Преглед на GoDaddy 2016

Лого за уеб хостинг на GoDaddy


GoDaddy

Посети сайта

9.2


Оценка на AWA

GoDaddy

GoDaddy е едно гише за вашите основни нужди на уебсайта. Можете да си купите име на домейн, да създадете уебсайт и да го домакин, всичко с GoDaddy. Или можете да направите само едно или две от тях. GoDaddy е домакин на повече от 5 милиона уебсайтове и управлява над 60 милиона имена на домейни, което го прави една от най-големите компании наоколо. Прочетете нашето ревю на GoDaddy по-долу.

Професионалисти

 • Време за бързо зареждане на страницата
 • Лесен за използване cPanel
 • достъпни
 • Интегрира добре продуктите

Против

 • Ограничава базата данни и дисковото пространство
 • Много ограничаващи данните
 • Няма поддръжка за чат на живо

Преглед

 • Уеб сайт: www.godaddy.com
 • Централно управление: Скотсдейл, AZ
 • Година на основаване: 1997
 • Служители: 4000+
 • Хоствани сайтове: 40000000+
 • Категории: Уеб хостинг, домейни, създател на уебсайтове, онлайн магазин
 • Услуги: Споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS, облак, посветен
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

GoDaddy е отличен избор за хора, които искат да стартират уеб сайт и да работят без много усилия или искат да бъдат домакини на вече създадения им сайт. Въпреки това, GoDaddy се отличава с уеб хостинга за бизнеса, независимо дали използват уебсайта, за да кажат на потенциални клиенти за офлайн комерсиалните им оферти или те са на арената за електронна търговия.

Малките фирми и предприемачите имат избор от уеб хостинг пакети, от които да избират и да се превърнат в.

Управляваният хостинг на WordPress ще отговаря на тези, които имат или възнамеряват да създават WordPress сайтове. GoDaddy определя своите основни бизнес цели като собственици на много малък бизнес, които имат 5 или по-малко служители.

Какви технически платформи да избирате??

GoDaddy предлага както хостинг за Linux, така и Windows и вие сте попитани кой от тях искате да използвате. За щастие има удобна диаграма за сравнение, която ви превежда през кратка серия от въпроси, които задават въпроса как изграждате сайта си и след това препоръчва кой хостинг акаунт да използвате.

За начинаещи най-важният въпрос е последният, който казва „Нямам представа какво означава това“ и след това ви насочва към посоката на уеб хостинг на Linux.

Има ли място за отглеждане?

GoDaddy предлага място за отглеждане както за отделния собственик на уебсайт, така и за предприемачите и малкия бизнес. Има три различни планове за хостинг на уебсайтове, всеки от които варира в броя на поддържаните уебсайтове и в броя на предоставените имейл адреси.

Собствениците на WordPress сайтове имат избор от четири управлявани хостинг планове, които се различават по броя на поддържаните сайтове, наличното пространство за съхранение и в максималния брой месечни посетители, разрешени в цената на плана.

Възможно ли е да получите възстановяване?

Можете да поискате възстановяване на средства от GoDaddy, ако не сте доволни от тяхната уеб хостинг услуга. Ако сте се регистрирали за услугата месечно, трябва да поискате парите си обратно в рамките на 48 часа след покупката; тези с годишни договори имат 45 дни, за да поискат възстановяване. (След 45 дни ще получите само кредит в магазина, оценен за остатъка от договора си.)

И в двата случая трябва да посочите причината, която искате да възстановите, и трябва да прекратите договора, преди GoDaddy да издаде възстановяването..

Каква е репутацията на GoDaddy?

GoDaddy е една от най-известните компании за уеб услуги. Въведете „регистрация на имена на домейни“ в която и да е търсачка и GoDaddy е едно от най-добрите записи, които ще се появят. GoDaddy е известен и с рекламите си Superbowl. GoDaddy е най-известен с регистрация на имена и подновяване на домейни, като най-голямата част от приходите му идват от тези източници.

