Преглед на Highwire 2016


Highwire

Посети сайта

9.0


Оценка на AWA

Highwire

Highwire е клонът на пазарската количка на компанията за електронна търговия inkFrog. Основателят Грег Sisung започна inkFrog в първите дни на eBay. Той е имал за цел да разреши често срещани проблеми с потребителите и да предостави прост шаблон за програма и хостинг на изображения. Компанията продължи да се разширява и да се справя с новите предизвикателства в електронната търговия. През 2012 г. компанията пусна Highwire като пазарската количка за пълни услуги. Прочетете нашия преглед HighWire по-долу.

Професионалисти

 • 14-дневна безплатна пробна версия
 • Лесно управление на продуктите
 • Пълна поддръжка за доставка на превозвач
 • Интуитивна администрация на магазина

Против

 • Не е лесно да се достигне по телефона
 • Липсват по-добри инструменти за социално споделяне

Преглед

По някаква причина Highwire е програма за колички, която често се пренебрегва за по-големи имена. Честно казано, той предлага сравними функции и функции за по-добра стойност. Ако сте с малък бюджет и искате да сведете до минимум режийните разходи, Highwire може да бъде перфектен избор. Той е отличен избор за предприемачи, които искат да започнат нова кариера, без да се налага да инвестират значителен капитал.

Стандартната функция включва:

 • Стилни предварително изградени шаблони
 • Лесни инструменти за управление на продукти и запаси
 • Интегрирана блог платформа
 • Проследяване на клиентите
 • Пълна поддръжка за доставка на доставчик

Области на фокус

Highwire осигурява отлична обиколка за пазаруване. Той надхвърля процеса на проектиране и предлага всички инструменти, които ще са ви необходими за управление на процъфтяващ магазин. Въпреки че платформата не рекламира ясно определена ниша, тя е може би най-силна, що се отнася до продажбите и маркетинговия мениджмънт. Това го прави силен кандидат както за новодошлите, така и за установените бизнеси, които искат да достигнат нови нива на успех.

Функции за плащане, плащане и доставка

Що се отнася до функциите за плащане, плащане и доставка, Highwire прави силно представяне. Вашият акаунт идва със SSL сертификат и можете да избирате от различни шлюзове за плащане. Платформата също така ви позволява да си партнирате с основните доставчици на товари, за да осигурите бърза доставка на вашите продукти. Няма реална позиция, що се отнася до тези категории функции. Всеки раздел на сайта осигурява стабилна производителност и точни инструменти, които ще ви трябват за стартиране на бизнес. Няма много екстри, тъй като има достатъчно опции за стартиране на професионален магазин.

скалируемост

Много от платформите идват с ограничения за съхранение и честотна лента. Това не е така с Highwire. Можете да започнете с един продукт и да продължите да добавяте до 10 000 продукта. Highwire е напълно мащабируем и способен да борави с голям бизнес с богат инвентар. Никога няма да се притеснявате, че трябва да преминете към друга платформа, след като вашата компания надвиши определен размер. Ако някога решите да анулирате акаунта си, не е нужно да се притеснявате от неустойки. Всички акаунти в Highwire са месечни към месец и могат да бъдат анулирани по всяко време.

Репутация на Highwire

Highwire е малко недостиг. Те предлагат едни и същи услуги и функции като много платформи за предлагане, но тепърва тепърва достигат същото ниво на популярност. Това може да е така, защото те са по-малък клон на по-голяма компания, която е фокусирана върху продавачите на eBay. Може би inkFrog все още не е вложил време и усилия за пускането на пазара на софтуера си за пазаруване. Но това, че Highwire не е име на домакинство, не означава, че не си заслужава времето. Това е солиден избор и уважавана програма сред експертите в бранша.

Защо да изберете Highwire?

Ако сте предприемач, който търси най-много удара за вашия долар, Highwire е правилният избор. Той идва с най-много функции и най-малко ограничения, всичко това за страхотна цена. Това е голяма стойност и ще ви помогне да поддържате месечните разходи ниски, докато изграждате бизнеса си.

