Преглед на CS-Cart 2016


CS-Cart

Посети сайта

8.7


Оценка на AWA

CS-Cart

CS-Cart.com предлага над 500 различни функции, което означава, че може да отговори на нуждите на много различни видове бизнес, всички на достъпна цена. Тя ви позволява да настроите и поддържате вашия онлайн магазин и ви дава много възможности; една от най-добрите характеристики на CS-Cart.com е фактът, че можете да закупите софтуер за изтегляне и да нямате допълнителни текущи такси. Прочетете нашия преглед на CS-Cart по-долу.

Професионалисти

 • Интуитивен административен панел
 • Не се изискват знания за програмиране за настройка
 • Лесно добавяне на нови езици
 • Неограничена категория влагане

Против

 • Техническа поддръжка скъпа веднъж изчерпване на кредити
 • Функциите Smarty могат да забавят сървъра

Преглед

 • Уеб сайт: www.cs-cart.com
 • Година на основаване: 2005
 • Категории: Софтуер за пазаруване
 • Безплатен пробен период: 30 дни

CS-Cart е впечатляваща платформа за потребителите на всяко ниво на опит в електронната търговия. С много функции на страхотна цена, CS-Cart е чудесно решение за пазаруване, което бързо ще даде възможност на вашия онлайн магазин да прави бизнес.

CS-Cart се препоръчва за всеки бизнес, който се нуждае от решение за пазаруване, което е лесно за настройка и е удобно за бюджета, особено за малкия и средния бизнес. За разлика от повечето софтуер от този тип, CS-Cart ви позволява да заплатите еднократно предварително зареждане и изтегляне на софтуера, така че да можете да се движите напред без месечни такси.

Бързо ще забележите, че CS-Cart предлага множество опции за настройка, включително способности за сравняване на продукти, отделни магазини или магазини за множество доставчици и дори ви дава възможност да създавате множество витрини. Всичко това може да звучи малко сложно, но дори и да е така, административният панел е много лесен за използване и не изисква умения за програмиране за първоначална настройка или текущо управление. Освен ако не искате да използвате HTML или CSS, изобщо не е необходимо с този софтуер.

CS-Cart е създаден специално, за да бъде лесен за използване и интуитивен за тези, които нямат умения за развитие, но също така е мащабируем, като изберете правилната версия на софтуера от самото начало. Изборът варира от CS-Cart до Multi-Vendor. Друго предимство на CS-Cart е поддръжката, която ще получите от уебсайта и лекотата да намерите разработчици, запознати със софтуера, ако решите да го персонализирате допълнително.

CS-Cart предлага пълна гаранция за връщане на пари за закупуването на софтуера. Освен това ви дава 30-дневен пробен период за CS-Cart или Multi-Vendor. Освен това има гаранции за връщане на пари за инсталации на магазини във Facebook, синхронизации на eBay и други елементи, както е отбелязано в техните правила за възстановяване и връщане на пари..

CS-Cart се радва на висока репутация в онлайн общността. Сайтове като RepDigger показват, че има 89% благоприятна или отлична репутация. SiteAdvisor и Google са тествали уебсайта и са установили, че той е безопасен, а сайтът за безопасност в интернет, WOT, го оценява на 94 от 100, като проверява препоръки и отзиви на сайта и самата сигурност на сайта..

Като цяло отзивите, до които имахме достъп, показват, че хората са много доволни от избора си на CS-Cart за техните решения за пазаруване. Те уточняват колко е удобно за потребителите, колко бързо могат да станат и да работят и как платформата ще расте с бизнеса си с течение на времето. Ако се нуждаете от лесно за използване решение, за да получите настройката на магазина и да генерирате паричен поток, CS-Cart е отличен избор.

