли само накратко споменават качеството на задния ден, експертите поставят по-голям акцент върху важността на тази област. Pinnacle Cart предлага едно от единствените табла за управление, които могат да бъдат конфигурирани да отговарят на нуждите на потребителите. Инструментите и категориите, които най-много посещавате, могат да бъдат поставени на видно място за лесен достъп. Потребителите са в пълен контрол.

Критиците биха могли също така ясно да кажат, че Pinnacle Cart има от известно време. Докато другите платформи за електронна търговия все още отработват проблеми и вземат решение за най-добрата комбинация от функции и цени, Pinnacle Cart вече се гладеше по тези проблеми. Въпреки че определени програми предлагат повече функции, Pinnacle Cart разполага с абсолютно всичко, от което се нуждаете, и опитът, за да осигури отлична поддръжка. В крайна сметка, Pinnacle Cart беше по-високо оценен сред експертите, отколкото потребителите.

Положителни отзиви и препоръки на потребителите на PinnacleCart

Въз основа на положителните отзиви за Pinnacle Cart, някои клиенти избраха платформата въз основа на индивидуалните функции. Само интеграцията на QuickBooks беше достатъчна за някои собственици на малък бизнес да вървят с Pinnacle Cart над своите конкуренти. Потребителите също цитират изобилие от функции като плюс. Софтуерът е съвместим с различни шлюзове за плащания и може да бъде разширен с дълъг списък от добавки.

В сравнение с други продукти, потребителите също бяха доволни от маркетинговите и SEO инструменти, които са стандартни. Те позволяват на потребителите да се възползват максимално от своя сайт и да популяризират своите продукти.

Въпреки някои недостатъци, тези, които харесват Pinnacle Cart, му дават оценка от 4,5 до 5 звезди. Уебсайтът на Pinnacle Cart също е пълен с блестящи отзиви от доволни клиенти, които се радват на атрактивните шаблони, интуитивния бекенд и лекотата на използване. Достъпът до код означава, че можете да променяте всеки детайл.

PinnacleCart: Отрицателни отзиви на потребителите и оплаквания

Когато става въпрос за Pinnacle Cart, сред негативните отзиви има някои ясни теми. Докато създаването на магазин е сравнително лесно, миграцията на съществуващ магазин може да бъде пълна с главоболие. Потребителите често срещат проблеми с груповите качвания и именуването на изображения. Това е особено вярно сред магазините с големи запаси.

Изглежда, че има и праг, когато става въпрос за лекота на използване. Клиентите успяха лесно да персонализират сайтовете си, но само до определен момент. По-сложните промени ще изискват код и Pinnacle Cart, тъй като също са посочени като една от по-трудните кодиращи системи.

И накрая, клиентите също изглеждаха недоволни от функциите за поддръжка на Pinnacle Cart. Ще можете да се свържете директно с поддръжката само в работно време и за няколко часа през уикенда. Тъй като онлайн бизнеса винаги е отворен, това не е идеален начин за справяне с проблеми.

Дизайн & персонализиране

Теми

Това е една област, в която Pinnacle Cart очевидно липсва. Те предлагат много ограничен брой теми. Наличните възможности за избор са модерни и елегантни. Можете бързо да направите промени. Не е необходимо да знаете кодирането. WYSIWYG редакторът е точно като използването на Word.

 • Безплатно: Тридесет безплатни теми за избор. Наличните теми изглеждат професионално и могат лесно да бъдат коригирани.
 • Premium: Нито един. Трябва да избирате между безплатен шаблон или дизайнерски услуги.

Дизайн услуги

Можете да наемете дизайнер, който да създаде персонализиран уебсайт за цена между 2100 и 5200 долара. Няколко хиляди долара могат да бъдат промяна в малък бизнес. Помнете обаче, че инвестирате във вашия бизнес. Да похарчите малко пари за дизайн може да означава по-голяма печалба.

персонализиране

Можете лесно да персонализирате вашия сайт, без да кодирате опит. Почти всяка функция и бутон може да се регулира. Собствениците на магазини могат да направят необходимите промени. Не е необходимо да се обаждате на дизайнер за всеки детайл. В сравнение с други софтуерни продукти на пазара, той е един от най-лесните за използване. Можете лесно да навигирате в интерфейса и да намерите своя път.

Ако знаете кодирането, извършването на конкретни промени е още по-лесно. „Дизайн режим“ позволява HTML и CSS код.

Заключение на дизайна: Най-добрият ви залог е да наемете дизайн за първоначалната настройка. Това ще ви спести време и ще се уверите, че всичко е точно така, както искате. След това можете бързо да правите промени, докато вървите.