Репутацията на GoDaddy като доставчик на услуги е смесена: експертите в бранша оценяват уеб хостинг услугата по-високо от средното, но потребителите публикуват истории онлайн за лоши преживявания с услугите на GoDaddy и затрудненията във връзка с компанията.

Гарантиран ли е ъптаймът на моя уебсайт?

99,9% продължителност е гаранцията на месец, дадена от GoDaddy – и това е доста стандартно за индустрията за уеб хостинг. Но GoDaddy сам измерва времето за работа и решава кое се определя като легитимен престой.

Ако GoDaddy не успее да отговори на тази цифра, ще имате право на кредит от 5% от хостинг таксата си за този месец, която можете да приложите за бъдещи покупки. Но трябва да се свържете с GoDaddy и сами да поискате това.

Може ли GoDaddy да се грижи за моя блог за WordPress?

За ваше удобство в блоговете GoDaddy осигурява хостинг на WordPress. Това прави наистина лесно да се създаде и стартира сайт на WordPress, който сега се превърна в нещо повече от просто инструмент за блогове.

Въпреки че е възможно да създадете свой собствен WordPress сайт и да го стартирате на обикновена уеб хостинг платформа, самото удобство на GoDaddy да се грижи за хостинг настройката и редовното архивиране прави тази опция заслужава сериозно обмисляне. Освен това можете лесно да импортирате съществуващ WordPress сайт в тази хостинг опция.

Спечели ли GoDaddy някакви награди?

GoDaddy спечели награди за най-добрата компания, в която да работи, особено в Аризона, нейната родна държава. Макар че е хубаво да знаем, че GoDaddy се отнася добре със служителите си, това не означава много за вас като клиент.

GoDaddy също спечели международни награди Stevie за обслужване на клиенти през 2014 и 2015 г. Наградата Stevie признава най-добрите световни услуги за обслужване на клиенти, контакт център и продажби. Въпреки това, участниците номинират себе си и плащат входна такса.

Защо да избера уеб хостинг на GoDaddy?

Три причини да изберете GoDaddy за вашата уеб хостинг услуга са:

 • Удобство: особено за начинаещи е лесно, ако можете да регистрирате името на уебсайта си, да създадете своя сайт и да го домакинствате на едно място.
 • Управляван хостинг на WordPress: това улеснява създаването и стартирането на вашия WordPress сайт; плюс има много видеоклипове и съвети, които да ви помогнат да направите това.
 • Стая за отглеждане: ако надминете обикновените хостинг пакети, можете да се преместите в професионални хостинг пакети с виртуални лични сървъри, специализирани сървъри и облачни сървъри.

Основни функции

 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • Безплатно име на домейн
 • 30 дни Гаранция за връщане на парите
 • 24/7 Мониторинг на сигурността
 • DDoS защита
 • Щракнете върху Инсталиране
 • Пълни и постепенни резервни копия
 • Автоматичен мониторинг по имейл
 • 100 GB-неограничено пространство на диска
 • Неограничена честотна лента
 • 1-Щракнете Настройка
 • CloudLinux

бързи връзки

Присъда на експертите в бранша за GoDaddy

Уеб хостингДори експертите, които обикновено са скептично настроени към големите компании, които дават големи обещания, дават отлична оценка на GoDaddy. Първото нещо, което критиците ще споменат за GoDaddy, е отличната продължителност. Потребителите рядко ще изпитват някакви технически проблеми или престой. Това е абсолютно задължително за бизнеса. Това, което е наистина специално за GoDaddy, е, че те са в състояние да предложат такава превъзходна услуга за страхотна цена.

Противно на някои потребителски отзиви, експертите също дават висока оценка на GoDaddy, когато става дума за обслужване на клиенти. GoDaddy предлага денонощна поддръжка и критиците откриха, че е лесно да влязат в контакт с действителен човек и че те успяват бързо да получат полезни отговори на належащи въпроси.

