Преглед на големия картел 2016 г.


Голям картел

Посети сайта

8.9


Оценка на AWA

Голям картел

Big Cartel е основан през 2005 г. от Мат Уигъм, който търси просто решение, което да му помогне да промотира групата си и да продаде техните стоки. От създаването си над 250 000 художници са се регистрирали и сега използват платформата, за да продават голямо разнообразие от стоки. Прочетете нашия отзив за Големия картел по-долу.

Професионалисти

 • Лесна и бърза настройка
 • Безпроблемна каса
 • Не се изисква кодиране
 • Несблъскан интерфейс

Против

 • Без интеграция с доставки на трети страни
 • Не поддържа няколко езика
 • Няма поддръжка за повтарящи се продукти
 • Без поддръжка по телефона и чата

Преглед

 • Уеб сайт: www.bigcartel.com
 • Централно управление: Солт Лейк Сити, САЩ
 • Година на основаване: 2005
 • Категории: Софтуер за електронна търговия

Големият картел се грижи за много специфична общност. Той е специално създаден за художници и музиканти, които искат да продават своите творчески продукти независимо. Уеб базираната платформа включва всички инструменти, които ще ви трябват, за да стартирате малък онлайн магазин и да достигнете до вашите фенове и клиенти. Изпълнители без какъвто и да е опит в уеб дизайна или кодирането могат лесно да стартират сайт и да не се притесняват да управляват сървъри или да отстраняват технически проблеми.

скалируемост

Големият картел има за цел да стартира малък и да остане малък. Това е част от атракцията за художници, които се стремят да намалят разходите и да създадат прост, но професионален сайт, в който да могат да взаимодействат с клиентите. Различните ценови планове ви позволяват да добавяте повече продукти, но сайтът на Big Cartel просто не е предназначен за масивна инвентаризация.

репутация

Създателите на Big Cartel знаеха, че ще се справят с художници, които се нуждаят от бърз, лесен и достъпен инструмент за изграждане на онлайн магазин. Имайки това предвид, те се заеха да създадат потребителски интерфейс, който беше супер лесен за използване и не изискваше предварително знания или обучение. Като цяло усилията им са успешни.

Защо да изберете Големия картел?

Ако сте независим художник, писател, музикант или занаятчия, който иска да избегне хонорара и кавгите, свързани с по-големите платформи, Big Cartel е отличен избор. Въпреки че няма да имате достъп до някои от по-сложните инструменти и функции на други платформи за електронна търговия, ще имате всичко необходимо. Повечето хора, които избират Big Cartel, търсят прост, рационализиран начин за изграждане на сайт.

Основни функции

 • Отстъпка Редактор
 • Приложение за iPhone
 • Проследяване на инвентара
 • Показване на до 5 изображения на продукт
 • Продайте цифрови продукти
 • Продайте във Facebook
 • Табло за управление в реално време
 • Персонализирани домейни
 • Оптимизирана за търсачките
 • Кодер приятелски
 • Шифроване на SSL
 • Интеграция с Google Analytics

Присъда на експертите в бранша за Големия картел

Електронната търговия PlateformExperts са съгласни, че Big Cartel е абсолютно правилният избор за художници, музиканти и занаятчии. За тези, които са с бюджет, няма по-достъпна цена. Потребителите могат да продават до 5 продукта безплатно. Добавянето на повече разходи за инвентар просто малко повече, но все още е изключително достъпно. Художниците могат да създадат професионален уебсайт, без да се притесняват да инвестират много пари в наемането на професионален предприемач или плащането на скъпа месечна такса.

Всеки може лесно да настрои магазин само за пет минути, без да се налага да въвежда кредитна карта. След като сте стартирали магазина си и сте имали достъп до бекенда, лесно е да намерите своя път. Критиците се наслаждават на изчистения дизайн на таблото, който избягва да бъде прекалено претъпкан или затрупан.