Основни функции

 • Уеб базиран съветник за инсталиране
 • 100% код с отворен код
 • Импортиране / експортиране в CSV файл
 • Готов за употреба пакет за уеб магазини
 • Конфигурируеми валутни символи
 • Приятелски URL адреси за търсачки
 • Персонализиран дизайн и оформление
 • Редактор на визуални езикови променливи
 • Вграден редактор на шаблони
 • Цифрова система за доставка
 • Продуктови филтри
 • Поръчка за една страница

Присъда на експертите в бранша на CS-Cart

Отзивите за електронна търговия PlateformExpert съвпадат тясно с това, което потребителите трябва да кажат. Въпреки че рецензиите не са точно светещи, критиците също се колебаят да отхвърлят програмата изцяло. Ако не друго, те правят точка, за да изяснят точно кой ще се възползва най-много от CS-Cart. Може би най-големият недостатък на пазарската количка е маркетингът като страхотна опция за навсякъде, когато наистина е най-подходящ за малък сегмент от бизнеси.

За средни и големи фирми, които имат готов достъп до опитен разработчик, критиците поддържат, че CS-Cart може да бъде отличен избор. Основният проблем е, че ще ви трябва някой с достатъчно технически познания, за да се справи с всички грешки и да извлечете максимума от всички налични функции.

Малките фирми и начинаещите няма да намерят CS-Cart на стойност време и проблеми, а експертите са много по-подходящи да препоръчат едно от най-разпознаваемите имена в електронната търговия. Там има много потенциал, но CS-Cart просто не се е превърнал в достатъчно стабилна платформа, за да надмине по-надеждните конкуренти.

Добрата новина е, че целият потенциал е там. Критиците са съгласни, че ако разработчиците се съсредоточат повече върху качеството, отколкото върху количеството, когато става дума за функции, тогава CS-Cart може да бъде основен конкурент.

Положителни отзиви и отзиви на потребителите

Като цяло CS-Cart получава малко над средните отзиви. Потребителите са склонни да го оценят на около 3,5 до четири звезди от пет. Той няма изключително впечатляваща репутация, но е солиден избор. Ето някои от функциите, които доволните клиенти намират за особено привлекателни:

 • Над 500 функции и расте. Разбира се, не всички функции са интегрирани гладко, но това е доста предложение. Има нещо за всеки, което прави софтуера добра опция за голямо разнообразие от бизнеси.
 • Способността на купувачите да сравняват продуктите. Това е чудесна функция, която може да помогне за продажбата на продукти.
 • Няколко витрини. CS-Cart предлага не само лесен и лесен за навигиране администраторски интерфейс, но също така ви позволява да управлявате няколко магазина от един администраторски панел.

За някои потребители тези предимства далеч надхвърлят всички проблеми с CS-Cart и си заслужават да инвестират в софтуера.

Отрицателни отзиви и оплаквания на потребителите

Добрата новина за CS-Cart е, че те винаги работят за внедряване на нови функции. Недостатъкът на това бързо се окаже, че е известно, че добавките причиняват много грешки. Това може да създаде донякъде ненадеждна програма, която е обсебена от проблеми. За собствениците на бизнес престоят е най-лошият сценарий и CS-Cart все още не е решил тези страхотни проблеми

Потребителите във форума на общността отчитат повече време за отчитане и проследяване на доклади за грешки, отколкото всъщност управляват сайта им. Това също е проблематично, тъй като потребителите плащат за софтуера предварително. Мнозина, които се отказаха след прекалено много проблеми, вече бяха изминали 30-дневния гаранционен срок за връщане на парите и трябваше да избират между загуба на няколкостотин долара или да се придържат към проблемна програма.

И накрая, имайте предвид, че основният форум на общността има публикации от оторизирани дистрибутори и трябва да се приема със зърно сол.

 • http://forum.cs-cart.com/forum/19-why-cs-cart/
 • https://reviews.financesonline.com/p/cs-cart/
 • https://www.facebook.com/cscart.official

Дизайн & персонализиране

Проектирането и персонализирането на вашето CS-Cart решение е лесно; просто избирате желаните от вас теми и цветове и ги персонализирате допълнително, ако смятате за необходимо. Можете да промените начина, по който изглежда вашата витрина, като изберете друга тема в административния панел. Интерфейсът е подобен на популярните CMS платформи (помислете WordPress), така че е лесно да видите промените, които правите, докато ги правите.