Основни функции

 • Поддържа множество опции на продукта
 • Редактор за групови цени
 • Персонализирайте категории
 • Пълна история на поръчките
 • Вградени отзиви на клиенти
 • Вградено отчитане
 • Предварително изградени шаблони
 • Инструменти, подходящи за програмисти
 • Пълна Featured Cart
 • Търсене на поръчки
 • SEO приятелски
 • Интегриран имейл маркетинг

Присъда на индустриалните експерти по Highwire

Електронната търговия PlateformExperts, които разгледаха доста таблото през годините, изглежда са много доволни от елегантния и лесен дизайн, който Highwire предлага. Всичко е добре организирано и добре проектирано, така че веднага след като отворите таблото, вашето око е насочено към правилните места. Способността на Highwire да избягва затрудненията и да предлага най-важните функции, помага да го направи подходящ за малки фирми, които може да нямат много опит с дизайна.

Критиците също бяха доста доволни от общата лекота на използване. Няма да отнеме много време, за да настроите всичко и да започнете да добавяте продукти. Отново това е значително предимство за бизнеса, който иска да се разшири отвъд eBay и Amazon.

Много отзиви от експерти се позовават и на факта, че Highwire е доста солидна платформа навсякъде. Някои конкуренти идват с ясни ограничения, които просто не могат да бъдат преодолени от всякакви добавки. Въпреки това, Highwire предлага прилични възможности за съхранение и честотна лента и може да бъде доста гъвкав и мащабируем.

Въпреки някои положителни характеристики, критиците също изглежда колебливо да одобрят Highwire изцяло. При толкова много опции на пазара има доста добър шанс друга програма да отговаря по-добре на вашите специфични нужди.

 • http://stylefactoryproductions.com/blog/ecwid-review#.VyC1__6Kg8p=

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Онези потребители, които бяха свикнали да продават продуктите си в Amazon и eBay, бяха по-щастливи с Highwire. Програмата предложи повече естествен преход за тях и спомогна за премахването на всякакви стръмни криви на учене, които могат да вървят заедно с отварянето на онлайн магазин. Въпреки че програмата може да не предлага стабилен набор от инструменти, тя идва с някои основи, които могат да помогнат на всеки да започне магазин:

 • Потребителите бяха доволни от възможността да създават множество вариации на продуктите.
 • Постоянните пренасочвания 301 също помагат за SEO усилия.
 • Въпреки че програмата може да бъде трудна за интегриране с други приложения за електронна търговия, потребителите бяха доволни от това колко лесно беше да добавят маркетингови услуги по имейл.

Не на последно място, доволните клиенти също оценяват, че Highwire предлага определена стойност. Ако не искате да харчите много, а всичко, от което се нуждаете, са основните функции, тогава Highwire може да е най-добрият вариант.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

В Highwire все още липсват много от функциите, които други колички за електронна търговия вероятно смятат за стандартни опции. Изглежда, че компанията все още е в мисленето на eBay и все още намира основата си, когато става въпрос за конкуренция с програми, които са на пазара малко по-дълго. Потребителите са разочаровани от липсата на:

 • Партньорска програма
 • Повтарящо се таксуване
 • Поддръжка по телефона
 • И широки опции за доставка извън САЩ.

Фактът, че никой от ценовите планове не предлага неограничено количество продукти, също означава, че програмата в крайна сметка е най-подходяща за малки или средни предприятия.

И накрая, и може би най-важното, потребителите съобщават, че Highwire просто не се интегрира добре. Това прави невъзможно добавянето на функционалност към вашия магазин. Поради тази причина потребителите не са склонни да препоръчат програмата пред други налични опции.

Дизайн & персонализиране

Шаблони за електронна търговия

С Highwire, спестяванията продължават с десетки безплатни теми. Изберете сред разнообразие от цветни небца и шаблони, които са предназначени да подчертаят различни бизнеси и стоки. Безплатните теми са модерни и атрактивни и осигуряват пълен достъп до CSS, HTML и WYSIWYG редактор. Ако знаете достатъчно кодиране, можете да персонализирате безплатна тема, колкото искате.