В крайна сметка GoDaddy идва силно препоръчан от експертите. Има място за подобрение, що се отнася до интеграцията на WordPress и функциите за електронна поща, но GoDaddy помага да се установи стандартът за хостинг услугите.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2423429,00.asp

Положителни отзиви от потребители и отзиви за GoDaddy

Въпреки че GoDaddy очевидно има някои недоволни клиенти, те все още са най-големият регистратор на домейни в света и могат да се похвалят с над 13 милиона плащащи клиенти. Само въз основа на тези статистически данни те не могат да бъдат всичко толкова лошо. Повечето от оплакванията срещу GoDaddy имат общо с изграждането на уебсайтове и инструменти за електронна търговия, но когато става въпрос за уеб хостинг, не можете да направите много по-добре от GoDaddy. Потребителите отчитат много малко време за престой и отлична сигурност. От техническа гледна точка потребителите не биха могли да бъдат по-доволни от работата и надеждността на хостинг услугите на GoDaddy.

В допълнение, GoDaddy предлага голяма стойност. Доволните клиенти са впечатлени от броя на функциите и качеството на обслужване, на което са в състояние да се насладят само за няколко долара на месец.

Отрицателни потребителски отзиви и оплаквания от GoDaddy

GoDaddy е вероятно едно от най-разпознаваемите имена в уеб хостинга, но потребителските им отзиви са по-малко от светещи. Изглежда, че компанията може да е по-добра в рекламата, отколкото всъщност предоставя отлично обслужване. Като цяло потребителите дават средно GoDaddy 3 от 5 звезди. По-голямата част от потребителите награди GoDaddy с най-ниски резултати, когато става дума за поддръжка на клиенти. Много потребители съобщиха, че имат проблеми с намирането на представители по телефона. Тези, които представиха билети за поддръжка, установиха, че бързо са получили отговор и потвърждение на проблема си, но че на компанията често са били нужни няколко дни, за да решат действително проблема. Недоволните клиенти се почувстваха като примамени от силен маркетинг, само за да намерят GoDaddy да не изпълни обещания.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/go-daddy/

надеждност & Uptime

GoDaddy заявява, че имат гарантирано 99,9% време за работа – тоест вашият уебсайт ще бъде достъпен за всеки, който иска да го прегледа минимум 99,9% от времето в даден месец. Това звучи впечатляващо и, поставяйки го в контекст, много други уеб хостинг компании предлагат същата гаранция.

Какво е 99,9% време за продължаване?

Но какво всъщност означава това 99,9% продължаване? Като прочетете финия отпечатък на гаранцията, установявате, че прекъсванията, причинени от планирана поддръжка, вашите приложения на трети страни, които не работят, и неща, които засягат само имейла на уебсайта ви, не се отчитат до .01% допустимия престой. Така вашият уебсайт може да бъде достъпен за по-малко от 99,9% от времето и гаранцията все още ще бъде спазена.

GoDaddy удари ли 99,9%?

Като се има предвид всичко това, трябва да попитате дали GoDaddy отговаря на 99.9% обозначение за ъптайм. И тук става мъгляво. Няма информация за това на уебсайта на GoDaddy, така че трябва да разчитате на лъжичка за групи и отзиви на трети страни и хора, които разказват за опита си с това в онлайн форумите.

Има смесени отзиви за продължителността на GoDaddy. Някои го наричат ​​стабилен, надежден и солиден. Други се оплакват от много пъти, когато уебсайтът им не е бил достъпен. Данните от измерванията показват, че продължителността на GoDaddy продължава средно между 98 – 99,9%, въпреки че в някои месеци може да бъде около 97%.

Скоростта също е важна

Скоростта е друго съображение. Не е хубаво уебсайтът ви да е на разположение 24 часа в денонощието, ако се изисква завинаги да се зарежда – хората просто не чакат наоколо. GoDaddy класира високо за бързина в тестовете за измерване, но историите на потребителите са смесени, вариращи от приказки за много бавни скорости до хора, които са много доволни от това колко бързо се появява уебсайтът им.

Някои оплаквания споменават, че Google обгражда споделените си сървъри с всички видове уебсайтове, забавяйки времето за зареждане на всички.