Лесно е да персонализирате темите и да променяте фонове, шрифтове, цветове и фавикони в реално време с WYSIWYG (това, което виждате, е това, което получавате) за редактиране. Можете също да запазите всички модификации, които правите във вашите теми като предварително зададени, за да можете да ги използвате отново и за други теми. Темите по подразбиране за CS-Cart предлагат три комплекта от предварително зададени настройки, които можете да избирате и модифицирате, както сметнете за вашите нужди.

CS-Cart се предлага с един, персонализиран шаблон и стотици теми. Промяната на теми и шаблони е проста. Тъй като CS-Cart е добре познат и обичан, вие ще намерите много от тях на разположение за изтегляне или закупуване в Интернет и съществуват много уроци, за да ги инсталирате лесно. В допълнение, оформлението в CS-Cart може да бъде подредено чрез поставяне на блок с функционалност за влачене и пускане.

Персонализиране на стила на страницата Както споменахме по-рано, смяната на шаблони и теми е сравнително прост процес. Оформлението за отделните страници може да се променя лесно със стила на плъзгане и пускане с помощта на обикновена решетка и след това може да се добавят текст и изображения. CS-Cart ви позволява да създадете много креативност с повече от 200 налични теми, много страхотни инструменти за SEO, прост визуален редактор, режим на приспособления, мениджър на оформление и вградено управление на съдържанието. Можете дори да редактирате HTML и CSS в браузъра, ако сте технически здрав или познавате някой, който е.

Управление на съдържанието с CS-Cart ще бъде познат на всеки, който е използвал уебсайт или блог. Тя включва пълна CMS (система за управление на съдържанието), което означава, че можете да създавате подходящи за SEO страници и да контролирате навигацията и разположението на страниците. Снимки и галерии се добавят към CS-Cart чрез използването на приложения на трети страни.

Изграждане на сайт за мобилни магазини се постига чрез добавяне на Twigmo, за да направите вашия CS-количка магазин за мобилни устройства.

Интеграция в социалното споделяне е лесно и безплатно чрез използване на приложение на трета страна като Add This. Освен това, социалното влизане е достъпно чрез добавяне на модула JanRain на уебсайта на CS-Cart.

Услуги за персонализиран дизайн са достъпни от много разработчици на пазара на CS-Cart и много други места. Платформата е изключително популярна и много разработчици са добре запознати как работи.

Характеристика & Инструменти

CS-Cart лицензите включват инсталационни услуги и техническа поддръжка на софтуера и неговите добавки, които са достъпни за използване с него. Въпреки че вече споменахме различните налични софтуерни нива, трябва да споменем също, че е възможно да настроите Facebook магазин или синхронизация на eBay със софтуера, както и да подобрите магазина си, за да спечелите допълнителни приходи.

CS-Cart позволява добавяне на приставки за електронна търговия на трети страни; можете да намерите много плъгини, които предлагат подобрени функции и функционалност на пазара на CS-Cart.

Персонализираните домейни са съвместими с CS-Cart чрез настройка на псевдоними. CS-Cart се интегрира лесно с други уебсайтове, платежни услуги и методи за доставка. Всъщност има повече от 80 услуги за разплащане и доставка, с които CS-Cart се интегрира лесно и бързо.

