Преглед на FatCow 2016

Лого за уеб хостинг на FatCow


Дебела крава

Посети сайта

9.1


Оценка на AWA

Дебела крава

FatCow се занимава с бизнес от 1998 г. С цел да направи целия уеб хостинг малко по-прост и много по-лесен, FatCow винаги се стреми да направи нещата по-добри за всички с техните уникални хостинг планове и маркетингови кампании. FatCow е известен главно със своите споделени уеб хостинг решения, подходящи за малък и среден бизнес и разполага с над 200 000 уебсайта под крилото си. Прочетете нашия преглед на FatCow по-долу.

Професионалисти

 • 24/7 Поддръжка на клиенти
 • 30 дни гаранция за връщане на парите
 • Захранва се със 100% вятърна енергия
 • Достъпни цени

Против

 • Средни скорости
 • Скъпо за всеки месец

Преглед

 • Уеб сайт: www.fatcow.com
 • Централно управление: Бърлингтън, МА
 • Година на основаване: 1998
 • Категории: Уеб хостинг
 • Услуги: Споделен уеб хостинг, VPS, специализирани сървъри
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

FatCow е уникална хостинг компания, която нежно се отнася към екипа си като „moo” екипажа, известен с иновативните си умения за планиране и проектиране. Техните хостинг планове, дизайн на уебсайтове и функции се отделят от техните колеги.

Услуги

Въпреки че FatCow може да звучи като перфектната компания за уеб хостинг за вас, винаги е полезно да знаете подробно за компанията, преди да се установите на такава. И какво може да бъде по-добър начин да знаете, отколкото да обсъждате услугите и плановете, които предоставя съответната уеб хостинг компания.

FatCow предоставя масив от хостинг планове в различни категории:

 • Споделени хостинг планове
 • Виртуален частен сървър (VPS)
 • Специализирани хостинг планове
 • И допълнително управляван хостинг на WordPress за потребители на WordPress.

Освен тези хостинг планове, вие получавате бонус строител на уебсайтове с изключителна поддръжка на клиенти и допълнителни функции.

FatCow предоставя безплатна регистрация на имена и опции за трансфер на домейни с практически всички свои хостинг планове.

Той също така включва някои атрактивни функции за разработчици в техните VPS планове като предварително инсталирани скриптове, неограничени домейни и достъп до функции на cPanel.

С толкова много функции на ваше разположение, FatCow може да звучи като най-добрата компания за уеб хостинг без възможни недостатъци. Разкривайки завесата, нека също да погледнем бързо в някои от областите, в които FatCow се нуждае от подобрение

Ограничения

Има определени области, в които FatCow може да ви разочарова малко и по този начин е по-добре да знаете за тях, отколкото да откривате по-късно.

 • Не толкова голяма политика за подновяване. Предварителното ценообразуване за FatCow отива лесно на джоба, печалба за малки и средни компании. Въпреки това, FatCow се изплаща по време на подновяванията.
 • скалируемост. Характеристиките, капацитетът за съхранение и сървърните съоръжения, предоставени от FatCow, са идеални за малки и средни компании. Въпреки това не е необходимо да се мащабира. Той не достига, когато функционалността на уебсайта и сложността му се увеличат. FatCow може да не е най-добрата сделка, която могат да намерят сложните сайтове за електронна търговия. Що се отнася до малките лични страници и средните сайтове за електронна търговия, FatCow може да бъде реална възможност.
 • Uptime. По подобен начин, наличността също е една област, в която FatCow може да работи. Въпреки че FatCow успя да запише добър резултат от 99,85%, той все още има много задачи. Освен това компанията не предоставя никакъв номер за гаранцията за продължаване.
 • резервно копие. FatCow предоставя опции за автоматично архивиране. Но тези опции не могат да се използват безплатно. Трябва да платите за тези рутинни архиви или да изберете да разберете вашето резервно решение.
 • Хостингът на Windows не се поддържа. FatCow не поддържа хостинг на Windows. Осигурена е само поддръжка на Linux, към която може да ви се струва трудно да свикнете.
 • Безплатни надстройки. Първоначално FatCow не позволява надстройки на вашия хостинг план до специализиран или виртуален сървър. Въпреки това, сега имате възможност да получите надграждане за цена. Може да имате късмет с отстъпки, докато надграждате.