Ако се притеснявате от скоростта на зареждане на уебсайта си, разгледайте опциите за виртуален частен сървър, специален сървър или облачен сървър на GoDaddy. Те ви предоставят ваше собствено, виртуално или физическо, сървърно пространство.

Има голямо разнообразие от планове с всеки от тях, предоставящи различни количества RAM, пространство за съхранение и прехвърляне на данни. Всеки хостинг план е наличен на Linux или Windows платформи, но не включва имейли

Характеристика & Инструменти

Ако изберете Опция за уеб хостинг на Linux, имате достъп и контролирате всичко чрез персонализираните Cpanel.Елементите се идентифицират чрез икони и са групирани удобно заедно – домейни, бази данни, поща, файлове, сигурност и така нататък. Тук също променяте предпочитанията си.

Долу вляво на cPanel са стълбови графики, показващи вашите сайтове статистика. Те включват информация за всички видове употреба, включително физическа памет, дисково пространство и процесор, и данни за процесите, които имате.

Тези, които избират уеб хостинг на Windows, използват стандартния Odin Plesk контролен панел. Това предлага чист и рационализиран интерфейс с икони и текст, който изглежда като обикновен екран на Windows.

Най- дисково пространство и честотна лента вие сте разпределени зависи от уеб хостинг пакета, за който се регистрирате. Ще имате определена сума или „неограничена“ – вижте раздела за ценообразуване за обяснение на това. В хостинг на Linux можете да използвате споменатите по-горе лентови графики, за да следите колко от всички използвате.

Броят на имейл акаунти също предоставените варират в зависимост от избрания от вас план.

Идват годишни (и по-дълги) абонаменти за всеки уеб хостинг план едно безплатно име на домейн за продължителността на първоначалния договор. За пореден път избраният от вас план определя колко уебсайтове можете да стартирате на хостинг плана. А като говорим за уебсайтове, можете, разбира се, да прехвърлите съществуващия си уебсайт или да създадете нов от нулата, като използвате Builder на уебсайтове на GoDaddy за допълнителна месечна такса.

Ако искате да използвате WordPress на вашия сайт, GoDaddy предоставя управляван хостинг на WordPress. Можете да създадете WordPress сайт в GoDaddy среда или да донесете съществуващия си WordPress със себе си.

всеки Уеб хостинг на Windows план предоставя някои MySQL и MSSQL бази данни, от 10 и един съответно с икономическия план до неограничен брой от всеки (макар и с ограничения за размера на съхранението) в крайния план. Архивиране и възстановяване на базата данни е включено във всички планове за хостинг на Windows.

Сайтът архивира и възстановява са допълнителни за всички уеб хостинг планове. За месечна такса получавате автоматично ежедневно архивиране с криптиран трансфер на данни и съхранение с определено количество за съхранение на данни, налично за вашите сайтове. За допълнително заплащане се предлага допълнително съхранение.

Всички сървъри за хостинг на уебсайтове използват Твърди дискове (SSD).

И Linux и Windows уеб хостинг плановете го правят лесно инсталирайте приложения с инсталиране с едно кликване. Linux планира над 125 безплатни приложения, а хостингът на Windows ви дава достъп до над 50 безплатни приложения. GoDaddy обаче не предоставя списък на всички безплатни приложения, които получавате. Няколко споменати на уебсайта включват WordPress PHP и Drupal. Опциите за хостинг на Linux и Windows също предоставят настройка с 1 щракване за регистрирани в GoDaddy домейни.

Ако обмисляте да отворите магазин онлайн, ще се интересувате от GoDaddy’s е-търговия настроики. За месечен абонамент GoDaddy обединява уебсайт, хостинг и количка за пазаруване. Можете да продавате неограничени продукти, да предлагате купоните си и да отворите магазин във Facebook. GoDaddy използва бърза количка, техния собствен софтуер за пазаруване.

GoDaddy премахва притеснявайте се от злонамерен софтуер като предлагате добавка за сигурност на SiteLock. Срещу допълнителна месечна такса вашите уебсайтове се сканират ежедневно и всеки намерен злонамерен софтуер се премахва автоматично.