Особеност
Преглед
Мобилна търговияМобилната търговия може да бъде добавена към вашия магазин за CS-Cart чрез интегриране на Twigmo, което прави вашия онлайн магазин мобилен за мобилни устройства за iOS, Windows 8 и Android устройства. Софтуерът определя кога даден посетител използва мобилно устройство и обслужва мобилната витрина към тях на мястото на обикновеното. Това позволява на мобилните потребители да разглеждат вашия магазин, да търсят продукти и да правят покупки.
Добавяне на продуктиДобавянето на продукти е привидно просто с CS-Cart; организацията на административния панел е страхотна и ще бъде много позната на тези с познания за управление на запасите. Можете да добавяте продукти един по един или групово да ги добавяте, както и да клонирате продукт.
Дисплей на продуктаОпции за показване на продукта с CS-Cart: Всяка продуктова позиция във вашия каталог има тези атрибути и вие избирате кои или всички искате да използвате. Изображение, име, цена, списъчна цена от производителя, количество на склад, статус като активен или скрит (в зависимост от наличността.) Всички тези опции на продукта могат да се променят лесно, ако е необходимо.
Функционалност на количкатаФункционалността на количката е един от най-големите положителни качества на CS-Cart. Функционалността е супер лесна за използване, с много филтри, които помагат на клиентите да търсят продукти и бързо да намерят това, което търсят. След като стеснят своя избор, те могат да преглеждат много подробности за всеки продукт, включително изображения, рецензии, опции и всички изскачащи менюта, които сте добавили. Всичко протича гладко и времето за реакция е бързо.
Интеграция на приложенияИнтеграцията на приложения е налична с много приложения на трети страни – от приложения за доставка до приложения за поща. Ето списък на само няколко от приложенията, които могат да бъдат интегрирани: PayPal, MailChimp, API2Cart, Стикери на продукти, AfterShip, Търсене на живо, Facebook, Stripe CartSpan, Shipway, Sendy, Ship Rush, Magic 360 и Live2Support.
Интеграция с eBay & АмазонкаМожете бързо да използвате връзката Експортиране в eBay с CS-Cart; Синхронизирането на eBay трябва да бъде настроено за това. В момента CS-Cart работи с касата на Amazon, но за синхронизиране на вашите продукти е необходимо приложение от трети страни. (Koongo е едно от онези приложения, които поддържат API, необходим за тази интеграция да работи.
Управление на съдържаниетоУправлението на съдържанието е изключително лесно да се направи с CS-Cart. Качването на файлове или отделни изображения, текстове и продукти е лесно. CS-Cart включва пълна CMS (система за управление на съдържанието, което означава, че можете да създавате подходящи за SEO страници и да контролирате навигацията и разположението на страниците.
Езикова поддръжкаЕзиковата поддръжка е активирана, като отидете на translate.cs-cart.com, щракнете върху желания език и го изтеглете. Запазете файла и след това го добавете чрез бутона Manage Languages ​​в административния панел. Този език вече е достъпен за вашите клиенти.
Хостинг & СигурностCS-Cart може да бъде инсталиран независимо като количка и каталог; можете също да добавите CS-Cart джаджа към вашия уебсайт или уебсайтове за множество канали за продажба. Сигурността зависи от избрания от вас сървър и CS-Cart предупреждава, че сървърът отговаря на определени изисквания. Освен това, той също препоръчва система, базирана на Unix, поради техните подобрени възможности за сигурност, по-добра мащабируемост и по-висока производителност.
Архивиране и експортиране на сайтовеМожете да архивирате вашия CS-Cart сайт, като отидете на административния панел и базата данни. Създайте име за вашия архивен файл и щракнете върху бутона за архивиране. С този архивен файл можете да го копирате на вашия компютър и след това да го възстановите на нов сървър.
Обработка на плащаниятаС десетки опции за начини на плащане е лесно клиентите ви да казват на вашия магазин. Независимо дали искат да използват autize.net, Google Checkout или PayPal, тяхната кредитна карта или множество методи, можете да настроите вашия сайт да се справи с това.