Най-големият недостатък на Големия картел, който критиците отбелязаха, беше липсата на функции. Потребителите ще имат достъп до всичко, което им е необходимо, но не очаквайте твърде много звънци и свирки, като имате предвид цената. Големият картел е голяма стойност, но ако търсите нещо, което е по-богато на функции, може да искате да ухапете куршума и да инвестирате в по-здрава платформа.

Имайки предвид всички тези фактори, експертите дават на Big Cartel 9 до 10 звезди.

 • https://www.bigcartel.com/community/
 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/big-cartel-review/
 • 20 април 2016 г.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

Оплакванията, които са изравнени срещу Big Cartel, обикновено попадат в две категории, които са тясно свързани.

 • SEO инструменти. Отрицателните отзиви се отнасят конкретно до факта, че ако промените наименованието на продукт, не можете да промените URL адреса. Това може да затрудни търсещите машини да обхождат ефективно вашия сайт и да се възпрепятстват класирането. За онлайн бизнеса, който разчита на SEO инструменти за маркетинг, това може да създаде значителен проблем.
 • Ограничен инвентар. Важно е да се отбележи, че Big Cartel ви позволява да публикувате до 300 артикула. ​​Този лимит изглежда разумен, тъй като Big Cartel е насочен към художници, които са склонни да имат по-малък брой продукти.

Въпреки че оплакванията на потребителите срещу Big Cartel със сигурност са валидни, те също са пряк резултат от факта, че програмата е предназначена за конкретна аудитория.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Потребителите, които искаха да преминат от платформа за продажба на тип Etsy към нещо по-гъвкаво, бяха много доволни, когато се преместиха в Big Cartel. Програмата е перфектно насочена към артистите и им помага да достигнат до по-широка аудитория и да включват повече шлюзове за плащане. Отдалечаването от Etsy също спомогна за подобряване на трафика и реализациите, тъй като потребителите вече не бяха изброени до преките конкуренти.

Big Cartel е чудесно решение за онези, които искат да разширят функционалността на съществуващия си сайт. Количката за пазаруване може да бъде персонализирана, за да отразява останалата част от уебсайта и да предостави заявка, която подчертава марката.

Потребителите също бяха доволни от факта, че успяха да създадат сложна количка за пазаруване, без да се налага да прекарват часове в изучаване на дизайнерски инструменти. Начинаещите могат лесно да започнат без никакво кодиране.

 • https://www.bigcartel.com/community/

Дизайн & персонализиране

Шаблони на уебсайтове

С Big Cartel вие сте ограничени до избор от шест безплатни шаблона. Добрата новина е, че всички те са напълно адаптивни. Редакторът улеснява добавянето на вашето лого и промяна на цветове и шрифтове. Дори начинаещ може да създаде уникален уебсайт, който отразява тяхната марка.

Ако имате опит с кода, можете да програмирате вашия дизайн и да създадете сайт от нулата. Само имайте предвид, че безплатният план ви позволява само да коригирате CSS. Ако искате да получите достъп до HTML, ще трябва да се регистрирате за платен пакет.

В противен случай е най-добре да залепите с шаблон и да си поиграете с персонализирането на детайлите. Винаги има възможност да наемете дизайнер на свободна практика, но повечето хора идват в Големия картел, за да спестят пари. Наемането на опитен дизайнер е основен разход, който повечето фирми искат да избегнат.

Като цяло, дизайнерските аспекти на Big Cartel са доста оголени. Шаблоните са добре изглеждащи, но не идват с много излишъци. Добавянето на съдържание и управлението на снимки е лесно и лесно. Също така, всички сайтове са напълно отзивчиви и мобилни

Също така, социалното споделяне и Facebook и напълно интегрирани във вашия магазин. Това е голям плюс за артистите, които вече разчитат силно на социалните медии, за да си взаимодействат с феновете.

Характеристика & Инструменти

Всички функции на Big Cartel са доста основни. Няма една зона, която да е по-здрава от другата. Получавате всички необходими инструменти, за да управлявате бизнеса си, без да се налага да се занимавате със сортирането чрез повече различни опции. За тези, които ценят простотата, това е истински бонус.