Предлагат се различни нива на SiteLock, в зависимост от това дали имате личен, бизнес или уебсайт за електронна търговия. Можете да осигурите спокойствие на посетителите си за чувствителни данни, които те въвеждат във вашите сайтове, като пароли и номера на кредитни карти, чрез закупуване, отново с допълнителни месечни разходи, SSL сертификат.

Ако обмисляте да отворите магазин онлайн, ще се интересувате от GoDaddy’s е-търговия настроики. За месечен абонамент GoDaddy обединява уебсайт, хостинг и количка за пазаруване. Можете да продавате неограничени продукти, да предлагате купоните си и да отворите магазин във Facebook.

И Linux и Windows уеб хостинг плановете го правят лесно инсталирайте приложения с инсталиране с едно кликване. Linux планира над 125 безплатни приложения, а хостингът на Windows ви дава достъп до над 50 безплатни приложения. И двете опции също предоставят настройка с 1 клик за регистрирани домейни на GoDaddy.

Ако имате нужда уебсайтът ви да работи 24/7, можете да се абонирате за услугата Premium DNS на GoDaddy. С месечна такса гарантирате 99,999% продължаване за неограничен брой уебсайтове. Тази услуга също защитава вашите сайтове от хакери, които могат да ви нападнат, като пренасочите посетителите си към злонамерен уебсайт.

Ръчни разработчици, с които работят CGI скриптове трябва да отбележим, че само плановете Deluxe и Premium Linux поддържат CGI, с PERL, PHP и Python. Ruby и Java вече не се поддържат.

планове & Ценообразуване

Linux хостинг планове

GoDaddy предлага три Linux плана за уеб хостинг, всеки от които изглежда постоянно се продава, поне за първоначалната регистрация. Ще поговорим за цената по-късно, тъй като си струва подробна дискусия. В момента ето подробностите за това, което получавате с всеки план. Обърнете внимание, че с всеки план получавате безплатно име на домейн, стига да се регистрирате поне една година.

Икономическият план е от съществено значение и ви позволява да хоствате само един уебсайт, което е това, което имат повечето начинаещи. Получавате 100Gb съхранение и неограничена честотна лента (повече за това по-късно) и 100 имейл адреси Този план е добър избор за начинаещи; ако обаче смятате, че скоро ще надраснете само един уебсайт, разгледайте плана Deluxe.

С GoDaddy имате или един уебсайт или неограничен брой, както е показано от следващото ниво на плана, Deluxe. Неограничените сайтове, съхранението и честотната лента ви дават възможност за растеж, както и 500-те имейл адреса.

Бизнесът ще се интересува от крайния план, също с неограничен обем за съхранение, честотна лента и уебсайтове. Безплатните имейл адреси вече са 1000 и получавате два пъти по-голяма мощност за обработка и памет.

Premium DNS гарантира, че уебсайтът ви е безопасен и винаги онлайн, а пакетът Ultimate също се предлага с 1-годишен SSL сертификат (но с някои ограничения.)

Плановете за Windows са подобни

Плановете за уеб хостинг на Windows са подобни, но включват бази данни SQL и MSSQL в различни числа в зависимост от плана и също така позволяват на FTP потребители. Тук се прилага и безплатното име на домейн с абонамент за дванадесет месеца или повече,

Финият шрифт за „неограничен“.

Преди да стигнем до ценообразуването, дума за неограничената честотна лента и съхранение. GoDaddy твърди, че неограничен е само неограничен, стига да спазва хостинг споразумението им. Ако закачите или ширината на лентата или съхранението и тя започне да представлява заплаха за работата на сървърите на GoDaddy, те ще ви уведомят по имейл; тогава ще трябва или да надстроите до различен тип сървър или да намалите използването си. За да бъдем справедливи, всички уеб хостинг услуги имат тази разпоредба в условията на тяхното използване.

Сега към ценообразуването

GoDaddy предлага специална уводна цена за първия уеб хостинг термин, за който се абонирате; след това, редовната цена започва. Изборът на срок е от три месеца до 36 месеца за икономическия план и от 1 месец до 36 месеца за другите два плана.