Гарантирано връщане на парите

FatCow предоставя реална стойност за всяка стотинка, която инвестирате. Говорейки за пари, ще се радвате да знаете, че FatCow има прилична гаранция за връщане на парите. Можете да получите парите си обратно в рамките на 30 дни след абонамента, ако установите, че услугите не отговарят на вашия стандарт.

Атрактивната гаранция за връщане на парите може да не изглежда много привлекателна, след като разберете, че други топ уеб хостинг компании като Arvixe, InMotion хостинг и Just Host предоставят подобни гаранции за по-дълъг период.

Отиди на зелено!

Е, имаш още една причина да се придържаш към FatCow – това е зелен подход! FatCow печели сърцата, като прави своя бит за околната среда. Ако хоствате уебсайта си с помощта на FatCow, вие не само помагате на себе си, но и помагате на планетата. FatCow може да се похвали със 100% хостинг вятър.

И така, с всички отговори, най-накрая, най-добрата част – защо трябва да изберете FatCow?

Защо трябва да отидете за FatCow?

В заключение, FatCow може да задоволи вашето желание да имате достъп до достъпни хостинг планове, както и денонощната поддръжка на клиенти. Ако смятате да разработите обикновен уебсайт с една страница или не толкова сложно уеб приложение, FatCow е пътят към това. Можете също така да обмислите използването на FatCow за тестване. Но ако дългосрочната употреба и сложната функционалност са вашите изисквания, по-добре е да разгледате други опции.

Пазете се от думата „неограничен“, използвана от FatCow, може да не означава, че по същия начин, по който мислите, че го правят.

Better Business Bureau уважи FatCow с рейтинг A +. A + е най-високата оценка, която може да достигне една компания в Better Business Bureau! Звучи страхотно?

Основни функции

 • Безплатен трансфер на домейни
 • Безплатно име на домейн
 • Удобни за потребителя строители на сайтове
 • Неограничени POP пощенски кутии
 • SSL Secure Server
 • Безплатно облачно съхранение от 1 GB JustCloud
 • Съветници за инсталиране на приложения
 • Персонализиран имейл
 • Неограничени домейни
 • Ежедневно архивиране на сървъра
 • Денонощен мониторинг
 • Неограничен брой MySQL Бази данни

бързи връзки

Присъда на експертите в бранша за FatCow

Уеб хостинг С толкова много налични услуги за хостинг услуги FatCow получава отлични оценки от експерти, но все още не успява да пропусне повечето десет списъци. В крайна сметка това е солидна услуга с чувство за хумор. FatCow е точно в горната част, когато става дума за продължения. Техните сървъри предлагат бързо и надеждно обслужване, а критиците твърдят, че хостинг пакетът е „почти перфектен“. Единственият недостатък е, че му липсва част от гъвкавостта, която може да се намери при конкурентите. Като се има предвид, FatCow предлага широка гама от страхотни функции за ниска цена. Може да се наложи да платите малко повече, за да получите всички звънци и свирки, които идват с други услуги.

Критиците също бързат да похвалят ресурсите за поддръжка и цялостното обслужване на клиентите. Като вземат предвид всички тези фактори, експертите присъждат на FatCow 8 от 10 точки за ефективност и перфектни 10 за краве каламбури.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Положителни отзиви от потребители и отзиви за FatCow

Въпреки че има някои общи теми, които не струват нищо сред отрицателните отзиви на потребителите, FatCow получава изключително положителни отзиви от по-голямата част от потребителите. Средно потребителите награждават FatCow 4 от 5 звезди. Всъщност много от препоръките пряко противоречат на оплакванията на други клиенти. Много доволни потребители отбелязват факта, че са успели да разговарят с представител за поддръжка, базиран в САЩ, който беше изключително приятелски настроен и знаещ.

Може би най-важното е, че потребителите съобщават, че FatCow издържа до своята 99,9% гаранция за продължаване. FatCow също получава високи оценки в други важни области, включително: скорост, функции на контролния панел, достъпни цени и поддръжка на клиенти. Само въз основа на потребителските отзиви, можете да се чувствате уверени, че FatCow ще ви предостави необходимите инструменти за стартиране на вашия уеб сайт.