Особеност
Преглед
Персонализирано име на домейнКогато се регистрирате за безплатния план, всичко, което трябва да предоставите, е имейл, парола и име на магазина. Това ви позволява да изградите малък, но функционален магазин. Имайте предвид, че името на вашия домейн ще завърши в .bigcartel. Ако искате персонализиран домейн, ще трябва да надстроите до платен план.
Мобилен / отзивчив магазинДокато Big Cartel не предлага тона теми, всички те са напълно отзивчиви и мобилни. Не само клиентите могат да пазаруват от всяко устройство, но и можете да управлявате магазина си, като използвате всяко мобилно устройство.
Добавяне на продуктиПросто кликнете върху раздела на продукта и въведете цялата информация, която искате. Можете да напишете описание, да зададете доставка и цени и да добавите изображения, всички от един екран. Всичко, от което се нуждаете, е на една проста страница. Това е мястото, където можете да контролирате всички опции за показване на продукти. Избройте елементи като „Очаквайте скоро“ или рекламирайте опции за цвят и размер. Има само достатъчно опции за показване на продукти, които да ви помогнат да продавате, без да ставате прекалено непосилни.
Интеграция на приложенияBig Cartel предлага впечатляващ магазин за приложения, който улеснява интегрирането на програми на трети страни. Търсите по ключови думи, за да намерите правилните инструменти. Интегрирането на всяко ново приложение изисква само няколко кликвания.
Интеграция с eBay и AmazonВъпреки че Big Cartel е платформа за електронна търговия, той често се сравнява с Etsy поради обхвата и фокуса си. Това го прави по-скоро конкурент на други популярни платформи за продажба. Поради това няма лесен или очевиден начин за интегриране на други програми за продажба.
Управление на съдържаниетоДобавянето и управлението на страници и продукти не може да бъде по-лесно. Макар че някои може да видят набора от основни функции на Big Cartel като недостатък, в крайна сметка те имат за цел да опростят нещата. Няма да ви затрупват с опции. Веднага щом отворите таблото за управление, ще знаете точно къде да отидете, за да изпълните определени задачи.
Хостинг и сигурностBig Cartel предлага своите хостинг услуги, които са спечелили репутация за бързо зареждане и надеждно изпълнение. Вашият акаунт също ще бъде снабден с SSL криптиране и всички предимства, свързани с избрания от вас доставчик на плащания. Докато Големият картел не излиза над и извън него, за да осигури максимална сигурност, има много защити.
Ширина на лентата и съхранениеПовечето програми за колички рекламират честотна лента и възможности за съхранение. Ценовите пакети на Big Cartel са разделени от броя продукти и изображения, които можете да добавите. Добрата новина е, че няма да се налага да се притеснявате за такси за излишък или някакви скрити такси, свързани с използването.
Архивиране и експортиране на сайтовеИма някои възможности за износ, свързани с Big Cartel, въпреки че може би не са толкова много, колкото може да ви се иска. Ако решите да преминете към друга платформа за пазаруване, ще можете да експортирате данните си за поръчка.
Обработка на плащаниятаИмате две възможности: PayPal и Stripe. Някои платформи предлагат стотици опции, но за бизнеса с Big Cartel няма нужда от всички тези опции. Клиентите могат безопасно да плащат, използвайки кредитни и дебитни карти или чрез акаунта си в PayPal, като заведат PayPal и Stripe. И двата процесора също имат силна репутация за сигурност. Всички ваши бази ще бъдат обхванати между тези два доставчика.