Характеристика & Инструменти

ОсобеностПреглед
Приставки и добавки за кошницата за количкиТова е една област, в която Pinnacle Cart свети. Те си партнират с други големи имена, за да предложат лесна интеграция. Можете бързо да добавите бюлетин на MailChimp или Quickbooks. За съжаление може да се наложи да интегрирате доста добавки, за да се насладите на пълна функционалност.
Настройка на магазина:Настройката на вашия магазин е лесна. Проектирането на витрината може да бъде по-трудно. За $ 550, Pinnacle Cart ще направи цялата настройка за вас.
Интеграция на шлюзМожете да добавите своя шлюз, но това изисква кодиране. Достъпът до изходния код на PHP струва $ 2995. Можете също така да платите на техните дизайнери да персонализират шлюз.
Международни възможностиТвърди, че е готов за глобален пазар. Той предлага преводачески услуги, но те не са много силни. Ограничените опции за плащане също могат да затруднят работата с различни валути. Те работят върху добавянето на повече глобални шлюзове.
Награди и списъци с желания от клиенти
 • Моментално предлагайте еднодневни отстъпки.
 • Автоматично изпращайте имейли на купувачи, които са изоставили количката си.
 • Купувачите могат да създават списъци с желания.
 • Страхотни отстъпки и промоционални инструменти.
CDN технологияИзползва CDN технология за по-бързо зареждане.
Управление на поръчки:
 • Отчита поръчка и състояние на плащане.
 • Предоставя известия и актуализации по имейл.
 • Насладете се на Drop-shipping.
 • Клиентите могат да въведат множество места за доставка.
Управление на инвентараМожете да добавите неограничен брой артикули към вашия магазин.
Проследяване на праткатаИзползвайте проследяващи номера за по-добра доставка. Клиентите могат също да видят състоянието на поръчката си през раздела за акаунта си.
CRM функцииPinnacle Cart не предлага пълни CRM услуги. Може да се наложи да добавите софтуер за подобряване на отношенията с клиентите. Повечето клиенти могат да проверят поръчката си и да видят предишни покупки.
Шаблони и темиИзберете от 30 безплатни шаблона. Няма опции за премиум. Pinnacle Cart е по-ориентирана към продажбата на услугите си по поръчка за дизайн. Ако имате парите, това е добър маршрут. В противен случай безплатните теми осигуряват професионално изглеждаща витрина.
Интеграции и добавкиPinnacle Cart е лесно да се персонализира с добавки. Софтуерът липсва в някои области. За щастие можете да поправите това, като бързо интегрирате добавки. Можете бързо да интегрирате някои от най-популярните програми в бранша. Има много за избор, а повечето от тях са безплатни. Всичко, което струва, е времето, необходимо за търсене на правилната добавка.
Мобилна оптимизацияВсички шаблони и мобилни приятелски и отзивчиви. Клиентите могат да пазаруват с всяко устройство. Дори вашият администраторски панел е отзивчив за мобилни устройства. Можете да правите промени и да наблюдавате сайта си отвсякъде.
Уеб хостингБезплатен уеб хостинг и безплатна миграция на сайтове. Ще трябва да закупите име на домейн.
SEO и маркетингСилни маркетингови инструменти, които са готови да се използват в първия ден. Дрифт маркетингът ви помага никога да не загубите продажба. Можете също да наемете техния маркетинг екип. Те ще проверят вашия сайт и ще направят предложения за подобрение. Можете също така да ги използвате дългосрочно за непрекъснат маркетинг.
БюлетиниИзползвайте съветника за актуализиране на продуктите, за да се свържете с клиенти. Бързо създавайте и изпращайте имейли до всички ваши клиенти – това е отличен начин да рекламирате нови продукти. Можете също да използвате програми за добавяне на бюлетини за създаване на имейл кампании.
Сигурност на сайта
 • Цялата информация за кредитната карта е защитена с OPEN SSL криптиране.
 • Страницата на администратора използва защитено влизане.
 • Можете да закупите първокласни сертификати за сигурност.
Сертифициране на PCIВсички хоствани акаунти са съвместими с PCI.
Създаване на съдържаниеНяма вграден блог. Винаги можете да добавите това. Създайте толкова страници, колкото искате. Начинаещите могат да използват редактора WYSIWYG за добавяне на съдържание. По-напредналите потребители могат да влязат в режим на проектиране и да форматират текст в HTML или CSS.
Подаръчни сертификатиПозволява на купувачите да купуват сертификати за подаръци.
Начини на плащанеПредлага само 30 варианта на шлюза за плащане. Това число го поставя зад останалите конкуренти.
Данъчни и транспортни калкулаториПредлага се с всички планове.
ДокладиЛесна за интегриране с Google Analytics и Google AdWords.
СтатистикаМожете лесно да видите: Кой посещава вашия сайт, Посещения на ден, Топ продукти, Топ категории, Най-референтни сайтове, Начини на плащане, Обща печалба

планове & Ценообразуване

Pinnacle Cart предлага четири ценови плана:

Стартиране за $ 29,99 / месец.Идеалният за бизнеса, който просто слиза от земята. Той идва с ограничено съхранение и честотна лента. Може да се наложи да надстроите с развитието на бизнеса си.

Малък Biz за $ 59,99 / месец.Този план предлага повече съхранение и честотна лента. Най-добре е за фирми, които вече получават постоянен трафик.

Предприемач за $ 94.95 / месец.Насладете се на 10GB или съхранение и обработвайте до 20GB трафик.

Предприятие за $ 149.99 / месец.Мащабируем дизайн може да се справи дори с големи предприятия.