Отрицателни отзиви и оплаквания от потребители на FatCow

Оплакванията срещу FatCow попадат в две основни категории: таксуване и обслужване на клиенти. Честно казано, това е доста типично за всяка компания с приличен размер, която обработва десетки хиляди клиенти. С това много хора трябва да има някакви фактури за фактуриране и потребители, които са недоволни от обслужването на клиентите, което са получили.

Изглежда, че най-големият проблем с таксуването възникна, когато клиентите се опитаха да закрият акаунта си. В някои случаи на клиентите се обещава възстановяване на средства, но след това всъщност не могат да получат парите си обратно. Имаше и съобщения за неочаквани обвинения, които беше трудно да се изяснят.

Тези, които не са били доволни от обслужването на клиентите, не оценяват дали техните обаждания и имейли се възлагат на външни за чужбина центрове за помощ.

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&сортиране = най-ниска оценка от първи
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

надеждност & Uptime

Не, FatCow не разкри данните, свързани с гаранцията за продължаване. Времето не е осигурено; въпреки това, те са доказали своята надеждност, като публикуват редовни статистически данни за времето си и времето за престой. Но те имат своите центрове за данни, работещи 24 часа в денонощието с работещи момчета.

Центърът за данни на FatCow използва клъстерирана архитектура на всичките си сървъри, т.е. ако човек трябва да слезе надолу, ще поеме друг, без зададени въпроси! Операцията за архивиране също се извършва редовно, за да се сведе до минимум риска от загуба на данни.

Бостън, САЩ, е домакин на центъра за данни FatCow. Съоръжението може да се похвали с половин петабайт място за съхранение, разпределено в армия от над 800 сървъра.

Има две защитни стени за осигуряване на защита на центъра за данни и той е под професионално наблюдение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Налична е опция за автоматично архивиране за клиентите, които са готови да платят, за да се архивират ежедневно техните сайтове. Състои се от ежедневни процедури за архивиране и инструмент за архивиране и възстановяване. Ако не искате да плащате, би било разумно от ваша страна да архивирате данните си редовно.

Характеристика & Инструменти

След като вече имате достатъчно представа за плановете, функциите, ограниченията, техническите характеристики и други свързани области на компанията, трябва допълнително да разгърнете знанията си за функциите, които FatCow предоставя.

Не е изненадващо, че FatCow е дебел с функции.

Прочетете, за да знаете подробно за всеки един от тях.

ОсобеностПреглед
Контролен панелFatCow разполага с чудесно проектиран контролен панел за операции на администраторски сайт. Не, няма да е трудно за достъп. Контролният панел има лесна навигация и можете лесно да разберете как да го използвате за минути.

Струва си да споменем, може да ви се стори малко объркващо да заобиколите, ако преминавате от cPanel към новия контролен панел FatCow. В противен случай контролния панел е пълен с всички необходими функции.

Той е напълно оборудван и разполага с всички необходими скриптове. Можете лесно да правите уебсайтове и да извършвате други административни дейности в движение с този лесен за достъп контролен панел. Това не е всичко, за да ви помогне допълнително в справянето със задачите; той изброява и категоризира всички задачи с цветово кодиран бутон, указващ дали всеки елемент е активиран или не. Той също е адаптивен, въпреки че е патентован инструмент.

Освен това можете да се насладите на предимствата на мрежовото решение за доставка (CDN) чрез неговия контролен панел.

Дисково пространствоДисковото пространство е това, с което почти всеки уеб администратор се занимава. Това е пространството, предоставено на вашия уебсайт от вашия хостинг доставчик. И това най-вече зависи от хостинг плана, който сте избрали.

FatCow предлага набор от вариации на дисково пространство от различните уеб хостинг планове, които предоставя:

 • План на FatCow – неограничен
 • Основен VPS хостинг – 40 GB
 • Бизнес VPS хостинг – 90 GB
 • Оптимален VPS хостинг – 120 GB
 • Специален хостинг за стартиране – 500 GB
 • Професионален специален хостинг – 1000 GB
 • Предприятие, посветен на хостинга – 1000 GB
BandwidthШирочината на лентата е един от решаващите фактори, които могат да повлияят на скоростта на вашия уебсайт. Колкото и да е критична и значима тази функция, честотната лента трябва да бъде избрана, за да имате предвид вашите изисквания. Колкото по-голяма е широчината на честотната лента, толкова по-голямо количество данни може да бъде лесно прехвърлено.