Можете също да пазарувате премиум теми. Дори и платените теми са сравнително евтини, като повечето струват около 55 долара. Хубаво е, че можете да филтрирате темите безплатно и платени, така че да не губите време да се влюбите в супер скъп шаблон. Всички цени се рекламират предварително за ваше удобство.

След като сте избрали шаблон и сте готови да изградите вашия магазин, интерфейсът за създаване на уебсайт прави всичко супер просто. Можете да използвате редактора WYSIWYG, за да направите промени и да видите как се появяват в реално време. Не е необходимо да се притеснявате, че промените ще станат на живо преди да сте готови да публикувате.

Персонализиране на страницата

За начинаещи бекендът е лесен за навигиране и няма да отнеме много време, за да разберем как да направите стилистични промени и да персонализирате страниците. Ако говорите код, тогава небето е границата. Ще се радвате на пълен достъп до CSS и HTML, което означава, че изборът на дизайн е безкраен.

Административният раздел е разделен на основни категории, които ви позволяват бързо да се придвижвате до правилното място. Намерете бутона за дизайн и ще бъдете насочени към редактора на теми, където можете да настроите навигацията на сайта и да коригирате шрифтове, цветове и други подробности. Добавянето на снимки на продукти може да се извърши с обикновено плъзгане и пускане от вашия компютър. Highwire ви позволява също да изградите библиотека с изображения. Това означава, че можете да използвате повторно снимки толкова често, колкото искате.

Мобилен сайт

Highwire върши отлична работа, за да направи сайта мобилен приятелски. Купувачите се радват на сигурна каса на своите мобилни устройства. Мениджърите на магазини могат да изпълняват поддръжка на сайта и други задължения от всяко устройство. Всички шаблони са проектирани да изглеждат страхотно и да функционират добре на мобилни устройства. Няма да се налага да се занимавате със създаването на отделен мобилен сайт.

Социална интеграция

Отнема само едно щракване, за да свържете вашия магазин с Facebook. Highwire дори ще ви позволи да продавате продукти на вашата Facebook страница. Това е една функция, която спечели висока оценка както от потребителите, така и от критиците. Highwire отнема цялата работа за интегриране на вашите акаунти в социалните медии и вашия магазин.

Дизайн услуги

Ако искате да раздадете дизайнерските задачи на някой друг, ще трябва да намерите вашия дизайнер на свободна практика. Highwire не предлага дизайнерски услуги.