Приставки и добавки за колички за количкиМагазинът за приложения предоставя множество възможности за разширяване на функционалността на вашата количка. Можете да си партнирате с някои основни имена и да предложите удобно преживяване за пазаруване за вашите клиенти.
Управление на поръчкиОтново Big Cartel предоставя всички необходими инструменти, които ще ви трябват. Можете да проследявате поръчки и да отпечатвате етикети. Също така е лесно да настроите известия по имейл за всяка поръчка. Това ви позволява да общувате с клиенти и да получавате актуализации на поръчките.
Управление на инвентараОпростеното табло за управление ясно показваше информация за инвентара. Можете също да коригирате дисплеите на продуктите, за да показват етикети „Скоро“ или „Няма на склад“. Известията по имейл ще ви предупреждават, когато нивата са ниски за по-добро управление на магазина.
Изоставени количкиЕдна полезна функция, която забележимо липсва от Big Cartel, е изоставяне на възстановяването на количките. За повечето фирми това е жизненоважно средство. Големият картел обаче може би го е изключил, защото просто не е приложим за типа магазини, в които са домакини.
Сертифициран по PCIВъпреки че Big Cartel не предлага богат списък на шлюзове за плащания, PayPal и Stripe са сертифицирани по PCI. Вашите клиенти могат да се чувстват уверени, че всяка лична и финансова информация е защитена. Това също ще помогне на вашия магазин да изглежда по-професионално.
Данък и транспортКогато добавите продукт, можете да настроите опции за данък и доставка. Тази информация ще бъде изчислена автоматично при касата. Автоматизирането на този процес гарантира точност и освобождава времето ви за работа върху създаването на продукти.
Проследяване на праткатаЗа да проследите пратките, всичко, което трябва да направите, е да отидете на настройката и да изберете опцията за състояние на доставка. Това ще ви позволи да видите дали продуктите са изпратени и да видите подробности за проследяване. С мобилен готов сайт можете дори да проверявате пратки от телефона си.
Функции за маркетинг и прогнозиранеАко искате да положите значителни усилия за маркетинг на вашия сайт, ще трябва да посетите магазина за приложения. От там ще можете да добавите възможности за блог и бюлетин. Големият картел идва във Фейсбук готов, но може да искате да добавите други платформи за социални медии за по-всеобхватна работа с клиенти. Един проблем с SEO инструментите на платформите е, че може да бъде трудно да промените URL адресите. Всеки път, когато добавите продукт, ще се създава персонализиран URL адрес. Ако обаче замените името на продукта, не е толкова лесно просто да промените и URL адреса. Това може да окаже значително влияние върху класирането на търсачките.
Подаръчни сертификати, сделки или талониПлатените версии на Big Cartel ви позволяват да предлагате сделки и отстъпки. Има цял раздел, посветен на създаването на промоции. Това е идеалният начин да популяризирате вашите продукти и да извлечете печалба от празници и други специални поводи.
Вградени промоцииБутонът за отстъпки в лентата с менюта на таблото за управление на администратора ви отвежда право към вашите промоционални инструменти. Можете да предложите отстъпка от нови продукти, да създадете продажби около празници и други събития и много други. Big Cartel прави бързо и лесно да пускате на пазара вашите продукти.
Статистика на уебсайтовеКогато става въпрос за отчитане на уебсайтове, можете да преглеждате разнообразни информационни статистически данни. Таблото ви за управление ще показва:
 • Най-гледани продукти
 • Уебсайтове, свързващи вашия магазин
 • Думи за търсене, довели до вашия магазин
 • Брой посещения