Приставки и AddOns за количкаНалични са много плъгини и добавки, за да направят вашето клиентско пазаруване безпроблемно и ефективно, както и да уловят най-много продажби за вашия магазин.
Управление на поръчкиможе да се направи по някакъв начин. За по-малки витрини може да се изпрати имейл до администратора на сайта за всяка нова поръчка. Когато разширите бизнеса си до размера, където това не е практично, отчетите за изпълнение на поръчки за изпълнение ще работят по-добре в дългосрочен план.
Управление на инвентараможе да се обработва сравнително автоматично чрез настройване на корекции на състоянието, така че да намалява инвентара при всяко закупуване на продукт.
Изоставени количкиМожете да настроите бюлетини, за да излизате на клиенти с изоставени колички, като използвате функцията за бюлетин на място в раздела Маркетинг.
Мобилна електронна търговиясе осъществява чрез интегрирането на Twigmo и изглежда безпроблемно за вашите клиенти.
Сертифициране на индустрията за разплащателни карти (PCI)CS-Cart отговаря на стандартите за съответствие на PCI и те препоръчват всички онлайн магазини да отговарят и на това ниво на съответствие.
данък & Калкулатори за доставкаCS-Cart ви позволява да настроите калкулатори за доставка в реално време за всички най-големи превозвачи – UPS, FedEx, USPS, Canada Post и т.н., така че всички промени ще бъдат отразени веднага. Данъчните калкулатори се настройват в административния панел. Отидете на Доставка & Област на данъците и задайте данъците, които да се начисляват върху вашите продукти, като изберете полето Зависими от тарифите и добавете или адреса за доставка, или фактуриране..
Проследяване на праткатасе активира, когато първоначално настроите новия доставчик в панела за администриране на CS-Cart.
POS възможностиНе можахме да намерим никакви споменавания за конкретни POS възможности, въпреки че със сигурност можем да видим как платформата може да се използва на мобилно устройство в това отношение.
CRM функции & ДокладиПлатформата позволява отчети и поръчки за продажби, така че да видите с един поглед какво сте продали, какво се доставя кога и какво остава в инвентара.
SEOДобавката за SEO може да улесни сайта за търсене и категоризиране на търсачките. Лесно е да активирате този аддон в административния панел, като просто промените състоянието му на активно, след което посочете желаните настройки в прозореца, който се отваря.
Интеграция в социалното споделянесе осъществява чрез приложения на трети страни като AddThis, които могат да направят социалното споделяне на вашия уебсайт или който и да е от вашите продукти толкова лесно, колкото натискането на бутон.
BloggingИма настройка на блога, която е лесна за използване и много прилича на стандартен блог на WordPress.
Бюлетиниинтегрирайте се лесно с MailChimp и други платформи за имейл маркетинг с цел проследяване и лекота на използване.
Вградени опции за промоцияса достъпни за всички освен безплатен план. Платените програми дават възможност за промоции и продажби.
Подаръчни сертификати, сделки или талониАдминистративният панел ще ви позволи да добавите блок където и да искате на началната страница за специални оферти и можете да изберете продуктите, които искате да добавите, както и заглавието на вашите специални оферти. За да активирате продажбата на подаръчни сертификати, просто се уверете, че добавката за подаръчни сертификати има активен статус в административния панел.
Статистика на сайта & анализса активирани чрез настройка на добавката за Google Analytics, създадена е, за да може администраторът да вижда статистическите данни за CS-Cart в неговия акаунт в Google. Тази добавка се основава на Universal Analytics. Бих искал да проследявате поръчките си в CS-Cart, да активирате опцията Проследяване на транзакции за електронна търговия. След това трябва да изберете Да в опцията за уебсайт за електронна търговия на страницата с профили на вашия сайт във вашия Universal Analytics акаунт. Ще можете да преглеждате отчети в секцията за електронна търговия на вашия акаунт в Universal Analytics.