Характеристика & Инструменти

Особеност
Преглед
Опции за показване на продуктаОпциите за показване на продукти са доста основни, но включват всичко, което ще ви е необходимо, за да подчертаете продуктите. Можете да добавите колкото искате снимки, да създадете въртележка и да поставите отметка в квадратчето, за да създадете представен продукт. Ако искате дълъг списък от опции за показване, може да сте разочаровани от това, което Highwire може да предложи. Това със сигурност ще свърши работата за малкия и средния бизнес, но може да не осигури достатъчно гъвкавост за по-големи предприятия с разнообразен инвентар.
Функционалност на количкатаМоже би най-важната характеристика на количката Highwire е известието за изоставени колички. Можете да видите кой може да е добавил артикули в количката си и след това да напуснете сайта си. Инструментите за електронна поща ще ви позволят да следите с тези клиенти и да превърнете посещението им в продажба. Това е жизненоважно средство в електронната търговия.
Интеграция на приложенияЗа разлика от много конкуренти, Highwire не идва с богат магазин за приложения. Всички опции за функционалност са вградени. За някои хора това ще се счита за основен недостатък. Те искат да могат да интегрират любимите си програми и да добавят функции в магазина си. Highwire обаче се предлага стандартно с всички инструменти, които ще се нуждаят от малкия и средния бизнес. Ако искате да улесните нещата, дори няма да забележите липсата на пазар на приложения.
Интеграция с eBay и AmazonТъй като Highwire е дете на компания, която е създадена специално за да помогне на продавачите на eBay, можете да се обзаложите, че той е лесно интегриран с други платформи за продажба. Таблото за управление има цял раздел, посветен на интегрирането на вашия магазин с други пазари, включително eBay, Google, Amazon и Facebook. Няма да бъдете ограничени да продавате продукти на уебсайта на основния си магазин.
Езикова поддръжкаАко се интересувате от извършване на международни продажби, Highwire идва с определени възможности. Ще можете да изчислявате данъците и доставката, но няма езикова поддръжка. Комуникацията с глобални клиенти може да е трудна.
Хостинг и сигурностHighwire предлага защитена каса с SSL сертификат и тя отговаря за защитата на вашите данни чрез техните сървъри. За щастие можете да сте спокойни, че доставчиците на големи имена предлагат изобилие от защити.
Ширина на лентата и съхранениеКогато изберете плана All Inclusive, ще се радвате на неограничена честотна лента, без такси за транзакции и възможността да добавите до 10 000 продукта. Тези функции са част от това, което прави Highwire толкова невероятна стойност.
Архивиране и експортиране на сайтовеАрхивирането и експортирането на файловете на вашия сайт отнема само няколко секунди. Можете да експортирате както файлове с шаблон на вашия сайт, така и файлове с продукти. Ако сте изключително предпазливият тип, можете дори да експортирате поръчки на клиенти. Всички тези функции са достъпни от главния дисплей на таблото за ваше удобство.
Персонализиран домейнПървоначалният процес на настройка ще ви залепи с име на домейн .highwire.com. Ако вече имате персонализиран домейн, можете просто да посетите менюто с настройки и да добавите потребителски домейн. Ако трябва да регистрирате вашия домейн, има и бутон за това. Само имайте предвид, че ще трябва да закупите име от регистрационен сайт като GoDaddy или Hostgator. Добрата новина е, че Highwire оптимизира целия процес. След като посетите менюто с настройки, ще преминете през необходимите стъпки.
Мобилен отзивчив магазинВ днешния конкурентен пазар за електронна търговия, мобилният приятелски и отзивчив магазин е задължителен. Highwire ще се погрижи да слезете на десния крак. Клиентите могат да пазаруват от всяко устройство и да се насладят на функции за сигурна каса. Освен това ще можете да управлявате магазина си от всяко устройство. Не е необходимо да се придържате към вашия настолен компютър.
Обработка на плащаниятаHighwire предлага десет различни шлюза за плащане. Имате възможност да си партнирате с най-големите имена в електронната търговия. Това ще помогне да спечелите доверието на клиентите си и ще улесни живота ви.
Приставки и добавки за кошницата за количкиЛипсата на налични плъгини може да бъде основен проблем за някои хора. Въпреки това, Highwire е напълно оборудван за справяне с всички ваши нужди в електронната търговия. Вместо да предлагате голите кости, така че да трябва да купувате и интегрирате добавки, вашият сайт е готов да премине от първия ден.
Управление на поръчкиТаблото за управление на поръчките е просто и ясно. Можете да прегледате всички подробности, от които се нуждаете, и да филтрирате търсенията. Highwire дори ви позволява да виждате клиенти и тяхната активност.
Управление на инвентараЗа начинаещи и всеки друг, който оценява функционалната простота, функцията за управление на инвентара е перфектна. Това прави лесно да управлявате продуктите си и да получавате ниски сигнали за инвентара.
Изоставени количкиВсяка платформа за електронна търговия, която си струва да се използва, идва с изоставена функция на количката, а Highwire не е изключение. Можете както да видите изоставени колички за пазаруване, така и да изпратите последващ имейл до клиентите. Автоматизираните имейли са важна задача, която ще опрости живота ви и ще увеличи продажбите.
Мобилна електронна търговияHighwire изрично признава и оценява значението на мобилните устройства в електронната търговия. Всичките им шаблони са удобни за мобилни устройства и дори можете да управлявате магазина си от всяко устройство. Вашият бизнес ще може да отговори на нуждите на модерен пазар.
Функции за сигурностДобрата новина е, че всеки акаунт в Highwire идва със SSL сертификат. При много платформи това е допълнителен разход. Вашата количка за пазаруване ще предлага най-новите функции за сигурност на касата. Други стандарти за сигурност ще зависят от вашия хостинг доставчик.
Сертифициране на индустрията за разплащателни карти (PCI)Highwire е съвместим с PCI. Можете да бъдете сигурни, че са предприели всички необходими мерки, за да отговарят на индустриалните стандарти за сигурност на кредитните карти.
Подаръчни сертификати, специални оферти и купониHighwire ви позволява да създавате кодове за отстъпки и купони. Можете лесно да стартирате специални промоции и да популяризирате продукти само с няколко кликвания. Той предоставя отличен начин за пускане на пазара на продукти и промотиране на вашия магазин.
Данъчни и транспортни калкулаториИ секциите за данъци и транспорт на таблото за управление на администратора на Highwire предоставят множество възможности. Можете автоматично да изчислявате тарифи, да задавате стандартни оператори и да променяте настройките за доставка на поръчка. Всичко, което трябва да направите, е да поставите отметка в няколко квадратчета. Това, което може да бъде сложен аспект на вашия бизнес, е напълно рационализирано.
Проследяване на праткатаРаботата с големи превозвачи означава, че клиентите могат лесно да проследяват своите поръчки. Номерите за проследяване се генерират автоматично и изпращат по имейл. Целият процес е напълно безпроблемен и безпроблемен.
POS възможностиИма повече от достатъчно солидни POS инструменти, които да поддържат вашия магазин. Функциите за отчитане и инвентаризация ще ви помогнат да проследите работата на магазина. Можете да интегрирате множество най-добрите опции за доставка и плащане. Няколко кликвания също ви позволяват да отпечатвате етикети за поръчки и да създавате купони. Освен ако не търсите много конкретна функция, POS инструментите Highwire ще улеснят управлението на вашия магазин.
Функции за маркетинг и прогнозиранеHighwire разполага с изобилие от ефективни инструменти за маркетинг и отчитане. Щом отворите таблото си за управление, ще видите статистически данни и графики, подчертаващи ефективността на сайта. Можете да видите колко клиенти са посетили сайта за определен период от време и да проследявате печалбите. SEO инструментите ще ви пренесат в процеса на привеждане на страниците в търсачка приятелски, а интеграцията на социалното споделяне е може би най-доброто на пазара.