Минималната честотна лента за VPS и специални планове, предоставени от FatCow, е 1 TB и тя се увеличава само от това число. Въпреки това, има случаи, в които потребителите съобщават, че използването и ограничението на честотната лента не им е интимирано по правилния начин от FatCow. Разговорите също са преобладаващи, че те са помолени да ограничат използването на честотната си лента, след като достигнат лимит, дори ако са под неограничен план.

Поддръжка на база данниFatCow осигурява поддръжка на база данни. Но функциите му в базата данни обикновено са основната причина за оплаквания от клиенти. Тя ви позволява да се свързвате с връзки към базата данни на MySQL, но не определя броя на едновременните връзки на MySQL.
Безплатен домейнFatCow ви предоставя безплатна регистрация на домейни при определени планове, като по този начин прави цените да изглеждат още по-евтини. Когато искате да поискате парите си, като използвате гаранцията за връщане на парите, ще трябва да платите за името на домейна. Цената на името на домейна ще бъде приспадната от парите ви за възстановяване и това също само ако решите да запазите домейна. Плановете, които предоставят безплатен домейн са:

 • План на FatCow
 • WordPress хостинг
 • VPS хостинг
 • Специализиран хостинг
Резервни копия на данниАко вашият е уебсайт с много данни, ежедневното архивиране е основно изискване да бъдете по-сигурни. Ежедневните резервни планове и рутинните автоматични резервни копия се предоставят като допълнителна услуга с много планове от FatCow. Докато ежедневното архивиране е включено в плана „Оригинален FatCow“, автоматичното архивиране на данни е платена услуга. Можете лесно да закупите резервния пакет и да поддържате и извършвате контрол на версиите върху данните на вашия сайт. Предоставените ежедневни резервни копия на сървъра не изискват допълнителни разходи.
SSD (твърди устройства)WP Essential планът, който се предлага на Fat Cow, използва инфраструктура, базирана на SSD. Това може да бъде вид механизъм за кеширане на SSD, но има малко информация за него. Също така се твърди, че предоставя супер бърза инфраструктура на хостваните приложения.
Инсталиране на приложения с едно щракванеИнсталаторът на приложение с едно щракване, предоставен от FatCow, е истински съветник. Заедно с съставителя на уебсайтове за влачене и пускане прави създаването на уебсайт детска игра. Той има масив от приложения като WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal и много други. Тя ви позволява да добавяте интерактивност към уебсайта си по удобен за потребителя начин.
Имейл акаунтиFatCow поддържа неограничени имейл акаунти и POP хостинг във всички свои хостинг планове. Но има нужда от подобрение. Разпределената базова памет е 500 MB, като по този начин оставя място за недоволство за много клиенти FatCow предлага и хостинг план MiniMoo, който предоставя само много ниска цена на една страница, решение за един имейл акаунт за начинаещи.
Хостинг сигурностFatCow предоставя разнообразни функции за сигурност за своите хостинг клиенти въз основа на техните нужди. За уебсайтове, които продават продукти, те предлагат споделен SSL. За клиентите, използващи техните имейл услуги, те предоставят филтриране на спам. Заедно с ежедневните резервни копия на сървъри, те имат възможност за наблюдение във всеки от техните центрове за данни.
Уебсайт строителСъздателят на уебсайт е един от най-ценните, както и интуитивна функция, предоставена от FatCow. Той идва с ясна документация и е лесен за работа. Можете да опитате с огромния брой налични шаблони и да създадете страхотни дизайни на уебсайтове. Можете да настроите уебсайтовете си и да стартирате в рамките на няколко часа, като използвате елемента за плъзгане и пускане.
Malware & Защита срещу спамЗащитата от злонамерен софтуер и спам, предоставяна от FatCow, е доста объркваща. Въпреки че в тях има много мерки за сигурност, за да се гарантира, че няма зараза да стигне до вашия сайт, превантивните мерки понякога пречат на работата на сайта. Ако вашият сайт получи злонамерен софтуер, той ще деактивира акаунта ви без предупреждение. След това отнема неоснователно дълго време, за да прегледат вашия случай и да активират акаунта, след като приключи.
Колички за пазаруванеFatCow осигурява поддръжка за интеграция в количките. PayPal, споделен SSL и много други приложения за пазаруване могат да се добавят бързо. ShopSite също е включен като система за управление на съдържанието в оригиналния план на FatCow. Можете също да използвате WP електронната търговия или WooCommerce, заедно с WordPress хостинг план, за да добавите колички за пазаруване. Инсталирането от платформи като Shopify или Magento към вашите VPS или специализирани хостинг платформи също ще свърши работа.
Поддръжка на езици за програмиранеХостинг решения от FatCow поддържат 13 различни езика за кодиране и скриптове, включително PHP и Ruby On Rails.
Статистика на сайтаНякои от статистическите данни на сайта, като статистика на посетителите, могат да бъдат прегледани с помощта на контролния панел и други методи. Но тези статистики са минимални и не са достатъчни за стратегизиране в реално време.