планове & Ценообразуване

Едно от най-добрите неща за тази платформа е цената, поне първоначално. CS-Cart предлага безплатен пробен период, както и безплатни онлайн демонстрации на своя продукт и дори след като приключи. За по-големи витрини или добавяне на приложения и добавки ще има допълнителни такси. Освен това има 30-дневна гаранция за връщане на парите.

CS-Cart експлоатационен живот – За $ 385 това решение добавя много функционалност, като програми за лоялност, обработка на връщане, множество езици и валути, брандиране и повече техническа поддръжка. Можете също така да закупите лиценз за една година за 195 долара годишно.

Multi-търговец – Този план е $ 1450 за цял живот или $ 590 годишно и ви позволява да имате отделни администраторски панели за всеки от вашите доставчици, специфични за доставчика доставки и много повече кредити за техническа поддръжка.
Добавянето на допълнителни витрини е $ 245 или $ 125 всеки в зависимост от плана.

Обърнете внимание, че синхронизирането на eBay, мобилната търговия, Facebook магазините и търсенето в облак са незадължителни добавки, предлагани срещу допълнително заплащане за всяко ниво на абонамент.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на CS-Cart включва обширна документация, с референтно ръководство, дълга и търсена база от знания и дори документация за разработчици, налична на една ръка разстояние. Освен това има и поддръжка на клиенти, достъпна чрез телефонни и електронни билети, както и обучение и уроци. Информацията за CS-Cart изглежда сравнително лесна за намиране както в уебсайта, така и в общия интернет, а съществуват много форуми, за да зададете допълнителни въпроси, ако е необходимо. Агентите за поддръжка на клиенти за CS-Cart изглежда имат отлични познания на продукта и отлични умения на хората. Всъщност изключителната поддръжка на клиенти беше отбелязана в много от отзивите, които прегледахме онлайн.

Професионалистите на CS-Cart помагат на потребителите да настроят конфигурацията на своя сайт, да отстраняват проблеми и да им помогнат да разберат функциите и функциите като част от инсталационната услуга. Всеки лиценз на софтуера се предлага с кредити за безплатна поддръжка, които да се използват при необходимост, и те не изтичат; можете също да закупите допълнителни кредити за по-широко използване или да помогнете при проектирането и персонализирането.

Техническата поддръжка се осигурява през системата за денонощно обслужване на уебсайта, така че ако има проблем по всяко време, можете да поискате съдействие. Понастоящем Help Desk има персонал през дневните часове на GMT + 4, но те ще отговорят своевременно, ако е след часове, когато изпратите заявката си. По-бързи отговори понякога могат да бъдат намерени на форумите на общността, където много опитни потребители си помагат взаимно чрез всякакви проблеми или модификации.

Лесно използване

Настройка на магазина е бърз и лесен за лесния потребителски интерфейс и функцията за плъзгане и пускане, която е налична. Вие правите своя избор само за теми, шаблони и оформления и можете да видите как ще изглежда всичко, преди да излезе на живо. Навигацията в сайта е проста и извършването на промени в който и да е от елементите е лесно да се направи само с няколко прости кликвания. За по-обширни промени е достъпен достъп до HTML и CSS код, заедно с обширна документация за програмисти. Намирането на някой добре запознат с CS-Cart също е сравнително лесно; сайтът предлага каталог на опитни разработчици, където можете да получите помощ.

заключение

Като цяло, CS-Cart е много мощна платформа за електронна търговия. Дори на препълнения и нарастващ пазар на онлайн колички, CS-Cart се откроява като един от най-добрите с отлична комбинация от удобство за използване, достъпни цени, мащабируемост и широка функционалност. Малко колички за пазаруване предлагат всичко, което прави CS-Cart и изглежда, че развитието им е високо в списъка им, за да запази бъдещето на платформата доказателство.

От друга страна, CS-Cart понякога е бавен за справяне с нови грешки, което означава, че може да се наложи да отделите известно време (или пари, ако наемете помощ), за да подредите нещата сами. Изглежда, те са заети да извличат нови фючърси за сметка на усъвършенстването на другите. Осъзнаването на това вероятно е ключ към доброто преживяване с платформата. Той прави всичко, което вероятно бихте искали в решение за пазаруване, въпреки че понякога може да е малко затруднен.

Ако сте добре с няколко грешки тук-там за платформа, която предлага пълен контрол за персонализиране, редактиране в реално време, удобен интерфейс, множество витрини, множество опции за плащане и доставка, SEO и възможности за проследяване и страхотна цена точка, тогава това е подходящата количка за вас.

сравнение

CS-Cart

87

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map