Така че, ако се регистрирате за три месеца на цената на въвеждането, следващият тримесечен срок ще бъде таксуван по редовната цена, каквато и да е към момента на подновяване. Цената на месец намалява с по-дългия срок, за който се регистрирате.

Натрупването до редовните цени също се задържа, ако сте получили безплатен домейн със срок от 12 или повече месеца. Безплатният домейн е само за първоначалния срок и ще бъдете таксувани текущата годишна ставка за подновяване на домейна в края на първия ви срок за покупка на уеб хостинг.

Екстри, които можете да закупите включват архивиране и възстановяване на сайта, защита на SiteLock за сканиране на сайтовете ви всеки ден срещу злонамерен софтуер и стандартна SSL сертификация за защита на чувствителни данни, като пароли.

Управление на хостинг план на WordPress

Ако мислите да хоствате сайт на WordPress, имате избор от четири хостинг планове за управление на WordPress. Те отново идват с уводна цена, която преминава към пълна цена след първоначалния период, и имате избор от един месец до 36 месеца.

Плановете варират между 1 и пет уебсайта, обема на съхранение (което трябва да бъде разпределено между всички ваши уебсайтове) и броя на месечните разрешени посетители. Основният план е добър стартов план за лични блогове и уебсайтове, позволяващ един сайт и 25 000 посетители на месец.

Останалите три плана са по-насочени към бизнеса с интегриран магьосник за SEO, разрешени 100 000 и повече месечни посещения и един сайт за организиране с 1 щракване.

Всички планове за управление на WordPress включват достъп до безплатни теми и плъгини, безплатни ежедневни архиви и възстановяване с 1 щракване и интерактивни стъпки и учебни видеоклипове на WordPress..

Промяна на плана ви

С GoDaddy, след като се регистрирате за конкретен план, можете да направите промени в дължината на плана или да надстроите до друг план преди края на първоначалния срок. Въпреки това, пълната цена на плана, който променяте, за да започнете – не получавате промо цена два пъти.

Поддръжка на клиенти

GoDaddy премахна поддръжката си за билети и имейл за клиенти в САЩ в края на април 2014 г. Това ви оставя възможността да им се обадите на телефон или да използвате тяхната услуга за чат на живо, ако трябва да получите помощ и искате да имате директен контакт с човек.

Поддръжката за телефон и чат е на разположение 24/7. Поддръжката за телефон и чат е на разположение 24/7. Целият помощен персонал се намира в Аризона и Айова, САЩ.

Свързване с екипа за поддръжка

В горния десен ъгъл на всеки екран на уебсайта GoDaddy е телефонен номер, предлагащ 24/7 поддръжка по телефона.

В долната част на основния екран за помощ е бутон с надпис „Чат с нас!“, Който ви позволява да говорите с човек на живо. Освен това, периодично около уебсайта, особено когато посещавате страниците за продажби, прозорецът за чат се появява, за да ви насърчи да говорите с лице за поддръжка.

Функцията за чат ви информира, когато има голям брой потребители, и ви дава телефонен номер, за да се обадите за незабавна помощ.

Качеството на съветите, дадени чрез двата носителя, като цяло е високо, въпреки че, както винаги, има оплаквания от хора, които са получили неточна, непълна или напълно погрешна информация.

Видовете запитвания, на които изглежда да се отговори успешно, са сравнително прости и ясни; сложни проблеми, като например, че сайтът на човек е свален от посетители, получаващи съобщение „Уебсайт не е наличен“, не е подходящ да отговаря в реално време по телефона, камо ли в чат на живо.

Бази на знанието

Разделът за помощ на уебсайта GoDaddy предлага статии за хостинг на Linux и Windows. Под тях са различни подробности за започване на работа, имейл, настройка на приложения, управление на файлове и отстраняване на проблеми и сигурност. В базата знания има функция за търсене.

GoDaddy предоставя видео уроци на своя уебсайт за потребители на WordPress. В противен случай в YouTube са достъпни кратки видео уроци по други теми.