планове & Ценообразуване

Ценовата схема на Дебелата крава е нещо уникално. Въпреки че изглежда мъртво евтино през първата година, цените скачат много високо, започвайки на втората година! Но въпреки това, това все още е едно от най-достъпните решения за уеб хостинг на разположение.

Трябва да имате голямо дисково пространство заедно с трансфер на данни и лесно да стигнете до създателя на уебсайтове, блогове, анкети, съветници и много повече – всичко това, за да направите сайта си по-интерактивен и да добавите забавен елемент, който върви добре заедно с вашите клиенти!

Някои от хостинг плановете са описани по-долу.

  • Специализиран план

Плановете за посветен сървър са подходящи, ако търсите решение, което да се справи с големия обем на трафика на вашия сайт. FatCow предоставя специализирани сървъри, най-подходящи за сайтове за електронна търговия.

  • VPS план

VPS сървърът е отлично спасяване, ако търсите повишен контрол, базирана на облаци, гъвкава и интелигентна стратегия.

 • Оригиналният план на FatCow

Оригиналният план за дебелите крави идва с много безплатни концерти и неограничени планове. Той е и най-добрият избор за начинаещи, тъй като настройката и работата е много лесна.

За анулирането, което може да се наложи да направите, ще плащате до $ 35 като такса за ранно анулиране. И отнема около 30 дни, докато отмяната влиза в сила.

FatCow предоставя лесни възможности за надстройка и понижаване на услугата. От вас се изисква само да влезете в контролния панел и да кликнете върху иконата за хостинг за надстройка или понижаване.

Прегледайте представените планове и изберете този, който най-добре отговаря на вашата цел. Освен това можете дори да искате да персонализирате (надстроите или понижите) отделните услуги като честотна лента, пощенски кутии и пространство за съхранение. Следователно можете да изберете да останете с тях, тъй като вашият сайт претърпява промените.

За да добавите към вече предоставената гъвкавост от FatCow, поради каквато и да е причина, можете да изберете да прехвърлите името на вашия домейн от FatCow на друга компания по ваш избор. За целта е предоставен код за разрешение за прехвърляне на домейн.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиентите се предоставя 24/7 във всички следващи канали.

 • телефон
 • Поддръжка на имейл
 • Чат
 • Знание
 • Видео уроци
 • Форум за поддръжка

Въпреки че скоростта и точността на услугите за поддръжка са отлични с изключение на поддръжка за чат, опитът на клиентите с тези услуги е смесен. Някои опитни програмисти може да почувстват малко отслабване в процеса, докато начинаещите със сигурност ще намерят тези услуги за невероятни.

Лесно използване

Услугата е доста лесна за използване и се предлага с достатъчно количество документация и поддръжка на клиенти. Контролният панел, създателите на уебсайтове, инсталатора с едно щракване и няколко други функции допринасят за интерактивен потребителски интерфейс. Дава ви FTP достъп, за да позволи качването и изтеглянето на множество файлове.

заключение

С две думи, FatCow е уникално решение за уеб хостинг. Той има агресивна схема на ценообразуване, която със сигурност ще привлече клиенти.

Но за съжаление той изостава от много технически и експлоатационни стандарти, когато става дума за широкомащабни и сложни сайтове.

Ако всичко, което искате, е сайт с една страница или някакъв тестващ сайт, можете много добре да направите скока в FatCow. И така, какво решихте?

сравнение

Дебела крава

91

InMotion хостинг

96

SiteGround

95

Ipage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map