Ако искате още повече подробности, лесно можете да интегрирате Google Analytics.

планове & Ценообразуване

Има смисъл само, че такава отворена програма ще се предлага с достъпна цена. Потребителите могат да избират от няколко ценови пакета, които се предлагат с различни функции.

Злато – безплатно

Всичко, което трябва да се регистрирате и да стартирате сайт, е имейл адрес. Безплатната версия има някои ограничения. Ще бъдете залепени с .bigcartel URL и ще можете да добавяте само пет продукта с едно изображение на продукт. Освен това, докато можете да правите персонализирани редакции чрез CSS, няма да имате достъп до HTML.

Платина – $ 9,99 / месец

 • 25 продукта
 • Пет изображения / продукт
 • Статистика на сайта
 • CSS и HTML достъп
 • Проследяване на инвентара
 • Персонализиран URL адрес
 • Кодове за отстъпки

Диамант – $ 19,99 / месец

 • Всички характеристики на Платиновия план
 • 100 продукта
 • Пет изображения / продукт

Титан – $ 29,99 / месец

 • Всички функции на платините и диамантите
 • 300 продукта
 • Пет изображения / продукт

Както можете да видите, най-голямата разлика между ценовите планове е броят на продуктите, които можете да добавите. Ако тепърва започвате, винаги можете да надграждате планове, докато добавяте продукти. Можете обаче да превъзмогнете Големия картел. Ако стигнете до точка, в която трябва да добавите повече от 300 продукта, ще трябва да намерите нова платформа.

В по-голямата си част ценовите пакети на Big Cartel са в съответствие с техните конкуренти. Голямата разлика е, че Големият картел не идва с много звънци и свирки.Ако изберете пакета Titanium, ще плащате приблизително същото, както бихте работили с по-голям доставчик, който включва повече инструменти и пространство за растеж.Ако обаче сте художник, може да се почувствате по-добре да работите с платформа, която е създадена специално за вас.

Поддръжка на клиенти

Big Cartel предлага доста ограничена поддръжка на клиенти. Въпреки че можете да стигнете до тях по имейл от понеделник до петък от 9:00 до 18:00. EST, те не предлагат поддръжка по телефона или чат на живо. Няма да можете да разчитате на поддръжка 24 часа в денонощието и най-добрият ви шанс да се свържете с някого в почивните дни е чрез техния акаунт в Twitter. Това означава, че не трябва да очаквате бързи отговори и незабавна помощ при вашите проблеми.

През повечето време най-добре е да посетите страницата им за помощ. За съжаление, дори и тази област е кратка. Въведете няколко думи за търсене и бързо ще разберете, че статиите не са точно задълбочени. Може да имате достатъчно късмет да намерите видео урок, който да адресира въпроса ви, но това не винаги е така.

На уебсайта на Big Cartel има раздел за общността, но това не е обичайният ви потребителски форум. Вместо това той предлага магазини на потребителите и подчертава артисти. Ако Големият картел ще предложи ограничена поддръжка на клиенти, има смисъл само, че би насърчил форуми на общността, където потребителите могат да помогнат за друг. Засега това не е поставено.

Ако изпратите имейл на екипа за поддръжка, очаквайте да изчакате около 24 часа за отговор. Това може да се почувства като вечност, особено ако магазинът ви е намален и вие губите продажби. Поддръжката на клиентите очевидно е такава, където има много място за подобрения.

Лесно използване

Big Cartel направи изключително лесно да започнете. Регистрацията отнема само няколко минути и след това можете да се насочите към таблото си и да изберете тема. Оттам менюто на страничната лента ще ви помогне да добавите продукти, съдържание и изображения. Редакторът не е с плъзгане и пускане, но все пак е лесен за използване. Можете да добавяте страници, практически всеки аспект на вашия сайт и да обработвате поръчки всички от едно лесно за навигиране табло за управление.

Безплатният план включва достъп до CSS, но ще трябва да се регистрирате за платен план, за да редактирате HTML. Ако знаете кода, няма ограничения за персонализиране на вашия сайт.

заключение

Дали Big Cartel е правилният избор за вашия онлайн магазин?

Ако сте художник, музикант или майстор, тогава Big Cartel е направен за вас. Тя ви позволява бързо и лесно да създадете магазин и да започнете да продавате. Не е нужно да се притеснявате за режийни разходи, скрити такси или наемане на професионалисти, само за да създадете прост уебсайт. Начинаещите без опит в дизайна могат да персонализират сайт и да промотират своите продукти.

Причини да избирам Големия картел пред останалите

Big Cartel е правилният избор, ако цените лекотата на използване и простотата. Цялата програма е опростена, но достатъчно богата на функции, за да ви помогне да стартирате професионален магазин. Съсредоточете се само върху нужните неща и се наслаждавайте на потребителски интерфейс, който е лесен за навигация и овладяване.

сравнение

Голям картел

89

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map