Ще трябва да търсите в GoDaddy и на страницата чрез клиентски истории и реклами, но има полезна информация там. Не отхвърляйте видеоклиповете, предоставени от потребителите на GoDaddy; това са хора, които са били там и са го накарали да работи и те са готови да ви кажат как.

Няма форум за поддръжка, въпреки че GoDaddy предоставя пространство за вас да оставяте предложения за подобрения на своите продукти и услуги.

Лесно използване

Има cPanel за потребители на Linux

Първото ви указание, че GoDaddy е създал своя собствена версия на индустриалния стандарт cPanel, е персонализираната цветова схема, за да съответства на външния вид и усещането на GoDaddy.

CPanel на GoDaddy е чист и добре подреден, което улеснява навигацията, за да намерите това, от което се нуждаете. Персонализираните икони на cPanel имат смисъл и се вписват като цяло в стила на сайта GoDaddy.

Закупуване на уеб хостинг

Лесно е да закупите уеб хостинг от GoDaddy: просто кликнете върху раздела Хостинг в менюто в горната част на главната страница и изберете хостинга, който ви интересува. Екранът по подразбиране, който виждате, показва плановете за хостинг на Linux, който повечето хора купуват , От този момент нататък е въпрос на избор на вашия план, продължителност на абонамента, всякакви добавки за сигурност, въвеждане на вашето безплатно име на домейн, избягване на всички други елементи на продажби и предоставяне на данни за кредитната ви карта.

Хората предупредиха, че е важно да проверите пазарската си количка, преди да платите, тъй като понякога там се появяват предмети, които не са поръчани.

Управление на вашето уеб пространство

Както cPanel за потребителите на хостинг на Linux, така и контролния панел Plesk за потребители на Windows хостинг имат чисти интерфейси и се управляват от икони.

Потребителите съобщават, че са лесни за използване и навигация. Лентовите графики в cPanel на Linux ясно показват количеството на използваните ресурси, а файловият мениджър, мениджърът на домейни и файловият мениджър улесняват контрола върху вашето присъствие в мрежата.

Създаване или разширяване на вашия уебсайт

Web Builder на GoDaddy е сравнително основен конструктор на уебсайтове, който предоставя инструментите за създаване на обслужващ се уебсайт за тези, които не са непременно технически склонни.

Инсталирането на безплатни уеб приложения с едно кликване е плюс, което прави разширяването на функционалността на вашия сайт бързо

заключение

GoDaddy е силен конкурент в областта на уеб хостинга. Плановете и услугите му попадат в средата на пакета – няма нищо особено фантастично за тях, но те предлагат това, от което се нуждае създателят на уебсайтове за начинаещи и собственикът на малък бизнес, и това е, което GoDaddy предлага на пазара.

Можете да въведете собствен уебсайт или да създадете нов, използвайки инструмента за създаване на уебсайтове или опцията WordPress. Продължителността на GoDaddy е стабилна и надеждна.

Освен таксата за уеб хостинг, повечето от всичко останало имат допълнителна такса, месечно или по друг начин, а сайтът GoDaddy е доста силен се опитва да ви накара да купите добавки или да надстроите.

Уеб хостинг услугата на GoDaddy получава смесени отзиви; съществуват експертни прегледи за висока продължителност на работата, но от друга страна, потребителите съобщават за големи времена на престой и много проблеми с „уебсайта не е на разположение“.

Обслужването на клиенти е друго съображение: можете да общувате само или да използвате чат на живо, за да общувате с екипа за поддръжка на клиенти. Потребителите съобщават, че времето за реакция на тези канали за поддръжка обикновено е доста бързо, въпреки че съдържанието на някои отговори не винаги е било точно.

Вижте GoDaddy за вашия личен или малък бизнес уебсайт за начинаещи, но имайте предвид, че това е голяма компания и отношенията ви с тях може не винаги да вървят гладко.

сравнение

GoDaddy

92

InMotion хостинг

96

SiteGround

95

Ipage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map