Разделът за маркетинг в таблото за администриране съдържа както блог меню, така и интеграция на бюлетини по имейл. Можете лесно да публикувате публикации и да привличате читатели към вашия сайт и да свържете вашия доставчик на бюлетини към вашия уебсайт.

Вградените промоционални инструменти също са чудесен начин за предлагане на пазара на вашия уеб сайт, без да инвестирате в реклама. Можете да пускате специални отстъпки и да ги публикувате безплатно в социалните медии. С Highwire нямате нужда от отдел по маркетинг, за да използвате най-новите инструменти за популяризиране на вашия сайт и изграждане на вашето уеб присъствие. Всички инструменти, от които се нуждаете, са точно на една ръка разстояние.

планове & Ценообразуване

Highwire има дори опростени ценови пакети. Вместо да се налага да избирате измежду няколко пакета, има само два варианта:

Стартов план – $ 14,95 / месец

 • Ограничение за 100 продукта
 • Сигурна каса
 • Персонализиран домейн
 • Възможност за продажба на eBay

All Inclusive план – $ 29,95

 • Всички функции на Starter Plan
 • 10 000 лимит на продукти
 • Кодове на купони
 • Неограничена честотна лента и съхранение
 • Докладване

Ако трябва да публикувате повече от 10 000 продукта, има налични персонализирани планове.

С ниска месечна цена от 29,95 долара, няма причина да не участвате в плана All Inclusive. В сравнение с други конкуренти, този пакет предлага повече функции за по-ниска цена. Най-хубавото е, че няма скрити разходи. Няма да се налага да инвестирате в добавки или да плащате за обаждания за обслужване на клиенти. Всички такси се рекламират отпред.

Поддръжка на клиенти

Един истински недостатък на Highwire е тяхната поддръжка на клиенти. Те са малка компания и предоставят директна поддръжка само от понеделник до петък чрез телефон, имейл и чат на живо. Highwire също има активни акаунти в социалните медии, които можете да използвате, за да се свържете с тях. Потребителите също могат да се консултират с центъра за поддръжка и да посетят форумите на общността.