Ценовите планове са в съответствие с конкурентите. Дори стартиращите компании могат да се насладят на сигурен шлюз за плащания за около 30 долара на месец. За разлика от другия софтуер, Pinnacle Cart не предлага отстъпка за плащане през цялата година. Можете да наложите допълнителни такси за превишаване на честотната лента. Наказанията варират от 2,50 до 3,50 долара.

Можете да изпробвате Pinnacle Cart безплатно за 14 дни. Не се изисква кредитна карта. Отказ по всяко време без никакви наказания.

Поддръжка на клиенти

Pinnacle Cart спечели репутация за отлична поддръжка на клиенти. Техните представители бързо реагират и са много полезни. Клиентите често коментират колко приятелски настроен е обслужващият персонал. Ето само няколко начина, по които можете да се свържете с поддръжката на клиенти:

 • По телефона – 1-800-506-0398
 • електронна поща
 • Създайте билет
 • Чат на живо

Ако искате да търсите отговори, без да се свързвате с компанията, има много опции.

 • Ръководство за потребителя – това е идеално за когато започвате.
 • Видео уроци – те са добре направени и обхващат най-различни теми.
 • Потребителски форум – присъединете се към потребителската дискусия и получете отговори на вашите въпроси.
 • YouTube – посетете канала им в YouTube, за да гледате над 60 видеоклипа.
 • Facebook и Twitter – те активно следят тези акаунти. Чувствайте се свободни да задавате въпроси и да общувате с други клиенти.

Когато имате нужда от незабавен отговор, не се колебайте да използвате чата на живо или 800 номера. Можете да получите бърз отговор и да можете да продължите да работите.

Лесно използване

Настройването на магазин от нулата може да бъде трудно за всеки. Количката Pinnacle го прави по-малко стресиращ с фина организация. Намирането на пътя около интерфейса е лесно. Освен това ще намерите полезно ръководството за бърз старт. Ръководството започва от началото и ви превежда през всяка стъпка. Можете да видите как да добавяте продукти и да правите промени, преди да ги изпробвате сами. Насладете се на пълен контрол над уебсайта си по всяко време.

Областта на администратора също е добре проектирана. И двете изглеждат страхотно и са лесни за използване. Колона от лявата страна съдържа всички важни функции. Можете да преминете през категориите, за да намерите правилното място. Подкатегориите са скрити, докато не кликнете върху основната категория. Това помага на страницата да изглежда по-малко затрупана. Можете също да използвате „Най-използваната глава”, за да се насочите право към основните си функции. Редакторът за плъзгане и пускане дори ви позволява да персонализирате работното си пространство. С щракването на мишката можете да пренаредите таблото за управление според вашите нужди.

В сравнение с друг софтуер, Pinnacle Cart може да отнеме повече време за настройка. Новаците със сигурност могат да го използват, за да започнат, но те могат да имат проблеми. В крайна сметка, Pinnacle Cart е най-добре, ако платите за техните инсталационни и дизайнерски услуги.

заключение

Има някои категорични недостатъци на Pinnacle Cart. Ще трябва да интегрирате няколко добавки, за да се насладите на здрава количка за пазаруване. Въпреки че ви предлага достатъчно, за да започнете, липсват ключови характеристики за дългосрочен успех. С времето ще искате да добавите:

 • CRM функции. Отношенията с клиентите са важна част от всеки бизнес. Купувачите имат по-голямо доверие във фирми, с които могат бързо да се свържат. Pinnacle Cart се предлага с съветник за имейл. Но няма много място за комуникация с клиенти, ако имат проблем.
 • Фирмен блог. Pinnacle Cart е известен с това, че е по-насочен към маркетинга. Те не предлагат вградена функция в блога. От всички налични маркетингови инструменти блогът е може би най-ценният. Това е най-добрият начин да изградите марката си и да се свържете с читателите. Ще искате да добавите тази функция.
 • Сравнения на продукти. Един от най-добрите начини за продажба на продукти е предоставянето на сравнения. Можете да подчертаете защо вашият продукт е най-добрият избор. Това е друга функция, която ще искате да добавите.

Друг негатив срещу софтуера е, че той има много ограничения за използване. Дори и при корпоративния план, вие все още сте ограничени по отношение на съхранението, трафика на уебсайтове и имейл адресите. Да, той е мащабируем и може да расте с вашия бизнес. Но това не го прави най-добрият избор за големите предприятия, които получават много трафик.

Като цяло, софтуерът е сравнително лесен за използване. Можете да започнете бързо и да се насладите на достъп до много полезни маркетингови инструменти. Потребителският интерфейс е единственото място, на което Pinnacle Cart се откроява. Друг софтуер има тенденция да изглежда затрупан и да се чувства преодоляващ. Както административните, така и дизайнерските секции на Pinnacle Cart са добре организирани и лесни за навигация. Това може да помогне за намаляване на всяка крива на обучение за нови потребители.

Накратко: Има по-добри опции, които предлагат по-стандартни функции и универсално програмиране за същата цена.

сравнение

PinnacleCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map