Като цяло наличните ресурси за поддръжка са по-слаби. Чатът на живо е удобна функция за поддръжка, но само ако получавате бързи и информативни отговори. Като цяло това изглежда не е така, когато се опитвате да получите отговори и помощ от налични представители.

Центърът за поддръжка също беше разочарование. Въвеждането в думи за търсене на основни категории даде смесени резултати. Обикновено връзките, които изскочиха, не бяха полезни и свързани с темата за търсене. Няма база данни с информационни статии. Вие сте ограничени до запитвания от други клиенти, на които е отговорил Highwire. Това прави трудно да се намери точна информация.

Ако имате проблеми, може би най-добрият ресурс е форумът за поддръжка. Потребителите са сравнително активни в публикуването на решения на често срещани проблеми.

Highwire ще бъде значително подобрен чрез добавяне на статии и видео уроци. Като се казва, рядко се случва да се сблъскате с някакви проблеми. Цялата платформа е толкова лесна за използване, че всичко – от настройка до управление на магазините, трябва да върви гладко. Програмата върши отлична работа, като ви преведе през всичко стъпка по стъпка, така че да се надяваме, че няма да ви се наложи да потърсите помощ.

Лесно използване

Настройка на магазина

Простото настройване на вашия магазин отнема по-малко от 60 секунди. Можете да започнете безплатна пробна версия само като въведете име на магазин и някаква информация за контакт. Това ще ви позволи да видите таблото за управление и да усетите наличните функции. Интерфейсът е лесен за навигиране, а инструментите за плъзгане и пускане и WYSIWYG редактор ви позволяват да започнете персонализирано да персонализирате вашия сайт. Има няколко ограничения, когато става въпрос за промяна на размера на редактиращите снимки и промяна на детайлите на шаблона. За тези с опит в кодирането можете да се насладите на пълен достъп до HTML и CSS. Без значение какво е вашето дизайнерско изживяване, Highwire улеснява бързото инсталиране на вашия магазин.

Добавяне на продукти

Административното табло на администратора прави добавянето на продукти супер просто. В падащото меню на каталога има бутон „Добавяне на продукт“. От тази страница можете да въведете информация за продукта, да качите снимки и да контролирате сигналите и настройките за инвентара. Само с няколко кликвания и вие ще продавате нов продукт на вашия магазин.

Управление на съдържанието

Що се отнася до добавянето на съдържание, то не става много по-лесно от WYSIWYG редактор. Ако имате опит с обработката на текстове, ще можете да създавате съдържание на страницата, да публикувате блог и да добавяте изображения с лекота.

заключение

Дали Highwire е правилният избор на платформа за електронна търговия, за да създадете онлайн магазин?

Ако търсите да управлявате малък и среден бизнес и цените простотата, тогава Highwire е отличен избор. Обикновено не означава гол минимум. Highwire предлага всички функции, които ще ви трябват, за да създадете и управлявате сложен магазин. Освен това избягва да ви затрупва с опции. Вместо това се съсредоточете върху чиста и ясна табло, което ще улесни живота ви.

Настройването на магазин и добавянето на продукти е достатъчно лесно за начинаещи, но все пак предлага достатъчно свобода за експертите дизайнери да покажат своите умения. За собствениците на бизнес, които харесват идеята да могат да интегрират обширен списък от добавки и да се наслаждават на неограничена функционалност, ще искат да потърсят другаде.

Защо да изберете Highwire над своите конкуренти?

С една дума: стойност. Много други платформи имат значителни ограничения по отношение на съхранението, честотната лента, темите или шлюзовете за плащане. Не е така при Highwire. Потребителите могат да се насладят на най-много функции за може би най-добрата стойност на пазара. Не е нужно да жертвате нищо, за да изпитате премиум функции, които ще ви позволят да създадете напълно функционален магазин. Ако искате да поддържате ниски разходи при изграждането на бизнеса си, Highwire може да ви помогне.

сравнение

Highwire

90

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map